"Izbori su test, jer predsednik ne može da uradi šta želi"

Američki predsednik Donald Tramp se od momenta pobede nad Hilari Klinton u trci za prvog čoveka najmoćnije države sveta suočavao sa kritikama i pitanjem poverenja, a posle dvogodišnjeg vladanja suočava se sa prvim pravim testom.

Spasoje Veselinović
Pošaljite komentar
 1. Zna se vec. Plsvi kongres, crveni senat. Bas kako su Hamilton i Medison zamisljali - checks and balances. Osim ako istrazivanja nisu opet pogresila :-)
   (hipokrat, 7. novembar 2018 04:23)

  # Link komentara

 2. Koliko je strašno kada ovakav egocentrik dođe na vlast u najmoćnijoj državi na svetu, najbolje opisuje činjenica da je povukao sad iz ekološkog sporazuma. Najprostiji i najmanje intelligentni slojevi društva ga podržavaju, jer se tu populizam lako zapati. Sve podseća na period pre velikih ratova, kada su slični ljudi vladali najmoćnijim državama.
  (Ivan kivan, 6. novembar 2018 23:39)

  # Link komentara

 3. razbij ih Trampe
   (dr, 6. novembar 2018 10:07)

  # Link komentara

 4. Ma za nas je Amerika Amerika.
   (Sloba, 6. novembar 2018 10:00)

  # Link komentara

 5. Sto sam pricao sa nekim mojim poznanicima na privremenom radu u USA malo je skocio standard, nesto se desava pocele pare da kruze, ima posla.
   (pertinaks, 6. novembar 2018 09:52)

  # Link komentara

 6. Realno ovo republikanci dobijaju lagano. Gledajte ovako, oni koji su glasali za Trampa su dobili šta su hteli, tj uradio je skoro sve što je i obećao, tako da nemaju razloga da menjaju svoj glas. demonkrate s druge strane su svojom histerijom u medijima, podrškom ilegalnim imigrantima i onom sramotom oko sudije u ustavnom sudu (pre neki dan je dokazano da je ono "silovanje" izmišljeno) samo odbili neodlučne glasače da glasaju za crvene(A boga mi republikanci imaju sada čak 40% podrške crnaca, što je bilo ne zamislivo pre). Jedva čekam reakcije sutra, biće epic salt mining :)
   (ajzak, 6. novembar 2018 09:51)

  # Link komentara