1. Draza:Uze mi rec iz usta.Nase komsije se nalaze preko Prokletija ,a do njih komsija nema.Inace Srbi nisu samo stradali nestankom Berlinskog zida, stradali li smo mi mnogo puta kad istog nije ni bilo, ali nikad ne smemo odustati od onog sto je nase.
  (branko, 17. septembar 2018 21:06)

  # Link komentara

 2. Vaša najskuplja reč je “Privilegija”. Kada je to u pitanju u SANU nema podela. Benificije, kancelarije u centru, novčani dodaci, sekretarice, šoferi po potrebi... O tome malo da pričamo.
  Odreknite se toga na primer?
  (Nebo, 12. septembar 2018 20:34)

  # Link komentara

 3. Cija buducnost? Srba u uzoj Srbiji? Srbi na nezavisnom Kosovu nestaju u roku od 20 godina! Da zrtvujemo kosovske Srbe da spasimo ove "uze"? Pa onda i raske Srbe da zrtvujemo? Pa niske? Pa vojvodjanske? Pa ove istocno od Morave? Gde je granica??? Dokle treba zrtvovati za opstanak kruga dvojke? Sa takvom logikom za pedeset godina Srbija ce biti od Kalemegdana do Cvetkove pijace, i od Sajma do Pancevackog mosta! Svaka cast drugovi na kontinuitetu, drzite se zakljucaka drezdenskog kongresa i posle skoro sto godina!
  (Draza, 12. septembar 2018 10:14)

  # Link komentara

 4. Dosadni cica koji je zaljubljen u boju svog glasa, svakodnevno trubi o opstim mestima I otkriva toplu vodu.
  Mozda je strucan lekar ali kao javna licnost nije nista bolji ni sposobniji od politicara, sa kojima se slizavao u svakoj garnituri.
  (Mr B, 11. septembar 2018 10:47)

  # Link komentara

 5. Profesore, loši su Vam "đaci"! Treba da ih naučite da ne mrze političke protivnike. Zbog te mržnje nisu videli ni razumeli suštinu današnjeg Vučićevog govora u K.Mitrovici. Suština tog današnjeg govora je gotovo identična Vašim stavovima o budućnosti a ne ratu, o politici mira ...Vama aplaudiraju, a Vučića za isti stav blate!
   (zat, 9. septembar 2018 22:08)

  # Link komentara

 6. Tako je, buducnost je najvaznija i najvrednija.
  (Milan, 9. septembar 2018 22:00)

  # Link komentara

 7. Bravo profesore!
   (banned, 9. septembar 2018 21:44)

  # Link komentara

 8. Svaka Vam na mestu gospodine Kostiću.
   (Marko, 9. septembar 2018 21:27)

  # Link komentara

 9. Albanci KiM su zaista uništili našu državu.
  (Fudbaler, 9. septembar 2018 21:08)

  # Link komentara

 10. Gospodine, zašto ne kažete ključnu stvar. To je da osobe koje vode države i pregovore ne mogu dovesti do bilo kakvog normalnog i održivog dogovora. Osobe koje to sada rade su zbog svog minulog rada primorane da izvršavaju u potpunosti naloge velikih koji nisu u skladu sa dobrobiti naroda na ovim prostorima. Svi znamo da kod naroda na Balkanu zaista postoje obrazovani ljudi bez strašnih hipoteka prošlosti ali oni ne mogu doći na scenu zbog aktuelnih izvršilaca. Zašto pobogu ne kažete pravu istinu!?
   (Lađar, 9. septembar 2018 20:55)

  # Link komentara