1. "Tu je politiku vodio u vreme kada je, na nesreću Srbije, bio ministar inostranih poslova, kada je postavljao granicu na Jarinju i Brnjaku, postavljao pitanje Međunarodnom sudu pravde koje je za posledicu imalo mišljenje koje kaže da odvajanje Kosova i Metohije nije suprotno međunarodnom pravu, kada je uvodio Hašima Tačija na sednice Saveta bezbednosti UN da govori umesto UNMIK-a, kada je šibicario i lagao Kinu i Rusiju, izmestio pitanje KiM iz UN i prebacio ga na Evropsku uniju, kada je radio iza leđa pregovaračkom timu Srbije...", kazao je Jovanov."
  Ovo su optuzbe ravne veleizdaji, sta ceka tuzilastvo, zasto ne izda nalog policiji da ga uhapsi i sprovede u zatvor, potom u sud gde bi mu se sudilo za veleizdaju? Meni ovde nesto nije jasno, izgleda da bas sve i nije tako!
  (Miskec, 16. avgust 2018 14:15)

  # Link komentara

 2. Granicu i carinu na Jarinju i Brnjaku ste uveli vi napredni Briselskim sporazumom iz 2012. Tačka.
  (jonson, 16. avgust 2018 14:12)

  # Link komentara

 3. Ako me pamcenje dobro sluzi Jovanov je bio potpresednik stranke koja je imala premijera kada je Kosovo proglasilo nezavisnost.
   (jasdf, 16. avgust 2018 14:09)

  # Link komentara

 4. Da, Vuče Jeremiću, to upravo to znači, a šta je alternativa, rat, izolacija, status quo, do kada? Šta bismo da nam sutra vrate Kosovo i Metohiju, šta ćemo sa trećinom albanskih poslanika u Skupštini Srbije? Teritorija se brani narodom, a njega smo davno izgubili dole i sad samo možemo da plačemo. Isto će shvatiti u Sarajevu po pitanju Republike Srpske, a to će kad-tad morati da shvate i u svetskim centrima gde uporno razdvajaju primer Kosova i Republike Srpske. Znači, Kosovo je otišlo, Republika Srpska će doći i to je to.
  (Legionar, 16. avgust 2018 14:05)

  # Link komentara

 5. Nema razgraničenja, nema priznanja Kosova* i nema stolice u UN, oko svega ostalog možete da se dogovarate.
  Pozivam Naprednjake da prestanu sa napadima na SPC ili na neke od velikodostojnika SPC jer to nikada niko sem komunjara nije radio.

  Ima li ičeg svetog za vas a da to nije ALeksandar Vučić?

  A ova mlitava, mlohava opozicija je najveća nesreća Srpskog naroda, veća i od naprednjaka.
  Sramota je koliko smo nikakvi!
  (Ivan, 16. avgust 2018 14:01)

  # Link komentara

 6. Nije mi jasno šta mu zameraju jer je tražio mišljenje UN Međunarodnog suda pravde, jednako tako su i Albanci mogli zatražiti mišljenje, na isto ti dođe!
  (Emeritus, 16. avgust 2018 14:00)

  # Link komentara

 7. a sto jeremic ne napravi predlog koji se svima dopada pa da sednemo i potpisemo i nazdravimo
   (aleksandar, 16. avgust 2018 13:45)

  # Link komentara