1. za Dačića: Kosovo nije nezavisno dok ga mi ne priznamo,ono se samo oseća nezavisno. Molim političare koji zastupaju Srbiju u pregovorima da obrate pažnju i ne proglašavaju nezavisnost pokrajine,ne crtaju granice Srbije i Kosova i ne priznaju nešto što još ne postoji.
   (Gvozden, 10. avgust 2018 19:40)

  # Link komentara

 2. Ne znam da li ćr ovo biti objavljeno ali ajde: Uzeli ste Kosovo u balkanskim ratovima, od tada je prošlo 100 godina i niste ga uspjeli integrirati, dakle i nećete. Vojnim rješavanjem bi Srbija dobila isto ono što i Hrvatska u tzv.Krajini - prazan prostor bez ikakve ekonomsle aktivnostti. trošak, i trenutno nerealan jer bi za to trebali podršku i Rusije i SADa.. Srbi su već napustili Kosovo, milom ili silom, ali to je činjenica, dakle priznajte Kosovo, uzmite sjever Kosova a dajte Preševo i Bujanovac gdje ionako su 100% Albanci, biti će savršeni mir, i svi zadovoljni osim mitomana koji nemaju dodira sa realnošću.
   (Napredni Purger, 10. avgust 2018 19:16)

  # Link komentara

 3. Dokle god Tači i Haradinaj gotovo svakodnevno daju iste direktne i ultimativne izjave nema od toga ništa, nije se ništa promenilo, oni to ne lupetaju na pamet bez konzultacija!
  (Emeritus, 10. avgust 2018 19:06)

  # Link komentara