1. Pa sta i da ima zmija?

  U Beogradu je moguce naci belouske,slepice,smukove,a nijedna od njih nije opasna,vec naprotiv.
  Apsolutno mi je neracionalan strah od zmija,posto cak i ove opasnije otrovnice,uvek beze od coveka,a covek ce stradati od njih samo ako ih ugrozi u njihovom prirodnom habitatu,kako i treba da bude.
  U Cg gde imam kucu,ima poskoka i sarki koliko zelis i nikada,ali bas nikada,nijedna nije prisla blizu kuce,a obicno ih vidjam na putu prema plazi.Kako je u pitanju suma,uvek u blizini nadjem neki stap,te ih sklonim dalje u sumu.Cak ni deca se ne boje i znaju da ne treba da ih diraju.
  Kada postujes prirodu,postuje i ona tebe!

  Mog kuma je capio poskok prosle godine,posto ga je cackao,ali nije pustio otrov,sto smo saznali u bolnici,gde nisu hteli da mu daju serum,posto na mestu ugriza nije bilo otoka i odumiranja tkiva,kao sto je normalno u takvim slucajevima.Od istog doktora smo saznali da poskoci najcesce grizu preventivno i da retko pustaju otrov....
  (Advokat Hadzi Antic, 20. jul 2018 07:02)

  # Link komentara

 2. Ljudima je izgleda dosadno i nemaju realnih problema kad se diže "panika" zbog ovakvih vesti.
  A uz sve to su i razmaženi do zla boga.
   (Saša, 20. jul 2018 06:20)

  # Link komentara

 3. Па шта и да има змија, нису то кобре, звечарке, црне мамбе, тајпани, већ обичне безопасне белоушке. Е, моји Београђани:-)
   (Ненад, 19. jul 2018 20:54)

  # Link komentara

 4. И да је шала и да није, није баш толико страшно...Змије беже од људи и траже мрачна места, а у Србији нема ни Аустралијских смеђих змија, а ни тајпана.
  (Марвин тхе Мартиан, 19. jul 2018 18:51)

  # Link komentara

 5. A to sto garaze poskupljuju, to nikog ne uznemirava???
   (Ljudi gusteri, 19. jul 2018 18:34)

  # Link komentara