1. A manastiri na Kosovu i Metohiji, Vinča...
  Neka hvala :)
  Prijatno
   (Ivan S., 19. jul 2018 12:58)

  # Link komentara

 2. bravo
   (dusan, 19. jul 2018 12:13)

  # Link komentara

 3. A na obeležavanje događaja ide najveći ruski igrač u državi koji sve čini kao i njegovi ideološki prethodnici da nas udalji od Zapada, odnosno evroatlantskih integracija iza kojih stoji USA, i onda se pitamo zašto nam se sve loše dešava. Možda zato što kad je padao bipolarni svet mi smo tupili i nismo zauzeli pobedničku stranu?? A eto pre samo 100 godina gde smo bili i šta smo sve mogli postići.
  (janbo, 19. jul 2018 12:04)

  # Link komentara

 4. A svet je globalno selo.
  A NATO pakt je najveća i najbrutalnija ulična banda koja je ikad harala tim selom.
  (Branko Von Beca, 19. jul 2018 11:32)

  # Link komentara

 5. Interes svake odgovorne drzave su dobri odnosi sa Amerikom.Ovde niko ne zeli da uvazi cinjenicu da je Zapad,najvise Amerika u Titovu Jugoslaviju ubrizgala nekoliko stotina milijardi dolara. SAD su dok je rat u Hrvatskoj trajao, podrzavale integritet SFRJ. Brutalna etnicka ciscenja, opsade gradova u BiH, promenila su javno mnjenje SAD, a potom i njenu politiku.I pored toga Amerika se drzala embarga na oruzje BiH. Amerikanci su autori za Srbe u Krajini veoma povoljnog plana Z4. Prema svedocanstvu ambasadora BiH u UN, Holbruk je fizicki nasrnuo na Izedbegovica,trazeci da ovaj zaustavi ofanzivu na Banjaluku 1995.. Republika Srpska priznata je na konferenciji na kojoj su glavnu rec imali Amerikanci.
  Vise od deceniju Milosevic je politicki eksplatisao neodrzivu situaciju na KiM, umesto da sa Zapadom dogovori autonomiju za Albance, on je podrzavao boljsevicku opoziciju u Rusiji i tako okrenuo protiv sebe i Srbije zvanicnu Moskvu i Zapad.KiM mu je bila baza, ne samo za skupu prodaju patriotizma, vec i za izbornu kradju.
  ,,Albanci sa Kosova su profitirali zbog tragedije Bosne" kaze Azem Vlasi. Zaista, nakon svega sto se tamo desavalo, a najvise opsade Sarajeva i Srebrenice, njima je bilo lakse da dodju do cilja, predstavljajuci sebe kao sledecu metu.Samo da smo mi ovde srusili rezim, i promenili politiku prema Zapadu, bombardovanja i gubitka KiM ne bi bilo. Na nesrecu, bojkot izbora 1997.sprecio promeme. Koalicija Zajedno bi tada sigurno pobedila i promenila losu politiku drzave.
  (Zemun grad SPO, 19. jul 2018 11:31)

  # Link komentara

 6. Dok su nam Amerikanci i Francuzi bili saveznici mi smo bili Evropa. Od kad smo pustili Ruse i njihove poltrone da nas vode bedna i jadna smo ruska gubernija a evropska rupa od zemlje.
   (Xman, 19. jul 2018 11:27)

  # Link komentara

 7. Lepo
   (crni bombarder, 19. jul 2018 11:20)

  # Link komentara

 8. A je li Kosovo u toj Srbiji :(
   (Tutlo, 19. jul 2018 11:15)

  # Link komentara