Utorak, 17.07.2018.

19:36

"Ako ostane zamrznut konflikt – nema ni Evrope ni para"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Parizu da ga ne čudi proslava uspeha fudbalske reprezentacije u Hrvatskoj pevanjem ustaških pesama.

Izvor: Beta

"Ako ostane zamrznut konflikt – nema ni Evrope ni para" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

KOSIGNAS

pre 5 godina

U redu. Zasucimo onda rukave i izgradimo zemlju,a ti omogući ljudima da mogu da rade i od tog rada da žive,smanji korupciju i kombinacije tamte za kukuriku,usvojimo sve EU zakone koji bi unapredili život građana ove zemlje, bez obzira na to da li ćemo ući u EU ili ne, probudi patriotizam kod ljudi,ako ne umeš ili ne smeš skloni se. Ovako kako nam ti sada predstavljaš vođenje zemlje, mozak uopšte nije potreban, čak šta više poželjno je da ga nemaš,jer svako može reći da prihvata otimačinu AP KiM, ali to nije vrhunac političkog umeća već cinizma, licemerja i kukavičluka. Kroz istoriju Srba, svako je rukovodstvo bilo pred ovakvim a vrlo često i težim dilemama, pa nisu gubili ni stado ni livade. Prestani da kukaš. Nemaš mandat da predaš ili priznaš nešto što je ovom narodu bitnije od života, iako pokušavaš da ga uveriš u suprotno. Da se nisi usudio da uradiš ono što provejava između tvojih reči. Stegni srce i nemoj da izdaš, imaćeš podršku veću nego što i možeš zamisliti, nećeš biti sam.

gordana

pre 5 godina

U svakom žitu ima i kukolja, pa tako i Tompsona shvatite. Ima i kod nas četnički nastrojenih grupa i pojedinaca i takvih se trebamo kloniti jer nije dobro raspirivati mržnju i vraćati se u vremena koja su bila sramna i u kojima je mnogo ljudi uništeno na najsvirepiji način.

Dejo

pre 5 godina

Znači da imamo "kompromis" u kojem najviše što možemo da dobijemo je severni deo KiM i da budemo srećni i zadovoljni. Ako je to politika koju veliki Vođo vodite onda to odmah recite, a ne navlačite priču kako bi mi svi "glupi" razumeli da smo mi "žuti" izgubili KiM, a vi crveno-crni se borite za njega. I na kraju, šta ste Vi ostavili "žutima" kada su došli na vlast 2000. godine? Ili Srbije nije bilo pre 2000. godine?

Кос

pre 5 godina

Ни Европе, ни пара...

Хајмо Јано, земљу да продамо!

Партократијо, и Богу си тешка :-/

Građanin

pre 5 godina

Daj Vučiću,kaži više otvoreno šta treba da zaokružimo na tom referendumu za Kosovo koji će uskoro biti.Ovo baš vređa
iteligenciju.I Milošević je imao referendum o Kosovu gde smo rekli NE
zbog izmanipulisanog naroda koji je u to vreme imao samo RTS.Bilo mu je lakše.
Danas postoje kakvi takvi mediji koji prikazuju stvari manje obojenim od Pinka
i RTS.Postoji i Internet nego ga penzioneri slobo koriste ili ne koriste pa i takvu vrstu informacija ne znaju.Ako si neki veliki Vođa a prikazuješ se tako,onda edukuj ovaj narod da bude pametniji a ne gluplji zarad vlasti.Budi pravi Vođa,ukini Pink,trovača srpskog naroda broj 1,ukini Heepy kao i informer.
Bori se za svoju zemlju tako što ćeš edukovati narod da bude pametniji a ne gluplji.Zahvaljujući takvoj situaciji Vi ste veliki vođa.Istorija se dugo,dugo pamti!Zar vas nije bar ponekad,samo ponekad sramota!

Mirjana

pre 5 godina

Majke u Srbiji ne žele rat, jer i ono malo dece što se rađa, treba sačuvati i tako opstati.Mislim da sve majke bile one muslimanke ili hrišćanke isto misle.Bez dece nam nema opstanka i budućmosti.

kafka

pre 5 godina

O Kosovu imaju pravo da odlučuju samo oni koji žive na njemu. Otkud meni pravo da poklanjam ili se odričem nečeg što nije moje. To pitajte Srbe, Albance i sve ostale koji žive tamo.

zamrznuti evrotalibani

pre 5 godina

Mi smo u Evropi nismo na Marsu.
A sto se tice izmisljenih para iz EU, EU ne deli nikakve pare okolo kako to izmisljaju evrotalibani, vec uzima sve sto stigne.

mladen.ba

pre 5 godina

Istina je da je mene kao Hrvata sramota što je Thompson pjevao na dočeku ali činjenica je da tamo nije pjevao ustaške pjesme. Inače, barem 90% naših nogometaša stalno sluša srpski turbofolk a pogotovo oni koji ližu oltare. Toliko o njihovom glazbenom ukusu.
(Geronimo, 17. jul 2018 20:51)

Prijatelju, pjesma "Lijepa li si" pominje, uz sastavne regije hrvatske drzave i Herceg Bosnu koja je zapravo dio drzave BiH (iako nepriznata pod tim imenom). Dakle, otvorene pretenzije na teritoriju druge drzave. Da li bi tebi smetalo da neki srpski pjevac u takvom kontekstu, uz Sumadiju, Macvu i sl. pomene i RS Krajinu, npr.? A pjesma "Geni kameni" jasno i nedvosmisleno propagira ustasstvo. O cemu ti pricas, onda?

Zoki

pre 5 godina

Sa zamrznutim konfliktom ili bez njega - nema ni EU ni para. Na međunarodnoj sceni se stvari menjaju vrtoglavom brzinom i niko ne zna kako će svet izgledati za 5 godina. Nema razloga za žurbu.

Kajzer Soze

pre 5 godina

Свако у својој кући има право да ради шта хоће, али не може докле хоће, свако одговара за своје поступке.

Zora

pre 5 godina

Pogledaj, Vucicu, imas devet ekrana. Okreni tvoj Hepi i cuj ispovest devojke koja ima leukemiju. 4000 evra mesecno treba za lekove. Evo ja sad sve molim ko ovo procita, upalite Hepi, pogledajte devojku, uplatite joj na SMS koji je na ekranu. Jos jednom vas molim, prosledite ovaj komentar. A ti Vucicu, mobilni u ruke i uplati devojci.

Milica

pre 5 godina

Проблеми се морају решавати, никако се не смеју гурати под тепих и тако само продужавати сукобе и агонију.

Aleksa

pre 5 godina

Boris Tadić nije potpisao ništa u Briselu, niti je bio sa Ketrin Ešton ni sa Federikom Mogerini i bilo je investicija. Dobili smo i kandidaturu. Čak ga niko nije ni spopadao za Kosovo.

Milan

pre 5 godina

Gospodine predsednice,0 migova i "0" pusaka ste ostavili vi,a ne oni,ali ovi sto glasaju za vas imaju slabo pamcenje pa da ih podsetim,drugo o ratu ste pricali 20 godina svakoga dana,i radili ste sve da se nastavi,ubili ste nas u pojam,a sada,pricate neke price o miru,investicijama,evropskoj perspektivi,ali eto,ja koji sam uvek bio protiv vas i kada je trebalo biti protiv rata,bio sam protiv rata,a sada sam za zamrznut konflikt,bez obzira na EU i investicija..prestanite vi da postavljate praznoglavce na visokim polozajima,prestnite da namestate javne nabavke,prestanite da surujete sa kriminalcima i navijacima,da bahati nadjacaju pristojne,uredite sudstvo,skolstvo,zdravstvo,televiziju,medije itd...lako cemo se mi snaci i bez investicija i bez evropske perspektive. Pozdrav

Sloba

pre 5 godina

Pusti Tomsona nego reci zasto imamo prosle godine najmanji privredni rast u regionu pa zbog toga i najnizi standard uz Albaniju u Evropi? To je pitanje na koje trazimo odgovor i odgovorne za takvo stanje a odgovora ni od kuda. Kritika zutih i prosle vlasti kao da je kampanja u toku a sve poluge vlasti imas a rezultati porazni. Kad vidis da neznas povici se casno. Probao si, sest godina si na vlasti, ne ide, hvala, dovidjenja.

Miloš

pre 5 godina

Ostaće i ta EU bez para posle novog finansijskog cunamija, Deutsche Bank je pala stres test pre 2 nedelje, a sada možemo samo da čekamo katalizator za haos ove ili sledece gidine.Dug je bio problem pre 10 godina, a sta ce sada da rade jer je taj dug danas mnogo veci?Inace nije samo jedna banka, vec i sve ostale koje su povezane, ali su one sve medjusobno povezane sto utice na lancanu reakciju krize likvidnosti.

Vremenski zarobljenik

pre 5 godina

Predsedniče kada će vama i vašima biti dovoljno pokradenih para pa da ih lepo na miru trošite negde što dalje odavde, da napokon počnemo da se bavimo izgradnjom stvarno nezavisnih, pravičnih i pravednih institucija? Ako treba platićemo da vas ne gledamo.

Nikola

pre 5 godina

Dobar si ti majstor. Dačiću si uvalio da potpisuje Briselski sporazum, Ani Brnabić uvaljuješ potpis pravno-obavezujućeg sporazuma a referendumom hoćeš da uvališ građanima nezavisnu državu Kosovo a ti si čist i nevin kao mala beba. Nikakvu odgovornost imati nećeš.

Jarić T Živadin

pre 5 godina

Ako odmrznemo konflikt,ostajemo bez Kosova,bez Evrope i bez para.
Šta će nam Evropa bez para i Kosova.
Prištini se isto valjda ide u tu evropu,tamo mogu ući samo sa rešenim pitanjem,pa zašto onda mi sami sebi da sečemo granu,ako i je i njima u interesu dogovor sa nama?

Bornov samoidentitet

pre 5 godina

Ni za 1mm. Ako odstupimo, bacili smo samar sebi samima za sve od '80 pa preko '90 i samog bombardovanja '99. Samar svim onim momcima od 19 godina sto svoje kosti ostavise, samar majkama sto ih ne docekase i jos jedan samar njima- jer ispada da je sve bilo uzalud. Neka bude zamrznut i 100 godina makar i rentu neku uzimali, makar i deo ogromnog rudnog bogatstava dole...
Ako im damo Kosovo, sutradan bice i Bujanovac, Presevska dolina, pa Sandzak...a i Madjari ima da nesto traze.
Znaci, sve pod dubok led...I Hong Kong se vratio posle 99 godina...
I da, zamrznite i postedite ove generacije vise tih ratova i migova...Bacite se na ekonomiju a rat objavite nasim losim momcima i namestenim tenderima, tu pokaziite zakonsku agresivnost i hapsite ne samo lekare za mito od 100 evra vec jurite krupne zverke

Бата Стојковић

pre 5 godina

"Sa čime da pokazujemo mišiće? Sa nula migova, koliko ste mi ostavili u ispravnom stanju, sa dva stara helikoptera, sa starim puškama? Sa tim da pokazujem mišiće? A čiju decu da šaljem?
А колико је он територије и у каквом стању оставио војску 2000 кад су он и његови изгубили власт? Како га није срамота?

mich

pre 5 godina

Mi smo u evropi, a para nikad nismo imali, kazi otvoreno MORAS DA PRIZNAS KOSOVO, jedino to nije zamrznut komflikt koliko ja kapiram, ne zamlacij narod vise, GNJAVATORU !!!

Gradjanin

pre 5 godina

A ranije izjave, ni metar zemlje...pa onaj miting koji se zavrsio paljenjem americke ambasade i lomljenjem Beograda...to si zaboravio sad kad su dosli oni sto su ti placali kampanje po svoje

gagic

pre 5 godina

Cime se ovaj covek bavi. Pa on zna i tekstove Tompsonove pesme. Ali najjace ja kad kaze ono njegovo: ,,kako se ono zvase..." kao da ispadne da je to slucajno cuo, a u stvari sve je on to proucio do detalja. Nazalost, predsednik se bavi svime sto ima veze samo sa licnom promocijom i marketingom a tu je nezaobilazno i blacenje politickih protivnika, a uopste se ne bavi svojim poslom a to je da pomaze Srbiji i njenim gradjanima. On nije danas kod Makrona zbog Srbije nego iskljucivo zbog sebe i da bi se svojim glasacima ponovo obratio uz uobicajeni vokabular.

laki78

pre 5 godina

Vucicu bio si istaknuti clan ultradesnicarske stranke za vreme ratova i propagirao rat.Za vreme bombardovanja bio si clan vlade koja je slala pilote u pokvarenim mig 29 avionima da bez radara polecu na NATO eskadrile.Ljudi su ginuli Vucicu dok si se ti igrao rata.Ne ne prihvatam tvojr palam....e o miru,ti covece jos nisi odgovarao za svoj udeo odgovornosti u ratovima dsvedesetih.Napravili ste kataklizmu od Srbije.Sta si ti ostavio 2000.godine iza sebe kad si pao sa vlasti?Da nijd mozda razrusenu,najsiromasniju zemlju Evrope?Ti ces nekog da optuzujes,ti si neki pravednik.Zapamti da intelektualcj ne mogu ocima da te gledaju.

Geronimo

pre 5 godina

Istina je da je mene kao Hrvata sramota što je Thompson pjevao na dočeku ali činjenica je da tamo nije pjevao ustaške pjesme. Inače, barem 90% naših nogometaša stalno sluša srpski turbofolk a pogotovo oni koji ližu oltare. Toliko o njihovom glazbenom ukusu.

Ljilja

pre 5 godina

Седи Вучић поред реке, баца циглу у воду и виче:
- Ма, нема логике !!!
Пролази Вулин и пита га:
- Шта, болан, нема логике, Вучићу ?
Вучић одговара:
- Нема логике! Цигла четвртаста, а кад је бацим у воду, иду кругови!

wtf

pre 5 godina

Gledao sam na youtube live, i nisam čuo te ustaške pesme, pevao je Geni kameni i Lepa li si. Obe su patriotske, rodoljubive. Geni kameni ima samo taj stih ali je generalno dalmatinska...

Nenad

pre 5 godina

Ko ima interes da ulaže u Srbiju taj će ulagati, ko nema neće ni ako budemo bili u EU...prvo i osnovno pravilo ekonomije. Ništa nema besplatno, tako da poenta da ako Konflikt bude zamrznut neće biti investicija ne pije vodu. Sada je zamrznut i malo malo pa otvarate neke fabrike, ili su lažne ili investicije nemaju veze sa Kosovom...

Бата Стојковић

pre 5 godina

"Sa čime da pokazujemo mišiće? Sa nula migova, koliko ste mi ostavili u ispravnom stanju, sa dva stara helikoptera, sa starim puškama? Sa tim da pokazujem mišiće? A čiju decu da šaljem?
А колико је он територије и у каквом стању оставио војску 2000 кад су он и његови изгубили власт? Како га није срамота?

gagic

pre 5 godina

Cime se ovaj covek bavi. Pa on zna i tekstove Tompsonove pesme. Ali najjace ja kad kaze ono njegovo: ,,kako se ono zvase..." kao da ispadne da je to slucajno cuo, a u stvari sve je on to proucio do detalja. Nazalost, predsednik se bavi svime sto ima veze samo sa licnom promocijom i marketingom a tu je nezaobilazno i blacenje politickih protivnika, a uopste se ne bavi svojim poslom a to je da pomaze Srbiji i njenim gradjanima. On nije danas kod Makrona zbog Srbije nego iskljucivo zbog sebe i da bi se svojim glasacima ponovo obratio uz uobicajeni vokabular.

laki78

pre 5 godina

Vucicu bio si istaknuti clan ultradesnicarske stranke za vreme ratova i propagirao rat.Za vreme bombardovanja bio si clan vlade koja je slala pilote u pokvarenim mig 29 avionima da bez radara polecu na NATO eskadrile.Ljudi su ginuli Vucicu dok si se ti igrao rata.Ne ne prihvatam tvojr palam....e o miru,ti covece jos nisi odgovarao za svoj udeo odgovornosti u ratovima dsvedesetih.Napravili ste kataklizmu od Srbije.Sta si ti ostavio 2000.godine iza sebe kad si pao sa vlasti?Da nijd mozda razrusenu,najsiromasniju zemlju Evrope?Ti ces nekog da optuzujes,ti si neki pravednik.Zapamti da intelektualcj ne mogu ocima da te gledaju.

mich

pre 5 godina

Mi smo u evropi, a para nikad nismo imali, kazi otvoreno MORAS DA PRIZNAS KOSOVO, jedino to nije zamrznut komflikt koliko ja kapiram, ne zamlacij narod vise, GNJAVATORU !!!

Ljilja

pre 5 godina

Седи Вучић поред реке, баца циглу у воду и виче:
- Ма, нема логике !!!
Пролази Вулин и пита га:
- Шта, болан, нема логике, Вучићу ?
Вучић одговара:
- Нема логике! Цигла четвртаста, а кад је бацим у воду, иду кругови!

Nenad

pre 5 godina

Ko ima interes da ulaže u Srbiju taj će ulagati, ko nema neće ni ako budemo bili u EU...prvo i osnovno pravilo ekonomije. Ništa nema besplatno, tako da poenta da ako Konflikt bude zamrznut neće biti investicija ne pije vodu. Sada je zamrznut i malo malo pa otvarate neke fabrike, ili su lažne ili investicije nemaju veze sa Kosovom...

Gradjanin

pre 5 godina

A ranije izjave, ni metar zemlje...pa onaj miting koji se zavrsio paljenjem americke ambasade i lomljenjem Beograda...to si zaboravio sad kad su dosli oni sto su ti placali kampanje po svoje

Nikola

pre 5 godina

Dobar si ti majstor. Dačiću si uvalio da potpisuje Briselski sporazum, Ani Brnabić uvaljuješ potpis pravno-obavezujućeg sporazuma a referendumom hoćeš da uvališ građanima nezavisnu državu Kosovo a ti si čist i nevin kao mala beba. Nikakvu odgovornost imati nećeš.

Vremenski zarobljenik

pre 5 godina

Predsedniče kada će vama i vašima biti dovoljno pokradenih para pa da ih lepo na miru trošite negde što dalje odavde, da napokon počnemo da se bavimo izgradnjom stvarno nezavisnih, pravičnih i pravednih institucija? Ako treba platićemo da vas ne gledamo.

Milica

pre 5 godina

Проблеми се морају решавати, никако се не смеју гурати под тепих и тако само продужавати сукобе и агонију.

Bornov samoidentitet

pre 5 godina

Ni za 1mm. Ako odstupimo, bacili smo samar sebi samima za sve od '80 pa preko '90 i samog bombardovanja '99. Samar svim onim momcima od 19 godina sto svoje kosti ostavise, samar majkama sto ih ne docekase i jos jedan samar njima- jer ispada da je sve bilo uzalud. Neka bude zamrznut i 100 godina makar i rentu neku uzimali, makar i deo ogromnog rudnog bogatstava dole...
Ako im damo Kosovo, sutradan bice i Bujanovac, Presevska dolina, pa Sandzak...a i Madjari ima da nesto traze.
Znaci, sve pod dubok led...I Hong Kong se vratio posle 99 godina...
I da, zamrznite i postedite ove generacije vise tih ratova i migova...Bacite se na ekonomiju a rat objavite nasim losim momcima i namestenim tenderima, tu pokaziite zakonsku agresivnost i hapsite ne samo lekare za mito od 100 evra vec jurite krupne zverke

Aleksa

pre 5 godina

Boris Tadić nije potpisao ništa u Briselu, niti je bio sa Ketrin Ešton ni sa Federikom Mogerini i bilo je investicija. Dobili smo i kandidaturu. Čak ga niko nije ni spopadao za Kosovo.

Jarić T Živadin

pre 5 godina

Ako odmrznemo konflikt,ostajemo bez Kosova,bez Evrope i bez para.
Šta će nam Evropa bez para i Kosova.
Prištini se isto valjda ide u tu evropu,tamo mogu ući samo sa rešenim pitanjem,pa zašto onda mi sami sebi da sečemo granu,ako i je i njima u interesu dogovor sa nama?

Milan

pre 5 godina

Gospodine predsednice,0 migova i "0" pusaka ste ostavili vi,a ne oni,ali ovi sto glasaju za vas imaju slabo pamcenje pa da ih podsetim,drugo o ratu ste pricali 20 godina svakoga dana,i radili ste sve da se nastavi,ubili ste nas u pojam,a sada,pricate neke price o miru,investicijama,evropskoj perspektivi,ali eto,ja koji sam uvek bio protiv vas i kada je trebalo biti protiv rata,bio sam protiv rata,a sada sam za zamrznut konflikt,bez obzira na EU i investicija..prestanite vi da postavljate praznoglavce na visokim polozajima,prestnite da namestate javne nabavke,prestanite da surujete sa kriminalcima i navijacima,da bahati nadjacaju pristojne,uredite sudstvo,skolstvo,zdravstvo,televiziju,medije itd...lako cemo se mi snaci i bez investicija i bez evropske perspektive. Pozdrav

Sloba

pre 5 godina

Pusti Tomsona nego reci zasto imamo prosle godine najmanji privredni rast u regionu pa zbog toga i najnizi standard uz Albaniju u Evropi? To je pitanje na koje trazimo odgovor i odgovorne za takvo stanje a odgovora ni od kuda. Kritika zutih i prosle vlasti kao da je kampanja u toku a sve poluge vlasti imas a rezultati porazni. Kad vidis da neznas povici se casno. Probao si, sest godina si na vlasti, ne ide, hvala, dovidjenja.

zamrznuti evrotalibani

pre 5 godina

Mi smo u Evropi nismo na Marsu.
A sto se tice izmisljenih para iz EU, EU ne deli nikakve pare okolo kako to izmisljaju evrotalibani, vec uzima sve sto stigne.

Geronimo

pre 5 godina

Istina je da je mene kao Hrvata sramota što je Thompson pjevao na dočeku ali činjenica je da tamo nije pjevao ustaške pjesme. Inače, barem 90% naših nogometaša stalno sluša srpski turbofolk a pogotovo oni koji ližu oltare. Toliko o njihovom glazbenom ukusu.

Zora

pre 5 godina

Pogledaj, Vucicu, imas devet ekrana. Okreni tvoj Hepi i cuj ispovest devojke koja ima leukemiju. 4000 evra mesecno treba za lekove. Evo ja sad sve molim ko ovo procita, upalite Hepi, pogledajte devojku, uplatite joj na SMS koji je na ekranu. Jos jednom vas molim, prosledite ovaj komentar. A ti Vucicu, mobilni u ruke i uplati devojci.

Zoki

pre 5 godina

Sa zamrznutim konfliktom ili bez njega - nema ni EU ni para. Na međunarodnoj sceni se stvari menjaju vrtoglavom brzinom i niko ne zna kako će svet izgledati za 5 godina. Nema razloga za žurbu.

Mirjana

pre 5 godina

Majke u Srbiji ne žele rat, jer i ono malo dece što se rađa, treba sačuvati i tako opstati.Mislim da sve majke bile one muslimanke ili hrišćanke isto misle.Bez dece nam nema opstanka i budućmosti.

mladen.ba

pre 5 godina

Istina je da je mene kao Hrvata sramota što je Thompson pjevao na dočeku ali činjenica je da tamo nije pjevao ustaške pjesme. Inače, barem 90% naših nogometaša stalno sluša srpski turbofolk a pogotovo oni koji ližu oltare. Toliko o njihovom glazbenom ukusu.
(Geronimo, 17. jul 2018 20:51)

Prijatelju, pjesma "Lijepa li si" pominje, uz sastavne regije hrvatske drzave i Herceg Bosnu koja je zapravo dio drzave BiH (iako nepriznata pod tim imenom). Dakle, otvorene pretenzije na teritoriju druge drzave. Da li bi tebi smetalo da neki srpski pjevac u takvom kontekstu, uz Sumadiju, Macvu i sl. pomene i RS Krajinu, npr.? A pjesma "Geni kameni" jasno i nedvosmisleno propagira ustasstvo. O cemu ti pricas, onda?

wtf

pre 5 godina

Gledao sam na youtube live, i nisam čuo te ustaške pesme, pevao je Geni kameni i Lepa li si. Obe su patriotske, rodoljubive. Geni kameni ima samo taj stih ali je generalno dalmatinska...

kafka

pre 5 godina

O Kosovu imaju pravo da odlučuju samo oni koji žive na njemu. Otkud meni pravo da poklanjam ili se odričem nečeg što nije moje. To pitajte Srbe, Albance i sve ostale koji žive tamo.

Kajzer Soze

pre 5 godina

Свако у својој кући има право да ради шта хоће, али не може докле хоће, свако одговара за своје поступке.

Miloš

pre 5 godina

Ostaće i ta EU bez para posle novog finansijskog cunamija, Deutsche Bank je pala stres test pre 2 nedelje, a sada možemo samo da čekamo katalizator za haos ove ili sledece gidine.Dug je bio problem pre 10 godina, a sta ce sada da rade jer je taj dug danas mnogo veci?Inace nije samo jedna banka, vec i sve ostale koje su povezane, ali su one sve medjusobno povezane sto utice na lancanu reakciju krize likvidnosti.

Кос

pre 5 godina

Ни Европе, ни пара...

Хајмо Јано, земљу да продамо!

Партократијо, и Богу си тешка :-/

Dejo

pre 5 godina

Znači da imamo "kompromis" u kojem najviše što možemo da dobijemo je severni deo KiM i da budemo srećni i zadovoljni. Ako je to politika koju veliki Vođo vodite onda to odmah recite, a ne navlačite priču kako bi mi svi "glupi" razumeli da smo mi "žuti" izgubili KiM, a vi crveno-crni se borite za njega. I na kraju, šta ste Vi ostavili "žutima" kada su došli na vlast 2000. godine? Ili Srbije nije bilo pre 2000. godine?

KOSIGNAS

pre 5 godina

U redu. Zasucimo onda rukave i izgradimo zemlju,a ti omogući ljudima da mogu da rade i od tog rada da žive,smanji korupciju i kombinacije tamte za kukuriku,usvojimo sve EU zakone koji bi unapredili život građana ove zemlje, bez obzira na to da li ćemo ući u EU ili ne, probudi patriotizam kod ljudi,ako ne umeš ili ne smeš skloni se. Ovako kako nam ti sada predstavljaš vođenje zemlje, mozak uopšte nije potreban, čak šta više poželjno je da ga nemaš,jer svako može reći da prihvata otimačinu AP KiM, ali to nije vrhunac političkog umeća već cinizma, licemerja i kukavičluka. Kroz istoriju Srba, svako je rukovodstvo bilo pred ovakvim a vrlo često i težim dilemama, pa nisu gubili ni stado ni livade. Prestani da kukaš. Nemaš mandat da predaš ili priznaš nešto što je ovom narodu bitnije od života, iako pokušavaš da ga uveriš u suprotno. Da se nisi usudio da uradiš ono što provejava između tvojih reči. Stegni srce i nemoj da izdaš, imaćeš podršku veću nego što i možeš zamisliti, nećeš biti sam.

Građanin

pre 5 godina

Daj Vučiću,kaži više otvoreno šta treba da zaokružimo na tom referendumu za Kosovo koji će uskoro biti.Ovo baš vređa
iteligenciju.I Milošević je imao referendum o Kosovu gde smo rekli NE
zbog izmanipulisanog naroda koji je u to vreme imao samo RTS.Bilo mu je lakše.
Danas postoje kakvi takvi mediji koji prikazuju stvari manje obojenim od Pinka
i RTS.Postoji i Internet nego ga penzioneri slobo koriste ili ne koriste pa i takvu vrstu informacija ne znaju.Ako si neki veliki Vođa a prikazuješ se tako,onda edukuj ovaj narod da bude pametniji a ne gluplji zarad vlasti.Budi pravi Vođa,ukini Pink,trovača srpskog naroda broj 1,ukini Heepy kao i informer.
Bori se za svoju zemlju tako što ćeš edukovati narod da bude pametniji a ne gluplji.Zahvaljujući takvoj situaciji Vi ste veliki vođa.Istorija se dugo,dugo pamti!Zar vas nije bar ponekad,samo ponekad sramota!

gordana

pre 5 godina

U svakom žitu ima i kukolja, pa tako i Tompsona shvatite. Ima i kod nas četnički nastrojenih grupa i pojedinaca i takvih se trebamo kloniti jer nije dobro raspirivati mržnju i vraćati se u vremena koja su bila sramna i u kojima je mnogo ljudi uništeno na najsvirepiji način.

gagic

pre 5 godina

Cime se ovaj covek bavi. Pa on zna i tekstove Tompsonove pesme. Ali najjace ja kad kaze ono njegovo: ,,kako se ono zvase..." kao da ispadne da je to slucajno cuo, a u stvari sve je on to proucio do detalja. Nazalost, predsednik se bavi svime sto ima veze samo sa licnom promocijom i marketingom a tu je nezaobilazno i blacenje politickih protivnika, a uopste se ne bavi svojim poslom a to je da pomaze Srbiji i njenim gradjanima. On nije danas kod Makrona zbog Srbije nego iskljucivo zbog sebe i da bi se svojim glasacima ponovo obratio uz uobicajeni vokabular.

Бата Стојковић

pre 5 godina

"Sa čime da pokazujemo mišiće? Sa nula migova, koliko ste mi ostavili u ispravnom stanju, sa dva stara helikoptera, sa starim puškama? Sa tim da pokazujem mišiće? A čiju decu da šaljem?
А колико је он територије и у каквом стању оставио војску 2000 кад су он и његови изгубили власт? Како га није срамота?

mich

pre 5 godina

Mi smo u evropi, a para nikad nismo imali, kazi otvoreno MORAS DA PRIZNAS KOSOVO, jedino to nije zamrznut komflikt koliko ja kapiram, ne zamlacij narod vise, GNJAVATORU !!!

laki78

pre 5 godina

Vucicu bio si istaknuti clan ultradesnicarske stranke za vreme ratova i propagirao rat.Za vreme bombardovanja bio si clan vlade koja je slala pilote u pokvarenim mig 29 avionima da bez radara polecu na NATO eskadrile.Ljudi su ginuli Vucicu dok si se ti igrao rata.Ne ne prihvatam tvojr palam....e o miru,ti covece jos nisi odgovarao za svoj udeo odgovornosti u ratovima dsvedesetih.Napravili ste kataklizmu od Srbije.Sta si ti ostavio 2000.godine iza sebe kad si pao sa vlasti?Da nijd mozda razrusenu,najsiromasniju zemlju Evrope?Ti ces nekog da optuzujes,ti si neki pravednik.Zapamti da intelektualcj ne mogu ocima da te gledaju.

Ljilja

pre 5 godina

Седи Вучић поред реке, баца циглу у воду и виче:
- Ма, нема логике !!!
Пролази Вулин и пита га:
- Шта, болан, нема логике, Вучићу ?
Вучић одговара:
- Нема логике! Цигла четвртаста, а кад је бацим у воду, иду кругови!

Nenad

pre 5 godina

Ko ima interes da ulaže u Srbiju taj će ulagati, ko nema neće ni ako budemo bili u EU...prvo i osnovno pravilo ekonomije. Ništa nema besplatno, tako da poenta da ako Konflikt bude zamrznut neće biti investicija ne pije vodu. Sada je zamrznut i malo malo pa otvarate neke fabrike, ili su lažne ili investicije nemaju veze sa Kosovom...

Vremenski zarobljenik

pre 5 godina

Predsedniče kada će vama i vašima biti dovoljno pokradenih para pa da ih lepo na miru trošite negde što dalje odavde, da napokon počnemo da se bavimo izgradnjom stvarno nezavisnih, pravičnih i pravednih institucija? Ako treba platićemo da vas ne gledamo.

Gradjanin

pre 5 godina

A ranije izjave, ni metar zemlje...pa onaj miting koji se zavrsio paljenjem americke ambasade i lomljenjem Beograda...to si zaboravio sad kad su dosli oni sto su ti placali kampanje po svoje

Nikola

pre 5 godina

Dobar si ti majstor. Dačiću si uvalio da potpisuje Briselski sporazum, Ani Brnabić uvaljuješ potpis pravno-obavezujućeg sporazuma a referendumom hoćeš da uvališ građanima nezavisnu državu Kosovo a ti si čist i nevin kao mala beba. Nikakvu odgovornost imati nećeš.

Milan

pre 5 godina

Gospodine predsednice,0 migova i "0" pusaka ste ostavili vi,a ne oni,ali ovi sto glasaju za vas imaju slabo pamcenje pa da ih podsetim,drugo o ratu ste pricali 20 godina svakoga dana,i radili ste sve da se nastavi,ubili ste nas u pojam,a sada,pricate neke price o miru,investicijama,evropskoj perspektivi,ali eto,ja koji sam uvek bio protiv vas i kada je trebalo biti protiv rata,bio sam protiv rata,a sada sam za zamrznut konflikt,bez obzira na EU i investicija..prestanite vi da postavljate praznoglavce na visokim polozajima,prestnite da namestate javne nabavke,prestanite da surujete sa kriminalcima i navijacima,da bahati nadjacaju pristojne,uredite sudstvo,skolstvo,zdravstvo,televiziju,medije itd...lako cemo se mi snaci i bez investicija i bez evropske perspektive. Pozdrav

Aleksa

pre 5 godina

Boris Tadić nije potpisao ništa u Briselu, niti je bio sa Ketrin Ešton ni sa Federikom Mogerini i bilo je investicija. Dobili smo i kandidaturu. Čak ga niko nije ni spopadao za Kosovo.

Sloba

pre 5 godina

Pusti Tomsona nego reci zasto imamo prosle godine najmanji privredni rast u regionu pa zbog toga i najnizi standard uz Albaniju u Evropi? To je pitanje na koje trazimo odgovor i odgovorne za takvo stanje a odgovora ni od kuda. Kritika zutih i prosle vlasti kao da je kampanja u toku a sve poluge vlasti imas a rezultati porazni. Kad vidis da neznas povici se casno. Probao si, sest godina si na vlasti, ne ide, hvala, dovidjenja.

zamrznuti evrotalibani

pre 5 godina

Mi smo u Evropi nismo na Marsu.
A sto se tice izmisljenih para iz EU, EU ne deli nikakve pare okolo kako to izmisljaju evrotalibani, vec uzima sve sto stigne.

Zora

pre 5 godina

Pogledaj, Vucicu, imas devet ekrana. Okreni tvoj Hepi i cuj ispovest devojke koja ima leukemiju. 4000 evra mesecno treba za lekove. Evo ja sad sve molim ko ovo procita, upalite Hepi, pogledajte devojku, uplatite joj na SMS koji je na ekranu. Jos jednom vas molim, prosledite ovaj komentar. A ti Vucicu, mobilni u ruke i uplati devojci.

Zoki

pre 5 godina

Sa zamrznutim konfliktom ili bez njega - nema ni EU ni para. Na međunarodnoj sceni se stvari menjaju vrtoglavom brzinom i niko ne zna kako će svet izgledati za 5 godina. Nema razloga za žurbu.

Geronimo

pre 5 godina

Istina je da je mene kao Hrvata sramota što je Thompson pjevao na dočeku ali činjenica je da tamo nije pjevao ustaške pjesme. Inače, barem 90% naših nogometaša stalno sluša srpski turbofolk a pogotovo oni koji ližu oltare. Toliko o njihovom glazbenom ukusu.

wtf

pre 5 godina

Gledao sam na youtube live, i nisam čuo te ustaške pesme, pevao je Geni kameni i Lepa li si. Obe su patriotske, rodoljubive. Geni kameni ima samo taj stih ali je generalno dalmatinska...

kafka

pre 5 godina

O Kosovu imaju pravo da odlučuju samo oni koji žive na njemu. Otkud meni pravo da poklanjam ili se odričem nečeg što nije moje. To pitajte Srbe, Albance i sve ostale koji žive tamo.

Miloš

pre 5 godina

Ostaće i ta EU bez para posle novog finansijskog cunamija, Deutsche Bank je pala stres test pre 2 nedelje, a sada možemo samo da čekamo katalizator za haos ove ili sledece gidine.Dug je bio problem pre 10 godina, a sta ce sada da rade jer je taj dug danas mnogo veci?Inace nije samo jedna banka, vec i sve ostale koje su povezane, ali su one sve medjusobno povezane sto utice na lancanu reakciju krize likvidnosti.

Milica

pre 5 godina

Проблеми се морају решавати, никако се не смеју гурати под тепих и тако само продужавати сукобе и агонију.

Dejo

pre 5 godina

Znači da imamo "kompromis" u kojem najviše što možemo da dobijemo je severni deo KiM i da budemo srećni i zadovoljni. Ako je to politika koju veliki Vođo vodite onda to odmah recite, a ne navlačite priču kako bi mi svi "glupi" razumeli da smo mi "žuti" izgubili KiM, a vi crveno-crni se borite za njega. I na kraju, šta ste Vi ostavili "žutima" kada su došli na vlast 2000. godine? Ili Srbije nije bilo pre 2000. godine?

Кос

pre 5 godina

Ни Европе, ни пара...

Хајмо Јано, земљу да продамо!

Партократијо, и Богу си тешка :-/

KOSIGNAS

pre 5 godina

U redu. Zasucimo onda rukave i izgradimo zemlju,a ti omogući ljudima da mogu da rade i od tog rada da žive,smanji korupciju i kombinacije tamte za kukuriku,usvojimo sve EU zakone koji bi unapredili život građana ove zemlje, bez obzira na to da li ćemo ući u EU ili ne, probudi patriotizam kod ljudi,ako ne umeš ili ne smeš skloni se. Ovako kako nam ti sada predstavljaš vođenje zemlje, mozak uopšte nije potreban, čak šta više poželjno je da ga nemaš,jer svako može reći da prihvata otimačinu AP KiM, ali to nije vrhunac političkog umeća već cinizma, licemerja i kukavičluka. Kroz istoriju Srba, svako je rukovodstvo bilo pred ovakvim a vrlo često i težim dilemama, pa nisu gubili ni stado ni livade. Prestani da kukaš. Nemaš mandat da predaš ili priznaš nešto što je ovom narodu bitnije od života, iako pokušavaš da ga uveriš u suprotno. Da se nisi usudio da uradiš ono što provejava između tvojih reči. Stegni srce i nemoj da izdaš, imaćeš podršku veću nego što i možeš zamisliti, nećeš biti sam.

gordana

pre 5 godina

U svakom žitu ima i kukolja, pa tako i Tompsona shvatite. Ima i kod nas četnički nastrojenih grupa i pojedinaca i takvih se trebamo kloniti jer nije dobro raspirivati mržnju i vraćati se u vremena koja su bila sramna i u kojima je mnogo ljudi uništeno na najsvirepiji način.

Mirjana

pre 5 godina

Majke u Srbiji ne žele rat, jer i ono malo dece što se rađa, treba sačuvati i tako opstati.Mislim da sve majke bile one muslimanke ili hrišćanke isto misle.Bez dece nam nema opstanka i budućmosti.

Bornov samoidentitet

pre 5 godina

Ni za 1mm. Ako odstupimo, bacili smo samar sebi samima za sve od '80 pa preko '90 i samog bombardovanja '99. Samar svim onim momcima od 19 godina sto svoje kosti ostavise, samar majkama sto ih ne docekase i jos jedan samar njima- jer ispada da je sve bilo uzalud. Neka bude zamrznut i 100 godina makar i rentu neku uzimali, makar i deo ogromnog rudnog bogatstava dole...
Ako im damo Kosovo, sutradan bice i Bujanovac, Presevska dolina, pa Sandzak...a i Madjari ima da nesto traze.
Znaci, sve pod dubok led...I Hong Kong se vratio posle 99 godina...
I da, zamrznite i postedite ove generacije vise tih ratova i migova...Bacite se na ekonomiju a rat objavite nasim losim momcima i namestenim tenderima, tu pokaziite zakonsku agresivnost i hapsite ne samo lekare za mito od 100 evra vec jurite krupne zverke

Jarić T Živadin

pre 5 godina

Ako odmrznemo konflikt,ostajemo bez Kosova,bez Evrope i bez para.
Šta će nam Evropa bez para i Kosova.
Prištini se isto valjda ide u tu evropu,tamo mogu ući samo sa rešenim pitanjem,pa zašto onda mi sami sebi da sečemo granu,ako i je i njima u interesu dogovor sa nama?

mladen.ba

pre 5 godina

Istina je da je mene kao Hrvata sramota što je Thompson pjevao na dočeku ali činjenica je da tamo nije pjevao ustaške pjesme. Inače, barem 90% naših nogometaša stalno sluša srpski turbofolk a pogotovo oni koji ližu oltare. Toliko o njihovom glazbenom ukusu.
(Geronimo, 17. jul 2018 20:51)

Prijatelju, pjesma "Lijepa li si" pominje, uz sastavne regije hrvatske drzave i Herceg Bosnu koja je zapravo dio drzave BiH (iako nepriznata pod tim imenom). Dakle, otvorene pretenzije na teritoriju druge drzave. Da li bi tebi smetalo da neki srpski pjevac u takvom kontekstu, uz Sumadiju, Macvu i sl. pomene i RS Krajinu, npr.? A pjesma "Geni kameni" jasno i nedvosmisleno propagira ustasstvo. O cemu ti pricas, onda?

Kajzer Soze

pre 5 godina

Свако у својој кући има право да ради шта хоће, али не може докле хоће, свако одговара за своје поступке.

Građanin

pre 5 godina

Daj Vučiću,kaži više otvoreno šta treba da zaokružimo na tom referendumu za Kosovo koji će uskoro biti.Ovo baš vređa
iteligenciju.I Milošević je imao referendum o Kosovu gde smo rekli NE
zbog izmanipulisanog naroda koji je u to vreme imao samo RTS.Bilo mu je lakše.
Danas postoje kakvi takvi mediji koji prikazuju stvari manje obojenim od Pinka
i RTS.Postoji i Internet nego ga penzioneri slobo koriste ili ne koriste pa i takvu vrstu informacija ne znaju.Ako si neki veliki Vođa a prikazuješ se tako,onda edukuj ovaj narod da bude pametniji a ne gluplji zarad vlasti.Budi pravi Vođa,ukini Pink,trovača srpskog naroda broj 1,ukini Heepy kao i informer.
Bori se za svoju zemlju tako što ćeš edukovati narod da bude pametniji a ne gluplji.Zahvaljujući takvoj situaciji Vi ste veliki vođa.Istorija se dugo,dugo pamti!Zar vas nije bar ponekad,samo ponekad sramota!