Ponedeljak, 04.06.2018.

13:16

"Divlji, divlji Beograd" - niz pucnjava, niz mrtvih

Izvor: Slobodan Marièiæ

"Divlji, divlji Beograd" - niz pucnjava, niz mrtvih IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

TNT

pre 5 godina

Na lazi doso na vlast, lazima nas kljuka, na lazima opstaje...
Kako nema borbe protiv jorupcije? Jel uhapsise pre neki dan "nepodobnog" lekata koji je primio mito od sto evra?

Cvexi

pre 5 godina

Ja zivim u Mirijevu i prilicno se sigurno osecam, neretko izlazim i u nocne setnje. Sto se kriminalaca tice oni su se ubijali, ubijaju se i ubijace se i ne samo u Srbiji vec svuda u svetu, a drama koju pravite i polivanje pepelom je vas problem i verovatno je malo ispolitizovan. Vidim da je dosta kriminalaca iz CG koja je clanica NATO-a pa se pitam da li su se i tamo "vratile devedesete"?

_wanderlust_

pre 5 godina

Tuzna je situacija u Srbiji-a opet koga kriviti, da li proslost zemlje, da li srpski mentalitet, vlast, ekonomsko stanje? Sve to utice naravno, i ne primecujemo neke male promene dan za danom, ali kada pogledam stanje sada i pre recimo 10 godina-toliko toga je drugacije (gore nazalost). Nije toliko “IN” za mlade biti uctiv, uredan, raditi za 500-700e i polako napredovati, jer pobogu imate recimo samo 27 godina, vec mora sve sad i odmah, bitne su samo pare, dobar auto, skup sat, najnoviji iphone, jer drugacije kaskate. Posto je to neizvodljivo osim ako ne dolazi od dobrostojecih roditelja, a u Srbiji ako zelite da uspete u necemu (naglasavam:u 99% slucajeva) sve se zavrsava preko veze, sve je ko koga poznaje, da li je neko raspolozen da ti ucini ili ne-a ne procedura, koju pratis, koja je transparentna i znas svoja prava. Neorganizovanoscu, netransparentnoscu, neispirativnoscu Srbije da podrzi svoje ljude (na bilo koji nacin), postali smo plodno tlo za razvijanje nekih prostih polukrimosa, telecih glava, nasilnika, ne znam ni kako bi ih nazvala ni koliko tacno vrsta ima...Ne zelim ni da pisem o neprijatnim stvarima koje sam dozivela u Beogradu kad dodjem, ili koje su se desile mojim prijateljima i roditeljima koji i dalje zive tu.

Dragan

pre 5 godina

Ko prvi uvede obavezne psiholoske preglede prilikom izdavanja vozackih i dozvola za posedovanje oruzja kao i drakonske poreze na oruzje ima moj glas na svim izborima narednih 30 godina

Bluesteel

pre 5 godina

Ovo je direktna posledica "rijalitija" na domaći način na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Policijaca da ima još milion, ne bi uspeli da spreče bolesne umove da urade šta im se hoće.

Ukinite "rijalitije" u kojima se vidi nasilje svaki dan, a posebno prema ženama, pa da vidite kako će se smiriti situacija.
(Kovač, 4. jun 2018 14:02
Kako da ne,cim bi ih ukinuli krimosi bi prestali sa svojim poslovima. Nema rijaliti sa ovim nikakve veze,na kraju krajeva to samo gledaju dokone domacice i penzioneri.

zz

pre 5 godina

Sta ste se raskukali? Narko dileri se tamane, sto se mene tice, mogu tako do konacnog istrebljenja! Taman deca mogu da vide, kako prolaze oni koji odaberu taj "zanat"!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nagard, 4. jun 2018 14:51)

Mali problem je što u tim obračunima može da strada i neko nevin... možda i neko koga znaš ili ti je blizak!

wild west

pre 5 godina

A šta kažu za Novi Sad? Jel neko pravi te statistike tj. broji? Imam osećaj da posljednjih godinu dana svaki put kad čitam vesti neko nekog ubio, a ubijeni poznat policiji. BG i Novi Sad definitivno prednjače, što bi se reklo "mrtva trka".
Treba videti, možda smo i tu lideri u regionu pa da se hvalimo.

Siniša

pre 5 godina

Jasno je da su kazne jako, jako blage jer većina je poznata i hapšena ranije ali izađu na slobodu i tek posle zatvora prag tolerancije im je jako mali.

Divlji, bahati narod pa i zemjla je takva

pre 5 godina

Dvlji i bahati narod, takva i zemlja. Ginu kao muve u saobracajnim nesrecama i mafijaskim obracunima.
I sada se kao nesto bunite. Pa vi ste doveli na vlast ljude u cije vreme 90-tih se sve ovo dogadjalo. Sada ih ponovo stavite na vlast i cudite se "ijaoo pa kako to opet".
Kakav narod takva i drzava. Evo vec dvadeset godina gledam taj akvarijum zvani Srbija iz dalekog inostranstva i samo se nasmesim kada pogledam moje klince kako bezbrizno odrastaju daleko od Srbije.
Daleka ti lepa kuca Srbijo.

nagard

pre 5 godina

Sta ste se raskukali? Narko dileri se tamane, sto se mene tice, mogu tako do konacnog istrebljenja! Taman deca mogu da vide, kako prolaze oni koji odaberu taj "zanat"!

Boca

pre 5 godina

U Torontu svaki dan neko upucan ili izboden. Svake sedmice bude udaren pjesak, a vozac pobjegne i ne mogu da ga nadju. Sad, da li je to zahvaljujuci povecanom broju imigranata zadnjih godina mozemo diskutovati. Rasne statistike sigurno postoje, ali ne smiju da ih objave. A u Srbiji udario brat na brata. Tuga.

Kovač

pre 5 godina

Ovo je direktna posledica "rijalitija" na domaći način na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Policijaca da ima još milion, ne bi uspeli da spreče bolesne umove da urade šta im se hoće.

Ukinite "rijalitije" u kojima se vidi nasilje svaki dan, a posebno prema ženama, pa da vidite kako će se smiriti situacija.

Makaveli The DON

pre 5 godina

Vucic je izneverio ono sto je pricao celu svoju politicku karijeru "KRIMINAL,MITO,KORUPCIJA"za 6.godina koliko je na vlasti nista povodom toga nije uradio,toliko o njemu i njegovim mitomanskim pricama.

Bubuleja

pre 5 godina

Dr Nebojša Stefanović nas uverava u suprotno sve vreme. Bitno je da se pravi parada za dan policije a na ulicama Beograda divlji zapad. Kakvi ministri i vlast, takva nam je i država, bezakonje na svakom koraku.

prolece

pre 5 godina

Da je samo Bg...Cela Srbija se davi u kriminalu, lopovluku i korupciji..Sve dolazi od vrha, politickim “elitama“ odgovara taj haos, jer u uredjenoj i pravnoj drzavi ne bi mogli da rade to sto rade..

Milos

pre 5 godina

Da li to drzava dozvoljava kriminalcima da se obracunaju medjusobno, kako bi se sami istrebili i njima smanjili posao oko hapsenja? Da li se prati stopa kriminala kod nas i zasto to nije u vestima? Da li ce neko da se pozabavi oruzjem, kriminalcima i nasilnicima, ili i za to cekamo da nas EU uslovi?

Jox

pre 5 godina

Sve je to poznato udaviste bolje da se bavite temom kako da se rese ti problemi i gde da nadjete novog eliot nesa posto ove kukavice na vlasti nemaju petlju nizasta a uglavnom se sve zna ko i gde lepo je to reko son koneri pitanje je samo ko ce da gurne ruku u osinjak

Petar Pan

pre 5 godina

Rece veliki vodja da se ovo vise ne desava i da u odnosu na proslu vlast i pretproslu i onu trecu imamo ozbiljan pad ubistava i kriminaliteta(omiljeni izraz nekada Nebojse iz Beograda a sada ministra za unutra). Sve ovo me dovodi do zakljucka da vi ustvari lazete kada objavljujete ovo o ovim obracunima i ubistvima...

Milo

pre 5 godina

Ma to nije istina ...policija nikad bolje svoj posao ne radi!Sad sam gledao na televizoru kazu imamo pad ubistava i kradja nego za vreme rata.To izmisljaju da se ubijaju vlast da bi ljagali.Sve je ok,nema razloga za brigu!Ko zadnji ostane neka ugasi svetlo!

srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Kad pitas Vulina o tetkinim parama on to pretvori u rovarenje protiv vojske a kad Stefanovica pitas o Savamali ili o kriminalu na ulicama on to pretvori u rovarenje protiv policije.
Potrebni su nam ozbiljni ljudi na ozbiljnim mestima, osobe sa kojima mozemo da komuniciramo. Moze da prica ko sta hoce, demokrate jesu pokrale narod, jesu muvale u privatizacijama, jesu raspodeljivale radna mesta kako su htele...ali je stopa kriminala bila mnogo niza, osecaj sigurnosti je bio veci, poverenje u drzavu i njene organe mnogo vece. Dakle, ovi negde ozbiljno grese. A ako ih budete pitali o tome, izaci ce sa nekom formulom kao sto je to bilo za obracun penzija: logn + 2xy + 3x - 4 xz/2pn : 3zy =...
Dakle : mnooogo vece penzije i mnogo manje kriminala na ulicama...izracunajte!!!

Mujo

pre 5 godina

Ako niste znali ovo je novi sistem vođenja rata protiv kriminala koji su izmislili naši političari. Jedni druge ubijaju, a političari viču da je sve normalno u Srbiji posebno u glavnom gradu!

EU sve dalja

pre 5 godina

Kakva smo drzava ovo je jos i dobro.
(mirko, 4. jun 2018 13:48)
Nismo mi država, on je država, mi smo građani koji su dužni da plaćaju državi porez.

dipl. ing

pre 5 godina

Ovaj sto je dosao ljudima u kucu i dejstvojao iz vatrenog oruzja, trebalo bi da dobije 789 godina robije. Sa druge strane, kakva to “svadja decaka” moze da dovede do ovakvih posledica? Ima tu mesta i za policijsku istragu i za istragu soc. sluzbi.

fasader

pre 5 godina

Kada država ne vrši svoj posao obračuni prelaze na ulicu. Nije dobro ni za koga osim za one u čije će zemlje otići 68.000 mladih i školovanih Srba, ako ''berba'' bude na nivou sezone 2017.

Vlada

pre 5 godina

Iz mnogo razloga (ne samo ovih) treba legalizovati drogu. Naravno ne da se prodaje kao žvake ali svakako da ipak bude legalno dostupna punoletnim licima...

NikoNeko

pre 5 godina

O čemu vi pričate? Beograd je po prvi put u istoriji ovoliko bezbedan. Nije ni čudo što živimo u svetskoj prestonici bezbednosti kad je garantuju ljudske gromade poput dr Nebojše Stefanovića, Aleksandra Vulina, da i ne nabrajam dalje, jer su i ova dvojica dovoljna da svi kriminalci sveta uzdrhte u strahu za sopstvenu dobrobit i bezbednost.

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 5 godina

Mozda cu zvucati lose, ali sve dok ne ubiju slucajno nekog nevinog gradjanina bas me briga za ove kriminalce. Sami su svesni kakav su zivot odabrali i sami znaju kako se takav zivot zavrsava.

Lucius Fox

pre 5 godina

Treba da se promeni zakon i svaki građanin da dobije dozvolu za posedovanje vatrenog oružja. Država nas više očigledno ne štiti od kriminala.

South Park

pre 5 godina

Malo li je.A ministra nigde niti ima ko da ga pita.Ni njega ni predsednika koji je svakoj serpi poklopac a za ova svakodnevna ubistva se ne oglasava.

Jovica Svajcarska

pre 5 godina

Vazno je da ( kupljenim diplomata ) kaznjavamo ( zatvorom ) vozace traktor kojima prikolica nije registrovana, Sistem bas dobro funkcionise

Irena

pre 5 godina

Ma teče nam med i mleko, blago nama... Ne znam samo u kojem univerzumu nam žive političari, kada ih čuješ, kao da živimo u Švajcarskoj. Tuga i čemer od ove propale države.

Han

pre 5 godina

Citiram:"Necemo dozvoliti da Srbija bude poligon za obracun crnogorskih narko klanova".

Covek povezao odredjena lica sa odredjenim mestim i odredjenim dogadjajima. I eto tako...

Jovan

pre 5 godina

Stefanović je istakao na proslavi dana PS da je srpska policija dokazala da je garant stabilnosti i bezbednosti i naglasio da se čuvari reda svakodnevno bore sa organizovanim kriminalom te da na našoj teritoriji ne postoji nijedna ozbiljna kriminalna grupa koja može da ugrozi državu. Stefanović kaže da je ponosan na to što je zabeležen najmanji broj krivičnih dela u poslednjih deset godina i najmanji broj ubistava u poslednjih 30 godina. VESTI 27. maj 2018 .

hd

pre 5 godina

Pre samo nekoliko godina tvrdio sam da iz zemlje odlaze najgori i manje sposobni da se izbore za sebe i da budu dovoljno uporni i stvore dovoljno za normalan zivot. Ne da je to postalo dosta komplikovano, i pitanje je da li se uopste ima za pristojan zivot, vec ne vidim nista pozitivno da se ostane ovde.
Najstrasnije u ovoj prici je atmosfera i poremecen sistem vrednosti a savrsen primer je:
"samo nekoliko sati ranije muž i žena upucani su u noge na Novom Beogradu nakon svađe njihovog sina sa drugim dečakom."
Toliko.

Rade

pre 5 godina

Ni u najgorim periodima u poslednjih 30 godina nisam viđao ovoliko ološa po ulicama, prvenstveno u automobilima. Upravo danas je jedan u ogromnom luksuznom mercedesu hladno prošao kroz crveno na autokomandi, u sred velike gužve!! Stajao par sekundi, pa kad mu dosadilo da čeka zeleno, odlučio da prođe. Svakodnevno viđam slične situacije, a još nisam ni nešto previše u kolima. Mogu misliti šta sve vide oni koji provode dan u vozilu.

Srbin u Sloveniji

pre 5 godina

Jel ste svesni vi da se to samo u Srbiji desava u tolikom broju od cele bivse Juge? Evo ovde u Ljubljani ne mogu da se setim kad je zadnji put neko nekoga ubio zbog kriminala? Isto u Zagrebu nesto ne cujem da se svake sedmice neko upuca? A za Beograd kad kod udjem na neki portal lice poznato policiji ili je nekoga ubilo ili su njega ubili, strasno. Srbija je postala Kolumbija ali tako i treba kad birate vlast koja otvoreno kaze da nema snage da resi kriminalce

marko

pre 5 godina

Jos je super... polako tek ce da bude veselo...meni su normalniji ovi sto se oko droge ubijaju, oni bar jedni druge istrebljuju i dosta su precizni.... a ovaj sto je pucao u muza i zenu jer su im se deca posvadjala e to je jezivo

Divlji, bahati narod pa i zemjla je takva

pre 5 godina

Dvlji i bahati narod, takva i zemlja. Ginu kao muve u saobracajnim nesrecama i mafijaskim obracunima.
I sada se kao nesto bunite. Pa vi ste doveli na vlast ljude u cije vreme 90-tih se sve ovo dogadjalo. Sada ih ponovo stavite na vlast i cudite se "ijaoo pa kako to opet".
Kakav narod takva i drzava. Evo vec dvadeset godina gledam taj akvarijum zvani Srbija iz dalekog inostranstva i samo se nasmesim kada pogledam moje klince kako bezbrizno odrastaju daleko od Srbije.
Daleka ti lepa kuca Srbijo.

EU sve dalja

pre 5 godina

Kakva smo drzava ovo je jos i dobro.
(mirko, 4. jun 2018 13:48)
Nismo mi država, on je država, mi smo građani koji su dužni da plaćaju državi porez.

Srbin u Sloveniji

pre 5 godina

Jel ste svesni vi da se to samo u Srbiji desava u tolikom broju od cele bivse Juge? Evo ovde u Ljubljani ne mogu da se setim kad je zadnji put neko nekoga ubio zbog kriminala? Isto u Zagrebu nesto ne cujem da se svake sedmice neko upuca? A za Beograd kad kod udjem na neki portal lice poznato policiji ili je nekoga ubilo ili su njega ubili, strasno. Srbija je postala Kolumbija ali tako i treba kad birate vlast koja otvoreno kaze da nema snage da resi kriminalce

Han

pre 5 godina

Citiram:"Necemo dozvoliti da Srbija bude poligon za obracun crnogorskih narko klanova".

Covek povezao odredjena lica sa odredjenim mestim i odredjenim dogadjajima. I eto tako...

South Park

pre 5 godina

Malo li je.A ministra nigde niti ima ko da ga pita.Ni njega ni predsednika koji je svakoj serpi poklopac a za ova svakodnevna ubistva se ne oglasava.

Mujo

pre 5 godina

Ako niste znali ovo je novi sistem vođenja rata protiv kriminala koji su izmislili naši političari. Jedni druge ubijaju, a političari viču da je sve normalno u Srbiji posebno u glavnom gradu!

dipl. ing

pre 5 godina

Ovaj sto je dosao ljudima u kucu i dejstvojao iz vatrenog oruzja, trebalo bi da dobije 789 godina robije. Sa druge strane, kakva to “svadja decaka” moze da dovede do ovakvih posledica? Ima tu mesta i za policijsku istragu i za istragu soc. sluzbi.

marko

pre 5 godina

Jos je super... polako tek ce da bude veselo...meni su normalniji ovi sto se oko droge ubijaju, oni bar jedni druge istrebljuju i dosta su precizni.... a ovaj sto je pucao u muza i zenu jer su im se deca posvadjala e to je jezivo

Rade

pre 5 godina

Ni u najgorim periodima u poslednjih 30 godina nisam viđao ovoliko ološa po ulicama, prvenstveno u automobilima. Upravo danas je jedan u ogromnom luksuznom mercedesu hladno prošao kroz crveno na autokomandi, u sred velike gužve!! Stajao par sekundi, pa kad mu dosadilo da čeka zeleno, odlučio da prođe. Svakodnevno viđam slične situacije, a još nisam ni nešto previše u kolima. Mogu misliti šta sve vide oni koji provode dan u vozilu.

Makaveli The DON

pre 5 godina

Vucic je izneverio ono sto je pricao celu svoju politicku karijeru "KRIMINAL,MITO,KORUPCIJA"za 6.godina koliko je na vlasti nista povodom toga nije uradio,toliko o njemu i njegovim mitomanskim pricama.

Jovica Svajcarska

pre 5 godina

Vazno je da ( kupljenim diplomata ) kaznjavamo ( zatvorom ) vozace traktor kojima prikolica nije registrovana, Sistem bas dobro funkcionise

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 5 godina

Mozda cu zvucati lose, ali sve dok ne ubiju slucajno nekog nevinog gradjanina bas me briga za ove kriminalce. Sami su svesni kakav su zivot odabrali i sami znaju kako se takav zivot zavrsava.

Bubuleja

pre 5 godina

Dr Nebojša Stefanović nas uverava u suprotno sve vreme. Bitno je da se pravi parada za dan policije a na ulicama Beograda divlji zapad. Kakvi ministri i vlast, takva nam je i država, bezakonje na svakom koraku.

srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Kad pitas Vulina o tetkinim parama on to pretvori u rovarenje protiv vojske a kad Stefanovica pitas o Savamali ili o kriminalu na ulicama on to pretvori u rovarenje protiv policije.
Potrebni su nam ozbiljni ljudi na ozbiljnim mestima, osobe sa kojima mozemo da komuniciramo. Moze da prica ko sta hoce, demokrate jesu pokrale narod, jesu muvale u privatizacijama, jesu raspodeljivale radna mesta kako su htele...ali je stopa kriminala bila mnogo niza, osecaj sigurnosti je bio veci, poverenje u drzavu i njene organe mnogo vece. Dakle, ovi negde ozbiljno grese. A ako ih budete pitali o tome, izaci ce sa nekom formulom kao sto je to bilo za obracun penzija: logn + 2xy + 3x - 4 xz/2pn : 3zy =...
Dakle : mnooogo vece penzije i mnogo manje kriminala na ulicama...izracunajte!!!

Jovan

pre 5 godina

Stefanović je istakao na proslavi dana PS da je srpska policija dokazala da je garant stabilnosti i bezbednosti i naglasio da se čuvari reda svakodnevno bore sa organizovanim kriminalom te da na našoj teritoriji ne postoji nijedna ozbiljna kriminalna grupa koja može da ugrozi državu. Stefanović kaže da je ponosan na to što je zabeležen najmanji broj krivičnih dela u poslednjih deset godina i najmanji broj ubistava u poslednjih 30 godina. VESTI 27. maj 2018 .

nagard

pre 5 godina

Sta ste se raskukali? Narko dileri se tamane, sto se mene tice, mogu tako do konacnog istrebljenja! Taman deca mogu da vide, kako prolaze oni koji odaberu taj "zanat"!

Irena

pre 5 godina

Ma teče nam med i mleko, blago nama... Ne znam samo u kojem univerzumu nam žive političari, kada ih čuješ, kao da živimo u Švajcarskoj. Tuga i čemer od ove propale države.

Milo

pre 5 godina

Ma to nije istina ...policija nikad bolje svoj posao ne radi!Sad sam gledao na televizoru kazu imamo pad ubistava i kradja nego za vreme rata.To izmisljaju da se ubijaju vlast da bi ljagali.Sve je ok,nema razloga za brigu!Ko zadnji ostane neka ugasi svetlo!

prolece

pre 5 godina

Da je samo Bg...Cela Srbija se davi u kriminalu, lopovluku i korupciji..Sve dolazi od vrha, politickim “elitama“ odgovara taj haos, jer u uredjenoj i pravnoj drzavi ne bi mogli da rade to sto rade..

NikoNeko

pre 5 godina

O čemu vi pričate? Beograd je po prvi put u istoriji ovoliko bezbedan. Nije ni čudo što živimo u svetskoj prestonici bezbednosti kad je garantuju ljudske gromade poput dr Nebojše Stefanovića, Aleksandra Vulina, da i ne nabrajam dalje, jer su i ova dvojica dovoljna da svi kriminalci sveta uzdrhte u strahu za sopstvenu dobrobit i bezbednost.

Petar Pan

pre 5 godina

Rece veliki vodja da se ovo vise ne desava i da u odnosu na proslu vlast i pretproslu i onu trecu imamo ozbiljan pad ubistava i kriminaliteta(omiljeni izraz nekada Nebojse iz Beograda a sada ministra za unutra). Sve ovo me dovodi do zakljucka da vi ustvari lazete kada objavljujete ovo o ovim obracunima i ubistvima...

Kovač

pre 5 godina

Ovo je direktna posledica "rijalitija" na domaći način na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Policijaca da ima još milion, ne bi uspeli da spreče bolesne umove da urade šta im se hoće.

Ukinite "rijalitije" u kojima se vidi nasilje svaki dan, a posebno prema ženama, pa da vidite kako će se smiriti situacija.

hd

pre 5 godina

Pre samo nekoliko godina tvrdio sam da iz zemlje odlaze najgori i manje sposobni da se izbore za sebe i da budu dovoljno uporni i stvore dovoljno za normalan zivot. Ne da je to postalo dosta komplikovano, i pitanje je da li se uopste ima za pristojan zivot, vec ne vidim nista pozitivno da se ostane ovde.
Najstrasnije u ovoj prici je atmosfera i poremecen sistem vrednosti a savrsen primer je:
"samo nekoliko sati ranije muž i žena upucani su u noge na Novom Beogradu nakon svađe njihovog sina sa drugim dečakom."
Toliko.

fasader

pre 5 godina

Kada država ne vrši svoj posao obračuni prelaze na ulicu. Nije dobro ni za koga osim za one u čije će zemlje otići 68.000 mladih i školovanih Srba, ako ''berba'' bude na nivou sezone 2017.

Boca

pre 5 godina

U Torontu svaki dan neko upucan ili izboden. Svake sedmice bude udaren pjesak, a vozac pobjegne i ne mogu da ga nadju. Sad, da li je to zahvaljujuci povecanom broju imigranata zadnjih godina mozemo diskutovati. Rasne statistike sigurno postoje, ali ne smiju da ih objave. A u Srbiji udario brat na brata. Tuga.

Lucius Fox

pre 5 godina

Treba da se promeni zakon i svaki građanin da dobije dozvolu za posedovanje vatrenog oružja. Država nas više očigledno ne štiti od kriminala.

Jox

pre 5 godina

Sve je to poznato udaviste bolje da se bavite temom kako da se rese ti problemi i gde da nadjete novog eliot nesa posto ove kukavice na vlasti nemaju petlju nizasta a uglavnom se sve zna ko i gde lepo je to reko son koneri pitanje je samo ko ce da gurne ruku u osinjak

Vlada

pre 5 godina

Iz mnogo razloga (ne samo ovih) treba legalizovati drogu. Naravno ne da se prodaje kao žvake ali svakako da ipak bude legalno dostupna punoletnim licima...

TNT

pre 5 godina

Na lazi doso na vlast, lazima nas kljuka, na lazima opstaje...
Kako nema borbe protiv jorupcije? Jel uhapsise pre neki dan "nepodobnog" lekata koji je primio mito od sto evra?

Milos

pre 5 godina

Da li to drzava dozvoljava kriminalcima da se obracunaju medjusobno, kako bi se sami istrebili i njima smanjili posao oko hapsenja? Da li se prati stopa kriminala kod nas i zasto to nije u vestima? Da li ce neko da se pozabavi oruzjem, kriminalcima i nasilnicima, ili i za to cekamo da nas EU uslovi?

_wanderlust_

pre 5 godina

Tuzna je situacija u Srbiji-a opet koga kriviti, da li proslost zemlje, da li srpski mentalitet, vlast, ekonomsko stanje? Sve to utice naravno, i ne primecujemo neke male promene dan za danom, ali kada pogledam stanje sada i pre recimo 10 godina-toliko toga je drugacije (gore nazalost). Nije toliko “IN” za mlade biti uctiv, uredan, raditi za 500-700e i polako napredovati, jer pobogu imate recimo samo 27 godina, vec mora sve sad i odmah, bitne su samo pare, dobar auto, skup sat, najnoviji iphone, jer drugacije kaskate. Posto je to neizvodljivo osim ako ne dolazi od dobrostojecih roditelja, a u Srbiji ako zelite da uspete u necemu (naglasavam:u 99% slucajeva) sve se zavrsava preko veze, sve je ko koga poznaje, da li je neko raspolozen da ti ucini ili ne-a ne procedura, koju pratis, koja je transparentna i znas svoja prava. Neorganizovanoscu, netransparentnoscu, neispirativnoscu Srbije da podrzi svoje ljude (na bilo koji nacin), postali smo plodno tlo za razvijanje nekih prostih polukrimosa, telecih glava, nasilnika, ne znam ni kako bi ih nazvala ni koliko tacno vrsta ima...Ne zelim ni da pisem o neprijatnim stvarima koje sam dozivela u Beogradu kad dodjem, ili koje su se desile mojim prijateljima i roditeljima koji i dalje zive tu.

wild west

pre 5 godina

A šta kažu za Novi Sad? Jel neko pravi te statistike tj. broji? Imam osećaj da posljednjih godinu dana svaki put kad čitam vesti neko nekog ubio, a ubijeni poznat policiji. BG i Novi Sad definitivno prednjače, što bi se reklo "mrtva trka".
Treba videti, možda smo i tu lideri u regionu pa da se hvalimo.

zz

pre 5 godina

Sta ste se raskukali? Narko dileri se tamane, sto se mene tice, mogu tako do konacnog istrebljenja! Taman deca mogu da vide, kako prolaze oni koji odaberu taj "zanat"!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nagard, 4. jun 2018 14:51)

Mali problem je što u tim obračunima može da strada i neko nevin... možda i neko koga znaš ili ti je blizak!

Dragan

pre 5 godina

Ko prvi uvede obavezne psiholoske preglede prilikom izdavanja vozackih i dozvola za posedovanje oruzja kao i drakonske poreze na oruzje ima moj glas na svim izborima narednih 30 godina

Bluesteel

pre 5 godina

Ovo je direktna posledica "rijalitija" na domaći način na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Policijaca da ima još milion, ne bi uspeli da spreče bolesne umove da urade šta im se hoće.

Ukinite "rijalitije" u kojima se vidi nasilje svaki dan, a posebno prema ženama, pa da vidite kako će se smiriti situacija.
(Kovač, 4. jun 2018 14:02
Kako da ne,cim bi ih ukinuli krimosi bi prestali sa svojim poslovima. Nema rijaliti sa ovim nikakve veze,na kraju krajeva to samo gledaju dokone domacice i penzioneri.

Siniša

pre 5 godina

Jasno je da su kazne jako, jako blage jer većina je poznata i hapšena ranije ali izađu na slobodu i tek posle zatvora prag tolerancije im je jako mali.

Cvexi

pre 5 godina

Ja zivim u Mirijevu i prilicno se sigurno osecam, neretko izlazim i u nocne setnje. Sto se kriminalaca tice oni su se ubijali, ubijaju se i ubijace se i ne samo u Srbiji vec svuda u svetu, a drama koju pravite i polivanje pepelom je vas problem i verovatno je malo ispolitizovan. Vidim da je dosta kriminalaca iz CG koja je clanica NATO-a pa se pitam da li su se i tamo "vratile devedesete"?

Cvexi

pre 5 godina

Ja zivim u Mirijevu i prilicno se sigurno osecam, neretko izlazim i u nocne setnje. Sto se kriminalaca tice oni su se ubijali, ubijaju se i ubijace se i ne samo u Srbiji vec svuda u svetu, a drama koju pravite i polivanje pepelom je vas problem i verovatno je malo ispolitizovan. Vidim da je dosta kriminalaca iz CG koja je clanica NATO-a pa se pitam da li su se i tamo "vratile devedesete"?

Divlji, bahati narod pa i zemjla je takva

pre 5 godina

Dvlji i bahati narod, takva i zemlja. Ginu kao muve u saobracajnim nesrecama i mafijaskim obracunima.
I sada se kao nesto bunite. Pa vi ste doveli na vlast ljude u cije vreme 90-tih se sve ovo dogadjalo. Sada ih ponovo stavite na vlast i cudite se "ijaoo pa kako to opet".
Kakav narod takva i drzava. Evo vec dvadeset godina gledam taj akvarijum zvani Srbija iz dalekog inostranstva i samo se nasmesim kada pogledam moje klince kako bezbrizno odrastaju daleko od Srbije.
Daleka ti lepa kuca Srbijo.

Boca

pre 5 godina

U Torontu svaki dan neko upucan ili izboden. Svake sedmice bude udaren pjesak, a vozac pobjegne i ne mogu da ga nadju. Sad, da li je to zahvaljujuci povecanom broju imigranata zadnjih godina mozemo diskutovati. Rasne statistike sigurno postoje, ali ne smiju da ih objave. A u Srbiji udario brat na brata. Tuga.

Vlada

pre 5 godina

Iz mnogo razloga (ne samo ovih) treba legalizovati drogu. Naravno ne da se prodaje kao žvake ali svakako da ipak bude legalno dostupna punoletnim licima...

nagard

pre 5 godina

Sta ste se raskukali? Narko dileri se tamane, sto se mene tice, mogu tako do konacnog istrebljenja! Taman deca mogu da vide, kako prolaze oni koji odaberu taj "zanat"!

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 5 godina

Mozda cu zvucati lose, ali sve dok ne ubiju slucajno nekog nevinog gradjanina bas me briga za ove kriminalce. Sami su svesni kakav su zivot odabrali i sami znaju kako se takav zivot zavrsava.

Kovač

pre 5 godina

Ovo je direktna posledica "rijalitija" na domaći način na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Policijaca da ima još milion, ne bi uspeli da spreče bolesne umove da urade šta im se hoće.

Ukinite "rijalitije" u kojima se vidi nasilje svaki dan, a posebno prema ženama, pa da vidite kako će se smiriti situacija.

Lucius Fox

pre 5 godina

Treba da se promeni zakon i svaki građanin da dobije dozvolu za posedovanje vatrenog oružja. Država nas više očigledno ne štiti od kriminala.

Srbin u Sloveniji

pre 5 godina

Jel ste svesni vi da se to samo u Srbiji desava u tolikom broju od cele bivse Juge? Evo ovde u Ljubljani ne mogu da se setim kad je zadnji put neko nekoga ubio zbog kriminala? Isto u Zagrebu nesto ne cujem da se svake sedmice neko upuca? A za Beograd kad kod udjem na neki portal lice poznato policiji ili je nekoga ubilo ili su njega ubili, strasno. Srbija je postala Kolumbija ali tako i treba kad birate vlast koja otvoreno kaze da nema snage da resi kriminalce

Milo

pre 5 godina

Ma to nije istina ...policija nikad bolje svoj posao ne radi!Sad sam gledao na televizoru kazu imamo pad ubistava i kradja nego za vreme rata.To izmisljaju da se ubijaju vlast da bi ljagali.Sve je ok,nema razloga za brigu!Ko zadnji ostane neka ugasi svetlo!

EU sve dalja

pre 5 godina

Kakva smo drzava ovo je jos i dobro.
(mirko, 4. jun 2018 13:48)
Nismo mi država, on je država, mi smo građani koji su dužni da plaćaju državi porez.

Mujo

pre 5 godina

Ako niste znali ovo je novi sistem vođenja rata protiv kriminala koji su izmislili naši političari. Jedni druge ubijaju, a političari viču da je sve normalno u Srbiji posebno u glavnom gradu!

Makaveli The DON

pre 5 godina

Vucic je izneverio ono sto je pricao celu svoju politicku karijeru "KRIMINAL,MITO,KORUPCIJA"za 6.godina koliko je na vlasti nista povodom toga nije uradio,toliko o njemu i njegovim mitomanskim pricama.

Dragan

pre 5 godina

Ko prvi uvede obavezne psiholoske preglede prilikom izdavanja vozackih i dozvola za posedovanje oruzja kao i drakonske poreze na oruzje ima moj glas na svim izborima narednih 30 godina

Rade

pre 5 godina

Ni u najgorim periodima u poslednjih 30 godina nisam viđao ovoliko ološa po ulicama, prvenstveno u automobilima. Upravo danas je jedan u ogromnom luksuznom mercedesu hladno prošao kroz crveno na autokomandi, u sred velike gužve!! Stajao par sekundi, pa kad mu dosadilo da čeka zeleno, odlučio da prođe. Svakodnevno viđam slične situacije, a još nisam ni nešto previše u kolima. Mogu misliti šta sve vide oni koji provode dan u vozilu.

hd

pre 5 godina

Pre samo nekoliko godina tvrdio sam da iz zemlje odlaze najgori i manje sposobni da se izbore za sebe i da budu dovoljno uporni i stvore dovoljno za normalan zivot. Ne da je to postalo dosta komplikovano, i pitanje je da li se uopste ima za pristojan zivot, vec ne vidim nista pozitivno da se ostane ovde.
Najstrasnije u ovoj prici je atmosfera i poremecen sistem vrednosti a savrsen primer je:
"samo nekoliko sati ranije muž i žena upucani su u noge na Novom Beogradu nakon svađe njihovog sina sa drugim dečakom."
Toliko.

dipl. ing

pre 5 godina

Ovaj sto je dosao ljudima u kucu i dejstvojao iz vatrenog oruzja, trebalo bi da dobije 789 godina robije. Sa druge strane, kakva to “svadja decaka” moze da dovede do ovakvih posledica? Ima tu mesta i za policijsku istragu i za istragu soc. sluzbi.

Bluesteel

pre 5 godina

Ovo je direktna posledica "rijalitija" na domaći način na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Policijaca da ima još milion, ne bi uspeli da spreče bolesne umove da urade šta im se hoće.

Ukinite "rijalitije" u kojima se vidi nasilje svaki dan, a posebno prema ženama, pa da vidite kako će se smiriti situacija.
(Kovač, 4. jun 2018 14:02
Kako da ne,cim bi ih ukinuli krimosi bi prestali sa svojim poslovima. Nema rijaliti sa ovim nikakve veze,na kraju krajeva to samo gledaju dokone domacice i penzioneri.

_wanderlust_

pre 5 godina

Tuzna je situacija u Srbiji-a opet koga kriviti, da li proslost zemlje, da li srpski mentalitet, vlast, ekonomsko stanje? Sve to utice naravno, i ne primecujemo neke male promene dan za danom, ali kada pogledam stanje sada i pre recimo 10 godina-toliko toga je drugacije (gore nazalost). Nije toliko “IN” za mlade biti uctiv, uredan, raditi za 500-700e i polako napredovati, jer pobogu imate recimo samo 27 godina, vec mora sve sad i odmah, bitne su samo pare, dobar auto, skup sat, najnoviji iphone, jer drugacije kaskate. Posto je to neizvodljivo osim ako ne dolazi od dobrostojecih roditelja, a u Srbiji ako zelite da uspete u necemu (naglasavam:u 99% slucajeva) sve se zavrsava preko veze, sve je ko koga poznaje, da li je neko raspolozen da ti ucini ili ne-a ne procedura, koju pratis, koja je transparentna i znas svoja prava. Neorganizovanoscu, netransparentnoscu, neispirativnoscu Srbije da podrzi svoje ljude (na bilo koji nacin), postali smo plodno tlo za razvijanje nekih prostih polukrimosa, telecih glava, nasilnika, ne znam ni kako bi ih nazvala ni koliko tacno vrsta ima...Ne zelim ni da pisem o neprijatnim stvarima koje sam dozivela u Beogradu kad dodjem, ili koje su se desile mojim prijateljima i roditeljima koji i dalje zive tu.

marko

pre 5 godina

Jos je super... polako tek ce da bude veselo...meni su normalniji ovi sto se oko droge ubijaju, oni bar jedni druge istrebljuju i dosta su precizni.... a ovaj sto je pucao u muza i zenu jer su im se deca posvadjala e to je jezivo

prolece

pre 5 godina

Da je samo Bg...Cela Srbija se davi u kriminalu, lopovluku i korupciji..Sve dolazi od vrha, politickim “elitama“ odgovara taj haos, jer u uredjenoj i pravnoj drzavi ne bi mogli da rade to sto rade..

Milos

pre 5 godina

Da li to drzava dozvoljava kriminalcima da se obracunaju medjusobno, kako bi se sami istrebili i njima smanjili posao oko hapsenja? Da li se prati stopa kriminala kod nas i zasto to nije u vestima? Da li ce neko da se pozabavi oruzjem, kriminalcima i nasilnicima, ili i za to cekamo da nas EU uslovi?

Petar Pan

pre 5 godina

Rece veliki vodja da se ovo vise ne desava i da u odnosu na proslu vlast i pretproslu i onu trecu imamo ozbiljan pad ubistava i kriminaliteta(omiljeni izraz nekada Nebojse iz Beograda a sada ministra za unutra). Sve ovo me dovodi do zakljucka da vi ustvari lazete kada objavljujete ovo o ovim obracunima i ubistvima...

Jox

pre 5 godina

Sve je to poznato udaviste bolje da se bavite temom kako da se rese ti problemi i gde da nadjete novog eliot nesa posto ove kukavice na vlasti nemaju petlju nizasta a uglavnom se sve zna ko i gde lepo je to reko son koneri pitanje je samo ko ce da gurne ruku u osinjak

Irena

pre 5 godina

Ma teče nam med i mleko, blago nama... Ne znam samo u kojem univerzumu nam žive političari, kada ih čuješ, kao da živimo u Švajcarskoj. Tuga i čemer od ove propale države.

Jovica Svajcarska

pre 5 godina

Vazno je da ( kupljenim diplomata ) kaznjavamo ( zatvorom ) vozace traktor kojima prikolica nije registrovana, Sistem bas dobro funkcionise

South Park

pre 5 godina

Malo li je.A ministra nigde niti ima ko da ga pita.Ni njega ni predsednika koji je svakoj serpi poklopac a za ova svakodnevna ubistva se ne oglasava.

srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Kad pitas Vulina o tetkinim parama on to pretvori u rovarenje protiv vojske a kad Stefanovica pitas o Savamali ili o kriminalu na ulicama on to pretvori u rovarenje protiv policije.
Potrebni su nam ozbiljni ljudi na ozbiljnim mestima, osobe sa kojima mozemo da komuniciramo. Moze da prica ko sta hoce, demokrate jesu pokrale narod, jesu muvale u privatizacijama, jesu raspodeljivale radna mesta kako su htele...ali je stopa kriminala bila mnogo niza, osecaj sigurnosti je bio veci, poverenje u drzavu i njene organe mnogo vece. Dakle, ovi negde ozbiljno grese. A ako ih budete pitali o tome, izaci ce sa nekom formulom kao sto je to bilo za obracun penzija: logn + 2xy + 3x - 4 xz/2pn : 3zy =...
Dakle : mnooogo vece penzije i mnogo manje kriminala na ulicama...izracunajte!!!

Bubuleja

pre 5 godina

Dr Nebojša Stefanović nas uverava u suprotno sve vreme. Bitno je da se pravi parada za dan policije a na ulicama Beograda divlji zapad. Kakvi ministri i vlast, takva nam je i država, bezakonje na svakom koraku.

Han

pre 5 godina

Citiram:"Necemo dozvoliti da Srbija bude poligon za obracun crnogorskih narko klanova".

Covek povezao odredjena lica sa odredjenim mestim i odredjenim dogadjajima. I eto tako...

Jovan

pre 5 godina

Stefanović je istakao na proslavi dana PS da je srpska policija dokazala da je garant stabilnosti i bezbednosti i naglasio da se čuvari reda svakodnevno bore sa organizovanim kriminalom te da na našoj teritoriji ne postoji nijedna ozbiljna kriminalna grupa koja može da ugrozi državu. Stefanović kaže da je ponosan na to što je zabeležen najmanji broj krivičnih dela u poslednjih deset godina i najmanji broj ubistava u poslednjih 30 godina. VESTI 27. maj 2018 .

fasader

pre 5 godina

Kada država ne vrši svoj posao obračuni prelaze na ulicu. Nije dobro ni za koga osim za one u čije će zemlje otići 68.000 mladih i školovanih Srba, ako ''berba'' bude na nivou sezone 2017.

zz

pre 5 godina

Sta ste se raskukali? Narko dileri se tamane, sto se mene tice, mogu tako do konacnog istrebljenja! Taman deca mogu da vide, kako prolaze oni koji odaberu taj "zanat"!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nagard, 4. jun 2018 14:51)

Mali problem je što u tim obračunima može da strada i neko nevin... možda i neko koga znaš ili ti je blizak!

NikoNeko

pre 5 godina

O čemu vi pričate? Beograd je po prvi put u istoriji ovoliko bezbedan. Nije ni čudo što živimo u svetskoj prestonici bezbednosti kad je garantuju ljudske gromade poput dr Nebojše Stefanovića, Aleksandra Vulina, da i ne nabrajam dalje, jer su i ova dvojica dovoljna da svi kriminalci sveta uzdrhte u strahu za sopstvenu dobrobit i bezbednost.

Siniša

pre 5 godina

Jasno je da su kazne jako, jako blage jer većina je poznata i hapšena ranije ali izađu na slobodu i tek posle zatvora prag tolerancije im je jako mali.

wild west

pre 5 godina

A šta kažu za Novi Sad? Jel neko pravi te statistike tj. broji? Imam osećaj da posljednjih godinu dana svaki put kad čitam vesti neko nekog ubio, a ubijeni poznat policiji. BG i Novi Sad definitivno prednjače, što bi se reklo "mrtva trka".
Treba videti, možda smo i tu lideri u regionu pa da se hvalimo.

TNT

pre 5 godina

Na lazi doso na vlast, lazima nas kljuka, na lazima opstaje...
Kako nema borbe protiv jorupcije? Jel uhapsise pre neki dan "nepodobnog" lekata koji je primio mito od sto evra?