Šarčević: Veća plata boljim prosvetarima

Beograd -- Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je da će biti razrađeni kriterijumi prema kojima će prosvetni radnici koji imaju bolje rezultate biti bolje plaćeni.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. "...razraditi kriterijume da ljudi koji ostvaruju bolje rezultate budu bolje plaćeni..."

  Za početak pokušajte da definišete šta su to "bolji rezultati" u odnosu na vaspitno-obrazovni proces, u kome su nastavnici samo jedan od barem 4 ključna faktora.
  (Voma teško, u praksi nemoguće, 1. mart 2018 01:08)

  # Link komentara

 2. Odlican nacin za daljnje devastiranje prosvete. Prvo privilegujes poltrone a one druge ubedis da nisu vredni za posao za koji su se obrazovali. Uskoro, nije to daleko, sve ce predmete predavati master ucitelji jer drugi niko nece zeleti. Bez obzira na misljenje javnosti, ucionica je rudnik, nema tog raspusta koji moze da obnovi devastiran nervni sistem posle godina nastave.
   (lola, 28. februar 2018 16:48)

  # Link komentara

 3. Zamolio bih gospodina ministra da svrati do Parunovca, i da sam vidi kako izgleda osnovna škola "Vladislav Savić Jan"(udaljena samo 4km od škole u kojoj je bio u Kruševcu)! Krov škole je već krenuo da pada, narodski rečeno, stoji na klocnama, i niko ništa ne preduzima! I novinare neka povede da ga tamo snime i slikaju!
  (Miroljub, 28. februar 2018 16:36)

  # Link komentara

 4. Baš me zanima kriterijum kojim će ministar da ocenjuje nastavnike. Kako ministar zna šta se dešava u učionici? Da li će veće plate imati oni koji daju više petica?
  (Petar, 28. februar 2018 14:51)

  # Link komentara