1. Ko se ovde pita, da li Srbija ispunjava uslove za ulazak u EU ili SAD ? Možda je ipak najbolji izbor Ruska federacija !?
   (Boris Banović, 9. februar 2018 15:23)

  # Link komentara

 2. Kao neko ko nije iz Srbije ali iz nekih razloga pratim situaciju nije mi jasno kako ovi mogu biti bolji od Tadića, Jeremića i Koštunice, oni ni u ludilu ne bi u Briselu ispotpisivali sve ovo šta su ovi ispotpisivali, Tadić je to sasvim jasno i javno odbio.
  Vučićev, Nikolićev i Dačićev rezultat je da Kosovo danas ima apsolutno sve karakteristike nezavisne države, a osim toga za vrijeme ovih "bivših" se bitno bolje živjelo.
  E sad, da su muljali i krali sigurno da jesu, ali su ipak za ove male bebe.
  Pa u čemu je štos, da kaznite "žute" na vlast ste doveli dokazane negativce iz 90ih za koje ste znali da su još gori, pa između dva zla se bira manje, ne veće!
  (Strani posmatrač, 9. februar 2018 15:20)

  # Link komentara

 3. Oteto ratom moze se povratiti samo ratom !!!
  (Ma neeeeeeeeee, 9. februar 2018 15:03)

  # Link komentara

 4. Srbija pokušava da nađe određene zajedničke interese sa novom američkom administracijom, rekao je srpski šef diplomatije Ivica Dačić.

  Ako mene pitate JEDINI "zajednički interes" Srbije sa novom američkom administracijom je KOSOVO !
  I Srbija i SAD "imaju interese" da "sacuvaju Kosovo u svojim okvirima" pri cemu treba napomenuti da su zahvaljujuci "zelji Kosova" da Srbiju ionako "strese sa rukava" SAD u malo "povoljnijoj situaciji" od Srbije !
  Ne treba tom prilikom zaboraviti ni to da Kosovo bar sto puta vise voli Ameriku nego sto Srbija voli RUSIJU a to nije dobro za Srbiju !
  (Bucko razmišljam, 9. februar 2018 14:55)

  # Link komentara

 5. Pa bombardovanje je bilo zbog tvog šefa
   (objavite komentar, 9. februar 2018 14:12)

  # Link komentara

 6. Podsetivši da će se 28. jula navršiti vek od kada se srpska zastava zavijorila na Beloj kući, Vudro Vilson je to uradio u čast srpskog naroda koji su pali kao žrtve u Prvom svetskom ratu, a bio je i veliki prijatelj Mihajla Pupina, Dačić je kazao da nakon toga, u ovom trenutku odnosi dve države su došli u jednu, kako je ocenio, fazu potpunog nepoklapanja.

  Sa Srbijom, u ciju je cast Vudro Vilson naredio da se srpska zastava zavijori ispred Bele kuce, Dacic i sve nase vlasti od 1944. do danas nemaju nikakvih dodirnih tacaka. Posebno ne crveno-crna koalicija iz devedesetih cija je katastrofalna politika protiv Srbije okrenula sve njene tradicionalne saveznike. Dok se Dacic, sadasnja ili bilo koja buduca vlast, javno i delima ne ograde od te politike, svaka diplomatska i evropska ,,bitka" Srbije je unapred osudjena na poraz.
  (Zemun grad SPO, 9. februar 2018 13:54)

  # Link komentara

 7. Čovek je političar 30 godina a ni jedan jedini problem nikada ikada nije rešio.
  Političari su samo slika naroda koji ih glasa. Upamtite to i uporedite.
   (Monte Kristo, 9. februar 2018 13:31)

  # Link komentara

 8. Sporazum moze jedino da bude postignut vracanjem Kosova i Metohije u sastav Srbije.
  (Dejan, 9. februar 2018 13:31)

  # Link komentara

 9. “Srbija pokušava da nađe određene zajedničke interese sa novom američkom administracijom.”
  Kud baš Dačić da trazi “zajednićke interese” sa Amerikom? Dačić koji bi da diže spomenik Miloševiću u Beogradu. Ima li ko drugi umjesto Dačića.
  (kliker, 9. februar 2018 12:53)

  # Link komentara