1. Slika i prilika Ruske demokratije,
  Cudi me da je uopste objavljena kod nas,
  Posto je obicaj da se anti kepecove vesti ne objavljuju Srbiji?
  (Gradjanin M, 28. januar 2018 14:59)

  # Link komentara

 2. nista cudno. policija svugde u svetu upada u prostorije kriminalaca, vrsi pretrese i ispituje zaposlenke i saradnike.
  a doticna osoba je nista drugo do kriminalac za sta postoji i sudsko resenje.
  ovo je vest kao onomad kad su pisali da sadam ima nuklearno oruzje
  (drug ostoja, 28. januar 2018 13:55)

  # Link komentara

 3. Zasto?
  Ako mislis da si najaci budi fer
  (Vule, 28. januar 2018 09:59)

  # Link komentara

 4. Potpuno je neverovatna bolesna paranoja celavog kepeca ako je "istina" ono sto tvrdi a to je da ima podsku vise od 90% ruskog naroda. Ako je tako, cega se plasis, celavi? Nego bice da je nesto drugo u pitanju - bankrot kuca na vrata, a time se blizi i cas kad ce gladni narod konacno zbaciti diktatorski rezim, time i kepec i oni gangsteri oko njega sto ruskom narodu piju krv i drze ga zakljucanom u izolaciji i bedi - odlaze na vise nego zasluzeno djubriste istorije. U tome je problem za kepeca, a ne nekakvi "izbori" koji su ionako farsa i prevara.
  (Srbin iz Srbije, 28. januar 2018 09:20)

  # Link komentara

 5. Ocigledna Putinova represija prema svima koji ne misle i ne zele da zive, kako je on naumio. Ovako nesto se dogadja i u Srbiji, pri cemu, za vladajuce strukture zemlje, svi oni koji nisu za vlast, oni su placenici, izdajnici, gradjani drugog reda, bez prilika za zaposljavanje, napredak, koji su obespravljeni pred zakonom.... Ogromna kolicina Putinofilije je zabrinjavajuca za Srbiju, ne samo sto ti isti cine slabije obrazovan kadar zemlje, vec sto ti isti zagovaraju Srbiju jednoumlja, mraka, izolacije od komsija, evrointegracija...dok nam mladi doslovce beze na zapad.
  (M. Radosavljevic, 28. januar 2018 09:19)

  # Link komentara

 6. Klasicna diktatura najbogatijeg coveka na planeti.
  (sasa jokic, 28. januar 2018 09:00)

  # Link komentara