1. Hahaha! Jedini cenzor u Srbiji, posle anesteziranja Srbije pokušava to i van granice Srbije.
   (acomurija, 19. januar 2018 20:35)

  # Link komentara

 2. Hvalio si se u intervu na RTS-u kako odvajas pare vece nego bilo koja druga vlast a Bujosevic zahvalan i ni jednoj opoziciji ne da pristup RTS-u.Dali Bujosevic misli da su to tvoje pare ili nas poreskih obveznika.
   (Goran, 19. januar 2018 20:28)

  # Link komentara

 3. Brani on vec sada slobodu medija. Od slobode!
   (fikret, 19. januar 2018 20:20)

  # Link komentara

 4. Kako da ne, slobodni su samo da prenose ono sto on kaze...
   (rope, 19. januar 2018 20:16)

  # Link komentara

 5. Neka se pozabave CNN-om, BBC-em i ostalima, koji sramno učestvuju u medijskoj pripremi raznih revolucija i ratova po svetu!
  Naši mediji su, ništa bolji od ostatka društva. Više od polovine novinara nema ni N od novinara. Za stotinak evra, dobiješ naslov i tekst, koji želiš. Čast izuzetcima.
   (drago, 19. januar 2018 20:15)

  # Link komentara

 6. Postovani gospodine Bjeregard,

  Da Vi samo znate sta je on sve rekao bilo bi Vam odmah jasno kakvom lakocom se reci ovde izgovaraju ...

  Samo da podsetim ...hleb za 2 dinara (ovo jos iz doba radikala), stanovi za 200 eura /m2 , Mubadala fabrika chipova , Mercedes fabrika autobusa , bice nam bolje za dve godine itd.
  (lazar bojanic, 19. januar 2018 20:15)

  # Link komentara

 7. Njuz netu je žao što se nije prvi setio ove vesti.
   (trust bez mozgova, 19. januar 2018 20:12)

  # Link komentara

 8. Posebno će braniti slobodu one "američke televizije", odnosno redakcije "stranih plaćenika i domaćih izdajnika". I ne, to uopšte nije huškanje raznih ludaka na nasilje i crtanje mete na čelu novinara pomenute televizije. Pa ako neko od njih nastrada, šta da se radi, sloboda govora.
  (samo napredno, 19. januar 2018 20:10)

  # Link komentara

 9. Evropska federаcija novinаra (EFJ) preporučila je srpskim vlastima da bezuslovno štite slobodu medija i da sve slučajeve ugrožavanja novinara brzo procesuiraju.Vucic je to prihvatio. Sto se davanja intervjua na medijima tice koliko ja znam on se odazivao svim medijima,odgovarao je na pitanja svih novinara a sto se tice etiketiranja pojedinih medija ,da budem iskrena ,ja ne vidim nista lose u tome a i koliko znam na svako njihovo pitanje je davao odgovor bez obzira na to sto ga oni pljuju na svakom koraku.Nikada ali nikada jednu jedinu rec pohvale, ni od njih sa televizije ni od njihovih gostiju nisi mogao da cujes,a nije da nije nista dobro uradio,ima dosta toga zasta mu skidam kapu.
  (kapa, 19. januar 2018 20:03)

  # Link komentara

 10. "...Na pitanje novinara šta je Vučić o tome rekao, on je odgovorio: "Rekao je da on nikada ne odbja da ide na intervjue", što je, kako Beta navodi, “izazvalo smeh u Sali“..."

  Rekao bih da većina njegovih izjava izaziva smeh, širom Srbije...
  To što o tome botovi pišu drugačije, sasvim je sporedno.
  Bezuslovno je došlo vreme da izgubi vlast, u bilo kojoj formi, na bilo kom mestu!
  (Niskoleteći Aligator, 19. januar 2018 20:02)

  # Link komentara

 11. Vučić rekao da će uvek bezuslovno braniti slobodu medija- U tu priču ni sam NE veruje!
  (Sale, 19. januar 2018 19:58)

  # Link komentara

 12. meni je jedna od najnepodnosljivijih stvari u njegovom odnosu prema novinarima ton kojim im se obraca, mrznja koju besramno I nakdirektnije pokazuje I zastrasivanje glasom, recima, telom... Samo psiholoska analiza njegove komunikacije I nista drugo nije potrebno da bi se zakljucilo postoji li sloboda medija, pa I sloboda govora u ovoj zemlji. Sramota me je njegovog nivoa kulture, npr kad uporedim cak I sa drugim politicarima u regionu. Kao predsednik treba bar po pitanju kulture I vaspitanja da da neki bolji model narodu, mladima, a on siri bahatost I nekulturu.
   (porodica pre svega, 19. januar 2018 19:55)

  # Link komentara

 13. "Rekao (Vučić) je da će svake nedelje braniti slobodu medija, ja sam dodao bezuslovno, a on je potom rekao bezuslovno", preneo je Bjeregard.

  No comment!!!! Zona sumraka????
  (ludo burazeru, luuuudo!, 19. januar 2018 19:54)

  # Link komentara