Čanak: Ubistvo Ivanovića ide u prilog Rusiji

Beograd -- Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenjuje da ubistvo Olivera Ivanovića, te destabilizacija Balkana uopšte, ide u prilog Rusiji.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Ma da... Ameri su zato bacali bombe, zbog mira!?!
  Muka mi je vise ovih prodanih duša, koji su namlatili pare 90-ih i nakon toga od zapadnjaka, boreći se kao protiv Slobe & co.
   (Neko@, 19. januar 2018 14:31)

  # Link komentara

 2. Дестабилизација Балкан иде у прилог онима који доносе посебне акте о томе,те који су донели одлуке о некаквој претњи на Балкану...а то Русија није.
   (смена страже, 19. januar 2018 14:21)

  # Link komentara

 3. Čanak je inteligentan čovjek. A opet zapadni mediji su najavljivali veće angažovanje Rusije i ekstremne desnice na Balkanu protiv EU, protiv Nato, protiv Amerike. Pitanje je da li mediji to pišu zato što tajne službe Zapada to znaju jer snimaju Ruse i Balkance ili zato što zapadne sile imaju namjeru da prave haos ali to najave kao moguće akcije Rusije i ekstremista Balkana? Običan mali čovjek nikad ne zna pravu istinu a trpi najveće posledice. Ako se čita Informer onda Rusi optužuju Amerikance i Zapad za pravljenje haosa. Šta obični ljudi da misle? Gdje sreću da traže? Na Istoku ili na Zapadu? Koju politiku da podrže na izborima? Ko je prijatelj a ko neprijatelj? Ko manipuliše? Svi. Pa kako onda da se običan čovek opredeli?
  (kuda dalje, 19. januar 2018 14:05)

  # Link komentara

 4. Idi malo na Pink da pevaš sa Karleušom, to je tvoj nivo, umesto što nas tu zamajavaš budalaštinama. Možeš i u Kataloniju, tamo si im neophodan, već pitaju gde si i šta misliš. Sto godina se vučeš ovde sa svojim teorijama, sve što si uspeo je da se obogatiš preko svake mere bez imalo rada.
  (Đorđe, 19. januar 2018 14:05)

  # Link komentara

 5. Bolestan čovek ovaj Čanak. Toliko je napričao a istine ni u tragovima. Rusi su mu krivi za sve a Amerikanci donose mir, ljubav, demokratiju i blagostanje. Tuga ko sve može da iskaže svoje mišljenje, kleveće bez dokaza, pali i provocira narod, i to bez posledica.
  (Mica neverica, 19. januar 2018 13:45)

  # Link komentara

 6. Ako je sve ovo istina sto Gosp. Canak govori onda se mora definisati i uloga Vucicevog Rezima u Putinovoj "strategiji" !
  Ako ja "dobro citam politiku" osim Vucicevog Rezima u Srbiji i Milorada Dodika u BiH NIKO drugi direktno ne "sprovodi Putinovu zamisao" na ovim prostorima !
  (Bucko razmisljam, 19. januar 2018 13:44)

  # Link komentara

 7. Svaka cast Canak, ali ovo sto si izrekao razume samo manjina gradjana Srbije kojoj jos nisu uspeli da isperu mozak. I koja ima iskustva i prelezala i postala imuna na rezimskie medijie i svi ce sada pomisliti na 90- te ali one su bile metastaza onoga sa kraja 80- ih na celu sa Politikom o Zikom Minovicem i TV Beograd koji su o doveli do krvoprolica.
  (DAVOR, 19. januar 2018 13:38)

  # Link komentara

 8. Apsolutno. To svi vidimo.
   (Xman, 19. januar 2018 13:30)

  # Link komentara

 9. Ne razumeh Nenada Čanka šta Rusija želi na Blakanu, rat ili mir? Jer, on reče i jedno i drugo. Dok, sa druge strane, američki nacionalni interesi jesu mir, stabilnost i prosperitet, koji će biti omogućeni samo ako Čanak i ostali zapadu bliski igrači nastave da igraju na političkoj sceni zapadnobalkanskog garanta mira i stabilnosti. Dokle, bre, više?
  (Šta ide Srbiji u prilog?, 19. januar 2018 13:29)

  # Link komentara

 10. Svima ide u prilog destabilizacija Balkana osim običnim građanima i ne samo Balkana već bilo koje svetske regije.Na kraju krajeva nije narod izazvao ratove na prostoru bivše SFRJ nego vladajuće političke interesne grupe.Tako i sada jedni pričaju da Amerikanci stoje iza atentata a drugi da stoje Rusi i tako zaluđuju narod.A mediji sve plasiraju i svima dobro osim opet kome NARODU.Sklonili su čoveka iz naroda za narod koji se nije uklapao u interesne grupe i političke strukture i sada mogu slobodno da manipulišu i vladaju narodima i državama.
  (misko, 19. januar 2018 13:24)

  # Link komentara

 11. evo da ja budem malo "pametan" u Čanak fazonu, tj kako mali Perica to zamišlja. SADu koristi ovo ubistvo jer tako mogu održavati tinjajući konflikt koji opravdava njihovo veliko vojno prisustvo na Balkanu gde nikakav interes nemaju. Slučaj rešen, al za malo. Mlake misli Neše Čanka.
   (jojo, 19. januar 2018 13:06)

  # Link komentara

 12. Далеко сам од русофила, али која је ово научна фантастика господине Чанак? Седео тако Путин и на ум му падне сјајна идеја: "Ајде да се решимо Оливера Ивановића, после тога ће запад сигурно признати Крим као део Русије!" ? Потпуно логично...
   (Кајзер Созе, 19. januar 2018 13:06)

  # Link komentara