1. Šteta pa je Mitrovica veličine Njujorka pa se ništa ne zna, a i nema nadzora baš eto nigde. Provaljeni ste.
  (sigalović, 16. januar 2018 20:22)

  # Link komentara

 2. Ubice bi trebalo da nadju kolovodje: Amerika, Francuska, Velika Britanija, EU.

  Pa kako ce da ih nadju kad se bivsa tuzilac EU na Kosovu zalila na veliku korupciju u Euleksu pa su je odmah smenili. Njih to ne interesuje jer svi imaju velike plate i ne zna se ko je odgovoran, sto pogoduje svima u EU i Evropi jer su time svima zagarantovana radna mesta za velike pare.
  (sitno, 16. januar 2018 20:00)

  # Link komentara

 3. Nema osumnjicenih,ej kod ubistva su svi sumjivi,kako sad nema ?
   (Oj Srbine,moj Srbine, 16. januar 2018 19:57)

  # Link komentara

 4. Ubili su ga oni kojima je najvise smetao. KRIMINAL a ne Albanci, jer Albanci mogu da ga stave iza brave kad god zele i da dovedu dzak svedoka sa kojekakvim izjavama. Ubili su ga Srbi kriminalci.
  (Aleksandar, 16. januar 2018 19:41)

  # Link komentara

 5. Ne sekirajte se ako ga vi ne nadjete vučić hoće
   (dejan, 16. januar 2018 19:14)

  # Link komentara

 6. kosovo je leglo terorista, a medjunarodna zajednica okrece glavu toj istini... toliko o postenoj evropi... da se to dogodilo nekom nemcu ili britancu... kuku lele...
   (koha, 16. januar 2018 19:01)

  # Link komentara

 7. molim sve koji tvrde da znaju ko je ubio Olivera da pomognu dvojici tuzioca.
   (milodar, 16. januar 2018 19:01)

  # Link komentara

 8. Istraga će pokazati , ili neće, ko je počinilac ovog ubistva odnosno njegov nalogodavac. Ne bih da upirem prstom ni u koga, ali sam lično stekao utisak da ovaj slučaj nema nikakvu kriminalnu pozadinu i da svakako nije slučajno da je Ivanović ubijen baš danas kad je nastavljen dijalog u Briselu.

  Nažalost, mislim da će ovo ubistvo biti nerešeno, kao što to obično biva sa političkim ubistvima.
   (Taca, 16. januar 2018 18:56)

  # Link komentara

 9. Treba istragu da vode Norvežanin i Singapurac, čim u istrazi učestvuju zainteresovane i strane koje se mogu uceniti piši propalo...
  (Aleksandar, 16. januar 2018 18:55)

  # Link komentara

 10. Ne znam ko je izvrsio ubistvo. Ne znam ko je nalozio ubistvo. Ali, znam:
  1. Ukoliko ne nadju ubice u sledecih 10 dana, nece ih ni naci.
  2. Ako ne nadju ubice, onda je ubistvo organizovala strana obavestajna sluzba.
  3. Razlog? Ucenjivace ovim ubivstvom i jedne i druge. Kamen oko vrata i Vucku i Taciju. Ili nekom drugom u buducnosti.

  Sada je od najveceg interesa za mir da se ubice nadju i ceo slucaj rasvetli do kraja. Ko god da je kriv mora da odgovara i ne preestavlja ni Srbe ni Albance. Niko normalan ovo ubistvo ne podrzava.
   (kiza, 16. januar 2018 18:55)

  # Link komentara

 11. Ivanovica je kao i Djindjica ubila drzava. Drzava koja nece i ne zeli da se obracuna sa kriminalcima
  Posle ovoga svaki normalan covek vidi ovde i dole niko nije bezbedan da mogu da te ubiju kad hoce i gdje hoce
   (Znaju oni ko je, 16. januar 2018 18:51)

  # Link komentara

 12. Da su ka Albanci hteli skinuti to bi vec odavno uradili, sve je moguce ali ja ipak verujem da je ovo delo samih Srba.

  Srbija nema sta da trazi na teritoriji Kosova, i sigurno snage bezbednosti Srbije nemaju sta da traze na Kosovu. Ako ne verujete lokalnim snagama koje su bolje pripremljene od Srbskih i bolje su upuceni sta se zbiva (tu mislim na same Srbe u Kosovskim snagama) onda mozete zatraziti da se FBI ukljucuju sto ne bi bio prvi put ili pak neke Evropske policijske snage.

  Ovo mi lici na 90-tih godina kada su namsttalke koriscene za akcije nakon toga. Ne bi ovo bio prvi put, dogodilo se to u Pec u kaficu Panda ako se secam pravo imena lokacije.

  Najbolje je da za sada svi mi osudjujemo sto se zbilo i steta da se jos uvek ljudi mogu tek tako ubijati u sred beloga dana, ali pak ostavimo profesionalcima da se bave time i obelodane ko je to uradio.

  Ja ipak verujem (izvinite ako predrasudjujem) da na severu Mitrovice je tesko Albancima da dodju i ubijaju nekoga tako vaznoga kao Ivanovica u sred beloga dana. Tamo vladuje kriminal i tajna Srbska milicija
  (guxhe lepiresa, 16. januar 2018 18:30)

  # Link komentara

 13. Ko to pogađa sa 5 metaka u grudi sa prigusivacem i to iz kola u pokretu?!
   (neko nas z..., 16. januar 2018 18:27)

  # Link komentara

 14. Bojim se da ih neće ni biti. O ovome će se pisati još koji dan. Političari će davati očekivane izjave, malo terati vodu na svoju vodenicu, i sve će se smiriti.
  (Millennium, 16. januar 2018 18:26)

  # Link komentara

 15. Ma, naša policija je poznata po svojoj
  efikasnosti, obavezno da nas uključe. Inače ništa od rešavanja, a predsednik opet ima neke indicije. Što mi to poznato, a da tako je bilo i kod one pevačice.
   (abracadabra, 16. januar 2018 18:23)

  # Link komentara

 16. Eto začuđujuće simbiozu botova i određenih "znalaca". Već imaju konsenzus: ubio ga je neki zli Srbin, koji je diler droge, a koji ne želi u EU i služi rusko-udbaškim silama zla i mraka. Ili tako nekako.
  Pretpostavimo da je i tako. Čak i navijam za to - jer tu su posledice i rasplet manje zlokobni. Ali kako vi koji to "znate" - znate zaista? I to tako brzo i tako sigurno? U ovom ubistvu sa te strane gledano nedostaje samo jedan "detalj" - baš nikakvog tu smisla nema. Visoko bih cenio ako bi bilo ko izveo bilo kakvu konstrukciju smisla bilo koga sa srpske strane kome ovo ubistvo koristi na bilo koji način.
  U tom smislu postoje još dva (naizgled samo) srpsko-srpska ubistva koja do danas nikakvo objašnjenje smislenosti nemaju. I tu je konsenzus da je zli par Milošević naredio ubistva Stambolića i Ćuruvije. Sve i da je tako - ostaje potpuno nerazumljiv motiv za tako nešto. Naprotiv time im je naneta ogromna i nepopravljiva šteta i to odmah, a pogotovu dugotrajno. A koliko god iracionalnog imali - nisu bili iracionalni na taj način. Plašim se da će i ovo ubistvo ne samo ostati nerešeno - nego će ostati neshvaćeno.
  Ali opet - možda neki znalac zna i ono krajnje "zašto" ovih ubistava? Ako zna zaista. Najgore i najgluplje je ono "zna se". Ne. Ne zna se. Ne dok nije eksplicitno i dokazano.
  Sve najgore mislim i mnogo sam vremena na ulici proveo i protiv Miloševića a evo nema sreće ni sa DS prevarom ni sa njenom SNS ekstenzijom. Ali prezir prema navedenima ne sme postati slepilo.
  (Helios, 16. januar 2018 18:23)

  # Link komentara

 17. Al ce da ga nadju...
  (Zoks, 16. januar 2018 18:20)

  # Link komentara

 18. nemojte imati predrasude prema kosovskom sudstvu.
  imaće sigurno velikih problema i iskrno očekujem da počinioce uhapse.
  jedno je sigurno a to je bezvlašće,kriminal,rodjačke veze,podobni-nepodobni,''naši'' koji vladaju K.Mitrovicom i severom Kosova.Ne znam ko je kriv i nadležan ali to će Vam reči svaki gradjanin te oblasti.
  Od kuda tako moćni kriminalni klanovi svi znamo a zabijamo glave u pesak.
  I još jedno kriminalci ne zanju za naciju i veru.Oni su kriminalci bilo da su Srbi ili Albanci.
  (miroslav, 16. januar 2018 18:13)

  # Link komentara

 19. Mislim da je veća šansa da je počinilac ubistva Srbin, nažalost.
   (srbija do tokija, 16. januar 2018 18:09)

  # Link komentara

 20. UDBA vedri i oblaci jos od 1944.
   (Black Eagle, 16. januar 2018 18:08)

  # Link komentara

 21. Severna Mitrovica je mala i sada ima masa naroda tamo. Tako da se pitam dal stvarno niko nije video ko puca? I kako Policija nije odmah intervenisala? Inace ih ima na svakom cosku...
   (KM, 16. januar 2018 18:07)

  # Link komentara

 22. Vlado a sta ako se ispostavi da je Srbin izvrsio ubistvo i narucio?
  (Filip, 16. januar 2018 18:06)

  # Link komentara

 23. Zasto Srbija ne zatrazi vanrednu sednicu Saveta Bezbednosti UN uz pomoc Rusije i Kine. Treba inzeti problem, skrenuti paznju na prava Srba i traziti akcije u korist Srbije.
  (Vlada, 16. januar 2018 17:55)

  # Link komentara