1. Zavesa je pala. Predstava je zavrsena.
  (Toma, 14. januar 2018 01:46)

  # Link komentara

 2. Kad neko poleti pa ne zna gde mu je mesto. Prvo smo prizemili Jeremića s onom brukom od rezultata. Zatim se Jankovićev pokret raspao pre nego što je i formiran. Ajd da vidim ovog mozga
  (Sara, 14. januar 2018 00:51)

  # Link komentara

 3. Iz Pokreta navode i da osećaju obavezu da se ograde od budućeg delovanja Luke Maksimovića i njegove nove grupe.

  "Pokret Beli - Samo jako, ostaje dosledan svojoj početnoj ideji i opozicionom radu u mladenovačkom parlamentu, dok Luka Maksimović nastavlja svoju političku aktivnost samostalno, sa novim ljudima i idejama, moralno i politički odgovoran samom sebi a ne pokretu Beli - Samo jako", zaključuje se u saopštenju..


  Tikva pukla pre nego što je stvarno sazrela. Očekivano. Ko je radio u grupama i/li udruženjima i/li u NVO, zna kako to počne i kako se završi - zbog sujete pojedinca ili nekolicine, zbog zavidljivosti lšijih, zbog nedovoljno novca za ostale osim one u vrhu / odboru ili zbog saznanja zbog čega je grupa, NVO ili udruženje (stvarno!) osnovano...

  Btw: Da li je stoprocentno jasno ko je osnovao Pokret i sa kojim stvarnim cilljem?
  (Samosvesna gradjanka, 13. januar 2018 17:09)

  # Link komentara

 4. za ove,koji tvrde da je obavio posao i to je to...

  koji to posao?

  na predsednickim izborima?

  pa svi opozicioni kandidati zajedno nisu imali 50%..
  (fefer, 13. januar 2018 16:36)

  # Link komentara

 5. E sada bi Luka trebao da smisli originalan nastup u BG da privuče što veći broj politički nezainteresovanih, apatičnih i nezadovoljih građana sa ciljem stvaranja političke alternative postojećim političkim elitama. Glas običnog čoveka treba da ima svoju vrednost. Taj običan čovek radi i stvara Beograd i Srbiju onoliko koliko i natprosečno bogata manjina. Prema tome i tom običnom čoveku treba poboljšati uslove života i rada, a to bez masovnog uključivanja u politički život nije moguće.
  (apsolutno, 13. januar 2018 15:47)

  # Link komentara

 6. Očekivano jer momci koji cine pokret zastupaju nešto drugačiju filozofiju nego sto je ima Maksimovic. Koliko ja znam pošteno su popricali i dogovorili da svako krene svojim putem jer Samo jako želi iskljucivo da se fokusira na Mladenovac i to je to. Maksimovic ima drugačije planove i ima neke ljude oko sebe koji bi želeli da se više aktivira na planu beogradskih izbora prvo, a onda na gradjenje jake mreže manjih pokreta koji bi jednog dana mogli nastupiti na parlamentarnim izborima. Samo jako ne želi to.
  (Ono, 13. januar 2018 15:22)

  # Link komentara

 7. Deco,deco kako je vama lepo...
   (RUMBLE, 13. januar 2018 15:18)

  # Link komentara

 8. Kako smo naivan narod.
  Odradio je posao i to je to
   (Nenad, 13. januar 2018 15:17)

  # Link komentara

 9. Da, Beli je izvrsio zadatak... ali za koga?
   (Trifke, 13. januar 2018 15:08)

  # Link komentara

 10. Drugim rečima, ode Beli u političare :D
   (menjam nick, 13. januar 2018 14:59)

  # Link komentara