1. Dobro nam došao.
  (Nada, 21. novembar 2017 09:16)

  # Link komentara

 2. Zaev je tolko dobrocudan da se uopste ne obazira na nameru vrhovnog vodje da ga omalovazi i da mu do znanja da je on "lider u regionu". Ta nadobudnost je prosto urodjena kod radikalnih srpskih politicara i vodja.
  Zaeva znam jer smo isli u istu skolu u Strumici i ziveli u istom kraju.Jako je privrzen Srbiji jer je letnje raspuste provodio po Srbiji, uglavnom po Beogradu, jer mu se porodica bavila poljoprivredom i svoje proizvode prodavali po nasim pijacama. Kako i sam kaze, to mu je jedan od najboljih perioda u zivotu. Decko je neiskvaren i veliku privrzenost gaji prema nama. Verujem da ga nece od nas udaljiti alekova nadobudnost. Ako zaista imamo politicara koji nam je iskren i privrzen,to je Zaev.
  Da samo pomenem da je pre nekoliko godina dok je bio gradonacelnik Strumice, doveo je legendu i idola naseg detinjstva na festival maldih autora u Strumici, Timotija Dzona Bajforda, dodelivsi mu pri tom novcanu pomoc i nagradu. Decko je odrastao na pravim vrednostima.
  Mene je bilo sramota kad sam video ko ga je docekao na aerodromu. Nece nam to zameriti, jer decko je ljudina i iznad vladajuceg srpskog malogradjanstva.
  (ex strumicanac, 21. novembar 2017 08:34)

  # Link komentara

 3. Srbija je uvek spremna da prizi ruku Makedoniji i bilo kojoj prijateljskoj zemlji.
  (Jagmi, 21. novembar 2017 08:29)

  # Link komentara

 4. Srbija i Makedonija su bile bliskije u odnosu na ostale jos u vreme stare Jugoslavije.
  (Marni, 21. novembar 2017 08:28)

  # Link komentara

 5. Srbija se prema svakom svom gostu domacinski ponasa i trudi se maximalno da ga ugosti.
  (kristina, 21. novembar 2017 08:27)

  # Link komentara

 6. Ako je Zaev došao sa prijateljskim namerama, naravno da će biti i prijateljski dočekan.
  (nada, 21. novembar 2017 08:24)

  # Link komentara