1. Mile poznaje odlično situaciju i u Republici Srpskoj i susednoj Federaciji BiH. Lepo je Vucica upozoravao na Bakira da u njemu ne može naći iskrenog čoveka sa kojim ce zajedno raditi na poverenju. Mile sta god ljudi mislili o njemu je jedini covek sa kičmom i zbog toga ga cenim.
  (Cyberpank, 15. novembar 2017 00:29)

  # Link komentara

 2. "Ne znam šta će uraditi Srbija, ali ne znam kakav čovek morate da budete da bi u liku Bakira Izetbegovića sutra došli u zvaničnu posetu Beogradu. Neverovatno. Šta tamo da govori", upitao je Dodik.

  Šta Bakir da govori tamo u Beogradu ? Kako neznaš šta da govori ?

  Bakir u Beogradu moze npr. da PONOVI sve ono sto Premijer Albanije Gosp. Rama svaki put kada poseti Beograd OTVORENO govori da Srbija treba da se "kani corava posla i da konacno prizna KOSOVO" !
  Meni licno nije poznato da je Gosp. Rama iz tog razloga u Srbiji proglasen "personom non grata", NAPROTIV !
  Odnosi izmedju izmedju Srbije i Albanije su svakim danom postajali sve bolji !
  Inace svima u Srbiji bi moralo biti jasno da Milorad Dodik svesno ili nesvesno svojim pricama o odcepljenju RS iz BiH "direktno ugrozava" teritorijalni integritet Srbije "jerbo" bi BiH bez tog ENTITETA u svom sastavu onog trenutka kada bi se RS odcepila iz BiH "lako postigla konsensus" i priznala KOSOVO !
  (Bucko razmisljam, 14. novembar 2017 23:39)

  # Link komentara

 3. Kakva farsa se pravi od svega na prokletom balkanu. Bakir smisljeno daje ovakve izjave jer ipak dogodine idu izbori u bih i potrebno je drzati tenzije na najvecem nivou jer medjunacionalne tenzije drze na vlasti i bakira i dodika. I sad se kao svi pravimo sokirani valjda smo mislili kako bake obozava srbe i sad nas kao iznenadio. Nismo znali da tako razmislja. I sad opet svaka budala daje bombasticne izjave narod se drzi u strahu od rata i tako u krug vec 20 i kusur godina. Nikad mi necemo doci sebi, jedini je spas otici i srecu traziti preko.
  (Rs, 14. novembar 2017 22:54)

  # Link komentara

 4. Kao što je neko napisao: Dodik i Bakir verbalni prvoborci i dobrovoljni davaoci tudje krvi.
  (Nebitan lik, 14. novembar 2017 22:49)

  # Link komentara