1. Sve što se događalo i dokle smo stigli ukazuje da je Vuk Drašković sve vreme bio u pravu. Razum kazuje da svoju budućnost moramo graditi na demokratskim i strateškim temeljima i putokazima pobedničke Srbije!
  (Miša, 10. novembar 2017 23:03)

  # Link komentara

 2. Jedan i neponovljivi Vuk - državnik a ne običan političarčić. Podsetnik i slave i naših padova.
  (Aleksa, 10. novembar 2017 21:06)

  # Link komentara

 3. U potpunosti se slažem da Milošević nije branio Srbiju ni interes naroda već konunizam i interes komunista.
  Ali ne pripadaju "zasluge" za odbranu komunizma samo njemu.
  I drug Milo Djukanović je dao svoj skroman doprinos.
  Selektivno pamćenje nije dobra a ni poštena rabota.
  (Komša, 10. novembar 2017 20:19)

  # Link komentara

 4. Krivci za taj državni i nacionalni slom su režim Slobodana Miloševića i njemu odani ideološki generali koji su branili komunizam, a ne državu. ,,,,,,,Svaka cast niti sta dodati niti oduzeti, dok cela Evropa oznacava pobedu u I sv. ratu, ovi kripto-komunisti sto vole kgb Rusiju vise nego Srbiju niti da poloze venac na grobovima boraca Kraljeine Srbije 1914-1918, jednom crveni.....
  (Bojovic, 10. novembar 2017 18:30)

  # Link komentara

 5. To je morao biti poslednji srpski rat u 20om veku.Milion i dvesta pedeset hiljada zrtava smo imali ili ti 26 posto stanovnistva.To su nevidjene razmere.Kao kad bi danas izgubili grad velicine Beograda u nekom ratu.I umesto da smo tada nacrtali granice i omedjili ono sto je nase mi smo pali na hrvatsku pricu o jugoslovenstvu,o troimenom narodu i upropastili srpsku buducnost.Mozda je Jugoslavija bila neminovnost jer su je velike sile zelele ali iskljucivo na nama je krivica sto unutar te Jugoslavije nismo odredili sta je nase.Posle su to uradili komunisti u Avnoju i prakticno ponistili srpsku pobedu u balkanskim i svetskim ratovima i vratili nas na beogradski pasaluk.Iz te neresene nacionalne situacije proizilazi sva nasa ekonomska i svaka druga zaostalost.Dok su drugi narodi pre 200 godina resavali nacionalno pitanje Srbima to nije ni danas dozvoljeno.
   (konzervativac, 10. novembar 2017 16:08)

  # Link komentara

 6. Mani se politike, ne ide ti nikako.
   (KOSIGNAS, 10. novembar 2017 16:08)

  # Link komentara