1. Sarac pola popio a pola dao Marku. Nije ti ministarstvo privatna gimnazija da proteziras glavonjinu decu. Tu mora nesto i da se radi
   (matori, 1. oktobar 2017 08:19)

  # Link komentara

 2. svi smo videli kako je "ocuvana demokratska procedura" na primeru zemunske osnovne Svetozar Miletic. SRAM TE BILO, "ministre", za svaku neistinu i floskulu koju si izgovorio u ovom navodnom intervjuu, a sustinski najobicnijem pmafletu!
  (lediD, 1. oktobar 2017 08:15)

  # Link komentara

 3. Ja ne znam kod vas u Beogradu, ali ovde ko ide po mitinzima postaje profesor. Potpuno truo sistem prosvete bez konkursa i bilo kakvih kriterijuma za predavače. Samo vas zanima da smanjite broj zaposlenih, ništa drugo.
   (Radnička klasa RIP, 1. oktobar 2017 07:43)

  # Link komentara

 4. Da li da se čovek naježi ili zabavlja čitajući ovakve izjave.Pitajući se "kome smeta filter koji se zove država, vlada, ministarstvo, a na kraju i taj ministar", Šarčević napominje da je "ministar uvek ministarstvo" i da to nije jedan čovek, već je uvek - aparat.E pa taj aparat i taj filter je puno prljav.Nakupio se puno masnoća,nečistoća.Sada je taj filter propustio da čoveka koji je krivično odgovorao za zloupotrebu položaja vrati ga na isto mesto gde je zloupotrebio položaj.Koji filter u državnom aparatu ne funkcioniše.Ministarstvo pravde,zdravlja..Kakva je filter u Ministarstvu Prosvete?Kako sed olazi do diploma pa čak i doskorašnji Predsdnik Srbije dodje do diplome uz filter.Nešto sa filterima u Srbiji nije u redu.Udišemo mnogo prljav vazduh.Nekako kroz te filtere prodju kriminalci, ubice, šverceri,narko dileri,silovatelji,hligani...Sada odgovornost prvi put preuzima Ministar?Baš sada od juče,danas od kada?Od kada Ministar preuzima odgovornost u Srbiji?Pa ako bi preuzeo dogovornost za resor kojim se bavi bilo koji Ministar ne bi opstao ni tri sata na tom mestu.
  (Grunf, 1. oktobar 2017 07:21)

  # Link komentara

 5. Poenta novog zakona vlada, tj. ministar može da postavlja i smenjuje direktore, bez ikakvog konkursa, rasprave, utvrdjivanja činjenica i slično. Dakle sve što je eventualno bilo pod okriljem odbora u školi , nacionalnog prosvetnog saveta i slično sada je isključivo u rukama vlasti, stvarno preteruju šta sve uvode...
   (nik., 1. oktobar 2017 01:01)

  # Link komentara

 6. Pre svih predlozenih promena, promeniti ministra!!!!
  (dositej, 1. oktobar 2017 00:24)

  # Link komentara