1. Koliko ja shvatam auto-put to uzveš kartu na ulazu i platiš na izlazu sa auto puta. Kome treba naplatna kod siriga pa i ostale koje se nalaze na samom auto putu.
  To je dokaz da u srbiji nema autoputa.
  (SHVATANJE, 13. avgust 2017 09:56)

  # Link komentara

 2. Eeee tuzna zemljo,i jadni narode.Te sto su odgovorni za ovakav nacin naplate putarine,treba sa porodicama 120min drzati na suncu u autu,dok ne smisle neko novo resenje prigodno za 21 vek.
  Znamo mi da su gospodi slatke parice,zivi kes,direktno sa asfalta ali malo empatije i postovanja coveka,ne bi bilo lose.Treba samo zamisliti kad bi nemce ili holandjane,tako zaustavljali i drzali satima po autoputevima,kakva bi reakcija bila.
   (cika brka, 13. avgust 2017 07:56)

  # Link komentara

 3. Ako sledeću godinu dočekamo bez vinjeta bar za strance biće kolaps na putevima a one sledeće oni odoše preko Rumunije. I onda će se pokazati da su pare za nove rampe prosto bačene.
   (Plus - minus, 13. avgust 2017 02:58)

  # Link komentara

 4. Nazalost prolazio sam danas tuda i zatekao se u guzvi. Strasno. Krenem prema Subotici i dozivim ogromno razocarenje kada sam video novu naplatnu rampu pre Subotice - i ova rampa ima 6 prolaza za oba smera!!! Pa to je sramota, samo ce se guzva iz Siriga premestiti kod Subotice. Genijalci koji su ovo projektovali nisu mogli da saberu dva i dva pa da naprave malo vecu naplatnu rampu. Za godinu dve ce svi da nas obilaze u sirokom luku i idu preko Rumunije i Bugarske pa preko Grcke u Tursku. A kada se to desi ode nam letnja zlatna koka. Tako je to kada nesposobni dobiju odgovorna mesta! Jos ce da se ponose tom rampom inda seku crvenu traku i slikaju se za novine a raja ce praznog stomaka da aplaudira... Za bolje i nismo...
   (MilanNS, 12. avgust 2017 22:59)

  # Link komentara

 5. Uvedite vinjeteeeee!!!!!
   (Vanja, 12. avgust 2017 22:42)

  # Link komentara