SNS odgovara DS-u: DS najbahatija vlast

Beograd -- Iz SNS poručuju demokratama da pre nego što DS sledeći put pomene "fijat" kaže građanima zašto nisu ostavili za sobom ugovor koji Vlada Srbije sme da objavi.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Kada pominju „pljačkašku privatizaciju“ naprednjaci se ne sećaju kakav model privatizacije su zastupali dok su bili radikali: „Sve treba privatizovati i prodati pa i za jedan dinar, samo da ne bude društveno“, bili su jasni i glasni u SRS. „Neka ostanu oba oblika vlasništva, i društveni i privatni, pa neka tržište odluči“, bili su jasni i glasni u SPS. Oni iz DS su pristali na „hibridni model“, tako da je dosta preduzeće ostalo u vlasništvu države, gde su partije na vlasti postavljale svoje „koze da čuvaju kupus“. Sada se međusobno optužuju „čije su se koze više ugojile“.
  (Todor, 17. jul 2017 21:54)

  # Link komentara

 2. Da li je vlast DSa bila bahata i neodgovorna? O DA.
  Ali je SNS bahatost i neodgovornost podigao na novi nivo da mi oni izgledaju kao "male mace" u poređenju-
  Uz to - svo ono sm**e koje mi je najviše smetalo u DSu i njihovoj koaliciji je sad u SNSu i ponovo u kojekakvim nivoima vlasti.
  Oni su bili loši, vi ste još gori.
  Valjda ćemo jednom uspeti izabrati neke malo bolje...
  (genije, 17. jul 2017 16:38)

  # Link komentara

 3. Bahatijih,bezobraznijih,arogntnijih,nasrtljivijih,lazljivijih,licemernijih,bezobzirnijih,dvolicnijih,destruktivnijih,neodgovornijih,zlonamernijih,pohlepnijih,nasilnijih i nadasve opasnijih za narod i drzavu,od SNS jednostavno,nema
  (Boki, 17. jul 2017 16:33)

  # Link komentara

 4. Bogami bio sam protiv DS -a ali "radikali " su bez premca...!!!! Svi ti bahati predjose u "radikale"...
  (Ilke, 17. jul 2017 16:29)

  # Link komentara

 5. Hahahahha, a 90% njihovih clanova i maltene celi URS i LDP preleteli kod njih?! Boze, koliko su samo evroradikali i dosmanlije isti.
  (del boj, 17. jul 2017 16:07)

  # Link komentara