1. Bas me ovaj Jankovic neprijatno iznenadjuje. S jedne strane, niko normalan nije srecan sto je SNS na vlasti, ali nije pametno kritikovati nekoga ko je postavljen na duznost premijera, samo zato sto ga Vucic postavlja. Pa nekoga bi morao da postavi, tako da i nema mnogo razlike da li je to Dacic, Vujovic, Vulin ili Brnabic, ali opet od njih cetvoro, za Brnabic ima najmanje losih stvari da se kaze. Kao neko ko okuplja kulturnu elitu, Jankovic bi morao da bude vise diplomatican, da kurtoazno pozeli uspesan rad protivniku, i da ne izlece unapred sa izjavama koje nisu nista bolje od izjava Dveri, ili Palme i Zukorlica. Sad tek vidim da su u pravu bili oni koji su mu zamerali sto nije cestitao protivniku na pobedi na izborima, jer koliko god da Vucic to ne zasluzuje, to je ipak trebalo da uradi neko ko pretenduje da se od Vucica razlikuje. Jankovicu, imas lose savetnike, gubis simpatizere.
  (Koka, 23. jun 2017 04:04)

  # Link komentara

 2. Problem nasih novopecenih politicara je sto nemaju program i nista novo u toj politici vec se svode na kritiku sve i svasta bez smisla sto zapravo sebi cine medvedju uslugu. Srbija je na raskrsnici placa cenu zabludama tvrdoglavom mentalitetu glumatanje neutralnosti opterecivanje kosovom nad kojim nema nikakvu ingerenciju to Vam je prilika da poentirate naravno rizikujte ali imate sansu nesto dobiti ovako cete nestati u bezlicnosti.Srbija ima 420.000 zaposlenih u administraciji koje svi mi placamo da bi nas maltretirali da ne ulazim u strucnost i nacin kako su zaposleni dovoljno je postavit sebi program borba protiv birikracije ,nepotizma i korupcije. Razvoj ekonomije ne u smislu davanja podsticaja vec smanjenju opterecenja birokratizma pomoci u smislu lakseg protoka roba i izvoza a ne da nam po dva dana stoje kamioni na izlazu iz zemlje .
  (Roko, 22. jun 2017 11:22)

  # Link komentara

 3. Zanimljivo je da svima smeta seksualno opredeljenje i poreklo a niko se ne zapita koje su kvalifikacije i rezultati budućeg premijera
   (Dunđer Bob, 22. jun 2017 01:19)

  # Link komentara

 4. ana je svetlo na kraju tunela za srbiju! svi su potopljeni u kriminalno-starletaskoj pornjavi! ne znam za koga i sta radis jankovicu, ali dodvoravas se nekom svetu koji ne zivi u realnosti, nego zaglavljen u devedesetim!
   (svetlana, 22. jun 2017 00:09)

  # Link komentara