1. Čak i ameri ponekad stave dobru rečenicu u film, mada je to danas bespredmetno jer nema ko da ih shvati, a ono malo što ih shvati kukavno je ili suviše nemoćno da bi delovalo! Pa kaže nešto u stilu razgovor dva vojina SAD-a:

  "Da li si primetio, da što mi više primenjujemo silu u borbi protiv terorizma, njega zapravo sve više i više ima. Što više pritiskamo neke terorističke države, to teroristi dobijaju sve više regruta? Da li si ikad pomislio da je naše delovoanje, to što ih ustvari i kreira?"

  A drugi naravno mrsi klupko, onako kako to demokratija i voli pa odgovara:
  "Ne znam, moguće je. Ali trenutno je tako ovde da ako mi ne ubijemo njih, oni će nas... to je večan proces. Možda mora tako, možda ne, ali oni protiv nas i to je sve. Mi branimo našu bezbednost i više od toga ne vredi ti da razmišljaš."

  Dakle poruka dijaloga je: Ne razmišljajte previše!?!?

  Da ih nema, amera i NATO-a, trebalo bi ih izmisliti... iz čiste bolesti ovog sveta da se vidi da i od nacista i drugih osvajača i tirana ima gorih!

  Nije zlotvor ko ti otima posed i stavlja okove, nego onaj ko ti dušu sakati! A duša se sakati lažlju, obmanom, kreiranjem šizofrenije, besmisla, degradacijom ljubavi i verovanja, onaj ko ti oduzima ljudskost!

  Sloboda je nešto što niko čoveku ne može oduzeti permanentno, to ćemo svi brže nego slutimo da osetimo!
  Kad ugroziš slobodu ljudskosti, kreće haos... ovaj put da li će iz pepela iznići nova era da ide u još jedan krug ludila, ili je stvarno armagedon?
  (Videćemo, ali svakako duh je sloboda, telo nije nikad do kraja!, 20. maj 2017 00:13)

  # Link komentara

 2. Pa nisu samo skeneri, nego postoje i sniferi koji nanjuse eksploziv, postoje trenirani psi, pacovi, i druge zivotinje, drugim recima postoji mnogo vrlo efikasnih nacina da se nadje eksploziv. E sad sto je airport security postao zlatna koka, pa ne moze da se dira, to je druga stvar.
   (kasapin, 19. maj 2017 23:09)

  # Link komentara

 3. A cemu sluze svi oni skeneri na aerodromu? Ako trenutno nisu u mogucnosti da detektuju bombe (u sta sumnjam) onda ih unapredite.
  (Ivan, 19. maj 2017 22:07)

  # Link komentara