1. OTPOR bravo!! Jedini pravi demokratski odgovor na povampirenje SRS i ostalih takozvanih patriota skloni revoltu. Ocekujem da OTPOR progovori jezikom gradjana Srbije ali je razlika u tome da je OTPOR Evropski orijentisana i progresivna ali udarna snaga Srbije koju svak razume. OTPOR ce jednostavnim jezikom i pristupom prikupiti podrsku gradjana Srbije i tako postati najjaci konkurent radikalima koji koriste isti jezik ali su im metodi autoritarni i politika im je krajnje netolerantna prema manjinama.
  (Saša Novak @ NL, 18. novembar 2003 16:29)

  # Link komentara

 2. Cemu ste vi otpor sa onolikim cirilicnim slovima na vasim plakatama? Ta igra dodovravanja vam se nece isplatiti.
  (Otpor-Nazadnistvu, 18. novembar 2003 16:40)

  # Link komentara

 3. Ovo je dobro za narod koji mora konstantno da slusa te marginalce. Nakon izbora, otici ce u potpuni zaborav.
  (Sasa, 18. novembar 2003 16:43)

  # Link komentara

 4. Zelim da znam da li je OTPOR za gradjansku, sekularnu drzavu? Da li su za saradnju sa Haskim sudom? Da li su za zabranu stranaka i pokreta koji sire rasnu, versku i nacionalnu mrznju? Da li su culi za Srebrenicu? Sta misle o tuzbi BiH protiv SCG? To su samo neke od kljucnih stvari koje bih zelela da znam pre nego sto uopste uzmem u razmatranje mogucnost da glasam za njih. Ostale stranke su vec otpale po mojim kriterijumima.
  (Jasna, Prag, 18. novembar 2003 18:38)

  # Link komentara

 5. E, na ovo sam dugo cekao. Iskreno se nadam da se Otporasi nece pokvariti, ali ako su od '98 dosledni i nisu podlegli iskusenjima, i ne znam ni za jednu aferu vezanu za njih, ne vidim razlog da naprasno postanu lopuze i pocnu da lice na ostale stranke.
  Po svemu sudeci ova, nova stranka dobija moj glas.
  (Marko, 18. novembar 2003 19:23)

  # Link komentara