Sreda, 08.02.2017.

23:15

Nikolić: Smetam nekima sa Zapada da u Srbiji rade šta hoće

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da postaje jasno da je on prepreka "nekima sa Zapada" da u Srbiji ostvare svoje interese.

Izvor: Beta

Nikoliæ: Smetam nekima sa Zapada da u Srbiji rade šta hoæe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Doktor

pre 7 godina

Zato ne smetas Rusima, kako bi se reklo njima si "po meri".
Meni licno pomazes, da budem iskren: vec od malena spremam decu za odlazak bas na taj Zapad, da pobegnu od tebe, Vucica, SNSa, DSa, ustava od 2006.godine, vase odbrane Kosova i ruske pomoci da isto ostane u sastavu Srbije...
Jos jedna informacija za zabludele: SNS nisu osnovali ni Nikolic, ni Vucic nego Tadic i DS!!!

Tor

pre 7 godina

tako je predsednice, hvala ti sto nas stitis od zapadnjaka da rade u nasoj zemlji sta im je volja! ovako samo ti, tvoji sinovi, premijer i porodica i sns mogu da rade sta im je volja. jupiii!!

bata

pre 7 godina

naš predsednik je inače baš jak faktor na međunarodnoj političkoj sceni :)

ovu priliku iskoristio bih da se lično zahvalim predsedniku za sve što je uradio na sve nas, ali isto tako i da saopštim da ne želim da me on više predstavlja zbog svega što nije uradio za nas!

gospodine predsedniče ima i drugih, učenijih, poštovanijih, uticajnijih i pravednijih od vas, neće srbija propasti bez vas u to mogu da se kladim u život!!

Pa kako ne

pre 7 godina

Covek se nista ne pita niti ga zanimalo do sada da se pita. Hteo da postane predsednik samo da bi nabio trn u oku svom nekadasnjem prijatelju Seselju. To je ostvario i njega vise ne zanima to. Mozda je dobro prihodovao pa ga vuce opet da bude na istoj poziciji mada tesko. On je svoje obavio time da je nekima pokazao da moze da bude predsednik. Uostalom i ne smeta nikome, nije pomenuo taj zapad ovih godina sada opet pocinje sa tim pricama pred izbore. Ja ne znam da li je moguce da neko njemu veruje? Kada se on pravda i govori ono , ovo. To ne moze biti predsednik jedne zemlje. Ali najjaci su kako ce sada krenuti sa raznim pricama, Kosovom, bla , bla a nisu to pominjali uopste zadnjih godina nego samo pricali o nekoj ekonomiji, suficitu, deficitu. Sad posto znAju da dzabe sve to posto narod za hleb nema, sad pred izbore pocinje 'Rusija, Kosovo, zapad hoce ono, ovo' i narod opet njih bira. Nevera. Pa radite onda zato za 200e i neka vas ponizava svaki sendvicar! Molim redakciju da mi objavi kometar
Pozdrav iz Ch :)

svinjac

pre 7 godina

Gotovo je, izlapeli su, pregazilo ih vreme... ovo smo slusali i iz Slobinih usta ...Dajte nam mladje, pametnije i postenije ljude vec jednom, puna ih je zemlja!!! A politickim strankama zabraniti da pridju skupstini!!!

Dalibor, stolar i preduzetnik

pre 7 godina

Bas tebe briga kako ti narod zivi, Predsednice. Ti, Vucic i Dacic ste vec 5 godina na vlasti i nista niste uradili da zivimo bolje. Narko-dileri ubijaju po ulicama, u javnim preduzecima se radno mesto kupuje za 3000-5000 eur, privreda nam grca u dugovima, zaduzili ste nam zemlju do guse. To su vam rezultati. I ti bi opet da vladas jos 5 godina i da nam uzmete jos 5 godina zivota. E, nece da mogne!

Samo napredno napred

pre 7 godina

Toma uzvraca udarac! Ova izjava je upucena jos nekome, osim biracima. Ko god je mislio da ce se stiroporac i strajkac gladju dobrovoljno povuci u penziju, prevarice se. Kandidovace se Toma, sa ili bez podrske SNS, a onda nastaje lom. Jedva cekam.

Dečko

pre 7 godina

Tomo, najbolji si izbor za predsednika. E sad, pitam se zašto uopšte Vučić razmišlja o opciji da se on kandiduje kad je moć premijera koju sada ima daleko veća od moći predsednika. Čini mi se da na ovaj način neko zaista želi da se tebe reši. Da ti ne budeš ni u jednoj opciji, a da Vučić postavi marionetu za premijera (Mihajlović, Stefanović,...). Pitanje je samo zašto Vučić učestvuje u tome? I odakle je nalog stigao? Da to do kraja potvrdi smeta mu očigledno većinsko raspoloženje naroda za tebe, a zna da ako ga izigra da bi mogao i da se previše zaigra pa izgubi sve.

Pop

pre 7 godina

Čovek je stvarno u problemu ... da nije on pobedio 2012. ne bi ni SNS formirao Vladu, ne bi Vučić ovoliko uzjahao ...
Tragedija je da su ga ubedili da se ispiše iz stranke ...
Mislim da bi trebalo da sam objavi kandidaturu, skupi potpise i kao nezavisni kandidat, ruski čovek i borac protiv Zapada, krene na izbore ...
Aaaaa ... pare ? Fond Dragica npr ?

Binasr

pre 7 godina

Samo ti se cini da smetas, ti i svi pre tebe upravo radite ono sto drugi hoce. Da bi nekome smetao treba da budes predsednik SAD-a, Rusije, Kine, Nemacke itd. Ti mozes samo da smetas nama koji imamo ciklicno i cetvorogodisnje pravo na glasanje misleci da smo svaki put izabrali mesiju.

.орг

pre 7 godina

дајте подршку јеремићу.
или јанковићу.
да вас г-дине председниче упамтимо по нечему добром и храбром.
не мораш са синовима на косово. може то и другачије - стрпљен, спашен.
дајте подршку.

Dragan Rakic

pre 7 godina

" on prepreka "nekima sa Zapada" da u Srbiji ostvare svoje interese." Ne, Nikolic je prepreka za ostvarivanje srpskih interesa u svetu i pre svega u Srbiji, jer on nije sposoban da vodi zemlju. Tkom celokupnog predsednickog mandata, nije tako reci, nista uradio, dok su premijet Vucic i ministar Dacic bili mnogo aktivniji. Ako se Nikoliceva aktivnost svodila na. " ti to, i ti to", onda je jasno koju i ciju politiku on vodi.
Napad je najbolja odbrana, kaze poslovica. Gde su zaposleni njegovi sinovi, gde je zaposlena " prva dama"? Danas, polaganje venaca i buketa cveca, i dodela idlikovanja, nije misija predsednika drzave.

Zlopamtilo

pre 7 godina

Nema ti druge nego da osnuješ novu stranku ...., opet.Promeni ime i zvanično u Niko Nebitnov ,pošto se "dete osamostalilo " a sada te i pustilo niz vodu ali ne onu iz Morave.
Zvuči maliciozno ali je u stvari iznuđeno .Nikolić je očigledno izgubio kompas i iz puste ogorčenosti zbog gubitka podrške AV-a , što je evidentno sada će zato što mu se može da proba da napravi štetu , tipičan srpski domaćin...Ali možda je to sve u skladu sa Božijom promišlju , nekako je pravedno da se sami , međusobno izglože i dokusure

Pavle

pre 7 godina

Jadan ti i nezasticen.U zivotu si sve na lakat dobio, od master diplome do mesta predsednika Srbije.Posecanja radi - taj zapad ti je cestitao pobedu na predsednickim izborima u 17, a izborna mesta su se zatvarala u 20 casova.Ti treba da vidis imas li gde da se vratis u stranku, SNS, koju si osnovao, a koja nije vise tvoja vec Vuciceva.I obavezno da se kandidujes na predsednicke izbore, pa da ti narod pokaze gde ti je mesto.

lolisa

pre 7 godina

Obozavam ove neodredjene "pusti mastu na volju" izjave... Daj bre golube, reci jednom nesto konkretno, kako vam bre vise ne dosadi da meljete bez konteksta? I tebi i detetu Aci i svima vama. Ja jos za ove 4 godine nisam cuo ama NIJEDNU konkretnu izjavu, a da niste patetisali, uvijali o oblande, izmisljali neprijatelje, delili narod. Vi ste rak rana Srbije i treba jednom za svagda da nestanete sa politicke scene. Ne mogu vise da svarim prostakluk i vulgarnost.

miki

pre 7 godina

Smetas nama frajeru, nama kojima ste smanjili plate i penzije i povecali sve moguce dadzbine pa nemamo kako da sastavimo kraj sa krajem.Nemas ti pojma kako zivi obican narod,kako se skoluje deca kako nemamo od prvog do kraja meseca posto prvo treba placati racune i razne namete....pa sta ostaje,,,Zato smetas srpskom narodu,smetas intelektualcima,doktorima,radnicima,elektricarima,prosveti,mehanicarima,pekarima,poljoprivrednicima i na kraju smetas samom sebi....Aj zdravo.....

Pera

pre 7 godina

Ovde normalnom coveku iz ovog intervjua nista nije jasno."Kao nekome smeta ko hoce da radi Srbiji sta hoce??? Vrlo cudno,tacnije kontradiktorno,pa zar vec ne rade sta hoce? zar ne vode ekonomsku politiku ove zemlje,zar MMF ne upravlja kompletnim finansijama i govori kako da vracamo dugove njihovim bankama...O ostalom stanju necu ni da pricam....tako da ovo je jos jedan dokaz koliko je predsednik neobavesten i koliko mu je lose okruzenje sa sve savetnicima koji umesto da su elita,oni cute i ne upute i ne usmere predsednika pre nogo sto izadje i isprosipa demagogiju i pausalne ocene sto ne prilici predsedniku ma koje zemlje.Toliko

sturmmann

pre 7 godina

Gde ste ti and co. branili Srbe, tu Srba više nema. "NEKI", "ONI", itd, sve su to vaše izvikane parole, da drugo nešto smislite nemate mozga.
Vrtite se u vrtlogu vlastitih laži i gluposti. Već vidjeno...

;-))

pre 7 godina

Ja da sam na tvom mestu Tomo, lupila bih sakom o sto i kandidovala bih se!

Eno neka istrazivanja kazu da imas preko 80% podrske, zato samo napred, u nove pobede, sa novim ordenima i stotinama milijardi$ koji vec hrkle ka nama, sve zahvaljujuci tebi!

Aha

pre 7 godina

Kome? Dok si na vlasti, Kosovo je dobilo pozivni broj i korak je blize nezavisnosti. Ne vidim da ti smeta. Ne smetaju ti ni Bler i Klinton, koji su nas bombardovali i ubijali nam decu, kao savetnici. Nisi se oglasio tada, sada je kasno. Dela, a ne reci. A tvoja i Vuciceva dela su ista.

ja razmisljam

pre 7 godina

"on prepreka "nekima sa Zapada" da u Srbiji ostvare svoje interese"

Hahhaaa, grohotom se nasmejah od ranoj jutra. I ptici na grani je postalo jasno da "neki sa zapada" ODAVNO ostvaruju svoje ciljeve ubijanja Srbije i stavljanje srpskog naroda u robovski polozaj zahvaljujuci VASOJ politici ubijanja plata i penzija, dovodjenja stanih "investitora", prodajom plodnih oranica, prodajom preduzeca koja pune budzet, donosenjem svakodnevnih represivnih zakona i kazni i na kraju davanjem Kosova. Da gospodo iz sns, to je vasa tj. "necija politika sa zapada" a vi ste samo izvrsioci.

Zoran

pre 7 godina

Ej Tomo! Od '92. ste im smetali da urade šta hoće, i ti i Vučić i Milošević i Dačić i ostala kamarila koja je opet zasela u fotelje i dođosmo do poslednjeg mesta u Evropi a u svetu smo tu negde u poslednjoj četvrtini. Haj' malo ih pusti neka rade. Ne smetaj im više pa ko zna? Možda nam bude i bolje...

Zokii

pre 7 godina

Da li se do sada pojavio ozbiljniji kandidat ?! Ako se kandidujes,i niko se nov ne pojavi,pobedjujes,bio si pogubljen u nekim momentima,ali nisi smarao,nisi ko tvoj predhodnik iskako na svakom mestu kao ona igracka iz kutije,uz sve svoje mane,i ne znanje,ali uz sve probleme tipa bezbednosti,i ismevanja od mnogih,iako si izabran posteno voljom vecine i vrsio funkciju predsednika Srbije,trebalo je ipak imati vise postovanja,kada mi prvi ne postujemo najvecu funkciju u drzavi,sami je birali,sta da ocekujemo od drugih. Kada nema drugo nista da presudi izmedju svih kandidata,za mene presudjuju stvari:Domacin,deda,otac,muz i Srbin pre svega sa punom podrskom predsednika Putina.

Hulk

pre 7 godina

Ucinio si mnogo za Srbiju i nadam se da ce ti Srbija istom merom uzvratiti, i tebi i tvojim saradnicima/savetnicima itd. Sto se tice napada od "onih" i "tamo nekih", ne preostaje ti niste sem strajka gladju, da se popravis malo, oslabio si prilicno zadnjih nekoliko meseci, valjda od stresa...

Poznavalac

pre 7 godina

Nek više i urade šta hoće, pa da se svi posvetimo kvalitetu života u Srbiji, da nam ne odlaze mladi i pametni ljudi. Doktori, Profesori, Policija, svi žive na ivici siromaštva, troškovi svaki dan sve veći (struja, gas, porezi, odvodnjavanje...), a prihodi minimalni. Mene lično ne interesuje ni stranke ni ludila ali ako je rečeno do 2017. ćemo osetiti boljitak, onda valjda treba tako i da bude? Ovo mi liči na konobara koji često greši u računu ali uvek na štetu gosta, daj malo i nama.

Supergenije

pre 7 godina

U pravu je gospodin grobar.

"Neki sa Zapada" (*tan-tan-taaa*...iznenadna napeta muzika) žele da ukinu državne institucije i postave jednog čoveka da bahato laže i manipuliše, odlučujući o svemu.

Žele vojsci da uvaljuju rashodovanu vojnu opremu koju će nam kao fol dati na poklon, a pritom naplaćivati stotine miliona evra za remont. Žele da se ubistvo gardista zbog pljačke vojnog naoružanja prikaže kao da su se sami poubijali medjusobno. Žele da puštaju kriminalce u vojne objekte da vežbaju pucanje da bi mogli da ubijaju po ulicama. Žele da vojnike i policajce dovedu na ivicu bede pa da moraju da protestvuju na ulici.

Žele da u pola noći maskirani razruše deo našeg glavnog grada radi interesa njihovih inostranih poslovnih partnera, majku im neku zapadnu. Žele da nam onemoguće našu policiju da interveniše i zaštiti nas od njihovih kriminalnih radnji.

Žele da nam na sve pozicije od predsednika države, preko ministra policije, do gradonačelnika glavnog grada, postave trećerazredne kadrove, prevarante, lažove i neznalice sa lažnim kupljenim diplomama i diplomskim radovima. Žele da nameštaju pozicije i poslove za svoje sinove, braću, žene i ostalu rodbinu i prijatelje.

Žele da nam bukvalno rasture slobodu i sadržaj medija da bi izbegli svaku kritiku i sučeljavanje sa drugačijim mišljenjem. Žele da nam za 5 godina povećaju dug za još 20-ak milijardi evra.

Ali sva sreća (!) pa mi imamo ovakvog mudraca na čelu države koji se svemu ovome svakodnevno odupire. Bravo, bravo!

sdned

pre 7 godina

Sa ovom vešću botovi su u problemu. Ne znaju treba li udarati minuse na pozitivne ili negativne komentare. Čeka se mig Velikog Vođe šta će biti sa 'zadnjom branom'.
A nikada nismo imali Predsednika (hm, osim Koštunice) koji se ovoliko nije mešao u svoj posao i koji za građane prstom nije mrdnuo kada je njegov 'politički sin' nasrnuo na penzije, plate, da puni javna preduzeća, da stvori sistem VD direktora, da mu narod uvek bolje živi tamo negde 'za dve godine' i sl.
Moj glas ide g-dinu Jankoviću. Jeremić je samo druga varijanta ove iste priče.

special character.

pre 7 godina

tvoj žuvot možda jeste borba protiv nepravde ali je nepravda nad nama, tvojim narodom, da nas predstavljaš tako polupismen svojom petparačkom kulturom. sreća tvoja pa je emotivno ucenjivanje naširoko rasprostranjeno od malih nogu kod nas pa ti tako i ta kukavna politika ucveljenosti večito prolazi. iskreno se ne sećam kada ste vučić i ti izašli u bilo kojim medijima da vam neko nije bio kriv za nešto a gledam vas od '95 ili približno.

Shympathy for the Dule

pre 7 godina

Smeta nekim ljudima, koji podrzavaju neke medije, koji su pod kontrolom nekog zapada, jer imaju neke ciljeve protiv tamo neke Srbije.....

Mihailo M

pre 7 godina

Od akcijaša, građevinca, pogrebnog radnika, preko četničkog vojvode, prosvećenog pokajnika sa sumnjivom diplomom, (i to mastera eeej! Nema veze što ne zna smer, to se i ne pita čovek, samo ga onaj nekulturni profesor to pitao onomad) pa do predsednika tužne zemlje Srbije... Ovaj čovek je brana svakoj logici.

Trifke

pre 7 godina

Predsednice, nema tu nikakve zavere. Slab si kandidat, to je sva istina. Da se Tadic nije i smucio i zgadio ljudima ti ga ne bi pobedio ni za milion godina. Sada su ti izgledi za uspeh tek smanjeni jer ne samo da si akter brojnih afera vec si i lose obavljao posao i tvoj pulen to odlicno zna. Zato ce kandidat biti on a ne ti. Ne kazem da je on bolji od tebe, naprotiv, ali je cinjenica da je jedini clan SNS koalicije za koga se moze reci da je popularan, svi ostali su omrazeni i zato se tako grcevito i bore za njegovu kandidaturu. Znaju dobro da samo on ima sanse da ih odrzi u politickom zivotu a mnoge i spasi istrage (citaj zatvora)...sto se nadam se, nece desiti. Tebi je najpametnije da se dostojanstveno povuces u nezasluzenu penziju i da uzivas sa svojim unucicima kad vec mozes za razliku od vecine penzionera u Srbiji koji samo misle o tome kako da prezive od penzije do penzije.

sun moon

pre 7 godina

treba nam neko takav na koga ne utice ni evropa ni amerika,da budemo svoji,da sredimo svoje dvoriste,unistimo kriminal,manje uvozimo,vise nase koristimo,da nam ciljevi ne budu uzaludni kao sto je evropska unija,da cuvamo mir i da na neki nacin uspemo u onom pravom cilju-da zivimo bolje.Nazalost ne znam kada ce doci neko takav...pusta prica,znam.

cilemile

pre 7 godina

Ne smetate vi nikom gospodine predsednice u tome je problem,a trebalo bi da smetate lopovima i politicarima koji vam obogaljise narod i mentalno i materijalno dok vi pecete rakiju i djuskate sa arapima... Umesto da budete otac nacije vi ste ocuh koga se svi stide. Zalosno...

hahahaahah

pre 7 godina

Ali NEKIH! Ajde vise daj neko ime i prezime, a ne stalno, neko, oni, ovi, neki i tako dalje. Nismo retardirani, ovaj poceo da vredja svoj narod kao i njegovi prethodnici

Styro

pre 7 godina

"Nikolić izjavio je da postaje jasno da je on prepreka "nekima sa Zapada" da u Srbiji ostvare svoje interese."

Ako sam Vas dobro razumeo gospodine predsednice, hocete da kazete da oni "neki sa Zapada" mogu da ostvare svoje interese ako ce recimo gospodin Vucic biti predsednik? Sta je on onda u tom slucaju po Vasem recniku?

Siniša

pre 7 godina

"...Očekujem iduće nedelje još ovih prljavština. To je moj život, sve vreme borba protiv nepravde, izmišljotina, najodvratnijih laži, sam protiv mnogih... "
Ovaj kao Don Kihot :))

Milos

pre 7 godina

Znaci ti si poslednja brana. A onda ispada da sa Vucicem i ekipom mogu da rade sta hoce. I pod broj dva ovo dokazuje da nasa najveca stranka nije samostalna u donosenju ivako velike odluke vec im sa strane sufliraju ko ce da im bude predsednicki kandidat.

Siniša

pre 7 godina

"...Očekujem iduće nedelje još ovih prljavština. To je moj život, sve vreme borba protiv nepravde, izmišljotina, najodvratnijih laži, sam protiv mnogih... "
Ovaj kao Don Kihot :))

cilemile

pre 7 godina

Ne smetate vi nikom gospodine predsednice u tome je problem,a trebalo bi da smetate lopovima i politicarima koji vam obogaljise narod i mentalno i materijalno dok vi pecete rakiju i djuskate sa arapima... Umesto da budete otac nacije vi ste ocuh koga se svi stide. Zalosno...

hahahaahah

pre 7 godina

Ali NEKIH! Ajde vise daj neko ime i prezime, a ne stalno, neko, oni, ovi, neki i tako dalje. Nismo retardirani, ovaj poceo da vredja svoj narod kao i njegovi prethodnici

Milos

pre 7 godina

Znaci ti si poslednja brana. A onda ispada da sa Vucicem i ekipom mogu da rade sta hoce. I pod broj dva ovo dokazuje da nasa najveca stranka nije samostalna u donosenju ivako velike odluke vec im sa strane sufliraju ko ce da im bude predsednicki kandidat.

Styro

pre 7 godina

"Nikolić izjavio je da postaje jasno da je on prepreka "nekima sa Zapada" da u Srbiji ostvare svoje interese."

Ako sam Vas dobro razumeo gospodine predsednice, hocete da kazete da oni "neki sa Zapada" mogu da ostvare svoje interese ako ce recimo gospodin Vucic biti predsednik? Sta je on onda u tom slucaju po Vasem recniku?

Zokii

pre 7 godina

Da li se do sada pojavio ozbiljniji kandidat ?! Ako se kandidujes,i niko se nov ne pojavi,pobedjujes,bio si pogubljen u nekim momentima,ali nisi smarao,nisi ko tvoj predhodnik iskako na svakom mestu kao ona igracka iz kutije,uz sve svoje mane,i ne znanje,ali uz sve probleme tipa bezbednosti,i ismevanja od mnogih,iako si izabran posteno voljom vecine i vrsio funkciju predsednika Srbije,trebalo je ipak imati vise postovanja,kada mi prvi ne postujemo najvecu funkciju u drzavi,sami je birali,sta da ocekujemo od drugih. Kada nema drugo nista da presudi izmedju svih kandidata,za mene presudjuju stvari:Domacin,deda,otac,muz i Srbin pre svega sa punom podrskom predsednika Putina.

lolisa

pre 7 godina

Obozavam ove neodredjene "pusti mastu na volju" izjave... Daj bre golube, reci jednom nesto konkretno, kako vam bre vise ne dosadi da meljete bez konteksta? I tebi i detetu Aci i svima vama. Ja jos za ove 4 godine nisam cuo ama NIJEDNU konkretnu izjavu, a da niste patetisali, uvijali o oblande, izmisljali neprijatelje, delili narod. Vi ste rak rana Srbije i treba jednom za svagda da nestanete sa politicke scene. Ne mogu vise da svarim prostakluk i vulgarnost.

Pa kako ne

pre 7 godina

Covek se nista ne pita niti ga zanimalo do sada da se pita. Hteo da postane predsednik samo da bi nabio trn u oku svom nekadasnjem prijatelju Seselju. To je ostvario i njega vise ne zanima to. Mozda je dobro prihodovao pa ga vuce opet da bude na istoj poziciji mada tesko. On je svoje obavio time da je nekima pokazao da moze da bude predsednik. Uostalom i ne smeta nikome, nije pomenuo taj zapad ovih godina sada opet pocinje sa tim pricama pred izbore. Ja ne znam da li je moguce da neko njemu veruje? Kada se on pravda i govori ono , ovo. To ne moze biti predsednik jedne zemlje. Ali najjaci su kako ce sada krenuti sa raznim pricama, Kosovom, bla , bla a nisu to pominjali uopste zadnjih godina nego samo pricali o nekoj ekonomiji, suficitu, deficitu. Sad posto znAju da dzabe sve to posto narod za hleb nema, sad pred izbore pocinje 'Rusija, Kosovo, zapad hoce ono, ovo' i narod opet njih bira. Nevera. Pa radite onda zato za 200e i neka vas ponizava svaki sendvicar! Molim redakciju da mi objavi kometar
Pozdrav iz Ch :)

Pavle

pre 7 godina

Jadan ti i nezasticen.U zivotu si sve na lakat dobio, od master diplome do mesta predsednika Srbije.Posecanja radi - taj zapad ti je cestitao pobedu na predsednickim izborima u 17, a izborna mesta su se zatvarala u 20 casova.Ti treba da vidis imas li gde da se vratis u stranku, SNS, koju si osnovao, a koja nije vise tvoja vec Vuciceva.I obavezno da se kandidujes na predsednicke izbore, pa da ti narod pokaze gde ti je mesto.

Trifke

pre 7 godina

Predsednice, nema tu nikakve zavere. Slab si kandidat, to je sva istina. Da se Tadic nije i smucio i zgadio ljudima ti ga ne bi pobedio ni za milion godina. Sada su ti izgledi za uspeh tek smanjeni jer ne samo da si akter brojnih afera vec si i lose obavljao posao i tvoj pulen to odlicno zna. Zato ce kandidat biti on a ne ti. Ne kazem da je on bolji od tebe, naprotiv, ali je cinjenica da je jedini clan SNS koalicije za koga se moze reci da je popularan, svi ostali su omrazeni i zato se tako grcevito i bore za njegovu kandidaturu. Znaju dobro da samo on ima sanse da ih odrzi u politickom zivotu a mnoge i spasi istrage (citaj zatvora)...sto se nadam se, nece desiti. Tebi je najpametnije da se dostojanstveno povuces u nezasluzenu penziju i da uzivas sa svojim unucicima kad vec mozes za razliku od vecine penzionera u Srbiji koji samo misle o tome kako da prezive od penzije do penzije.

miki

pre 7 godina

Smetas nama frajeru, nama kojima ste smanjili plate i penzije i povecali sve moguce dadzbine pa nemamo kako da sastavimo kraj sa krajem.Nemas ti pojma kako zivi obican narod,kako se skoluje deca kako nemamo od prvog do kraja meseca posto prvo treba placati racune i razne namete....pa sta ostaje,,,Zato smetas srpskom narodu,smetas intelektualcima,doktorima,radnicima,elektricarima,prosveti,mehanicarima,pekarima,poljoprivrednicima i na kraju smetas samom sebi....Aj zdravo.....

Zlopamtilo

pre 7 godina

Nema ti druge nego da osnuješ novu stranku ...., opet.Promeni ime i zvanično u Niko Nebitnov ,pošto se "dete osamostalilo " a sada te i pustilo niz vodu ali ne onu iz Morave.
Zvuči maliciozno ali je u stvari iznuđeno .Nikolić je očigledno izgubio kompas i iz puste ogorčenosti zbog gubitka podrške AV-a , što je evidentno sada će zato što mu se može da proba da napravi štetu , tipičan srpski domaćin...Ali možda je to sve u skladu sa Božijom promišlju , nekako je pravedno da se sami , međusobno izglože i dokusure

sturmmann

pre 7 godina

Gde ste ti and co. branili Srbe, tu Srba više nema. "NEKI", "ONI", itd, sve su to vaše izvikane parole, da drugo nešto smislite nemate mozga.
Vrtite se u vrtlogu vlastitih laži i gluposti. Već vidjeno...

Supergenije

pre 7 godina

U pravu je gospodin grobar.

"Neki sa Zapada" (*tan-tan-taaa*...iznenadna napeta muzika) žele da ukinu državne institucije i postave jednog čoveka da bahato laže i manipuliše, odlučujući o svemu.

Žele vojsci da uvaljuju rashodovanu vojnu opremu koju će nam kao fol dati na poklon, a pritom naplaćivati stotine miliona evra za remont. Žele da se ubistvo gardista zbog pljačke vojnog naoružanja prikaže kao da su se sami poubijali medjusobno. Žele da puštaju kriminalce u vojne objekte da vežbaju pucanje da bi mogli da ubijaju po ulicama. Žele da vojnike i policajce dovedu na ivicu bede pa da moraju da protestvuju na ulici.

Žele da u pola noći maskirani razruše deo našeg glavnog grada radi interesa njihovih inostranih poslovnih partnera, majku im neku zapadnu. Žele da nam onemoguće našu policiju da interveniše i zaštiti nas od njihovih kriminalnih radnji.

Žele da nam na sve pozicije od predsednika države, preko ministra policije, do gradonačelnika glavnog grada, postave trećerazredne kadrove, prevarante, lažove i neznalice sa lažnim kupljenim diplomama i diplomskim radovima. Žele da nameštaju pozicije i poslove za svoje sinove, braću, žene i ostalu rodbinu i prijatelje.

Žele da nam bukvalno rasture slobodu i sadržaj medija da bi izbegli svaku kritiku i sučeljavanje sa drugačijim mišljenjem. Žele da nam za 5 godina povećaju dug za još 20-ak milijardi evra.

Ali sva sreća (!) pa mi imamo ovakvog mudraca na čelu države koji se svemu ovome svakodnevno odupire. Bravo, bravo!

sdned

pre 7 godina

Sa ovom vešću botovi su u problemu. Ne znaju treba li udarati minuse na pozitivne ili negativne komentare. Čeka se mig Velikog Vođe šta će biti sa 'zadnjom branom'.
A nikada nismo imali Predsednika (hm, osim Koštunice) koji se ovoliko nije mešao u svoj posao i koji za građane prstom nije mrdnuo kada je njegov 'politički sin' nasrnuo na penzije, plate, da puni javna preduzeća, da stvori sistem VD direktora, da mu narod uvek bolje živi tamo negde 'za dve godine' i sl.
Moj glas ide g-dinu Jankoviću. Jeremić je samo druga varijanta ove iste priče.

sun moon

pre 7 godina

treba nam neko takav na koga ne utice ni evropa ni amerika,da budemo svoji,da sredimo svoje dvoriste,unistimo kriminal,manje uvozimo,vise nase koristimo,da nam ciljevi ne budu uzaludni kao sto je evropska unija,da cuvamo mir i da na neki nacin uspemo u onom pravom cilju-da zivimo bolje.Nazalost ne znam kada ce doci neko takav...pusta prica,znam.

.орг

pre 7 godina

дајте подршку јеремићу.
или јанковићу.
да вас г-дине председниче упамтимо по нечему добром и храбром.
не мораш са синовима на косово. може то и другачије - стрпљен, спашен.
дајте подршку.

Zoran

pre 7 godina

Ej Tomo! Od '92. ste im smetali da urade šta hoće, i ti i Vučić i Milošević i Dačić i ostala kamarila koja je opet zasela u fotelje i dođosmo do poslednjeg mesta u Evropi a u svetu smo tu negde u poslednjoj četvrtini. Haj' malo ih pusti neka rade. Ne smetaj im više pa ko zna? Možda nam bude i bolje...

Pera

pre 7 godina

Ovde normalnom coveku iz ovog intervjua nista nije jasno."Kao nekome smeta ko hoce da radi Srbiji sta hoce??? Vrlo cudno,tacnije kontradiktorno,pa zar vec ne rade sta hoce? zar ne vode ekonomsku politiku ove zemlje,zar MMF ne upravlja kompletnim finansijama i govori kako da vracamo dugove njihovim bankama...O ostalom stanju necu ni da pricam....tako da ovo je jos jedan dokaz koliko je predsednik neobavesten i koliko mu je lose okruzenje sa sve savetnicima koji umesto da su elita,oni cute i ne upute i ne usmere predsednika pre nogo sto izadje i isprosipa demagogiju i pausalne ocene sto ne prilici predsedniku ma koje zemlje.Toliko

Aha

pre 7 godina

Kome? Dok si na vlasti, Kosovo je dobilo pozivni broj i korak je blize nezavisnosti. Ne vidim da ti smeta. Ne smetaju ti ni Bler i Klinton, koji su nas bombardovali i ubijali nam decu, kao savetnici. Nisi se oglasio tada, sada je kasno. Dela, a ne reci. A tvoja i Vuciceva dela su ista.

Mihailo M

pre 7 godina

Od akcijaša, građevinca, pogrebnog radnika, preko četničkog vojvode, prosvećenog pokajnika sa sumnjivom diplomom, (i to mastera eeej! Nema veze što ne zna smer, to se i ne pita čovek, samo ga onaj nekulturni profesor to pitao onomad) pa do predsednika tužne zemlje Srbije... Ovaj čovek je brana svakoj logici.

;-))

pre 7 godina

Ja da sam na tvom mestu Tomo, lupila bih sakom o sto i kandidovala bih se!

Eno neka istrazivanja kazu da imas preko 80% podrske, zato samo napred, u nove pobede, sa novim ordenima i stotinama milijardi$ koji vec hrkle ka nama, sve zahvaljujuci tebi!

Tor

pre 7 godina

tako je predsednice, hvala ti sto nas stitis od zapadnjaka da rade u nasoj zemlji sta im je volja! ovako samo ti, tvoji sinovi, premijer i porodica i sns mogu da rade sta im je volja. jupiii!!

ja razmisljam

pre 7 godina

"on prepreka "nekima sa Zapada" da u Srbiji ostvare svoje interese"

Hahhaaa, grohotom se nasmejah od ranoj jutra. I ptici na grani je postalo jasno da "neki sa zapada" ODAVNO ostvaruju svoje ciljeve ubijanja Srbije i stavljanje srpskog naroda u robovski polozaj zahvaljujuci VASOJ politici ubijanja plata i penzija, dovodjenja stanih "investitora", prodajom plodnih oranica, prodajom preduzeca koja pune budzet, donosenjem svakodnevnih represivnih zakona i kazni i na kraju davanjem Kosova. Da gospodo iz sns, to je vasa tj. "necija politika sa zapada" a vi ste samo izvrsioci.

Doktor

pre 7 godina

Zato ne smetas Rusima, kako bi se reklo njima si "po meri".
Meni licno pomazes, da budem iskren: vec od malena spremam decu za odlazak bas na taj Zapad, da pobegnu od tebe, Vucica, SNSa, DSa, ustava od 2006.godine, vase odbrane Kosova i ruske pomoci da isto ostane u sastavu Srbije...
Jos jedna informacija za zabludele: SNS nisu osnovali ni Nikolic, ni Vucic nego Tadic i DS!!!

special character.

pre 7 godina

tvoj žuvot možda jeste borba protiv nepravde ali je nepravda nad nama, tvojim narodom, da nas predstavljaš tako polupismen svojom petparačkom kulturom. sreća tvoja pa je emotivno ucenjivanje naširoko rasprostranjeno od malih nogu kod nas pa ti tako i ta kukavna politika ucveljenosti večito prolazi. iskreno se ne sećam kada ste vučić i ti izašli u bilo kojim medijima da vam neko nije bio kriv za nešto a gledam vas od '95 ili približno.

Dalibor, stolar i preduzetnik

pre 7 godina

Bas tebe briga kako ti narod zivi, Predsednice. Ti, Vucic i Dacic ste vec 5 godina na vlasti i nista niste uradili da zivimo bolje. Narko-dileri ubijaju po ulicama, u javnim preduzecima se radno mesto kupuje za 3000-5000 eur, privreda nam grca u dugovima, zaduzili ste nam zemlju do guse. To su vam rezultati. I ti bi opet da vladas jos 5 godina i da nam uzmete jos 5 godina zivota. E, nece da mogne!

Hulk

pre 7 godina

Ucinio si mnogo za Srbiju i nadam se da ce ti Srbija istom merom uzvratiti, i tebi i tvojim saradnicima/savetnicima itd. Sto se tice napada od "onih" i "tamo nekih", ne preostaje ti niste sem strajka gladju, da se popravis malo, oslabio si prilicno zadnjih nekoliko meseci, valjda od stresa...

Pop

pre 7 godina

Čovek je stvarno u problemu ... da nije on pobedio 2012. ne bi ni SNS formirao Vladu, ne bi Vučić ovoliko uzjahao ...
Tragedija je da su ga ubedili da se ispiše iz stranke ...
Mislim da bi trebalo da sam objavi kandidaturu, skupi potpise i kao nezavisni kandidat, ruski čovek i borac protiv Zapada, krene na izbore ...
Aaaaa ... pare ? Fond Dragica npr ?

Binasr

pre 7 godina

Samo ti se cini da smetas, ti i svi pre tebe upravo radite ono sto drugi hoce. Da bi nekome smetao treba da budes predsednik SAD-a, Rusije, Kine, Nemacke itd. Ti mozes samo da smetas nama koji imamo ciklicno i cetvorogodisnje pravo na glasanje misleci da smo svaki put izabrali mesiju.

svinjac

pre 7 godina

Gotovo je, izlapeli su, pregazilo ih vreme... ovo smo slusali i iz Slobinih usta ...Dajte nam mladje, pametnije i postenije ljude vec jednom, puna ih je zemlja!!! A politickim strankama zabraniti da pridju skupstini!!!

bata

pre 7 godina

naš predsednik je inače baš jak faktor na međunarodnoj političkoj sceni :)

ovu priliku iskoristio bih da se lično zahvalim predsedniku za sve što je uradio na sve nas, ali isto tako i da saopštim da ne želim da me on više predstavlja zbog svega što nije uradio za nas!

gospodine predsedniče ima i drugih, učenijih, poštovanijih, uticajnijih i pravednijih od vas, neće srbija propasti bez vas u to mogu da se kladim u život!!

Dragan Rakic

pre 7 godina

" on prepreka "nekima sa Zapada" da u Srbiji ostvare svoje interese." Ne, Nikolic je prepreka za ostvarivanje srpskih interesa u svetu i pre svega u Srbiji, jer on nije sposoban da vodi zemlju. Tkom celokupnog predsednickog mandata, nije tako reci, nista uradio, dok su premijet Vucic i ministar Dacic bili mnogo aktivniji. Ako se Nikoliceva aktivnost svodila na. " ti to, i ti to", onda je jasno koju i ciju politiku on vodi.
Napad je najbolja odbrana, kaze poslovica. Gde su zaposleni njegovi sinovi, gde je zaposlena " prva dama"? Danas, polaganje venaca i buketa cveca, i dodela idlikovanja, nije misija predsednika drzave.

Samo napredno napred

pre 7 godina

Toma uzvraca udarac! Ova izjava je upucena jos nekome, osim biracima. Ko god je mislio da ce se stiroporac i strajkac gladju dobrovoljno povuci u penziju, prevarice se. Kandidovace se Toma, sa ili bez podrske SNS, a onda nastaje lom. Jedva cekam.

Shympathy for the Dule

pre 7 godina

Smeta nekim ljudima, koji podrzavaju neke medije, koji su pod kontrolom nekog zapada, jer imaju neke ciljeve protiv tamo neke Srbije.....

Poznavalac

pre 7 godina

Nek više i urade šta hoće, pa da se svi posvetimo kvalitetu života u Srbiji, da nam ne odlaze mladi i pametni ljudi. Doktori, Profesori, Policija, svi žive na ivici siromaštva, troškovi svaki dan sve veći (struja, gas, porezi, odvodnjavanje...), a prihodi minimalni. Mene lično ne interesuje ni stranke ni ludila ali ako je rečeno do 2017. ćemo osetiti boljitak, onda valjda treba tako i da bude? Ovo mi liči na konobara koji često greši u računu ali uvek na štetu gosta, daj malo i nama.

Dečko

pre 7 godina

Tomo, najbolji si izbor za predsednika. E sad, pitam se zašto uopšte Vučić razmišlja o opciji da se on kandiduje kad je moć premijera koju sada ima daleko veća od moći predsednika. Čini mi se da na ovaj način neko zaista želi da se tebe reši. Da ti ne budeš ni u jednoj opciji, a da Vučić postavi marionetu za premijera (Mihajlović, Stefanović,...). Pitanje je samo zašto Vučić učestvuje u tome? I odakle je nalog stigao? Da to do kraja potvrdi smeta mu očigledno većinsko raspoloženje naroda za tebe, a zna da ako ga izigra da bi mogao i da se previše zaigra pa izgubi sve.

Milos

pre 7 godina

Znaci ti si poslednja brana. A onda ispada da sa Vucicem i ekipom mogu da rade sta hoce. I pod broj dva ovo dokazuje da nasa najveca stranka nije samostalna u donosenju ivako velike odluke vec im sa strane sufliraju ko ce da im bude predsednicki kandidat.

Siniša

pre 7 godina

"...Očekujem iduće nedelje još ovih prljavština. To je moj život, sve vreme borba protiv nepravde, izmišljotina, najodvratnijih laži, sam protiv mnogih... "
Ovaj kao Don Kihot :))

Styro

pre 7 godina

"Nikolić izjavio je da postaje jasno da je on prepreka "nekima sa Zapada" da u Srbiji ostvare svoje interese."

Ako sam Vas dobro razumeo gospodine predsednice, hocete da kazete da oni "neki sa Zapada" mogu da ostvare svoje interese ako ce recimo gospodin Vucic biti predsednik? Sta je on onda u tom slucaju po Vasem recniku?

cilemile

pre 7 godina

Ne smetate vi nikom gospodine predsednice u tome je problem,a trebalo bi da smetate lopovima i politicarima koji vam obogaljise narod i mentalno i materijalno dok vi pecete rakiju i djuskate sa arapima... Umesto da budete otac nacije vi ste ocuh koga se svi stide. Zalosno...

hahahaahah

pre 7 godina

Ali NEKIH! Ajde vise daj neko ime i prezime, a ne stalno, neko, oni, ovi, neki i tako dalje. Nismo retardirani, ovaj poceo da vredja svoj narod kao i njegovi prethodnici

sun moon

pre 7 godina

treba nam neko takav na koga ne utice ni evropa ni amerika,da budemo svoji,da sredimo svoje dvoriste,unistimo kriminal,manje uvozimo,vise nase koristimo,da nam ciljevi ne budu uzaludni kao sto je evropska unija,da cuvamo mir i da na neki nacin uspemo u onom pravom cilju-da zivimo bolje.Nazalost ne znam kada ce doci neko takav...pusta prica,znam.

Pa kako ne

pre 7 godina

Covek se nista ne pita niti ga zanimalo do sada da se pita. Hteo da postane predsednik samo da bi nabio trn u oku svom nekadasnjem prijatelju Seselju. To je ostvario i njega vise ne zanima to. Mozda je dobro prihodovao pa ga vuce opet da bude na istoj poziciji mada tesko. On je svoje obavio time da je nekima pokazao da moze da bude predsednik. Uostalom i ne smeta nikome, nije pomenuo taj zapad ovih godina sada opet pocinje sa tim pricama pred izbore. Ja ne znam da li je moguce da neko njemu veruje? Kada se on pravda i govori ono , ovo. To ne moze biti predsednik jedne zemlje. Ali najjaci su kako ce sada krenuti sa raznim pricama, Kosovom, bla , bla a nisu to pominjali uopste zadnjih godina nego samo pricali o nekoj ekonomiji, suficitu, deficitu. Sad posto znAju da dzabe sve to posto narod za hleb nema, sad pred izbore pocinje 'Rusija, Kosovo, zapad hoce ono, ovo' i narod opet njih bira. Nevera. Pa radite onda zato za 200e i neka vas ponizava svaki sendvicar! Molim redakciju da mi objavi kometar
Pozdrav iz Ch :)

lolisa

pre 7 godina

Obozavam ove neodredjene "pusti mastu na volju" izjave... Daj bre golube, reci jednom nesto konkretno, kako vam bre vise ne dosadi da meljete bez konteksta? I tebi i detetu Aci i svima vama. Ja jos za ove 4 godine nisam cuo ama NIJEDNU konkretnu izjavu, a da niste patetisali, uvijali o oblande, izmisljali neprijatelje, delili narod. Vi ste rak rana Srbije i treba jednom za svagda da nestanete sa politicke scene. Ne mogu vise da svarim prostakluk i vulgarnost.

Trifke

pre 7 godina

Predsednice, nema tu nikakve zavere. Slab si kandidat, to je sva istina. Da se Tadic nije i smucio i zgadio ljudima ti ga ne bi pobedio ni za milion godina. Sada su ti izgledi za uspeh tek smanjeni jer ne samo da si akter brojnih afera vec si i lose obavljao posao i tvoj pulen to odlicno zna. Zato ce kandidat biti on a ne ti. Ne kazem da je on bolji od tebe, naprotiv, ali je cinjenica da je jedini clan SNS koalicije za koga se moze reci da je popularan, svi ostali su omrazeni i zato se tako grcevito i bore za njegovu kandidaturu. Znaju dobro da samo on ima sanse da ih odrzi u politickom zivotu a mnoge i spasi istrage (citaj zatvora)...sto se nadam se, nece desiti. Tebi je najpametnije da se dostojanstveno povuces u nezasluzenu penziju i da uzivas sa svojim unucicima kad vec mozes za razliku od vecine penzionera u Srbiji koji samo misle o tome kako da prezive od penzije do penzije.

Zlopamtilo

pre 7 godina

Nema ti druge nego da osnuješ novu stranku ...., opet.Promeni ime i zvanično u Niko Nebitnov ,pošto se "dete osamostalilo " a sada te i pustilo niz vodu ali ne onu iz Morave.
Zvuči maliciozno ali je u stvari iznuđeno .Nikolić je očigledno izgubio kompas i iz puste ogorčenosti zbog gubitka podrške AV-a , što je evidentno sada će zato što mu se može da proba da napravi štetu , tipičan srpski domaćin...Ali možda je to sve u skladu sa Božijom promišlju , nekako je pravedno da se sami , međusobno izglože i dokusure

Pavle

pre 7 godina

Jadan ti i nezasticen.U zivotu si sve na lakat dobio, od master diplome do mesta predsednika Srbije.Posecanja radi - taj zapad ti je cestitao pobedu na predsednickim izborima u 17, a izborna mesta su se zatvarala u 20 casova.Ti treba da vidis imas li gde da se vratis u stranku, SNS, koju si osnovao, a koja nije vise tvoja vec Vuciceva.I obavezno da se kandidujes na predsednicke izbore, pa da ti narod pokaze gde ti je mesto.

sturmmann

pre 7 godina

Gde ste ti and co. branili Srbe, tu Srba više nema. "NEKI", "ONI", itd, sve su to vaše izvikane parole, da drugo nešto smislite nemate mozga.
Vrtite se u vrtlogu vlastitih laži i gluposti. Već vidjeno...

miki

pre 7 godina

Smetas nama frajeru, nama kojima ste smanjili plate i penzije i povecali sve moguce dadzbine pa nemamo kako da sastavimo kraj sa krajem.Nemas ti pojma kako zivi obican narod,kako se skoluje deca kako nemamo od prvog do kraja meseca posto prvo treba placati racune i razne namete....pa sta ostaje,,,Zato smetas srpskom narodu,smetas intelektualcima,doktorima,radnicima,elektricarima,prosveti,mehanicarima,pekarima,poljoprivrednicima i na kraju smetas samom sebi....Aj zdravo.....

sdned

pre 7 godina

Sa ovom vešću botovi su u problemu. Ne znaju treba li udarati minuse na pozitivne ili negativne komentare. Čeka se mig Velikog Vođe šta će biti sa 'zadnjom branom'.
A nikada nismo imali Predsednika (hm, osim Koštunice) koji se ovoliko nije mešao u svoj posao i koji za građane prstom nije mrdnuo kada je njegov 'politički sin' nasrnuo na penzije, plate, da puni javna preduzeća, da stvori sistem VD direktora, da mu narod uvek bolje živi tamo negde 'za dve godine' i sl.
Moj glas ide g-dinu Jankoviću. Jeremić je samo druga varijanta ove iste priče.

Tor

pre 7 godina

tako je predsednice, hvala ti sto nas stitis od zapadnjaka da rade u nasoj zemlji sta im je volja! ovako samo ti, tvoji sinovi, premijer i porodica i sns mogu da rade sta im je volja. jupiii!!

Doktor

pre 7 godina

Zato ne smetas Rusima, kako bi se reklo njima si "po meri".
Meni licno pomazes, da budem iskren: vec od malena spremam decu za odlazak bas na taj Zapad, da pobegnu od tebe, Vucica, SNSa, DSa, ustava od 2006.godine, vase odbrane Kosova i ruske pomoci da isto ostane u sastavu Srbije...
Jos jedna informacija za zabludele: SNS nisu osnovali ni Nikolic, ni Vucic nego Tadic i DS!!!

Supergenije

pre 7 godina

U pravu je gospodin grobar.

"Neki sa Zapada" (*tan-tan-taaa*...iznenadna napeta muzika) žele da ukinu državne institucije i postave jednog čoveka da bahato laže i manipuliše, odlučujući o svemu.

Žele vojsci da uvaljuju rashodovanu vojnu opremu koju će nam kao fol dati na poklon, a pritom naplaćivati stotine miliona evra za remont. Žele da se ubistvo gardista zbog pljačke vojnog naoružanja prikaže kao da su se sami poubijali medjusobno. Žele da puštaju kriminalce u vojne objekte da vežbaju pucanje da bi mogli da ubijaju po ulicama. Žele da vojnike i policajce dovedu na ivicu bede pa da moraju da protestvuju na ulici.

Žele da u pola noći maskirani razruše deo našeg glavnog grada radi interesa njihovih inostranih poslovnih partnera, majku im neku zapadnu. Žele da nam onemoguće našu policiju da interveniše i zaštiti nas od njihovih kriminalnih radnji.

Žele da nam na sve pozicije od predsednika države, preko ministra policije, do gradonačelnika glavnog grada, postave trećerazredne kadrove, prevarante, lažove i neznalice sa lažnim kupljenim diplomama i diplomskim radovima. Žele da nameštaju pozicije i poslove za svoje sinove, braću, žene i ostalu rodbinu i prijatelje.

Žele da nam bukvalno rasture slobodu i sadržaj medija da bi izbegli svaku kritiku i sučeljavanje sa drugačijim mišljenjem. Žele da nam za 5 godina povećaju dug za još 20-ak milijardi evra.

Ali sva sreća (!) pa mi imamo ovakvog mudraca na čelu države koji se svemu ovome svakodnevno odupire. Bravo, bravo!

.орг

pre 7 godina

дајте подршку јеремићу.
или јанковићу.
да вас г-дине председниче упамтимо по нечему добром и храбром.
не мораш са синовима на косово. може то и другачије - стрпљен, спашен.
дајте подршку.

Pera

pre 7 godina

Ovde normalnom coveku iz ovog intervjua nista nije jasno."Kao nekome smeta ko hoce da radi Srbiji sta hoce??? Vrlo cudno,tacnije kontradiktorno,pa zar vec ne rade sta hoce? zar ne vode ekonomsku politiku ove zemlje,zar MMF ne upravlja kompletnim finansijama i govori kako da vracamo dugove njihovim bankama...O ostalom stanju necu ni da pricam....tako da ovo je jos jedan dokaz koliko je predsednik neobavesten i koliko mu je lose okruzenje sa sve savetnicima koji umesto da su elita,oni cute i ne upute i ne usmere predsednika pre nogo sto izadje i isprosipa demagogiju i pausalne ocene sto ne prilici predsedniku ma koje zemlje.Toliko

Dragan Rakic

pre 7 godina

" on prepreka "nekima sa Zapada" da u Srbiji ostvare svoje interese." Ne, Nikolic je prepreka za ostvarivanje srpskih interesa u svetu i pre svega u Srbiji, jer on nije sposoban da vodi zemlju. Tkom celokupnog predsednickog mandata, nije tako reci, nista uradio, dok su premijet Vucic i ministar Dacic bili mnogo aktivniji. Ako se Nikoliceva aktivnost svodila na. " ti to, i ti to", onda je jasno koju i ciju politiku on vodi.
Napad je najbolja odbrana, kaze poslovica. Gde su zaposleni njegovi sinovi, gde je zaposlena " prva dama"? Danas, polaganje venaca i buketa cveca, i dodela idlikovanja, nije misija predsednika drzave.

Zoran

pre 7 godina

Ej Tomo! Od '92. ste im smetali da urade šta hoće, i ti i Vučić i Milošević i Dačić i ostala kamarila koja je opet zasela u fotelje i dođosmo do poslednjeg mesta u Evropi a u svetu smo tu negde u poslednjoj četvrtini. Haj' malo ih pusti neka rade. Ne smetaj im više pa ko zna? Možda nam bude i bolje...

Mihailo M

pre 7 godina

Od akcijaša, građevinca, pogrebnog radnika, preko četničkog vojvode, prosvećenog pokajnika sa sumnjivom diplomom, (i to mastera eeej! Nema veze što ne zna smer, to se i ne pita čovek, samo ga onaj nekulturni profesor to pitao onomad) pa do predsednika tužne zemlje Srbije... Ovaj čovek je brana svakoj logici.

special character.

pre 7 godina

tvoj žuvot možda jeste borba protiv nepravde ali je nepravda nad nama, tvojim narodom, da nas predstavljaš tako polupismen svojom petparačkom kulturom. sreća tvoja pa je emotivno ucenjivanje naširoko rasprostranjeno od malih nogu kod nas pa ti tako i ta kukavna politika ucveljenosti večito prolazi. iskreno se ne sećam kada ste vučić i ti izašli u bilo kojim medijima da vam neko nije bio kriv za nešto a gledam vas od '95 ili približno.

Shympathy for the Dule

pre 7 godina

Smeta nekim ljudima, koji podrzavaju neke medije, koji su pod kontrolom nekog zapada, jer imaju neke ciljeve protiv tamo neke Srbije.....

bata

pre 7 godina

naš predsednik je inače baš jak faktor na međunarodnoj političkoj sceni :)

ovu priliku iskoristio bih da se lično zahvalim predsedniku za sve što je uradio na sve nas, ali isto tako i da saopštim da ne želim da me on više predstavlja zbog svega što nije uradio za nas!

gospodine predsedniče ima i drugih, učenijih, poštovanijih, uticajnijih i pravednijih od vas, neće srbija propasti bez vas u to mogu da se kladim u život!!

;-))

pre 7 godina

Ja da sam na tvom mestu Tomo, lupila bih sakom o sto i kandidovala bih se!

Eno neka istrazivanja kazu da imas preko 80% podrske, zato samo napred, u nove pobede, sa novim ordenima i stotinama milijardi$ koji vec hrkle ka nama, sve zahvaljujuci tebi!

Samo napredno napred

pre 7 godina

Toma uzvraca udarac! Ova izjava je upucena jos nekome, osim biracima. Ko god je mislio da ce se stiroporac i strajkac gladju dobrovoljno povuci u penziju, prevarice se. Kandidovace se Toma, sa ili bez podrske SNS, a onda nastaje lom. Jedva cekam.

Poznavalac

pre 7 godina

Nek više i urade šta hoće, pa da se svi posvetimo kvalitetu života u Srbiji, da nam ne odlaze mladi i pametni ljudi. Doktori, Profesori, Policija, svi žive na ivici siromaštva, troškovi svaki dan sve veći (struja, gas, porezi, odvodnjavanje...), a prihodi minimalni. Mene lično ne interesuje ni stranke ni ludila ali ako je rečeno do 2017. ćemo osetiti boljitak, onda valjda treba tako i da bude? Ovo mi liči na konobara koji često greši u računu ali uvek na štetu gosta, daj malo i nama.

Dečko

pre 7 godina

Tomo, najbolji si izbor za predsednika. E sad, pitam se zašto uopšte Vučić razmišlja o opciji da se on kandiduje kad je moć premijera koju sada ima daleko veća od moći predsednika. Čini mi se da na ovaj način neko zaista želi da se tebe reši. Da ti ne budeš ni u jednoj opciji, a da Vučić postavi marionetu za premijera (Mihajlović, Stefanović,...). Pitanje je samo zašto Vučić učestvuje u tome? I odakle je nalog stigao? Da to do kraja potvrdi smeta mu očigledno većinsko raspoloženje naroda za tebe, a zna da ako ga izigra da bi mogao i da se previše zaigra pa izgubi sve.

Hulk

pre 7 godina

Ucinio si mnogo za Srbiju i nadam se da ce ti Srbija istom merom uzvratiti, i tebi i tvojim saradnicima/savetnicima itd. Sto se tice napada od "onih" i "tamo nekih", ne preostaje ti niste sem strajka gladju, da se popravis malo, oslabio si prilicno zadnjih nekoliko meseci, valjda od stresa...

Aha

pre 7 godina

Kome? Dok si na vlasti, Kosovo je dobilo pozivni broj i korak je blize nezavisnosti. Ne vidim da ti smeta. Ne smetaju ti ni Bler i Klinton, koji su nas bombardovali i ubijali nam decu, kao savetnici. Nisi se oglasio tada, sada je kasno. Dela, a ne reci. A tvoja i Vuciceva dela su ista.

Dalibor, stolar i preduzetnik

pre 7 godina

Bas tebe briga kako ti narod zivi, Predsednice. Ti, Vucic i Dacic ste vec 5 godina na vlasti i nista niste uradili da zivimo bolje. Narko-dileri ubijaju po ulicama, u javnim preduzecima se radno mesto kupuje za 3000-5000 eur, privreda nam grca u dugovima, zaduzili ste nam zemlju do guse. To su vam rezultati. I ti bi opet da vladas jos 5 godina i da nam uzmete jos 5 godina zivota. E, nece da mogne!

svinjac

pre 7 godina

Gotovo je, izlapeli su, pregazilo ih vreme... ovo smo slusali i iz Slobinih usta ...Dajte nam mladje, pametnije i postenije ljude vec jednom, puna ih je zemlja!!! A politickim strankama zabraniti da pridju skupstini!!!

ja razmisljam

pre 7 godina

"on prepreka "nekima sa Zapada" da u Srbiji ostvare svoje interese"

Hahhaaa, grohotom se nasmejah od ranoj jutra. I ptici na grani je postalo jasno da "neki sa zapada" ODAVNO ostvaruju svoje ciljeve ubijanja Srbije i stavljanje srpskog naroda u robovski polozaj zahvaljujuci VASOJ politici ubijanja plata i penzija, dovodjenja stanih "investitora", prodajom plodnih oranica, prodajom preduzeca koja pune budzet, donosenjem svakodnevnih represivnih zakona i kazni i na kraju davanjem Kosova. Da gospodo iz sns, to je vasa tj. "necija politika sa zapada" a vi ste samo izvrsioci.

Pop

pre 7 godina

Čovek je stvarno u problemu ... da nije on pobedio 2012. ne bi ni SNS formirao Vladu, ne bi Vučić ovoliko uzjahao ...
Tragedija je da su ga ubedili da se ispiše iz stranke ...
Mislim da bi trebalo da sam objavi kandidaturu, skupi potpise i kao nezavisni kandidat, ruski čovek i borac protiv Zapada, krene na izbore ...
Aaaaa ... pare ? Fond Dragica npr ?

Binasr

pre 7 godina

Samo ti se cini da smetas, ti i svi pre tebe upravo radite ono sto drugi hoce. Da bi nekome smetao treba da budes predsednik SAD-a, Rusije, Kine, Nemacke itd. Ti mozes samo da smetas nama koji imamo ciklicno i cetvorogodisnje pravo na glasanje misleci da smo svaki put izabrali mesiju.

Zokii

pre 7 godina

Da li se do sada pojavio ozbiljniji kandidat ?! Ako se kandidujes,i niko se nov ne pojavi,pobedjujes,bio si pogubljen u nekim momentima,ali nisi smarao,nisi ko tvoj predhodnik iskako na svakom mestu kao ona igracka iz kutije,uz sve svoje mane,i ne znanje,ali uz sve probleme tipa bezbednosti,i ismevanja od mnogih,iako si izabran posteno voljom vecine i vrsio funkciju predsednika Srbije,trebalo je ipak imati vise postovanja,kada mi prvi ne postujemo najvecu funkciju u drzavi,sami je birali,sta da ocekujemo od drugih. Kada nema drugo nista da presudi izmedju svih kandidata,za mene presudjuju stvari:Domacin,deda,otac,muz i Srbin pre svega sa punom podrskom predsednika Putina.