Ponedeljak, 07.11.2016.

07:52

"Đukanović bio na meti dvojice Rusa, bili su u Srbiji..."

Organizatori pokušaja terorističkog napada u Crnoj Gori, na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra, su i dvojica nacionalista iz Rusije.

Izvor: Tanjug

"Ðukanoviæ bio na meti dvojice Rusa, bili su u Srbiji..." IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Vuk

pre 7 godina

Sto se mene tice , cak i da je ovo rezija, ne vidim nikakav problem u tome.. U borbi protiv pogubnog uticaja jedne destruktivne, despotske drzave kakva je Putinova Rusija, sva sredstva su dozvoljena, pa i propagandni rat.. Izgubili su celu srednju i istocnu Evropu i sada se svim silama trude da u samrtnom zagrljaju zadrže Srbiju i CG.. CG ce se izvuci. Za Srbiju nisam siguran. Ovde je toliko njihovih igraca medju politicarima, medijima, u Crkvi da je to postalo zabrinjavajuce.

Zoran

pre 7 godina

A najjaca od svega mu je izjava da je oruzje kojim je sve to trebalo da bude izvedeno "unisteno ali su ga slikali kao dokaz". Hahahahahaha. Toliko o ozbiljnosti svega ovoga. Jos pri tom ladno izjavljuje da je unistio dokaze sto je krivicno delo.

T

pre 7 godina

I ja sam mislio da je ovo smejurija, ali onaj Rus sto je naprasno dosao u Srbiju i prica iz Danasa o tome kako su dvojica Rusa proterani iz Srbije tog dana... Sklon sam da poverujem da je ovo ipak istina.

ruska posla

pre 7 godina

Da drzava Rusija stoji iza ovoga je sasvim jasno. Ruski nacionalisti ako so to bili oni su radili po nalogu Kremlja. A ovo svaljivanje krivice na nacionaliste a ne na drzavu Rusiju je diplomatski blaze receno. Tek toliko da se ne konfrotiraju direktno sa Putinom.

oblak

pre 7 godina

Poštovani prijatelji, 
optuživali ste Ameriku i zapad da stoji iza raspada SFRJ, VREME JE DA STAVITE PRST NA ČELO I DOBRO RAZMISLITE KO STVARNO IZA TOGA STOJI !(znam i ništa ne zaboravljam, 07. novembar 2016 10:47)Pa to je valjda svima jasno.Glavni sponzor separatista u SFRJ je bio Berlin.Njihova tajna služba(BND)je obučavala i naoružavala separatiste,o čemu postoje i video dokazi.Ali nisu očekivali da će rat toliko potrajati,pogotovo u Bosni.A kad je bilo jasno da Berlin ne može da zaustavi krvoproliće na Balkanu,koje je podstakao,uključuje se Vašington,koji po običaju požar gasi benzinom.Dakle zbog bolesne nemačke želje da kontroliše Evropu je došlo do sukoba na Balkanu,kao i u oba svetska rata.Ipak ne možemo kriviti druge,jer da nije bilo nacionalog buđenja,koje je potiskivano skoro pola veka, i populističkih lidera ne bi bilo ni rata.A da se zapad,koji je tada usled sloma komunizma i rapada SSSR-a vodio glavnu reč,aktivirao na vreme možda ne bi ni bilo ratova.

Vlada

pre 7 godina

Inače, u trominutnom filmu dobijenom od Srbije, prikazan je arsenal žileta, žice, vojničke uniforme, palica, Motorola za komunikaciju, lisice, praćke, sprejevi, dronovi

Sve ovo minus Motorola i dron i kod mene u kući može da se nađe. Znači li to da sam i ja terorista?
Da krenemo od početka:
1. Arsenal žileta imam kako Gillette tako i Wilkinson, a taj atsenal koristim u svrhe brijanja isključivo;
2. Žice i poneke cvikcangle, a čak i šrafcigeri. Izem ti kuću u kojoj nema bar kotur žice da se prespoji osigurač ili za slične potrebe;
3. Vojničke uniforme, imam služio vojsku pa se našlo nešto i za poneti kada se ide u lov ili prirodu;
4. Palice više komada što u kući što u kolima;
5. Lisice i to one pufnaste za mene i gospođu;
6. Praćke sam pravio kao klinac pa mi je i ostala neka čisto za uspomenu;
7. Sprejevi što Nivea black and white što Reksona, pa neću valjda da smrdim okolo.

b

pre 7 godina

Šta li radi naša služba kad rusi organizuju i šalju ubice odavde?
Samo ovo sve potvrđuje da su bili ovde i da je po njih došao ruski zvaničnik...

Sasa Niksic

pre 7 godina

To je komedija. Prikazali opremu za specijalnu policiju i dodali pracke i vele spremali drzavni udar. Nidje puske,pistolja...a htjeli da ubiju premijera. Pa zar prackom?

Srboljub

pre 7 godina

kakva lepa, topla, ljudska priča o "ruskim nacionalistima", koji su, jel'te, inokosni i rade samostalno, kakva KGB, kakva "maika Rosia"... da su kojim slučajem u pitanju Ameri, doskorašnje "drugo oko iste glave" bi već palilo zapadne ambasade...

kraja

pre 7 godina

...ili u brojkama...
...platili su da se organizuje grupa od 500 ljudi...
...oruzja je bilo za 50...
...granicu je preslo 20...
...drugog dana se odustalo od gonjenja 11 lica...

...a istraga ce, po recima tuzioca, trajati jako dugo da bi se sve dokazalo (???)...
...makar do sledecih izbora...
...onog dikovica cuvaju k'o malo vode na dlanu, da im ne umre u zatvorskoj bolnici...

Novak

pre 7 godina

Ne davite narod ovim izmisljotinama i gluposcu,nema veze sa istinom...teroristicki napad na Mila...ma daaaaaj kome vi prodajete ovu maglu...

znam i ništa ne zaboravljam

pre 7 godina

Poštovani prijatelji,
optuživali ste Ameriku i zapad da stoji iza raspada SFRJ, VREME JE DA STAVITE PRST NA ČELO I DOBRO RAZMISLITE KO STVARNO IZA TOGA STOJI !

zoki falcon

pre 7 godina

Gospodo, vratite sećanje tamo negde u 2000-tu godinu.
Sećate se onih "atentatora " u maskirnim uniformama navodno poslatih da ubiju Slobodana Miloševića ?
Zar ne izgleda kao ovo danas ?

sale

pre 7 godina

Ne verujem u teoriju da se spremao atentat na Mila. Neki zaverenik koji veruje da je neki političar štetan ili prepreka nekakvoj njegovoj viziji istorije ne bi čekao izbore - smrt ključne političke figure je razlog za izbore a ne obrnuto.

Ako je ceo ovaj slučaj zaista samonikli, nasilje koji je ova grupacija pripremila je verovatno bilo uslovljeno: aktivirali bi ga u slučaju da imaju pobedu na izborima koja im se ne priznaje ili u slučaju da izgube sa malom marginom, pa da na silu prevuku preko polovine (kažu da je tako navodno bilo na izborima pred 5. oktobar u Srbiji).

Darko

pre 7 godina

Nacionalisti...kažeš a? Pa da uopšte mi nije ni palo na pamet da je Milo npr. kapitalista...mogao da iscenira tako nešto i zahvaljujući tome dobije presudne glasove i osvoji najviše glasova na izborima i zaštititi svoj ne mali kapital koki je zahvaljujući monopolu stekao...o tome npr. uopšte nisam razmišljao...

Dragan_BL

pre 7 godina

Ko hoće kavgu, nered i haos na Balkanu? Ko je želeo da teče krv u Podgorici? Nisam siguran da je to EU ili USA. Sve se zna! Žestoko kazniti ovaj ološ kojoj ni krv sugrađana nije sveta jer su se stavili pod interese neprijateljske strane države!

rejnald

pre 7 godina

Komedija se nastavlja...Vjerujte u CG i djeca od 5 godina znaju da je sve ovo farsa!Bitno je da se u medjunarodnim krugovima procuje kako su rusi (citaj Putin) nemilosrdne ubice...

ser

pre 7 godina

sasvim slucajno se tim ruskim nacionalistima interesi poklapaju sa putinovim interesima, ili su jednostavno poludeli od dranja ruskih turista na primorju, cas nema vode, losa usluga, naplacuju lezaljke...

sasa jokic

pre 7 godina

Strasno, ne smeju da optuze Rusiju da stoji iza ovoga? Dvojica ruskih nacionalista organizovalo rusenje vlasti u Crnoj Gori? Daj bre covece kako te nije sramota da pricas takve gluposti, ako nemas hrabrosti da stvari nazoves pravim imenom onda nemoj da se oglasavas.
Vucic mora da zna da njega cekaju jos gori scenariji, Rusi nikada nece dozvoliti ulazak Srbiji u EU, jos manje u NATO.

oblak

pre 7 godina

Javni tužilac je duboko zašao u političke vode.Nedopustivo je da on daje političke izjave.Toga nema ni u totalitarnim sistemima.Zaista je žalosno šta sve radi Milov režim samo da bi ostao na vlasti.Tužilac nikakve dokaze nije izneo.Dvojica nacionalista iz Rusije,neki ljudi iz Rusije,Srbije i Crne Gore.Neka politička stranka iz Crne Gore,neke mračne grupe iz Srbije i Rusije.Nijedno ime,nijedna činjenica,koja se može dokazati na sudu.A u celoj aferi mu obilato pomažu kolege iz Srbije,što je posledica odličnog odnosa dva autokratska režima,koja imaju iste sponzore i savetnike.

Novosadjanin

pre 7 godina

Ma daj prestani više da nam ispiraš mozak. Što je sve objavljeno u sred izbornog dana?.. To je nepobitan dokaz da je u pitanju nameštaljka. Učesnici će biti svakako nagrađeni..

cane...

pre 7 godina

aaaaa...
Dje ja živim...
Koja parodija na državu...
Samo mi nije jasno sto se niko od Rusa zvanično ne javi. Mada realno svi Rusi koji su dolazili u cg su bili samo tajkuni tako da nije ni čudo što se niko od ruskih zvaničnika ne javlja...
Realno da su planirali da sklone velikog vodju to je zbog njegovih mutnih radnji sa ruskim tajkunima i nema to veze sa državom već čisti mafijaški obračun...
Iskreno vjerujem da su mu ovo zadnje slamke spasa i da je gotov...

Srbenda

pre 7 godina

DRAGANE(u prevodu na srpski jezik milo), krajnje je vreme da prestaneš da laskaš sebi, i Srbiju i Srbe, da stavljaš u bilo koji kontekst sa sobom. Za mušice i komarce postoji sprej!

Aster Blistok

pre 7 godina

Bas cudno kako to Tanjug (a ko ce drugi?) to brzo otkriva, bez milicije, istraznog postupka i suda. Sigruno ce sa istim metodama da otkrije detalje oko smejurije od "atentata" na velikog vodju od pre par dana, iako je halabuka splasnula i vise se i ne pominje slucaj.

Dragan Pavlović

pre 7 godina

Rusija nije umešana,ali je Petrušev iznenada došao u Beograd da sa Vučićem zataškaju slučaj i da spreče konfliktnu situaciju u odnosima Srbije,Rusije i Crne Gore.
Očigledno je u pitanju neki milioner iz Rusije koji je blizak vlastima iz Kremlja. Setite se da je pre nekoliko godina Crna Gora hapsila ruske tajkune zbog medjunarodnih protivzakonitih novčanih transakcija i neplaćanja poreza .

Meister Jakob

pre 7 godina

Ma Mili niko ništa ne može, ni 20 Rusa, a kamo li 2.
Vidio sam ga jednom u Budvi, pa on ima jače osiguranje od Busha ili Obame!

Radovan

pre 7 godina

Smesne price za male ljude, mozda neko i poveruje da ce sa biber sprejem i vrecama za spavanje neko ugroziti poredak u Crnoj Gori! I da je neko to planirao ozbiljno nikad nebi u Medije detalji izasli, ali posto Vlast voli da plasi gradjane izvolite pa konzumirajte!

rejnald

pre 7 godina

Komedija se nastavlja...Vjerujte u CG i djeca od 5 godina znaju da je sve ovo farsa!Bitno je da se u medjunarodnim krugovima procuje kako su rusi (citaj Putin) nemilosrdne ubice...

Dragan_BL

pre 7 godina

Ko hoće kavgu, nered i haos na Balkanu? Ko je želeo da teče krv u Podgorici? Nisam siguran da je to EU ili USA. Sve se zna! Žestoko kazniti ovaj ološ kojoj ni krv sugrađana nije sveta jer su se stavili pod interese neprijateljske strane države!

znam i ništa ne zaboravljam

pre 7 godina

Poštovani prijatelji,
optuživali ste Ameriku i zapad da stoji iza raspada SFRJ, VREME JE DA STAVITE PRST NA ČELO I DOBRO RAZMISLITE KO STVARNO IZA TOGA STOJI !

T

pre 7 godina

I ja sam mislio da je ovo smejurija, ali onaj Rus sto je naprasno dosao u Srbiju i prica iz Danasa o tome kako su dvojica Rusa proterani iz Srbije tog dana... Sklon sam da poverujem da je ovo ipak istina.

sasa jokic

pre 7 godina

Strasno, ne smeju da optuze Rusiju da stoji iza ovoga? Dvojica ruskih nacionalista organizovalo rusenje vlasti u Crnoj Gori? Daj bre covece kako te nije sramota da pricas takve gluposti, ako nemas hrabrosti da stvari nazoves pravim imenom onda nemoj da se oglasavas.
Vucic mora da zna da njega cekaju jos gori scenariji, Rusi nikada nece dozvoliti ulazak Srbiji u EU, jos manje u NATO.

kraja

pre 7 godina

...ili u brojkama...
...platili su da se organizuje grupa od 500 ljudi...
...oruzja je bilo za 50...
...granicu je preslo 20...
...drugog dana se odustalo od gonjenja 11 lica...

...a istraga ce, po recima tuzioca, trajati jako dugo da bi se sve dokazalo (???)...
...makar do sledecih izbora...
...onog dikovica cuvaju k'o malo vode na dlanu, da im ne umre u zatvorskoj bolnici...

ruska posla

pre 7 godina

Da drzava Rusija stoji iza ovoga je sasvim jasno. Ruski nacionalisti ako so to bili oni su radili po nalogu Kremlja. A ovo svaljivanje krivice na nacionaliste a ne na drzavu Rusiju je diplomatski blaze receno. Tek toliko da se ne konfrotiraju direktno sa Putinom.

b

pre 7 godina

Šta li radi naša služba kad rusi organizuju i šalju ubice odavde?
Samo ovo sve potvrđuje da su bili ovde i da je po njih došao ruski zvaničnik...

Vuk

pre 7 godina

Sto se mene tice , cak i da je ovo rezija, ne vidim nikakav problem u tome.. U borbi protiv pogubnog uticaja jedne destruktivne, despotske drzave kakva je Putinova Rusija, sva sredstva su dozvoljena, pa i propagandni rat.. Izgubili su celu srednju i istocnu Evropu i sada se svim silama trude da u samrtnom zagrljaju zadrže Srbiju i CG.. CG ce se izvuci. Za Srbiju nisam siguran. Ovde je toliko njihovih igraca medju politicarima, medijima, u Crkvi da je to postalo zabrinjavajuce.

Sasa Niksic

pre 7 godina

To je komedija. Prikazali opremu za specijalnu policiju i dodali pracke i vele spremali drzavni udar. Nidje puske,pistolja...a htjeli da ubiju premijera. Pa zar prackom?

ser

pre 7 godina

sasvim slucajno se tim ruskim nacionalistima interesi poklapaju sa putinovim interesima, ili su jednostavno poludeli od dranja ruskih turista na primorju, cas nema vode, losa usluga, naplacuju lezaljke...

Darko

pre 7 godina

Nacionalisti...kažeš a? Pa da uopšte mi nije ni palo na pamet da je Milo npr. kapitalista...mogao da iscenira tako nešto i zahvaljujući tome dobije presudne glasove i osvoji najviše glasova na izborima i zaštititi svoj ne mali kapital koki je zahvaljujući monopolu stekao...o tome npr. uopšte nisam razmišljao...

oblak

pre 7 godina

Javni tužilac je duboko zašao u političke vode.Nedopustivo je da on daje političke izjave.Toga nema ni u totalitarnim sistemima.Zaista je žalosno šta sve radi Milov režim samo da bi ostao na vlasti.Tužilac nikakve dokaze nije izneo.Dvojica nacionalista iz Rusije,neki ljudi iz Rusije,Srbije i Crne Gore.Neka politička stranka iz Crne Gore,neke mračne grupe iz Srbije i Rusije.Nijedno ime,nijedna činjenica,koja se može dokazati na sudu.A u celoj aferi mu obilato pomažu kolege iz Srbije,što je posledica odličnog odnosa dva autokratska režima,koja imaju iste sponzore i savetnike.

Novosadjanin

pre 7 godina

Ma daj prestani više da nam ispiraš mozak. Što je sve objavljeno u sred izbornog dana?.. To je nepobitan dokaz da je u pitanju nameštaljka. Učesnici će biti svakako nagrađeni..

Radovan

pre 7 godina

Smesne price za male ljude, mozda neko i poveruje da ce sa biber sprejem i vrecama za spavanje neko ugroziti poredak u Crnoj Gori! I da je neko to planirao ozbiljno nikad nebi u Medije detalji izasli, ali posto Vlast voli da plasi gradjane izvolite pa konzumirajte!

Srboljub

pre 7 godina

kakva lepa, topla, ljudska priča o "ruskim nacionalistima", koji su, jel'te, inokosni i rade samostalno, kakva KGB, kakva "maika Rosia"... da su kojim slučajem u pitanju Ameri, doskorašnje "drugo oko iste glave" bi već palilo zapadne ambasade...

Zoran

pre 7 godina

A najjaca od svega mu je izjava da je oruzje kojim je sve to trebalo da bude izvedeno "unisteno ali su ga slikali kao dokaz". Hahahahahaha. Toliko o ozbiljnosti svega ovoga. Jos pri tom ladno izjavljuje da je unistio dokaze sto je krivicno delo.

Dragan Pavlović

pre 7 godina

Rusija nije umešana,ali je Petrušev iznenada došao u Beograd da sa Vučićem zataškaju slučaj i da spreče konfliktnu situaciju u odnosima Srbije,Rusije i Crne Gore.
Očigledno je u pitanju neki milioner iz Rusije koji je blizak vlastima iz Kremlja. Setite se da je pre nekoliko godina Crna Gora hapsila ruske tajkune zbog medjunarodnih protivzakonitih novčanih transakcija i neplaćanja poreza .

Meister Jakob

pre 7 godina

Ma Mili niko ništa ne može, ni 20 Rusa, a kamo li 2.
Vidio sam ga jednom u Budvi, pa on ima jače osiguranje od Busha ili Obame!

Aster Blistok

pre 7 godina

Bas cudno kako to Tanjug (a ko ce drugi?) to brzo otkriva, bez milicije, istraznog postupka i suda. Sigruno ce sa istim metodama da otkrije detalje oko smejurije od "atentata" na velikog vodju od pre par dana, iako je halabuka splasnula i vise se i ne pominje slucaj.

Novak

pre 7 godina

Ne davite narod ovim izmisljotinama i gluposcu,nema veze sa istinom...teroristicki napad na Mila...ma daaaaaj kome vi prodajete ovu maglu...

cane...

pre 7 godina

aaaaa...
Dje ja živim...
Koja parodija na državu...
Samo mi nije jasno sto se niko od Rusa zvanično ne javi. Mada realno svi Rusi koji su dolazili u cg su bili samo tajkuni tako da nije ni čudo što se niko od ruskih zvaničnika ne javlja...
Realno da su planirali da sklone velikog vodju to je zbog njegovih mutnih radnji sa ruskim tajkunima i nema to veze sa državom već čisti mafijaški obračun...
Iskreno vjerujem da su mu ovo zadnje slamke spasa i da je gotov...

Vlada

pre 7 godina

Inače, u trominutnom filmu dobijenom od Srbije, prikazan je arsenal žileta, žice, vojničke uniforme, palica, Motorola za komunikaciju, lisice, praćke, sprejevi, dronovi

Sve ovo minus Motorola i dron i kod mene u kući može da se nađe. Znači li to da sam i ja terorista?
Da krenemo od početka:
1. Arsenal žileta imam kako Gillette tako i Wilkinson, a taj atsenal koristim u svrhe brijanja isključivo;
2. Žice i poneke cvikcangle, a čak i šrafcigeri. Izem ti kuću u kojoj nema bar kotur žice da se prespoji osigurač ili za slične potrebe;
3. Vojničke uniforme, imam služio vojsku pa se našlo nešto i za poneti kada se ide u lov ili prirodu;
4. Palice više komada što u kući što u kolima;
5. Lisice i to one pufnaste za mene i gospođu;
6. Praćke sam pravio kao klinac pa mi je i ostala neka čisto za uspomenu;
7. Sprejevi što Nivea black and white što Reksona, pa neću valjda da smrdim okolo.

zoki falcon

pre 7 godina

Gospodo, vratite sećanje tamo negde u 2000-tu godinu.
Sećate se onih "atentatora " u maskirnim uniformama navodno poslatih da ubiju Slobodana Miloševića ?
Zar ne izgleda kao ovo danas ?

oblak

pre 7 godina

Poštovani prijatelji, 
optuživali ste Ameriku i zapad da stoji iza raspada SFRJ, VREME JE DA STAVITE PRST NA ČELO I DOBRO RAZMISLITE KO STVARNO IZA TOGA STOJI !(znam i ništa ne zaboravljam, 07. novembar 2016 10:47)Pa to je valjda svima jasno.Glavni sponzor separatista u SFRJ je bio Berlin.Njihova tajna služba(BND)je obučavala i naoružavala separatiste,o čemu postoje i video dokazi.Ali nisu očekivali da će rat toliko potrajati,pogotovo u Bosni.A kad je bilo jasno da Berlin ne može da zaustavi krvoproliće na Balkanu,koje je podstakao,uključuje se Vašington,koji po običaju požar gasi benzinom.Dakle zbog bolesne nemačke želje da kontroliše Evropu je došlo do sukoba na Balkanu,kao i u oba svetska rata.Ipak ne možemo kriviti druge,jer da nije bilo nacionalog buđenja,koje je potiskivano skoro pola veka, i populističkih lidera ne bi bilo ni rata.A da se zapad,koji je tada usled sloma komunizma i rapada SSSR-a vodio glavnu reč,aktivirao na vreme možda ne bi ni bilo ratova.

sale

pre 7 godina

Ne verujem u teoriju da se spremao atentat na Mila. Neki zaverenik koji veruje da je neki političar štetan ili prepreka nekakvoj njegovoj viziji istorije ne bi čekao izbore - smrt ključne političke figure je razlog za izbore a ne obrnuto.

Ako je ceo ovaj slučaj zaista samonikli, nasilje koji je ova grupacija pripremila je verovatno bilo uslovljeno: aktivirali bi ga u slučaju da imaju pobedu na izborima koja im se ne priznaje ili u slučaju da izgube sa malom marginom, pa da na silu prevuku preko polovine (kažu da je tako navodno bilo na izborima pred 5. oktobar u Srbiji).

Srbenda

pre 7 godina

DRAGANE(u prevodu na srpski jezik milo), krajnje je vreme da prestaneš da laskaš sebi, i Srbiju i Srbe, da stavljaš u bilo koji kontekst sa sobom. Za mušice i komarce postoji sprej!

rejnald

pre 7 godina

Komedija se nastavlja...Vjerujte u CG i djeca od 5 godina znaju da je sve ovo farsa!Bitno je da se u medjunarodnim krugovima procuje kako su rusi (citaj Putin) nemilosrdne ubice...

Dragan_BL

pre 7 godina

Ko hoće kavgu, nered i haos na Balkanu? Ko je želeo da teče krv u Podgorici? Nisam siguran da je to EU ili USA. Sve se zna! Žestoko kazniti ovaj ološ kojoj ni krv sugrađana nije sveta jer su se stavili pod interese neprijateljske strane države!

Novak

pre 7 godina

Ne davite narod ovim izmisljotinama i gluposcu,nema veze sa istinom...teroristicki napad na Mila...ma daaaaaj kome vi prodajete ovu maglu...

Dragan Pavlović

pre 7 godina

Rusija nije umešana,ali je Petrušev iznenada došao u Beograd da sa Vučićem zataškaju slučaj i da spreče konfliktnu situaciju u odnosima Srbije,Rusije i Crne Gore.
Očigledno je u pitanju neki milioner iz Rusije koji je blizak vlastima iz Kremlja. Setite se da je pre nekoliko godina Crna Gora hapsila ruske tajkune zbog medjunarodnih protivzakonitih novčanih transakcija i neplaćanja poreza .

oblak

pre 7 godina

Poštovani prijatelji, 
optuživali ste Ameriku i zapad da stoji iza raspada SFRJ, VREME JE DA STAVITE PRST NA ČELO I DOBRO RAZMISLITE KO STVARNO IZA TOGA STOJI !(znam i ništa ne zaboravljam, 07. novembar 2016 10:47)Pa to je valjda svima jasno.Glavni sponzor separatista u SFRJ je bio Berlin.Njihova tajna služba(BND)je obučavala i naoružavala separatiste,o čemu postoje i video dokazi.Ali nisu očekivali da će rat toliko potrajati,pogotovo u Bosni.A kad je bilo jasno da Berlin ne može da zaustavi krvoproliće na Balkanu,koje je podstakao,uključuje se Vašington,koji po običaju požar gasi benzinom.Dakle zbog bolesne nemačke želje da kontroliše Evropu je došlo do sukoba na Balkanu,kao i u oba svetska rata.Ipak ne možemo kriviti druge,jer da nije bilo nacionalog buđenja,koje je potiskivano skoro pola veka, i populističkih lidera ne bi bilo ni rata.A da se zapad,koji je tada usled sloma komunizma i rapada SSSR-a vodio glavnu reč,aktivirao na vreme možda ne bi ni bilo ratova.

Sasa Niksic

pre 7 godina

To je komedija. Prikazali opremu za specijalnu policiju i dodali pracke i vele spremali drzavni udar. Nidje puske,pistolja...a htjeli da ubiju premijera. Pa zar prackom?

Vlada

pre 7 godina

Inače, u trominutnom filmu dobijenom od Srbije, prikazan je arsenal žileta, žice, vojničke uniforme, palica, Motorola za komunikaciju, lisice, praćke, sprejevi, dronovi

Sve ovo minus Motorola i dron i kod mene u kući može da se nađe. Znači li to da sam i ja terorista?
Da krenemo od početka:
1. Arsenal žileta imam kako Gillette tako i Wilkinson, a taj atsenal koristim u svrhe brijanja isključivo;
2. Žice i poneke cvikcangle, a čak i šrafcigeri. Izem ti kuću u kojoj nema bar kotur žice da se prespoji osigurač ili za slične potrebe;
3. Vojničke uniforme, imam služio vojsku pa se našlo nešto i za poneti kada se ide u lov ili prirodu;
4. Palice više komada što u kući što u kolima;
5. Lisice i to one pufnaste za mene i gospođu;
6. Praćke sam pravio kao klinac pa mi je i ostala neka čisto za uspomenu;
7. Sprejevi što Nivea black and white što Reksona, pa neću valjda da smrdim okolo.

cane...

pre 7 godina

aaaaa...
Dje ja živim...
Koja parodija na državu...
Samo mi nije jasno sto se niko od Rusa zvanično ne javi. Mada realno svi Rusi koji su dolazili u cg su bili samo tajkuni tako da nije ni čudo što se niko od ruskih zvaničnika ne javlja...
Realno da su planirali da sklone velikog vodju to je zbog njegovih mutnih radnji sa ruskim tajkunima i nema to veze sa državom već čisti mafijaški obračun...
Iskreno vjerujem da su mu ovo zadnje slamke spasa i da je gotov...

Zoran

pre 7 godina

A najjaca od svega mu je izjava da je oruzje kojim je sve to trebalo da bude izvedeno "unisteno ali su ga slikali kao dokaz". Hahahahahaha. Toliko o ozbiljnosti svega ovoga. Jos pri tom ladno izjavljuje da je unistio dokaze sto je krivicno delo.

znam i ništa ne zaboravljam

pre 7 godina

Poštovani prijatelji,
optuživali ste Ameriku i zapad da stoji iza raspada SFRJ, VREME JE DA STAVITE PRST NA ČELO I DOBRO RAZMISLITE KO STVARNO IZA TOGA STOJI !

sasa jokic

pre 7 godina

Strasno, ne smeju da optuze Rusiju da stoji iza ovoga? Dvojica ruskih nacionalista organizovalo rusenje vlasti u Crnoj Gori? Daj bre covece kako te nije sramota da pricas takve gluposti, ako nemas hrabrosti da stvari nazoves pravim imenom onda nemoj da se oglasavas.
Vucic mora da zna da njega cekaju jos gori scenariji, Rusi nikada nece dozvoliti ulazak Srbiji u EU, jos manje u NATO.

Darko

pre 7 godina

Nacionalisti...kažeš a? Pa da uopšte mi nije ni palo na pamet da je Milo npr. kapitalista...mogao da iscenira tako nešto i zahvaljujući tome dobije presudne glasove i osvoji najviše glasova na izborima i zaštititi svoj ne mali kapital koki je zahvaljujući monopolu stekao...o tome npr. uopšte nisam razmišljao...

kraja

pre 7 godina

...ili u brojkama...
...platili su da se organizuje grupa od 500 ljudi...
...oruzja je bilo za 50...
...granicu je preslo 20...
...drugog dana se odustalo od gonjenja 11 lica...

...a istraga ce, po recima tuzioca, trajati jako dugo da bi se sve dokazalo (???)...
...makar do sledecih izbora...
...onog dikovica cuvaju k'o malo vode na dlanu, da im ne umre u zatvorskoj bolnici...

zoki falcon

pre 7 godina

Gospodo, vratite sećanje tamo negde u 2000-tu godinu.
Sećate se onih "atentatora " u maskirnim uniformama navodno poslatih da ubiju Slobodana Miloševića ?
Zar ne izgleda kao ovo danas ?

oblak

pre 7 godina

Javni tužilac je duboko zašao u političke vode.Nedopustivo je da on daje političke izjave.Toga nema ni u totalitarnim sistemima.Zaista je žalosno šta sve radi Milov režim samo da bi ostao na vlasti.Tužilac nikakve dokaze nije izneo.Dvojica nacionalista iz Rusije,neki ljudi iz Rusije,Srbije i Crne Gore.Neka politička stranka iz Crne Gore,neke mračne grupe iz Srbije i Rusije.Nijedno ime,nijedna činjenica,koja se može dokazati na sudu.A u celoj aferi mu obilato pomažu kolege iz Srbije,što je posledica odličnog odnosa dva autokratska režima,koja imaju iste sponzore i savetnike.

sale

pre 7 godina

Ne verujem u teoriju da se spremao atentat na Mila. Neki zaverenik koji veruje da je neki političar štetan ili prepreka nekakvoj njegovoj viziji istorije ne bi čekao izbore - smrt ključne političke figure je razlog za izbore a ne obrnuto.

Ako je ceo ovaj slučaj zaista samonikli, nasilje koji je ova grupacija pripremila je verovatno bilo uslovljeno: aktivirali bi ga u slučaju da imaju pobedu na izborima koja im se ne priznaje ili u slučaju da izgube sa malom marginom, pa da na silu prevuku preko polovine (kažu da je tako navodno bilo na izborima pred 5. oktobar u Srbiji).

ruska posla

pre 7 godina

Da drzava Rusija stoji iza ovoga je sasvim jasno. Ruski nacionalisti ako so to bili oni su radili po nalogu Kremlja. A ovo svaljivanje krivice na nacionaliste a ne na drzavu Rusiju je diplomatski blaze receno. Tek toliko da se ne konfrotiraju direktno sa Putinom.

Vuk

pre 7 godina

Sto se mene tice , cak i da je ovo rezija, ne vidim nikakav problem u tome.. U borbi protiv pogubnog uticaja jedne destruktivne, despotske drzave kakva je Putinova Rusija, sva sredstva su dozvoljena, pa i propagandni rat.. Izgubili su celu srednju i istocnu Evropu i sada se svim silama trude da u samrtnom zagrljaju zadrže Srbiju i CG.. CG ce se izvuci. Za Srbiju nisam siguran. Ovde je toliko njihovih igraca medju politicarima, medijima, u Crkvi da je to postalo zabrinjavajuce.

Novosadjanin

pre 7 godina

Ma daj prestani više da nam ispiraš mozak. Što je sve objavljeno u sred izbornog dana?.. To je nepobitan dokaz da je u pitanju nameštaljka. Učesnici će biti svakako nagrađeni..

Srboljub

pre 7 godina

kakva lepa, topla, ljudska priča o "ruskim nacionalistima", koji su, jel'te, inokosni i rade samostalno, kakva KGB, kakva "maika Rosia"... da su kojim slučajem u pitanju Ameri, doskorašnje "drugo oko iste glave" bi već palilo zapadne ambasade...

Radovan

pre 7 godina

Smesne price za male ljude, mozda neko i poveruje da ce sa biber sprejem i vrecama za spavanje neko ugroziti poredak u Crnoj Gori! I da je neko to planirao ozbiljno nikad nebi u Medije detalji izasli, ali posto Vlast voli da plasi gradjane izvolite pa konzumirajte!

Meister Jakob

pre 7 godina

Ma Mili niko ništa ne može, ni 20 Rusa, a kamo li 2.
Vidio sam ga jednom u Budvi, pa on ima jače osiguranje od Busha ili Obame!

Aster Blistok

pre 7 godina

Bas cudno kako to Tanjug (a ko ce drugi?) to brzo otkriva, bez milicije, istraznog postupka i suda. Sigruno ce sa istim metodama da otkrije detalje oko smejurije od "atentata" na velikog vodju od pre par dana, iako je halabuka splasnula i vise se i ne pominje slucaj.

T

pre 7 godina

I ja sam mislio da je ovo smejurija, ali onaj Rus sto je naprasno dosao u Srbiju i prica iz Danasa o tome kako su dvojica Rusa proterani iz Srbije tog dana... Sklon sam da poverujem da je ovo ipak istina.

ser

pre 7 godina

sasvim slucajno se tim ruskim nacionalistima interesi poklapaju sa putinovim interesima, ili su jednostavno poludeli od dranja ruskih turista na primorju, cas nema vode, losa usluga, naplacuju lezaljke...

Srbenda

pre 7 godina

DRAGANE(u prevodu na srpski jezik milo), krajnje je vreme da prestaneš da laskaš sebi, i Srbiju i Srbe, da stavljaš u bilo koji kontekst sa sobom. Za mušice i komarce postoji sprej!

b

pre 7 godina

Šta li radi naša služba kad rusi organizuju i šalju ubice odavde?
Samo ovo sve potvrđuje da su bili ovde i da je po njih došao ruski zvaničnik...