Utorak, 13.09.2016.

22:28

Reprezentativcu ukraden bicikl nekoliko dana pred trku

Reprezentativcu Srbije u trijatlonu Ognjenu Stojanoviću ukraden je vredan bicikl u Novom Sadu samo nekoliko dana pred put na trku u Puli.

Izvor: B92

Reprezentativcu ukraden bicikl nekoliko dana pred trku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandar

pre 7 godina

U NS se baš puno kradu bicikli. Meni takođe. Uhvatili su nekog lika koji je priznao kradju, mada je upitno koliko i šta je zaista ukrao. Dobio sam odluku suda da mi lik duguje novac u vrednosti bicikla. Prošle su godine, a novac nikada nisam video. Bicikl je bio iz radnje. Posle sam otišao na Najlon u nadi da ću tamo nešto naći. No, plašio sam se da ne kupim kraden. I tako nađem lepu mašinu za oko 400€ i dosta zagledah, prodavac se već bio unervozio. Kako li saznati da li je kraden, pitao sam se. Bio je jedan poznanik sa mnom. On me je u jednom trenutku upitao 'I, šta kažeš?'. Bili smo malo udaljeni od prodavca. Odgovorim poznaniku tako da može i prodavac da čuje 'Ma dobar je bajk, ali neću da kupujem kraden'. Na to prodavac nervozno odgovori 'Nećeš naći ovde koji nije kraden'. Pomislih, hvala brate i kupih nov bajk u radnji.

miro

pre 7 godina

Ne bih se slozio. Ja sam clan NBac biciklistickog kliba u Naperville IL i nas vecina ima Carbon bikes ovoga tipa. Ostavljamo ih vani i nikad se kradja nije desila.
(Achitwn, 14. septembar 2016 04:56)

A u Čikagu koji je blizu bi li smeo ostaviti isti taj bajs tek tako ??? Mom drugaru su u Torontu maznuli ne baš vredan bajs. Sve zavisi od komšiluka. I definitivno nije isto ostavljati bajs tamo gde se za prosečnu platu može kupiti vrlo vrlo dobar bicikl ili 7-8 solidnih ili u zemlji gde vrednost tog bajsa iznosi prosečnu godišnju zaradu ako ćemo realno. Ležernost ovog reprezentativca je smešna jer, kako kaže, tako ga je ostavljao i pre. Pa naravno da će ga neko "snimiti" i prvom prilikom uraditi to što je uradio. Svojim neodgovornim ponašanjem stvorio je sve preduslove da do krađe dođe. Sam se namestio. Uostalom, ne poznajem nikog ko ima iole vredniji bajs da ga tek tako ostavlja. Kada u Srbiji nekako skupiš 700-800 pa naviše evra za bajs, čuvaš ga ko oko.

M

pre 7 godina

Prvo, sport je TRIATLON, a ne triJatlon!

Drugo, nigde ne piŠe da je ostavio biciklu I da je nije vezao. Kao da se vezane bicikle ne kradu ? Meni su ukrali sajlom vezanu biciklu, pored nekoliko drugih vezanih bicikli, u sred prometne ulice.

Treće, što lepo govore I ostali komentari - nije on kriv što je ostavio biciklu, nego su krivi ovi što su je ukrali. On sigurno sad sam sebe mrzi zbog toga što se desilo, iako nije ni kriv. Komentari tipa : ko ti je kriv sam si to tražio su potpuno nepotrebni!

Užasno je što se ovo desilo, bilo neposredno pred trku ili ne.
Nadam se da će naći biciklu što pre, neoštećenu.
Srećno na trci!!! I da se brzo oporaviš od ovoga!

Мирко

pre 7 godina

Коментари да је он крив што је оставио бајк испред продавнице су глупост.Боље да сте га назвали будалом зато што живи у лоповској држави коју је требао да представља на трци.Може полиција да реши проблем лопова бицикли у координисаној акцији са бициклистима уз помоћ гпс уређаја.

jacar

pre 7 godina

Hmmm... Bicikli se masovno kradu u Novom Sadu. Većina krađa, čak i kada se prijavi, ne proizvodi ama baš nikakvu akciju policije, jer je, jel' te, vrednost manja od ne znam koliko evra pojedinačno (a u većini slučajeva i kada nije). No, u sumi, u pitanuju je ogroman novac, svakog meseca. Prosto se postavlja pitanje da li se deo te sume sliva u "prave džepove", pa sve ostaje kako jeste...

Ladri di biciclette

pre 7 godina

O ovoj temi je još 1948. snimljen film. Nadam se da će i ova današnja priča imati srećan kraj po vlasnika bicikla.

heisenberg

pre 7 godina

Ja moj bajs od 700eu ne ostavljam ni 15 sekundi nigde a ne ovu zver na 5 min. Sam je kriv jer veruje u dušu Novog Sada. Na žalost nje više nema.

Komentator

pre 7 godina

Mislim da je nebitno koliko ovaj bicikl vredi, vec cinjenica da svi smatraju da je normalno da bude ukraden. Nazalost to nam je uslo u svest.

Primera radi, kada neko zaboravi deciju igracku u parku, drugi roditelj ce je "pokupiti" u roku od 5 minuta.

Zivim u nemackoj, i u nasem parku, igracke ostaju tu i po nekoliko dana dok se vlasnik ne seti. Deca se vaspitavaju od ranih nogu sa devizom: "ono sto nije moje ne diram".

Dete je otac coveka.

ma ajde

pre 7 godina

Ostavljas bajs od 5000 eur ispred prodavnice...i jos u Srbiji.Opste je poznato a narocito ljudima koji se bave biciklizmom koliko se kod nas kradu bicikli. Tako da ta filozofija nece bas sada, bas meni moze da upali 1-2 put ali vise puta teska posla.

29

pre 7 godina

na novom beogradu ispred zgrade socijalnog stajao je lik koji čim neko udje gore a čeka se uvek sat vremena kljestima odvali katanac i stavlja biciklu u auto...ne znam dal zbog toga ali zadnji put sam video i nekog coveka iz obezbeđenja napolju da stoji...uglavnom zakon treba menjati...nema pozajmice za kradju auta,motocikla i bicikla vec krivična prijava...i sam sam bio žrtva pre 15 godina kradje bicikle koju su prefarbali i uništili ali su policajci od trenutka prijave u jednom mup-u u zapadnoj srbiji od starta pristupili ozbiljno i uhvatili počinioca..

generalwar

pre 7 godina

najjace mi je ovo sto smo majstori da utvrdimo da je on sam kriv hahaahaha..brat djura ce ti oprostiti sto te je tukao!!!u svakom iole normalnom drustvu bi svi odreda osudili kradju a mi idemo do tvrdnje da je ostavio bajs na tacni!!ko su ti sto kradu od nas samih..dajmo ih imenovati..jesmo li mi to srbi ili je neko preko grane dosao da krade od nas!!!i ako jesu srbi zasto uvek sako inicijali jer kako cemo ih javno osuditi ako ih ne znamo poimenice!!!jadno je ovo drustvo u kojem odrastaju nasa deca i gde mi zivimo.ovo je poluzivot..neki hibrid rijaliti turbo zatvor

jutarnji troll

pre 7 godina

Ajde pojašnjenje jer izgleda da mnogi ne shvataju. Na trening se ne nosi lanac. A čovek ušao u prodavnicu da kupi vodu ili čokoladu. Šta da radimo kad nismo civilizovana država, vidim da je većini komentatora normalno da se bicikl krade, pa ga treba obezbediti sa šest lanaca i katanaca.
Krađa nije normalna, pa makar i bicikla.
Zaista je jadna svest ovog društva.

pero

pre 7 godina

meni su ukrali bicikl pre par godina, ja prijavio policiji i dok sam se vraćao kući sretnem lika na mom biciklu, skinem ga s njega i održim mu lekciju o ponašanju. na kraju su ga još i uhvatili posle par nedelja i čeka ga suđenje za koji mesec. pravda je spora ali u mom slučaju dostižna.

Petar

pre 7 godina

Najinteresantniji su mi ovi što kažu da se takva stvar u zemlji Srbiji ne ostavlja. Pa se kao pakuju i idu u dijasporu. Eeee, a kad odu, vrlo brzo će videti da u toj dijaspori neće im pasti na pamet da ostavljaju ni mnogo mnogo jeftinije stvari na ulici. Tek će onda videti šta je kriminal i krađa. Ali dobro.

karma

pre 7 godina

ovaj je kao moja devojka, opušten u životu, kad joj kažem nemoj sa skupim telefonom da igraš igricu u busu ili po zelenjaku da telefoniraš, oni mi kaže da negativno razmišljam... dok jedan dan nije došla uplakana... maznuli joj tel u Knezu iz tašne... naravno policija ga nije ni tražila iako mogu da ga nađu za 5 min

Zoran

pre 7 godina

Bukvalno ga poklonio. Tak kao da nije svestan u kakvom svetu zivimo,kradu se gvozdene banderebi klupe iz parka a kamoli bicikl od 4000-5000 e.

СретаШтета

pre 7 godina

Људи мени су у сред бела дана, у ширем центру Ниша, на прометном месту, са ЗАКЉУЧАНЕ ПОНИКЕ, скинули предњи точак! Па о чему ми овде причамо?!?!

violinbike

pre 7 godina

Da ne bude... u sred Majami Biča u elitnom delu sam ostavio malo bolji bicikl, vrednosti oko 500$ ispred kuće i ušao na minut. Bicikl je nestao... i nije se pojavio :(

Aca

pre 7 godina

U Nišu bi se posle nekolko dana pojavio prepravljen sa navarenom velikom korpom napred za karton i prefarban četkom u braon ili zeleno da se ne prepozna...

superhik

pre 7 godina

Postoji GPS za bicikle,moze se neko vreme pratitii dok ga lopov ne nadje
...kisobrani se gube,a bicikli kradu to nekako ide sa ove dve stvari.

Srki

pre 7 godina

Kao da si 5 000 eura ostavio na trotoar i ušao u radnju, nikakve razlike. ja za bicikli jednostavno nemam ništa za zaključavanje jer opcija da ga ostavim bez nadzora ne postoji.

Achitwn

pre 7 godina

Pre nego što krenete da psujete, takav bicikl da ostavite bilo gde u svetu u nekom malo većem gradu, nestao bi za 3 minuta. Žao mi je momka jer znam koliko je vremena i novca uložio u njega, ali ako je istina ovo iz teksta kao i da ovo nije prvi put da ga tako ostavlja, sam je delom kriv. Nadam se da će policija naći kradljivca.
(Jim Beam, 13. septembar 2016 23:57)
Ne bih se slozio. Ja sam clan NBac biciklistickog kliba u Naperville IL i nas vecina ima Carbon bikes ovoga tipa. Ostavljamo ih vani i nikad se kradja nije desila.

preka

pre 7 godina

Ako je imao tockove sa slike (ZIPP 303) kako se meni cini samo oni kostaju novi preko 2000 eura. Ovakav bicikl se nigde u svetu ne ostavlja napolju ni sekunde bez nadzora.

Zmija

pre 7 godina

Momak se vraćao sa treninga, na trening se ne vuče lanac koji je težak oko 700 grama. To je ok, ali u tom slučaju nije trebalo da ulazi u prodavnicu već da kupi tu čokoladicu na trafici.

Miljko

pre 7 godina

Za 30 evra je mogao da uzme vrhunski U-lock koji ni u Njujorku ne bi bio ukraden, i koji treba 3 minuta seci vrhunskom brusilicom ne bi li se skinui, a pritom je svega 1kg tezak.
Ok prijatrlju, treniras pa te zanimaju vremena, ali 1kg dodatne tezine i te kako vredi na spram stete koju sada imas.

Ironman70.3

pre 7 godina

Ne znam gde taj bolid misli da proda ovo? Znam ovog momka sa raznih trka i sa neta, poslednji put na WeRunBg. Šteta stvarno, prelep BMC, +Zipp wheelset, ROTOR, sigurno fitovan samo za njega... :( Nadam se da ćeš ga naći,

Sve degenerisano

pre 7 godina

Ja moj od 300€ zaključam sajlekanjom, skinem lanac i još ostanem da ga čuvam i ne ispuštam ga iz ruke. Što je sigurno, sigurno.

Nebojša

pre 7 godina

Ja imam bicikl od 20000 dinara zaključavam ga ispred svake radnje čak ga zaključavam i u sopstvenom dvorištu u šupi koju posle isto zaključam noću inače isto sam iz Novog Sada mom drugu su iz dvorišta ukrali bicikl a drugom drugu čak tri isto iz dvorišta.

ar

pre 7 godina

@jadan decko....znam cetiri osobe kojima su u protekle dve godine ukradena tri bicikla i motor i nikom od njih nista nije pronadjeno niti je neko uhapsen. Novi Sad je postao grad sposobnih lopova i nesposobne policije...
(nena, 13. septembar 2016 23:03)

Ne bih ja rekao da su nesposobni, već da je tu u pitanju ono o čemu su vaši sugrađani iz grupe Atheist rap još odavno pevali...

"Sve se tako vrti u krug
žaca je lopovu najbolji drug
koriste odavno uigrane cake
dok mi igramo ćorave bake" :)

Zoki kaze

pre 7 godina

Ukrali mi bajs od 1000e u centru Novog Sada ispred banke sve pred kamerama. Policija ga uhapsila nakon mjesec dana, prepoznali ga sa video snimka (znaci vec je kaznjavan), a od mog bicikla naravno nista, na sud takodje nikad nisam pozvan a njegovo ime mi ne daju... Ode tesko I posteno zaradjen novac u nepovrat I nikom nista. I onda me neko pita zasto se selim vani? Hvala drzavo, ali od tebe vise ni aspirin.
(sinisa, 13. septembar 2016 22:59)

I vani se krade, nemoj da se brines. Meni su ukrali vredan bicikl u po bela dana, ispred nosa i iz privatnog dvorišta zaključan i privezan za sipku kaljenim lancem. Samo sto ovde skoro svi imaju osiguranje pa je koliko toliko bezbolnije.

Furija

pre 7 godina

E sad ste svi pametni! Nije poenta da pametujete sta je trebalo da radi, zna on dobro i sam, nego prosirite vest i fotku da sto vise njih bude obavesteno da ce mozda kupiti kraden bajs. Ne budite mizerni toliko i ako je komsiji vec crkla krava, kazite mu bar koju lepu i utesnu rec!

slanina

pre 7 godina

Ja vozam bajs star pet godina, pazaren u radnji za 150e,vezujem ga lancem kojim mozes motor vezati... U Novom Sadu kradu biciklove kao žvake da su. Na svakom ćošku, pod kamerama, zavezane, zaključane, iz garaža, iz biciklana, iz podruma... Ovaj jos ostavio na par minuta ispred prodavnice.

max

pre 7 godina

Za svoj 18. rodjendan skupio oko 150e i sav srecan kupio polovan bajs. Vozio ga svaki dan gde god sam stigao, a posto nisam imao gde, uvece ga drzao u podrumu od zgrade. Tako posle 3 mesec, silazim u podrum po bajs, kad ono vidim isecene daske razbacane po podrumu, i naravno bajsa nema... Ne mogu da vam opisem reakciju... Posle godinu dana skupim malo vise para, oko 320e i opet kupim bajs. Ovog puta sam izbacio ormar, koji je stajao pored mog kreveta, iz sobe, a njegovo mesto je zauzeo moj novi ljubimac.

Vlada

pre 7 godina

ne znam cenu u Srbiji, ali pocetna cena u Americi za TM01 je $6000. koliko vidim, ovaj ima dodatnu opremu i to par hiljada dolara. ako nije jedini u Srbiji, veoma je retko ovako nesto pronaci. Ko ide u prodavnicu sa ovim monstrumom?

Lemi NS

pre 7 godina

Ns je raj za vozace bicikla kao i nocna mora. Iskreno, ako imate iole vredniji bajk,nema ostavljanja nigde. Nema biciklana i slicno u zgradi, samo u stanu,na terasi ili u sobi...ja se od mog bajka ne odvajam,uzivam dok se vozim i nastavicu tako. Lopovi cekaju vasu gresku! Ovog momka mi je zao, nadam se da ce vratit bicikl.

kalcokera

pre 7 godina

ja sedim u maloj basti u Bg kafani .bicikl na tri Metra Od mene gledam u njega I prika prilazi I uzima ga samo sto nije seo.skacem kao oparen Sta radis sa tom bjciklom.samo gledam Hocu Da kypim istu.

infidel

pre 7 godina

Ja stvarno ne mogu da poverujem da je čovek ostavio bicikl, da ga nije vezao i otišao na 5min - za 5min nije morao ni da vozi lopov, mogao je peške, lagano 350m da pređe i niko a da mu ne kaže... pa ja moj bajs od 200e vezujem segmentnom sajlom koja košta 50e jer za to treba bar 5-6 minuta cimanja sa onim ogromnim sečicama, i to kvalitetnim da bi se preseklo. Pa ne ide se takvim bajsom u prodavnicu majka mu mlada...

Stanko

pre 7 godina

Ako ti murija nadje bajk, ima da ih tuzim. Mi nismo reprezentativci i nase bajkove ko shisa, a za tvoj ce i kamere da gledaju...

Slaven

pre 7 godina

Ja zivim u Kanadi. Ovamo se glatko i mnogo gora bicikla kradu i to zakljucana dobrim katancima itd. Ja imam biciklo od 1000 evra i njega ne ostavljam nidje van kuce, a na posao kad idem sa njim unosim ga u kancelariju. Biciklo od ovoga lika se ne zakljucava nigde i ne ispusta iz vida pa da zivio ne znam gdje

Preferisco dirti adio

pre 7 godina

Gospode boze, kakvih bolida ima... Lik ostavlja bicikl od 5k ispred prodavnice "4-5 minuta"?!? Sta si ocekivao, da ces ga naci tamo dje si ga ostavio? Imam bicikl nesto manje vrijednosti od ovog ali isto jako skup, nikada ga ne ostavljam na vise od 2 metra od sebe. Jer bicikl se krade za 15-30 sekundi i to ako je vezan. Zao mi je i nadam se da ce se bajs pronaci, zbog takmicenja itd ali druze - pamet u glavu

marko

pre 7 godina

ljudi da li vi razmisljate?!on taj bicikli koristi za trening a ne gradsku voznju kako vi planirate da fizicki obezbedi bicikli.Dajte malo postovanja prema coveku

Nema

pre 7 godina

Znači , na osnovu komentara , on je kriv što su mu ukrali bicikl? Šta je trebalo, da za njega veže pit bula?
Za čega plaćamo porez, policiju...?

DaRko

pre 7 godina

Nešo legendo, Ivica dok je bio na tvom mestu je našao bicikl onog japanca za dva dana, a vredeo 1/4 ovog... Šansa za medijski uspeh-bum, iskoristite ovaj zicer i nađite bicikl koji je lako prodati kao i ukrardeni ferari. Laki poeni, ili veliki "fail".. na vama je.

seoska dzukela

pre 7 godina

Prosto neverovatno, ne znam ni jednu osobu iz Novog Sada da mu bar jednom nisu ukrali bajs! Stvarno ne znam radi li policija nešto na sprečavanju ovih dela ili su nesposobni?! Takođe mi je jednom ukraden bicikl, iz dvorišta kuće, a drugom prilikom mi je obijen auto na platnom parkingu u sred centra grada. Na moju konstataciju da ne mogu da verujem da mi se to baš na tom mestu desilo, policajac mi je rekao " što si tu parkirao, to se ovde stalno dešava". Pa zasto se onda na tom mestu ne postavi jedan pozornik i problem resen?! Sve sto se desava govori u prilog tome da je policija zaista nesposobna za ista vise od toga da napise kaznu za neku glupost u saobracaju i to je otprilike to od njihovih mogucnosti. Meni je stvarno zao da ih placam...

KiMi Rajkonen

pre 7 godina

bio neki slican BMC prosli vikend na bubanj potoku...otisao za 200 evra dok sam se snasao za pare..!
ekstra je bajs, pretpostavljam da je negde od preko, jer ne verujem da bi prodavac imao m.da da masinu od par hiljada javno prodaje..!

ekrem

pre 7 godina

Dobro jasno je svima da od trke nece biti nista, kao ni od njegovog bicikla jer ce zavrsiti ko zna gde. Ali takvo hazardersko ponasanje, ostaviti bicikl ispred radnje i kao nece ga niko.
Pre svega svaka cast momku na uspehu i zabelezenim rezultatima, ali bicikl je trebao zakljucati i time fizicki osigurati da se ne moze tako brzo ukrasti. Druga stvar, ako je pametan ovaj bicikl je trebao osigurati...
Posle je***a nema kajanja

BIciklista

pre 7 godina

Pobogu covece, pa kako nisi obezbedio bicikl od 4000 evra?

Ja paranoisem i kada mi je vezan bicikl, iako moja bicikla ne kosta ni desetog dela tvoje.

Zuba

pre 7 godina

Covece nisi mi jasan. Pa ja moj bicikl vredan samo 350 evra ne ostavljam samog na ulici duze od minut. Ako treba tu je lanac. A ovaj tvoj vredi 5000 evra i ti ga jos ostavljas kako kazes u ulici koja je prometna. Pa ja se ne bih odvajao od mog bicikla da toliko vredi ni na milisekund.

Vladan R

pre 7 godina

Zaista ne znam o cemu je doticni razmisljao. Znam za primer, od pre desetak i vise godina, da je covek usao u video klub, da vrati film. Nije trajalo ni mionut, a kad je izasap samo je video kako neko na njegovom biciklu zamice za cosak.

Pedja

pre 7 godina

Ne zna se ko je ovde "ludji". Taj sto je ukrao stvar od 5000eur da bi ga prodao za 300 ili u delove, ili ti sto si tako vrednu stvar ostavio na tacni !!!

QR

pre 7 godina

Ja bi se tresao od nervoze da ostavim deset puta jeftiniji bicikl bez lanca makar i na minut. To je kao da ostaviš otkljucan auto sa ključem u motoru... to se ne radi gospodine triatlonac!

budući dijasporac

pre 7 godina

Izuzetno mi je žao što mu se tako nešto desilo, ja sam biciklista, amater, ali čoveče, gde ti je mozak da ostavljaš bombu od bicikla ispred prodavnice?????

mitar

pre 7 godina

ja ne ostavljam moj od 400e na minut bez nadzora a ti ostavis na izvolte 4000e i ocekujes da ti i dalje bude na istom mestu?? ljudi rade za 200e, za 4000e bi prodali i rodjendu babu, to je necija dvogodisnja plata! ne kazem da siromastvo opravdava kradju ali navodi na iskusenje, nazalost

Goran

pre 7 godina

Covece, saosecam sa tobom ... besan sam zbog ovoga, ali mi jedno nije jasno. Ja sam matori rekreativac, pa opet bicikl ili vozim ili ga drzim na terasi. Ne postoji trenutak kada je bicikl van mog stana, sam. Uostalom, ta time trial masina nije za voznju do prodavnice. Ne opravdavam lopova, ali ti si mu poklonio zicer.

nena

pre 7 godina

jadan decko....znam cetiri osobe kojima su u protekle dve godine ukradena tri bicikla i motor i nikom od njih nista nije pronadjeno niti je neko uhapsen. Novi Sad je postao grad sposobnih lopova i nesposobne policije...

mlivan

pre 7 godina

Ooogroman broj bicikli se ukrade u Novom Sadu. Zakon ama bas nista ne znaci lopovima. Mozda da se uvede stavka batinjanja ruku pa da dooobro zapamte ili im se bar malo vise oteza...

Jim Beam

pre 7 godina

Pre nego što krenete da psujete, takav bicikl da ostavite bilo gde u svetu u nekom malo većem gradu, nestao bi za 3 minuta. Žao mi je momka jer znam koliko je vremena i novca uložio u njega, ali ako je istina ovo iz teksta kao i da ovo nije prvi put da ga tako ostavlja, sam je delom kriv. Nadam se da će policija naći kradljivca.

nemanja

pre 7 godina

Zao mi je, ljudi su stoka, ali ja svoj bicikl koji vredi 500 evra, cuvam kao oci u glavi, jer je i meni to ogromna cifra. Sta bi tek bilo da imam bicikl kao ti, pa trima sajlama bih ga vezao, a ti ga ostavio na 5minuta...

Bicu Slobodan

pre 7 godina

U zemlji Srbiji ostavis bicikl vredan 5000 evra ispred prodavnice na 5 minuta?! Jel ovo njuz net ili se ovaj decko sali. Pa o cemu si razmisljao?

KoleM

pre 7 godina

Trebalo bi te što kradu bicikle odmah na tešku i dugačku robiju jer prave veću štetu nego što imaju korist. Ja na primer, često ne idem biciklom već kolima jer se plašim da ostavim bicikl, i tako zagađujem bespotrebno sredinu. Siguran sam da i mnogi drugi tako razmišljaju.

Slobo

pre 7 godina

Neverovato ,bicikl od 5000 evra ostavi na 4,5 minuta!Ko da ne zna čovek gde živi?Ja svoj od 200 ne ostavljam ni pola minuta-stvarno čudno!!!

sinisa

pre 7 godina

Ukrali mi bajs od 1000e u centru Novog Sada ispred banke sve pred kamerama. Policija ga uhapsila nakon mjesec dana, prepoznali ga sa video snimka (znaci vec je kaznjavan), a od mog bicikla naravno nista, na sud takodje nikad nisam pozvan a njegovo ime mi ne daju... Ode tesko I posteno zaradjen novac u nepovrat I nikom nista. I onda me neko pita zasto se selim vani? Hvala drzavo, ali od tebe vise ni aspirin.

Miša, Bgd

pre 7 godina

Prokleto im bilo. Tuga, a šta mogu sa njim? Ovakvih u Srbiji ima 10-ak... nije ni za "u delove" jer je i tako teško prodati. Ram, ha, nikako osim ako si mnogo glup... Verujem da kada shvate koliko "peče", prodaće nekom naivnom za 200eur ili još gore, baciće u neki kanal da trune. Stoka.

Bicu Slobodan

pre 7 godina

U zemlji Srbiji ostavis bicikl vredan 5000 evra ispred prodavnice na 5 minuta?! Jel ovo njuz net ili se ovaj decko sali. Pa o cemu si razmisljao?

Slobo

pre 7 godina

Neverovato ,bicikl od 5000 evra ostavi na 4,5 minuta!Ko da ne zna čovek gde živi?Ja svoj od 200 ne ostavljam ni pola minuta-stvarno čudno!!!

sinisa

pre 7 godina

Ukrali mi bajs od 1000e u centru Novog Sada ispred banke sve pred kamerama. Policija ga uhapsila nakon mjesec dana, prepoznali ga sa video snimka (znaci vec je kaznjavan), a od mog bicikla naravno nista, na sud takodje nikad nisam pozvan a njegovo ime mi ne daju... Ode tesko I posteno zaradjen novac u nepovrat I nikom nista. I onda me neko pita zasto se selim vani? Hvala drzavo, ali od tebe vise ni aspirin.

nemanja

pre 7 godina

Zao mi je, ljudi su stoka, ali ja svoj bicikl koji vredi 500 evra, cuvam kao oci u glavi, jer je i meni to ogromna cifra. Sta bi tek bilo da imam bicikl kao ti, pa trima sajlama bih ga vezao, a ti ga ostavio na 5minuta...

Zuba

pre 7 godina

Covece nisi mi jasan. Pa ja moj bicikl vredan samo 350 evra ne ostavljam samog na ulici duze od minut. Ako treba tu je lanac. A ovaj tvoj vredi 5000 evra i ti ga jos ostavljas kako kazes u ulici koja je prometna. Pa ja se ne bih odvajao od mog bicikla da toliko vredi ni na milisekund.

Jim Beam

pre 7 godina

Pre nego što krenete da psujete, takav bicikl da ostavite bilo gde u svetu u nekom malo većem gradu, nestao bi za 3 minuta. Žao mi je momka jer znam koliko je vremena i novca uložio u njega, ali ako je istina ovo iz teksta kao i da ovo nije prvi put da ga tako ostavlja, sam je delom kriv. Nadam se da će policija naći kradljivca.

Goran

pre 7 godina

Covece, saosecam sa tobom ... besan sam zbog ovoga, ali mi jedno nije jasno. Ja sam matori rekreativac, pa opet bicikl ili vozim ili ga drzim na terasi. Ne postoji trenutak kada je bicikl van mog stana, sam. Uostalom, ta time trial masina nije za voznju do prodavnice. Ne opravdavam lopova, ali ti si mu poklonio zicer.

mitar

pre 7 godina

ja ne ostavljam moj od 400e na minut bez nadzora a ti ostavis na izvolte 4000e i ocekujes da ti i dalje bude na istom mestu?? ljudi rade za 200e, za 4000e bi prodali i rodjendu babu, to je necija dvogodisnja plata! ne kazem da siromastvo opravdava kradju ali navodi na iskusenje, nazalost

nena

pre 7 godina

jadan decko....znam cetiri osobe kojima su u protekle dve godine ukradena tri bicikla i motor i nikom od njih nista nije pronadjeno niti je neko uhapsen. Novi Sad je postao grad sposobnih lopova i nesposobne policije...

seoska dzukela

pre 7 godina

Prosto neverovatno, ne znam ni jednu osobu iz Novog Sada da mu bar jednom nisu ukrali bajs! Stvarno ne znam radi li policija nešto na sprečavanju ovih dela ili su nesposobni?! Takođe mi je jednom ukraden bicikl, iz dvorišta kuće, a drugom prilikom mi je obijen auto na platnom parkingu u sred centra grada. Na moju konstataciju da ne mogu da verujem da mi se to baš na tom mestu desilo, policajac mi je rekao " što si tu parkirao, to se ovde stalno dešava". Pa zasto se onda na tom mestu ne postavi jedan pozornik i problem resen?! Sve sto se desava govori u prilog tome da je policija zaista nesposobna za ista vise od toga da napise kaznu za neku glupost u saobracaju i to je otprilike to od njihovih mogucnosti. Meni je stvarno zao da ih placam...

budući dijasporac

pre 7 godina

Izuzetno mi je žao što mu se tako nešto desilo, ja sam biciklista, amater, ali čoveče, gde ti je mozak da ostavljaš bombu od bicikla ispred prodavnice?????

Miša, Bgd

pre 7 godina

Prokleto im bilo. Tuga, a šta mogu sa njim? Ovakvih u Srbiji ima 10-ak... nije ni za "u delove" jer je i tako teško prodati. Ram, ha, nikako osim ako si mnogo glup... Verujem da kada shvate koliko "peče", prodaće nekom naivnom za 200eur ili još gore, baciće u neki kanal da trune. Stoka.

KoleM

pre 7 godina

Trebalo bi te što kradu bicikle odmah na tešku i dugačku robiju jer prave veću štetu nego što imaju korist. Ja na primer, često ne idem biciklom već kolima jer se plašim da ostavim bicikl, i tako zagađujem bespotrebno sredinu. Siguran sam da i mnogi drugi tako razmišljaju.

QR

pre 7 godina

Ja bi se tresao od nervoze da ostavim deset puta jeftiniji bicikl bez lanca makar i na minut. To je kao da ostaviš otkljucan auto sa ključem u motoru... to se ne radi gospodine triatlonac!

Pedja

pre 7 godina

Ne zna se ko je ovde "ludji". Taj sto je ukrao stvar od 5000eur da bi ga prodao za 300 ili u delove, ili ti sto si tako vrednu stvar ostavio na tacni !!!

mlivan

pre 7 godina

Ooogroman broj bicikli se ukrade u Novom Sadu. Zakon ama bas nista ne znaci lopovima. Mozda da se uvede stavka batinjanja ruku pa da dooobro zapamte ili im se bar malo vise oteza...

BIciklista

pre 7 godina

Pobogu covece, pa kako nisi obezbedio bicikl od 4000 evra?

Ja paranoisem i kada mi je vezan bicikl, iako moja bicikla ne kosta ni desetog dela tvoje.

ekrem

pre 7 godina

Dobro jasno je svima da od trke nece biti nista, kao ni od njegovog bicikla jer ce zavrsiti ko zna gde. Ali takvo hazardersko ponasanje, ostaviti bicikl ispred radnje i kao nece ga niko.
Pre svega svaka cast momku na uspehu i zabelezenim rezultatima, ali bicikl je trebao zakljucati i time fizicki osigurati da se ne moze tako brzo ukrasti. Druga stvar, ako je pametan ovaj bicikl je trebao osigurati...
Posle je***a nema kajanja

KiMi Rajkonen

pre 7 godina

bio neki slican BMC prosli vikend na bubanj potoku...otisao za 200 evra dok sam se snasao za pare..!
ekstra je bajs, pretpostavljam da je negde od preko, jer ne verujem da bi prodavac imao m.da da masinu od par hiljada javno prodaje..!

Vladan R

pre 7 godina

Zaista ne znam o cemu je doticni razmisljao. Znam za primer, od pre desetak i vise godina, da je covek usao u video klub, da vrati film. Nije trajalo ni mionut, a kad je izasap samo je video kako neko na njegovom biciklu zamice za cosak.

Komentator

pre 7 godina

Mislim da je nebitno koliko ovaj bicikl vredi, vec cinjenica da svi smatraju da je normalno da bude ukraden. Nazalost to nam je uslo u svest.

Primera radi, kada neko zaboravi deciju igracku u parku, drugi roditelj ce je "pokupiti" u roku od 5 minuta.

Zivim u nemackoj, i u nasem parku, igracke ostaju tu i po nekoliko dana dok se vlasnik ne seti. Deca se vaspitavaju od ranih nogu sa devizom: "ono sto nije moje ne diram".

Dete je otac coveka.

jutarnji troll

pre 7 godina

Ajde pojašnjenje jer izgleda da mnogi ne shvataju. Na trening se ne nosi lanac. A čovek ušao u prodavnicu da kupi vodu ili čokoladu. Šta da radimo kad nismo civilizovana država, vidim da je većini komentatora normalno da se bicikl krade, pa ga treba obezbediti sa šest lanaca i katanaca.
Krađa nije normalna, pa makar i bicikla.
Zaista je jadna svest ovog društva.

Мирко

pre 7 godina

Коментари да је он крив што је оставио бајк испред продавнице су глупост.Боље да сте га назвали будалом зато што живи у лоповској држави коју је требао да представља на трци.Може полиција да реши проблем лопова бицикли у координисаној акцији са бициклистима уз помоћ гпс уређаја.

generalwar

pre 7 godina

najjace mi je ovo sto smo majstori da utvrdimo da je on sam kriv hahaahaha..brat djura ce ti oprostiti sto te je tukao!!!u svakom iole normalnom drustvu bi svi odreda osudili kradju a mi idemo do tvrdnje da je ostavio bajs na tacni!!ko su ti sto kradu od nas samih..dajmo ih imenovati..jesmo li mi to srbi ili je neko preko grane dosao da krade od nas!!!i ako jesu srbi zasto uvek sako inicijali jer kako cemo ih javno osuditi ako ih ne znamo poimenice!!!jadno je ovo drustvo u kojem odrastaju nasa deca i gde mi zivimo.ovo je poluzivot..neki hibrid rijaliti turbo zatvor

Ironman70.3

pre 7 godina

Ne znam gde taj bolid misli da proda ovo? Znam ovog momka sa raznih trka i sa neta, poslednji put na WeRunBg. Šteta stvarno, prelep BMC, +Zipp wheelset, ROTOR, sigurno fitovan samo za njega... :( Nadam se da ćeš ga naći,

jacar

pre 7 godina

Hmmm... Bicikli se masovno kradu u Novom Sadu. Većina krađa, čak i kada se prijavi, ne proizvodi ama baš nikakvu akciju policije, jer je, jel' te, vrednost manja od ne znam koliko evra pojedinačno (a u većini slučajeva i kada nije). No, u sumi, u pitanuju je ogroman novac, svakog meseca. Prosto se postavlja pitanje da li se deo te sume sliva u "prave džepove", pa sve ostaje kako jeste...

Zmija

pre 7 godina

Momak se vraćao sa treninga, na trening se ne vuče lanac koji je težak oko 700 grama. To je ok, ali u tom slučaju nije trebalo da ulazi u prodavnicu već da kupi tu čokoladicu na trafici.

karma

pre 7 godina

ovaj je kao moja devojka, opušten u životu, kad joj kažem nemoj sa skupim telefonom da igraš igricu u busu ili po zelenjaku da telefoniraš, oni mi kaže da negativno razmišljam... dok jedan dan nije došla uplakana... maznuli joj tel u Knezu iz tašne... naravno policija ga nije ni tražila iako mogu da ga nađu za 5 min

M

pre 7 godina

Prvo, sport je TRIATLON, a ne triJatlon!

Drugo, nigde ne piŠe da je ostavio biciklu I da je nije vezao. Kao da se vezane bicikle ne kradu ? Meni su ukrali sajlom vezanu biciklu, pored nekoliko drugih vezanih bicikli, u sred prometne ulice.

Treće, što lepo govore I ostali komentari - nije on kriv što je ostavio biciklu, nego su krivi ovi što su je ukrali. On sigurno sad sam sebe mrzi zbog toga što se desilo, iako nije ni kriv. Komentari tipa : ko ti je kriv sam si to tražio su potpuno nepotrebni!

Užasno je što se ovo desilo, bilo neposredno pred trku ili ne.
Nadam se da će naći biciklu što pre, neoštećenu.
Srećno na trci!!! I da se brzo oporaviš od ovoga!

kalcokera

pre 7 godina

ja sedim u maloj basti u Bg kafani .bicikl na tri Metra Od mene gledam u njega I prika prilazi I uzima ga samo sto nije seo.skacem kao oparen Sta radis sa tom bjciklom.samo gledam Hocu Da kypim istu.

Slaven

pre 7 godina

Ja zivim u Kanadi. Ovamo se glatko i mnogo gora bicikla kradu i to zakljucana dobrim katancima itd. Ja imam biciklo od 1000 evra i njega ne ostavljam nidje van kuce, a na posao kad idem sa njim unosim ga u kancelariju. Biciklo od ovoga lika se ne zakljucava nigde i ne ispusta iz vida pa da zivio ne znam gdje

Ladri di biciclette

pre 7 godina

O ovoj temi je još 1948. snimljen film. Nadam se da će i ova današnja priča imati srećan kraj po vlasnika bicikla.

Furija

pre 7 godina

E sad ste svi pametni! Nije poenta da pametujete sta je trebalo da radi, zna on dobro i sam, nego prosirite vest i fotku da sto vise njih bude obavesteno da ce mozda kupiti kraden bajs. Ne budite mizerni toliko i ako je komsiji vec crkla krava, kazite mu bar koju lepu i utesnu rec!

heisenberg

pre 7 godina

Ja moj bajs od 700eu ne ostavljam ni 15 sekundi nigde a ne ovu zver na 5 min. Sam je kriv jer veruje u dušu Novog Sada. Na žalost nje više nema.

preka

pre 7 godina

Ako je imao tockove sa slike (ZIPP 303) kako se meni cini samo oni kostaju novi preko 2000 eura. Ovakav bicikl se nigde u svetu ne ostavlja napolju ni sekunde bez nadzora.

29

pre 7 godina

na novom beogradu ispred zgrade socijalnog stajao je lik koji čim neko udje gore a čeka se uvek sat vremena kljestima odvali katanac i stavlja biciklu u auto...ne znam dal zbog toga ali zadnji put sam video i nekog coveka iz obezbeđenja napolju da stoji...uglavnom zakon treba menjati...nema pozajmice za kradju auta,motocikla i bicikla vec krivična prijava...i sam sam bio žrtva pre 15 godina kradje bicikle koju su prefarbali i uništili ali su policajci od trenutka prijave u jednom mup-u u zapadnoj srbiji od starta pristupili ozbiljno i uhvatili počinioca..

max

pre 7 godina

Za svoj 18. rodjendan skupio oko 150e i sav srecan kupio polovan bajs. Vozio ga svaki dan gde god sam stigao, a posto nisam imao gde, uvece ga drzao u podrumu od zgrade. Tako posle 3 mesec, silazim u podrum po bajs, kad ono vidim isecene daske razbacane po podrumu, i naravno bajsa nema... Ne mogu da vam opisem reakciju... Posle godinu dana skupim malo vise para, oko 320e i opet kupim bajs. Ovog puta sam izbacio ormar, koji je stajao pored mog kreveta, iz sobe, a njegovo mesto je zauzeo moj novi ljubimac.

Zoki kaze

pre 7 godina

Ukrali mi bajs od 1000e u centru Novog Sada ispred banke sve pred kamerama. Policija ga uhapsila nakon mjesec dana, prepoznali ga sa video snimka (znaci vec je kaznjavan), a od mog bicikla naravno nista, na sud takodje nikad nisam pozvan a njegovo ime mi ne daju... Ode tesko I posteno zaradjen novac u nepovrat I nikom nista. I onda me neko pita zasto se selim vani? Hvala drzavo, ali od tebe vise ni aspirin.
(sinisa, 13. septembar 2016 22:59)

I vani se krade, nemoj da se brines. Meni su ukrali vredan bicikl u po bela dana, ispred nosa i iz privatnog dvorišta zaključan i privezan za sipku kaljenim lancem. Samo sto ovde skoro svi imaju osiguranje pa je koliko toliko bezbolnije.

Aca

pre 7 godina

U Nišu bi se posle nekolko dana pojavio prepravljen sa navarenom velikom korpom napred za karton i prefarban četkom u braon ili zeleno da se ne prepozna...

pero

pre 7 godina

meni su ukrali bicikl pre par godina, ja prijavio policiji i dok sam se vraćao kući sretnem lika na mom biciklu, skinem ga s njega i održim mu lekciju o ponašanju. na kraju su ga još i uhvatili posle par nedelja i čeka ga suđenje za koji mesec. pravda je spora ali u mom slučaju dostižna.

Nebojša

pre 7 godina

Ja imam bicikl od 20000 dinara zaključavam ga ispred svake radnje čak ga zaključavam i u sopstvenom dvorištu u šupi koju posle isto zaključam noću inače isto sam iz Novog Sada mom drugu su iz dvorišta ukrali bicikl a drugom drugu čak tri isto iz dvorišta.

Srki

pre 7 godina

Kao da si 5 000 eura ostavio na trotoar i ušao u radnju, nikakve razlike. ja za bicikli jednostavno nemam ništa za zaključavanje jer opcija da ga ostavim bez nadzora ne postoji.

Achitwn

pre 7 godina

Pre nego što krenete da psujete, takav bicikl da ostavite bilo gde u svetu u nekom malo većem gradu, nestao bi za 3 minuta. Žao mi je momka jer znam koliko je vremena i novca uložio u njega, ali ako je istina ovo iz teksta kao i da ovo nije prvi put da ga tako ostavlja, sam je delom kriv. Nadam se da će policija naći kradljivca.
(Jim Beam, 13. septembar 2016 23:57)
Ne bih se slozio. Ja sam clan NBac biciklistickog kliba u Naperville IL i nas vecina ima Carbon bikes ovoga tipa. Ostavljamo ih vani i nikad se kradja nije desila.

СретаШтета

pre 7 godina

Људи мени су у сред бела дана, у ширем центру Ниша, на прометном месту, са ЗАКЉУЧАНЕ ПОНИКЕ, скинули предњи точак! Па о чему ми овде причамо?!?!

Petar

pre 7 godina

Najinteresantniji su mi ovi što kažu da se takva stvar u zemlji Srbiji ne ostavlja. Pa se kao pakuju i idu u dijasporu. Eeee, a kad odu, vrlo brzo će videti da u toj dijaspori neće im pasti na pamet da ostavljaju ni mnogo mnogo jeftinije stvari na ulici. Tek će onda videti šta je kriminal i krađa. Ali dobro.

Zoran

pre 7 godina

Bukvalno ga poklonio. Tak kao da nije svestan u kakvom svetu zivimo,kradu se gvozdene banderebi klupe iz parka a kamoli bicikl od 4000-5000 e.

ma ajde

pre 7 godina

Ostavljas bajs od 5000 eur ispred prodavnice...i jos u Srbiji.Opste je poznato a narocito ljudima koji se bave biciklizmom koliko se kod nas kradu bicikli. Tako da ta filozofija nece bas sada, bas meni moze da upali 1-2 put ali vise puta teska posla.

ar

pre 7 godina

@jadan decko....znam cetiri osobe kojima su u protekle dve godine ukradena tri bicikla i motor i nikom od njih nista nije pronadjeno niti je neko uhapsen. Novi Sad je postao grad sposobnih lopova i nesposobne policije...
(nena, 13. septembar 2016 23:03)

Ne bih ja rekao da su nesposobni, već da je tu u pitanju ono o čemu su vaši sugrađani iz grupe Atheist rap još odavno pevali...

"Sve se tako vrti u krug
žaca je lopovu najbolji drug
koriste odavno uigrane cake
dok mi igramo ćorave bake" :)

Preferisco dirti adio

pre 7 godina

Gospode boze, kakvih bolida ima... Lik ostavlja bicikl od 5k ispred prodavnice "4-5 minuta"?!? Sta si ocekivao, da ces ga naci tamo dje si ga ostavio? Imam bicikl nesto manje vrijednosti od ovog ali isto jako skup, nikada ga ne ostavljam na vise od 2 metra od sebe. Jer bicikl se krade za 15-30 sekundi i to ako je vezan. Zao mi je i nadam se da ce se bajs pronaci, zbog takmicenja itd ali druze - pamet u glavu

infidel

pre 7 godina

Ja stvarno ne mogu da poverujem da je čovek ostavio bicikl, da ga nije vezao i otišao na 5min - za 5min nije morao ni da vozi lopov, mogao je peške, lagano 350m da pređe i niko a da mu ne kaže... pa ja moj bajs od 200e vezujem segmentnom sajlom koja košta 50e jer za to treba bar 5-6 minuta cimanja sa onim ogromnim sečicama, i to kvalitetnim da bi se preseklo. Pa ne ide se takvim bajsom u prodavnicu majka mu mlada...

violinbike

pre 7 godina

Da ne bude... u sred Majami Biča u elitnom delu sam ostavio malo bolji bicikl, vrednosti oko 500$ ispred kuće i ušao na minut. Bicikl je nestao... i nije se pojavio :(

miro

pre 7 godina

Ne bih se slozio. Ja sam clan NBac biciklistickog kliba u Naperville IL i nas vecina ima Carbon bikes ovoga tipa. Ostavljamo ih vani i nikad se kradja nije desila.
(Achitwn, 14. septembar 2016 04:56)

A u Čikagu koji je blizu bi li smeo ostaviti isti taj bajs tek tako ??? Mom drugaru su u Torontu maznuli ne baš vredan bajs. Sve zavisi od komšiluka. I definitivno nije isto ostavljati bajs tamo gde se za prosečnu platu može kupiti vrlo vrlo dobar bicikl ili 7-8 solidnih ili u zemlji gde vrednost tog bajsa iznosi prosečnu godišnju zaradu ako ćemo realno. Ležernost ovog reprezentativca je smešna jer, kako kaže, tako ga je ostavljao i pre. Pa naravno da će ga neko "snimiti" i prvom prilikom uraditi to što je uradio. Svojim neodgovornim ponašanjem stvorio je sve preduslove da do krađe dođe. Sam se namestio. Uostalom, ne poznajem nikog ko ima iole vredniji bajs da ga tek tako ostavlja. Kada u Srbiji nekako skupiš 700-800 pa naviše evra za bajs, čuvaš ga ko oko.

slanina

pre 7 godina

Ja vozam bajs star pet godina, pazaren u radnji za 150e,vezujem ga lancem kojim mozes motor vezati... U Novom Sadu kradu biciklove kao žvake da su. Na svakom ćošku, pod kamerama, zavezane, zaključane, iz garaža, iz biciklana, iz podruma... Ovaj jos ostavio na par minuta ispred prodavnice.

marko

pre 7 godina

ljudi da li vi razmisljate?!on taj bicikli koristi za trening a ne gradsku voznju kako vi planirate da fizicki obezbedi bicikli.Dajte malo postovanja prema coveku

Nema

pre 7 godina

Znači , na osnovu komentara , on je kriv što su mu ukrali bicikl? Šta je trebalo, da za njega veže pit bula?
Za čega plaćamo porez, policiju...?

Lemi NS

pre 7 godina

Ns je raj za vozace bicikla kao i nocna mora. Iskreno, ako imate iole vredniji bajk,nema ostavljanja nigde. Nema biciklana i slicno u zgradi, samo u stanu,na terasi ili u sobi...ja se od mog bajka ne odvajam,uzivam dok se vozim i nastavicu tako. Lopovi cekaju vasu gresku! Ovog momka mi je zao, nadam se da ce vratit bicikl.

DaRko

pre 7 godina

Nešo legendo, Ivica dok je bio na tvom mestu je našao bicikl onog japanca za dva dana, a vredeo 1/4 ovog... Šansa za medijski uspeh-bum, iskoristite ovaj zicer i nađite bicikl koji je lako prodati kao i ukrardeni ferari. Laki poeni, ili veliki "fail".. na vama je.

Vlada

pre 7 godina

ne znam cenu u Srbiji, ali pocetna cena u Americi za TM01 je $6000. koliko vidim, ovaj ima dodatnu opremu i to par hiljada dolara. ako nije jedini u Srbiji, veoma je retko ovako nesto pronaci. Ko ide u prodavnicu sa ovim monstrumom?

Sve degenerisano

pre 7 godina

Ja moj od 300€ zaključam sajlekanjom, skinem lanac i još ostanem da ga čuvam i ne ispuštam ga iz ruke. Što je sigurno, sigurno.

Miljko

pre 7 godina

Za 30 evra je mogao da uzme vrhunski U-lock koji ni u Njujorku ne bi bio ukraden, i koji treba 3 minuta seci vrhunskom brusilicom ne bi li se skinui, a pritom je svega 1kg tezak.
Ok prijatrlju, treniras pa te zanimaju vremena, ali 1kg dodatne tezine i te kako vredi na spram stete koju sada imas.

superhik

pre 7 godina

Postoji GPS za bicikle,moze se neko vreme pratitii dok ga lopov ne nadje
...kisobrani se gube,a bicikli kradu to nekako ide sa ove dve stvari.

Stanko

pre 7 godina

Ako ti murija nadje bajk, ima da ih tuzim. Mi nismo reprezentativci i nase bajkove ko shisa, a za tvoj ce i kamere da gledaju...

Aleksandar

pre 7 godina

U NS se baš puno kradu bicikli. Meni takođe. Uhvatili su nekog lika koji je priznao kradju, mada je upitno koliko i šta je zaista ukrao. Dobio sam odluku suda da mi lik duguje novac u vrednosti bicikla. Prošle su godine, a novac nikada nisam video. Bicikl je bio iz radnje. Posle sam otišao na Najlon u nadi da ću tamo nešto naći. No, plašio sam se da ne kupim kraden. I tako nađem lepu mašinu za oko 400€ i dosta zagledah, prodavac se već bio unervozio. Kako li saznati da li je kraden, pitao sam se. Bio je jedan poznanik sa mnom. On me je u jednom trenutku upitao 'I, šta kažeš?'. Bili smo malo udaljeni od prodavca. Odgovorim poznaniku tako da može i prodavac da čuje 'Ma dobar je bajk, ali neću da kupujem kraden'. Na to prodavac nervozno odgovori 'Nećeš naći ovde koji nije kraden'. Pomislih, hvala brate i kupih nov bajk u radnji.

Jim Beam

pre 7 godina

Pre nego što krenete da psujete, takav bicikl da ostavite bilo gde u svetu u nekom malo većem gradu, nestao bi za 3 minuta. Žao mi je momka jer znam koliko je vremena i novca uložio u njega, ali ako je istina ovo iz teksta kao i da ovo nije prvi put da ga tako ostavlja, sam je delom kriv. Nadam se da će policija naći kradljivca.

Bicu Slobodan

pre 7 godina

U zemlji Srbiji ostavis bicikl vredan 5000 evra ispred prodavnice na 5 minuta?! Jel ovo njuz net ili se ovaj decko sali. Pa o cemu si razmisljao?

ekrem

pre 7 godina

Dobro jasno je svima da od trke nece biti nista, kao ni od njegovog bicikla jer ce zavrsiti ko zna gde. Ali takvo hazardersko ponasanje, ostaviti bicikl ispred radnje i kao nece ga niko.
Pre svega svaka cast momku na uspehu i zabelezenim rezultatima, ali bicikl je trebao zakljucati i time fizicki osigurati da se ne moze tako brzo ukrasti. Druga stvar, ako je pametan ovaj bicikl je trebao osigurati...
Posle je***a nema kajanja

Slobo

pre 7 godina

Neverovato ,bicikl od 5000 evra ostavi na 4,5 minuta!Ko da ne zna čovek gde živi?Ja svoj od 200 ne ostavljam ni pola minuta-stvarno čudno!!!

sinisa

pre 7 godina

Ukrali mi bajs od 1000e u centru Novog Sada ispred banke sve pred kamerama. Policija ga uhapsila nakon mjesec dana, prepoznali ga sa video snimka (znaci vec je kaznjavan), a od mog bicikla naravno nista, na sud takodje nikad nisam pozvan a njegovo ime mi ne daju... Ode tesko I posteno zaradjen novac u nepovrat I nikom nista. I onda me neko pita zasto se selim vani? Hvala drzavo, ali od tebe vise ni aspirin.

KoleM

pre 7 godina

Trebalo bi te što kradu bicikle odmah na tešku i dugačku robiju jer prave veću štetu nego što imaju korist. Ja na primer, često ne idem biciklom već kolima jer se plašim da ostavim bicikl, i tako zagađujem bespotrebno sredinu. Siguran sam da i mnogi drugi tako razmišljaju.

mitar

pre 7 godina

ja ne ostavljam moj od 400e na minut bez nadzora a ti ostavis na izvolte 4000e i ocekujes da ti i dalje bude na istom mestu?? ljudi rade za 200e, za 4000e bi prodali i rodjendu babu, to je necija dvogodisnja plata! ne kazem da siromastvo opravdava kradju ali navodi na iskusenje, nazalost

Zuba

pre 7 godina

Covece nisi mi jasan. Pa ja moj bicikl vredan samo 350 evra ne ostavljam samog na ulici duze od minut. Ako treba tu je lanac. A ovaj tvoj vredi 5000 evra i ti ga jos ostavljas kako kazes u ulici koja je prometna. Pa ja se ne bih odvajao od mog bicikla da toliko vredi ni na milisekund.

KiMi Rajkonen

pre 7 godina

bio neki slican BMC prosli vikend na bubanj potoku...otisao za 200 evra dok sam se snasao za pare..!
ekstra je bajs, pretpostavljam da je negde od preko, jer ne verujem da bi prodavac imao m.da da masinu od par hiljada javno prodaje..!

heisenberg

pre 7 godina

Ja moj bajs od 700eu ne ostavljam ni 15 sekundi nigde a ne ovu zver na 5 min. Sam je kriv jer veruje u dušu Novog Sada. Na žalost nje više nema.

seoska dzukela

pre 7 godina

Prosto neverovatno, ne znam ni jednu osobu iz Novog Sada da mu bar jednom nisu ukrali bajs! Stvarno ne znam radi li policija nešto na sprečavanju ovih dela ili su nesposobni?! Takođe mi je jednom ukraden bicikl, iz dvorišta kuće, a drugom prilikom mi je obijen auto na platnom parkingu u sred centra grada. Na moju konstataciju da ne mogu da verujem da mi se to baš na tom mestu desilo, policajac mi je rekao " što si tu parkirao, to se ovde stalno dešava". Pa zasto se onda na tom mestu ne postavi jedan pozornik i problem resen?! Sve sto se desava govori u prilog tome da je policija zaista nesposobna za ista vise od toga da napise kaznu za neku glupost u saobracaju i to je otprilike to od njihovih mogucnosti. Meni je stvarno zao da ih placam...

mlivan

pre 7 godina

Ooogroman broj bicikli se ukrade u Novom Sadu. Zakon ama bas nista ne znaci lopovima. Mozda da se uvede stavka batinjanja ruku pa da dooobro zapamte ili im se bar malo vise oteza...

QR

pre 7 godina

Ja bi se tresao od nervoze da ostavim deset puta jeftiniji bicikl bez lanca makar i na minut. To je kao da ostaviš otkljucan auto sa ključem u motoru... to se ne radi gospodine triatlonac!

Miša, Bgd

pre 7 godina

Prokleto im bilo. Tuga, a šta mogu sa njim? Ovakvih u Srbiji ima 10-ak... nije ni za "u delove" jer je i tako teško prodati. Ram, ha, nikako osim ako si mnogo glup... Verujem da kada shvate koliko "peče", prodaće nekom naivnom za 200eur ili još gore, baciće u neki kanal da trune. Stoka.

Goran

pre 7 godina

Covece, saosecam sa tobom ... besan sam zbog ovoga, ali mi jedno nije jasno. Ja sam matori rekreativac, pa opet bicikl ili vozim ili ga drzim na terasi. Ne postoji trenutak kada je bicikl van mog stana, sam. Uostalom, ta time trial masina nije za voznju do prodavnice. Ne opravdavam lopova, ali ti si mu poklonio zicer.

budući dijasporac

pre 7 godina

Izuzetno mi je žao što mu se tako nešto desilo, ja sam biciklista, amater, ali čoveče, gde ti je mozak da ostavljaš bombu od bicikla ispred prodavnice?????

nena

pre 7 godina

jadan decko....znam cetiri osobe kojima su u protekle dve godine ukradena tri bicikla i motor i nikom od njih nista nije pronadjeno niti je neko uhapsen. Novi Sad je postao grad sposobnih lopova i nesposobne policije...

ma ajde

pre 7 godina

Ostavljas bajs od 5000 eur ispred prodavnice...i jos u Srbiji.Opste je poznato a narocito ljudima koji se bave biciklizmom koliko se kod nas kradu bicikli. Tako da ta filozofija nece bas sada, bas meni moze da upali 1-2 put ali vise puta teska posla.

nemanja

pre 7 godina

Zao mi je, ljudi su stoka, ali ja svoj bicikl koji vredi 500 evra, cuvam kao oci u glavi, jer je i meni to ogromna cifra. Sta bi tek bilo da imam bicikl kao ti, pa trima sajlama bih ga vezao, a ti ga ostavio na 5minuta...

Vladan R

pre 7 godina

Zaista ne znam o cemu je doticni razmisljao. Znam za primer, od pre desetak i vise godina, da je covek usao u video klub, da vrati film. Nije trajalo ni mionut, a kad je izasap samo je video kako neko na njegovom biciklu zamice za cosak.

Miljko

pre 7 godina

Za 30 evra je mogao da uzme vrhunski U-lock koji ni u Njujorku ne bi bio ukraden, i koji treba 3 minuta seci vrhunskom brusilicom ne bi li se skinui, a pritom je svega 1kg tezak.
Ok prijatrlju, treniras pa te zanimaju vremena, ali 1kg dodatne tezine i te kako vredi na spram stete koju sada imas.

Petar

pre 7 godina

Najinteresantniji su mi ovi što kažu da se takva stvar u zemlji Srbiji ne ostavlja. Pa se kao pakuju i idu u dijasporu. Eeee, a kad odu, vrlo brzo će videti da u toj dijaspori neće im pasti na pamet da ostavljaju ni mnogo mnogo jeftinije stvari na ulici. Tek će onda videti šta je kriminal i krađa. Ali dobro.

BIciklista

pre 7 godina

Pobogu covece, pa kako nisi obezbedio bicikl od 4000 evra?

Ja paranoisem i kada mi je vezan bicikl, iako moja bicikla ne kosta ni desetog dela tvoje.

Nema

pre 7 godina

Znači , na osnovu komentara , on je kriv što su mu ukrali bicikl? Šta je trebalo, da za njega veže pit bula?
Za čega plaćamo porez, policiju...?

Stanko

pre 7 godina

Ako ti murija nadje bajk, ima da ih tuzim. Mi nismo reprezentativci i nase bajkove ko shisa, a za tvoj ce i kamere da gledaju...

Achitwn

pre 7 godina

Pre nego što krenete da psujete, takav bicikl da ostavite bilo gde u svetu u nekom malo većem gradu, nestao bi za 3 minuta. Žao mi je momka jer znam koliko je vremena i novca uložio u njega, ali ako je istina ovo iz teksta kao i da ovo nije prvi put da ga tako ostavlja, sam je delom kriv. Nadam se da će policija naći kradljivca.
(Jim Beam, 13. septembar 2016 23:57)
Ne bih se slozio. Ja sam clan NBac biciklistickog kliba u Naperville IL i nas vecina ima Carbon bikes ovoga tipa. Ostavljamo ih vani i nikad se kradja nije desila.

Zoran

pre 7 godina

Bukvalno ga poklonio. Tak kao da nije svestan u kakvom svetu zivimo,kradu se gvozdene banderebi klupe iz parka a kamoli bicikl od 4000-5000 e.

Мирко

pre 7 godina

Коментари да је он крив што је оставио бајк испред продавнице су глупост.Боље да сте га назвали будалом зато што живи у лоповској држави коју је требао да представља на трци.Може полиција да реши проблем лопова бицикли у координисаној акцији са бициклистима уз помоћ гпс уређаја.

Pedja

pre 7 godina

Ne zna se ko je ovde "ludji". Taj sto je ukrao stvar od 5000eur da bi ga prodao za 300 ili u delove, ili ti sto si tako vrednu stvar ostavio na tacni !!!

Preferisco dirti adio

pre 7 godina

Gospode boze, kakvih bolida ima... Lik ostavlja bicikl od 5k ispred prodavnice "4-5 minuta"?!? Sta si ocekivao, da ces ga naci tamo dje si ga ostavio? Imam bicikl nesto manje vrijednosti od ovog ali isto jako skup, nikada ga ne ostavljam na vise od 2 metra od sebe. Jer bicikl se krade za 15-30 sekundi i to ako je vezan. Zao mi je i nadam se da ce se bajs pronaci, zbog takmicenja itd ali druze - pamet u glavu

miro

pre 7 godina

Ne bih se slozio. Ja sam clan NBac biciklistickog kliba u Naperville IL i nas vecina ima Carbon bikes ovoga tipa. Ostavljamo ih vani i nikad se kradja nije desila.
(Achitwn, 14. septembar 2016 04:56)

A u Čikagu koji je blizu bi li smeo ostaviti isti taj bajs tek tako ??? Mom drugaru su u Torontu maznuli ne baš vredan bajs. Sve zavisi od komšiluka. I definitivno nije isto ostavljati bajs tamo gde se za prosečnu platu može kupiti vrlo vrlo dobar bicikl ili 7-8 solidnih ili u zemlji gde vrednost tog bajsa iznosi prosečnu godišnju zaradu ako ćemo realno. Ležernost ovog reprezentativca je smešna jer, kako kaže, tako ga je ostavljao i pre. Pa naravno da će ga neko "snimiti" i prvom prilikom uraditi to što je uradio. Svojim neodgovornim ponašanjem stvorio je sve preduslove da do krađe dođe. Sam se namestio. Uostalom, ne poznajem nikog ko ima iole vredniji bajs da ga tek tako ostavlja. Kada u Srbiji nekako skupiš 700-800 pa naviše evra za bajs, čuvaš ga ko oko.

infidel

pre 7 godina

Ja stvarno ne mogu da poverujem da je čovek ostavio bicikl, da ga nije vezao i otišao na 5min - za 5min nije morao ni da vozi lopov, mogao je peške, lagano 350m da pređe i niko a da mu ne kaže... pa ja moj bajs od 200e vezujem segmentnom sajlom koja košta 50e jer za to treba bar 5-6 minuta cimanja sa onim ogromnim sečicama, i to kvalitetnim da bi se preseklo. Pa ne ide se takvim bajsom u prodavnicu majka mu mlada...

karma

pre 7 godina

ovaj je kao moja devojka, opušten u životu, kad joj kažem nemoj sa skupim telefonom da igraš igricu u busu ili po zelenjaku da telefoniraš, oni mi kaže da negativno razmišljam... dok jedan dan nije došla uplakana... maznuli joj tel u Knezu iz tašne... naravno policija ga nije ni tražila iako mogu da ga nađu za 5 min

jutarnji troll

pre 7 godina

Ajde pojašnjenje jer izgleda da mnogi ne shvataju. Na trening se ne nosi lanac. A čovek ušao u prodavnicu da kupi vodu ili čokoladu. Šta da radimo kad nismo civilizovana država, vidim da je većini komentatora normalno da se bicikl krade, pa ga treba obezbediti sa šest lanaca i katanaca.
Krađa nije normalna, pa makar i bicikla.
Zaista je jadna svest ovog društva.

marko

pre 7 godina

ljudi da li vi razmisljate?!on taj bicikli koristi za trening a ne gradsku voznju kako vi planirate da fizicki obezbedi bicikli.Dajte malo postovanja prema coveku

Furija

pre 7 godina

E sad ste svi pametni! Nije poenta da pametujete sta je trebalo da radi, zna on dobro i sam, nego prosirite vest i fotku da sto vise njih bude obavesteno da ce mozda kupiti kraden bajs. Ne budite mizerni toliko i ako je komsiji vec crkla krava, kazite mu bar koju lepu i utesnu rec!

Sve degenerisano

pre 7 godina

Ja moj od 300€ zaključam sajlekanjom, skinem lanac i još ostanem da ga čuvam i ne ispuštam ga iz ruke. Što je sigurno, sigurno.

preka

pre 7 godina

Ako je imao tockove sa slike (ZIPP 303) kako se meni cini samo oni kostaju novi preko 2000 eura. Ovakav bicikl se nigde u svetu ne ostavlja napolju ni sekunde bez nadzora.

Komentator

pre 7 godina

Mislim da je nebitno koliko ovaj bicikl vredi, vec cinjenica da svi smatraju da je normalno da bude ukraden. Nazalost to nam je uslo u svest.

Primera radi, kada neko zaboravi deciju igracku u parku, drugi roditelj ce je "pokupiti" u roku od 5 minuta.

Zivim u nemackoj, i u nasem parku, igracke ostaju tu i po nekoliko dana dok se vlasnik ne seti. Deca se vaspitavaju od ranih nogu sa devizom: "ono sto nije moje ne diram".

Dete je otac coveka.

generalwar

pre 7 godina

najjace mi je ovo sto smo majstori da utvrdimo da je on sam kriv hahaahaha..brat djura ce ti oprostiti sto te je tukao!!!u svakom iole normalnom drustvu bi svi odreda osudili kradju a mi idemo do tvrdnje da je ostavio bajs na tacni!!ko su ti sto kradu od nas samih..dajmo ih imenovati..jesmo li mi to srbi ili je neko preko grane dosao da krade od nas!!!i ako jesu srbi zasto uvek sako inicijali jer kako cemo ih javno osuditi ako ih ne znamo poimenice!!!jadno je ovo drustvo u kojem odrastaju nasa deca i gde mi zivimo.ovo je poluzivot..neki hibrid rijaliti turbo zatvor

Ladri di biciclette

pre 7 godina

O ovoj temi je još 1948. snimljen film. Nadam se da će i ova današnja priča imati srećan kraj po vlasnika bicikla.

M

pre 7 godina

Prvo, sport je TRIATLON, a ne triJatlon!

Drugo, nigde ne piŠe da je ostavio biciklu I da je nije vezao. Kao da se vezane bicikle ne kradu ? Meni su ukrali sajlom vezanu biciklu, pored nekoliko drugih vezanih bicikli, u sred prometne ulice.

Treće, što lepo govore I ostali komentari - nije on kriv što je ostavio biciklu, nego su krivi ovi što su je ukrali. On sigurno sad sam sebe mrzi zbog toga što se desilo, iako nije ni kriv. Komentari tipa : ko ti je kriv sam si to tražio su potpuno nepotrebni!

Užasno je što se ovo desilo, bilo neposredno pred trku ili ne.
Nadam se da će naći biciklu što pre, neoštećenu.
Srećno na trci!!! I da se brzo oporaviš od ovoga!

max

pre 7 godina

Za svoj 18. rodjendan skupio oko 150e i sav srecan kupio polovan bajs. Vozio ga svaki dan gde god sam stigao, a posto nisam imao gde, uvece ga drzao u podrumu od zgrade. Tako posle 3 mesec, silazim u podrum po bajs, kad ono vidim isecene daske razbacane po podrumu, i naravno bajsa nema... Ne mogu da vam opisem reakciju... Posle godinu dana skupim malo vise para, oko 320e i opet kupim bajs. Ovog puta sam izbacio ormar, koji je stajao pored mog kreveta, iz sobe, a njegovo mesto je zauzeo moj novi ljubimac.

Zoki kaze

pre 7 godina

Ukrali mi bajs od 1000e u centru Novog Sada ispred banke sve pred kamerama. Policija ga uhapsila nakon mjesec dana, prepoznali ga sa video snimka (znaci vec je kaznjavan), a od mog bicikla naravno nista, na sud takodje nikad nisam pozvan a njegovo ime mi ne daju... Ode tesko I posteno zaradjen novac u nepovrat I nikom nista. I onda me neko pita zasto se selim vani? Hvala drzavo, ali od tebe vise ni aspirin.
(sinisa, 13. septembar 2016 22:59)

I vani se krade, nemoj da se brines. Meni su ukrali vredan bicikl u po bela dana, ispred nosa i iz privatnog dvorišta zaključan i privezan za sipku kaljenim lancem. Samo sto ovde skoro svi imaju osiguranje pa je koliko toliko bezbolnije.

Nebojša

pre 7 godina

Ja imam bicikl od 20000 dinara zaključavam ga ispred svake radnje čak ga zaključavam i u sopstvenom dvorištu u šupi koju posle isto zaključam noću inače isto sam iz Novog Sada mom drugu su iz dvorišta ukrali bicikl a drugom drugu čak tri isto iz dvorišta.

Vlada

pre 7 godina

ne znam cenu u Srbiji, ali pocetna cena u Americi za TM01 je $6000. koliko vidim, ovaj ima dodatnu opremu i to par hiljada dolara. ako nije jedini u Srbiji, veoma je retko ovako nesto pronaci. Ko ide u prodavnicu sa ovim monstrumom?

slanina

pre 7 godina

Ja vozam bajs star pet godina, pazaren u radnji za 150e,vezujem ga lancem kojim mozes motor vezati... U Novom Sadu kradu biciklove kao žvake da su. Na svakom ćošku, pod kamerama, zavezane, zaključane, iz garaža, iz biciklana, iz podruma... Ovaj jos ostavio na par minuta ispred prodavnice.

kalcokera

pre 7 godina

ja sedim u maloj basti u Bg kafani .bicikl na tri Metra Od mene gledam u njega I prika prilazi I uzima ga samo sto nije seo.skacem kao oparen Sta radis sa tom bjciklom.samo gledam Hocu Da kypim istu.

ar

pre 7 godina

@jadan decko....znam cetiri osobe kojima su u protekle dve godine ukradena tri bicikla i motor i nikom od njih nista nije pronadjeno niti je neko uhapsen. Novi Sad je postao grad sposobnih lopova i nesposobne policije...
(nena, 13. septembar 2016 23:03)

Ne bih ja rekao da su nesposobni, već da je tu u pitanju ono o čemu su vaši sugrađani iz grupe Atheist rap još odavno pevali...

"Sve se tako vrti u krug
žaca je lopovu najbolji drug
koriste odavno uigrane cake
dok mi igramo ćorave bake" :)

Lemi NS

pre 7 godina

Ns je raj za vozace bicikla kao i nocna mora. Iskreno, ako imate iole vredniji bajk,nema ostavljanja nigde. Nema biciklana i slicno u zgradi, samo u stanu,na terasi ili u sobi...ja se od mog bajka ne odvajam,uzivam dok se vozim i nastavicu tako. Lopovi cekaju vasu gresku! Ovog momka mi je zao, nadam se da ce vratit bicikl.

Slaven

pre 7 godina

Ja zivim u Kanadi. Ovamo se glatko i mnogo gora bicikla kradu i to zakljucana dobrim katancima itd. Ja imam biciklo od 1000 evra i njega ne ostavljam nidje van kuce, a na posao kad idem sa njim unosim ga u kancelariju. Biciklo od ovoga lika se ne zakljucava nigde i ne ispusta iz vida pa da zivio ne znam gdje

DaRko

pre 7 godina

Nešo legendo, Ivica dok je bio na tvom mestu je našao bicikl onog japanca za dva dana, a vredeo 1/4 ovog... Šansa za medijski uspeh-bum, iskoristite ovaj zicer i nađite bicikl koji je lako prodati kao i ukrardeni ferari. Laki poeni, ili veliki "fail".. na vama je.

Zmija

pre 7 godina

Momak se vraćao sa treninga, na trening se ne vuče lanac koji je težak oko 700 grama. To je ok, ali u tom slučaju nije trebalo da ulazi u prodavnicu već da kupi tu čokoladicu na trafici.

Ironman70.3

pre 7 godina

Ne znam gde taj bolid misli da proda ovo? Znam ovog momka sa raznih trka i sa neta, poslednji put na WeRunBg. Šteta stvarno, prelep BMC, +Zipp wheelset, ROTOR, sigurno fitovan samo za njega... :( Nadam se da ćeš ga naći,

Srki

pre 7 godina

Kao da si 5 000 eura ostavio na trotoar i ušao u radnju, nikakve razlike. ja za bicikli jednostavno nemam ništa za zaključavanje jer opcija da ga ostavim bez nadzora ne postoji.

СретаШтета

pre 7 godina

Људи мени су у сред бела дана, у ширем центру Ниша, на прометном месту, са ЗАКЉУЧАНЕ ПОНИКЕ, скинули предњи точак! Па о чему ми овде причамо?!?!

violinbike

pre 7 godina

Da ne bude... u sred Majami Biča u elitnom delu sam ostavio malo bolji bicikl, vrednosti oko 500$ ispred kuće i ušao na minut. Bicikl je nestao... i nije se pojavio :(

superhik

pre 7 godina

Postoji GPS za bicikle,moze se neko vreme pratitii dok ga lopov ne nadje
...kisobrani se gube,a bicikli kradu to nekako ide sa ove dve stvari.

Aca

pre 7 godina

U Nišu bi se posle nekolko dana pojavio prepravljen sa navarenom velikom korpom napred za karton i prefarban četkom u braon ili zeleno da se ne prepozna...

pero

pre 7 godina

meni su ukrali bicikl pre par godina, ja prijavio policiji i dok sam se vraćao kući sretnem lika na mom biciklu, skinem ga s njega i održim mu lekciju o ponašanju. na kraju su ga još i uhvatili posle par nedelja i čeka ga suđenje za koji mesec. pravda je spora ali u mom slučaju dostižna.

29

pre 7 godina

na novom beogradu ispred zgrade socijalnog stajao je lik koji čim neko udje gore a čeka se uvek sat vremena kljestima odvali katanac i stavlja biciklu u auto...ne znam dal zbog toga ali zadnji put sam video i nekog coveka iz obezbeđenja napolju da stoji...uglavnom zakon treba menjati...nema pozajmice za kradju auta,motocikla i bicikla vec krivična prijava...i sam sam bio žrtva pre 15 godina kradje bicikle koju su prefarbali i uništili ali su policajci od trenutka prijave u jednom mup-u u zapadnoj srbiji od starta pristupili ozbiljno i uhvatili počinioca..

jacar

pre 7 godina

Hmmm... Bicikli se masovno kradu u Novom Sadu. Većina krađa, čak i kada se prijavi, ne proizvodi ama baš nikakvu akciju policije, jer je, jel' te, vrednost manja od ne znam koliko evra pojedinačno (a u većini slučajeva i kada nije). No, u sumi, u pitanuju je ogroman novac, svakog meseca. Prosto se postavlja pitanje da li se deo te sume sliva u "prave džepove", pa sve ostaje kako jeste...

Aleksandar

pre 7 godina

U NS se baš puno kradu bicikli. Meni takođe. Uhvatili su nekog lika koji je priznao kradju, mada je upitno koliko i šta je zaista ukrao. Dobio sam odluku suda da mi lik duguje novac u vrednosti bicikla. Prošle su godine, a novac nikada nisam video. Bicikl je bio iz radnje. Posle sam otišao na Najlon u nadi da ću tamo nešto naći. No, plašio sam se da ne kupim kraden. I tako nađem lepu mašinu za oko 400€ i dosta zagledah, prodavac se već bio unervozio. Kako li saznati da li je kraden, pitao sam se. Bio je jedan poznanik sa mnom. On me je u jednom trenutku upitao 'I, šta kažeš?'. Bili smo malo udaljeni od prodavca. Odgovorim poznaniku tako da može i prodavac da čuje 'Ma dobar je bajk, ali neću da kupujem kraden'. Na to prodavac nervozno odgovori 'Nećeš naći ovde koji nije kraden'. Pomislih, hvala brate i kupih nov bajk u radnji.