Utorak, 16.08.2016.

18:02

Bajden: Hvala, moja unuka sada misli da sam ja bitan

Potpredsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da je za celu Evropu bitno da region bude ujedinjen i miran, i da je Srbija kamen temeljac regiona.

Izvor: B92

Bajden: Hvala, moja unuka sada misli da sam ja bitan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

DrugMarko

pre 7 godina

@fancy Potpredsednik Amerike je sto se tice moci i uticaja bog licno u odnosu na premijere banana republika. A Al Gora su prozivali zbog njegove opsesije za vise ciljeve, borbu protiv globalnog otopljavanja i slicno, a ne zbog funkcije. Nije ni South park za svakoga.

Hedona

pre 7 godina

SAD i Srbija rade na tome da građani Srbije žive bolje. Srbija svakako teži ekonoskom napretku i razvoju. Srbiji su svakako važno da građani žive bolje.

Gile

pre 7 godina

Skroz odlican komentar suseda Tomislava. U Sumadiji kazu, slepci smo bre! Dzaba ginemo kao marva kad sve prokockamo uludo.
Umesto da su nam ti Ameri ostali frendovi od 1918 i1945 uspeli smo da ih napravimo neprijateljima koji su nas raskucili zarad Albanaca i Hrvata

jorgebarabahosa

pre 7 godina

Sinisa Pavic prorekao jos 2007. - docekasmo i mi Naseg Sojica. Uzima Drug vucic onaj opanak od postenog proizvodjaca kao poklon Bajdenu u vrednosti 70 Evrica, pa kaze '' plati Panjkovicu'', na opasku da njegov saradnik nema dovoljno novca, nastavlja u stilu ''polako s placanje''

Adam

pre 7 godina

Bajden postaje politička prošlost Amerike pobedom Donalda Trampa a to se vidi i po tome što obilazi naj neefikasnije političke operativce USA, Vučiča i Tačija

Deda Nemanja

pre 7 godina

Sloba, naš Crnogorac, bi se borio za Jugoslaviju do zadnjeg Srbina. Nešto je jako trulo u srpskom identitetu kada vidim koliko pate za njim i ako ih je doveo do plate i penzije od nekoliko desetina maraka.

Pantagruel

pre 7 godina

Не волим Америчку спољну политику, ни Бајдена. Није ми драго што се шета по нашој земљи као окупатор, али не разумем људе који му замерају што са собом води унуку. Да сам на његовом месту, да сам имао сина који је умро од рака (вероватно добијеног тамо где је служио у мисијама, а где је било много осиромашеног уранијума) и да ми је од њега остало унуче, сигурно бих повео малу тамо где је њен отац био на служби. Посебно бих то учинио у тренутку када неко тамо читавој улици даје његово име. То су основе васпитања деце. Тако се дете пд малена учи да и оно сутра служи својој држави, као његови родитељи и остали преци. Тако ради свако ко држи до себе и до своје традиције и то се мора поштовати чак и ако се нађемо на супротним странама. Људи данас имају много страсти, али немају витештва. Витештво је оно кад противнику подигнеш споменик зато што се храбро, одлучно и доследно борио против тебе и урадиш то иако је у том његовом отпору погинуло и много твојих. Пример: споменик браниоцима Београда из 1915. године који су подигли Немци у Кошутњаку.

Mich

pre 7 godina

Sad gledam na TV za opanke mu trazili pijacari 70 e HAHAHAHA, Vu cko krenuo da plati pa se setio da nije poneo, kaze Bajdenu its paid HAHAHA...pijacara uhapsiti kojih bre 70 e indijancu

DALIBORKA

pre 7 godina

Nije nista pogresila njegova unuka, potpuno je u pravu da je njen deda danas prilikom posete bio glavni, moze da bude ponosna na svog dedu.Mogla je da vidi koliko je nas narod gostoprimljiv i kako postuje svoje goste.Nadam se da ce joj Srbija ostati u lepom secanju.

nenad 12

pre 7 godina

Bio sad snimak na dnevniku Rts Kupio Bajden opanke na štandu u Skadarliji, Vučić se uhvatio za novčanik da plati cena 70 evra.
Kako je u Srbiji moguće da cena nije u dinarima nego u evrima i da li je prodavac izdao fiskalni i u kojoj valuti?
Cena jednih opanak 70e znači za prosečnu Srpsku radničku platu jedva tri para opanaka.

fancy

pre 7 godina

Ovo mu dodje kao u Southpark kada Al Gore ocajnicki trazi paznju pa izmisli manbearpig i kako treba spasiti svet od te napasti:)...dakle skroz iskreno sa njegove strane sta znaci pozicija zamenika predsednika

Samo Napredno Sramno

pre 7 godina

Udjes na preporucene komentare, a onda vidis koliko minusa imaju, pa pomislis da si kliknuo na nepreporucene. u prvom trenutku ti nista nije jasno, ali posle shvatis da botovi odlicno rade svoj posao i nakon izbora.

svemir

pre 7 godina

Kamen temeljac...... To je ono sto Vucic i Dacic zakopavaju po Srbiji, nema veze sa docekom Bajdena.
Vi i vasi kameni temeljci. ko li je pustio tu besmislicu u zrak?
Bajden sigurno nije rekao da je Srbija ikakav kamen pa ni temeljac.

omega

pre 7 godina

neko je pomenuo da smo bili saveznici sa amerima do slobodana milosevica i njegove politike. nema vece zablude od ovoga. prestali smo da budemo saveznici onog momenta kad njima vise nije bio interes da to budemo. i tu je kraj svake price.

malisa

pre 7 godina

Komšije, vi ni ne znate koliko je SAD bio na vašoj strani ranih devedesetih - u administraciji Buša starijeg su bili Iglburger i Skovkroft koji su obožavali Srbe jer su radili u mladosti u ambasadi u Beogradu...

Zato je državni sekretar Bejker dao "odrješene ruke" JNA da "zavede red" u Jugoslaviji u jesen '91 zato su Ameri uveli embargo na uvoz oružja i nevoljko priznali Hrvatsku tek pola godine nakon Evrope...

No vi niste htjeli savezništvo s Amerima, otpucali ste ih i ložili se na slavensku braću Ruse.

SAD je počeo podržavati Hrvatsku tek 1994.

Da niste otpucali Amere imali biste i Kosovo i BiH i bili biste 15 km od Zagreba i na liniji Virovitica-Karlobag.

Ali valjda su vama braća Rusi važniji, nama je ovako dobro ispalo.
(Tomislav HR, 16. avgust 2016 20:04)
---nit je vama "ispalo", nit smo mi njih "otpucali"... zo su mnogo ozbiljnije igre...

Kmer

pre 7 godina

Objasnio Tomislav HR...čovek je u pravu koliko god bilo gorko to svariti...to je paradigma novosrpstva...korumpirana, nesposobna i prema narodu zla elita i malouman narod.

T.N.

pre 7 godina

A secam se vodje kad je turisticki obilazio belu kucu jer niko nije hteo da ga primi, bitan si nema sta! Ima da radis kako ti se kaze, instrukcije primljene hehe

gulamferska nacija

pre 7 godina

@Bata Stojkovic,
e to Kosovo smo mi od 1913 pa na ovamo (osim Titovog doba) tretirali gore nego koloniju i zato sada vise nemamo nikakvo moralno pravo na njega. Procerdali smo ga kao sto cemo izgleda uciniti i sa ostatkom Srbije.

Radovan

pre 7 godina

Mi se ne borimo protiv Islamske drzave! Nismo je pravili, nismo nikog dirali, nismo napravili egzodus, niti sta kupujemo niti im sta prodajemo. Gospodo Amerikanci oni za nas ne postoje. Kao ni mi za njih. Nemojte da nas trpate u ratove koji nas se ne ticu.

Od igle do lokomotive naopako

pre 7 godina

Nekada davno u najpopularnijem ozbiljnom američkom časopisu slika Miloševića i žene mu Mire...tekst na dve strane kako je on "garant stabilnosti u regionu" itd. A onda preko noći svetski neprijatelj br.1
Tako da bilo kakav tekst iz usta ovih svetskih tamničara ne vredi ni piš..va boba... ali opet ima to da gledamo nevoljno trideset puta dnevno umesto svih drugih dešavanja!

Rade

pre 7 godina

Dobro je da se sa Amerikancima nadje zajednicki jezik.Srbija konacno skida jedan teret koji ju je konstantno davio duzi period,a to je sukob sa amerikancima.sada se mozemo nadati da ce i neki nasi drzavni interesi biti realizovani.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Bajden ukapirao da je Vucicu najvaznije da ga uhvati pod ruku, potapse ga po ramenu, nazove liderom u regionu (od Male Krsne do Bujanovca, naravno) ili ga pusti da izjavu za stampu ispred ograde Bele Kuce ali mu ne pada napamet da Kosovo vrati zakonitom vlasniku i onima ciji su dedovi 1912e krv prolili da ga otmu iz ruku okupatora i vrate Srbiji.

Saveznik

pre 7 godina

Sta ovi ne znaju ,Srbija je bitna dok je ruski saveznik kad to ne bude vise nikom nece biti potrebni i eto ti bombi na vrat,Milosevic izkusio,on je bio mnogo zaljubljen u Ameriku,cak je u Dejtonu saputa engleski,zasto su prozapadnjaci tako sad pametni djavo ce im znati a Kosovo nemaju,aahahahaha.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Vucic nam je Bozija kazna. Covek koji je uz Seselja pricao da ce sve Albance proterati preko Prokletija danas obecava Bajdenu i nama da ce ugostiti ove sto zagovaraju Veliku Albaniju i jos naso da prica o ocuvanju nacionalnih interesa a narod zablesio u njega kao nekad u Tita.

infidel

pre 7 godina

Da Bajden je jedan od likova koji je svu krivicu za sve ratove svalio ne na Srbiju, ne na Miloševića i vođe već na SRPSKI NAROD da bi dobio podršku da nas bombarduju prvo u Bosni a onda i u Srbiji. Siguran sam da je zainteresovan za mir, ako mu daju dovoljno reketa...jer od rata se lakše zaradi nego od mira.

Jo

pre 7 godina

Neko je ovde primetio da je Bajden sada bitam u Americkoj politici kao sto je to cistacica u beloj kuci ili tako nesto.Odlicna paralela i ja bih se pridruzio tom stavu uz napomenu da Ameri nikad ne dolaze tek tako
Predpostavljam da ce biti govora iza zatvorenih vrata o Gvantanamu , eventualno jos nekog da nam uvale a za uzvrat podrze na putu u EU ili nesto slicno.
Malo pohvale Srbiju zahvale se na gostoprimstvu , pohvale AV da radi odlican posao.Svi siti i ovce na broju.

zvezdica

pre 7 godina

Naš Premijer je i danas pokazao da želi samo Srbiju da tera napred, u NWO, bez obzira na nepravednu prošlost koja je nametnuta Srbiji i 1918,1943 i 1999. Novi Tito je na pomolu, fotelje su stabilne bar do 2022. a mi moramo mazati njegove nebuloze na leba i tako će da opstanemo bez da znamo gde su granice Srbije... Hvala.

Tomislav HR

pre 7 godina

Komšije, vi ni ne znate koliko je SAD bio na vašoj strani ranih devedesetih - u administraciji Buša starijeg su bili Iglburger i Skovkroft koji su obožavali Srbe jer su radili u mladosti u ambasadi u Beogradu...

Zato je državni sekretar Bejker dao "odrješene ruke" JNA da "zavede red" u Jugoslaviji u jesen '91 zato su Ameri uveli embargo na uvoz oružja i nevoljko priznali Hrvatsku tek pola godine nakon Evrope...

No vi niste htjeli savezništvo s Amerima, otpucali ste ih i ložili se na slavensku braću Ruse.

SAD je počeo podržavati Hrvatsku tek 1994.

Da niste otpucali Amere imali biste i Kosovo i BiH i bili biste 15 km od Zagreba i na liniji Virovitica-Karlobag.

Ali valjda su vama braća Rusi važniji, nama je ovako dobro ispalo.

Dobrivoje

pre 7 godina

Ko su oni da prekrajaju tudje granice? I sta sad mi smo prijatelji pusti Vucicu to tvoju politiku bio si u vlasti kada su nas bombardovali i opet si.Narod je ginuo,ali ne politicari i njihova rodbina,vi ste se za to vreme bogatili.Srpski narod ne oseca nikakve simpatije za sve NATO drazave i ti nas tamo nikada neces odvesti,jer ti to necemo dozvoliti.

neko iz mase

pre 7 godina

A zasto neko od novinara ne pita ovog gospodina za komentar u vezi sa poredjenjem Srba sa nacistima devedesetih i da li mu je savest malo uznemirena obzirom da se svesrdno zalagao da satanizuje Srbiju i da se Beograd bombarduje, a danas ga Beograd prijateljski docekuje... Da li unuka cenjenog zaista poznaje istorijske cinjenice u vezi sa svojim dedom i da li bi i dalje bila ponosna?
Koliko ovaj covek uopste ima kredibiliteta da upotrebi rec "ponos"?

deki

pre 7 godina

zasto blokirate celi grad i sastajete se u centru grada? maltretirate gradjane,glumite ludilo..sastajte se negde na aerodromu ostavite ovaj narod da umire u miru!

Millennium

pre 7 godina

Kako mi se pegla od ovog licemernog diplomatskog recnika. Te prijatelji, te kamen temeljac, a u stvari dobro ste me docekali kmetovi. Doneo sam naredjenja od Ujka Sema banana drzavo.

Željko

pre 7 godina

"..gledao sam susede Srbije, Hrvatsku, Kosovo....", a Vučić se smeška, klima glavom. Razmera naše propasti je nesaglediva. Postali smo kolonija koja mora da radi šta joj se kaže.

МикиМ

pre 7 godina

Који величанствен дочек за представника земље која нас је немилосрдно убијала 99 и која је признала Косово то јест не признаје Р Србију и њен Устав и Скупштину у којој је положена заклетва од човјека који га је дочекао у Бг. Срамота и лицемјерје невиђено у српској xисторији...

Q

pre 7 godina

„Bajdena smatram za prijatelja naše zemlje, govore mi stalno da ne budem namrgođen, ali nisam takav zbog ekonomske i političke situacije u zemlji. Gledajući brojeve neko bi rekao da mi kao predsedniku vlade nikada lakše nije bilo,itd,itd.....Narod ti je gladan care i demagogu....Gladan...Gladan...Gladan...

Vuk

pre 7 godina

Srbija i Amerika su bili saveznici od vajkada, dok se nisu nasli genijalci da to poruse.
Ako sumnjamo u sve i svasta, kao sad u iskrenost Bajdena, nikad necemo imati ni prijatelja ni saveznika.
Albanci s Kosova su bili mudri i stekli su pouzdanog saveznika. I pored toga siguran sam da Amerika nema nista protiv srpskog naroda.
Potezi i ponasanje politicara je nesto sasvim drugo.

Raspucin

pre 7 godina

Izvinjenje je civilizacijski cin i to je sasvim u redu. Jos bi bilo najbolje da je sa izvinjenjem doneo i 500 milijardi dolara da bar umanji bol za najmilijima koji su pobijeni, da se da za lecenje svih obolelih od kancera,koji su nastali njihovom krivicom, da se izgradi sve sto su porusili....
I kao zavrsni cin da srpsko Kosovo i Metohiju vrati u okvire one drzave cija je to teritorija a to je Srbija. Tek tada bih mu poverovao da mu je bar malo zao, bez toga, jos jedan lazov, prevarant i prevrtlivac.

Ivan S

pre 7 godina

Uvek su mi genijalni komentari ove vrste, prilikom poseta stranih izaslanika. Tipa, vi ste budućnost, temeljac, sada ste napokon na pravom putu. To vam je ono kada vidite recimo nekog iz SPSa kako priča o EU putu a setite se njihovih stavova od pre 15 godina i shvatite da su tada zvučali iskreno i samim tim ubedljivo. Tako je i sa Bajdenom. Za njega mi smo jedna bedna paganska država u koju je došao da glavešinama kaže, šta od njih očekuje, tj šta im je činiti.

steva

pre 7 godina

Lepo,e pa neka gosp.Bajden odobri sredstva da se u Srbiji izgrade bolnice za lečenje ljudi od posledica bombardovanja osiromašenim uranijumom,da se naprave porušeni mostovi,pa da i mi njega onda pohvalimo.

Vuk

pre 7 godina

Srbija i Amerika su bili saveznici od vajkada, dok se nisu nasli genijalci da to poruse.
Ako sumnjamo u sve i svasta, kao sad u iskrenost Bajdena, nikad necemo imati ni prijatelja ni saveznika.
Albanci s Kosova su bili mudri i stekli su pouzdanog saveznika. I pored toga siguran sam da Amerika nema nista protiv srpskog naroda.
Potezi i ponasanje politicara je nesto sasvim drugo.

Ivan S

pre 7 godina

Uvek su mi genijalni komentari ove vrste, prilikom poseta stranih izaslanika. Tipa, vi ste budućnost, temeljac, sada ste napokon na pravom putu. To vam je ono kada vidite recimo nekog iz SPSa kako priča o EU putu a setite se njihovih stavova od pre 15 godina i shvatite da su tada zvučali iskreno i samim tim ubedljivo. Tako je i sa Bajdenom. Za njega mi smo jedna bedna paganska država u koju je došao da glavešinama kaže, šta od njih očekuje, tj šta im je činiti.

Rade

pre 7 godina

Dobro je da se sa Amerikancima nadje zajednicki jezik.Srbija konacno skida jedan teret koji ju je konstantno davio duzi period,a to je sukob sa amerikancima.sada se mozemo nadati da ce i neki nasi drzavni interesi biti realizovani.

Radovan

pre 7 godina

Mi se ne borimo protiv Islamske drzave! Nismo je pravili, nismo nikog dirali, nismo napravili egzodus, niti sta kupujemo niti im sta prodajemo. Gospodo Amerikanci oni za nas ne postoje. Kao ni mi za njih. Nemojte da nas trpate u ratove koji nas se ne ticu.

steva

pre 7 godina

Lepo,e pa neka gosp.Bajden odobri sredstva da se u Srbiji izgrade bolnice za lečenje ljudi od posledica bombardovanja osiromašenim uranijumom,da se naprave porušeni mostovi,pa da i mi njega onda pohvalimo.

Hedona

pre 7 godina

SAD i Srbija rade na tome da građani Srbije žive bolje. Srbija svakako teži ekonoskom napretku i razvoju. Srbiji su svakako važno da građani žive bolje.

Q

pre 7 godina

„Bajdena smatram za prijatelja naše zemlje, govore mi stalno da ne budem namrgođen, ali nisam takav zbog ekonomske i političke situacije u zemlji. Gledajući brojeve neko bi rekao da mi kao predsedniku vlade nikada lakše nije bilo,itd,itd.....Narod ti je gladan care i demagogu....Gladan...Gladan...Gladan...

Željko

pre 7 godina

"..gledao sam susede Srbije, Hrvatsku, Kosovo....", a Vučić se smeška, klima glavom. Razmera naše propasti je nesaglediva. Postali smo kolonija koja mora da radi šta joj se kaže.

Raspucin

pre 7 godina

Izvinjenje je civilizacijski cin i to je sasvim u redu. Jos bi bilo najbolje da je sa izvinjenjem doneo i 500 milijardi dolara da bar umanji bol za najmilijima koji su pobijeni, da se da za lecenje svih obolelih od kancera,koji su nastali njihovom krivicom, da se izgradi sve sto su porusili....
I kao zavrsni cin da srpsko Kosovo i Metohiju vrati u okvire one drzave cija je to teritorija a to je Srbija. Tek tada bih mu poverovao da mu je bar malo zao, bez toga, jos jedan lazov, prevarant i prevrtlivac.

neko iz mase

pre 7 godina

A zasto neko od novinara ne pita ovog gospodina za komentar u vezi sa poredjenjem Srba sa nacistima devedesetih i da li mu je savest malo uznemirena obzirom da se svesrdno zalagao da satanizuje Srbiju i da se Beograd bombarduje, a danas ga Beograd prijateljski docekuje... Da li unuka cenjenog zaista poznaje istorijske cinjenice u vezi sa svojim dedom i da li bi i dalje bila ponosna?
Koliko ovaj covek uopste ima kredibiliteta da upotrebi rec "ponos"?

DALIBORKA

pre 7 godina

Nije nista pogresila njegova unuka, potpuno je u pravu da je njen deda danas prilikom posete bio glavni, moze da bude ponosna na svog dedu.Mogla je da vidi koliko je nas narod gostoprimljiv i kako postuje svoje goste.Nadam se da ce joj Srbija ostati u lepom secanju.

Millennium

pre 7 godina

Kako mi se pegla od ovog licemernog diplomatskog recnika. Te prijatelji, te kamen temeljac, a u stvari dobro ste me docekali kmetovi. Doneo sam naredjenja od Ujka Sema banana drzavo.

Dobrivoje

pre 7 godina

Ko su oni da prekrajaju tudje granice? I sta sad mi smo prijatelji pusti Vucicu to tvoju politiku bio si u vlasti kada su nas bombardovali i opet si.Narod je ginuo,ali ne politicari i njihova rodbina,vi ste se za to vreme bogatili.Srpski narod ne oseca nikakve simpatije za sve NATO drazave i ti nas tamo nikada neces odvesti,jer ti to necemo dozvoliti.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Bajden ukapirao da je Vucicu najvaznije da ga uhvati pod ruku, potapse ga po ramenu, nazove liderom u regionu (od Male Krsne do Bujanovca, naravno) ili ga pusti da izjavu za stampu ispred ograde Bele Kuce ali mu ne pada napamet da Kosovo vrati zakonitom vlasniku i onima ciji su dedovi 1912e krv prolili da ga otmu iz ruku okupatora i vrate Srbiji.

nenad 12

pre 7 godina

Bio sad snimak na dnevniku Rts Kupio Bajden opanke na štandu u Skadarliji, Vučić se uhvatio za novčanik da plati cena 70 evra.
Kako je u Srbiji moguće da cena nije u dinarima nego u evrima i da li je prodavac izdao fiskalni i u kojoj valuti?
Cena jednih opanak 70e znači za prosečnu Srpsku radničku platu jedva tri para opanaka.

Od igle do lokomotive naopako

pre 7 godina

Nekada davno u najpopularnijem ozbiljnom američkom časopisu slika Miloševića i žene mu Mire...tekst na dve strane kako je on "garant stabilnosti u regionu" itd. A onda preko noći svetski neprijatelj br.1
Tako da bilo kakav tekst iz usta ovih svetskih tamničara ne vredi ni piš..va boba... ali opet ima to da gledamo nevoljno trideset puta dnevno umesto svih drugih dešavanja!

Jo

pre 7 godina

Neko je ovde primetio da je Bajden sada bitam u Americkoj politici kao sto je to cistacica u beloj kuci ili tako nesto.Odlicna paralela i ja bih se pridruzio tom stavu uz napomenu da Ameri nikad ne dolaze tek tako
Predpostavljam da ce biti govora iza zatvorenih vrata o Gvantanamu , eventualno jos nekog da nam uvale a za uzvrat podrze na putu u EU ili nesto slicno.
Malo pohvale Srbiju zahvale se na gostoprimstvu , pohvale AV da radi odlican posao.Svi siti i ovce na broju.

deki

pre 7 godina

zasto blokirate celi grad i sastajete se u centru grada? maltretirate gradjane,glumite ludilo..sastajte se negde na aerodromu ostavite ovaj narod da umire u miru!

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Vucic nam je Bozija kazna. Covek koji je uz Seselja pricao da ce sve Albance proterati preko Prokletija danas obecava Bajdenu i nama da ce ugostiti ove sto zagovaraju Veliku Albaniju i jos naso da prica o ocuvanju nacionalnih interesa a narod zablesio u njega kao nekad u Tita.

МикиМ

pre 7 godina

Који величанствен дочек за представника земље која нас је немилосрдно убијала 99 и која је признала Косово то јест не признаје Р Србију и њен Устав и Скупштину у којој је положена заклетва од човјека који га је дочекао у Бг. Срамота и лицемјерје невиђено у српској xисторији...

Samo Napredno Sramno

pre 7 godina

Udjes na preporucene komentare, a onda vidis koliko minusa imaju, pa pomislis da si kliknuo na nepreporucene. u prvom trenutku ti nista nije jasno, ali posle shvatis da botovi odlicno rade svoj posao i nakon izbora.

Tomislav HR

pre 7 godina

Komšije, vi ni ne znate koliko je SAD bio na vašoj strani ranih devedesetih - u administraciji Buša starijeg su bili Iglburger i Skovkroft koji su obožavali Srbe jer su radili u mladosti u ambasadi u Beogradu...

Zato je državni sekretar Bejker dao "odrješene ruke" JNA da "zavede red" u Jugoslaviji u jesen '91 zato su Ameri uveli embargo na uvoz oružja i nevoljko priznali Hrvatsku tek pola godine nakon Evrope...

No vi niste htjeli savezništvo s Amerima, otpucali ste ih i ložili se na slavensku braću Ruse.

SAD je počeo podržavati Hrvatsku tek 1994.

Da niste otpucali Amere imali biste i Kosovo i BiH i bili biste 15 km od Zagreba i na liniji Virovitica-Karlobag.

Ali valjda su vama braća Rusi važniji, nama je ovako dobro ispalo.

Gile

pre 7 godina

Skroz odlican komentar suseda Tomislava. U Sumadiji kazu, slepci smo bre! Dzaba ginemo kao marva kad sve prokockamo uludo.
Umesto da su nam ti Ameri ostali frendovi od 1918 i1945 uspeli smo da ih napravimo neprijateljima koji su nas raskucili zarad Albanaca i Hrvata

malisa

pre 7 godina

Komšije, vi ni ne znate koliko je SAD bio na vašoj strani ranih devedesetih - u administraciji Buša starijeg su bili Iglburger i Skovkroft koji su obožavali Srbe jer su radili u mladosti u ambasadi u Beogradu...

Zato je državni sekretar Bejker dao "odrješene ruke" JNA da "zavede red" u Jugoslaviji u jesen '91 zato su Ameri uveli embargo na uvoz oružja i nevoljko priznali Hrvatsku tek pola godine nakon Evrope...

No vi niste htjeli savezništvo s Amerima, otpucali ste ih i ložili se na slavensku braću Ruse.

SAD je počeo podržavati Hrvatsku tek 1994.

Da niste otpucali Amere imali biste i Kosovo i BiH i bili biste 15 km od Zagreba i na liniji Virovitica-Karlobag.

Ali valjda su vama braća Rusi važniji, nama je ovako dobro ispalo.
(Tomislav HR, 16. avgust 2016 20:04)
---nit je vama "ispalo", nit smo mi njih "otpucali"... zo su mnogo ozbiljnije igre...

infidel

pre 7 godina

Da Bajden je jedan od likova koji je svu krivicu za sve ratove svalio ne na Srbiju, ne na Miloševića i vođe već na SRPSKI NAROD da bi dobio podršku da nas bombarduju prvo u Bosni a onda i u Srbiji. Siguran sam da je zainteresovan za mir, ako mu daju dovoljno reketa...jer od rata se lakše zaradi nego od mira.

Mich

pre 7 godina

Sad gledam na TV za opanke mu trazili pijacari 70 e HAHAHAHA, Vu cko krenuo da plati pa se setio da nije poneo, kaze Bajdenu its paid HAHAHA...pijacara uhapsiti kojih bre 70 e indijancu

zvezdica

pre 7 godina

Naš Premijer je i danas pokazao da želi samo Srbiju da tera napred, u NWO, bez obzira na nepravednu prošlost koja je nametnuta Srbiji i 1918,1943 i 1999. Novi Tito je na pomolu, fotelje su stabilne bar do 2022. a mi moramo mazati njegove nebuloze na leba i tako će da opstanemo bez da znamo gde su granice Srbije... Hvala.

jorgebarabahosa

pre 7 godina

Sinisa Pavic prorekao jos 2007. - docekasmo i mi Naseg Sojica. Uzima Drug vucic onaj opanak od postenog proizvodjaca kao poklon Bajdenu u vrednosti 70 Evrica, pa kaze '' plati Panjkovicu'', na opasku da njegov saradnik nema dovoljno novca, nastavlja u stilu ''polako s placanje''

Kmer

pre 7 godina

Objasnio Tomislav HR...čovek je u pravu koliko god bilo gorko to svariti...to je paradigma novosrpstva...korumpirana, nesposobna i prema narodu zla elita i malouman narod.

T.N.

pre 7 godina

A secam se vodje kad je turisticki obilazio belu kucu jer niko nije hteo da ga primi, bitan si nema sta! Ima da radis kako ti se kaze, instrukcije primljene hehe

Pantagruel

pre 7 godina

Не волим Америчку спољну политику, ни Бајдена. Није ми драго што се шета по нашој земљи као окупатор, али не разумем људе који му замерају што са собом води унуку. Да сам на његовом месту, да сам имао сина који је умро од рака (вероватно добијеног тамо где је служио у мисијама, а где је било много осиромашеног уранијума) и да ми је од њега остало унуче, сигурно бих повео малу тамо где је њен отац био на служби. Посебно бих то учинио у тренутку када неко тамо читавој улици даје његово име. То су основе васпитања деце. Тако се дете пд малена учи да и оно сутра служи својој држави, као његови родитељи и остали преци. Тако ради свако ко држи до себе и до своје традиције и то се мора поштовати чак и ако се нађемо на супротним странама. Људи данас имају много страсти, али немају витештва. Витештво је оно кад противнику подигнеш споменик зато што се храбро, одлучно и доследно борио против тебе и урадиш то иако је у том његовом отпору погинуло и много твојих. Пример: споменик браниоцима Београда из 1915. године који су подигли Немци у Кошутњаку.

omega

pre 7 godina

neko je pomenuo da smo bili saveznici sa amerima do slobodana milosevica i njegove politike. nema vece zablude od ovoga. prestali smo da budemo saveznici onog momenta kad njima vise nije bio interes da to budemo. i tu je kraj svake price.

Deda Nemanja

pre 7 godina

Sloba, naš Crnogorac, bi se borio za Jugoslaviju do zadnjeg Srbina. Nešto je jako trulo u srpskom identitetu kada vidim koliko pate za njim i ako ih je doveo do plate i penzije od nekoliko desetina maraka.

Adam

pre 7 godina

Bajden postaje politička prošlost Amerike pobedom Donalda Trampa a to se vidi i po tome što obilazi naj neefikasnije političke operativce USA, Vučiča i Tačija

gulamferska nacija

pre 7 godina

@Bata Stojkovic,
e to Kosovo smo mi od 1913 pa na ovamo (osim Titovog doba) tretirali gore nego koloniju i zato sada vise nemamo nikakvo moralno pravo na njega. Procerdali smo ga kao sto cemo izgleda uciniti i sa ostatkom Srbije.

fancy

pre 7 godina

Ovo mu dodje kao u Southpark kada Al Gore ocajnicki trazi paznju pa izmisli manbearpig i kako treba spasiti svet od te napasti:)...dakle skroz iskreno sa njegove strane sta znaci pozicija zamenika predsednika

svemir

pre 7 godina

Kamen temeljac...... To je ono sto Vucic i Dacic zakopavaju po Srbiji, nema veze sa docekom Bajdena.
Vi i vasi kameni temeljci. ko li je pustio tu besmislicu u zrak?
Bajden sigurno nije rekao da je Srbija ikakav kamen pa ni temeljac.

Saveznik

pre 7 godina

Sta ovi ne znaju ,Srbija je bitna dok je ruski saveznik kad to ne bude vise nikom nece biti potrebni i eto ti bombi na vrat,Milosevic izkusio,on je bio mnogo zaljubljen u Ameriku,cak je u Dejtonu saputa engleski,zasto su prozapadnjaci tako sad pametni djavo ce im znati a Kosovo nemaju,aahahahaha.

DrugMarko

pre 7 godina

@fancy Potpredsednik Amerike je sto se tice moci i uticaja bog licno u odnosu na premijere banana republika. A Al Gora su prozivali zbog njegove opsesije za vise ciljeve, borbu protiv globalnog otopljavanja i slicno, a ne zbog funkcije. Nije ni South park za svakoga.

Ivan S

pre 7 godina

Uvek su mi genijalni komentari ove vrste, prilikom poseta stranih izaslanika. Tipa, vi ste budućnost, temeljac, sada ste napokon na pravom putu. To vam je ono kada vidite recimo nekog iz SPSa kako priča o EU putu a setite se njihovih stavova od pre 15 godina i shvatite da su tada zvučali iskreno i samim tim ubedljivo. Tako je i sa Bajdenom. Za njega mi smo jedna bedna paganska država u koju je došao da glavešinama kaže, šta od njih očekuje, tj šta im je činiti.

steva

pre 7 godina

Lepo,e pa neka gosp.Bajden odobri sredstva da se u Srbiji izgrade bolnice za lečenje ljudi od posledica bombardovanja osiromašenim uranijumom,da se naprave porušeni mostovi,pa da i mi njega onda pohvalimo.

Q

pre 7 godina

„Bajdena smatram za prijatelja naše zemlje, govore mi stalno da ne budem namrgođen, ali nisam takav zbog ekonomske i političke situacije u zemlji. Gledajući brojeve neko bi rekao da mi kao predsedniku vlade nikada lakše nije bilo,itd,itd.....Narod ti je gladan care i demagogu....Gladan...Gladan...Gladan...

Željko

pre 7 godina

"..gledao sam susede Srbije, Hrvatsku, Kosovo....", a Vučić se smeška, klima glavom. Razmera naše propasti je nesaglediva. Postali smo kolonija koja mora da radi šta joj se kaže.

Dobrivoje

pre 7 godina

Ko su oni da prekrajaju tudje granice? I sta sad mi smo prijatelji pusti Vucicu to tvoju politiku bio si u vlasti kada su nas bombardovali i opet si.Narod je ginuo,ali ne politicari i njihova rodbina,vi ste se za to vreme bogatili.Srpski narod ne oseca nikakve simpatije za sve NATO drazave i ti nas tamo nikada neces odvesti,jer ti to necemo dozvoliti.

neko iz mase

pre 7 godina

A zasto neko od novinara ne pita ovog gospodina za komentar u vezi sa poredjenjem Srba sa nacistima devedesetih i da li mu je savest malo uznemirena obzirom da se svesrdno zalagao da satanizuje Srbiju i da se Beograd bombarduje, a danas ga Beograd prijateljski docekuje... Da li unuka cenjenog zaista poznaje istorijske cinjenice u vezi sa svojim dedom i da li bi i dalje bila ponosna?
Koliko ovaj covek uopste ima kredibiliteta da upotrebi rec "ponos"?

Raspucin

pre 7 godina

Izvinjenje je civilizacijski cin i to je sasvim u redu. Jos bi bilo najbolje da je sa izvinjenjem doneo i 500 milijardi dolara da bar umanji bol za najmilijima koji su pobijeni, da se da za lecenje svih obolelih od kancera,koji su nastali njihovom krivicom, da se izgradi sve sto su porusili....
I kao zavrsni cin da srpsko Kosovo i Metohiju vrati u okvire one drzave cija je to teritorija a to je Srbija. Tek tada bih mu poverovao da mu je bar malo zao, bez toga, jos jedan lazov, prevarant i prevrtlivac.

Jo

pre 7 godina

Neko je ovde primetio da je Bajden sada bitam u Americkoj politici kao sto je to cistacica u beloj kuci ili tako nesto.Odlicna paralela i ja bih se pridruzio tom stavu uz napomenu da Ameri nikad ne dolaze tek tako
Predpostavljam da ce biti govora iza zatvorenih vrata o Gvantanamu , eventualno jos nekog da nam uvale a za uzvrat podrze na putu u EU ili nesto slicno.
Malo pohvale Srbiju zahvale se na gostoprimstvu , pohvale AV da radi odlican posao.Svi siti i ovce na broju.

zvezdica

pre 7 godina

Naš Premijer je i danas pokazao da želi samo Srbiju da tera napred, u NWO, bez obzira na nepravednu prošlost koja je nametnuta Srbiji i 1918,1943 i 1999. Novi Tito je na pomolu, fotelje su stabilne bar do 2022. a mi moramo mazati njegove nebuloze na leba i tako će da opstanemo bez da znamo gde su granice Srbije... Hvala.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Bajden ukapirao da je Vucicu najvaznije da ga uhvati pod ruku, potapse ga po ramenu, nazove liderom u regionu (od Male Krsne do Bujanovca, naravno) ili ga pusti da izjavu za stampu ispred ograde Bele Kuce ali mu ne pada napamet da Kosovo vrati zakonitom vlasniku i onima ciji su dedovi 1912e krv prolili da ga otmu iz ruku okupatora i vrate Srbiji.

Saveznik

pre 7 godina

Sta ovi ne znaju ,Srbija je bitna dok je ruski saveznik kad to ne bude vise nikom nece biti potrebni i eto ti bombi na vrat,Milosevic izkusio,on je bio mnogo zaljubljen u Ameriku,cak je u Dejtonu saputa engleski,zasto su prozapadnjaci tako sad pametni djavo ce im znati a Kosovo nemaju,aahahahaha.

deki

pre 7 godina

zasto blokirate celi grad i sastajete se u centru grada? maltretirate gradjane,glumite ludilo..sastajte se negde na aerodromu ostavite ovaj narod da umire u miru!

DrugMarko

pre 7 godina

@fancy Potpredsednik Amerike je sto se tice moci i uticaja bog licno u odnosu na premijere banana republika. A Al Gora su prozivali zbog njegove opsesije za vise ciljeve, borbu protiv globalnog otopljavanja i slicno, a ne zbog funkcije. Nije ni South park za svakoga.

МикиМ

pre 7 godina

Који величанствен дочек за представника земље која нас је немилосрдно убијала 99 и која је признала Косово то јест не признаје Р Србију и њен Устав и Скупштину у којој је положена заклетва од човјека који га је дочекао у Бг. Срамота и лицемјерје невиђено у српској xисторији...

Od igle do lokomotive naopako

pre 7 godina

Nekada davno u najpopularnijem ozbiljnom američkom časopisu slika Miloševića i žene mu Mire...tekst na dve strane kako je on "garant stabilnosti u regionu" itd. A onda preko noći svetski neprijatelj br.1
Tako da bilo kakav tekst iz usta ovih svetskih tamničara ne vredi ni piš..va boba... ali opet ima to da gledamo nevoljno trideset puta dnevno umesto svih drugih dešavanja!

Tomislav HR

pre 7 godina

Komšije, vi ni ne znate koliko je SAD bio na vašoj strani ranih devedesetih - u administraciji Buša starijeg su bili Iglburger i Skovkroft koji su obožavali Srbe jer su radili u mladosti u ambasadi u Beogradu...

Zato je državni sekretar Bejker dao "odrješene ruke" JNA da "zavede red" u Jugoslaviji u jesen '91 zato su Ameri uveli embargo na uvoz oružja i nevoljko priznali Hrvatsku tek pola godine nakon Evrope...

No vi niste htjeli savezništvo s Amerima, otpucali ste ih i ložili se na slavensku braću Ruse.

SAD je počeo podržavati Hrvatsku tek 1994.

Da niste otpucali Amere imali biste i Kosovo i BiH i bili biste 15 km od Zagreba i na liniji Virovitica-Karlobag.

Ali valjda su vama braća Rusi važniji, nama je ovako dobro ispalo.

Millennium

pre 7 godina

Kako mi se pegla od ovog licemernog diplomatskog recnika. Te prijatelji, te kamen temeljac, a u stvari dobro ste me docekali kmetovi. Doneo sam naredjenja od Ujka Sema banana drzavo.

malisa

pre 7 godina

Komšije, vi ni ne znate koliko je SAD bio na vašoj strani ranih devedesetih - u administraciji Buša starijeg su bili Iglburger i Skovkroft koji su obožavali Srbe jer su radili u mladosti u ambasadi u Beogradu...

Zato je državni sekretar Bejker dao "odrješene ruke" JNA da "zavede red" u Jugoslaviji u jesen '91 zato su Ameri uveli embargo na uvoz oružja i nevoljko priznali Hrvatsku tek pola godine nakon Evrope...

No vi niste htjeli savezništvo s Amerima, otpucali ste ih i ložili se na slavensku braću Ruse.

SAD je počeo podržavati Hrvatsku tek 1994.

Da niste otpucali Amere imali biste i Kosovo i BiH i bili biste 15 km od Zagreba i na liniji Virovitica-Karlobag.

Ali valjda su vama braća Rusi važniji, nama je ovako dobro ispalo.
(Tomislav HR, 16. avgust 2016 20:04)
---nit je vama "ispalo", nit smo mi njih "otpucali"... zo su mnogo ozbiljnije igre...

Gile

pre 7 godina

Skroz odlican komentar suseda Tomislava. U Sumadiji kazu, slepci smo bre! Dzaba ginemo kao marva kad sve prokockamo uludo.
Umesto da su nam ti Ameri ostali frendovi od 1918 i1945 uspeli smo da ih napravimo neprijateljima koji su nas raskucili zarad Albanaca i Hrvata

nenad 12

pre 7 godina

Bio sad snimak na dnevniku Rts Kupio Bajden opanke na štandu u Skadarliji, Vučić se uhvatio za novčanik da plati cena 70 evra.
Kako je u Srbiji moguće da cena nije u dinarima nego u evrima i da li je prodavac izdao fiskalni i u kojoj valuti?
Cena jednih opanak 70e znači za prosečnu Srpsku radničku platu jedva tri para opanaka.

Mich

pre 7 godina

Sad gledam na TV za opanke mu trazili pijacari 70 e HAHAHAHA, Vu cko krenuo da plati pa se setio da nije poneo, kaze Bajdenu its paid HAHAHA...pijacara uhapsiti kojih bre 70 e indijancu

infidel

pre 7 godina

Da Bajden je jedan od likova koji je svu krivicu za sve ratove svalio ne na Srbiju, ne na Miloševića i vođe već na SRPSKI NAROD da bi dobio podršku da nas bombarduju prvo u Bosni a onda i u Srbiji. Siguran sam da je zainteresovan za mir, ako mu daju dovoljno reketa...jer od rata se lakše zaradi nego od mira.

Kmer

pre 7 godina

Objasnio Tomislav HR...čovek je u pravu koliko god bilo gorko to svariti...to je paradigma novosrpstva...korumpirana, nesposobna i prema narodu zla elita i malouman narod.

Samo Napredno Sramno

pre 7 godina

Udjes na preporucene komentare, a onda vidis koliko minusa imaju, pa pomislis da si kliknuo na nepreporucene. u prvom trenutku ti nista nije jasno, ali posle shvatis da botovi odlicno rade svoj posao i nakon izbora.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Vucic nam je Bozija kazna. Covek koji je uz Seselja pricao da ce sve Albance proterati preko Prokletija danas obecava Bajdenu i nama da ce ugostiti ove sto zagovaraju Veliku Albaniju i jos naso da prica o ocuvanju nacionalnih interesa a narod zablesio u njega kao nekad u Tita.

jorgebarabahosa

pre 7 godina

Sinisa Pavic prorekao jos 2007. - docekasmo i mi Naseg Sojica. Uzima Drug vucic onaj opanak od postenog proizvodjaca kao poklon Bajdenu u vrednosti 70 Evrica, pa kaze '' plati Panjkovicu'', na opasku da njegov saradnik nema dovoljno novca, nastavlja u stilu ''polako s placanje''

Adam

pre 7 godina

Bajden postaje politička prošlost Amerike pobedom Donalda Trampa a to se vidi i po tome što obilazi naj neefikasnije političke operativce USA, Vučiča i Tačija

gulamferska nacija

pre 7 godina

@Bata Stojkovic,
e to Kosovo smo mi od 1913 pa na ovamo (osim Titovog doba) tretirali gore nego koloniju i zato sada vise nemamo nikakvo moralno pravo na njega. Procerdali smo ga kao sto cemo izgleda uciniti i sa ostatkom Srbije.

Vuk

pre 7 godina

Srbija i Amerika su bili saveznici od vajkada, dok se nisu nasli genijalci da to poruse.
Ako sumnjamo u sve i svasta, kao sad u iskrenost Bajdena, nikad necemo imati ni prijatelja ni saveznika.
Albanci s Kosova su bili mudri i stekli su pouzdanog saveznika. I pored toga siguran sam da Amerika nema nista protiv srpskog naroda.
Potezi i ponasanje politicara je nesto sasvim drugo.

svemir

pre 7 godina

Kamen temeljac...... To je ono sto Vucic i Dacic zakopavaju po Srbiji, nema veze sa docekom Bajdena.
Vi i vasi kameni temeljci. ko li je pustio tu besmislicu u zrak?
Bajden sigurno nije rekao da je Srbija ikakav kamen pa ni temeljac.

omega

pre 7 godina

neko je pomenuo da smo bili saveznici sa amerima do slobodana milosevica i njegove politike. nema vece zablude od ovoga. prestali smo da budemo saveznici onog momenta kad njima vise nije bio interes da to budemo. i tu je kraj svake price.

Deda Nemanja

pre 7 godina

Sloba, naš Crnogorac, bi se borio za Jugoslaviju do zadnjeg Srbina. Nešto je jako trulo u srpskom identitetu kada vidim koliko pate za njim i ako ih je doveo do plate i penzije od nekoliko desetina maraka.

T.N.

pre 7 godina

A secam se vodje kad je turisticki obilazio belu kucu jer niko nije hteo da ga primi, bitan si nema sta! Ima da radis kako ti se kaze, instrukcije primljene hehe

Pantagruel

pre 7 godina

Не волим Америчку спољну политику, ни Бајдена. Није ми драго што се шета по нашој земљи као окупатор, али не разумем људе који му замерају што са собом води унуку. Да сам на његовом месту, да сам имао сина који је умро од рака (вероватно добијеног тамо где је служио у мисијама, а где је било много осиромашеног уранијума) и да ми је од њега остало унуче, сигурно бих повео малу тамо где је њен отац био на служби. Посебно бих то учинио у тренутку када неко тамо читавој улици даје његово име. То су основе васпитања деце. Тако се дете пд малена учи да и оно сутра служи својој држави, као његови родитељи и остали преци. Тако ради свако ко држи до себе и до своје традиције и то се мора поштовати чак и ако се нађемо на супротним странама. Људи данас имају много страсти, али немају витештва. Витештво је оно кад противнику подигнеш споменик зато што се храбро, одлучно и доследно борио против тебе и урадиш то иако је у том његовом отпору погинуло и много твојих. Пример: споменик браниоцима Београда из 1915. године који су подигли Немци у Кошутњаку.

fancy

pre 7 godina

Ovo mu dodje kao u Southpark kada Al Gore ocajnicki trazi paznju pa izmisli manbearpig i kako treba spasiti svet od te napasti:)...dakle skroz iskreno sa njegove strane sta znaci pozicija zamenika predsednika

Rade

pre 7 godina

Dobro je da se sa Amerikancima nadje zajednicki jezik.Srbija konacno skida jedan teret koji ju je konstantno davio duzi period,a to je sukob sa amerikancima.sada se mozemo nadati da ce i neki nasi drzavni interesi biti realizovani.

DALIBORKA

pre 7 godina

Nije nista pogresila njegova unuka, potpuno je u pravu da je njen deda danas prilikom posete bio glavni, moze da bude ponosna na svog dedu.Mogla je da vidi koliko je nas narod gostoprimljiv i kako postuje svoje goste.Nadam se da ce joj Srbija ostati u lepom secanju.

Radovan

pre 7 godina

Mi se ne borimo protiv Islamske drzave! Nismo je pravili, nismo nikog dirali, nismo napravili egzodus, niti sta kupujemo niti im sta prodajemo. Gospodo Amerikanci oni za nas ne postoje. Kao ni mi za njih. Nemojte da nas trpate u ratove koji nas se ne ticu.

Hedona

pre 7 godina

SAD i Srbija rade na tome da građani Srbije žive bolje. Srbija svakako teži ekonoskom napretku i razvoju. Srbiji su svakako važno da građani žive bolje.