Petak, 17.06.2016.

09:55

Kecman: Nije razlog Savamala, ja sam insistirao na uviđaju

Razrešeni načelnik UKP u Beogradu Dragan Kecman poručio je javnosti da mu nisu jasni razlozi smene, kao i da to svakako nije slučaj Savamale.

Izvor: B92

Kecman: Nije razlog Savamala, ja sam insistirao na uviðaju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

Kecman Zdravko

pre 7 godina

Dragan Kecmam je najposteniji policajac kojeg ova zemlja ima. A prvenstveno najveci covek u celoj Srpskoj policiji. Veliki profesionalac. Ovi sto ga smenjuju nisu mu ni do kolena. Dragane izdrzi, Srbija je uz tebe.

Eliot Nes

pre 7 godina

Kecman je ljudina i jedan od najvećih profesionalaca sa kojima sam saradjivao. On me i naučio da sve što se radi u policiji mora da se negde upiše, najmanje u beležnicu! Zato i kaže da za sve postoji pisani trag. To ga je do sada spasilo mnogih nameštanja ali ovi dokazuju da su ipak najveći od svih, protiv njih za sada ne može niko... Užas i jad, Srbijo...

danili

pre 7 godina

U drzavi kao nasa politikom se uglavnom bave neradnici i poltroni inace s obzirom na pravila igre drugim putem ne bi bili u vrhu drzavnog aparata. S druge strane u polciji vaze ista pravila ko je u vrhu nije cist vec poslusan, zato i jeste na toj poziciji, sada pljuje kolegu od koga nije nista bolji jer zajedno su istim metodama dogurali do svojih poziciju. Za ovakve konstatacije nije potrebno poznavati licnosti (koje su u principu nebitne)vec se zna kako sistem funkcionise. Tugo moja.Pa oni svi zajedno od drugog svetskog rata naovamo ne uspese da nam kao gradjanima omoguce normalno vadjenje licnih dokumenata i registraciju motornih vozila a kamoli nesto vise.

novinar u pokusaju

pre 7 godina

U PRAVU je sto se obraca NOVINARIMA od kojih ocekuje da rasvetle situaciju i sprovedu "istragu". Svestan je kakve su institucije i zato ne veruje da ce iste to uraditi sobzirom da su same izvrsitelji ovog nedela.

In your face

pre 7 godina

Aman ljudi, srbi, ljudi li ste sta li ste. Da li shvatate da mi nemamo politicare u zemlji vise od jednog veka. Nemamo. Imamo bagru, olos, sljam koji se dokopao fotelja lazima, uvlakama, podvalama i ciji je jedini smisao zivota da ucare sta mogu dok su na istim. Nemaju oni pojma o diplomatiji, ekonomiji, politici, geografiji, istoriji, ma bilo cemu. Vucic najbolji studend? Da, posto je studiro dok je sedeo u krilo Seselju a ovaj mahao pistoljem gde stigne....

Zoki

pre 7 godina

Dragan Kecman je castan i posten policajac i profesionalac..komentar antibacuske pokazuje koliko ne poznajes sistem funkcionisanja policije..Vidis da su mu sistematizacijom dali na mesto coveka, iznad njega koji je direktno pod kontrolom sefa Beogradske policije..Kazes ti izdajes nalog..Izdao ga je i napisao i onda odgovori idu sa Savskog venca da ne izlaze po naredbi videg organa,komunalna isto...Znaci Mali,Vesic,Sef Beogradske policije,svi zamenici nacelnika beogradske policije,nacelnik Savskog venca i Ministar...Da li stvarno mislite sada da on nije znao za akciju?I obavezno firma koja je rusila ...Sustina smene ovde je probati sa ovom zrtvom da se zatvori afera i da se ukloni jedini covek koji je trazio u skladu sa zakonom istragu...Covek je dosao do imena i ubistava od pre kaze da mu prete porodici i deci...Sta je trebao da se povuce...ali sefovi su se uplasili njegove istrage i zato je smenjen...

Branka

pre 7 godina

Ne ulazim u detalje, ali mišljenja sam da svako ko ne radi dobro svoj posao i ne ostvaruje dobre rezultate mora da bude smanjen i da se prilika da onome ko će više da se potrudi. Samo tako možemo da menjamo ceo sistem i da napredujemo. Niko ne sme da bude nezamenljiv.

Kvazimodo Sorabius

pre 7 godina

E, crni Kecmane, nisi znao da te prisluskuju, a nisi onih NAJMANJE TRI PUTA DNEVNO izgovarao onaj Srpski "ocenas":
"Oce nas koji si na nebesi i sin tvoj Aleksandar koji je na zemlji..."

Miki

pre 7 godina

Meni je, pored sve korupcije, laži, mitomanije i poslušnosti, sad već prilično muka i od ovolikog egoizma koji se može primetiti kod naših vrlih državnih službenika.
Nebitno je da li je to ministar, stranački lider, aktivista ili poslanik, neko iz mupa ili lokalne uprave, pa čak i šefovi civilnih udruženja (neki dan sam čitao izjavu šefa SPOS - pčelarskog udruženja) - tu su uvek patološki nivoi egoizma koji izbijaju iz njihovih izjava.
Muka, muka...

garavi

pre 7 godina

da je normalna drzava, leteo bi i ti i stefanović i vucic.. vlada pada zbog ovakvih stvari. samo u srb. niko nista ne zna i nema odgovornost za nista.

Meister Jakob

pre 7 godina

Jel vi znate Einsteinovu definiciju luđaka?
To je neko ko stalno ponavlja istu radnju i nada se drukčijem rezultatu.
Ajde da je Vučić sad prvi put na vlasti pa bi mogli reći, ajme meni kakvog smo to premijera dobili, ali vi ga znate 20 i kusur godina i sad je drugi put došao na vlast sa glatkih skoro 50%.
Sad će mnogi reći da nisu za njega glasali jer uopće nisu išli na izbore. E pa upravo zbog takvih je on i pobijedio. Imate tog Radulovića a i mislim da je Pajtić puno bolja varijanta od Vučića, jest da je bilo kriminala i muljaže ali ste za vrijeme njihove vladavine osjetno bolje živjeli, euro je bio 80din, plaće i penzije veće, i bili ste duplo manje zaduženi, tako da su "žuti" za ove male bebe.
I stvarno mi nije jasno kako se takve stvari poput ovog ilegalnog rušenja mogu dogoditi, i nakon više mjeseci svi sve znaju, nitko ništa ne poduzima i ništa se ne mijenja. Vučić rekao da je u to upleten vrh beogradske vlasti i da on preuzima odgovornost, i sad se prave mutavi i čekaju dok se to slegne i zaboravi jer će biti neka nova afera i skandal, to šta se kod vas događa, da je Vučić svemoćan i može raditi šta hoće kod nas nije bilo ni u kamenom dobu Tuđmanove diktature.
I za dosta tih afera politička odgovornost i ostavka ne bi bilo dovoljno nego sve odgovorne zatvoriti!

бт

pre 7 godina

Па Вучић је рекао да треба сачекати да надлежни органи обаве увиђај око Савамале. Наравно, претходно треба обезбедити да надлежни органи имају "праве" људе на правим местима. Процес је очигледно у току.

From Russia and UDBA With Love

pre 7 godina

Ako je ovo tacno sto gospodin Kecman saopstava , onda znaci samo jedno.

UDBA je po nalogu iz KGB-a zapocela kompletno stopiranje Srbije na putu ka EU i spremanje haosa u Srbiji.
Pored gebelskove Udbaske KGB propagande koja se stravicnim intentizetom sprovodi po Srbiji poslednje dve godine po maltene svim medijima a koja se direktno rukovodi iz Moskve i putem Putinovih KGB-ovaca koji se trenutno nalaze u Srbiji i rade nesmetano uz kompletnu logistiku UDBE, UDBA je zapocela i ciscenje kadrova u policijskom sistemu Srbije kako bi na ta mesta postavili Udbase lojalne UDBI i KGB-u.

Nakon kompletnog preuzimanja maltene svih pisanih i elektronskih medija u Srbiji , UDBA sada preuzima i ostalo.

Zapocet je finalni proces stopiranja Srbije na putu ka EU i uvodjenje mafijaske UDBA/KGB gubernije.

Srbi iz Srbije moraju biti spremni za ono sto UDBA i KGB spremaju nasoj drzavi Srbiji.

Dejan

pre 7 godina

Pa ovi efikasnije zovu ljude na protest od samih organizatora. Ko zna cime su ga ucenili da cuti, ali je coveku verovatno prekipelo. Svaka cast na izlazak u javnost, sad samo novinari da provere verodostojnost njegovih izjava pa da imamo jos jedan cilj na protestima.

Fulano

pre 7 godina

Ja samo jedno ne razumem. Zašto u celom ovom ćumezu niko ne traži smenu AV on je za sve ovo odgovoran. Podrazumeva se smena grafonačelnika i njegove klike, i vrha policije i komunalne ali sve ovo potpiruje opravdava i mesi AV a niko njegovu odgovornost ne traži. On je skroz nedostojan da vrši javnu službu posle bar 10 izgovorenih bliuvotina u poslednje vreme.

+Savo

pre 7 godina

Svi se brecaju na pomen reči Savamala. Ona sad, izgleda, kadruje ceo sistem Srbije. Sa posebnim naglaskom na nedodirljivost dvojice najodgovornijih: Vučića i dr Stefanovića.

lalegator

pre 7 godina

Dakle
covek je smenjen samo zato sto je odgovorno radio svoj posao!
U zemlji koju vode lazni doktori, keramicari, pecenjarci... falsifikatiri i fantomi...

Žaki

pre 7 godina

Možda građani ove zemlje jednom i shvate gde žive i ko im je uništio sve što su imali!? Ko je uništio NAŠ ZAJEDNIČKI Zmaj (100 kombajna mesečno), IMT, Beko, Kluz, Pamučni, Vunarski, I BEZBROJ DRUGIH GIGANATA!? Nisu to učinili stranci, to je učinila nečija pohlepa. Ali kad kancer shvati da je proždiranjem zdravog tela ubio i sebe tad će između sebe da se proždire. Taman ta pošast pomisli "imam sve" kad ono nema više ništa - telo umrlo. Sve što su zgrtali i za šta su mislili da ih čini boljima od drugih samo je gomila ničega. Šarena laža. Mora da mnogo boli kad shvatiš da si bednik koliko i svi ostali a taman si mislio imaš sve! Tada više ni rakija ni viski u litrama ne mogu pomoći. Ne bih im bio u koži ni menjao svoju sirotinju za sva njihova blaga kad im pravda (spora ali nikad ne kasni) zakuca na rame. Bespotrebno odlažu susret sa njom, uklanjaju iz društva sve što je zdravo kao što je slučaj sa ovim čovekom. Ne mora sirotinja prstom da mrdne - sami će se urušiti. Pravda ne dolazi spolja, tad bi bila smešna! Ona jezivo dolazi iznutra kad spoznaš koliko si za nju bio slep... ali to su babske priče i popovske izmišljotine.

balkanboy

pre 7 godina

Dobro ste radili gospodine Kecman, zato ste smenjeni. Svi u ovoj drzavi, koji ukazuju na propuste i probleme i iste rasavaju, nisu podobni drzavnom vrhu.
Nazalost tako je bilo i bice do god budemo cutali trpeli i licemerno se ponasali.

Glasgow

pre 7 godina

na ovom primeru se vidi najbolje do koje mere ide bahatost politicara i kako zaista funkcionise sistem nagrade i kazne u srbiji. ako si nepodoban kao profesionalac- smene te, a ako si lazni doktor koji peva svoju tuznu demagogiju od kako je delegiran (svi znamo ko je za to odgovoran, posto je u pitanju toliko veliki covek i autoritet, da ni na vrata ne moze da prodje, a da ne savije glavu)- onda jednostavno postanes ministar policije. tako da ti brate moj dobri, dobro pazi za koga ces da glasas na sledecim izborima!

Gavrilo iz principa

pre 7 godina

Braćo policajci, kao što reče Goxi ovde u jednom komentaru policajci su za nas decu bili Bogovi. Videti policajca na ulici povećavalo je samopuzdanje i osećaj sigurnosti. Danas sa svojih 49 godina osećam samo čudan osećaj gađenja i ljigavosti prema zaštitnicima političara i režima. Ustanite i usprotivite se. Pogledajte šta je bilo sa vašim kolegama kada je bahati premijerov brat odlučio da ide gde mu se ide.
POgledajte ko vam je ministar. Da li biste ikada pustili u životu da vas vodi neko ko je imao nadimak naseg ministra?

killa

pre 7 godina

Vlada svakim danom dublje srlja u propast ove drzave i time njenu samu propast. Na probleme nastale usled politizacije odgovaraju daljim politizacijama, upravno-izvrsna, sudska i parlamentarna vlast u potpunosti su pod palicom uskog kruga ljudi, nestrucnih i nemocnih da koordiniraju kompleksne drustvene odnose. Ukoliko ne mozete dobiti sudsku zastitu, uticati na oblikovanje zakona ili dobiti neku dozvolu bez podrske vladajuce partije, znaci da zivite u jednoj diktaturi gde podela vlasti ne postoji ni na formalnom planu(dokaz - zakonski regulisan izbor sudija i zastitnika gradjana od strane politickih struktura). Ovo su problemi cija resenja mora uzak krug de fakto "gradjana"(kojih cenim da je oko 200.000 u Srbiji, ostalo su botovi ili apoliticni "intelektualci") da iznese u nekoliko narednih godina, u suprotnom smo nadrljali.

Dragan, nbgd

pre 7 godina

Ljudi, koliko je ovo ozbiljno i opasno po Vođu, može se videti i iz količine minusa na komentare. Ukratko, botovi udarili od starta (obično se pojave nešto kasnije dok dobiju instrukcije šta i kako da botuju) i to žestoko.

U prevodu, ovi polako pucaju po šavovima. Hvala bogu, izgleda da neće još dugo. Osionost i bahatost im polako dolazi glave (tj. fotelje).

Policajac

pre 7 godina

Prvo ponizenje policije bilo je kad su za minstra postavili onog "doktora nauka". Ovo posle, da narede da policija ne brani gradjane koji zovu u pomoc, to je zaista brisanje poda sa policijskim dostojanstvom.

Antibaćuška

pre 7 godina

E moj Kecmane, tako je to kad ćutiš i okrećeš glavu na kriminal pa te prodaju "tvoji" kao kolateralnu štetu da zaštite sebe. Da si postupio časno i dao ostavku sam, isti dan nitkovti ne bi mogao zameriti. I kakva je to trula priča "ja sam jedini ukazivao", pa ti si bre načelnik krim.policije bre! Ti ne ukazuješ, TI izdaješ naređenja! Nego si prećutao pa su te prodali tvoji! Eto ti sad.

vlada

pre 7 godina

Bravo Kecmane,nazalost Srbija ne prašta takvima kao sto si ti.Da si poltron,poslusnik,nesposoban,neskolovan,polupismen danas bi ti bio ministar a ne neko drugi...

Gagi

pre 7 godina

"Odmah nakon rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici u noći 25. aprila, koja je ujedno bila i prva postizborna noć, insistirao sam (jedini ukazivao) na potrebu da se izvrši uviđaj na licu mesta i da se postupi u skladu sa pravnim normama..."
Pa ipak je zbog Savamale.

veca-pereca

pre 7 godina

vucic, naprednjaci i posten rad ne idu zajedno...da je gospodin kecman bio mudriji ne bi ni prihvatio to mesto bez obzira na dobre namere...dovoljno mu je bio slucaj bate i licne karte, a nedugo zatim slucaj bate i batina za koje će na kraju odgovarati posteni policajci koji su samo radili svoj posao...

Pako zver

pre 7 godina

Nisi ti prijatelju smenjen
zbog greske,smetao si im zbog postenog rada,a smenjuje te ta ljiga od navodnog ministra,a opet zna se ko stoji iza njega!!!

Pancevac

pre 7 godina

Svaka cast ovom coveku...
Iskreno ga zalim, jer se zaposlio u ovoj zemlji. Eto jos jednog dokaza da u Ministarstvima vlada javasluk i ortacke veze.
Ovo ce kao i sve sto je bitno u Srbiji biti baceno pod tepih, i nastavice se zivot dalje...
Ali zapitajte se, da li ste vi mozda na redu da budete nepravedno kaznjavani, a onda i nezasticeni i ostavljeni na cedilu da vas gaze i ponizavaju...

један је вођа

pre 7 godina

Овај хоћете да каже да је компетентнији од Информера, Курира, Пинка и Студија Б.

The Chief

pre 7 godina

Poznajem čoveka i odgovorno tvrdim da je njegov jedini "greh" to što je prepošten i preodgovoran. U eri keramičara, limara, vazduplohova, lažnih doktora, fantomki, velikih i Malih i sl, takvi, jednostavno, ne prolaze.

milan

pre 7 godina

Postoje smo dva rešenja ili da ga nema ili da ministar podnese ostavku. Postavlja se pitanje dali ministar u tehničkoj vladi u opšte ima pravo da otpušta sem u hitnim slučajevima. Ovo je smo dokaz više kako ova vlada funkcioniše.

Kol

pre 7 godina

Pa razresen si jer ti bi da radis po pravilima i postenju, koncept koji ovi na vlasti niti znaju niti imaju, tako da zato si smenjen docice neki koji ce da klima glavom na sve sto kaze veliki vodja nesto kao ministar policije u prosloj vladi takav neki bez spostvenog ja, takvi su ovoj vlasti najbolji!

Realni

pre 7 godina

Posljedice urušavanja institucija tek dolaze. Povratak na vladavinu institucija su jedini veliki razlog zašto cijela Srbija mora izaći na ulice...sve se dešava zbog nepostojanja institucija i stručnog, dobro plaćenog rukovodstva - i maline, i helikopter, i Fiat, siromaštvo, propali putevi, kriminal....Zbaciti vladavinu stranaka jednom i zauvijek i to danas, da se ne izgubi još 10 godina na eksperimente..

bilja

pre 7 godina

zato ste i razreseni. zbog insistiranja na uviđaju u Savamali...da ste ćutali idalje biste bili na istoj poziciji. svaka čast na časnom vršenju dužnosti.

sasa jokic

pre 7 godina

A direktor policije reketira gradjane....Kecmana izabrali kao zrtveno jagnje, medjutim on progovorio.
Sta li ce sada Nesa da kaze, da mulja....

oklagija italijan

pre 7 godina

Ako je istina ovo sto pricas, onda si smenjen upravo zato sto si insistirao da se izvrsi uvidjaj. U ovoj vlasti samo poltroni opstaju.

Jimmy Jazz

pre 7 godina

Pa bas zato sto si insistirao na uvidjaju... Zato si i smenjen.. Oni su to hteli da zataskaju,nisu ni slutili da ih vreba zuta patka koja je svakim danom sve veca i veca..

anonimnik

pre 7 godina

O ovom coveku sam cuo sve najbolje, da je veliki profesiomalac, a obicno se takvi ljudi i zrtvuju u ovakvim situacijama, jer ih je teze kontrolisati i uticati na njih. Razmislite kakve veze ima kriminalisticka policija sa neizlaskom policije na teren? Ne izlazi na teren po pozivu kriminalisticka. Na njima je bilo da krenu u reasavanje slučaja nakon sto se on dogodio.

goxi

pre 7 godina

Jos od mali nogu najaci utisak su na mene ostavljali posteni milicioneri, to mi je uvek davalo posebnu snagu i veru u postenje ljudskog roda. Izgleda da ce mladje generacije biti u potpunosti lisene tih svetlih trenutaka koji znacajno uticu na formiranje coveka.

kiza

pre 7 godina

Dr..mr..Nebojsa iz Beograda(budući ministar Vojni a Vulin će verovatno policiju...pa da mogu sa polugama sile da brane Lik i Delo..milog nam vođe...AV

hej

pre 7 godina

Ne moze nacelnik da ukazuje i upozorava....on treba da reaguje,naredjuje,sprovodi...a ako je sistem takav da se ne moze protiv prljavih stvari i policajaca trebalo je odmah da da ostavku...a ne sad da se zali...nece me ubediti....pristajao si da budes deo necega gde si ti jedini ukazivao a sad se zalis? kome?meni?pa ja ni posao nemam al mirno spavam...

s.

pre 7 godina

Insistirao si na uviđaju, kažeš?
Pa zato si i smenjen, njima ne trebaju takvi koji "insistiraju na uviđaju", njima trebaju oni koji slušaju.
Pitaj Vučića.

njokli

pre 7 godina

Ovo je još bolje. Znači čovek smenjen jer je tražio istragu za dešavanja u Savamali, odnosno, ispada da je smenjen jer je hteo da radi svoj posao. Be'šte deco odavde, ali brzo

Pavle

pre 7 godina

Ministre policije, "doktore" Stefanoviću, zašto ste razrešili dužnosti ovog mudrog čoveka?On ima rezultate, a vi?Vi očito imate samo golu silu.Nju i primenjujete.Ministre recite narodu ko je ubio novinara Pantića iz Jagodine, i kome smeta da se istina otkrije?Ministre zašto ste (po pisanju NIN-a) mimo zakona naredili rušenje Savamale?Ministre očekujemo odgovore.Hvala.

NS

pre 7 godina

Bravo, to je profesionalac, a ne uvlakača!

Čaša će se jednog dana preliti, a onda neće biti dobro po ove koji nam ubijaju logiku života, prave nas budalama, teraju nas da hvalimo carevo novo (nepostojeće) odelo...

macan

pre 7 godina

Auuu... tako su se setili da zamazu oci narodu zbog Savamale.Znaci kraj,i ono malo sto vredi oni ce da posmenjuju sve zarad vlasti.Mogu samo da zamislim kakav javasluk vlada u policiji i kako se osecaju oni pravi zbog ovakvih ameterizama...

Vlajko

pre 7 godina

Verovatno je nekome smetalo što se intezivirane istrage za ubistva Gavrilovića, Kundaka, Harisa Brkića, Žike Petrovića, Pavla Bulatovića i ostalih a ima tu sudija, glumaca i "bizmismena", naravno sumnjivih ali i oni zaslužuju istrage. Kada mi kažu gde smo živeli 90.-tih a ja se podsetim ovih slučajeva, onda se zapitam a gde živimo od 2001.???? Tamo znamo ko je vladao a ovde sve vreme imamo privid da je demokratska vlast u interesu građana a standard kao u Nikaragvi a kriminal kao da je oko nas Eskobar i njegova klika i rade šta hoće i niko im ne sme ništa.

cuvar parka

pre 7 godina

Definicija organizovanog kriminala. Iza svega uvek stoji "država", tj. ljudi koje su glasači ovlastili da rade šta hoće i nikom ne odgovaraju.

The Chief

pre 7 godina

Poznajem čoveka i odgovorno tvrdim da je njegov jedini "greh" to što je prepošten i preodgovoran. U eri keramičara, limara, vazduplohova, lažnih doktora, fantomki, velikih i Malih i sl, takvi, jednostavno, ne prolaze.

njokli

pre 7 godina

Ovo je još bolje. Znači čovek smenjen jer je tražio istragu za dešavanja u Savamali, odnosno, ispada da je smenjen jer je hteo da radi svoj posao. Be'šte deco odavde, ali brzo

Pavle

pre 7 godina

Ministre policije, "doktore" Stefanoviću, zašto ste razrešili dužnosti ovog mudrog čoveka?On ima rezultate, a vi?Vi očito imate samo golu silu.Nju i primenjujete.Ministre recite narodu ko je ubio novinara Pantića iz Jagodine, i kome smeta da se istina otkrije?Ministre zašto ste (po pisanju NIN-a) mimo zakona naredili rušenje Savamale?Ministre očekujemo odgovore.Hvala.

Gagi

pre 7 godina

"Odmah nakon rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici u noći 25. aprila, koja je ujedno bila i prva postizborna noć, insistirao sam (jedini ukazivao) na potrebu da se izvrši uviđaj na licu mesta i da se postupi u skladu sa pravnim normama..."
Pa ipak je zbog Savamale.

Pako zver

pre 7 godina

Nisi ti prijatelju smenjen
zbog greske,smetao si im zbog postenog rada,a smenjuje te ta ljiga od navodnog ministra,a opet zna se ko stoji iza njega!!!

Antibaćuška

pre 7 godina

E moj Kecmane, tako je to kad ćutiš i okrećeš glavu na kriminal pa te prodaju "tvoji" kao kolateralnu štetu da zaštite sebe. Da si postupio časno i dao ostavku sam, isti dan nitkovti ne bi mogao zameriti. I kakva je to trula priča "ja sam jedini ukazivao", pa ti si bre načelnik krim.policije bre! Ti ne ukazuješ, TI izdaješ naređenja! Nego si prećutao pa su te prodali tvoji! Eto ti sad.

kiza

pre 7 godina

Dr..mr..Nebojsa iz Beograda(budući ministar Vojni a Vulin će verovatno policiju...pa da mogu sa polugama sile da brane Lik i Delo..milog nam vođe...AV

s.

pre 7 godina

Insistirao si na uviđaju, kažeš?
Pa zato si i smenjen, njima ne trebaju takvi koji "insistiraju na uviđaju", njima trebaju oni koji slušaju.
Pitaj Vučića.

Branka

pre 7 godina

Ne ulazim u detalje, ali mišljenja sam da svako ko ne radi dobro svoj posao i ne ostvaruje dobre rezultate mora da bude smanjen i da se prilika da onome ko će više da se potrudi. Samo tako možemo da menjamo ceo sistem i da napredujemo. Niko ne sme da bude nezamenljiv.

Policajac

pre 7 godina

Prvo ponizenje policije bilo je kad su za minstra postavili onog "doktora nauka". Ovo posle, da narede da policija ne brani gradjane koji zovu u pomoc, to je zaista brisanje poda sa policijskim dostojanstvom.

Pancevac

pre 7 godina

Svaka cast ovom coveku...
Iskreno ga zalim, jer se zaposlio u ovoj zemlji. Eto jos jednog dokaza da u Ministarstvima vlada javasluk i ortacke veze.
Ovo ce kao i sve sto je bitno u Srbiji biti baceno pod tepih, i nastavice se zivot dalje...
Ali zapitajte se, da li ste vi mozda na redu da budete nepravedno kaznjavani, a onda i nezasticeni i ostavljeni na cedilu da vas gaze i ponizavaju...

goxi

pre 7 godina

Jos od mali nogu najaci utisak su na mene ostavljali posteni milicioneri, to mi je uvek davalo posebnu snagu i veru u postenje ljudskog roda. Izgleda da ce mladje generacije biti u potpunosti lisene tih svetlih trenutaka koji znacajno uticu na formiranje coveka.

Vlajko

pre 7 godina

Verovatno je nekome smetalo što se intezivirane istrage za ubistva Gavrilovića, Kundaka, Harisa Brkića, Žike Petrovića, Pavla Bulatovića i ostalih a ima tu sudija, glumaca i "bizmismena", naravno sumnjivih ali i oni zaslužuju istrage. Kada mi kažu gde smo živeli 90.-tih a ja se podsetim ovih slučajeva, onda se zapitam a gde živimo od 2001.???? Tamo znamo ko je vladao a ovde sve vreme imamo privid da je demokratska vlast u interesu građana a standard kao u Nikaragvi a kriminal kao da je oko nas Eskobar i njegova klika i rade šta hoće i niko im ne sme ništa.

hej

pre 7 godina

Ne moze nacelnik da ukazuje i upozorava....on treba da reaguje,naredjuje,sprovodi...a ako je sistem takav da se ne moze protiv prljavih stvari i policajaca trebalo je odmah da da ostavku...a ne sad da se zali...nece me ubediti....pristajao si da budes deo necega gde si ti jedini ukazivao a sad se zalis? kome?meni?pa ja ni posao nemam al mirno spavam...

NS

pre 7 godina

Bravo, to je profesionalac, a ne uvlakača!

Čaša će se jednog dana preliti, a onda neće biti dobro po ove koji nam ubijaju logiku života, prave nas budalama, teraju nas da hvalimo carevo novo (nepostojeće) odelo...

veca-pereca

pre 7 godina

vucic, naprednjaci i posten rad ne idu zajedno...da je gospodin kecman bio mudriji ne bi ni prihvatio to mesto bez obzira na dobre namere...dovoljno mu je bio slucaj bate i licne karte, a nedugo zatim slucaj bate i batina za koje će na kraju odgovarati posteni policajci koji su samo radili svoj posao...

milan

pre 7 godina

Postoje smo dva rešenja ili da ga nema ili da ministar podnese ostavku. Postavlja se pitanje dali ministar u tehničkoj vladi u opšte ima pravo da otpušta sem u hitnim slučajevima. Ovo je smo dokaz više kako ova vlada funkcioniše.

Gavrilo iz principa

pre 7 godina

Braćo policajci, kao što reče Goxi ovde u jednom komentaru policajci su za nas decu bili Bogovi. Videti policajca na ulici povećavalo je samopuzdanje i osećaj sigurnosti. Danas sa svojih 49 godina osećam samo čudan osećaj gađenja i ljigavosti prema zaštitnicima političara i režima. Ustanite i usprotivite se. Pogledajte šta je bilo sa vašim kolegama kada je bahati premijerov brat odlučio da ide gde mu se ide.
POgledajte ko vam je ministar. Da li biste ikada pustili u životu da vas vodi neko ko je imao nadimak naseg ministra?

Kvazimodo Sorabius

pre 7 godina

E, crni Kecmane, nisi znao da te prisluskuju, a nisi onih NAJMANJE TRI PUTA DNEVNO izgovarao onaj Srpski "ocenas":
"Oce nas koji si na nebesi i sin tvoj Aleksandar koji je na zemlji..."

Dragan, nbgd

pre 7 godina

Ljudi, koliko je ovo ozbiljno i opasno po Vođu, može se videti i iz količine minusa na komentare. Ukratko, botovi udarili od starta (obično se pojave nešto kasnije dok dobiju instrukcije šta i kako da botuju) i to žestoko.

U prevodu, ovi polako pucaju po šavovima. Hvala bogu, izgleda da neće još dugo. Osionost i bahatost im polako dolazi glave (tj. fotelje).

Fulano

pre 7 godina

Ja samo jedno ne razumem. Zašto u celom ovom ćumezu niko ne traži smenu AV on je za sve ovo odgovoran. Podrazumeva se smena grafonačelnika i njegove klike, i vrha policije i komunalne ali sve ovo potpiruje opravdava i mesi AV a niko njegovu odgovornost ne traži. On je skroz nedostojan da vrši javnu službu posle bar 10 izgovorenih bliuvotina u poslednje vreme.

Meister Jakob

pre 7 godina

Jel vi znate Einsteinovu definiciju luđaka?
To je neko ko stalno ponavlja istu radnju i nada se drukčijem rezultatu.
Ajde da je Vučić sad prvi put na vlasti pa bi mogli reći, ajme meni kakvog smo to premijera dobili, ali vi ga znate 20 i kusur godina i sad je drugi put došao na vlast sa glatkih skoro 50%.
Sad će mnogi reći da nisu za njega glasali jer uopće nisu išli na izbore. E pa upravo zbog takvih je on i pobijedio. Imate tog Radulovića a i mislim da je Pajtić puno bolja varijanta od Vučića, jest da je bilo kriminala i muljaže ali ste za vrijeme njihove vladavine osjetno bolje živjeli, euro je bio 80din, plaće i penzije veće, i bili ste duplo manje zaduženi, tako da su "žuti" za ove male bebe.
I stvarno mi nije jasno kako se takve stvari poput ovog ilegalnog rušenja mogu dogoditi, i nakon više mjeseci svi sve znaju, nitko ništa ne poduzima i ništa se ne mijenja. Vučić rekao da je u to upleten vrh beogradske vlasti i da on preuzima odgovornost, i sad se prave mutavi i čekaju dok se to slegne i zaboravi jer će biti neka nova afera i skandal, to šta se kod vas događa, da je Vučić svemoćan i može raditi šta hoće kod nas nije bilo ni u kamenom dobu Tuđmanove diktature.
I za dosta tih afera politička odgovornost i ostavka ne bi bilo dovoljno nego sve odgovorne zatvoriti!

бт

pre 7 godina

Па Вучић је рекао да треба сачекати да надлежни органи обаве увиђај око Савамале. Наравно, претходно треба обезбедити да надлежни органи имају "праве" људе на правим местима. Процес је очигледно у току.

garavi

pre 7 godina

da je normalna drzava, leteo bi i ti i stefanović i vucic.. vlada pada zbog ovakvih stvari. samo u srb. niko nista ne zna i nema odgovornost za nista.

anonimnik

pre 7 godina

O ovom coveku sam cuo sve najbolje, da je veliki profesiomalac, a obicno se takvi ljudi i zrtvuju u ovakvim situacijama, jer ih je teze kontrolisati i uticati na njih. Razmislite kakve veze ima kriminalisticka policija sa neizlaskom policije na teren? Ne izlazi na teren po pozivu kriminalisticka. Na njima je bilo da krenu u reasavanje slučaja nakon sto se on dogodio.

Dejan

pre 7 godina

Pa ovi efikasnije zovu ljude na protest od samih organizatora. Ko zna cime su ga ucenili da cuti, ali je coveku verovatno prekipelo. Svaka cast na izlazak u javnost, sad samo novinari da provere verodostojnost njegovih izjava pa da imamo jos jedan cilj na protestima.

Žaki

pre 7 godina

Možda građani ove zemlje jednom i shvate gde žive i ko im je uništio sve što su imali!? Ko je uništio NAŠ ZAJEDNIČKI Zmaj (100 kombajna mesečno), IMT, Beko, Kluz, Pamučni, Vunarski, I BEZBROJ DRUGIH GIGANATA!? Nisu to učinili stranci, to je učinila nečija pohlepa. Ali kad kancer shvati da je proždiranjem zdravog tela ubio i sebe tad će između sebe da se proždire. Taman ta pošast pomisli "imam sve" kad ono nema više ništa - telo umrlo. Sve što su zgrtali i za šta su mislili da ih čini boljima od drugih samo je gomila ničega. Šarena laža. Mora da mnogo boli kad shvatiš da si bednik koliko i svi ostali a taman si mislio imaš sve! Tada više ni rakija ni viski u litrama ne mogu pomoći. Ne bih im bio u koži ni menjao svoju sirotinju za sva njihova blaga kad im pravda (spora ali nikad ne kasni) zakuca na rame. Bespotrebno odlažu susret sa njom, uklanjaju iz društva sve što je zdravo kao što je slučaj sa ovim čovekom. Ne mora sirotinja prstom da mrdne - sami će se urušiti. Pravda ne dolazi spolja, tad bi bila smešna! Ona jezivo dolazi iznutra kad spoznaš koliko si za nju bio slep... ali to su babske priče i popovske izmišljotine.

lalegator

pre 7 godina

Dakle
covek je smenjen samo zato sto je odgovorno radio svoj posao!
U zemlji koju vode lazni doktori, keramicari, pecenjarci... falsifikatiri i fantomi...

sasa jokic

pre 7 godina

A direktor policije reketira gradjane....Kecmana izabrali kao zrtveno jagnje, medjutim on progovorio.
Sta li ce sada Nesa da kaze, da mulja....

Jimmy Jazz

pre 7 godina

Pa bas zato sto si insistirao na uvidjaju... Zato si i smenjen.. Oni su to hteli da zataskaju,nisu ni slutili da ih vreba zuta patka koja je svakim danom sve veca i veca..

vlada

pre 7 godina

Bravo Kecmane,nazalost Srbija ne prašta takvima kao sto si ti.Da si poltron,poslusnik,nesposoban,neskolovan,polupismen danas bi ti bio ministar a ne neko drugi...

bilja

pre 7 godina

zato ste i razreseni. zbog insistiranja na uviđaju u Savamali...da ste ćutali idalje biste bili na istoj poziciji. svaka čast na časnom vršenju dužnosti.

+Savo

pre 7 godina

Svi se brecaju na pomen reči Savamala. Ona sad, izgleda, kadruje ceo sistem Srbije. Sa posebnim naglaskom na nedodirljivost dvojice najodgovornijih: Vučića i dr Stefanovića.

cuvar parka

pre 7 godina

Definicija organizovanog kriminala. Iza svega uvek stoji "država", tj. ljudi koje su glasači ovlastili da rade šta hoće i nikom ne odgovaraju.

balkanboy

pre 7 godina

Dobro ste radili gospodine Kecman, zato ste smenjeni. Svi u ovoj drzavi, koji ukazuju na propuste i probleme i iste rasavaju, nisu podobni drzavnom vrhu.
Nazalost tako je bilo i bice do god budemo cutali trpeli i licemerno se ponasali.

Kol

pre 7 godina

Pa razresen si jer ti bi da radis po pravilima i postenju, koncept koji ovi na vlasti niti znaju niti imaju, tako da zato si smenjen docice neki koji ce da klima glavom na sve sto kaze veliki vodja nesto kao ministar policije u prosloj vladi takav neki bez spostvenog ja, takvi su ovoj vlasti najbolji!

oklagija italijan

pre 7 godina

Ako je istina ovo sto pricas, onda si smenjen upravo zato sto si insistirao da se izvrsi uvidjaj. U ovoj vlasti samo poltroni opstaju.

Realni

pre 7 godina

Posljedice urušavanja institucija tek dolaze. Povratak na vladavinu institucija su jedini veliki razlog zašto cijela Srbija mora izaći na ulice...sve se dešava zbog nepostojanja institucija i stručnog, dobro plaćenog rukovodstva - i maline, i helikopter, i Fiat, siromaštvo, propali putevi, kriminal....Zbaciti vladavinu stranaka jednom i zauvijek i to danas, da se ne izgubi još 10 godina na eksperimente..

Glasgow

pre 7 godina

na ovom primeru se vidi najbolje do koje mere ide bahatost politicara i kako zaista funkcionise sistem nagrade i kazne u srbiji. ako si nepodoban kao profesionalac- smene te, a ako si lazni doktor koji peva svoju tuznu demagogiju od kako je delegiran (svi znamo ko je za to odgovoran, posto je u pitanju toliko veliki covek i autoritet, da ni na vrata ne moze da prodje, a da ne savije glavu)- onda jednostavno postanes ministar policije. tako da ti brate moj dobri, dobro pazi za koga ces da glasas na sledecim izborima!

In your face

pre 7 godina

Aman ljudi, srbi, ljudi li ste sta li ste. Da li shvatate da mi nemamo politicare u zemlji vise od jednog veka. Nemamo. Imamo bagru, olos, sljam koji se dokopao fotelja lazima, uvlakama, podvalama i ciji je jedini smisao zivota da ucare sta mogu dok su na istim. Nemaju oni pojma o diplomatiji, ekonomiji, politici, geografiji, istoriji, ma bilo cemu. Vucic najbolji studend? Da, posto je studiro dok je sedeo u krilo Seselju a ovaj mahao pistoljem gde stigne....

један је вођа

pre 7 godina

Овај хоћете да каже да је компетентнији од Информера, Курира, Пинка и Студија Б.

macan

pre 7 godina

Auuu... tako su se setili da zamazu oci narodu zbog Savamale.Znaci kraj,i ono malo sto vredi oni ce da posmenjuju sve zarad vlasti.Mogu samo da zamislim kakav javasluk vlada u policiji i kako se osecaju oni pravi zbog ovakvih ameterizama...

Zoki

pre 7 godina

Dragan Kecman je castan i posten policajac i profesionalac..komentar antibacuske pokazuje koliko ne poznajes sistem funkcionisanja policije..Vidis da su mu sistematizacijom dali na mesto coveka, iznad njega koji je direktno pod kontrolom sefa Beogradske policije..Kazes ti izdajes nalog..Izdao ga je i napisao i onda odgovori idu sa Savskog venca da ne izlaze po naredbi videg organa,komunalna isto...Znaci Mali,Vesic,Sef Beogradske policije,svi zamenici nacelnika beogradske policije,nacelnik Savskog venca i Ministar...Da li stvarno mislite sada da on nije znao za akciju?I obavezno firma koja je rusila ...Sustina smene ovde je probati sa ovom zrtvom da se zatvori afera i da se ukloni jedini covek koji je trazio u skladu sa zakonom istragu...Covek je dosao do imena i ubistava od pre kaze da mu prete porodici i deci...Sta je trebao da se povuce...ali sefovi su se uplasili njegove istrage i zato je smenjen...

novinar u pokusaju

pre 7 godina

U PRAVU je sto se obraca NOVINARIMA od kojih ocekuje da rasvetle situaciju i sprovedu "istragu". Svestan je kakve su institucije i zato ne veruje da ce iste to uraditi sobzirom da su same izvrsitelji ovog nedela.

killa

pre 7 godina

Vlada svakim danom dublje srlja u propast ove drzave i time njenu samu propast. Na probleme nastale usled politizacije odgovaraju daljim politizacijama, upravno-izvrsna, sudska i parlamentarna vlast u potpunosti su pod palicom uskog kruga ljudi, nestrucnih i nemocnih da koordiniraju kompleksne drustvene odnose. Ukoliko ne mozete dobiti sudsku zastitu, uticati na oblikovanje zakona ili dobiti neku dozvolu bez podrske vladajuce partije, znaci da zivite u jednoj diktaturi gde podela vlasti ne postoji ni na formalnom planu(dokaz - zakonski regulisan izbor sudija i zastitnika gradjana od strane politickih struktura). Ovo su problemi cija resenja mora uzak krug de fakto "gradjana"(kojih cenim da je oko 200.000 u Srbiji, ostalo su botovi ili apoliticni "intelektualci") da iznese u nekoliko narednih godina, u suprotnom smo nadrljali.

From Russia and UDBA With Love

pre 7 godina

Ako je ovo tacno sto gospodin Kecman saopstava , onda znaci samo jedno.

UDBA je po nalogu iz KGB-a zapocela kompletno stopiranje Srbije na putu ka EU i spremanje haosa u Srbiji.
Pored gebelskove Udbaske KGB propagande koja se stravicnim intentizetom sprovodi po Srbiji poslednje dve godine po maltene svim medijima a koja se direktno rukovodi iz Moskve i putem Putinovih KGB-ovaca koji se trenutno nalaze u Srbiji i rade nesmetano uz kompletnu logistiku UDBE, UDBA je zapocela i ciscenje kadrova u policijskom sistemu Srbije kako bi na ta mesta postavili Udbase lojalne UDBI i KGB-u.

Nakon kompletnog preuzimanja maltene svih pisanih i elektronskih medija u Srbiji , UDBA sada preuzima i ostalo.

Zapocet je finalni proces stopiranja Srbije na putu ka EU i uvodjenje mafijaske UDBA/KGB gubernije.

Srbi iz Srbije moraju biti spremni za ono sto UDBA i KGB spremaju nasoj drzavi Srbiji.

Eliot Nes

pre 7 godina

Kecman je ljudina i jedan od najvećih profesionalaca sa kojima sam saradjivao. On me i naučio da sve što se radi u policiji mora da se negde upiše, najmanje u beležnicu! Zato i kaže da za sve postoji pisani trag. To ga je do sada spasilo mnogih nameštanja ali ovi dokazuju da su ipak najveći od svih, protiv njih za sada ne može niko... Užas i jad, Srbijo...

Miki

pre 7 godina

Meni je, pored sve korupcije, laži, mitomanije i poslušnosti, sad već prilično muka i od ovolikog egoizma koji se može primetiti kod naših vrlih državnih službenika.
Nebitno je da li je to ministar, stranački lider, aktivista ili poslanik, neko iz mupa ili lokalne uprave, pa čak i šefovi civilnih udruženja (neki dan sam čitao izjavu šefa SPOS - pčelarskog udruženja) - tu su uvek patološki nivoi egoizma koji izbijaju iz njihovih izjava.
Muka, muka...

Kecman Zdravko

pre 7 godina

Dragan Kecmam je najposteniji policajac kojeg ova zemlja ima. A prvenstveno najveci covek u celoj Srpskoj policiji. Veliki profesionalac. Ovi sto ga smenjuju nisu mu ni do kolena. Dragane izdrzi, Srbija je uz tebe.

danili

pre 7 godina

U drzavi kao nasa politikom se uglavnom bave neradnici i poltroni inace s obzirom na pravila igre drugim putem ne bi bili u vrhu drzavnog aparata. S druge strane u polciji vaze ista pravila ko je u vrhu nije cist vec poslusan, zato i jeste na toj poziciji, sada pljuje kolegu od koga nije nista bolji jer zajedno su istim metodama dogurali do svojih poziciju. Za ovakve konstatacije nije potrebno poznavati licnosti (koje su u principu nebitne)vec se zna kako sistem funkcionise. Tugo moja.Pa oni svi zajedno od drugog svetskog rata naovamo ne uspese da nam kao gradjanima omoguce normalno vadjenje licnih dokumenata i registraciju motornih vozila a kamoli nesto vise.

The Chief

pre 7 godina

Poznajem čoveka i odgovorno tvrdim da je njegov jedini "greh" to što je prepošten i preodgovoran. U eri keramičara, limara, vazduplohova, lažnih doktora, fantomki, velikih i Malih i sl, takvi, jednostavno, ne prolaze.

njokli

pre 7 godina

Ovo je još bolje. Znači čovek smenjen jer je tražio istragu za dešavanja u Savamali, odnosno, ispada da je smenjen jer je hteo da radi svoj posao. Be'šte deco odavde, ali brzo

Antibaćuška

pre 7 godina

E moj Kecmane, tako je to kad ćutiš i okrećeš glavu na kriminal pa te prodaju "tvoji" kao kolateralnu štetu da zaštite sebe. Da si postupio časno i dao ostavku sam, isti dan nitkovti ne bi mogao zameriti. I kakva je to trula priča "ja sam jedini ukazivao", pa ti si bre načelnik krim.policije bre! Ti ne ukazuješ, TI izdaješ naređenja! Nego si prećutao pa su te prodali tvoji! Eto ti sad.

Pavle

pre 7 godina

Ministre policije, "doktore" Stefanoviću, zašto ste razrešili dužnosti ovog mudrog čoveka?On ima rezultate, a vi?Vi očito imate samo golu silu.Nju i primenjujete.Ministre recite narodu ko je ubio novinara Pantića iz Jagodine, i kome smeta da se istina otkrije?Ministre zašto ste (po pisanju NIN-a) mimo zakona naredili rušenje Savamale?Ministre očekujemo odgovore.Hvala.

Gagi

pre 7 godina

"Odmah nakon rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici u noći 25. aprila, koja je ujedno bila i prva postizborna noć, insistirao sam (jedini ukazivao) na potrebu da se izvrši uviđaj na licu mesta i da se postupi u skladu sa pravnim normama..."
Pa ipak je zbog Savamale.

Pancevac

pre 7 godina

Svaka cast ovom coveku...
Iskreno ga zalim, jer se zaposlio u ovoj zemlji. Eto jos jednog dokaza da u Ministarstvima vlada javasluk i ortacke veze.
Ovo ce kao i sve sto je bitno u Srbiji biti baceno pod tepih, i nastavice se zivot dalje...
Ali zapitajte se, da li ste vi mozda na redu da budete nepravedno kaznjavani, a onda i nezasticeni i ostavljeni na cedilu da vas gaze i ponizavaju...

Pako zver

pre 7 godina

Nisi ti prijatelju smenjen
zbog greske,smetao si im zbog postenog rada,a smenjuje te ta ljiga od navodnog ministra,a opet zna se ko stoji iza njega!!!

goxi

pre 7 godina

Jos od mali nogu najaci utisak su na mene ostavljali posteni milicioneri, to mi je uvek davalo posebnu snagu i veru u postenje ljudskog roda. Izgleda da ce mladje generacije biti u potpunosti lisene tih svetlih trenutaka koji znacajno uticu na formiranje coveka.

kiza

pre 7 godina

Dr..mr..Nebojsa iz Beograda(budući ministar Vojni a Vulin će verovatno policiju...pa da mogu sa polugama sile da brane Lik i Delo..milog nam vođe...AV

Policajac

pre 7 godina

Prvo ponizenje policije bilo je kad su za minstra postavili onog "doktora nauka". Ovo posle, da narede da policija ne brani gradjane koji zovu u pomoc, to je zaista brisanje poda sa policijskim dostojanstvom.

Vlajko

pre 7 godina

Verovatno je nekome smetalo što se intezivirane istrage za ubistva Gavrilovića, Kundaka, Harisa Brkića, Žike Petrovića, Pavla Bulatovića i ostalih a ima tu sudija, glumaca i "bizmismena", naravno sumnjivih ali i oni zaslužuju istrage. Kada mi kažu gde smo živeli 90.-tih a ja se podsetim ovih slučajeva, onda se zapitam a gde živimo od 2001.???? Tamo znamo ko je vladao a ovde sve vreme imamo privid da je demokratska vlast u interesu građana a standard kao u Nikaragvi a kriminal kao da je oko nas Eskobar i njegova klika i rade šta hoće i niko im ne sme ništa.

Gavrilo iz principa

pre 7 godina

Braćo policajci, kao što reče Goxi ovde u jednom komentaru policajci su za nas decu bili Bogovi. Videti policajca na ulici povećavalo je samopuzdanje i osećaj sigurnosti. Danas sa svojih 49 godina osećam samo čudan osećaj gađenja i ljigavosti prema zaštitnicima političara i režima. Ustanite i usprotivite se. Pogledajte šta je bilo sa vašim kolegama kada je bahati premijerov brat odlučio da ide gde mu se ide.
POgledajte ko vam je ministar. Da li biste ikada pustili u životu da vas vodi neko ko je imao nadimak naseg ministra?

s.

pre 7 godina

Insistirao si na uviđaju, kažeš?
Pa zato si i smenjen, njima ne trebaju takvi koji "insistiraju na uviđaju", njima trebaju oni koji slušaju.
Pitaj Vučića.

veca-pereca

pre 7 godina

vucic, naprednjaci i posten rad ne idu zajedno...da je gospodin kecman bio mudriji ne bi ni prihvatio to mesto bez obzira na dobre namere...dovoljno mu je bio slucaj bate i licne karte, a nedugo zatim slucaj bate i batina za koje će na kraju odgovarati posteni policajci koji su samo radili svoj posao...

vlada

pre 7 godina

Bravo Kecmane,nazalost Srbija ne prašta takvima kao sto si ti.Da si poltron,poslusnik,nesposoban,neskolovan,polupismen danas bi ti bio ministar a ne neko drugi...

milan

pre 7 godina

Postoje smo dva rešenja ili da ga nema ili da ministar podnese ostavku. Postavlja se pitanje dali ministar u tehničkoj vladi u opšte ima pravo da otpušta sem u hitnim slučajevima. Ovo je smo dokaz više kako ova vlada funkcioniše.

NS

pre 7 godina

Bravo, to je profesionalac, a ne uvlakača!

Čaša će se jednog dana preliti, a onda neće biti dobro po ove koji nam ubijaju logiku života, prave nas budalama, teraju nas da hvalimo carevo novo (nepostojeće) odelo...

Glasgow

pre 7 godina

na ovom primeru se vidi najbolje do koje mere ide bahatost politicara i kako zaista funkcionise sistem nagrade i kazne u srbiji. ako si nepodoban kao profesionalac- smene te, a ako si lazni doktor koji peva svoju tuznu demagogiju od kako je delegiran (svi znamo ko je za to odgovoran, posto je u pitanju toliko veliki covek i autoritet, da ni na vrata ne moze da prodje, a da ne savije glavu)- onda jednostavno postanes ministar policije. tako da ti brate moj dobri, dobro pazi za koga ces da glasas na sledecim izborima!

bilja

pre 7 godina

zato ste i razreseni. zbog insistiranja na uviđaju u Savamali...da ste ćutali idalje biste bili na istoj poziciji. svaka čast na časnom vršenju dužnosti.

balkanboy

pre 7 godina

Dobro ste radili gospodine Kecman, zato ste smenjeni. Svi u ovoj drzavi, koji ukazuju na propuste i probleme i iste rasavaju, nisu podobni drzavnom vrhu.
Nazalost tako je bilo i bice do god budemo cutali trpeli i licemerno se ponasali.

Fulano

pre 7 godina

Ja samo jedno ne razumem. Zašto u celom ovom ćumezu niko ne traži smenu AV on je za sve ovo odgovoran. Podrazumeva se smena grafonačelnika i njegove klike, i vrha policije i komunalne ali sve ovo potpiruje opravdava i mesi AV a niko njegovu odgovornost ne traži. On je skroz nedostojan da vrši javnu službu posle bar 10 izgovorenih bliuvotina u poslednje vreme.

Kol

pre 7 godina

Pa razresen si jer ti bi da radis po pravilima i postenju, koncept koji ovi na vlasti niti znaju niti imaju, tako da zato si smenjen docice neki koji ce da klima glavom na sve sto kaze veliki vodja nesto kao ministar policije u prosloj vladi takav neki bez spostvenog ja, takvi su ovoj vlasti najbolji!

anonimnik

pre 7 godina

O ovom coveku sam cuo sve najbolje, da je veliki profesiomalac, a obicno se takvi ljudi i zrtvuju u ovakvim situacijama, jer ih je teze kontrolisati i uticati na njih. Razmislite kakve veze ima kriminalisticka policija sa neizlaskom policije na teren? Ne izlazi na teren po pozivu kriminalisticka. Na njima je bilo da krenu u reasavanje slučaja nakon sto se on dogodio.

Jimmy Jazz

pre 7 godina

Pa bas zato sto si insistirao na uvidjaju... Zato si i smenjen.. Oni su to hteli da zataskaju,nisu ni slutili da ih vreba zuta patka koja je svakim danom sve veca i veca..

sasa jokic

pre 7 godina

A direktor policije reketira gradjane....Kecmana izabrali kao zrtveno jagnje, medjutim on progovorio.
Sta li ce sada Nesa da kaze, da mulja....

Realni

pre 7 godina

Posljedice urušavanja institucija tek dolaze. Povratak na vladavinu institucija su jedini veliki razlog zašto cijela Srbija mora izaći na ulice...sve se dešava zbog nepostojanja institucija i stručnog, dobro plaćenog rukovodstva - i maline, i helikopter, i Fiat, siromaštvo, propali putevi, kriminal....Zbaciti vladavinu stranaka jednom i zauvijek i to danas, da se ne izgubi još 10 godina na eksperimente..

један је вођа

pre 7 godina

Овај хоћете да каже да је компетентнији од Информера, Курира, Пинка и Студија Б.

бт

pre 7 godina

Па Вучић је рекао да треба сачекати да надлежни органи обаве увиђај око Савамале. Наравно, претходно треба обезбедити да надлежни органи имају "праве" људе на правим местима. Процес је очигледно у току.

garavi

pre 7 godina

da je normalna drzava, leteo bi i ti i stefanović i vucic.. vlada pada zbog ovakvih stvari. samo u srb. niko nista ne zna i nema odgovornost za nista.

oklagija italijan

pre 7 godina

Ako je istina ovo sto pricas, onda si smenjen upravo zato sto si insistirao da se izvrsi uvidjaj. U ovoj vlasti samo poltroni opstaju.

macan

pre 7 godina

Auuu... tako su se setili da zamazu oci narodu zbog Savamale.Znaci kraj,i ono malo sto vredi oni ce da posmenjuju sve zarad vlasti.Mogu samo da zamislim kakav javasluk vlada u policiji i kako se osecaju oni pravi zbog ovakvih ameterizama...

Kvazimodo Sorabius

pre 7 godina

E, crni Kecmane, nisi znao da te prisluskuju, a nisi onih NAJMANJE TRI PUTA DNEVNO izgovarao onaj Srpski "ocenas":
"Oce nas koji si na nebesi i sin tvoj Aleksandar koji je na zemlji..."

cuvar parka

pre 7 godina

Definicija organizovanog kriminala. Iza svega uvek stoji "država", tj. ljudi koje su glasači ovlastili da rade šta hoće i nikom ne odgovaraju.

In your face

pre 7 godina

Aman ljudi, srbi, ljudi li ste sta li ste. Da li shvatate da mi nemamo politicare u zemlji vise od jednog veka. Nemamo. Imamo bagru, olos, sljam koji se dokopao fotelja lazima, uvlakama, podvalama i ciji je jedini smisao zivota da ucare sta mogu dok su na istim. Nemaju oni pojma o diplomatiji, ekonomiji, politici, geografiji, istoriji, ma bilo cemu. Vucic najbolji studend? Da, posto je studiro dok je sedeo u krilo Seselju a ovaj mahao pistoljem gde stigne....

From Russia and UDBA With Love

pre 7 godina

Ako je ovo tacno sto gospodin Kecman saopstava , onda znaci samo jedno.

UDBA je po nalogu iz KGB-a zapocela kompletno stopiranje Srbije na putu ka EU i spremanje haosa u Srbiji.
Pored gebelskove Udbaske KGB propagande koja se stravicnim intentizetom sprovodi po Srbiji poslednje dve godine po maltene svim medijima a koja se direktno rukovodi iz Moskve i putem Putinovih KGB-ovaca koji se trenutno nalaze u Srbiji i rade nesmetano uz kompletnu logistiku UDBE, UDBA je zapocela i ciscenje kadrova u policijskom sistemu Srbije kako bi na ta mesta postavili Udbase lojalne UDBI i KGB-u.

Nakon kompletnog preuzimanja maltene svih pisanih i elektronskih medija u Srbiji , UDBA sada preuzima i ostalo.

Zapocet je finalni proces stopiranja Srbije na putu ka EU i uvodjenje mafijaske UDBA/KGB gubernije.

Srbi iz Srbije moraju biti spremni za ono sto UDBA i KGB spremaju nasoj drzavi Srbiji.

Dragan, nbgd

pre 7 godina

Ljudi, koliko je ovo ozbiljno i opasno po Vođu, može se videti i iz količine minusa na komentare. Ukratko, botovi udarili od starta (obično se pojave nešto kasnije dok dobiju instrukcije šta i kako da botuju) i to žestoko.

U prevodu, ovi polako pucaju po šavovima. Hvala bogu, izgleda da neće još dugo. Osionost i bahatost im polako dolazi glave (tj. fotelje).

Dejan

pre 7 godina

Pa ovi efikasnije zovu ljude na protest od samih organizatora. Ko zna cime su ga ucenili da cuti, ali je coveku verovatno prekipelo. Svaka cast na izlazak u javnost, sad samo novinari da provere verodostojnost njegovih izjava pa da imamo jos jedan cilj na protestima.

lalegator

pre 7 godina

Dakle
covek je smenjen samo zato sto je odgovorno radio svoj posao!
U zemlji koju vode lazni doktori, keramicari, pecenjarci... falsifikatiri i fantomi...

+Savo

pre 7 godina

Svi se brecaju na pomen reči Savamala. Ona sad, izgleda, kadruje ceo sistem Srbije. Sa posebnim naglaskom na nedodirljivost dvojice najodgovornijih: Vučića i dr Stefanovića.

Meister Jakob

pre 7 godina

Jel vi znate Einsteinovu definiciju luđaka?
To je neko ko stalno ponavlja istu radnju i nada se drukčijem rezultatu.
Ajde da je Vučić sad prvi put na vlasti pa bi mogli reći, ajme meni kakvog smo to premijera dobili, ali vi ga znate 20 i kusur godina i sad je drugi put došao na vlast sa glatkih skoro 50%.
Sad će mnogi reći da nisu za njega glasali jer uopće nisu išli na izbore. E pa upravo zbog takvih je on i pobijedio. Imate tog Radulovića a i mislim da je Pajtić puno bolja varijanta od Vučića, jest da je bilo kriminala i muljaže ali ste za vrijeme njihove vladavine osjetno bolje živjeli, euro je bio 80din, plaće i penzije veće, i bili ste duplo manje zaduženi, tako da su "žuti" za ove male bebe.
I stvarno mi nije jasno kako se takve stvari poput ovog ilegalnog rušenja mogu dogoditi, i nakon više mjeseci svi sve znaju, nitko ništa ne poduzima i ništa se ne mijenja. Vučić rekao da je u to upleten vrh beogradske vlasti i da on preuzima odgovornost, i sad se prave mutavi i čekaju dok se to slegne i zaboravi jer će biti neka nova afera i skandal, to šta se kod vas događa, da je Vučić svemoćan i može raditi šta hoće kod nas nije bilo ni u kamenom dobu Tuđmanove diktature.
I za dosta tih afera politička odgovornost i ostavka ne bi bilo dovoljno nego sve odgovorne zatvoriti!

killa

pre 7 godina

Vlada svakim danom dublje srlja u propast ove drzave i time njenu samu propast. Na probleme nastale usled politizacije odgovaraju daljim politizacijama, upravno-izvrsna, sudska i parlamentarna vlast u potpunosti su pod palicom uskog kruga ljudi, nestrucnih i nemocnih da koordiniraju kompleksne drustvene odnose. Ukoliko ne mozete dobiti sudsku zastitu, uticati na oblikovanje zakona ili dobiti neku dozvolu bez podrske vladajuce partije, znaci da zivite u jednoj diktaturi gde podela vlasti ne postoji ni na formalnom planu(dokaz - zakonski regulisan izbor sudija i zastitnika gradjana od strane politickih struktura). Ovo su problemi cija resenja mora uzak krug de fakto "gradjana"(kojih cenim da je oko 200.000 u Srbiji, ostalo su botovi ili apoliticni "intelektualci") da iznese u nekoliko narednih godina, u suprotnom smo nadrljali.

novinar u pokusaju

pre 7 godina

U PRAVU je sto se obraca NOVINARIMA od kojih ocekuje da rasvetle situaciju i sprovedu "istragu". Svestan je kakve su institucije i zato ne veruje da ce iste to uraditi sobzirom da su same izvrsitelji ovog nedela.

danili

pre 7 godina

U drzavi kao nasa politikom se uglavnom bave neradnici i poltroni inace s obzirom na pravila igre drugim putem ne bi bili u vrhu drzavnog aparata. S druge strane u polciji vaze ista pravila ko je u vrhu nije cist vec poslusan, zato i jeste na toj poziciji, sada pljuje kolegu od koga nije nista bolji jer zajedno su istim metodama dogurali do svojih poziciju. Za ovakve konstatacije nije potrebno poznavati licnosti (koje su u principu nebitne)vec se zna kako sistem funkcionise. Tugo moja.Pa oni svi zajedno od drugog svetskog rata naovamo ne uspese da nam kao gradjanima omoguce normalno vadjenje licnih dokumenata i registraciju motornih vozila a kamoli nesto vise.

Eliot Nes

pre 7 godina

Kecman je ljudina i jedan od najvećih profesionalaca sa kojima sam saradjivao. On me i naučio da sve što se radi u policiji mora da se negde upiše, najmanje u beležnicu! Zato i kaže da za sve postoji pisani trag. To ga je do sada spasilo mnogih nameštanja ali ovi dokazuju da su ipak najveći od svih, protiv njih za sada ne može niko... Užas i jad, Srbijo...

Zoki

pre 7 godina

Dragan Kecman je castan i posten policajac i profesionalac..komentar antibacuske pokazuje koliko ne poznajes sistem funkcionisanja policije..Vidis da su mu sistematizacijom dali na mesto coveka, iznad njega koji je direktno pod kontrolom sefa Beogradske policije..Kazes ti izdajes nalog..Izdao ga je i napisao i onda odgovori idu sa Savskog venca da ne izlaze po naredbi videg organa,komunalna isto...Znaci Mali,Vesic,Sef Beogradske policije,svi zamenici nacelnika beogradske policije,nacelnik Savskog venca i Ministar...Da li stvarno mislite sada da on nije znao za akciju?I obavezno firma koja je rusila ...Sustina smene ovde je probati sa ovom zrtvom da se zatvori afera i da se ukloni jedini covek koji je trazio u skladu sa zakonom istragu...Covek je dosao do imena i ubistava od pre kaze da mu prete porodici i deci...Sta je trebao da se povuce...ali sefovi su se uplasili njegove istrage i zato je smenjen...

Branka

pre 7 godina

Ne ulazim u detalje, ali mišljenja sam da svako ko ne radi dobro svoj posao i ne ostvaruje dobre rezultate mora da bude smanjen i da se prilika da onome ko će više da se potrudi. Samo tako možemo da menjamo ceo sistem i da napredujemo. Niko ne sme da bude nezamenljiv.

hej

pre 7 godina

Ne moze nacelnik da ukazuje i upozorava....on treba da reaguje,naredjuje,sprovodi...a ako je sistem takav da se ne moze protiv prljavih stvari i policajaca trebalo je odmah da da ostavku...a ne sad da se zali...nece me ubediti....pristajao si da budes deo necega gde si ti jedini ukazivao a sad se zalis? kome?meni?pa ja ni posao nemam al mirno spavam...

Kecman Zdravko

pre 7 godina

Dragan Kecmam je najposteniji policajac kojeg ova zemlja ima. A prvenstveno najveci covek u celoj Srpskoj policiji. Veliki profesionalac. Ovi sto ga smenjuju nisu mu ni do kolena. Dragane izdrzi, Srbija je uz tebe.

Miki

pre 7 godina

Meni je, pored sve korupcije, laži, mitomanije i poslušnosti, sad već prilično muka i od ovolikog egoizma koji se može primetiti kod naših vrlih državnih službenika.
Nebitno je da li je to ministar, stranački lider, aktivista ili poslanik, neko iz mupa ili lokalne uprave, pa čak i šefovi civilnih udruženja (neki dan sam čitao izjavu šefa SPOS - pčelarskog udruženja) - tu su uvek patološki nivoi egoizma koji izbijaju iz njihovih izjava.
Muka, muka...

Žaki

pre 7 godina

Možda građani ove zemlje jednom i shvate gde žive i ko im je uništio sve što su imali!? Ko je uništio NAŠ ZAJEDNIČKI Zmaj (100 kombajna mesečno), IMT, Beko, Kluz, Pamučni, Vunarski, I BEZBROJ DRUGIH GIGANATA!? Nisu to učinili stranci, to je učinila nečija pohlepa. Ali kad kancer shvati da je proždiranjem zdravog tela ubio i sebe tad će između sebe da se proždire. Taman ta pošast pomisli "imam sve" kad ono nema više ništa - telo umrlo. Sve što su zgrtali i za šta su mislili da ih čini boljima od drugih samo je gomila ničega. Šarena laža. Mora da mnogo boli kad shvatiš da si bednik koliko i svi ostali a taman si mislio imaš sve! Tada više ni rakija ni viski u litrama ne mogu pomoći. Ne bih im bio u koži ni menjao svoju sirotinju za sva njihova blaga kad im pravda (spora ali nikad ne kasni) zakuca na rame. Bespotrebno odlažu susret sa njom, uklanjaju iz društva sve što je zdravo kao što je slučaj sa ovim čovekom. Ne mora sirotinja prstom da mrdne - sami će se urušiti. Pravda ne dolazi spolja, tad bi bila smešna! Ona jezivo dolazi iznutra kad spoznaš koliko si za nju bio slep... ali to su babske priče i popovske izmišljotine.