Petak, 10.06.2016.

14:55

"Da ja ne radim, ne biste imali vesti subotom i nedeljom"

Mandatar Aleksandar Vučić kaže da mediji ne bi imali o čemu da izveštavaju vikendom da on ne radi, kao i da su medijske slobode na visokom nivou u Srbiji.

Izvor: B92

"Da ja ne radim, ne biste imali vesti subotom i nedeljom" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

153 Komentari

Sortiraj po:

apon

pre 7 godina

Srbiji su potrebni mediji sirokog spektra. Od Pinka, preko Politike do B92. Sto se tice slobode medija ona je svepristuna, jer da nije tako ne bi imali medije koji su otvoreno protiv politike vlade koju je vodio Vucic.

A.

pre 7 godina

Molim te ne ustaj pre 12,manje nas košta!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toma, 10. jun 2016 17:28)

Da bi neko ustao, mora prvo da legne.

Veoma je LAKO čitati te vesti. Prvo, mogu da se pročitaju na preskok, a drugo nije potrebno čitati ih sa razumevanjem, a još manje sa pamćenjem istih. Jer će u sutrašnjoj vesti ili sve to da ponovi ili da kaže nešto sasvim suprotno. Teško mi padaju slike uz vesti. Zato TV ni slučajno ne uključujem u vreme nekog Dnevnika ili Vesti.

vladan

pre 7 godina

Karlovac Ogulin Karlobag Virovitica..................ta pamet je unistila moju mladost........kako to da objasnim deci...............bilo je to tesko izivljavanje.....

NEnad

pre 7 godina

Znate šta gospodine Supermene? Moja porodica i ja odosmo odavde, a vi izmislite bar još dva dana u nedelji pa radite i ta dva dana. Moj radni dan kao privatnika je od 7 do 17, pa od 21 do 2 ujutro 7 dana u nedelji za bruto 50 hiljada mesečno, što po gradilištu, što u birou, a o vašoj plati i plati vaših NKV kolega sa diplomama II mesne zajednice mogu samo da sanjam iako imam malo više škole nego što vi imate.

Slo

pre 7 godina

Da tebe nema gledao bih tv. Ovako citam po internetu strane vesti jer mi se mozak opire tvojim izjavama. Ponekad otvorim domace vesti i odmah procitam kako te neko ugrozava. Da li se pitas sta onih 75% gradjana Srbije zapravo misli o tebi?

marija

pre 7 godina

Ove price u dva dana dokaz su da si ili premoren pa vise ne znas sta govoris ili imas viska vremena, tj. nemas druga posla.
Ja pa ja, odmori malo.
Smario si covece.

legenda

pre 7 godina

Ako sme neko da kaze o onom Devenportu nesto sto ga onda pustate u vladu,
ne foliraj ti imas problem realnosti oko sebe rezultati su bitni a ne tvoje price ali ovaj narod ima percepciju da od nekog napravi vodju pa ako si ti taj onda kukala na majka posto za 4 godine nista niste uradili kao ni pohapsili one koji su pre tebe srozali ekonomiju i pokrali druge stvari.

Gledalac

pre 7 godina

Držaću se samo naslova i reći da je najbolje da ne radiš ništa.
Sav ostali sadržaj od 150 minuta znam napamet i ne bih trošio minute života na čitanje i opširno komentarisanje.

banana država

pre 7 godina

kad bi angela merkel tako šetala za svaki kilometar puta ili otvaranje klozeta i stepeništa dobila bi proširenje vena a možda bi završila i u kolicima. angela se ne bavi političkim marketingom i neprestanom kampanjom.

ауу бреее,ала је њему добро..

pre 7 godina

Пре 10год сам имао могућност да зарадим за 264ч рада без-мало 45.000 дин (просек од око 10 сати за 6дневну рад.недељу,један дан слободан,небитно који дан),...када је бензин био 50,а хлеб 8 дин...сада са истом сатницом не бих прешао 75.000...али нам газда (то му је нови закон о раду омогућио и ДОЗВОЛИО),сада "вишак " сати од фонда за тај месец даје сл.дан којо исплаћује као режију,без мин.рада,т.о. и прековременог...добијем "ИСТО" око 43-45000 (ако ме "ухвати" која недеља дан)...и онда НАШ премијер ладно изјави да не зна који то рад и како рад може бити израбљивање...човеку не пада на памет да каже да је ГЛАВНО што страни улагачи долазе код нас ЈЕФТИНА РАД.СНАГА,т.ј. ИЗРАБЉИВАЊЕ ионако напаћеног народа...подхитно му помоћи у отржњењу и схватању реалности,јер ју је изгубио...

Logic

pre 7 godina

Pa radi,Vučiću,naravno da radiš za narod i potrudi se da radiš đavolski dobro- to ti je u opisu radnog mesta, a nikako u ličnom opisu.I to je jedini posao koji si ti hteo,izabrao da radiš, a narod te zaposlio.Doduše, jedan deo naroda.I pomisli da sa tom pričom o radu sve više ličiš baš na one koje stalno pominješ da neprekidno kukaju što mnogo i teško rade.

East West

pre 7 godina

Da....hmmm... mada... ti odredjujes sta ce biti u tim vestima... pa bi te svakako bilo u da ne radis subotom i nedeljom.

A inace, ti svoj posao ne radis ni radnim danima.

copi

pre 7 godina

mogli bi subotom i nedeljom pisati o onima koji zbog nesposobnosti premijera u ostavci vise uopste ne rade. Sto kazu kod nas u sremu ceo dan se vodaju ko Divoske babe.

sofronije

pre 7 godina

Sta ti radis covece? Dovodis strance koji maltretiraju nase ljude za 200-250 evra i jos se hvalis time. Najmanja plata nam je u regionu, manja od Crne Gore, Bosne, Albanije.

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

Ja tokom nedelje sedim u svojoj kancelariji i radim umesto što se šetam po firmi sedam dana u nedelji i opričam ljudima kako radim po ceo dan. Ove nedelje sam zadovoljan postignutim pa se sada zabavljam pišući komentare. A da, meni je pisanje komentara zabava a nekima je i to radni zadatak. Sutra ću i da se častim jednom šetnjom ispred gradske skupštine oko 18h. Ali to već nije zabava, to je postalo neophodno kako bi paraziti na grbači poreskih obveznika koji samopromociju i demagogiju nazivaju radom, videli da još postoji građana koji se nisu prodali niti im je vrana popila mozak...

Indira

pre 7 godina

Ja ovog Vucica ne razumem. Sta mu znaci ,,politicko mesetarenje"? 20 godina je mesetario a o njemu samom sve govori kad je rekao da je odrastao na beogradskom asfaltu. Pogledajte coveka sta radi. Ne postavlja on nikakve kamene temeljce vec obilazi sve fabrike koje su otvorene za vreme DS-a. Sta ce kamen temeljac na vec izgradjenoj fabrici? Jos nesto me je zgrozilo danas, kad je rekao da bi on rusio te objekte. Kakav je to premijer? Sta je to? Nemam dalje komentar. Srbija se nikad iz krize izvuci nece. Vucicu ne bi bilo lose da sedi u svom kabinetu. Neka poruci televiziju Pink i Informer da ga snimaju. Kad ga nijedna televizija ne bi prikazala pet dana, on bi podneo ostavku.

Grogan

pre 7 godina

Kazem ja majci evo reče Vucic konačno plata 400 evra. Kaže ona meni "a ko ima 400 evra". Ovo sve neke priče za decu. Rast proizvodnje, ugovori sa ovim onim, sporazumi, mi ovo, mi ono. Katastrofa. Das subvencije i radnik primi 220 evra.

Aca

pre 7 godina

Vazni su rezultati , a ne koliko se vremena provodi na takozvanom radu.
A efekti su su se sveli na pad standarda i na ogromnu nezaposlenost.
Hiljadarka kao jedan dinar.

Volim državu mrzim vlast

pre 7 godina

Pa ako je već srušena Savamala šta će uraditi sa njom, da li će pomoći tim ljudima ili će biti pa aj ako je već srušena daj da pravimo tuda Beograd na vodi?!o

gospođa bg

pre 7 godina

Sa Pinka se ne "skida"! Svako vece, u terminu najgedanijih serija, gledamo AV, i konferenzije za nivinare. Ista pitanja, isti novinari....ista prica. Draze su mi turske serije....tamo se nesto događa a i niko me ne nervira.

Deni

pre 7 godina

Evo i ja hocu tako da radim, pa i vikendom. Docekujem strane zvacnicnike, prozborim koju s njima, setam se po Srbiji, slikaju me, par puta mesecno odem u stranu zemlju gde me docekaju kao Hajla Selasija, a uz to odrzim par konferencija gde pljujem bivsu vladu i velicam sebe. Pa idila.

veljko

pre 7 godina

lspade da u drzavi Srbiji radi jedino premijer. Pa onda nama i ne treba vlada kada niko drugi ne radi. Zalosno je to kada premijer sam sebe hvali, dotakli smo samo dno svetske ekonomije.

Dinosaurus

pre 7 godina

Toliko obespravljenih radnika u Srbiji koji rintaju i subotom i nedeljom, prekovremeno, bez dinara nadoknade, a ovaj "mučenik" opet o sebi, a mediji samo o njemu. Sram vas bilo sve redom!!!!!

Demokrata

pre 7 godina

Ovi BOT-ovi sto su opet izvislili za neki posao omoraju i dalje da sede po lokalnim odborima da lupaju minuse na B92 , N1 i obesmislavaju svaki komentar.Mogla bi partija da ih zaposli da beru visnje, tresnje

Meister Jakob

pre 7 godina

U usporedbi s tobom pa mi za našu predsjednicu i premijera jedva čujemo, eventualno jednom dnevno daju neku izjavu i to je to, a o tebi se na B92 svaki dan objavi 5 članaka, to je jedini srpski portal koji gledam, ili slaviš završetak dionice od 3.14km neke ceste, ili po peti put otvaraš neku fabriku, ili je neki ozbiljan skndal i afera poput ovog sa rušenjem po noći, dobro ljudi pišu, još malo pa ćeš iskakati iz frižidera!

cica rale, seljak brdski

pre 7 godina

Verujem da Vucic ne mari za ove negativne komentare, jer on pripada onom tipu - nije vazno sta ko kaze ili pise, vazno je da mi je lepa fotografija. Tuzno je to braco i sestre, ali glasaliste ga. Nazalost!
(zorka, 10. jun 2016 17:41)

mislim da gresis, gospodara itekako zanimaju negativni komentari. sta vise, moglo bi se reci da mu je to glavni interes i preokupacija.
sto se tice glasanja, ja nisam siguran vise ko je koliko glasova osvojio, ja nikome nista ne verujem.

Pilot

pre 7 godina

Pa on ko pokvarena ploca ponavlja jedne te iste recenice 4 godine. Ja sam ponosan, a oni kad su radili, nekima nije u interesu, ja sam najponosniji, mene niko ne voli, ali mene to ne zanima, ja radim, nekima to smeta, a oni pre nas sto su radili to i to, a zasto se ne pise o ovome, to ce biti reseno, to ce sigurno biti reseno, ja to znam al necu da kazem da se ne mesam u rad organa, ja sam najponosniji, da mene nema ne biste imali koga da napadate, ja sam najponosniji, mnogo sam ponosan, mene rad motivise, ja zelim ponosnu srbiju, sve cemo to da resimo, samo da se ne javljaju oni pre sto su vladali.

Brate mili. Tikove sam dobio

zorka

pre 7 godina

Verujem da Vucic ne mari za ove negativne komentare, jer on pripada onom tipu - nije vazno sta ko kaze ili pise, vazno je da mi je lepa fotografija. Tuzno je to braco i sestre, ali glasaliste ga. Nazalost!

Radna subota

pre 7 godina

Pa da su mediji slobodni kao sto Premijer potencira,sutra,u subotu bi na tim medijima trebali da vidimo izvestaje o protestima gradjana,sa realnim izvestavanjem o broju ljudi,realnim a ne snimcima iz zablje perspektive da se ne bi videlo koliko je ljudi okupljeno,mozda i neka televizija treba da prenosi proteste,kao onomad iz Banja Luke.Mozda Pink?
Da ne bi morali opet Premijera da gledamo za vikend.
Jos nesto.Rade i mnogi "neradnici" u Srbiji,i ovog vikenda i za svaki praznik

Kazanova

pre 7 godina

Iskreno i mene je ali Dveri mislio sam da to nikada necu reci,ali mi se dopada njihova porodicna politika,koju ovom prilikom apelujem na Vladu da je primeni jer je jako dobra.

2+2=5

pre 7 godina

da ti ne radis mi bi imali posla pa bi mi radili, ovako mi nemamo posao da bi ti radio, a raditi i uraditi nije isto, to sto radis a ne uradis nista to je problem.

MomaSRB

pre 7 godina

"Protiv mene nisu samo Informer i Pink, sve ostale dnevne novine i televizije jesu, a skoro svi nedeljnici su manje-više pod kontrolom Miroslava Miškovića", rekao je Vučić.

Normalno da nisu kad si preuzeo i Informer i Pink u svoje vlasnistvo tj u vlasnistvo SNS-a.

NO_PASARAN

pre 7 godina

"Neću reći ko je odgovoran, ja to znam, ali čekam da vidim šta će reći nadležni organi, ne želim da se mešam u njihov rad", rekao je Vučić. "
PRIKRIVANJE IZVRŠILACA KRIVIČNOG DELA JE isto tako KRIVIČNO DELO !!! Gospodine premijeru i najbolji studentu Pravnog fakulteta, od Vas se svakako očekuje da poznajete pravo bolje od mene laika, a pogotovo se očekuje da se sa mesta na kome se nalazite NE RAZMEĆETE time kako NE ŽELITE da POŠTUJETE ZAKON ! Tako se NE afirmiše VLADAVINA ZAKONA i tako se NE STVARA PRAVNA DRŽAVA !

Petar Pan

pre 7 godina

Čika koji živi u televizoru nam je rekao da smo mi neradnici za razliku od njega, da su svi protiv njega, mediji koji su u rukama Miškovića a ona dvojica koji su samostalni, oni su prema njemu realni!? Bože, koliko nas ovaj čika iz televizora smatra i pravi glupim!? Usput, baš bih voleo da znam šta on to radi tih 25 sati dnevno? Da li ore, da li kopa, da li prska baštu? Mislim, državni poslovi jesu zahtevni ali da on radi 25 sati nedeljno i još vikendima, pa sa kime? Sa kojim kolegom iz koje ze,lje on komunicira, sa kojim privrednikom iz koje zemlje to ugovara poslove? A možda sa nekima iz Azije? Kod njih nedelje nisu ono što su kod Evropljana! Ali onda: baš svaki vikend? Ma ljudi, on možda radi nešto na crno? Mislim, ocrnjuje nas generalno?

malaa

pre 7 godina

Bas njega briga sta mi mislimo, pisemo,prezivljavamo ...ljudi nema vajde od bistrenja politike nego pasos u ruke i snalazite se ! Mislite o svoj deci sta ce oni nakon smrti nasih roditelja (baba deda ) t.j njihovih penzija. ..uopste se ne pise dobro

Milan

pre 7 godina

Nije bitno koliko radis nego sta radis,covece.Posteni i vredni ljudi u Africi po celi dan ganjaju krave i opet nista nemaju.Rade li rade ali opet nista.Ne sede.

British Citizen

pre 7 godina

Sta radis ddruze? Ne skidas se sa TVa? Koliko visis na televiziji pitam se imas li uopste vremena da skoknes do kancelarije! Samo sto mi iz frizidera ne izadjes!

Jovan

pre 7 godina

Koliko je ovaj covek prepotentan i uobrazen! Pa covece cak i u Srbiji gde je previse vlasti a premalo casti, ljudi imaju pametnija posla vikendom nego da gledaju RTS.

brko radoje

pre 7 godina

Koliko puta vucic treba da ponovi da se zivi bolje pa da obicab covek u to poveruje? Ja cu na licnom primeru da mu odgovorim koliko je meni bolje: pre 4 godine zaposleni u MUP-u (i ja licno) su u proseku imalu vece zarade za 15000 dinara nego danas. Kada na taj iznos dodam poskupljenja svih osnovnih zivotnih potreba u proteklom periodu uz naravno promenu kursa evra na stetu dinara meni i kolegama je zarada bar prepolovljena realno gledajuci. Kome da verujem njemu ili svojim ocima ? On ocigledno misli da treba da verujemo njemu

Nesh

pre 7 godina

Vođa nam je upravo rekao da smatra da je on naše sunce, kiša, vazduh i voda vikendom, te je preporučio građanima Srbije da vikendom umesto da gledaju u prazne frižidere i pocepane patike svoje dece gledaju njega kako pozira pred kamerom. Dodatno, vođa nam je rekao da jedino što stoji između njega i naše apsolutne sreće je Miroslav Mišković (ko zna koji put?) i grupica plaćenika koji nikako da pristanu na njegovu verziju istine.

Zamolio bih vođu da već za vikend objavio šta to pije, da i mi uzmemo pa da nam stvarnost bude tako ružičasta kao i njemu.

Slobodan Milošević, najveća štetočina Balkana u drugoj polovini XX veka je za ovoga - gospodin čovek.

bata

pre 7 godina

Nije ni čuto što još nema komentar, jer kako komentarisati ovo ?!

Stvarno Neverovatno !!!
Ne meže se više vaditi naprethodnu vlast zašto ih nije procesurirao na sudu. Dužan je bio da ih procesuira, naravno sud ne on. Šta sad ovo znači. oni su ovo po mom mišljenju radili pa sada trpite malo mene ...

Petar

pre 7 godina

Aleksandre Vucicu evo da ti kazem, ti si meni svrha zivota. Ja kad se ti jedan dan ne bi pojavio u medijima i procao kako radis ceo dan evo ja bih umro iste sekunde. Moj zivot bez tebe je prazan. Hvala ti sto postojis.

drebr

pre 7 godina

Ne g.Premijeru, nisi ti najveci radnik u ovoj zemlji!!! Iako ti pricas drugacije, mi smo veoma vredan i radan narod. I ostacu ovde, bez obzira na sve. Necu da idem u Nemacku da radim!!! Iako nas konstanto zasipate pricama kako njima trebaju radnici...

njokli

pre 7 godina

A ja bi vikendom baš da se odmorim od njegovog "rada" i od njega. Al, eto, ne da mi se, čovek je radoHoličar koji, osim da se slika, melje i davi nas pred kamerama, ama baš ništa konkretno nije u životu uradio

mrzim botove

pre 7 godina

Mnogo više moramo da radimo!
(Eleonora, 10. jun 2016 15:18)

Mogli bi za promenu nesto KONKRTNO da radite a ne da kuckate komentare za crvenu i sendvic.
A ja niti hocu niti mogu vise da radim.Radim dva j....a posla da bih koliko toliko pristojno ziveo, korak napred u zivotu ne mogu da napravim, i sad cete vi koji nikad nista ozbiljno niste radili (tu mislim i na gospodara) da mi drzite predavanje kako treba vise da radim?!!?

ja

pre 7 godina

Ovoliki bezobrzluk, arogancija i prostakluk nije zabelezen u "premijerskoj" istoriji Srbije. Kao da smo gledali Deliju sa severa a ne premijera jedne drzave. Drzava to sam ja, moze mi se sta god mi padne na pamet. Vi nesrecnici, strucnjaci i kukavice, mrs u svoje male rupe.
Kako se to postaje strucnjak? Tako sto si najbolji student, a studirao si 6 godina? Tako sto nemas dan radnog staza u privredi? Tako sto ustajes u 5? Tako sto pricas da si najhrabriji? Tako sto ucenama razne vrste kontrolises sve zivo?
Lepo rece covek:"Narod sve vidi". Da vidi, ali sve suprotno od onoga sto on govori.
Mnogo nam podcenjujes intiligenciju Vucicu. Mnogo!

ja pa ja i samo ja i opet ja

pre 7 godina

Crni mi, sta bi gledali vikendom da tebe nema u svim vestima. Inace zivimo samo za to, da vidimo i cujemo sta premijer radi, ja bacam alat, zena baca dete iz ruku i trcimo pred TV

Direktno sa Kipra

pre 7 godina

Vikendom na Kipru na svim TV kanalima prve vesti u trajanju desetak minuta u 18 časova i dnevnik u 20 časova i to je sve. Kome ti trebaš u Srbiji uz svaku nedeljnu supu?!?!

maksimilijan

pre 7 godina

Стварно бре мадији, шта дирате јединог човека који ради. Кад не ко "ради" он мора да има имунитет од праћења његовог рада.

Optičar

pre 7 godina

Da li sme neko ovom čoveku da kaže da popravi dioptriju i da izadje medju sopstveni narod,ali bez onih autobusima dovezenih sendvičara.onomad mu je neko u pančevu dobacio :gladan je narod,gospodaru,odmah ga izvukli iz gomile.jel to ta sloboda govora i mišljenja?
Nisu svi zaboravili,šta je radio za vreme Miloševića,kao ministar za informisanje.sad je još gori,jer onda se nešto pitao i Sloba,sad nikom ne odgovara

sladjana

pre 7 godina

gospodine umišljeni, ti opstruiraš istinu, ti si kao građanin ove zemlje dužan i obavezan da prijaviš svako kršenje zakona. ali, ti si samo običan umišljeni **** koji misli da je iznad zakona...

GradjaninSrbije

pre 7 godina

Eto..sada smo I lepo culi ko to jedino ne mrzi Mandatara... :-))
Privatnici..slobodni preduzetnici...ha,ha,ha..
I u duhu ''srpskog preduzetnistva'', Zeljko Mitrovic od drzavnih agencija za podsticaj izvoza I malog preduzetnistva ( ??! ) dobija kredite za podsticanje tih aktivnosti...iako je Pink company medju 20 najvecih poreskih duznika u ovoj zemlji...
Za izvoz cega ? Farme ? ?

Dandalo

pre 7 godina

Dacic je takav politicki igrac koji se snalazio uvek. Ne trazi mnogo ali sebe uvek uvali u neku fotelju i on je zadovoljan. Jos ako namiri jos nekog svog, puna kapa!!

zec

pre 7 godina

Ovako imamo vesti svakog radnog dana gde se ti ne skidas sa tv-a.
Uredu je shvatamo, radis 25 sati dnevno pa onda sat vremena ustanes ranije da postignes sve, tesko ti je, a mi smo neradnici koji samo kritikuju i kukaju, ne moras svakog dana da nam ponavljas.

sramota!

pre 7 godina

Lider SNS je rekao i da mediji, ali i politički "prevaranti, mešetari i lažovi" prave slučaj "Savamala" većim nego što jeste, a povukao je i paralelu sa slučajem "helikopter" za koji je rekao da je u pitanju bila "izmišljena i ludački vođena afera".

Ako ima pravde na ovom svetu, za oba slucaja ces i cete odgovarati kad-tad, nije te sramota da se posprdno osvrces na tako teske i pogubne dogadjaje ???

Previse si se osilio, pazi sta igovaris, jer samo podizes revolt u narodu!

Petar

pre 7 godina

Aleksandre Vucicu evo da ti kazem, ti si meni svrha zivota. Ja kad se ti jedan dan ne bi pojavio u medijima i procao kako radis ceo dan evo ja bih umro iste sekunde. Moj zivot bez tebe je prazan. Hvala ti sto postojis.

njokli

pre 7 godina

A ja bi vikendom baš da se odmorim od njegovog "rada" i od njega. Al, eto, ne da mi se, čovek je radoHoličar koji, osim da se slika, melje i davi nas pred kamerama, ama baš ništa konkretno nije u životu uradio

ja pa ja i samo ja i opet ja

pre 7 godina

Crni mi, sta bi gledali vikendom da tebe nema u svim vestima. Inace zivimo samo za to, da vidimo i cujemo sta premijer radi, ja bacam alat, zena baca dete iz ruku i trcimo pred TV

sramota!

pre 7 godina

Lider SNS je rekao i da mediji, ali i politički "prevaranti, mešetari i lažovi" prave slučaj "Savamala" većim nego što jeste, a povukao je i paralelu sa slučajem "helikopter" za koji je rekao da je u pitanju bila "izmišljena i ludački vođena afera".

Ako ima pravde na ovom svetu, za oba slucaja ces i cete odgovarati kad-tad, nije te sramota da se posprdno osvrces na tako teske i pogubne dogadjaje ???

Previse si se osilio, pazi sta igovaris, jer samo podizes revolt u narodu!

sladjana

pre 7 godina

gospodine umišljeni, ti opstruiraš istinu, ti si kao građanin ove zemlje dužan i obavezan da prijaviš svako kršenje zakona. ali, ti si samo običan umišljeni **** koji misli da je iznad zakona...

Nesh

pre 7 godina

Vođa nam je upravo rekao da smatra da je on naše sunce, kiša, vazduh i voda vikendom, te je preporučio građanima Srbije da vikendom umesto da gledaju u prazne frižidere i pocepane patike svoje dece gledaju njega kako pozira pred kamerom. Dodatno, vođa nam je rekao da jedino što stoji između njega i naše apsolutne sreće je Miroslav Mišković (ko zna koji put?) i grupica plaćenika koji nikako da pristanu na njegovu verziju istine.

Zamolio bih vođu da već za vikend objavio šta to pije, da i mi uzmemo pa da nam stvarnost bude tako ružičasta kao i njemu.

Slobodan Milošević, najveća štetočina Balkana u drugoj polovini XX veka je za ovoga - gospodin čovek.

NO_PASARAN

pre 7 godina

"Neću reći ko je odgovoran, ja to znam, ali čekam da vidim šta će reći nadležni organi, ne želim da se mešam u njihov rad", rekao je Vučić. "
PRIKRIVANJE IZVRŠILACA KRIVIČNOG DELA JE isto tako KRIVIČNO DELO !!! Gospodine premijeru i najbolji studentu Pravnog fakulteta, od Vas se svakako očekuje da poznajete pravo bolje od mene laika, a pogotovo se očekuje da se sa mesta na kome se nalazite NE RAZMEĆETE time kako NE ŽELITE da POŠTUJETE ZAKON ! Tako se NE afirmiše VLADAVINA ZAKONA i tako se NE STVARA PRAVNA DRŽAVA !

ja

pre 7 godina

Ovoliki bezobrzluk, arogancija i prostakluk nije zabelezen u "premijerskoj" istoriji Srbije. Kao da smo gledali Deliju sa severa a ne premijera jedne drzave. Drzava to sam ja, moze mi se sta god mi padne na pamet. Vi nesrecnici, strucnjaci i kukavice, mrs u svoje male rupe.
Kako se to postaje strucnjak? Tako sto si najbolji student, a studirao si 6 godina? Tako sto nemas dan radnog staza u privredi? Tako sto ustajes u 5? Tako sto pricas da si najhrabriji? Tako sto ucenama razne vrste kontrolises sve zivo?
Lepo rece covek:"Narod sve vidi". Da vidi, ali sve suprotno od onoga sto on govori.
Mnogo nam podcenjujes intiligenciju Vucicu. Mnogo!

Dandalo

pre 7 godina

Dacic je takav politicki igrac koji se snalazio uvek. Ne trazi mnogo ali sebe uvek uvali u neku fotelju i on je zadovoljan. Jos ako namiri jos nekog svog, puna kapa!!

zec

pre 7 godina

Ovako imamo vesti svakog radnog dana gde se ti ne skidas sa tv-a.
Uredu je shvatamo, radis 25 sati dnevno pa onda sat vremena ustanes ranije da postignes sve, tesko ti je, a mi smo neradnici koji samo kritikuju i kukaju, ne moras svakog dana da nam ponavljas.

brko radoje

pre 7 godina

Koliko puta vucic treba da ponovi da se zivi bolje pa da obicab covek u to poveruje? Ja cu na licnom primeru da mu odgovorim koliko je meni bolje: pre 4 godine zaposleni u MUP-u (i ja licno) su u proseku imalu vece zarade za 15000 dinara nego danas. Kada na taj iznos dodam poskupljenja svih osnovnih zivotnih potreba u proteklom periodu uz naravno promenu kursa evra na stetu dinara meni i kolegama je zarada bar prepolovljena realno gledajuci. Kome da verujem njemu ili svojim ocima ? On ocigledno misli da treba da verujemo njemu

Pilot

pre 7 godina

Pa on ko pokvarena ploca ponavlja jedne te iste recenice 4 godine. Ja sam ponosan, a oni kad su radili, nekima nije u interesu, ja sam najponosniji, mene niko ne voli, ali mene to ne zanima, ja radim, nekima to smeta, a oni pre nas sto su radili to i to, a zasto se ne pise o ovome, to ce biti reseno, to ce sigurno biti reseno, ja to znam al necu da kazem da se ne mesam u rad organa, ja sam najponosniji, da mene nema ne biste imali koga da napadate, ja sam najponosniji, mnogo sam ponosan, mene rad motivise, ja zelim ponosnu srbiju, sve cemo to da resimo, samo da se ne javljaju oni pre sto su vladali.

Brate mili. Tikove sam dobio

Jovan

pre 7 godina

Koliko je ovaj covek prepotentan i uobrazen! Pa covece cak i u Srbiji gde je previse vlasti a premalo casti, ljudi imaju pametnija posla vikendom nego da gledaju RTS.

mrzim botove

pre 7 godina

Mnogo više moramo da radimo!
(Eleonora, 10. jun 2016 15:18)

Mogli bi za promenu nesto KONKRTNO da radite a ne da kuckate komentare za crvenu i sendvic.
A ja niti hocu niti mogu vise da radim.Radim dva j....a posla da bih koliko toliko pristojno ziveo, korak napred u zivotu ne mogu da napravim, i sad cete vi koji nikad nista ozbiljno niste radili (tu mislim i na gospodara) da mi drzite predavanje kako treba vise da radim?!!?

Petar Pan

pre 7 godina

Čika koji živi u televizoru nam je rekao da smo mi neradnici za razliku od njega, da su svi protiv njega, mediji koji su u rukama Miškovića a ona dvojica koji su samostalni, oni su prema njemu realni!? Bože, koliko nas ovaj čika iz televizora smatra i pravi glupim!? Usput, baš bih voleo da znam šta on to radi tih 25 sati dnevno? Da li ore, da li kopa, da li prska baštu? Mislim, državni poslovi jesu zahtevni ali da on radi 25 sati nedeljno i još vikendima, pa sa kime? Sa kojim kolegom iz koje ze,lje on komunicira, sa kojim privrednikom iz koje zemlje to ugovara poslove? A možda sa nekima iz Azije? Kod njih nedelje nisu ono što su kod Evropljana! Ali onda: baš svaki vikend? Ma ljudi, on možda radi nešto na crno? Mislim, ocrnjuje nas generalno?

British Citizen

pre 7 godina

Sta radis ddruze? Ne skidas se sa TVa? Koliko visis na televiziji pitam se imas li uopste vremena da skoknes do kancelarije! Samo sto mi iz frizidera ne izadjes!

Direktno sa Kipra

pre 7 godina

Vikendom na Kipru na svim TV kanalima prve vesti u trajanju desetak minuta u 18 časova i dnevnik u 20 časova i to je sve. Kome ti trebaš u Srbiji uz svaku nedeljnu supu?!?!

Milan

pre 7 godina

Nije bitno koliko radis nego sta radis,covece.Posteni i vredni ljudi u Africi po celi dan ganjaju krave i opet nista nemaju.Rade li rade ali opet nista.Ne sede.

GradjaninSrbije

pre 7 godina

Eto..sada smo I lepo culi ko to jedino ne mrzi Mandatara... :-))
Privatnici..slobodni preduzetnici...ha,ha,ha..
I u duhu ''srpskog preduzetnistva'', Zeljko Mitrovic od drzavnih agencija za podsticaj izvoza I malog preduzetnistva ( ??! ) dobija kredite za podsticanje tih aktivnosti...iako je Pink company medju 20 najvecih poreskih duznika u ovoj zemlji...
Za izvoz cega ? Farme ? ?

Optičar

pre 7 godina

Da li sme neko ovom čoveku da kaže da popravi dioptriju i da izadje medju sopstveni narod,ali bez onih autobusima dovezenih sendvičara.onomad mu je neko u pančevu dobacio :gladan je narod,gospodaru,odmah ga izvukli iz gomile.jel to ta sloboda govora i mišljenja?
Nisu svi zaboravili,šta je radio za vreme Miloševića,kao ministar za informisanje.sad je još gori,jer onda se nešto pitao i Sloba,sad nikom ne odgovara

bata

pre 7 godina

Nije ni čuto što još nema komentar, jer kako komentarisati ovo ?!

Stvarno Neverovatno !!!
Ne meže se više vaditi naprethodnu vlast zašto ih nije procesurirao na sudu. Dužan je bio da ih procesuira, naravno sud ne on. Šta sad ovo znači. oni su ovo po mom mišljenju radili pa sada trpite malo mene ...

drebr

pre 7 godina

Ne g.Premijeru, nisi ti najveci radnik u ovoj zemlji!!! Iako ti pricas drugacije, mi smo veoma vredan i radan narod. I ostacu ovde, bez obzira na sve. Necu da idem u Nemacku da radim!!! Iako nas konstanto zasipate pricama kako njima trebaju radnici...

Dinosaurus

pre 7 godina

Toliko obespravljenih radnika u Srbiji koji rintaju i subotom i nedeljom, prekovremeno, bez dinara nadoknade, a ovaj "mučenik" opet o sebi, a mediji samo o njemu. Sram vas bilo sve redom!!!!!

malaa

pre 7 godina

Bas njega briga sta mi mislimo, pisemo,prezivljavamo ...ljudi nema vajde od bistrenja politike nego pasos u ruke i snalazite se ! Mislite o svoj deci sta ce oni nakon smrti nasih roditelja (baba deda ) t.j njihovih penzija. ..uopste se ne pise dobro

veljko

pre 7 godina

lspade da u drzavi Srbiji radi jedino premijer. Pa onda nama i ne treba vlada kada niko drugi ne radi. Zalosno je to kada premijer sam sebe hvali, dotakli smo samo dno svetske ekonomije.

Radna subota

pre 7 godina

Pa da su mediji slobodni kao sto Premijer potencira,sutra,u subotu bi na tim medijima trebali da vidimo izvestaje o protestima gradjana,sa realnim izvestavanjem o broju ljudi,realnim a ne snimcima iz zablje perspektive da se ne bi videlo koliko je ljudi okupljeno,mozda i neka televizija treba da prenosi proteste,kao onomad iz Banja Luke.Mozda Pink?
Da ne bi morali opet Premijera da gledamo za vikend.
Jos nesto.Rade i mnogi "neradnici" u Srbiji,i ovog vikenda i za svaki praznik

MomaSRB

pre 7 godina

"Protiv mene nisu samo Informer i Pink, sve ostale dnevne novine i televizije jesu, a skoro svi nedeljnici su manje-više pod kontrolom Miroslava Miškovića", rekao je Vučić.

Normalno da nisu kad si preuzeo i Informer i Pink u svoje vlasnistvo tj u vlasnistvo SNS-a.

maksimilijan

pre 7 godina

Стварно бре мадији, шта дирате јединог човека који ради. Кад не ко "ради" он мора да има имунитет од праћења његовог рада.

Demokrata

pre 7 godina

Ovi BOT-ovi sto su opet izvislili za neki posao omoraju i dalje da sede po lokalnim odborima da lupaju minuse na B92 , N1 i obesmislavaju svaki komentar.Mogla bi partija da ih zaposli da beru visnje, tresnje

Deni

pre 7 godina

Evo i ja hocu tako da radim, pa i vikendom. Docekujem strane zvacnicnike, prozborim koju s njima, setam se po Srbiji, slikaju me, par puta mesecno odem u stranu zemlju gde me docekaju kao Hajla Selasija, a uz to odrzim par konferencija gde pljujem bivsu vladu i velicam sebe. Pa idila.

2+2=5

pre 7 godina

da ti ne radis mi bi imali posla pa bi mi radili, ovako mi nemamo posao da bi ti radio, a raditi i uraditi nije isto, to sto radis a ne uradis nista to je problem.

sofronije

pre 7 godina

Sta ti radis covece? Dovodis strance koji maltretiraju nase ljude za 200-250 evra i jos se hvalis time. Najmanja plata nam je u regionu, manja od Crne Gore, Bosne, Albanije.

Meister Jakob

pre 7 godina

U usporedbi s tobom pa mi za našu predsjednicu i premijera jedva čujemo, eventualno jednom dnevno daju neku izjavu i to je to, a o tebi se na B92 svaki dan objavi 5 članaka, to je jedini srpski portal koji gledam, ili slaviš završetak dionice od 3.14km neke ceste, ili po peti put otvaraš neku fabriku, ili je neki ozbiljan skndal i afera poput ovog sa rušenjem po noći, dobro ljudi pišu, još malo pa ćeš iskakati iz frižidera!

gospođa bg

pre 7 godina

Sa Pinka se ne "skida"! Svako vece, u terminu najgedanijih serija, gledamo AV, i konferenzije za nivinare. Ista pitanja, isti novinari....ista prica. Draze su mi turske serije....tamo se nesto događa a i niko me ne nervira.

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

Ja tokom nedelje sedim u svojoj kancelariji i radim umesto što se šetam po firmi sedam dana u nedelji i opričam ljudima kako radim po ceo dan. Ove nedelje sam zadovoljan postignutim pa se sada zabavljam pišući komentare. A da, meni je pisanje komentara zabava a nekima je i to radni zadatak. Sutra ću i da se častim jednom šetnjom ispred gradske skupštine oko 18h. Ali to već nije zabava, to je postalo neophodno kako bi paraziti na grbači poreskih obveznika koji samopromociju i demagogiju nazivaju radom, videli da još postoji građana koji se nisu prodali niti im je vrana popila mozak...

cica rale, seljak brdski

pre 7 godina

Verujem da Vucic ne mari za ove negativne komentare, jer on pripada onom tipu - nije vazno sta ko kaze ili pise, vazno je da mi je lepa fotografija. Tuzno je to braco i sestre, ali glasaliste ga. Nazalost!
(zorka, 10. jun 2016 17:41)

mislim da gresis, gospodara itekako zanimaju negativni komentari. sta vise, moglo bi se reci da mu je to glavni interes i preokupacija.
sto se tice glasanja, ja nisam siguran vise ko je koliko glasova osvojio, ja nikome nista ne verujem.

zorka

pre 7 godina

Verujem da Vucic ne mari za ove negativne komentare, jer on pripada onom tipu - nije vazno sta ko kaze ili pise, vazno je da mi je lepa fotografija. Tuzno je to braco i sestre, ali glasaliste ga. Nazalost!

Aca

pre 7 godina

Vazni su rezultati , a ne koliko se vremena provodi na takozvanom radu.
A efekti su su se sveli na pad standarda i na ogromnu nezaposlenost.
Hiljadarka kao jedan dinar.

Indira

pre 7 godina

Ja ovog Vucica ne razumem. Sta mu znaci ,,politicko mesetarenje"? 20 godina je mesetario a o njemu samom sve govori kad je rekao da je odrastao na beogradskom asfaltu. Pogledajte coveka sta radi. Ne postavlja on nikakve kamene temeljce vec obilazi sve fabrike koje su otvorene za vreme DS-a. Sta ce kamen temeljac na vec izgradjenoj fabrici? Jos nesto me je zgrozilo danas, kad je rekao da bi on rusio te objekte. Kakav je to premijer? Sta je to? Nemam dalje komentar. Srbija se nikad iz krize izvuci nece. Vucicu ne bi bilo lose da sedi u svom kabinetu. Neka poruci televiziju Pink i Informer da ga snimaju. Kad ga nijedna televizija ne bi prikazala pet dana, on bi podneo ostavku.

Grogan

pre 7 godina

Kazem ja majci evo reče Vucic konačno plata 400 evra. Kaže ona meni "a ko ima 400 evra". Ovo sve neke priče za decu. Rast proizvodnje, ugovori sa ovim onim, sporazumi, mi ovo, mi ono. Katastrofa. Das subvencije i radnik primi 220 evra.

East West

pre 7 godina

Da....hmmm... mada... ti odredjujes sta ce biti u tim vestima... pa bi te svakako bilo u da ne radis subotom i nedeljom.

A inace, ti svoj posao ne radis ni radnim danima.

banana država

pre 7 godina

kad bi angela merkel tako šetala za svaki kilometar puta ili otvaranje klozeta i stepeništa dobila bi proširenje vena a možda bi završila i u kolicima. angela se ne bavi političkim marketingom i neprestanom kampanjom.

copi

pre 7 godina

mogli bi subotom i nedeljom pisati o onima koji zbog nesposobnosti premijera u ostavci vise uopste ne rade. Sto kazu kod nas u sremu ceo dan se vodaju ko Divoske babe.

Slo

pre 7 godina

Da tebe nema gledao bih tv. Ovako citam po internetu strane vesti jer mi se mozak opire tvojim izjavama. Ponekad otvorim domace vesti i odmah procitam kako te neko ugrozava. Da li se pitas sta onih 75% gradjana Srbije zapravo misli o tebi?

ауу бреее,ала је њему добро..

pre 7 godina

Пре 10год сам имао могућност да зарадим за 264ч рада без-мало 45.000 дин (просек од око 10 сати за 6дневну рад.недељу,један дан слободан,небитно који дан),...када је бензин био 50,а хлеб 8 дин...сада са истом сатницом не бих прешао 75.000...али нам газда (то му је нови закон о раду омогућио и ДОЗВОЛИО),сада "вишак " сати од фонда за тај месец даје сл.дан којо исплаћује као режију,без мин.рада,т.о. и прековременог...добијем "ИСТО" око 43-45000 (ако ме "ухвати" која недеља дан)...и онда НАШ премијер ладно изјави да не зна који то рад и како рад може бити израбљивање...човеку не пада на памет да каже да је ГЛАВНО што страни улагачи долазе код нас ЈЕФТИНА РАД.СНАГА,т.ј. ИЗРАБЉИВАЊЕ ионако напаћеног народа...подхитно му помоћи у отржњењу и схватању реалности,јер ју је изгубио...

Volim državu mrzim vlast

pre 7 godina

Pa ako je već srušena Savamala šta će uraditi sa njom, da li će pomoći tim ljudima ili će biti pa aj ako je već srušena daj da pravimo tuda Beograd na vodi?!o

NEnad

pre 7 godina

Znate šta gospodine Supermene? Moja porodica i ja odosmo odavde, a vi izmislite bar još dva dana u nedelji pa radite i ta dva dana. Moj radni dan kao privatnika je od 7 do 17, pa od 21 do 2 ujutro 7 dana u nedelji za bruto 50 hiljada mesečno, što po gradilištu, što u birou, a o vašoj plati i plati vaših NKV kolega sa diplomama II mesne zajednice mogu samo da sanjam iako imam malo više škole nego što vi imate.

vladan

pre 7 godina

Karlovac Ogulin Karlobag Virovitica..................ta pamet je unistila moju mladost........kako to da objasnim deci...............bilo je to tesko izivljavanje.....

marija

pre 7 godina

Ove price u dva dana dokaz su da si ili premoren pa vise ne znas sta govoris ili imas viska vremena, tj. nemas druga posla.
Ja pa ja, odmori malo.
Smario si covece.

Logic

pre 7 godina

Pa radi,Vučiću,naravno da radiš za narod i potrudi se da radiš đavolski dobro- to ti je u opisu radnog mesta, a nikako u ličnom opisu.I to je jedini posao koji si ti hteo,izabrao da radiš, a narod te zaposlio.Doduše, jedan deo naroda.I pomisli da sa tom pričom o radu sve više ličiš baš na one koje stalno pominješ da neprekidno kukaju što mnogo i teško rade.

Gledalac

pre 7 godina

Držaću se samo naslova i reći da je najbolje da ne radiš ništa.
Sav ostali sadržaj od 150 minuta znam napamet i ne bih trošio minute života na čitanje i opširno komentarisanje.

Kazanova

pre 7 godina

Iskreno i mene je ali Dveri mislio sam da to nikada necu reci,ali mi se dopada njihova porodicna politika,koju ovom prilikom apelujem na Vladu da je primeni jer je jako dobra.

A.

pre 7 godina

Molim te ne ustaj pre 12,manje nas košta!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toma, 10. jun 2016 17:28)

Da bi neko ustao, mora prvo da legne.

Veoma je LAKO čitati te vesti. Prvo, mogu da se pročitaju na preskok, a drugo nije potrebno čitati ih sa razumevanjem, a još manje sa pamćenjem istih. Jer će u sutrašnjoj vesti ili sve to da ponovi ili da kaže nešto sasvim suprotno. Teško mi padaju slike uz vesti. Zato TV ni slučajno ne uključujem u vreme nekog Dnevnika ili Vesti.

legenda

pre 7 godina

Ako sme neko da kaze o onom Devenportu nesto sto ga onda pustate u vladu,
ne foliraj ti imas problem realnosti oko sebe rezultati su bitni a ne tvoje price ali ovaj narod ima percepciju da od nekog napravi vodju pa ako si ti taj onda kukala na majka posto za 4 godine nista niste uradili kao ni pohapsili one koji su pre tebe srozali ekonomiju i pokrali druge stvari.

apon

pre 7 godina

Srbiji su potrebni mediji sirokog spektra. Od Pinka, preko Politike do B92. Sto se tice slobode medija ona je svepristuna, jer da nije tako ne bi imali medije koji su otvoreno protiv politike vlade koju je vodio Vucic.

sladjana

pre 7 godina

gospodine umišljeni, ti opstruiraš istinu, ti si kao građanin ove zemlje dužan i obavezan da prijaviš svako kršenje zakona. ali, ti si samo običan umišljeni **** koji misli da je iznad zakona...

ja pa ja i samo ja i opet ja

pre 7 godina

Crni mi, sta bi gledali vikendom da tebe nema u svim vestima. Inace zivimo samo za to, da vidimo i cujemo sta premijer radi, ja bacam alat, zena baca dete iz ruku i trcimo pred TV

Petar

pre 7 godina

Aleksandre Vucicu evo da ti kazem, ti si meni svrha zivota. Ja kad se ti jedan dan ne bi pojavio u medijima i procao kako radis ceo dan evo ja bih umro iste sekunde. Moj zivot bez tebe je prazan. Hvala ti sto postojis.

njokli

pre 7 godina

A ja bi vikendom baš da se odmorim od njegovog "rada" i od njega. Al, eto, ne da mi se, čovek je radoHoličar koji, osim da se slika, melje i davi nas pred kamerama, ama baš ništa konkretno nije u životu uradio

zec

pre 7 godina

Ovako imamo vesti svakog radnog dana gde se ti ne skidas sa tv-a.
Uredu je shvatamo, radis 25 sati dnevno pa onda sat vremena ustanes ranije da postignes sve, tesko ti je, a mi smo neradnici koji samo kritikuju i kukaju, ne moras svakog dana da nam ponavljas.

sramota!

pre 7 godina

Lider SNS je rekao i da mediji, ali i politički "prevaranti, mešetari i lažovi" prave slučaj "Savamala" većim nego što jeste, a povukao je i paralelu sa slučajem "helikopter" za koji je rekao da je u pitanju bila "izmišljena i ludački vođena afera".

Ako ima pravde na ovom svetu, za oba slucaja ces i cete odgovarati kad-tad, nije te sramota da se posprdno osvrces na tako teske i pogubne dogadjaje ???

Previse si se osilio, pazi sta igovaris, jer samo podizes revolt u narodu!

NO_PASARAN

pre 7 godina

"Neću reći ko je odgovoran, ja to znam, ali čekam da vidim šta će reći nadležni organi, ne želim da se mešam u njihov rad", rekao je Vučić. "
PRIKRIVANJE IZVRŠILACA KRIVIČNOG DELA JE isto tako KRIVIČNO DELO !!! Gospodine premijeru i najbolji studentu Pravnog fakulteta, od Vas se svakako očekuje da poznajete pravo bolje od mene laika, a pogotovo se očekuje da se sa mesta na kome se nalazite NE RAZMEĆETE time kako NE ŽELITE da POŠTUJETE ZAKON ! Tako se NE afirmiše VLADAVINA ZAKONA i tako se NE STVARA PRAVNA DRŽAVA !

ja

pre 7 godina

Ovoliki bezobrzluk, arogancija i prostakluk nije zabelezen u "premijerskoj" istoriji Srbije. Kao da smo gledali Deliju sa severa a ne premijera jedne drzave. Drzava to sam ja, moze mi se sta god mi padne na pamet. Vi nesrecnici, strucnjaci i kukavice, mrs u svoje male rupe.
Kako se to postaje strucnjak? Tako sto si najbolji student, a studirao si 6 godina? Tako sto nemas dan radnog staza u privredi? Tako sto ustajes u 5? Tako sto pricas da si najhrabriji? Tako sto ucenama razne vrste kontrolises sve zivo?
Lepo rece covek:"Narod sve vidi". Da vidi, ali sve suprotno od onoga sto on govori.
Mnogo nam podcenjujes intiligenciju Vucicu. Mnogo!

bata

pre 7 godina

Nije ni čuto što još nema komentar, jer kako komentarisati ovo ?!

Stvarno Neverovatno !!!
Ne meže se više vaditi naprethodnu vlast zašto ih nije procesurirao na sudu. Dužan je bio da ih procesuira, naravno sud ne on. Šta sad ovo znači. oni su ovo po mom mišljenju radili pa sada trpite malo mene ...

Nesh

pre 7 godina

Vođa nam je upravo rekao da smatra da je on naše sunce, kiša, vazduh i voda vikendom, te je preporučio građanima Srbije da vikendom umesto da gledaju u prazne frižidere i pocepane patike svoje dece gledaju njega kako pozira pred kamerom. Dodatno, vođa nam je rekao da jedino što stoji između njega i naše apsolutne sreće je Miroslav Mišković (ko zna koji put?) i grupica plaćenika koji nikako da pristanu na njegovu verziju istine.

Zamolio bih vođu da već za vikend objavio šta to pije, da i mi uzmemo pa da nam stvarnost bude tako ružičasta kao i njemu.

Slobodan Milošević, najveća štetočina Balkana u drugoj polovini XX veka je za ovoga - gospodin čovek.

drebr

pre 7 godina

Ne g.Premijeru, nisi ti najveci radnik u ovoj zemlji!!! Iako ti pricas drugacije, mi smo veoma vredan i radan narod. I ostacu ovde, bez obzira na sve. Necu da idem u Nemacku da radim!!! Iako nas konstanto zasipate pricama kako njima trebaju radnici...

Pilot

pre 7 godina

Pa on ko pokvarena ploca ponavlja jedne te iste recenice 4 godine. Ja sam ponosan, a oni kad su radili, nekima nije u interesu, ja sam najponosniji, mene niko ne voli, ali mene to ne zanima, ja radim, nekima to smeta, a oni pre nas sto su radili to i to, a zasto se ne pise o ovome, to ce biti reseno, to ce sigurno biti reseno, ja to znam al necu da kazem da se ne mesam u rad organa, ja sam najponosniji, da mene nema ne biste imali koga da napadate, ja sam najponosniji, mnogo sam ponosan, mene rad motivise, ja zelim ponosnu srbiju, sve cemo to da resimo, samo da se ne javljaju oni pre sto su vladali.

Brate mili. Tikove sam dobio

GradjaninSrbije

pre 7 godina

Eto..sada smo I lepo culi ko to jedino ne mrzi Mandatara... :-))
Privatnici..slobodni preduzetnici...ha,ha,ha..
I u duhu ''srpskog preduzetnistva'', Zeljko Mitrovic od drzavnih agencija za podsticaj izvoza I malog preduzetnistva ( ??! ) dobija kredite za podsticanje tih aktivnosti...iako je Pink company medju 20 najvecih poreskih duznika u ovoj zemlji...
Za izvoz cega ? Farme ? ?

Jovan

pre 7 godina

Koliko je ovaj covek prepotentan i uobrazen! Pa covece cak i u Srbiji gde je previse vlasti a premalo casti, ljudi imaju pametnija posla vikendom nego da gledaju RTS.

Direktno sa Kipra

pre 7 godina

Vikendom na Kipru na svim TV kanalima prve vesti u trajanju desetak minuta u 18 časova i dnevnik u 20 časova i to je sve. Kome ti trebaš u Srbiji uz svaku nedeljnu supu?!?!

mrzim botove

pre 7 godina

Mnogo više moramo da radimo!
(Eleonora, 10. jun 2016 15:18)

Mogli bi za promenu nesto KONKRTNO da radite a ne da kuckate komentare za crvenu i sendvic.
A ja niti hocu niti mogu vise da radim.Radim dva j....a posla da bih koliko toliko pristojno ziveo, korak napred u zivotu ne mogu da napravim, i sad cete vi koji nikad nista ozbiljno niste radili (tu mislim i na gospodara) da mi drzite predavanje kako treba vise da radim?!!?

brko radoje

pre 7 godina

Koliko puta vucic treba da ponovi da se zivi bolje pa da obicab covek u to poveruje? Ja cu na licnom primeru da mu odgovorim koliko je meni bolje: pre 4 godine zaposleni u MUP-u (i ja licno) su u proseku imalu vece zarade za 15000 dinara nego danas. Kada na taj iznos dodam poskupljenja svih osnovnih zivotnih potreba u proteklom periodu uz naravno promenu kursa evra na stetu dinara meni i kolegama je zarada bar prepolovljena realno gledajuci. Kome da verujem njemu ili svojim ocima ? On ocigledno misli da treba da verujemo njemu

Milan

pre 7 godina

Nije bitno koliko radis nego sta radis,covece.Posteni i vredni ljudi u Africi po celi dan ganjaju krave i opet nista nemaju.Rade li rade ali opet nista.Ne sede.

Optičar

pre 7 godina

Da li sme neko ovom čoveku da kaže da popravi dioptriju i da izadje medju sopstveni narod,ali bez onih autobusima dovezenih sendvičara.onomad mu je neko u pančevu dobacio :gladan je narod,gospodaru,odmah ga izvukli iz gomile.jel to ta sloboda govora i mišljenja?
Nisu svi zaboravili,šta je radio za vreme Miloševića,kao ministar za informisanje.sad je još gori,jer onda se nešto pitao i Sloba,sad nikom ne odgovara

Kazanova

pre 7 godina

Iskreno i mene je ali Dveri mislio sam da to nikada necu reci,ali mi se dopada njihova porodicna politika,koju ovom prilikom apelujem na Vladu da je primeni jer je jako dobra.

MomaSRB

pre 7 godina

"Protiv mene nisu samo Informer i Pink, sve ostale dnevne novine i televizije jesu, a skoro svi nedeljnici su manje-više pod kontrolom Miroslava Miškovića", rekao je Vučić.

Normalno da nisu kad si preuzeo i Informer i Pink u svoje vlasnistvo tj u vlasnistvo SNS-a.

veljko

pre 7 godina

lspade da u drzavi Srbiji radi jedino premijer. Pa onda nama i ne treba vlada kada niko drugi ne radi. Zalosno je to kada premijer sam sebe hvali, dotakli smo samo dno svetske ekonomije.

maksimilijan

pre 7 godina

Стварно бре мадији, шта дирате јединог човека који ради. Кад не ко "ради" он мора да има имунитет од праћења његовог рада.

malaa

pre 7 godina

Bas njega briga sta mi mislimo, pisemo,prezivljavamo ...ljudi nema vajde od bistrenja politike nego pasos u ruke i snalazite se ! Mislite o svoj deci sta ce oni nakon smrti nasih roditelja (baba deda ) t.j njihovih penzija. ..uopste se ne pise dobro

British Citizen

pre 7 godina

Sta radis ddruze? Ne skidas se sa TVa? Koliko visis na televiziji pitam se imas li uopste vremena da skoknes do kancelarije! Samo sto mi iz frizidera ne izadjes!

2+2=5

pre 7 godina

da ti ne radis mi bi imali posla pa bi mi radili, ovako mi nemamo posao da bi ti radio, a raditi i uraditi nije isto, to sto radis a ne uradis nista to je problem.

zorka

pre 7 godina

Verujem da Vucic ne mari za ove negativne komentare, jer on pripada onom tipu - nije vazno sta ko kaze ili pise, vazno je da mi je lepa fotografija. Tuzno je to braco i sestre, ali glasaliste ga. Nazalost!

Petar Pan

pre 7 godina

Čika koji živi u televizoru nam je rekao da smo mi neradnici za razliku od njega, da su svi protiv njega, mediji koji su u rukama Miškovića a ona dvojica koji su samostalni, oni su prema njemu realni!? Bože, koliko nas ovaj čika iz televizora smatra i pravi glupim!? Usput, baš bih voleo da znam šta on to radi tih 25 sati dnevno? Da li ore, da li kopa, da li prska baštu? Mislim, državni poslovi jesu zahtevni ali da on radi 25 sati nedeljno i još vikendima, pa sa kime? Sa kojim kolegom iz koje ze,lje on komunicira, sa kojim privrednikom iz koje zemlje to ugovara poslove? A možda sa nekima iz Azije? Kod njih nedelje nisu ono što su kod Evropljana! Ali onda: baš svaki vikend? Ma ljudi, on možda radi nešto na crno? Mislim, ocrnjuje nas generalno?

Radna subota

pre 7 godina

Pa da su mediji slobodni kao sto Premijer potencira,sutra,u subotu bi na tim medijima trebali da vidimo izvestaje o protestima gradjana,sa realnim izvestavanjem o broju ljudi,realnim a ne snimcima iz zablje perspektive da se ne bi videlo koliko je ljudi okupljeno,mozda i neka televizija treba da prenosi proteste,kao onomad iz Banja Luke.Mozda Pink?
Da ne bi morali opet Premijera da gledamo za vikend.
Jos nesto.Rade i mnogi "neradnici" u Srbiji,i ovog vikenda i za svaki praznik

sofronije

pre 7 godina

Sta ti radis covece? Dovodis strance koji maltretiraju nase ljude za 200-250 evra i jos se hvalis time. Najmanja plata nam je u regionu, manja od Crne Gore, Bosne, Albanije.

Dinosaurus

pre 7 godina

Toliko obespravljenih radnika u Srbiji koji rintaju i subotom i nedeljom, prekovremeno, bez dinara nadoknade, a ovaj "mučenik" opet o sebi, a mediji samo o njemu. Sram vas bilo sve redom!!!!!

Deni

pre 7 godina

Evo i ja hocu tako da radim, pa i vikendom. Docekujem strane zvacnicnike, prozborim koju s njima, setam se po Srbiji, slikaju me, par puta mesecno odem u stranu zemlju gde me docekaju kao Hajla Selasija, a uz to odrzim par konferencija gde pljujem bivsu vladu i velicam sebe. Pa idila.

copi

pre 7 godina

mogli bi subotom i nedeljom pisati o onima koji zbog nesposobnosti premijera u ostavci vise uopste ne rade. Sto kazu kod nas u sremu ceo dan se vodaju ko Divoske babe.

Demokrata

pre 7 godina

Ovi BOT-ovi sto su opet izvislili za neki posao omoraju i dalje da sede po lokalnim odborima da lupaju minuse na B92 , N1 i obesmislavaju svaki komentar.Mogla bi partija da ih zaposli da beru visnje, tresnje

gospođa bg

pre 7 godina

Sa Pinka se ne "skida"! Svako vece, u terminu najgedanijih serija, gledamo AV, i konferenzije za nivinare. Ista pitanja, isti novinari....ista prica. Draze su mi turske serije....tamo se nesto događa a i niko me ne nervira.

Meister Jakob

pre 7 godina

U usporedbi s tobom pa mi za našu predsjednicu i premijera jedva čujemo, eventualno jednom dnevno daju neku izjavu i to je to, a o tebi se na B92 svaki dan objavi 5 članaka, to je jedini srpski portal koji gledam, ili slaviš završetak dionice od 3.14km neke ceste, ili po peti put otvaraš neku fabriku, ili je neki ozbiljan skndal i afera poput ovog sa rušenjem po noći, dobro ljudi pišu, još malo pa ćeš iskakati iz frižidera!

banana država

pre 7 godina

kad bi angela merkel tako šetala za svaki kilometar puta ili otvaranje klozeta i stepeništa dobila bi proširenje vena a možda bi završila i u kolicima. angela se ne bavi političkim marketingom i neprestanom kampanjom.

ауу бреее,ала је њему добро..

pre 7 godina

Пре 10год сам имао могућност да зарадим за 264ч рада без-мало 45.000 дин (просек од око 10 сати за 6дневну рад.недељу,један дан слободан,небитно који дан),...када је бензин био 50,а хлеб 8 дин...сада са истом сатницом не бих прешао 75.000...али нам газда (то му је нови закон о раду омогућио и ДОЗВОЛИО),сада "вишак " сати од фонда за тај месец даје сл.дан којо исплаћује као режију,без мин.рада,т.о. и прековременог...добијем "ИСТО" око 43-45000 (ако ме "ухвати" која недеља дан)...и онда НАШ премијер ладно изјави да не зна који то рад и како рад може бити израбљивање...човеку не пада на памет да каже да је ГЛАВНО што страни улагачи долазе код нас ЈЕФТИНА РАД.СНАГА,т.ј. ИЗРАБЉИВАЊЕ ионако напаћеног народа...подхитно му помоћи у отржњењу и схватању реалности,јер ју је изгубио...

Volim državu mrzim vlast

pre 7 godina

Pa ako je već srušena Savamala šta će uraditi sa njom, da li će pomoći tim ljudima ili će biti pa aj ako je već srušena daj da pravimo tuda Beograd na vodi?!o

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

Ja tokom nedelje sedim u svojoj kancelariji i radim umesto što se šetam po firmi sedam dana u nedelji i opričam ljudima kako radim po ceo dan. Ove nedelje sam zadovoljan postignutim pa se sada zabavljam pišući komentare. A da, meni je pisanje komentara zabava a nekima je i to radni zadatak. Sutra ću i da se častim jednom šetnjom ispred gradske skupštine oko 18h. Ali to već nije zabava, to je postalo neophodno kako bi paraziti na grbači poreskih obveznika koji samopromociju i demagogiju nazivaju radom, videli da još postoji građana koji se nisu prodali niti im je vrana popila mozak...

cica rale, seljak brdski

pre 7 godina

Verujem da Vucic ne mari za ove negativne komentare, jer on pripada onom tipu - nije vazno sta ko kaze ili pise, vazno je da mi je lepa fotografija. Tuzno je to braco i sestre, ali glasaliste ga. Nazalost!
(zorka, 10. jun 2016 17:41)

mislim da gresis, gospodara itekako zanimaju negativni komentari. sta vise, moglo bi se reci da mu je to glavni interes i preokupacija.
sto se tice glasanja, ja nisam siguran vise ko je koliko glasova osvojio, ja nikome nista ne verujem.

Aca

pre 7 godina

Vazni su rezultati , a ne koliko se vremena provodi na takozvanom radu.
A efekti su su se sveli na pad standarda i na ogromnu nezaposlenost.
Hiljadarka kao jedan dinar.

Indira

pre 7 godina

Ja ovog Vucica ne razumem. Sta mu znaci ,,politicko mesetarenje"? 20 godina je mesetario a o njemu samom sve govori kad je rekao da je odrastao na beogradskom asfaltu. Pogledajte coveka sta radi. Ne postavlja on nikakve kamene temeljce vec obilazi sve fabrike koje su otvorene za vreme DS-a. Sta ce kamen temeljac na vec izgradjenoj fabrici? Jos nesto me je zgrozilo danas, kad je rekao da bi on rusio te objekte. Kakav je to premijer? Sta je to? Nemam dalje komentar. Srbija se nikad iz krize izvuci nece. Vucicu ne bi bilo lose da sedi u svom kabinetu. Neka poruci televiziju Pink i Informer da ga snimaju. Kad ga nijedna televizija ne bi prikazala pet dana, on bi podneo ostavku.

East West

pre 7 godina

Da....hmmm... mada... ti odredjujes sta ce biti u tim vestima... pa bi te svakako bilo u da ne radis subotom i nedeljom.

A inace, ti svoj posao ne radis ni radnim danima.

Grogan

pre 7 godina

Kazem ja majci evo reče Vucic konačno plata 400 evra. Kaže ona meni "a ko ima 400 evra". Ovo sve neke priče za decu. Rast proizvodnje, ugovori sa ovim onim, sporazumi, mi ovo, mi ono. Katastrofa. Das subvencije i radnik primi 220 evra.

Logic

pre 7 godina

Pa radi,Vučiću,naravno da radiš za narod i potrudi se da radiš đavolski dobro- to ti je u opisu radnog mesta, a nikako u ličnom opisu.I to je jedini posao koji si ti hteo,izabrao da radiš, a narod te zaposlio.Doduše, jedan deo naroda.I pomisli da sa tom pričom o radu sve više ličiš baš na one koje stalno pominješ da neprekidno kukaju što mnogo i teško rade.

Gledalac

pre 7 godina

Držaću se samo naslova i reći da je najbolje da ne radiš ništa.
Sav ostali sadržaj od 150 minuta znam napamet i ne bih trošio minute života na čitanje i opširno komentarisanje.

A.

pre 7 godina

Molim te ne ustaj pre 12,manje nas košta!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toma, 10. jun 2016 17:28)

Da bi neko ustao, mora prvo da legne.

Veoma je LAKO čitati te vesti. Prvo, mogu da se pročitaju na preskok, a drugo nije potrebno čitati ih sa razumevanjem, a još manje sa pamćenjem istih. Jer će u sutrašnjoj vesti ili sve to da ponovi ili da kaže nešto sasvim suprotno. Teško mi padaju slike uz vesti. Zato TV ni slučajno ne uključujem u vreme nekog Dnevnika ili Vesti.

Slo

pre 7 godina

Da tebe nema gledao bih tv. Ovako citam po internetu strane vesti jer mi se mozak opire tvojim izjavama. Ponekad otvorim domace vesti i odmah procitam kako te neko ugrozava. Da li se pitas sta onih 75% gradjana Srbije zapravo misli o tebi?

legenda

pre 7 godina

Ako sme neko da kaze o onom Devenportu nesto sto ga onda pustate u vladu,
ne foliraj ti imas problem realnosti oko sebe rezultati su bitni a ne tvoje price ali ovaj narod ima percepciju da od nekog napravi vodju pa ako si ti taj onda kukala na majka posto za 4 godine nista niste uradili kao ni pohapsili one koji su pre tebe srozali ekonomiju i pokrali druge stvari.

vladan

pre 7 godina

Karlovac Ogulin Karlobag Virovitica..................ta pamet je unistila moju mladost........kako to da objasnim deci...............bilo je to tesko izivljavanje.....

Dandalo

pre 7 godina

Dacic je takav politicki igrac koji se snalazio uvek. Ne trazi mnogo ali sebe uvek uvali u neku fotelju i on je zadovoljan. Jos ako namiri jos nekog svog, puna kapa!!

marija

pre 7 godina

Ove price u dva dana dokaz su da si ili premoren pa vise ne znas sta govoris ili imas viska vremena, tj. nemas druga posla.
Ja pa ja, odmori malo.
Smario si covece.

NEnad

pre 7 godina

Znate šta gospodine Supermene? Moja porodica i ja odosmo odavde, a vi izmislite bar još dva dana u nedelji pa radite i ta dva dana. Moj radni dan kao privatnika je od 7 do 17, pa od 21 do 2 ujutro 7 dana u nedelji za bruto 50 hiljada mesečno, što po gradilištu, što u birou, a o vašoj plati i plati vaših NKV kolega sa diplomama II mesne zajednice mogu samo da sanjam iako imam malo više škole nego što vi imate.

apon

pre 7 godina

Srbiji su potrebni mediji sirokog spektra. Od Pinka, preko Politike do B92. Sto se tice slobode medija ona je svepristuna, jer da nije tako ne bi imali medije koji su otvoreno protiv politike vlade koju je vodio Vucic.