Petak, 15.04.2016.

14:27

Ko su uhapšeni u akciji "Skener 2"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je u akciji "Skener 2" širom Srbije uhapšeno 49 osoba, zbog korupcije i zloupotrebe položaja.

Izvor: B92

Ko su uhapšeni u akciji "Skener 2" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

KV,JAO

pre 8 godina

Ova u Posti,ni manje ni vise nego 18.000.000 dinara,kuku da li je znala da stane......nije to 18 dinara.....stvarno,pustili je pet godina,da zaradjuje za vrhunskog advokata,i dokaze suprotno....Sou....

ten yard penalty

pre 8 godina

Sumnja se da je ona od 1. januara 2011. do 1. marta 2016. godine, u celosti ili delimično prisvajala novac od klijenata koji joj je bio poveren u radu u JP „Pošta Srbije“, RJJ “Kraljevo, Čačak, Priština“, koji su na isturenom šalteru Pošte u zgradi Osnovnog suda u Kraljevu, vršili uplate na ime plaćanja sudskih taksi (za overe ugovora, rukopisa, prepisa i potpisa), a kojima je kao dokaz o izvršenom plaćanju sudske takse, predavala naloge za uplatu iz ranijeg perioda po kojima je već bilo izvršeno plaćanje sudske takse od drugih lica, a koje je štampala u većem broju primeraka.
Osumnjičena se tereti da je na taj način za sebe pribavila protivpravnu imovinsku korist u ukupnom iznosu od 17.731.063,00 dinara, a nanenela štetu budžetu Republike Srbije u ovom iznosu.

Najobichniju MULJATORKU-SHALTERUSHU nisu mogli da "izvale" shta radi PET!?!??,EEEJ...PET GODINA!??...da nashtampava na laserskom shtampachu stare priznanice i menja im datume,i tek sad,BASH NEDELJU DANA PRED IZBORE,su "eto,uspeli da je navataju"!?!??.....koje su to "lisice"!...a mi samo ko ovce da blejimo,a!??...

Zlatko

pre 8 godina

Da li će neko da objasni zašto se u Srbiji hapsi kampanjski, kada se spektakularno napravi i medijski cirkus? Zašto se ne hapsi u kontinuitetu, odmah kada se delo otkrije da ne bi nastala veća šteta?

Srbin

pre 8 godina

Kao i 90-godina jure mucenike koji prodaju cigare na paklicu oko pijaca a oni koji su šleperima uvozili zive u vilama kraj Ženevskog jezera i budu unapredeni .U toku je velika pljacka drzave sve se radi u 4 oka nedopustivo prodaja hotela na Kopaoniku, Beograd na vidi, namesteni tenderi kao i pre bata i sin Nikolic rade i stekaju lovu.Doce davo po svoje neko ce morat na robiju.

Bojan

pre 8 godina

Naravno da niko nije uhapsen. Ovo je opomena za zaposlene u javnom sektoru da vode racuna za koga glasaju. Samo nisam siguran da ce im prevara uspeti.

Niko i nista

pre 8 godina

Ljudi bre ne razumete, gde su pare, uzmite im novac i idemo dalje. ili je sve zasnovano na priči, pokrademo kintu idemo malo u zatvor i posle živimo kao carevi. Nekada voljena Srbija.

djordje

pre 8 godina

u kraljevu nisu ni petinu pohvatali poredjenja radi saobraćajni pandur napravi kuću na 2 sprata opremi do ludila i kupi dobar auto za manje od 2godine dok običan pandur ne moze da se iseli iz roditeljske kuće ni posle 30 god službe.

pametan

pre 8 godina

Savet za uhapsene
1-Pri hapsenju deri se iz sve snage "Ziveo Vucic"
2-U marici kazi "Zovi mi Stefanovica"
3-U stanici trazi poligraf
4-Slobodan si

Pametnjaković - there can be only one!

pre 8 godina

Kada svi političari i sve političke partije budu uhapšene i osuđene, tada ću izaći na izbore da glasam, jer su to najveći kriminalci koji nas pljačkaju bukvalno svakodnevno.

Bobrock27

pre 8 godina

Akcija "Izbori 2016"... pa gde mi zivimo, ko se "peca" na ovako jeftine manipulacije?! Da li stvarno 50% glasackog tela u Srbiji misli da je ova akcija rezultat ozbiljne borbe protiv kriminala?

ma da

pre 8 godina

Koliko će još "skenera" biti do izbora, a posle izbora razlaz i puštanje na sporedna vrata. Koliko nas smatraju da smo glupi bog te mazo, ali mi i jesmo glupi, tj oni koji će da glasaju za ovu sns ( srpsku nepismeni stranku).

misterX

pre 8 godina

...a tek na KELEBIJI treba proveriti...veoma su organizovani i 'oce da ti ocarine auto ako dolazis iz inostranstva jer ONI SUMNJAJU DA SVI KOJI DOLAZE ODANDE PREPRODAJU AUTA...i kad, naravno, neces da platis drze te "zarobljenog" iz bilo kakvog razloga koliko im je volja...Ako se (i kada) konacno smiluju da te puste onda jave svojim "kolegama" u Subotici da dolazi TAJ I TAJ AUTO (tim i tim putem) i tamo te saceka patrola i opet sve ispocetka...TREBA IH SVE POHAPSITI, bas me briga dal' je to pred izbore ili ne...SVE BANDITE NA ROBIJU !!!

Zdravko Colic

pre 8 godina

Ovo je strasno radili su na takvim polozajima gde su mogli da izvrse te radnje i to dugi niz godina,drago mi je sto su pohapseni.
(Kazanova, 15. april 2016 15:18) # Link komentara

a vlasti su ih dugi niz godina pustale da kradu sve dok nisu pokrali milione i milione eura ...
kod mene u firmi kad nestane 1000 dinara dize se panika, trazi se krivac ....

КикуКику

pre 8 godina

А шта би са присвајањем 32 камиона узетих на лизинг од Хипо банке? .....237 милиона, мало ли је!

joko stari

pre 8 godina

Opet rekla - kazala, hapšenja, u svrhe predizborne kampanje.
Da li će ko odgovarati kad se većini od ovih iz budžeta bude plaćala odšteta za neosnovano ležanje u pritvoru?

mlekadzija

pre 8 godina

Za desetak dana pustanje da se brane sa slobode. NIKO od doticnih lopurdi i kriminalaca nece odgovarati. Molim jedan primer da je neko osudjen za takvu vrstu kriminala...konkretno ime i prezime... jos ce posle da traze odstetu ..

A.

pre 8 godina

Kada sam pročitala da je tržišna vrednost električnog brojila 3.230,00 dinara (čak iako je 2013.), prestala sam da čitam.
A i ove lisice na slikama mi izgledaju kao rekvizit za spektakularno slikanje. Ej, onog dovezoše iz Atine bez lisica na rukama iako je osuđen za ubistvo i bio je u bekstvu sa lažnim identitetom.

Naravno da sam za hapšenje osumnjičenih za korupciju i zloupotrebu službenog položaja, ali meni ovo OVAKO izgleda kao da se snima film.

Jok

pre 8 godina

Ova vlast ce ostati najpoznatnija po spektakularnim hapsenjima za najteza krivicna dela i nijednom osudom za ta uhapsena lica. A i gradjani Srbije su postali toliko retardirani da im je bitno kad neko objavi da je neko uhapsen, a za osudu ih nije briga. Klap! Klap! Klap!
(Zmaj, 15. april 2016 15:52)

Najtuznije od svega je sto je nama potpuno normalno da zakonodavna vlast ima monopol nad ostalim granama. Tek kad policija i pravosudje budu sluge zakona nezavisno od toga ko je na vlasti, onda ce imati smisla da mi biramo ko ce nam te zakone donositi i onda cemo imati demokratiju. Ovako mi izaberemo ko nam kroji sudbinu u parlamentu, a oni odmah misle da caruju drzavom i osecaju se "odgovornim" za ono sto treba da radi strucan kadar, koji cak po mom misljenju ne bi smeli da budu clanovi partija ili politicki obojeni (osim na privatnom planu).

Zrenjanin

pre 8 godina

Kampanjica! I ne zaboravite i Miskovic je uhapsen, ali sud je taj koji odlucuje da li je neko kriv ili nije ( a i oni su korumpirani) dakle samo veselo...idemo!!!!!

cika djura

pre 8 godina

trebalo bi stalno da imamo predizborno stanje. Samo se tada nesto radi u MUP-u ... inace se samo skriva po zbunovima i nplacuje kazna za brzu voznju

pera

pre 8 godina

Pa drzava jos nije pocela sa isplatom naknade za narusavanje ugleda i pretrpljeni dusevni bol za one uhapsene u "Skeneru 1" a vec epizoda 2...
Show must go on...
Hapsenja i lopatanja(temelji) na sve strane a "desetodnevna" kampanja jos nije ni pocela...
Petpostavljam da ce u kampanji neko od glavnih likova nase politicke estrade da uhapsi sam sebe zbog nekih prica da je ukrao zvake u mladjim danima a onda i sam sebi da isplati odstetu zbog lazne optuzbe i dusevnog bola sve u cilju dokazivanja kako smo pravna drzava i lideri u regionu...naravno zahvaljujuci sudbini koja je eto bas njih izabrala da nas vode kroz ovo turboletno vreme..
A za "dve godine" kriminala vise ni nema a ako ga i ima krimosi sami dobrovoljno pruzaju nogicu za nanogicu...

Cenan

pre 8 godina

Kad će na red da dodje EPS u Bujanovcu i bivši šef. Mi Albanci od njega ne možemo da živimo. Kažu štiti ga vranjski MUP. Čak je doseli u Vranje i on kao lopov kontroliše kradju struje.

vladan

pre 8 godina

Da li je medju uhapsenima i Bratislav Gašić? Pitam jer je Agencija za borbu protiv korupcije pre par meseci utvrdila da je ovaj, dok je bio gradonacelnik Kruševca, vezao stetne ugovore sa firmama svog sina i zene i tako ostetio grad za nekoliko miliona dinara. Secate se, to je Agencija utvrdila dok je Gasic bio Ministar odbrane. Dakle, da li je i on uhapsen?

Стеван

pre 8 godina

Све пред изборе:отварање ауто пута од 5,6км,постављање камена темељца за Икеу,отварање мађарске фабрике у Суботици,па отварање фабрике у Гаџином Хану па више и не знам шта је отворено или започето у последње две недеље пред изборе.И наравно неизбежни господар Вучић и Мали који су у свакој чорби мирођија.Па нека нам је са срећом са таквима на власти.

Penzioner

pre 8 godina

Sve ove propale fabrike da se pretvore u zatvore.Moze da se izdaje zapadnim zemljama za njihove a mi rukovodioci,radna snaga,infrastruktura,eto lova.

Maja

pre 8 godina

PREDIZBORNA KAMPANJA...
Sportski ribolov, uhvati pa pusti.
Hajde ne zamajavajte nas sa predstavom jer niko nikada nije odgovarao za kradje, kraduckanje i ostalo.

Zabaljac

pre 8 godina

Kada je opstina Zabalj na redu? Predsednik opstine se enormno obogatio za nepun mandat u fotelji, a ni najblizi saradnici nista ne zaostaju. Ova opstina je pravo leglo privrednog kriminala poslednjih godina.

Zmaj

pre 8 godina

Ova vlast ce ostati najpoznatnija po spektakularnim hapsenjima za najteza krivicna dela i nijednom osudom za ta uhapsena lica. A i gradjani Srbije su postali toliko retardirani da im je bitno kad neko objavi da je neko uhapsen, a za osudu ih nije briga. Klap! Klap! Klap!

Nole

pre 8 godina

Ovo je smejurija. Ovi slučajevi nemaju nikakve veze jedan sa drugim. Ispada da policija radi akcije na svakih 3 do 6 meseci. Kada im se nakupi jedno 50-60 komada za uhapsiti onda smisle zvučno ime za akciju i pohapse. Znači da se ne radi sistematski, ne reaguje se na događaj, već se rade kampanje.

Evo da dam par predloga za narednih godinu dana: sledeća kampanja da se zove "Poligraf" (da ide u septembru za 100 dana nove vlade), pa onda recimo "Deda Mraz" (između Nove Godine i Božića da popravi praznično raspoloženje) i onda dogodine u ovo doba "Feniks" (povodom uskršnjih praznika i godinu dana od izbora).

vladan

pre 8 godina

Da li je medju uhapsenima i Bratislav Gašić? Pitam jer je Agencija za borbu protiv korupcije pre par meseci utvrdila da je ovaj, dok je bio gradonacelnik Kruševca, vezao stetne ugovore sa firmama svog sina i zene i tako ostetio grad za nekoliko miliona dinara. Secate se, to je Agencija utvrdila dok je Gasic bio Ministar odbrane. Dakle, da li je i on uhapsen?

Zmaj

pre 8 godina

Ova vlast ce ostati najpoznatnija po spektakularnim hapsenjima za najteza krivicna dela i nijednom osudom za ta uhapsena lica. A i gradjani Srbije su postali toliko retardirani da im je bitno kad neko objavi da je neko uhapsen, a za osudu ih nije briga. Klap! Klap! Klap!

Maja

pre 8 godina

PREDIZBORNA KAMPANJA...
Sportski ribolov, uhvati pa pusti.
Hajde ne zamajavajte nas sa predstavom jer niko nikada nije odgovarao za kradje, kraduckanje i ostalo.

Стеван

pre 8 godina

Све пред изборе:отварање ауто пута од 5,6км,постављање камена темељца за Икеу,отварање мађарске фабрике у Суботици,па отварање фабрике у Гаџином Хану па више и не знам шта је отворено или започето у последње две недеље пред изборе.И наравно неизбежни господар Вучић и Мали који су у свакој чорби мирођија.Па нека нам је са срећом са таквима на власти.

Nole

pre 8 godina

Ovo je smejurija. Ovi slučajevi nemaju nikakve veze jedan sa drugim. Ispada da policija radi akcije na svakih 3 do 6 meseci. Kada im se nakupi jedno 50-60 komada za uhapsiti onda smisle zvučno ime za akciju i pohapse. Znači da se ne radi sistematski, ne reaguje se na događaj, već se rade kampanje.

Evo da dam par predloga za narednih godinu dana: sledeća kampanja da se zove "Poligraf" (da ide u septembru za 100 dana nove vlade), pa onda recimo "Deda Mraz" (između Nove Godine i Božića da popravi praznično raspoloženje) i onda dogodine u ovo doba "Feniks" (povodom uskršnjih praznika i godinu dana od izbora).

Zrenjanin

pre 8 godina

Kampanjica! I ne zaboravite i Miskovic je uhapsen, ali sud je taj koji odlucuje da li je neko kriv ili nije ( a i oni su korumpirani) dakle samo veselo...idemo!!!!!

cika djura

pre 8 godina

trebalo bi stalno da imamo predizborno stanje. Samo se tada nesto radi u MUP-u ... inace se samo skriva po zbunovima i nplacuje kazna za brzu voznju

pera

pre 8 godina

Pa drzava jos nije pocela sa isplatom naknade za narusavanje ugleda i pretrpljeni dusevni bol za one uhapsene u "Skeneru 1" a vec epizoda 2...
Show must go on...
Hapsenja i lopatanja(temelji) na sve strane a "desetodnevna" kampanja jos nije ni pocela...
Petpostavljam da ce u kampanji neko od glavnih likova nase politicke estrade da uhapsi sam sebe zbog nekih prica da je ukrao zvake u mladjim danima a onda i sam sebi da isplati odstetu zbog lazne optuzbe i dusevnog bola sve u cilju dokazivanja kako smo pravna drzava i lideri u regionu...naravno zahvaljujuci sudbini koja je eto bas njih izabrala da nas vode kroz ovo turboletno vreme..
A za "dve godine" kriminala vise ni nema a ako ga i ima krimosi sami dobrovoljno pruzaju nogicu za nanogicu...

Penzioner

pre 8 godina

Sve ove propale fabrike da se pretvore u zatvore.Moze da se izdaje zapadnim zemljama za njihove a mi rukovodioci,radna snaga,infrastruktura,eto lova.

Zabaljac

pre 8 godina

Kada je opstina Zabalj na redu? Predsednik opstine se enormno obogatio za nepun mandat u fotelji, a ni najblizi saradnici nista ne zaostaju. Ova opstina je pravo leglo privrednog kriminala poslednjih godina.

joko stari

pre 8 godina

Opet rekla - kazala, hapšenja, u svrhe predizborne kampanje.
Da li će ko odgovarati kad se većini od ovih iz budžeta bude plaćala odšteta za neosnovano ležanje u pritvoru?

A.

pre 8 godina

Kada sam pročitala da je tržišna vrednost električnog brojila 3.230,00 dinara (čak iako je 2013.), prestala sam da čitam.
A i ove lisice na slikama mi izgledaju kao rekvizit za spektakularno slikanje. Ej, onog dovezoše iz Atine bez lisica na rukama iako je osuđen za ubistvo i bio je u bekstvu sa lažnim identitetom.

Naravno da sam za hapšenje osumnjičenih za korupciju i zloupotrebu službenog položaja, ali meni ovo OVAKO izgleda kao da se snima film.

Cenan

pre 8 godina

Kad će na red da dodje EPS u Bujanovcu i bivši šef. Mi Albanci od njega ne možemo da živimo. Kažu štiti ga vranjski MUP. Čak je doseli u Vranje i on kao lopov kontroliše kradju struje.

Bobrock27

pre 8 godina

Akcija "Izbori 2016"... pa gde mi zivimo, ko se "peca" na ovako jeftine manipulacije?! Da li stvarno 50% glasackog tela u Srbiji misli da je ova akcija rezultat ozbiljne borbe protiv kriminala?

КикуКику

pre 8 godina

А шта би са присвајањем 32 камиона узетих на лизинг од Хипо банке? .....237 милиона, мало ли је!

ma da

pre 8 godina

Koliko će još "skenera" biti do izbora, a posle izbora razlaz i puštanje na sporedna vrata. Koliko nas smatraju da smo glupi bog te mazo, ali mi i jesmo glupi, tj oni koji će da glasaju za ovu sns ( srpsku nepismeni stranku).

pametan

pre 8 godina

Savet za uhapsene
1-Pri hapsenju deri se iz sve snage "Ziveo Vucic"
2-U marici kazi "Zovi mi Stefanovica"
3-U stanici trazi poligraf
4-Slobodan si

Jok

pre 8 godina

Ova vlast ce ostati najpoznatnija po spektakularnim hapsenjima za najteza krivicna dela i nijednom osudom za ta uhapsena lica. A i gradjani Srbije su postali toliko retardirani da im je bitno kad neko objavi da je neko uhapsen, a za osudu ih nije briga. Klap! Klap! Klap!
(Zmaj, 15. april 2016 15:52)

Najtuznije od svega je sto je nama potpuno normalno da zakonodavna vlast ima monopol nad ostalim granama. Tek kad policija i pravosudje budu sluge zakona nezavisno od toga ko je na vlasti, onda ce imati smisla da mi biramo ko ce nam te zakone donositi i onda cemo imati demokratiju. Ovako mi izaberemo ko nam kroji sudbinu u parlamentu, a oni odmah misle da caruju drzavom i osecaju se "odgovornim" za ono sto treba da radi strucan kadar, koji cak po mom misljenju ne bi smeli da budu clanovi partija ili politicki obojeni (osim na privatnom planu).

mlekadzija

pre 8 godina

Za desetak dana pustanje da se brane sa slobode. NIKO od doticnih lopurdi i kriminalaca nece odgovarati. Molim jedan primer da je neko osudjen za takvu vrstu kriminala...konkretno ime i prezime... jos ce posle da traze odstetu ..

djordje

pre 8 godina

u kraljevu nisu ni petinu pohvatali poredjenja radi saobraćajni pandur napravi kuću na 2 sprata opremi do ludila i kupi dobar auto za manje od 2godine dok običan pandur ne moze da se iseli iz roditeljske kuće ni posle 30 god službe.

Pametnjaković - there can be only one!

pre 8 godina

Kada svi političari i sve političke partije budu uhapšene i osuđene, tada ću izaći na izbore da glasam, jer su to najveći kriminalci koji nas pljačkaju bukvalno svakodnevno.

Zdravko Colic

pre 8 godina

Ovo je strasno radili su na takvim polozajima gde su mogli da izvrse te radnje i to dugi niz godina,drago mi je sto su pohapseni.
(Kazanova, 15. april 2016 15:18) # Link komentara

a vlasti su ih dugi niz godina pustale da kradu sve dok nisu pokrali milione i milione eura ...
kod mene u firmi kad nestane 1000 dinara dize se panika, trazi se krivac ....

misterX

pre 8 godina

...a tek na KELEBIJI treba proveriti...veoma su organizovani i 'oce da ti ocarine auto ako dolazis iz inostranstva jer ONI SUMNJAJU DA SVI KOJI DOLAZE ODANDE PREPRODAJU AUTA...i kad, naravno, neces da platis drze te "zarobljenog" iz bilo kakvog razloga koliko im je volja...Ako se (i kada) konacno smiluju da te puste onda jave svojim "kolegama" u Subotici da dolazi TAJ I TAJ AUTO (tim i tim putem) i tamo te saceka patrola i opet sve ispocetka...TREBA IH SVE POHAPSITI, bas me briga dal' je to pred izbore ili ne...SVE BANDITE NA ROBIJU !!!

Srbin

pre 8 godina

Kao i 90-godina jure mucenike koji prodaju cigare na paklicu oko pijaca a oni koji su šleperima uvozili zive u vilama kraj Ženevskog jezera i budu unapredeni .U toku je velika pljacka drzave sve se radi u 4 oka nedopustivo prodaja hotela na Kopaoniku, Beograd na vidi, namesteni tenderi kao i pre bata i sin Nikolic rade i stekaju lovu.Doce davo po svoje neko ce morat na robiju.

Bojan

pre 8 godina

Naravno da niko nije uhapsen. Ovo je opomena za zaposlene u javnom sektoru da vode racuna za koga glasaju. Samo nisam siguran da ce im prevara uspeti.

Niko i nista

pre 8 godina

Ljudi bre ne razumete, gde su pare, uzmite im novac i idemo dalje. ili je sve zasnovano na priči, pokrademo kintu idemo malo u zatvor i posle živimo kao carevi. Nekada voljena Srbija.

Zlatko

pre 8 godina

Da li će neko da objasni zašto se u Srbiji hapsi kampanjski, kada se spektakularno napravi i medijski cirkus? Zašto se ne hapsi u kontinuitetu, odmah kada se delo otkrije da ne bi nastala veća šteta?

ten yard penalty

pre 8 godina

Sumnja se da je ona od 1. januara 2011. do 1. marta 2016. godine, u celosti ili delimično prisvajala novac od klijenata koji joj je bio poveren u radu u JP „Pošta Srbije“, RJJ “Kraljevo, Čačak, Priština“, koji su na isturenom šalteru Pošte u zgradi Osnovnog suda u Kraljevu, vršili uplate na ime plaćanja sudskih taksi (za overe ugovora, rukopisa, prepisa i potpisa), a kojima je kao dokaz o izvršenom plaćanju sudske takse, predavala naloge za uplatu iz ranijeg perioda po kojima je već bilo izvršeno plaćanje sudske takse od drugih lica, a koje je štampala u većem broju primeraka.
Osumnjičena se tereti da je na taj način za sebe pribavila protivpravnu imovinsku korist u ukupnom iznosu od 17.731.063,00 dinara, a nanenela štetu budžetu Republike Srbije u ovom iznosu.

Najobichniju MULJATORKU-SHALTERUSHU nisu mogli da "izvale" shta radi PET!?!??,EEEJ...PET GODINA!??...da nashtampava na laserskom shtampachu stare priznanice i menja im datume,i tek sad,BASH NEDELJU DANA PRED IZBORE,su "eto,uspeli da je navataju"!?!??.....koje su to "lisice"!...a mi samo ko ovce da blejimo,a!??...

KV,JAO

pre 8 godina

Ova u Posti,ni manje ni vise nego 18.000.000 dinara,kuku da li je znala da stane......nije to 18 dinara.....stvarno,pustili je pet godina,da zaradjuje za vrhunskog advokata,i dokaze suprotno....Sou....

vladan

pre 8 godina

Da li je medju uhapsenima i Bratislav Gašić? Pitam jer je Agencija za borbu protiv korupcije pre par meseci utvrdila da je ovaj, dok je bio gradonacelnik Kruševca, vezao stetne ugovore sa firmama svog sina i zene i tako ostetio grad za nekoliko miliona dinara. Secate se, to je Agencija utvrdila dok je Gasic bio Ministar odbrane. Dakle, da li je i on uhapsen?

Zmaj

pre 8 godina

Ova vlast ce ostati najpoznatnija po spektakularnim hapsenjima za najteza krivicna dela i nijednom osudom za ta uhapsena lica. A i gradjani Srbije su postali toliko retardirani da im je bitno kad neko objavi da je neko uhapsen, a za osudu ih nije briga. Klap! Klap! Klap!

Maja

pre 8 godina

PREDIZBORNA KAMPANJA...
Sportski ribolov, uhvati pa pusti.
Hajde ne zamajavajte nas sa predstavom jer niko nikada nije odgovarao za kradje, kraduckanje i ostalo.

cika djura

pre 8 godina

trebalo bi stalno da imamo predizborno stanje. Samo se tada nesto radi u MUP-u ... inace se samo skriva po zbunovima i nplacuje kazna za brzu voznju

pera

pre 8 godina

Pa drzava jos nije pocela sa isplatom naknade za narusavanje ugleda i pretrpljeni dusevni bol za one uhapsene u "Skeneru 1" a vec epizoda 2...
Show must go on...
Hapsenja i lopatanja(temelji) na sve strane a "desetodnevna" kampanja jos nije ni pocela...
Petpostavljam da ce u kampanji neko od glavnih likova nase politicke estrade da uhapsi sam sebe zbog nekih prica da je ukrao zvake u mladjim danima a onda i sam sebi da isplati odstetu zbog lazne optuzbe i dusevnog bola sve u cilju dokazivanja kako smo pravna drzava i lideri u regionu...naravno zahvaljujuci sudbini koja je eto bas njih izabrala da nas vode kroz ovo turboletno vreme..
A za "dve godine" kriminala vise ni nema a ako ga i ima krimosi sami dobrovoljno pruzaju nogicu za nanogicu...

Zabaljac

pre 8 godina

Kada je opstina Zabalj na redu? Predsednik opstine se enormno obogatio za nepun mandat u fotelji, a ni najblizi saradnici nista ne zaostaju. Ova opstina je pravo leglo privrednog kriminala poslednjih godina.

Zrenjanin

pre 8 godina

Kampanjica! I ne zaboravite i Miskovic je uhapsen, ali sud je taj koji odlucuje da li je neko kriv ili nije ( a i oni su korumpirani) dakle samo veselo...idemo!!!!!

Стеван

pre 8 godina

Све пред изборе:отварање ауто пута од 5,6км,постављање камена темељца за Икеу,отварање мађарске фабрике у Суботици,па отварање фабрике у Гаџином Хану па више и не знам шта је отворено или започето у последње две недеље пред изборе.И наравно неизбежни господар Вучић и Мали који су у свакој чорби мирођија.Па нека нам је са срећом са таквима на власти.

joko stari

pre 8 godina

Opet rekla - kazala, hapšenja, u svrhe predizborne kampanje.
Da li će ko odgovarati kad se većini od ovih iz budžeta bude plaćala odšteta za neosnovano ležanje u pritvoru?

Nole

pre 8 godina

Ovo je smejurija. Ovi slučajevi nemaju nikakve veze jedan sa drugim. Ispada da policija radi akcije na svakih 3 do 6 meseci. Kada im se nakupi jedno 50-60 komada za uhapsiti onda smisle zvučno ime za akciju i pohapse. Znači da se ne radi sistematski, ne reaguje se na događaj, već se rade kampanje.

Evo da dam par predloga za narednih godinu dana: sledeća kampanja da se zove "Poligraf" (da ide u septembru za 100 dana nove vlade), pa onda recimo "Deda Mraz" (između Nove Godine i Božića da popravi praznično raspoloženje) i onda dogodine u ovo doba "Feniks" (povodom uskršnjih praznika i godinu dana od izbora).

Cenan

pre 8 godina

Kad će na red da dodje EPS u Bujanovcu i bivši šef. Mi Albanci od njega ne možemo da živimo. Kažu štiti ga vranjski MUP. Čak je doseli u Vranje i on kao lopov kontroliše kradju struje.

Bobrock27

pre 8 godina

Akcija "Izbori 2016"... pa gde mi zivimo, ko se "peca" na ovako jeftine manipulacije?! Da li stvarno 50% glasackog tela u Srbiji misli da je ova akcija rezultat ozbiljne borbe protiv kriminala?

A.

pre 8 godina

Kada sam pročitala da je tržišna vrednost električnog brojila 3.230,00 dinara (čak iako je 2013.), prestala sam da čitam.
A i ove lisice na slikama mi izgledaju kao rekvizit za spektakularno slikanje. Ej, onog dovezoše iz Atine bez lisica na rukama iako je osuđen za ubistvo i bio je u bekstvu sa lažnim identitetom.

Naravno da sam za hapšenje osumnjičenih za korupciju i zloupotrebu službenog položaja, ali meni ovo OVAKO izgleda kao da se snima film.

КикуКику

pre 8 godina

А шта би са присвајањем 32 камиона узетих на лизинг од Хипо банке? .....237 милиона, мало ли је!

Penzioner

pre 8 godina

Sve ove propale fabrike da se pretvore u zatvore.Moze da se izdaje zapadnim zemljama za njihove a mi rukovodioci,radna snaga,infrastruktura,eto lova.

Zdravko Colic

pre 8 godina

Ovo je strasno radili su na takvim polozajima gde su mogli da izvrse te radnje i to dugi niz godina,drago mi je sto su pohapseni.
(Kazanova, 15. april 2016 15:18) # Link komentara

a vlasti su ih dugi niz godina pustale da kradu sve dok nisu pokrali milione i milione eura ...
kod mene u firmi kad nestane 1000 dinara dize se panika, trazi se krivac ....

mlekadzija

pre 8 godina

Za desetak dana pustanje da se brane sa slobode. NIKO od doticnih lopurdi i kriminalaca nece odgovarati. Molim jedan primer da je neko osudjen za takvu vrstu kriminala...konkretno ime i prezime... jos ce posle da traze odstetu ..

Jok

pre 8 godina

Ova vlast ce ostati najpoznatnija po spektakularnim hapsenjima za najteza krivicna dela i nijednom osudom za ta uhapsena lica. A i gradjani Srbije su postali toliko retardirani da im je bitno kad neko objavi da je neko uhapsen, a za osudu ih nije briga. Klap! Klap! Klap!
(Zmaj, 15. april 2016 15:52)

Najtuznije od svega je sto je nama potpuno normalno da zakonodavna vlast ima monopol nad ostalim granama. Tek kad policija i pravosudje budu sluge zakona nezavisno od toga ko je na vlasti, onda ce imati smisla da mi biramo ko ce nam te zakone donositi i onda cemo imati demokratiju. Ovako mi izaberemo ko nam kroji sudbinu u parlamentu, a oni odmah misle da caruju drzavom i osecaju se "odgovornim" za ono sto treba da radi strucan kadar, koji cak po mom misljenju ne bi smeli da budu clanovi partija ili politicki obojeni (osim na privatnom planu).

ma da

pre 8 godina

Koliko će još "skenera" biti do izbora, a posle izbora razlaz i puštanje na sporedna vrata. Koliko nas smatraju da smo glupi bog te mazo, ali mi i jesmo glupi, tj oni koji će da glasaju za ovu sns ( srpsku nepismeni stranku).

pametan

pre 8 godina

Savet za uhapsene
1-Pri hapsenju deri se iz sve snage "Ziveo Vucic"
2-U marici kazi "Zovi mi Stefanovica"
3-U stanici trazi poligraf
4-Slobodan si

djordje

pre 8 godina

u kraljevu nisu ni petinu pohvatali poredjenja radi saobraćajni pandur napravi kuću na 2 sprata opremi do ludila i kupi dobar auto za manje od 2godine dok običan pandur ne moze da se iseli iz roditeljske kuće ni posle 30 god službe.

Pametnjaković - there can be only one!

pre 8 godina

Kada svi političari i sve političke partije budu uhapšene i osuđene, tada ću izaći na izbore da glasam, jer su to najveći kriminalci koji nas pljačkaju bukvalno svakodnevno.

misterX

pre 8 godina

...a tek na KELEBIJI treba proveriti...veoma su organizovani i 'oce da ti ocarine auto ako dolazis iz inostranstva jer ONI SUMNJAJU DA SVI KOJI DOLAZE ODANDE PREPRODAJU AUTA...i kad, naravno, neces da platis drze te "zarobljenog" iz bilo kakvog razloga koliko im je volja...Ako se (i kada) konacno smiluju da te puste onda jave svojim "kolegama" u Subotici da dolazi TAJ I TAJ AUTO (tim i tim putem) i tamo te saceka patrola i opet sve ispocetka...TREBA IH SVE POHAPSITI, bas me briga dal' je to pred izbore ili ne...SVE BANDITE NA ROBIJU !!!

Niko i nista

pre 8 godina

Ljudi bre ne razumete, gde su pare, uzmite im novac i idemo dalje. ili je sve zasnovano na priči, pokrademo kintu idemo malo u zatvor i posle živimo kao carevi. Nekada voljena Srbija.

Bojan

pre 8 godina

Naravno da niko nije uhapsen. Ovo je opomena za zaposlene u javnom sektoru da vode racuna za koga glasaju. Samo nisam siguran da ce im prevara uspeti.

Srbin

pre 8 godina

Kao i 90-godina jure mucenike koji prodaju cigare na paklicu oko pijaca a oni koji su šleperima uvozili zive u vilama kraj Ženevskog jezera i budu unapredeni .U toku je velika pljacka drzave sve se radi u 4 oka nedopustivo prodaja hotela na Kopaoniku, Beograd na vidi, namesteni tenderi kao i pre bata i sin Nikolic rade i stekaju lovu.Doce davo po svoje neko ce morat na robiju.

ten yard penalty

pre 8 godina

Sumnja se da je ona od 1. januara 2011. do 1. marta 2016. godine, u celosti ili delimično prisvajala novac od klijenata koji joj je bio poveren u radu u JP „Pošta Srbije“, RJJ “Kraljevo, Čačak, Priština“, koji su na isturenom šalteru Pošte u zgradi Osnovnog suda u Kraljevu, vršili uplate na ime plaćanja sudskih taksi (za overe ugovora, rukopisa, prepisa i potpisa), a kojima je kao dokaz o izvršenom plaćanju sudske takse, predavala naloge za uplatu iz ranijeg perioda po kojima je već bilo izvršeno plaćanje sudske takse od drugih lica, a koje je štampala u većem broju primeraka.
Osumnjičena se tereti da je na taj način za sebe pribavila protivpravnu imovinsku korist u ukupnom iznosu od 17.731.063,00 dinara, a nanenela štetu budžetu Republike Srbije u ovom iznosu.

Najobichniju MULJATORKU-SHALTERUSHU nisu mogli da "izvale" shta radi PET!?!??,EEEJ...PET GODINA!??...da nashtampava na laserskom shtampachu stare priznanice i menja im datume,i tek sad,BASH NEDELJU DANA PRED IZBORE,su "eto,uspeli da je navataju"!?!??.....koje su to "lisice"!...a mi samo ko ovce da blejimo,a!??...

Zlatko

pre 8 godina

Da li će neko da objasni zašto se u Srbiji hapsi kampanjski, kada se spektakularno napravi i medijski cirkus? Zašto se ne hapsi u kontinuitetu, odmah kada se delo otkrije da ne bi nastala veća šteta?

KV,JAO

pre 8 godina

Ova u Posti,ni manje ni vise nego 18.000.000 dinara,kuku da li je znala da stane......nije to 18 dinara.....stvarno,pustili je pet godina,da zaradjuje za vrhunskog advokata,i dokaze suprotno....Sou....