1. ...sah-mat // chackmate... sada se vidi zbog cega jedna trecerazredna i bivsa politicarka sa Kosova ( Vljora Citaku ) ipak deklasira Ivicu Dacica na jucerasnjoj sednici SB UN-a za Kosvo. Pa kome ovde nije jasno zasto za Kosovo uopste vise nisu vazne sednice SB u vezi njih onda neka procita nekoliko puta izjave predstavnika zapadnih zemlaja + USA i bice njemu a i svima nama da nas vise niko i ne farba.
  (realista, 1. mart 2016 14:47)

  # Link komentara

 2. Manje se baviti Kosovom u SB, jer ako se budu mnogo bavili, saznace svjetska javnost kakav su promasaj napravili.
   (000, 1. mart 2016 09:23)

  # Link komentara

 3. А сад може и под тепих
  (Стеван, 1. mart 2016 08:08)

  # Link komentara

 4. Lako je Britancu da ih hvali, ne zivi on dole sa njima!
   (Mile, 1. mart 2016 06:57)

  # Link komentara

 5. kakav kriminal. ako nesto treba da se menja, SB i UN generalno treba vise da se bave Kosovom, na kome se i dalje sprovodi aparthejd (sto je - ako je verovati ovim istim ljudima i zemljama '99 i bio razlog zbog koga su pokrenuli vojnu intervenciju i bombardovanje). Sve ce to vremenom doci na svoje mesto, samo se ne sme zaboraviti i mora se insistirati na pravima proteranih i ljudi koji zive u getu. u 21. veku, konstantno podsecati.
   (djuro, 1. mart 2016 05:28)

  # Link komentara

 6. Njedan od zapadnih diplomata nije ni spomenuo problem povratka proteranih Srba, kao da tamo nikada nisu ni živeli. Nisu spomenuli bezbedonosne probleme koje imaju Srbi, koji nisu napustili KiM. Nisu naglasili da albanska strana ne ispunjava dogovore iz Brisela. Pričaju o nekakvom napretku imaginarne države "kosovo". Sve je u stilu, to smo rešili, idemo dalje. Kako da ne, malo ste se zaj....i gospodo !
  (Milojko, 1. mart 2016 00:15)

  # Link komentara