"Dogovor samo da ne smetamo jedni drugima"

Beograd -- DS, SDS i LDP imaju samo dogovor da ne smetaju jedna drugoj i to je ono oko čega smo se složili na sastanku u sedištu DS, kaže za B92 Dragoljub Mićunović.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Od price o demokratiji u stvarnom zivotu ostao je samo demokratski paravan.Dok je DS imala apsolutnu vlast u zemlji, mogliu su , da su zeleli, da izgrade humanije, solidarno drustvo,na socijal-demokratskim osnovama.Ali, nisu hteli, njihov izbor, bio je neoliberalan koncept, koji dovodi do ogromne koncentracije bogatstva na jednoj strani i osiromasenja naroda na drugoj.Gradjani su osiromasili i ne podrzavaju vise one kojima su puna usta price o demokratiji, a dzepovi puni tranzicionog novca.
  (Ruzica, 1. mart 2016 09:18)

  # Link komentara

 2. Previse je 'glumaca' na politickoj sceni.Njihova pohlepa, samoljublje i slavoljublje diskvalifikovali su demokratiju. Jos nam nije izbledelo secanje na godine'' napretka i prosperiteta'' koje smo proziveli sa Demokratama.Oni su nas posle 2000-te izdali i zato smo kao drustvo ovde, gde jesmo.Promovisanje liberalizma je njihova velika izdaja.Liberalizam je upravo trojanski konj totalitarizma, jer ostavlja slabog i nezasticenog pojedinca na milost i nemilost medjunarodnim korporacijama, mocnom finasijskom kapitalu i kartelizovanom trzistu.Drustvo napreduje kada se interes i dobrobit zajednice postavi iznad interesa pojedinca i privilegovanih grupa.

  (Zlatokosa, 1. mart 2016 09:09)

  # Link komentara

 3. Ovo je novi momenat u koalicionom razgovoru koji je unapred bio osudjen na propast!
  (Ivica, 1. mart 2016 07:57)

  # Link komentara

 4. Zašto ne kažete da se niste dogovorili o podeli mandata, a ne zbog "drugačijih ciljeva od DS"?
  (Milan, 1. mart 2016 07:35)

  # Link komentara

 5. Mala bara, puna krokodila, pa još da ne smetaju jedan drugom. Ne ide to Mićune.
  (Steva, 1. mart 2016 07:31)

  # Link komentara

 6. "Mi smo izgubili veliki deo članstva i biračkog tela, koji su ostali pasivni i razočarani. Mi moramo prvo na njih da ciljamo, da im vratimo poverenje, da oni glasaju ponovo" - odlično zapažanje. A sad se svi lepo sklonite i dajte nove ljude, novu energiju, nove ideje. Kad ćete shvatiti da sa vama ne ide?
   (Alex, 29. februar 2016 19:52)

  # Link komentara

 7. Pa vi ne smetate jedni drugima, nego svako sebi.Sastajete se, dogovarate, objavljujete potpisivanje dogovora i onda ustanovite da je bolje da se ne dogovorite.Nečuveno. Da napomenem, ja nisam vaš pristalica, ali smatram da vladajućoj garnituri treba jača opozicija.
   (posmatrač, 29. februar 2016 18:22)

  # Link komentara

 8. Amin!
   (Kvazimodo Sorabius, 29. februar 2016 16:54)

  # Link komentara