Nedelja, 29.11.2015.

15:11

Stefanović: Vučić prošao poligraf, Branko je Saša

Ministar Nebojša Stefanović je saopštio da je premijer Aleksandar Vućić na sopstveni zahtev saslušan i da je prošao poligraf.

Izvor: B92

Stefanoviæ: Vuèiæ prošao poligraf, Branko je Saša IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

419 Komentari

Sortiraj po:

Рајко Четник

pre 8 godina

ПОЛИГРАФ је најсавршенији уређај који је увезен у Србију. Замењује тужиоца,судију и затвор. Иделно!

Nemanja

pre 8 godina

Kako mi je drago sto se ovo desava SNSu, bukvalno jedu corbu koju su zakuvali. Oni su od Kurira i stvorili to sto jeste, dozvoljavali im da pisu svaku glupost sve dok su ih podrzavali, sad kad su se okrenuli na njih odjednom su tajkunska novina.

Odavno rekoh, nece ovu vlast srusiti ni Pajtic, ni Tadic, ni Ceda ni Radulovic, srusice se sami svojom bahatoscu, alavoscu i nesposobnoscu.

Tisa

pre 8 godina

Ako su centri moci u svetu odlucili da destabilizuju politicku vlast u Srbiji , onda bi to izgledalo upravo ovako.Traze se insajderi unutar vlasti , kojima se obecavaju pozicije nakon rusenja sadasnje vlasti, fabrikuju se afere s ciljem da kod naroda izazovu sumnju u iskrene namere vlade, sve aktivnosti su dobro medijski podrzane.

Pravnik

pre 8 godina

Onaj koji se nudi na nesto na sta nije pozvan znaci da ima krivice. Zasto se Vucic sam nudio na poligraf.On koji za sebe tvrdi da je bio student generacije na pravnom bi trebalo da zna da Poligraf nije nikakav dokaz i da se se po ZKP Srbije ne uzima kao dokaz.I osumnjiceni za bilo sta ima pravo da odbije poligraf i to mu se u sudskom procesu ne uzima zazlo.

Inace oko svega ovog je napravljen jos jedan cirkus.Kome je uopste potrebno ovo i ko izmislja ovakve budalastine.Kakva je uloga Ministra Stefanovica? I na kraju balade ona naoruzani vod specijalaca na konferenciji za stampu. Da li je ovo na mala vrata tiho uvedeno vanredno stanje?

salamander

pre 8 godina

Da li oni uopšte i sami veruju u ono što izjavljuju.
Bolje ne izjavljujte ništa, da narod ne sluša gluposti i laži, dosta mu je i ovako problema koje ste mu nabacili na leđa,nemojte mu vređati inteligenciju je baciti taj tovar problema sa leđa pa ćete se hvatati za glavu posle. Dosta više ponižavanja, niste bogom dani

Soni

pre 8 godina

Treba sačekati da državni organi kažu svoje po pitanju čitave stvari. U svakom slučaju novi momenti na političkoj sceni. I vreme je bilo da neko pokrene pitanje tabloidizacije Srbije.

VelinkaC

pre 8 godina

Stvarno su smesna ova gospoda koja pokusavaju na sve nacine da ubede ljude u ovu izmisljenu aferu.Pa niko nije lud da ne vidi ove mafijaske pokusaje da se destabilizuje Srbija koja je konacno svoja a ne tudji sluga.

Senka

pre 8 godina

Ako su centri moci u svetu odlucili da destabilizuju politicku vlast u Srbiji , onda bi to izgledalo upravo ovako.Traze se insajderi unutar vlasti , kojima se obecavaju pozicije nakon rusenja sadasnje vlasti, fabrikuju se afere s ciljem da kod naroda izazovu sumnju u iskrene namere vlade, sve aktivnosti su dobro medijski podrzane.

jegood

pre 8 godina

Nasa drzava postaje jedna velika sprdnja. Ministar na konferenciji za novinare okruzen zamaskiranim specijacima, kojim povodom takva slika? Da li smo u ratu ili on pokusava nekoga da zastrasi. Koja je ovo predstava i farsa, za koga, za siroke narodne mase, koje treba ovime da budu impresionirane..Neki drzavni udar, neki bakraci i poluinformacije i spinovanje, a konrola vlasti nad svim sferma zivota u Srbiji nikada veca. Nenormalno je uopste da osoba kova kao Stefanovic bude ministar bilo kog resora. Ali sta onda reci i za Vulina, Gasica, Sertica...Strasan je to kadar..

roki

pre 8 godina

Ovaj covek mene svaki dan sve vise odusevljava. Sam se prijavio za saslusanje i pokligraf i to samo dokazuje da tajkuni i ostali kojima ne odgovara ono sto on radi izmisljaju gluposti ne bi li ga skinuli s vlasti.

amigo

pre 8 godina

koje turbo ludilo, pa ovo je totalni sunovrat ionako već potonulog i beznadežnog društva, dno dna, mulj, kaljuga, blato... slaviću dan kad pobegnem iz ovog svinjca od države!

Раде

pre 8 godina

Министар полиције или ти унутрашњих послова на конференцију за штампу долази са свитом од (груба процена) тридесетак припадника разно разних специјалних јединица са дугим цевима, фантомкама,...... КО ТО ПЛАЋА? Њихове дневнице? Униформе? Наоружање? МИ ДРАГИ ГРАЂАНИ!!!!! Чему таква фарса?? Чему специјалци??? Ако постоји сумња да неко ради против државе, владе, премијера, хапси државо, осуди!!! Немој траћити време и НОВАЦ овог несрећног народа!!! Немој СВОМ народу који те ИЗДРЖАВА демонстрирати силу!! Демонстрирај СВОМ народу успех кроз ВЕЋЕ плате и пензије, већи број радних места, мање порезе, неувођење претплате за РТС!!! Маните се фантомки и дугих цеви где им место није, употребите их тамо где треба!!! Доста је нама демонстрације силе! Демонсртирајте је на криминалцима и тајкунима ЗА ТО ВАС ПЛАЋАМО!!!!!

Нада М. (Пишимо ћирилицом)

pre 8 godina

Зашто није било дозвољено новинарима да постављају питања г. Стефановићу? Зашто их је уопште окупљао ако им није дозволио да поставе питања? Овај монолог је, онда, могао да одржи у свом кабинету без присуства медија и без оне "сценографије" иза њега. Зашто је премијер изјавио да је одбио да даје изјаве новинарима, а уместо тога ће се јавности обратити преко Јавног сервиса сутра, у понедељак? (Вест која је објављена на ТВ Пинк). Много је питања у вези ове, мени скроз нејасне ситуације, верујем, не само мени. Јавност жели пуну истину, а не само ону коју нам сервирају г. Вучићевић и ТВ Пинк.

Teo123

pre 8 godina

Pisem iz CG,sipatizer sam Vucicev mislim da nema ko bolji od njega da dodje na vlast u Srbiji,ali kako dani prolaze sve me vise podsjeca na ovoga nasega DIKTATORA Mila Djukanovica jer svaki politicki napad na njega on i njegova vlada okarakterisu kao napad na drzavu,to isto i Vucic radi kad smo kod ovog slucaja,vadredna koferencija za stanpu izlazi ministar policija iza njega pod punom ratnom opremom,prica ugrozena bezbjednost drzave Srbije.Prava farsa a pitanje je dali je uopste sjedao na taj poligraf.

milan68

pre 8 godina

bog te, u kakvoj zemlji ja zivim? mislio sam da sam sve video, ali ovako nesto nisam video u mojih 48 god...ako omladina u ovoj zemlji ima bilo kakvu priliku, kartu u jednom pravcu ( nikako povratnu) u dzep i da se nikad vise ovde ne vrate, na ovo prokleto tlo..

Rider

pre 8 godina

Zasto je Premijer isao na poligraf?Optuzen je za nesto? zar ne bi onda tuzilastvo trebalo to da zatrazi i sprovede? Zasto plagijator izdaje saopstenje o tome da je neko prosao ili nije prosao poligraf ?
Zato sto se nalazimo u propaloj drzave gde su ekonomski, intelektualno i moralno posrnuli pojedinci preuzeli institucije.
Kada vidim ovakve Naslove , uvek se sa radoscu setim starog vica, ko je najopasniji pismen, nepismen ili polupismen?
Pa polupismen. Nepismen zna da nezna nista, pismen zna sta zna, a polupismen misli da sve zna pa je najglasniji....

POLIGRAF

pre 8 godina

Poligraf je nacin za obmanu, kada je to nekome potrebno ,jer ga ne priznaje SUD I ZAKON O KRIVICNOM POSTUPKU,Zasto se ministar policije uhvatio za poligraf ,kada niko u evropi i svetu ne koristi poligraf kao dokazno sredstvo,znaci da nije pouzdan da se dokaze da li neko govori istinu ili ne,"kod nas u Srbiji,nema istine bez ministrovog poligrafa"pogledaj narode,cime tvoj ministar policije dokazuje, da li neko govori istinu ili ne.

оп цврц

pre 8 godina

Хахахахахаха ово ће заувек остати у аналима српских политичких глупости забележено као најтупавије оправдање репресија у најави !!! Пазите, сви који су против власти су сада криминалци а они могу слободно да се разрачунавају са свима нама који смо против ове неваспитане, неотесане,полуписмене банде која се докопала власти !!!!!!! ДОСТА ЈЕ БИЛО !!!

Askurđel

pre 8 godina

Njihovo biračko telo nezna da je poligraf samo pomoćno sredstva za utvrđivanje istine,dakle poželjno ali ne i obavezno, ali da nikaako NE MOŽE predstavljati meritoran dokaz na sudu.
Kao i sve desno-populističke vladavine,tako i SNS na brutalan način zloupotrebljava nedostatak političke kulture, obrazovanja i prosvećenosti građana. I zapravo parazitira na svemu onome što je najgore u našem društvu.

Mirjana

pre 8 godina

A da " slucajno" nije prosao poligraf, sve mislim da bi se objavilo, (cenzura je cudo!).
I jos nesto, nigde se poligraf ne uzima kao bilo kakav dok as,a koliko vidim to je ovde bas popular no: ici na poligraf.

bobanbb

pre 8 godina

a da posaljemona poligraf sve koji su povezanisa padom helikoptera. ti poligrafski rezultati bibili mnogo interesantniji od ove smehotresne olimpijade.dali smete frajeri

xy

pre 8 godina

Branko je Sasa???
Da li je moguce da u Kuriru niko ne proverava clanke pre objave!?
Napravljen je ozbiljan propust, ovakve optuzbe su vrlo ozbiljne.
Cenim Vucicev potez. Dokazao je da nije umesan u aferu i da je covek koji je cist i nema cega da se plasi. Svaka cast Vucicu!

Stepa

pre 8 godina

Ovo je najbolji rejaliti u Srbiji.Ovima ni Alan Ford nije ravan.Cime se oni hvale i uznemiravaju gradjane Srbije?Objavljuju da je AV prosao Stefanovicev poligraf.To bese isti onaj poligraf gde je bio i kum Petrovic?

Snoop Dogg

pre 8 godina

*Ovaj TV Pink je danas strašno smorio, i samo forsira,forsira,i forsira., i strašno je naporan.,I zato mi ne pada nikad više da vas (Pink) gledam.
...
*A što se tiče SNS-a -vi znajte da nikad nećete dobiti moj glas,jer strašno muljate,pravite strašan cirkus,i prodajete narodu maglu.I ZBOG SVEGA OVOGA BI PRE GLASAO ZA ŠEŠELJA NEGO ZA VAS!

Gorki

pre 8 godina

Detektor lazi je lako "slagati", pogotovo ako te neko pripremi. Mislim da bi ga vecina nasih politicara slagala i bez pripreme. A sta ovaj "doktor" hoce da nam poruci sa ovom pozadinom??? Moj "doktore" gladni se ni vece sile ne boje.

Marko

pre 8 godina

Sta naoružani pripadnici policije i specijalnih jedinica rade na ovom snimku? Kakvo je ovo zastrašivanje građana Srbije? Jel istraga zavrsena kad objavljuju da je Vucic prosao poligraf? Da li je poligraf verodostojan dokaz pred sudovima u Srbiji?

BeKo

pre 8 godina

"Prepuštanje sopstvenog Ega ubeđivačkom propagandnom procesu lažnog predstavljanja stvarnosti i iluzornih zavera aktivira mehanizme psihičkog unazađivanja, što dovodi do obezličenja pojedinca i njegovog utapanja u masu. Ovo kretanje unazad u psihičkom razvoju individuuma sada rađa potrebu za jednom nadređenom figurom koja preuzima navodnu zaštitničku ulogu, čime se postiže afektivno identifikovanje mase sa vođom. Stvara se utisak da strah može biti „nadvladan pomoću identificiranja s vođom-demagogom, totalnim odricanjem Ega na korist vođe i njegove klike kojih istinski interesi ne moraju biti nužno podudarni interesima masa.“

Franc Nojman

Milena

pre 8 godina

Ne razumem ove negativne komentare... Vučić se sam prijavio za poligraf, za razliku od nekih koji još uvek ne smeju. Da ima šta da krije sigurno ne bi odvojio vreme i otišao dobrovoljno u policiju. Toliko.

Marko

pre 8 godina

Pitanja za malu decu. Jeste, Vucic je isao i rekao mu sta da radi. U ovo samo mala deca mogu da poveruju. Sve to radi tim ljudi po principu ako mi ne kazes necu morati da lazem

ivana

pre 8 godina

Da nije smesno bilo zalosno dokle neciji mozak moze da ide. Ne lazite vise o Vucicu i ostavite coveka na miru da radi svoj posao
(janko, 29. novembar 2015 17:16)

Aman neka on nas ostavi na miru, iskace iz frizidera zajedno sa ovim Stefanovicem! Jel ga terao neko da ide na poligraf?

Aca Roda

pre 8 godina

Da li u bilo kojoj državi jedan dnevni list može nekažnjeno i bez validnih dokaza da iznosi ovako gnusne klevete i pri tome da prođe nekažnjeno? Sloboda štampe i govora je jedna stvar a stvaranje haosa po nalogu žutih je nešto sasvim drugo!

Hans

pre 8 godina

Pa koliko botova ima, dajte taj podatak, ili rade 28 sati dnevno ili ih ima na stotine !
Ljudi, zbog vaseg sendvica i sitnih interesa vucete ovu zemlju i narod u najgore blato u njenoj istoriji, dajte prestanite sa tim vec jednom, imajte malo dostojanstva i nacionalne svesti !

stix

pre 8 godina

Ima li smisla da se u bilo kojim dnevnim novinama ovakve afere izmišljaju.Da li je normalno da ako se dokaze da neko laze bude i kriv zbog toga.
Premijer je odgovorio na pitanja i pritom bio prikačen detektor laži,Kornić je odbio poligraf.Mislim a je to dovoljno da se ova priča završi.
Naravno da tužilaštvo treba i mora da radi svoj posao.

ivana

pre 8 godina

A sto stoji 15-ak naoruzanih policajaca i specijalaca iza ministra na konferenciji za stampu (btw, potpuno nepotrebnoj)? Ovi naprednjaci nemaju pametnija posla pa se igraju sami sa sobom, jes' izmisljena afera, ali od strane njih samih. Prevazidjeno, dajte nesto zanimljivije.

Nino

pre 8 godina

Posle puno procitanih komentara na ovu vest ja mogu da zakljucim samo to da ako neko stvarno misli da je Vucic neko ko ce da resi sve nase zivotne probleme i da mi tre
ba samo da sedimo i cekamo da nam on ili neko drugi sredi drzavu i zivot onda stvarno nismo ni malo evoluirali od 1850 godine.

Romanija

pre 8 godina

stanke: Pa neka gospodin koji je optužio Vučića da je vršio na njega pritisak pristane na poligrafsko testiranje ili će da beži od njega kao što beži Pajtić.

nenad

pre 8 godina

ne pamtim slucaj da je premijer jedne drzave pristajao na ovako nesto,to je za svaku pohvalu,a sa druge strane i nije mnogo bitno,jer narod je cudan....veruje u ono sto on zeli

mario

pre 8 godina

Joj koji cirkus i što bi ovi postrojeni policajci iza ministra trebali značiti ili kakvu poruku šalju.
Srbija vječito u traženju unutrašnjih neprijatelja,ali nepostojećih.

Rade

pre 8 godina

Ništa ne razumem. Kao cela država je uznemirana, pada vlada..Pardon, gospodine Sefanoviću, Dačiću, Vučiću, mene , građanina Srbije je mnogo, mnogo uznemirio Dragan Vučićević s izjavom da se priprema HAOS. Ja mirno ne spavam očekujući užas i haos. Mislite malo o nama građaima umesto o vašim pozicijama.

ман.сити

pre 8 godina

Предивна позадина,наоружани полицајци на конференцији за новинаре,овакву слику никада нисам видео ни у једној земљи,какву нам то поруку шаље министар.

Tata spalio Đenku

pre 8 godina

Mislim da taj detektor laži od kada postoji, nije osetio toliko jaku količinu istine. Mislim da treba slepo da verujemo našem, Bogom danom, Premijeru. U rečnike stranih reči treba upisati, da na srpskom "vučić", znači ISTINA NAD ISTINAMA!

Lola

pre 8 godina

Ovo nije napad i rušenje premijera Aleksandra Vučića i vlade,već je to napad na Srbiju,na obustavljanje reformi koje se sprovode i koje zemlju oporavljaju i stvaraju uslove odnosno poslovnu klimu za dolazak stranih investitora i otvaranje novih radnih mesta i pravno uređene države.Nažalost mafijašima,lopovima i tajkunima koji su se u prethodne dve decenije stvorili nikako NE ODGOVARA i koji su na sve spremni.

ferceranje

pre 8 godina

Molim dotične da lupetaju nešto drugo pošto je poligraf potpuno nebitan i nema veliku ulogu u donošenju sudske presude.
Podaci dobijeni pomoću poligrafa ne prihvataju se kao dokaz pred sudovima, jer tu metodu otkrivanja „istine” nauka još uvijek nije prihvatila. Intenzivnim treningom se može postići stanje kontrolisanja svojih emocija te se na taj način može prevariti „detektor laži“. Mnogo priče oko nevažne stvari a dovodjenje specijalnih jedinica da budu u pozadini je šlag da burleska bude kompletna.

vlada milić

pre 8 godina

Da je premijer Vucic kriminalac nikad ne bi pristao na poligraf.Srbijo I SRPSKI NARODE NE VERUJTE U ONO STO PISE kurir.
(sofija, 29. novembar 2015 17:57)
znači Djilas nije lopov,most na adi nije pretplaćen,Tadić nije lopov,Sutanovac nije lopov,Dulić nije lopov,Djilas nije lopov i kriminalac,Pajtić nije lopov,Tadić nije lopov i kriminalac, DS nije lopovska organizacija... malo mi je i drago što se ovo desava kuriru, kakve su gadosti i neistine pisali o DS i njenim funkcionerima po nalogu Vučića sad kad vučiću više ne trebaju sad ce da na svojoj koži osete ono što su drugima radili.

lustrisimus

pre 8 godina

Da li je moguće da naš premijer nema važnijeg posla od gostovanja na poligrafu kod svog partijskog kolege? Tuga! Sutra će na RTS u biti novo gostovanje istog lika, jer ni sutra nema pametnijeg posla. Tuga! Takvi su naši dani. Ispiranje mozga, kolektivno!

marko

pre 8 godina

Gotovo je, od sada citam samo Politiku i Vreme (i to svake druge nedelje, kada je dobra kolumna), gledam AnimalPlanet i citam "neku" beletristiku! A Vi gospodo .....(ovo nije pitanje!)

poligrafe, poligrafe ko je najgledaniji

pre 8 godina

...a jel prosao onaj u parovima ako nije odmah i tu proveriti pa u parove jer ionako ste celu Srbiju pretvorili u tabloide i rijaliti programe.

Vlada

pre 8 godina

Molimo premijera da radi nesto za drzavu i narod,dosta vise ovog cirkusa,stalno slikanje saopstenja,konferencije,pa mi glasaci premijera odustajemo vise od ove maskarade i sta radi ova vlada!!!!

Hok

pre 8 godina

Ovo je neverovatno kako neko pokušava da destabilizuje Srbiju i da Vučića kao premijera diskvalifikuju. Verujem da će policija i tužilaštvo rešiti ovo što pre.

Mio

pre 8 godina

Ko na traci se smenjuju Vucic u policiji, Vucic na poligrafu, Stefanovic sa kordonom specijalaca drzi konferenciju, javlja se Tuzilastvo, javlja se Selakovic, javlja se Loncar, javljaju se oba Vulina, javlja se margarin koji se razume u sve Mihajlovic, javlja se Antic da ga brani, javlja se Dacic da ga brani, privodjenje prolaznika pored Vuciceve kuce, Vucic dva puta sa Nikolicem danas, javlja se i ona Joksimovic da ga brani...svi ga brane od imaginarnih neprijatelja, uz pesadijsku podrsku par hiljada SNS botova na svim medijskim portalima. Kolektivno napreDNO ludilo.

Aca

pre 8 godina

Ako budemo verovali svakoj lažnoj optužbi žute štampe kakva je kurir neče biti ništa od našeg napretka, treba uvesti veču kontrolu medija, ne može neko da objavljuje lažne informacije i da prođe nekažnjeno.

db

pre 8 godina

pa jasno je da je namestaljka i bez Vuciceve izjave na poiligrafu .A i Vucicevic je bio jako blizu istini kada je rekao da je na pomolu drzavni udar

aca

pre 8 godina

I da Vucic nije prosao poligraf Stefanovic bi rekao da je prosao. Poligraf nije dokaz na sudu pa nije jasno zasto svaki dan manipulacija sa njim. Poligraf moze da prodje osoba pod lekovima za pritisak a i patoloski lazov.

avav

pre 8 godina

ako je ovo deo istrage, a ne cirkusa, zar ne trebaju policija i tuzilastvo da rade u tajnosti zbog interesa postupka i materijalne istine??? Kakav je ovo cirkus??

Branko

pre 8 godina

Muka mi je od svega. Da li vlast u Srbiji, odnosno SNS i sateliti smatraju da smo svi ludi. Trudim se da ne gledam TV, narocito obilazim Pink i druge rezimske kanale, ali od njihovog ludila ne mozes pobeci. Narocito nedeljom, koja treba da bude rezervisana sa porodicu i odmor. Bas svake nedelje Vodja se nacrta sa nekom novom aferom. LUDILOOOOOOOOOOOOOOOOOOO spasavaj se ko moze.

Pevac

pre 8 godina

poceli su komentari raznih ministara ko ce vise da se dodvori gazdi.I to onih ministara koji su za nesto moeali i krivicno da odgovaraju.Posle ovog danas ocekujem policijski cas i tenkove na ulici jer neko hoce da destabilizuje Srbiju

simon

pre 8 godina

Ovim je pokazao da se covek ne boji ni davanja iskaza i zatrazio poligraf da se utvrdi da nije kriv i da je to jos jedan u nizu pokusaj blacenja njegovog imena

Victorinox

pre 8 godina

Duge cevi , maskirna oprema , panciri , na konferenciji za novinare , sta je bre ovo???Poceo rat u nedelju , ovo niko nikada nije radio.Sa svojih 55 godina mislio sam da sam sve video I doziveo ali ocigledno da nisam.Rijaliti Srbija.
(pipi, 29. novembar 2015 16:00)

U pravu si, to je mnogima upalo u oči. Dovede Neša vod policije punoj spremi, samo je još falilo da su uterali borna kola u salu. I ja sam ovo video samo na filmu, a ista smo generacija. Ili se neko gadno istripovao, pošto u naprednom konglomeratu očigledno ima sukoba (a i ne bilo ih, kada su sastavljeni od preletača svih mogućih stranaka i opcija). Ljudi bez ikakve ideologije, sa jednim jedinim motivom: biti na vlasti ili uz vlast, a u isključivom interesu sopstvene zadnjice.

Ali iako trouble in paradise očigledno postoji, mislim da je i ovo samo šou za zanimaciju naroda, ne bi li im se nekako skrenula pažnja sa opšteg raspada, bede i niza brljotina nesposobne vlasti. Cirkus Apolo u vašem gradu, dame i gospodo, pola žena-pola zmija... kuku nama.

---

pre 8 godina

Gledam fotografiju(video i ton mi nisu potrebni jer kao i svi znam sta ce saopstiti) i ne mogu se nacuditi tolikom skupu na neradnu nedelju i to na jednoj konferenciji za medije.
Interesuje me gde su bili nekidan(radni dan) posle Vucicevicevog intervjua Pinku.

Tea

pre 8 godina

Nadam se da ce se sada lazljivci povuci i shvatiti da njihova besmislena laz nikada nece moci da nadjaca istinu. Svi pravdoljubivi ljudi podrzavaju Vucica i nadaju se da ce Kurir konacno prestati da vredja, napada i kompromituje premijera Srbije.

Antigona

pre 8 godina

Vi bivši sugrađani koji ste otišli iz Srbije i danas ste građani normalnih zemalja, da li tamo gde živite ima ovakvih vesti? Da li tamo državni funkcioneri idu na to što se zove poligraf i da li je sprava poligraf toliko u fokusu kao što je ovde?

ikii

pre 8 godina

Rezultat poligrafa je svima ocigledan i jasan.....i nije bilo potrebe za tim....covek ne moze da radi svoj posao jer se zamlacuje nekim nebitnim temama...

Botiša

pre 8 godina

Ja i dalje ne verujem šta slušam upravo. Dakle Ministar Stefanović umesto da priča objektivno i neutralno, on hvali sve vreme Vučića. Da li je moguće da neko ovoliko nemoralan vodi računa o "redu" u našoj zemlji, i onda se pitaju zašto niko nema poverenja u policiju...

Boban

pre 8 godina

svaka čast premijeru što je otišao na detektor laži, što se poneo kao pravi gradjanin ove države jer nema šta da krije i što je dokazao da ne poznaje te bitange i taj ološ koji radi ličnih interesa širi laži i hoće da destabilizuju državu

Blokovi

pre 8 godina

I kad nema vesti, mi imamo udarne snage, da naprave udarne vesti. Jel se zato zovu udarne, zato sto su svi malo "udareni"? Dajte svima terapiju, otisli smo dodjavola...

Milosclub

pre 8 godina

Vidim da niko ne pise i ne rezmislja da je ovo sve zajedno, Pink, Kurir, Informer, Sns, jedna zajednicka sprdacina sa narodom, pise se o ovome i niocemu drugom. Ljudi, mnoge afere oni sami pustaju, pazite nema hapsenja pokiticara vec decenijama.. a samo neke afere... Sve vam je to politicki PR.. Kada su ovi poslesnji dosli, na sva usta hapsicemo vas, Djilas, Dulic itd.. I jedno veliko NISTA. I vrte se u krug.. ja tebe necu, nemoj ti mene. ma.....

Edita

pre 8 godina

Bolje se pozabavite sa gradjanima kako da prezive. 4 godine ce kako je SNS na vlasti i pune 4 godine slusamo kako neko hoce da rusi vladu sto je toliko smesno da ne moze biti smesnije. Sta radi ,,Pink"? Evo, sve se smenjuju ljubitelji SNS-a. Vucic i vlada treba da se okrenu teskim danima za gradjane a ne da se bave intrigama i tracevima.

No.1

pre 8 godina

Kada su jednog mog druga,nakon što je postao narodni poslanik pitali:"kako to izgleda,biti narodni poslanik" on im je odgovorio: "do sada sam čitao Alan Ford-sada živim u njemu"! E ovo je samo jedno sto puta gore. Da je sreća da smo u Alan Fordu.

Stefan

pre 8 godina

Jedini pritisak koji se ovde pravi jeste pritisak tajkuna, kriminalaca i prevaranata kojima je sigurnost ozbiljno ugrožena. Ne prezaju ni od koga ali uskoro će ih pravda sustići.

Ema

pre 8 godina

Ocigledno nisu znali koliko je Vucic jak i stabilan i da ce se nikada nece povuci ili pozvati na imunitet. Dokazao je da govori istinu i stavio do znanja tim lazljivcima da nece uspeti da destabilizuju Srbiju.

Milena

pre 8 godina

Sve ovo radi se iz više razloga, bilo iz ličnih motiva ili po narudžbini. Verujem da će se daljom istragom doći do svih učesnika ove zavere.

Grumpy

pre 8 godina

Sam pogled na Kornica dovoljno govori, nikakva potvrda tu ne treba da bi se videlo da je čovek zloupotrebljen i izmanipulisan od strane kriminalaca koji hoće da ruše državu.

ruza

pre 8 godina

Nije mi jasno da li ljudi razmisljaju koga ruse, u ovom slucaju je to Premijer Vucic.Da li razmisljaju o buducnosti svoje dece?Neko ko se toliko trudi da bolje zivimo i da se suzbije kriminal, oni zele drzavni udar.Da li stvarno zelite da nam Srbijom haraju kriminalci i da nam takvi vode drzavu?

AntiPutin

pre 8 godina

Uvek kad pomislim da se sve najgore i najneverovatnije vec desilo, desi se nesto jos gore i jos neverovatnije..... kad god pomislim da smo pali na apsolutno dno, desi se nesto jos gore......
Dakle neverovatno je u kakvoj banana drzavi zivimo, i sta je sve ovde moguce da se desi.
A ovu cirkusku predstavu od danas uopste necu da komentarisem, ne mogu da se spustim tako nisko.

Srbin 100%

pre 8 godina

I sta sad, ko je pokrenuo ovu medijsku hajku, zasto je danima Kurir potencirao pricu o nekakvom paktu za njegovo unistavanje a od toga po svemu sudeci nema nista...zasto se urednik i vlasnik Kurira ne podvrgne poligrafskom testiranju,sve ovo je ocigledno dobro pripremljen napad na vladu iz krugova mocnih i uticajnih ljudi koji vise ne uzivaju privilegije kao za vreme prethodne vlasti.

Milos

pre 8 godina

Pokusali su premijera da upletu u sve i skrenu paznju sa svojih kriminalnih aktivnosti, glumeci zrtve, ali bezuspesno jer istina uvek izadje na videlo.

Jim Morrison

pre 8 godina

Jedna doza Vucica na dan i ne trebaju vam lekovi za spavanje. Dovoljna je dnevna doza fantastike i paranoje da vas onesvesti. Zato, za lep san koristite 3minutne konferencije i efekat je momentalan.

Slonce

pre 8 godina

Da li je neko sumnjao da nece? Ovo je toliko neozbiljno da se samo pitam zasto se Vucic uopste upustao da dokaze da govori istinu. Mislim da svako sa makar malo mozga zna da Rodic na sve nacine pokusava da pljune po Vucicu.

Nikada sankcije Rusiji

pre 8 godina

Mnogo buke se diže poslednjih dana. Verujem da državu destabilizuju uticaji spolja. Mnogima ne odgovara jaka i stabilna Srbija, koju i te kako poštuju na istoku.

dutrich

pre 8 godina

A sad kapiram cemu price o drzavnom udaru, vucicu i bratu. Pa to je opravdanje za davljenje nekih ljudi, medija... Kadija te tuzi, kadija ti sudi. Poligraf u Srbiji ne postoji.

tazdra77

pre 8 godina

Očigledno je da su laži imale za cilj da uplase Vucica, da uprljaju sve njegove uspehe. Drzava nece ostati bez odgovora. Ucinice sve da pronadje krivce.

JAO JAO UH

pre 8 godina

Ljudi na šta ovo liči?Ko je tu luđi, s jedne strane šund štampa ili
političari koji ulaze u takve sumanute priče?Imate rijalitije , indijsko-turske serije ,odvratne horor intervjue , prenos skupštine , pitam se ima li išta za normalne osim sporta , vremenske prognoze i poneke poljoprivredne emisije?Ako nam tračare iz šund štampe uređuju privredni i politički život to znači samo jedno- otišli smo tamo odakle može samo babica da nas izvadi.Ili ja možda nisam u pravu pa se dešava još strašniji scenario u kojem ta nakazna štampa rukovodi instrukcijama političara pozicije i opozicije .Zamislite situaciju u kojoj novinar optuži nekog govornika da ima u*rane gaće , a ovaj na to odreaguje tako da se skine go i visoko podigne gaće kako bi dokazao da su čiste , a u isto vreme mu ostane skroz otkrivena intima .Ova situcija je indentična . Šta ako neko napiše da je neko homoseksualac , da li to znači da će ići na rektalni pregled ?E , narode , narode .Ako neko laže i vređa postoje sudovi ,ako preti postoji policija , ako počini krivično delo postoji tužilaštvo , a za sve ostalo ima i psihijatrija .Kažu da postoji neka hajka i sl. , ako je to tačno onda smo mi u horor basni u kojoj žabe napokon izabraše cara (pročitaj Ezopa) .Ko je rekao :"Država ,to sam ja."?Ko zna odgovor sve mu je jasno , a ko ne zna za njega nije ni bitno , nek nastavi da se truje šundom .

Ness

pre 8 godina

Poksaj da se Srbija destabilzuje i to kada nam sledi sastanak OEBS-a, da se baci senka na sve sto smo do sad uradi. Drzva treba da pokaze puno lice i jos jednom stavi do znanja da je spremna da se odupre svim izazovima

Filip

pre 8 godina

Bravo. Vidim da zamjetan broj ljudi nije blagonaklon prema gospodinu Vučiću no želim reći da je nezamislivo da ovdašnji hrvatski političari pristanu na poligraf, što zbog mamutskog ega, što zbog nečiste savjesti. Dakle respect premijeru Vučiću.
(megatronman, 29. novembar 2015 15:35)

A ti stvarno verujes da je bio na poligrafu? Sta, rekao dr. Nesa pa moramo da verujemo?

duje

pre 8 godina

Još jednom se pokazalo da Premier radi i na crveno slovo - nema opuštanja! Kad može Premier nedeljom da radi onda mogu i moraju i svi ostali. Samo mi žao mlađanog, neispavanog Stevanovića, nije zaslužio.
Ipak da upozorim dobronamerno da rad nedeljom opterećuje bez potrebe budžet, jer po Zakonu o radu se rad nedeljom više vrednuje.
Moglo je to sve i u ponedeljak da se obavi i da se uštede satnice. Dosta ljudi se vidi na fotografijama i dosta policije.
Zbog ovoga možda popijemo kritiku MMF-A.
Koliko je novca Premier zaradio za prekovremen rad?
Ko mu kontroliše radne naloge?

rade pancevac

pre 8 godina

(Milutin Mišić, 29. novembar 2015 15:24)
Preporučujem (+108)
Ne preporučujem (-237)

ima vise negativnih ali ipak ima i pluseva a ti si mnogo u pravu . ni meni se ne svidja sto se ljudi s ovim sprdaju. ja vucica ne trpim ali ovo sto mu rade je mnogo gadno i opasno. kad se samo setim kako su mediji pa cak i peshcanik napadali djindjica i dan danas mi je muka. gledam neke tvitove ljudi bas nemaju mere. meni je ovo s poligrafom skroz bez veze ali to ne znaci da cu da se cerekam na celu ovu situaciju koja mi se ic ne dopada.

Pokojni Toza

pre 8 godina

Pre 12.5 godina je jedan čovek stradao, a svi smo znali ko mu preti.
Danas strada država, a svi znamo ko joj preti.
Za razliku od marta 2003, danas joj prete oni koji je vode.
Sličnost je samo u ljudima koji joj prete. Tada u opoziciji, danas u vlasti.

Desniković

pre 8 godina

Cela priča oko poligrafa i uopšte cela Vučićeva vladavina je VRH PATETIKE. Potvrđuje se na kojem niskom nivou je stanje svesti prosečnog stanovnika Srbije, kada naseda na ovakve priče.

sanja

pre 8 godina

Da li je moguće da premijer jedne države bude primoran da dobrovoljno ode na saslušavanje u policiju da bi se samo potvrdilo da govori istinu i da ,na čuđenje ostalih "dušebrižnika",pokušava na pošten način da podigne Srbiju na noge?

vlada milić

pre 8 godina

Rodic i narkomani protiv Vucica...pa ovo je tuzno,jadno i pre svega sramno za ovu zemlju.
(Oliver, 29. novembar 2015 15:38)
A nisu vam bili narkomani kad su radili u izbornom štabu Aleksandra Vučica po sopstvenom priznanju i kada su razvlacili Djilasa i DS po novinama svaki dan.

obezbedjenje ministra

pre 8 godina

Ministre ,od kada drzis konferenciju za novinare i to u zgradi Vlade sa ovolikom policijom iza tebe,ovo je nasa policija koja cuva narod ,a ponekad i ministra u zgradi Vlade?

Vladimir

pre 8 godina

Ovi napadi imaju političku konotaciju, da politički naude Vučiću. A kada se nanese šteta, istinitost optužbi više nije bitna. Pravosudni organi moraju delovati brzo na rasvetljavanju ovih stvari.

acomurija

pre 8 godina

milutin misic@, imas neki kurs za Francusku sobaricu?
Zastade na pola puta: tacno je, ne mogu po nicemu da se porede Vodja i pokojni Djindjic, i to si jedino u pravu.
Ostalo si (zlo)nameran da nas ubijas u pojam?
Za Djindjica je bilo: "ako ko vidi Djindjica u sledecih mesec ili dva, recite mu da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom!" - T.Nikolic; pa "ako Djindjic prezivi Srbija nece!" - A.Tijanic, i td. Dakle, danasnja vlast je bila ta koja je "upozoravala"...
Cim su OVI dosli na vlast poceli su da se cesu: pokusaj "atentata" na Nikolica na autoputu kad je isao u rodno selo da pece rakiju; pa pokusaj "atentata" kad je neko upao ispred vozila, kako se normalno vozi u Bgd, na Novom Beogradu - kada se Nikolic vracao sa slave...
Vucic je sam pre par meseci "dramaticnim glasom" (zlo?)upotrebio kamere i mikrofon i lansirao pricu da ce svaki tren biti ubijen. Sam Vucic - ili ga savetovali inostrani savetnici, mozda Djulijani?
Samo bahato, osiono, zadrto - stigli i prestigli Pancevacke listice, atentate, podvalu sa hotelima na Kopaoniku, njivama po Backoj, zaboravili na "pahuljicu uz Kosovo", ukinuli sve drzavno na KiM, Ivanovic jos u zatvoru, "vodeni Beograd" o NASEM TROSKU za TRIDESET GODINA - a ugradjivanje odmah, lazni koridori a na laznoj obilaznici od Resnika do Bubanj Potoka dvadesetak zrtava, nacelnika gen-staba sa lopatom kako puno dzakove peskom u Sapcu, "spasavanje" iz snega kod Feketica, bracu koja slucajno gube licne karte, koji kroz policijski koridor slucajno se srecu sa vojnom policijom kad idu na rucak...
Ali - tu je poligraf!
Doktor - prvi policajac, tumaci poligraf...

Semke

pre 8 godina

Ova predstava za narod je komicna ali ovaj narod i nije zasluzio drugo nego da ga ovako prave budalama. Svi vi koje sada prave budalama stavite prst na celo i zapitajte se kada dodju izbori, a vi ostanete kuci "jer eto nema za koga se glasa" da li je i vasa odgovornost u svemu ovome. Pa kad vam nepismeni i bezubi dovedu na vlast ljude koji vas posle prave budalama nemojte da se zalite.
(Alex, 29. novembar 2015 15:43)

Nemam ja nikakvu odgovornost što nisam glasao. Najveću odgovornost što su sad ovi ludaci došli snose oni iz prethodne vlasti čiji si ti bot ili zaluđenik kao krezubi ovim ludacima. Treba da glasam za tvoje jer će oni možda malo manje krasti od ovih? Evo trčim.

RadaO67

pre 8 godina

Pravo da kazem, ovo sam i ocekivala. Rodic je dugo zeleo da kupi Politiku i kada mu to nije dozvoljeno, krenu je u nemilosrdan napad. A da i ne pricamo o tome da ce se Srbija podici zahvaljujuci svemu onome dogovoreno u Rusiji i Kini, a to neprijateljima nase drzave nikako ne odgovara.

Tirion

pre 8 godina

Naravno da je prosao. Covek ni kriv ni duzan. Nadam se da su se sada svi trgnuli i da ce pohapsiti gamad koja se skupila oko premijera. Ovo su ozbiljne stvari i nisu za igru.

vlada milić

pre 8 godina

Ovi idiotski negativni, saljivi komentari nisu na mestu. Srbija je vec imala slicne situacije, i znamo kako se zavrsavalo. Ovoliko negativne kampanje su samo dokaz da je drzava ozbiljno udarila po kriminalu.
(Tica, 29. novembar 2015 15:41)
Ma nemoj. A ko je davao te idiotske negativne, šaljive komentare i kako se to završilo. ako misliš na ubistvo Zorana Djindjica ja mislim da je kako ti kažeš idiotske negativne, šaljive komentare upravo davao Aleksandar Veliki Vučić.

Sokolica

pre 8 godina

Mislim da svi znamo da su mnogobrojne klevete i laži izrečene u poslednje vreme protiv premijera. Dobrim radom i iskrenim zalaganjem za Srbiju on narodu najviše govori o sebi i sve što kažu protiv njega pada u vodu.

Pobesneli Maks

pre 8 godina

Naravno da je prosao poligraf, to sam znao i ja jer je dovoljno da se vidi pomenuta osoba, pa da se shvati o kakvom se kredibilitetu i velicini radi. Vidi se iz aviona da se pokusava napakovati Vucicu, bar da su se malo pomucili da nadju osobu koja je podobnija za to.

Petra

pre 8 godina

Neko pokusava da destabilizuje drzavu i Vucica predstavi kao coveka koji reketira i ucenjuje. Ali istina je jedna da je na vrhu vlasti jedan cestit covek.

Danka

pre 8 godina

Vucicev uspeh kriminalcima ne odgovara,nisu navikli da zive u drzavi gde se postuje i ceni rad i trud a ne bogacenje na racun drzave i gradjana.Podrska premijeru.

Pera

pre 8 godina

mene je iznenadilo da niko od novinara nije imao nijedno pitanje. TO znaci da ili im je zabranjeno da pitaju ili je ovo sve vec tolika sprdnja s nama da je svima dojadilo

pipi

pre 8 godina

Duge cevi , maskirna oprema , panciri , na konferenciji za novinare , sta je bre ovo???Poceo rat u nedelju , ovo niko nikada nije radio.Sa svojih 55 godina mislio sam da sam sve video I doziveo ali ocigledno da nisam.Rijaliti Srbija.

Bucko razmišljam

pre 8 godina

Ministar policije Nebojša Stefanović saopštio je da je premijer Aleksandar Vućić na sopstveni zahtev saslušan i da je prošao poligraf.

"CIK" sada kada Premijer Aleksandar Vućić ima sve "crno na belom", da neko optuzi Premijera Aleksandra Vućića da nije govorio istinu ?
'ajde i da kazemo da bi mozda Ministar policije Nebojša Stefanović ili jos poneki "srpski visoki zvanicnik" iz redova SNS i "slagao nesto" kako bi zastitio ugled svoga Shefa al' nece lagati i "statusno neutralni poligraf" koji niti je deo vlasti niti je clan SNS-ke !
Licno sam "impresioniran" tom "hrabroscu" Premijera Aleksandra Vućića koji se "dragovoljno" ili "rekao bih" i "ako me to pitate" na svoj licni zahtev "podvrgao" ovom "nepogresivom utvrdjivacu istine" na cije je svako pitanje "kao iz topa odgovorio odrecno" sa jasnim i nedvosmislenim NE !
Bre kad se samo setim onog Pajtica koji se plasi tog poligrafa "ko dete vakcine", Premijer Aleksandar Vućić u mojim ocima ispada jos veca "junacina" nego sto inace jeste iako ja licno ni do danas nisam sumnjao u premijerovu "hrabrost" s'obzirom da se ta njegova hrabrost "iskazivala" i u tome sto je govorio "sve isto" i u Briselu i u Wasingtonu i u Moskvi i sto je i sam u vise navrata izjavio da njega niko ne moze da "zaplasuje ili ucenjuje" !

DJ Ape

pre 8 godina

Ahahahahahaha... Dobro, znam da ne živimo baš u Švajcarskoj, ali ova sprdačina u koju se ova raspala nazovi-država pretvorila prevazilazi granice mogućeg... Dizniled na Floridi je za Srbiju Atina iz doba Periklea...

24 minuta

pre 8 godina

Kao prvo, poligraf nije 100% tačno rešenje, a da jeste, svi ljudi bi išli na poligraf, a svedoci, sudski procesi i parnice se ne bi vodili. A kao drugo, sistem kadija te tuži - kadija te sudi je odavno poznat, mada je ovde to u prenesenom značenju. A kao treće, u sukobu nakaradne vlasti, nakaradne opozicije i tabloida, običan građanin nema za koga da se opredeli.

deda je cinik

pre 8 godina

svi svi svi u cirkus kolorado :D sada ce doktor da nam objasni da je poligraf jači od snimka, očiju, ušiju itd. Ajmo Neso, izvoli. smejurija

gaga

pre 8 godina

iskrenost na prvom mestu, sve drugo i moze ali iskrenost niko ne moze da stavi u pitanje, ljudi probudite se pa Srbija je ovih dana puna laznih afera i to samo stavljajuci u pitanje ljude sa rezultatima i uspehom

Delča

pre 8 godina

Najnovija vest! Sns premijer vučić, uspešno je prošao sns detektor laži sns doktora ministra policije neše! Da li je neko sumnjao, da neće proći? Ovo ni deca predškolskog uzrasta ne bi mogla da progutaju. Dobro građani Stradije, dokle više!? Ima li dna ili kopamo i dalje!?

Hedona

pre 8 godina

Aleksandar Vučić je dobrovoljno odgovarao na pitanja i na sva pitanja odgovorio sa ne, a detektor laži pokazao je da govori istinu. Aleksandar Vučić nikada nije sreo Kornica, nije sedeo s njim bilo gde, a ponajmanje u nekoj kafani, poligraf je pokazao da je prošao. Da je ovo samo hajka na premijera Aleksandra Vučića. Građani su uplašeni, sačuvajte premijera Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića.

Air

pre 8 godina

Данас на ТВ-у цео дан о Вучићу. Молим вас ако треба и Фарму ћу почети да гледам само нас поштедите ове новоснимљене драме. #prayforserbianpeople

NemanjaVac8

pre 8 godina

Aha, epa ako je tako onda je sve ok
(Blahblah, 29. novembar 2015 15:24)
...
A ti zaista imaš ozbiljan mentalni problem ako misliš da je suprotno. Veoma je žalosno što Vučić nema pravu opoziciju. Lažima se Vučić neće srušiti, samo će postati još jači, jači u narodu. Narod njega, što je još bitnije od istine, ne vidi kao lopova, reketaša, mafijaša ...Ljudi bi od njega hteli da bude još žešći i da još više stvari preuzme na sebe. Hteli bi i da se beskopromisno razračuna i sa mafijom iz SNS-a, tačnije mafijom oko SNS-a.

Glas razuma ext

pre 8 godina

Ovo se zove kalibracija poligrafa. Danas je izmerena jedinica za istinu. Nikada pre u novijoj istoriji poligrafa niko nije dobio bolje ocene....neka crknu dusmani!
btw, cudi me da nije "pregoreo" od prejakog signala....Megatrend dizajn.

Tereza

pre 8 godina

Ovi iz Kurira su ocigledno na sve spremni. Prenerazena sam njihovom slobodom da masu neargumentovanim optuzbama i laznim, skandaloznim, izopacenim naslovnim stranama.

Optimus

pre 8 godina

Od poligrafa napravise najvredniji izum covecanstva. Pravednu masinu koja razdvaja dobro od loseg, istinu od lazi, pravednono od nepravednog... Cirkus

Malina

pre 8 godina

Premijer dokazao da govori istinu, da je pokusano da mu se smesti , kriminalca Rodica iza resetki,a kurir zatvoriti , da ne bi sirili dezinformacije!

kraja

pre 8 godina

...botovi u totalnom rasulu...
...tu i tamo se pojavi po neki nesuvisli komentar, no vidi se da je masinerija obezglavljena...
...vucica ce srusiti mangupi u njegovim redovima...
...ne mogu da verujem da se navukao na ovakvu budalastinu...
...sa nestrpljenjem cekam blog dr krstica...
...on je poslednji bedem premijera...
...i najslabiji, dapace...

o cemu se radi

pre 8 godina

Dve struje u okviru istog centra moci su se dohvatile. Koja god da nadjaca, Srbiji se ne pise dobro. Ipak, nesto je zanimljivo. Zasto je nakon svih prethodnih optuzbi na koje nije bilo reakcije, bas sad izvedeno sve ovo? Hoce tako biti i u buducnosti? Ako ce nakon svake naslovne strane ili teksta u nekim novinama pomenuti morati na poligraf, bice ispitivanja svaki dan od 0 do 24h. Da li to znaci da nemamo pravnu drzavu i da tuzilastvo i sudovi ne sluze nicemu?

Tica

pre 8 godina

Ovi idiotski negativni, saljivi komentari nisu na mestu. Srbija je vec imala slicne situacije, i znamo kako se zavrsavalo. Ovoliko negativne kampanje su samo dokaz da je drzava ozbiljno udarila po kriminalu.

Dejan

pre 8 godina

Zabavljaju me izjave o tome ko "cita" poligraf, tj. ko ga tumaci. To nema veze, tumacenje moze biti samo jedno. Ako je poligraf pokazao da premijer Srbije govori istinu, onda govori istinu.

herkules s

pre 8 godina

Jasno je da oni koji ne mogu vise da vrse kriminalne i koruptivne radnje i da se bogate imaju najvecehg udela u pravljenju afera koje su pravljene u cilju da se dastabilizuje rad vlade.

joca

pre 8 godina

Vreme je da se sklone kriminalci iz medija, kako bi Srbija bila stabilna i kako bi njeni gradjani sacuvali zdrav razum... Pakovanje afera ima za cilj diskreditaciju premijera i drzave.

Pink Panther

pre 8 godina

Kakva destabilizacija,kakav poligraf,kakvo nasilno preuzimanje vlasti,i ko preuzima vlast?
*Da li je u pitanju neka zezancija...šta se uopšte i dešava,i kakav detektor laži,istrage...? ZNAČI- TOTALNO NEKO LUDILO., ILI GLOBALNA POLITIČKA PARANOJA,ILI NEKO MAZANJE OČIJU NARODA.

*DA LI NEKO MOŽE DA OBJASNI (ALI REALNO) -ŠTA SE OVDE DEŠAVA?

Alex

pre 8 godina

Ova predstava za narod je komicna ali ovaj narod i nije zasluzio drugo nego da ga ovako prave budalama. Svi vi koje sada prave budalama stavite prst na celo i zapitajte se kada dodju izbori, a vi ostanete kuci "jer eto nema za koga se glasa" da li je i vasa odgovornost u svemu ovome. Pa kad vam nepismeni i bezubi dovedu na vlast ljude koji vas posle prave budalama nemojte da se zalite.

marija

pre 8 godina

Na konf. za štampu Stefanovića Specijalci sa fantomkama iza njega,
koje je ovo ludilo?!!!!!!!!!!!!

Zastrašivanje novinara na delu,
niko nije smeo da postavi pitanje.

zoran užice

pre 8 godina

Stefanović:Ima li pitanja,nema, ajde ćao,okrete se čovek i ode.Grobna tišina,niti videsmo jednog novinara niti čusmo škljocanje aparata,niti videsmo blesak blica.Šta se događa?Je li moguće da niko iz Kurira,B92 N1,Blica nije imao bar jedno pitanje?Ili ne daj Bože da je novinarima bili ZABRANJENO da postavljaju pitanja ili je čak bila prazna sala,bez novinara osim ove kamere?

Dipos

pre 8 godina

Da li je ovakva predstava moguća negde osim u ovoj našoj nesreći.Po ko zna koji put njv poligraf umesto nezavisnog tužilaštva i pravosudja. Sledi obračun sa protivnicima i neistomišljenicima,nezavisnim medijima i pojačano zastrašivanje svih kritičara vlasti-pod izgovorom zaštite države,demokratije i ljudskih prava i sloboda, a naročito epohalnih tekovina vlasti.

Slonce

pre 8 godina

Da li je neko sumnjao da nece? Ovo je toliko neozbiljno da se samo pitam zasto se Vucic uopste upustao da dokaze da govori istinu. Mislim da svako sa makar malo mozga zna da Rodic na sve nacine pokusava da pljune po Vucicu.

Milutin Mišić

pre 8 godina

Interesantno je da ovde ljudi ništa pod belim bogom nisu naučili iz nekih prošlih dogadjaja. Siguran sam da će me mnogi ovde napasti i minusima počastiti, ali ću ipak da napravim poredjenje sa pokojnim Đinđićem. Bojim se da ste olako zaboravili atmosferu koja je u medijima vladala mesecima pre nego što su ga ubili. Naravno da se Vučić i Đinđić i njihove vladavine razlikuju, ali postoje i brojne sličnosti. Prva i osnovna je "evropski put", zatim, dobri odnosi i saradnja s Nemačkom, borba protiv kriminala i korupcije (da li je deklarativna ili ne, može se diskutovati u oba slučaja), poznanstva pa i saradnja sa mutnim likovima u vremenu pre, ali i nakon dolaska na vlas ... ajd' samo to da nabrojim. Razlika takodje ima dosta, ali bih ovde apostrofirao način na koji se Vučić "brani", tu mislim pre svega na medijsku taktiku. Za razliku od pok. Đinđića, Vučić je ima i ona je, dopadala se nama ili ne, "proaktivna". Usudiću se da kažem da je Đinđić izgubio život nakon što je izgubio medijsku bitku.
Voleo bih da demokrate, odnosno sve ono što je gravitiralo i gravitira tom nekom gradjanskom korpusu, stave prst na čelo i razmisle o tome koliko je kontraproduktivno da se stavljaju u isti korpus sa tvrdim nacošima, i raznoraznim opskurnim likovima koji napadaju Vučića.

megatronman

pre 8 godina

Bravo. Vidim da zamjetan broj ljudi nije blagonaklon prema gospodinu Vučiću no želim reći da je nezamislivo da ovdašnji hrvatski političari pristanu na poligraf, što zbog mamutskog ega, što zbog nečiste savjesti. Dakle respect premijeru Vučiću.

zoran užice

pre 8 godina

Stefanović:Ima li pitanja,nema, ajde ćao,okrete se čovek i ode.Grobna tišina,niti videsmo jednog novinara niti čusmo škljocanje aparata,niti videsmo blesak blica.Šta se događa?Je li moguće da niko iz Kurira,B92 N1,Blica nije imao bar jedno pitanje?Ili ne daj Bože da je novinarima bili ZABRANJENO da postavljaju pitanja ili je čak bila prazna sala,bez novinara osim ove kamere?

Tica

pre 8 godina

Ovi idiotski negativni, saljivi komentari nisu na mestu. Srbija je vec imala slicne situacije, i znamo kako se zavrsavalo. Ovoliko negativne kampanje su samo dokaz da je drzava ozbiljno udarila po kriminalu.

Air

pre 8 godina

Данас на ТВ-у цео дан о Вучићу. Молим вас ако треба и Фарму ћу почети да гледам само нас поштедите ове новоснимљене драме. #prayforserbianpeople

Aca

pre 8 godina

Ako budemo verovali svakoj lažnoj optužbi žute štampe kakva je kurir neče biti ništa od našeg napretka, treba uvesti veču kontrolu medija, ne može neko da objavljuje lažne informacije i da prođe nekažnjeno.

stix

pre 8 godina

Ima li smisla da se u bilo kojim dnevnim novinama ovakve afere izmišljaju.Da li je normalno da ako se dokaze da neko laze bude i kriv zbog toga.
Premijer je odgovorio na pitanja i pritom bio prikačen detektor laži,Kornić je odbio poligraf.Mislim a je to dovoljno da se ova priča završi.
Naravno da tužilaštvo treba i mora da radi svoj posao.

Aca Roda

pre 8 godina

Da li u bilo kojoj državi jedan dnevni list može nekažnjeno i bez validnih dokaza da iznosi ovako gnusne klevete i pri tome da prođe nekažnjeno? Sloboda štampe i govora je jedna stvar a stvaranje haosa po nalogu žutih je nešto sasvim drugo!

Nino

pre 8 godina

Posle puno procitanih komentara na ovu vest ja mogu da zakljucim samo to da ako neko stvarno misli da je Vucic neko ko ce da resi sve nase zivotne probleme i da mi tre
ba samo da sedimo i cekamo da nam on ili neko drugi sredi drzavu i zivot onda stvarno nismo ni malo evoluirali od 1850 godine.

Sokolica

pre 8 godina

Mislim da svi znamo da su mnogobrojne klevete i laži izrečene u poslednje vreme protiv premijera. Dobrim radom i iskrenim zalaganjem za Srbiju on narodu najviše govori o sebi i sve što kažu protiv njega pada u vodu.

Tereza

pre 8 godina

Ovi iz Kurira su ocigledno na sve spremni. Prenerazena sam njihovom slobodom da masu neargumentovanim optuzbama i laznim, skandaloznim, izopacenim naslovnim stranama.

Vladimir

pre 8 godina

Ovi napadi imaju političku konotaciju, da politički naude Vučiću. A kada se nanese šteta, istinitost optužbi više nije bitna. Pravosudni organi moraju delovati brzo na rasvetljavanju ovih stvari.

Malina

pre 8 godina

Premijer dokazao da govori istinu, da je pokusano da mu se smesti , kriminalca Rodica iza resetki,a kurir zatvoriti , da ne bi sirili dezinformacije!

Dejan

pre 8 godina

Zabavljaju me izjave o tome ko "cita" poligraf, tj. ko ga tumaci. To nema veze, tumacenje moze biti samo jedno. Ako je poligraf pokazao da premijer Srbije govori istinu, onda govori istinu.

Lola

pre 8 godina

Ovo nije napad i rušenje premijera Aleksandra Vučića i vlade,već je to napad na Srbiju,na obustavljanje reformi koje se sprovode i koje zemlju oporavljaju i stvaraju uslove odnosno poslovnu klimu za dolazak stranih investitora i otvaranje novih radnih mesta i pravno uređene države.Nažalost mafijašima,lopovima i tajkunima koji su se u prethodne dve decenije stvorili nikako NE ODGOVARA i koji su na sve spremni.

Milutin Mišić

pre 8 godina

Interesantno je da ovde ljudi ništa pod belim bogom nisu naučili iz nekih prošlih dogadjaja. Siguran sam da će me mnogi ovde napasti i minusima počastiti, ali ću ipak da napravim poredjenje sa pokojnim Đinđićem. Bojim se da ste olako zaboravili atmosferu koja je u medijima vladala mesecima pre nego što su ga ubili. Naravno da se Vučić i Đinđić i njihove vladavine razlikuju, ali postoje i brojne sličnosti. Prva i osnovna je "evropski put", zatim, dobri odnosi i saradnja s Nemačkom, borba protiv kriminala i korupcije (da li je deklarativna ili ne, može se diskutovati u oba slučaja), poznanstva pa i saradnja sa mutnim likovima u vremenu pre, ali i nakon dolaska na vlas ... ajd' samo to da nabrojim. Razlika takodje ima dosta, ali bih ovde apostrofirao način na koji se Vučić "brani", tu mislim pre svega na medijsku taktiku. Za razliku od pok. Đinđića, Vučić je ima i ona je, dopadala se nama ili ne, "proaktivna". Usudiću se da kažem da je Đinđić izgubio život nakon što je izgubio medijsku bitku.
Voleo bih da demokrate, odnosno sve ono što je gravitiralo i gravitira tom nekom gradjanskom korpusu, stave prst na čelo i razmisle o tome koliko je kontraproduktivno da se stavljaju u isti korpus sa tvrdim nacošima, i raznoraznim opskurnim likovima koji napadaju Vučića.

оп цврц

pre 8 godina

Хахахахахаха ово ће заувек остати у аналима српских политичких глупости забележено као најтупавије оправдање репресија у најави !!! Пазите, сви који су против власти су сада криминалци а они могу слободно да се разрачунавају са свима нама који смо против ове неваспитане, неотесане,полуписмене банде која се докопала власти !!!!!!! ДОСТА ЈЕ БИЛО !!!

Stepa

pre 8 godina

Ovo je najbolji rejaliti u Srbiji.Ovima ni Alan Ford nije ravan.Cime se oni hvale i uznemiravaju gradjane Srbije?Objavljuju da je AV prosao Stefanovicev poligraf.To bese isti onaj poligraf gde je bio i kum Petrovic?

Pobesneli Maks

pre 8 godina

Naravno da je prosao poligraf, to sam znao i ja jer je dovoljno da se vidi pomenuta osoba, pa da se shvati o kakvom se kredibilitetu i velicini radi. Vidi se iz aviona da se pokusava napakovati Vucicu, bar da su se malo pomucili da nadju osobu koja je podobnija za to.

Hok

pre 8 godina

Ovo je neverovatno kako neko pokušava da destabilizuje Srbiju i da Vučića kao premijera diskvalifikuju. Verujem da će policija i tužilaštvo rešiti ovo što pre.

Slonce

pre 8 godina

Da li je neko sumnjao da nece? Ovo je toliko neozbiljno da se samo pitam zasto se Vucic uopste upustao da dokaze da govori istinu. Mislim da svako sa makar malo mozga zna da Rodic na sve nacine pokusava da pljune po Vucicu.

ruza

pre 8 godina

Nije mi jasno da li ljudi razmisljaju koga ruse, u ovom slucaju je to Premijer Vucic.Da li razmisljaju o buducnosti svoje dece?Neko ko se toliko trudi da bolje zivimo i da se suzbije kriminal, oni zele drzavni udar.Da li stvarno zelite da nam Srbijom haraju kriminalci i da nam takvi vode drzavu?

Stefan

pre 8 godina

Jedini pritisak koji se ovde pravi jeste pritisak tajkuna, kriminalaca i prevaranata kojima je sigurnost ozbiljno ugrožena. Ne prezaju ni od koga ali uskoro će ih pravda sustići.

Rider

pre 8 godina

Zasto je Premijer isao na poligraf?Optuzen je za nesto? zar ne bi onda tuzilastvo trebalo to da zatrazi i sprovede? Zasto plagijator izdaje saopstenje o tome da je neko prosao ili nije prosao poligraf ?
Zato sto se nalazimo u propaloj drzave gde su ekonomski, intelektualno i moralno posrnuli pojedinci preuzeli institucije.
Kada vidim ovakve Naslove , uvek se sa radoscu setim starog vica, ko je najopasniji pismen, nepismen ili polupismen?
Pa polupismen. Nepismen zna da nezna nista, pismen zna sta zna, a polupismen misli da sve zna pa je najglasniji....

ikii

pre 8 godina

Rezultat poligrafa je svima ocigledan i jasan.....i nije bilo potrebe za tim....covek ne moze da radi svoj posao jer se zamlacuje nekim nebitnim temama...

ман.сити

pre 8 godina

Предивна позадина,наоружани полицајци на конференцији за новинаре,овакву слику никада нисам видео ни у једној земљи,какву нам то поруку шаље министар.

nenad

pre 8 godina

ne pamtim slucaj da je premijer jedne drzave pristajao na ovako nesto,to je za svaku pohvalu,a sa druge strane i nije mnogo bitno,jer narod je cudan....veruje u ono sto on zeli

joca

pre 8 godina

Vreme je da se sklone kriminalci iz medija, kako bi Srbija bila stabilna i kako bi njeni gradjani sacuvali zdrav razum... Pakovanje afera ima za cilj diskreditaciju premijera i drzave.

Srbin 100%

pre 8 godina

I sta sad, ko je pokrenuo ovu medijsku hajku, zasto je danima Kurir potencirao pricu o nekakvom paktu za njegovo unistavanje a od toga po svemu sudeci nema nista...zasto se urednik i vlasnik Kurira ne podvrgne poligrafskom testiranju,sve ovo je ocigledno dobro pripremljen napad na vladu iz krugova mocnih i uticajnih ljudi koji vise ne uzivaju privilegije kao za vreme prethodne vlasti.

Boban

pre 8 godina

svaka čast premijeru što je otišao na detektor laži, što se poneo kao pravi gradjanin ove države jer nema šta da krije i što je dokazao da ne poznaje te bitange i taj ološ koji radi ličnih interesa širi laži i hoće da destabilizuju državu

Hans

pre 8 godina

Pa koliko botova ima, dajte taj podatak, ili rade 28 sati dnevno ili ih ima na stotine !
Ljudi, zbog vaseg sendvica i sitnih interesa vucete ovu zemlju i narod u najgore blato u njenoj istoriji, dajte prestanite sa tim vec jednom, imajte malo dostojanstva i nacionalne svesti !

megatronman

pre 8 godina

Bravo. Vidim da zamjetan broj ljudi nije blagonaklon prema gospodinu Vučiću no želim reći da je nezamislivo da ovdašnji hrvatski političari pristanu na poligraf, što zbog mamutskog ega, što zbog nečiste savjesti. Dakle respect premijeru Vučiću.

Ema

pre 8 godina

Ocigledno nisu znali koliko je Vucic jak i stabilan i da ce se nikada nece povuci ili pozvati na imunitet. Dokazao je da govori istinu i stavio do znanja tim lazljivcima da nece uspeti da destabilizuju Srbiju.

herkules s

pre 8 godina

Jasno je da oni koji ne mogu vise da vrse kriminalne i koruptivne radnje i da se bogate imaju najvecehg udela u pravljenju afera koje su pravljene u cilju da se dastabilizuje rad vlade.

Tea

pre 8 godina

Nadam se da ce se sada lazljivci povuci i shvatiti da njihova besmislena laz nikada nece moci da nadjaca istinu. Svi pravdoljubivi ljudi podrzavaju Vucica i nadaju se da ce Kurir konacno prestati da vredja, napada i kompromituje premijera Srbije.

Hedona

pre 8 godina

Aleksandar Vučić je dobrovoljno odgovarao na pitanja i na sva pitanja odgovorio sa ne, a detektor laži pokazao je da govori istinu. Aleksandar Vučić nikada nije sreo Kornica, nije sedeo s njim bilo gde, a ponajmanje u nekoj kafani, poligraf je pokazao da je prošao. Da je ovo samo hajka na premijera Aleksandra Vučića. Građani su uplašeni, sačuvajte premijera Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića.

NemanjaVac8

pre 8 godina

Aha, epa ako je tako onda je sve ok
(Blahblah, 29. novembar 2015 15:24)
...
A ti zaista imaš ozbiljan mentalni problem ako misliš da je suprotno. Veoma je žalosno što Vučić nema pravu opoziciju. Lažima se Vučić neće srušiti, samo će postati još jači, jači u narodu. Narod njega, što je još bitnije od istine, ne vidi kao lopova, reketaša, mafijaša ...Ljudi bi od njega hteli da bude još žešći i da još više stvari preuzme na sebe. Hteli bi i da se beskopromisno razračuna i sa mafijom iz SNS-a, tačnije mafijom oko SNS-a.

gaga

pre 8 godina

iskrenost na prvom mestu, sve drugo i moze ali iskrenost niko ne moze da stavi u pitanje, ljudi probudite se pa Srbija je ovih dana puna laznih afera i to samo stavljajuci u pitanje ljude sa rezultatima i uspehom

milan68

pre 8 godina

bog te, u kakvoj zemlji ja zivim? mislio sam da sam sve video, ali ovako nesto nisam video u mojih 48 god...ako omladina u ovoj zemlji ima bilo kakvu priliku, kartu u jednom pravcu ( nikako povratnu) u dzep i da se nikad vise ovde ne vrate, na ovo prokleto tlo..

Branko

pre 8 godina

Muka mi je od svega. Da li vlast u Srbiji, odnosno SNS i sateliti smatraju da smo svi ludi. Trudim se da ne gledam TV, narocito obilazim Pink i druge rezimske kanale, ali od njihovog ludila ne mozes pobeci. Narocito nedeljom, koja treba da bude rezervisana sa porodicu i odmor. Bas svake nedelje Vodja se nacrta sa nekom novom aferom. LUDILOOOOOOOOOOOOOOOOOOO spasavaj se ko moze.

db

pre 8 godina

pa jasno je da je namestaljka i bez Vuciceve izjave na poiligrafu .A i Vucicevic je bio jako blizu istini kada je rekao da je na pomolu drzavni udar

Mio

pre 8 godina

Ko na traci se smenjuju Vucic u policiji, Vucic na poligrafu, Stefanovic sa kordonom specijalaca drzi konferenciju, javlja se Tuzilastvo, javlja se Selakovic, javlja se Loncar, javljaju se oba Vulina, javlja se margarin koji se razume u sve Mihajlovic, javlja se Antic da ga brani, javlja se Dacic da ga brani, privodjenje prolaznika pored Vuciceve kuce, Vucic dva puta sa Nikolicem danas, javlja se i ona Joksimovic da ga brani...svi ga brane od imaginarnih neprijatelja, uz pesadijsku podrsku par hiljada SNS botova na svim medijskim portalima. Kolektivno napreDNO ludilo.

Nikada sankcije Rusiji

pre 8 godina

Mnogo buke se diže poslednjih dana. Verujem da državu destabilizuju uticaji spolja. Mnogima ne odgovara jaka i stabilna Srbija, koju i te kako poštuju na istoku.

Milena

pre 8 godina

Ne razumem ove negativne komentare... Vučić se sam prijavio za poligraf, za razliku od nekih koji još uvek ne smeju. Da ima šta da krije sigurno ne bi odvojio vreme i otišao dobrovoljno u policiju. Toliko.

Marko

pre 8 godina

Sta naoružani pripadnici policije i specijalnih jedinica rade na ovom snimku? Kakvo je ovo zastrašivanje građana Srbije? Jel istraga zavrsena kad objavljuju da je Vucic prosao poligraf? Da li je poligraf verodostojan dokaz pred sudovima u Srbiji?

RadaO67

pre 8 godina

Pravo da kazem, ovo sam i ocekivala. Rodic je dugo zeleo da kupi Politiku i kada mu to nije dozvoljeno, krenu je u nemilosrdan napad. A da i ne pricamo o tome da ce se Srbija podici zahvaljujuci svemu onome dogovoreno u Rusiji i Kini, a to neprijateljima nase drzave nikako ne odgovara.

Раде

pre 8 godina

Министар полиције или ти унутрашњих послова на конференцију за штампу долази са свитом од (груба процена) тридесетак припадника разно разних специјалних јединица са дугим цевима, фантомкама,...... КО ТО ПЛАЋА? Њихове дневнице? Униформе? Наоружање? МИ ДРАГИ ГРАЂАНИ!!!!! Чему таква фарса?? Чему специјалци??? Ако постоји сумња да неко ради против државе, владе, премијера, хапси државо, осуди!!! Немој траћити време и НОВАЦ овог несрећног народа!!! Немој СВОМ народу који те ИЗДРЖАВА демонстрирати силу!! Демонстрирај СВОМ народу успех кроз ВЕЋЕ плате и пензије, већи број радних места, мање порезе, неувођење претплате за РТС!!! Маните се фантомки и дугих цеви где им место није, употребите их тамо где треба!!! Доста је нама демонстрације силе! Демонсртирајте је на криминалцима и тајкунима ЗА ТО ВАС ПЛАЋАМО!!!!!

Нада М. (Пишимо ћирилицом)

pre 8 godina

Зашто није било дозвољено новинарима да постављају питања г. Стефановићу? Зашто их је уопште окупљао ако им није дозволио да поставе питања? Овај монолог је, онда, могао да одржи у свом кабинету без присуства медија и без оне "сценографије" иза њега. Зашто је премијер изјавио да је одбио да даје изјаве новинарима, а уместо тога ће се јавности обратити преко Јавног сервиса сутра, у понедељак? (Вест која је објављена на ТВ Пинк). Много је питања у вези ове, мени скроз нејасне ситуације, верујем, не само мени. Јавност жели пуну истину, а не само ону коју нам сервирају г. Вучићевић и ТВ Пинк.

amigo

pre 8 godina

koje turbo ludilo, pa ovo je totalni sunovrat ionako već potonulog i beznadežnog društva, dno dna, mulj, kaljuga, blato... slaviću dan kad pobegnem iz ovog svinjca od države!

rade pancevac

pre 8 godina

(Milutin Mišić, 29. novembar 2015 15:24)
Preporučujem (+108)
Ne preporučujem (-237)

ima vise negativnih ali ipak ima i pluseva a ti si mnogo u pravu . ni meni se ne svidja sto se ljudi s ovim sprdaju. ja vucica ne trpim ali ovo sto mu rade je mnogo gadno i opasno. kad se samo setim kako su mediji pa cak i peshcanik napadali djindjica i dan danas mi je muka. gledam neke tvitove ljudi bas nemaju mere. meni je ovo s poligrafom skroz bez veze ali to ne znaci da cu da se cerekam na celu ovu situaciju koja mi se ic ne dopada.

xy

pre 8 godina

Branko je Sasa???
Da li je moguce da u Kuriru niko ne proverava clanke pre objave!?
Napravljen je ozbiljan propust, ovakve optuzbe su vrlo ozbiljne.
Cenim Vucicev potez. Dokazao je da nije umesan u aferu i da je covek koji je cist i nema cega da se plasi. Svaka cast Vucicu!

Milena

pre 8 godina

Sve ovo radi se iz više razloga, bilo iz ličnih motiva ili po narudžbini. Verujem da će se daljom istragom doći do svih učesnika ove zavere.

Grumpy

pre 8 godina

Sam pogled na Kornica dovoljno govori, nikakva potvrda tu ne treba da bi se videlo da je čovek zloupotrebljen i izmanipulisan od strane kriminalaca koji hoće da ruše državu.

jegood

pre 8 godina

Nasa drzava postaje jedna velika sprdnja. Ministar na konferenciji za novinare okruzen zamaskiranim specijacima, kojim povodom takva slika? Da li smo u ratu ili on pokusava nekoga da zastrasi. Koja je ovo predstava i farsa, za koga, za siroke narodne mase, koje treba ovime da budu impresionirane..Neki drzavni udar, neki bakraci i poluinformacije i spinovanje, a konrola vlasti nad svim sferma zivota u Srbiji nikada veca. Nenormalno je uopste da osoba kova kao Stefanovic bude ministar bilo kog resora. Ali sta onda reci i za Vulina, Gasica, Sertica...Strasan je to kadar..

simon

pre 8 godina

Ovim je pokazao da se covek ne boji ni davanja iskaza i zatrazio poligraf da se utvrdi da nije kriv i da je to jos jedan u nizu pokusaj blacenja njegovog imena

Petra

pre 8 godina

Neko pokusava da destabilizuje drzavu i Vucica predstavi kao coveka koji reketira i ucenjuje. Ali istina je jedna da je na vrhu vlasti jedan cestit covek.

Danka

pre 8 godina

Vucicev uspeh kriminalcima ne odgovara,nisu navikli da zive u drzavi gde se postuje i ceni rad i trud a ne bogacenje na racun drzave i gradjana.Podrska premijeru.

Tirion

pre 8 godina

Naravno da je prosao. Covek ni kriv ni duzan. Nadam se da su se sada svi trgnuli i da ce pohapsiti gamad koja se skupila oko premijera. Ovo su ozbiljne stvari i nisu za igru.

bobanbb

pre 8 godina

a da posaljemona poligraf sve koji su povezanisa padom helikoptera. ti poligrafski rezultati bibili mnogo interesantniji od ove smehotresne olimpijade.dali smete frajeri

Gorki

pre 8 godina

Detektor lazi je lako "slagati", pogotovo ako te neko pripremi. Mislim da bi ga vecina nasih politicara slagala i bez pripreme. A sta ovaj "doktor" hoce da nam poruci sa ovom pozadinom??? Moj "doktore" gladni se ni vece sile ne boje.

Romanija

pre 8 godina

stanke: Pa neka gospodin koji je optužio Vučića da je vršio na njega pritisak pristane na poligrafsko testiranje ili će da beži od njega kao što beži Pajtić.

tazdra77

pre 8 godina

Očigledno je da su laži imale za cilj da uplase Vucica, da uprljaju sve njegove uspehe. Drzava nece ostati bez odgovora. Ucinice sve da pronadje krivce.

lustrisimus

pre 8 godina

Da li je moguće da naš premijer nema važnijeg posla od gostovanja na poligrafu kod svog partijskog kolege? Tuga! Sutra će na RTS u biti novo gostovanje istog lika, jer ni sutra nema pametnijeg posla. Tuga! Takvi su naši dani. Ispiranje mozga, kolektivno!

sanja

pre 8 godina

Da li je moguće da premijer jedne države bude primoran da dobrovoljno ode na saslušavanje u policiju da bi se samo potvrdilo da govori istinu i da ,na čuđenje ostalih "dušebrižnika",pokušava na pošten način da podigne Srbiju na noge?

Milos

pre 8 godina

Pokusali su premijera da upletu u sve i skrenu paznju sa svojih kriminalnih aktivnosti, glumeci zrtve, ali bezuspesno jer istina uvek izadje na videlo.

aca

pre 8 godina

I da Vucic nije prosao poligraf Stefanovic bi rekao da je prosao. Poligraf nije dokaz na sudu pa nije jasno zasto svaki dan manipulacija sa njim. Poligraf moze da prodje osoba pod lekovima za pritisak a i patoloski lazov.

Snoop Dogg

pre 8 godina

*Ovaj TV Pink je danas strašno smorio, i samo forsira,forsira,i forsira., i strašno je naporan.,I zato mi ne pada nikad više da vas (Pink) gledam.
...
*A što se tiče SNS-a -vi znajte da nikad nećete dobiti moj glas,jer strašno muljate,pravite strašan cirkus,i prodajete narodu maglu.I ZBOG SVEGA OVOGA BI PRE GLASAO ZA ŠEŠELJA NEGO ZA VAS!

Ness

pre 8 godina

Poksaj da se Srbija destabilzuje i to kada nam sledi sastanak OEBS-a, da se baci senka na sve sto smo do sad uradi. Drzva treba da pokaze puno lice i jos jednom stavi do znanja da je spremna da se odupre svim izazovima

mario

pre 8 godina

Joj koji cirkus i što bi ovi postrojeni policajci iza ministra trebali značiti ili kakvu poruku šalju.
Srbija vječito u traženju unutrašnjih neprijatelja,ali nepostojećih.

roki

pre 8 godina

Ovaj covek mene svaki dan sve vise odusevljava. Sam se prijavio za saslusanje i pokligraf i to samo dokazuje da tajkuni i ostali kojima ne odgovara ono sto on radi izmisljaju gluposti ne bi li ga skinuli s vlasti.

JAO JAO UH

pre 8 godina

Ljudi na šta ovo liči?Ko je tu luđi, s jedne strane šund štampa ili
političari koji ulaze u takve sumanute priče?Imate rijalitije , indijsko-turske serije ,odvratne horor intervjue , prenos skupštine , pitam se ima li išta za normalne osim sporta , vremenske prognoze i poneke poljoprivredne emisije?Ako nam tračare iz šund štampe uređuju privredni i politički život to znači samo jedno- otišli smo tamo odakle može samo babica da nas izvadi.Ili ja možda nisam u pravu pa se dešava još strašniji scenario u kojem ta nakazna štampa rukovodi instrukcijama političara pozicije i opozicije .Zamislite situaciju u kojoj novinar optuži nekog govornika da ima u*rane gaće , a ovaj na to odreaguje tako da se skine go i visoko podigne gaće kako bi dokazao da su čiste , a u isto vreme mu ostane skroz otkrivena intima .Ova situcija je indentična . Šta ako neko napiše da je neko homoseksualac , da li to znači da će ići na rektalni pregled ?E , narode , narode .Ako neko laže i vređa postoje sudovi ,ako preti postoji policija , ako počini krivično delo postoji tužilaštvo , a za sve ostalo ima i psihijatrija .Kažu da postoji neka hajka i sl. , ako je to tačno onda smo mi u horor basni u kojoj žabe napokon izabraše cara (pročitaj Ezopa) .Ko je rekao :"Država ,to sam ja."?Ko zna odgovor sve mu je jasno , a ko ne zna za njega nije ni bitno , nek nastavi da se truje šundom .

ferceranje

pre 8 godina

Molim dotične da lupetaju nešto drugo pošto je poligraf potpuno nebitan i nema veliku ulogu u donošenju sudske presude.
Podaci dobijeni pomoću poligrafa ne prihvataju se kao dokaz pred sudovima, jer tu metodu otkrivanja „istine” nauka još uvijek nije prihvatila. Intenzivnim treningom se može postići stanje kontrolisanja svojih emocija te se na taj način može prevariti „detektor laži“. Mnogo priče oko nevažne stvari a dovodjenje specijalnih jedinica da budu u pozadini je šlag da burleska bude kompletna.

Victorinox

pre 8 godina

Duge cevi , maskirna oprema , panciri , na konferenciji za novinare , sta je bre ovo???Poceo rat u nedelju , ovo niko nikada nije radio.Sa svojih 55 godina mislio sam da sam sve video I doziveo ali ocigledno da nisam.Rijaliti Srbija.
(pipi, 29. novembar 2015 16:00)

U pravu si, to je mnogima upalo u oči. Dovede Neša vod policije punoj spremi, samo je još falilo da su uterali borna kola u salu. I ja sam ovo video samo na filmu, a ista smo generacija. Ili se neko gadno istripovao, pošto u naprednom konglomeratu očigledno ima sukoba (a i ne bilo ih, kada su sastavljeni od preletača svih mogućih stranaka i opcija). Ljudi bez ikakve ideologije, sa jednim jedinim motivom: biti na vlasti ili uz vlast, a u isključivom interesu sopstvene zadnjice.

Ali iako trouble in paradise očigledno postoji, mislim da je i ovo samo šou za zanimaciju naroda, ne bi li im se nekako skrenula pažnja sa opšteg raspada, bede i niza brljotina nesposobne vlasti. Cirkus Apolo u vašem gradu, dame i gospodo, pola žena-pola zmija... kuku nama.

POLIGRAF

pre 8 godina

Poligraf je nacin za obmanu, kada je to nekome potrebno ,jer ga ne priznaje SUD I ZAKON O KRIVICNOM POSTUPKU,Zasto se ministar policije uhvatio za poligraf ,kada niko u evropi i svetu ne koristi poligraf kao dokazno sredstvo,znaci da nije pouzdan da se dokaze da li neko govori istinu ili ne,"kod nas u Srbiji,nema istine bez ministrovog poligrafa"pogledaj narode,cime tvoj ministar policije dokazuje, da li neko govori istinu ili ne.

Pevac

pre 8 godina

poceli su komentari raznih ministara ko ce vise da se dodvori gazdi.I to onih ministara koji su za nesto moeali i krivicno da odgovaraju.Posle ovog danas ocekujem policijski cas i tenkove na ulici jer neko hoce da destabilizuje Srbiju

ivana

pre 8 godina

Da nije smesno bilo zalosno dokle neciji mozak moze da ide. Ne lazite vise o Vucicu i ostavite coveka na miru da radi svoj posao
(janko, 29. novembar 2015 17:16)

Aman neka on nas ostavi na miru, iskace iz frizidera zajedno sa ovim Stefanovicem! Jel ga terao neko da ide na poligraf?

Tata spalio Đenku

pre 8 godina

Mislim da taj detektor laži od kada postoji, nije osetio toliko jaku količinu istine. Mislim da treba slepo da verujemo našem, Bogom danom, Premijeru. U rečnike stranih reči treba upisati, da na srpskom "vučić", znači ISTINA NAD ISTINAMA!

poligrafe, poligrafe ko je najgledaniji

pre 8 godina

...a jel prosao onaj u parovima ako nije odmah i tu proveriti pa u parove jer ionako ste celu Srbiju pretvorili u tabloide i rijaliti programe.

ivana

pre 8 godina

A sto stoji 15-ak naoruzanih policajaca i specijalaca iza ministra na konferenciji za stampu (btw, potpuno nepotrebnoj)? Ovi naprednjaci nemaju pametnija posla pa se igraju sami sa sobom, jes' izmisljena afera, ali od strane njih samih. Prevazidjeno, dajte nesto zanimljivije.

Vlada

pre 8 godina

Molimo premijera da radi nesto za drzavu i narod,dosta vise ovog cirkusa,stalno slikanje saopstenja,konferencije,pa mi glasaci premijera odustajemo vise od ove maskarade i sta radi ova vlada!!!!

Askurđel

pre 8 godina

Njihovo biračko telo nezna da je poligraf samo pomoćno sredstva za utvrđivanje istine,dakle poželjno ali ne i obavezno, ali da nikaako NE MOŽE predstavljati meritoran dokaz na sudu.
Kao i sve desno-populističke vladavine,tako i SNS na brutalan način zloupotrebljava nedostatak političke kulture, obrazovanja i prosvećenosti građana. I zapravo parazitira na svemu onome što je najgore u našem društvu.

marija

pre 8 godina

Na konf. za štampu Stefanovića Specijalci sa fantomkama iza njega,
koje je ovo ludilo?!!!!!!!!!!!!

Zastrašivanje novinara na delu,
niko nije smeo da postavi pitanje.

Teo123

pre 8 godina

Pisem iz CG,sipatizer sam Vucicev mislim da nema ko bolji od njega da dodje na vlast u Srbiji,ali kako dani prolaze sve me vise podsjeca na ovoga nasega DIKTATORA Mila Djukanovica jer svaki politicki napad na njega on i njegova vlada okarakterisu kao napad na drzavu,to isto i Vucic radi kad smo kod ovog slucaja,vadredna koferencija za stanpu izlazi ministar policija iza njega pod punom ratnom opremom,prica ugrozena bezbjednost drzave Srbije.Prava farsa a pitanje je dali je uopste sjedao na taj poligraf.

avav

pre 8 godina

ako je ovo deo istrage, a ne cirkusa, zar ne trebaju policija i tuzilastvo da rade u tajnosti zbog interesa postupka i materijalne istine??? Kakav je ovo cirkus??

No.1

pre 8 godina

Kada su jednog mog druga,nakon što je postao narodni poslanik pitali:"kako to izgleda,biti narodni poslanik" on im je odgovorio: "do sada sam čitao Alan Ford-sada živim u njemu"! E ovo je samo jedno sto puta gore. Da je sreća da smo u Alan Fordu.

Pokojni Toza

pre 8 godina

Pre 12.5 godina je jedan čovek stradao, a svi smo znali ko mu preti.
Danas strada država, a svi znamo ko joj preti.
Za razliku od marta 2003, danas joj prete oni koji je vode.
Sličnost je samo u ljudima koji joj prete. Tada u opoziciji, danas u vlasti.

Alex

pre 8 godina

Ova predstava za narod je komicna ali ovaj narod i nije zasluzio drugo nego da ga ovako prave budalama. Svi vi koje sada prave budalama stavite prst na celo i zapitajte se kada dodju izbori, a vi ostanete kuci "jer eto nema za koga se glasa" da li je i vasa odgovornost u svemu ovome. Pa kad vam nepismeni i bezubi dovedu na vlast ljude koji vas posle prave budalama nemojte da se zalite.

AntiPutin

pre 8 godina

Uvek kad pomislim da se sve najgore i najneverovatnije vec desilo, desi se nesto jos gore i jos neverovatnije..... kad god pomislim da smo pali na apsolutno dno, desi se nesto jos gore......
Dakle neverovatno je u kakvoj banana drzavi zivimo, i sta je sve ovde moguce da se desi.
A ovu cirkusku predstavu od danas uopste necu da komentarisem, ne mogu da se spustim tako nisko.

obezbedjenje ministra

pre 8 godina

Ministre ,od kada drzis konferenciju za novinare i to u zgradi Vlade sa ovolikom policijom iza tebe,ovo je nasa policija koja cuva narod ,a ponekad i ministra u zgradi Vlade?

Marko

pre 8 godina

Pitanja za malu decu. Jeste, Vucic je isao i rekao mu sta da radi. U ovo samo mala deca mogu da poveruju. Sve to radi tim ljudi po principu ako mi ne kazes necu morati da lazem

marko

pre 8 godina

Gotovo je, od sada citam samo Politiku i Vreme (i to svake druge nedelje, kada je dobra kolumna), gledam AnimalPlanet i citam "neku" beletristiku! A Vi gospodo .....(ovo nije pitanje!)

Mirjana

pre 8 godina

A da " slucajno" nije prosao poligraf, sve mislim da bi se objavilo, (cenzura je cudo!).
I jos nesto, nigde se poligraf ne uzima kao bilo kakav dok as,a koliko vidim to je ovde bas popular no: ici na poligraf.

BeKo

pre 8 godina

"Prepuštanje sopstvenog Ega ubeđivačkom propagandnom procesu lažnog predstavljanja stvarnosti i iluzornih zavera aktivira mehanizme psihičkog unazađivanja, što dovodi do obezličenja pojedinca i njegovog utapanja u masu. Ovo kretanje unazad u psihičkom razvoju individuuma sada rađa potrebu za jednom nadređenom figurom koja preuzima navodnu zaštitničku ulogu, čime se postiže afektivno identifikovanje mase sa vođom. Stvara se utisak da strah može biti „nadvladan pomoću identificiranja s vođom-demagogom, totalnim odricanjem Ega na korist vođe i njegove klike kojih istinski interesi ne moraju biti nužno podudarni interesima masa.“

Franc Nojman

Rade

pre 8 godina

Ništa ne razumem. Kao cela država je uznemirana, pada vlada..Pardon, gospodine Sefanoviću, Dačiću, Vučiću, mene , građanina Srbije je mnogo, mnogo uznemirio Dragan Vučićević s izjavom da se priprema HAOS. Ja mirno ne spavam očekujući užas i haos. Mislite malo o nama građaima umesto o vašim pozicijama.

Slonce

pre 8 godina

Da li je neko sumnjao da nece? Ovo je toliko neozbiljno da se samo pitam zasto se Vucic uopste upustao da dokaze da govori istinu. Mislim da svako sa makar malo mozga zna da Rodic na sve nacine pokusava da pljune po Vucicu.

Antigona

pre 8 godina

Vi bivši sugrađani koji ste otišli iz Srbije i danas ste građani normalnih zemalja, da li tamo gde živite ima ovakvih vesti? Da li tamo državni funkcioneri idu na to što se zove poligraf i da li je sprava poligraf toliko u fokusu kao što je ovde?

acomurija

pre 8 godina

milutin misic@, imas neki kurs za Francusku sobaricu?
Zastade na pola puta: tacno je, ne mogu po nicemu da se porede Vodja i pokojni Djindjic, i to si jedino u pravu.
Ostalo si (zlo)nameran da nas ubijas u pojam?
Za Djindjica je bilo: "ako ko vidi Djindjica u sledecih mesec ili dva, recite mu da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom!" - T.Nikolic; pa "ako Djindjic prezivi Srbija nece!" - A.Tijanic, i td. Dakle, danasnja vlast je bila ta koja je "upozoravala"...
Cim su OVI dosli na vlast poceli su da se cesu: pokusaj "atentata" na Nikolica na autoputu kad je isao u rodno selo da pece rakiju; pa pokusaj "atentata" kad je neko upao ispred vozila, kako se normalno vozi u Bgd, na Novom Beogradu - kada se Nikolic vracao sa slave...
Vucic je sam pre par meseci "dramaticnim glasom" (zlo?)upotrebio kamere i mikrofon i lansirao pricu da ce svaki tren biti ubijen. Sam Vucic - ili ga savetovali inostrani savetnici, mozda Djulijani?
Samo bahato, osiono, zadrto - stigli i prestigli Pancevacke listice, atentate, podvalu sa hotelima na Kopaoniku, njivama po Backoj, zaboravili na "pahuljicu uz Kosovo", ukinuli sve drzavno na KiM, Ivanovic jos u zatvoru, "vodeni Beograd" o NASEM TROSKU za TRIDESET GODINA - a ugradjivanje odmah, lazni koridori a na laznoj obilaznici od Resnika do Bubanj Potoka dvadesetak zrtava, nacelnika gen-staba sa lopatom kako puno dzakove peskom u Sapcu, "spasavanje" iz snega kod Feketica, bracu koja slucajno gube licne karte, koji kroz policijski koridor slucajno se srecu sa vojnom policijom kad idu na rucak...
Ali - tu je poligraf!
Doktor - prvi policajac, tumaci poligraf...

Glas razuma ext

pre 8 godina

Ovo se zove kalibracija poligrafa. Danas je izmerena jedinica za istinu. Nikada pre u novijoj istoriji poligrafa niko nije dobio bolje ocene....neka crknu dusmani!
btw, cudi me da nije "pregoreo" od prejakog signala....Megatrend dizajn.

Botiša

pre 8 godina

Ja i dalje ne verujem šta slušam upravo. Dakle Ministar Stefanović umesto da priča objektivno i neutralno, on hvali sve vreme Vučića. Da li je moguće da neko ovoliko nemoralan vodi računa o "redu" u našoj zemlji, i onda se pitaju zašto niko nema poverenja u policiju...

vlada milić

pre 8 godina

Da je premijer Vucic kriminalac nikad ne bi pristao na poligraf.Srbijo I SRPSKI NARODE NE VERUJTE U ONO STO PISE kurir.
(sofija, 29. novembar 2015 17:57)
znači Djilas nije lopov,most na adi nije pretplaćen,Tadić nije lopov,Sutanovac nije lopov,Dulić nije lopov,Djilas nije lopov i kriminalac,Pajtić nije lopov,Tadić nije lopov i kriminalac, DS nije lopovska organizacija... malo mi je i drago što se ovo desava kuriru, kakve su gadosti i neistine pisali o DS i njenim funkcionerima po nalogu Vučića sad kad vučiću više ne trebaju sad ce da na svojoj koži osete ono što su drugima radili.

DJ Ape

pre 8 godina

Ahahahahahaha... Dobro, znam da ne živimo baš u Švajcarskoj, ali ova sprdačina u koju se ova raspala nazovi-država pretvorila prevazilazi granice mogućeg... Dizniled na Floridi je za Srbiju Atina iz doba Periklea...

Optimus

pre 8 godina

Od poligrafa napravise najvredniji izum covecanstva. Pravednu masinu koja razdvaja dobro od loseg, istinu od lazi, pravednono od nepravednog... Cirkus

24 minuta

pre 8 godina

Kao prvo, poligraf nije 100% tačno rešenje, a da jeste, svi ljudi bi išli na poligraf, a svedoci, sudski procesi i parnice se ne bi vodili. A kao drugo, sistem kadija te tuži - kadija te sudi je odavno poznat, mada je ovde to u prenesenom značenju. A kao treće, u sukobu nakaradne vlasti, nakaradne opozicije i tabloida, običan građanin nema za koga da se opredeli.

vlada milić

pre 8 godina

Ovi idiotski negativni, saljivi komentari nisu na mestu. Srbija je vec imala slicne situacije, i znamo kako se zavrsavalo. Ovoliko negativne kampanje su samo dokaz da je drzava ozbiljno udarila po kriminalu.
(Tica, 29. novembar 2015 15:41)
Ma nemoj. A ko je davao te idiotske negativne, šaljive komentare i kako se to završilo. ako misliš na ubistvo Zorana Djindjica ja mislim da je kako ti kažeš idiotske negativne, šaljive komentare upravo davao Aleksandar Veliki Vučić.

Edita

pre 8 godina

Bolje se pozabavite sa gradjanima kako da prezive. 4 godine ce kako je SNS na vlasti i pune 4 godine slusamo kako neko hoce da rusi vladu sto je toliko smesno da ne moze biti smesnije. Sta radi ,,Pink"? Evo, sve se smenjuju ljubitelji SNS-a. Vucic i vlada treba da se okrenu teskim danima za gradjane a ne da se bave intrigama i tracevima.

kraja

pre 8 godina

...botovi u totalnom rasulu...
...tu i tamo se pojavi po neki nesuvisli komentar, no vidi se da je masinerija obezglavljena...
...vucica ce srusiti mangupi u njegovim redovima...
...ne mogu da verujem da se navukao na ovakvu budalastinu...
...sa nestrpljenjem cekam blog dr krstica...
...on je poslednji bedem premijera...
...i najslabiji, dapace...

Desniković

pre 8 godina

Cela priča oko poligrafa i uopšte cela Vučićeva vladavina je VRH PATETIKE. Potvrđuje se na kojem niskom nivou je stanje svesti prosečnog stanovnika Srbije, kada naseda na ovakve priče.

Dipos

pre 8 godina

Da li je ovakva predstava moguća negde osim u ovoj našoj nesreći.Po ko zna koji put njv poligraf umesto nezavisnog tužilaštva i pravosudja. Sledi obračun sa protivnicima i neistomišljenicima,nezavisnim medijima i pojačano zastrašivanje svih kritičara vlasti-pod izgovorom zaštite države,demokratije i ljudskih prava i sloboda, a naročito epohalnih tekovina vlasti.

Soni

pre 8 godina

Treba sačekati da državni organi kažu svoje po pitanju čitave stvari. U svakom slučaju novi momenti na političkoj sceni. I vreme je bilo da neko pokrene pitanje tabloidizacije Srbije.

Milosclub

pre 8 godina

Vidim da niko ne pise i ne rezmislja da je ovo sve zajedno, Pink, Kurir, Informer, Sns, jedna zajednicka sprdacina sa narodom, pise se o ovome i niocemu drugom. Ljudi, mnoge afere oni sami pustaju, pazite nema hapsenja pokiticara vec decenijama.. a samo neke afere... Sve vam je to politicki PR.. Kada su ovi poslesnji dosli, na sva usta hapsicemo vas, Djilas, Dulic itd.. I jedno veliko NISTA. I vrte se u krug.. ja tebe necu, nemoj ti mene. ma.....

pipi

pre 8 godina

Duge cevi , maskirna oprema , panciri , na konferenciji za novinare , sta je bre ovo???Poceo rat u nedelju , ovo niko nikada nije radio.Sa svojih 55 godina mislio sam da sam sve video I doziveo ali ocigledno da nisam.Rijaliti Srbija.

Pera

pre 8 godina

mene je iznenadilo da niko od novinara nije imao nijedno pitanje. TO znaci da ili im je zabranjeno da pitaju ili je ovo sve vec tolika sprdnja s nama da je svima dojadilo

Filip

pre 8 godina

Bravo. Vidim da zamjetan broj ljudi nije blagonaklon prema gospodinu Vučiću no želim reći da je nezamislivo da ovdašnji hrvatski političari pristanu na poligraf, što zbog mamutskog ega, što zbog nečiste savjesti. Dakle respect premijeru Vučiću.
(megatronman, 29. novembar 2015 15:35)

A ti stvarno verujes da je bio na poligrafu? Sta, rekao dr. Nesa pa moramo da verujemo?

Senka

pre 8 godina

Ako su centri moci u svetu odlucili da destabilizuju politicku vlast u Srbiji , onda bi to izgledalo upravo ovako.Traze se insajderi unutar vlasti , kojima se obecavaju pozicije nakon rusenja sadasnje vlasti, fabrikuju se afere s ciljem da kod naroda izazovu sumnju u iskrene namere vlade, sve aktivnosti su dobro medijski podrzane.

Blokovi

pre 8 godina

I kad nema vesti, mi imamo udarne snage, da naprave udarne vesti. Jel se zato zovu udarne, zato sto su svi malo "udareni"? Dajte svima terapiju, otisli smo dodjavola...

o cemu se radi

pre 8 godina

Dve struje u okviru istog centra moci su se dohvatile. Koja god da nadjaca, Srbiji se ne pise dobro. Ipak, nesto je zanimljivo. Zasto je nakon svih prethodnih optuzbi na koje nije bilo reakcije, bas sad izvedeno sve ovo? Hoce tako biti i u buducnosti? Ako ce nakon svake naslovne strane ili teksta u nekim novinama pomenuti morati na poligraf, bice ispitivanja svaki dan od 0 do 24h. Da li to znaci da nemamo pravnu drzavu i da tuzilastvo i sudovi ne sluze nicemu?

---

pre 8 godina

Gledam fotografiju(video i ton mi nisu potrebni jer kao i svi znam sta ce saopstiti) i ne mogu se nacuditi tolikom skupu na neradnu nedelju i to na jednoj konferenciji za medije.
Interesuje me gde su bili nekidan(radni dan) posle Vucicevicevog intervjua Pinku.

vlada milić

pre 8 godina

Rodic i narkomani protiv Vucica...pa ovo je tuzno,jadno i pre svega sramno za ovu zemlju.
(Oliver, 29. novembar 2015 15:38)
A nisu vam bili narkomani kad su radili u izbornom štabu Aleksandra Vučica po sopstvenom priznanju i kada su razvlacili Djilasa i DS po novinama svaki dan.

Delča

pre 8 godina

Najnovija vest! Sns premijer vučić, uspešno je prošao sns detektor laži sns doktora ministra policije neše! Da li je neko sumnjao, da neće proći? Ovo ni deca predškolskog uzrasta ne bi mogla da progutaju. Dobro građani Stradije, dokle više!? Ima li dna ili kopamo i dalje!?

Bucko razmišljam

pre 8 godina

Ministar policije Nebojša Stefanović saopštio je da je premijer Aleksandar Vućić na sopstveni zahtev saslušan i da je prošao poligraf.

"CIK" sada kada Premijer Aleksandar Vućić ima sve "crno na belom", da neko optuzi Premijera Aleksandra Vućića da nije govorio istinu ?
'ajde i da kazemo da bi mozda Ministar policije Nebojša Stefanović ili jos poneki "srpski visoki zvanicnik" iz redova SNS i "slagao nesto" kako bi zastitio ugled svoga Shefa al' nece lagati i "statusno neutralni poligraf" koji niti je deo vlasti niti je clan SNS-ke !
Licno sam "impresioniran" tom "hrabroscu" Premijera Aleksandra Vućića koji se "dragovoljno" ili "rekao bih" i "ako me to pitate" na svoj licni zahtev "podvrgao" ovom "nepogresivom utvrdjivacu istine" na cije je svako pitanje "kao iz topa odgovorio odrecno" sa jasnim i nedvosmislenim NE !
Bre kad se samo setim onog Pajtica koji se plasi tog poligrafa "ko dete vakcine", Premijer Aleksandar Vućić u mojim ocima ispada jos veca "junacina" nego sto inace jeste iako ja licno ni do danas nisam sumnjao u premijerovu "hrabrost" s'obzirom da se ta njegova hrabrost "iskazivala" i u tome sto je govorio "sve isto" i u Briselu i u Wasingtonu i u Moskvi i sto je i sam u vise navrata izjavio da njega niko ne moze da "zaplasuje ili ucenjuje" !

Pink Panther

pre 8 godina

Kakva destabilizacija,kakav poligraf,kakvo nasilno preuzimanje vlasti,i ko preuzima vlast?
*Da li je u pitanju neka zezancija...šta se uopšte i dešava,i kakav detektor laži,istrage...? ZNAČI- TOTALNO NEKO LUDILO., ILI GLOBALNA POLITIČKA PARANOJA,ILI NEKO MAZANJE OČIJU NARODA.

*DA LI NEKO MOŽE DA OBJASNI (ALI REALNO) -ŠTA SE OVDE DEŠAVA?

duje

pre 8 godina

Još jednom se pokazalo da Premier radi i na crveno slovo - nema opuštanja! Kad može Premier nedeljom da radi onda mogu i moraju i svi ostali. Samo mi žao mlađanog, neispavanog Stevanovića, nije zaslužio.
Ipak da upozorim dobronamerno da rad nedeljom opterećuje bez potrebe budžet, jer po Zakonu o radu se rad nedeljom više vrednuje.
Moglo je to sve i u ponedeljak da se obavi i da se uštede satnice. Dosta ljudi se vidi na fotografijama i dosta policije.
Zbog ovoga možda popijemo kritiku MMF-A.
Koliko je novca Premier zaradio za prekovremen rad?
Ko mu kontroliše radne naloge?

deda je cinik

pre 8 godina

svi svi svi u cirkus kolorado :D sada ce doktor da nam objasni da je poligraf jači od snimka, očiju, ušiju itd. Ajmo Neso, izvoli. smejurija

Jim Morrison

pre 8 godina

Jedna doza Vucica na dan i ne trebaju vam lekovi za spavanje. Dovoljna je dnevna doza fantastike i paranoje da vas onesvesti. Zato, za lep san koristite 3minutne konferencije i efekat je momentalan.

dutrich

pre 8 godina

A sad kapiram cemu price o drzavnom udaru, vucicu i bratu. Pa to je opravdanje za davljenje nekih ljudi, medija... Kadija te tuzi, kadija ti sudi. Poligraf u Srbiji ne postoji.

salamander

pre 8 godina

Da li oni uopšte i sami veruju u ono što izjavljuju.
Bolje ne izjavljujte ništa, da narod ne sluša gluposti i laži, dosta mu je i ovako problema koje ste mu nabacili na leđa,nemojte mu vređati inteligenciju je baciti taj tovar problema sa leđa pa ćete se hvatati za glavu posle. Dosta više ponižavanja, niste bogom dani

Nemanja

pre 8 godina

Kako mi je drago sto se ovo desava SNSu, bukvalno jedu corbu koju su zakuvali. Oni su od Kurira i stvorili to sto jeste, dozvoljavali im da pisu svaku glupost sve dok su ih podrzavali, sad kad su se okrenuli na njih odjednom su tajkunska novina.

Odavno rekoh, nece ovu vlast srusiti ni Pajtic, ni Tadic, ni Ceda ni Radulovic, srusice se sami svojom bahatoscu, alavoscu i nesposobnoscu.

Pravnik

pre 8 godina

Onaj koji se nudi na nesto na sta nije pozvan znaci da ima krivice. Zasto se Vucic sam nudio na poligraf.On koji za sebe tvrdi da je bio student generacije na pravnom bi trebalo da zna da Poligraf nije nikakav dokaz i da se se po ZKP Srbije ne uzima kao dokaz.I osumnjiceni za bilo sta ima pravo da odbije poligraf i to mu se u sudskom procesu ne uzima zazlo.

Inace oko svega ovog je napravljen jos jedan cirkus.Kome je uopste potrebno ovo i ko izmislja ovakve budalastine.Kakva je uloga Ministra Stefanovica? I na kraju balade ona naoruzani vod specijalaca na konferenciji za stampu. Da li je ovo na mala vrata tiho uvedeno vanredno stanje?

Semke

pre 8 godina

Ova predstava za narod je komicna ali ovaj narod i nije zasluzio drugo nego da ga ovako prave budalama. Svi vi koje sada prave budalama stavite prst na celo i zapitajte se kada dodju izbori, a vi ostanete kuci "jer eto nema za koga se glasa" da li je i vasa odgovornost u svemu ovome. Pa kad vam nepismeni i bezubi dovedu na vlast ljude koji vas posle prave budalama nemojte da se zalite.
(Alex, 29. novembar 2015 15:43)

Nemam ja nikakvu odgovornost što nisam glasao. Najveću odgovornost što su sad ovi ludaci došli snose oni iz prethodne vlasti čiji si ti bot ili zaluđenik kao krezubi ovim ludacima. Treba da glasam za tvoje jer će oni možda malo manje krasti od ovih? Evo trčim.

Рајко Четник

pre 8 godina

ПОЛИГРАФ је најсавршенији уређај који је увезен у Србију. Замењује тужиоца,судију и затвор. Иделно!

VelinkaC

pre 8 godina

Stvarno su smesna ova gospoda koja pokusavaju na sve nacine da ubede ljude u ovu izmisljenu aferu.Pa niko nije lud da ne vidi ove mafijaske pokusaje da se destabilizuje Srbija koja je konacno svoja a ne tudji sluga.

Tisa

pre 8 godina

Ako su centri moci u svetu odlucili da destabilizuju politicku vlast u Srbiji , onda bi to izgledalo upravo ovako.Traze se insajderi unutar vlasti , kojima se obecavaju pozicije nakon rusenja sadasnje vlasti, fabrikuju se afere s ciljem da kod naroda izazovu sumnju u iskrene namere vlade, sve aktivnosti su dobro medijski podrzane.

Tica

pre 8 godina

Ovi idiotski negativni, saljivi komentari nisu na mestu. Srbija je vec imala slicne situacije, i znamo kako se zavrsavalo. Ovoliko negativne kampanje su samo dokaz da je drzava ozbiljno udarila po kriminalu.

zoran užice

pre 8 godina

Stefanović:Ima li pitanja,nema, ajde ćao,okrete se čovek i ode.Grobna tišina,niti videsmo jednog novinara niti čusmo škljocanje aparata,niti videsmo blesak blica.Šta se događa?Je li moguće da niko iz Kurira,B92 N1,Blica nije imao bar jedno pitanje?Ili ne daj Bože da je novinarima bili ZABRANJENO da postavljaju pitanja ili je čak bila prazna sala,bez novinara osim ove kamere?

Air

pre 8 godina

Данас на ТВ-у цео дан о Вучићу. Молим вас ако треба и Фарму ћу почети да гледам само нас поштедите ове новоснимљене драме. #prayforserbianpeople

JAO JAO UH

pre 8 godina

Ljudi na šta ovo liči?Ko je tu luđi, s jedne strane šund štampa ili
političari koji ulaze u takve sumanute priče?Imate rijalitije , indijsko-turske serije ,odvratne horor intervjue , prenos skupštine , pitam se ima li išta za normalne osim sporta , vremenske prognoze i poneke poljoprivredne emisije?Ako nam tračare iz šund štampe uređuju privredni i politički život to znači samo jedno- otišli smo tamo odakle može samo babica da nas izvadi.Ili ja možda nisam u pravu pa se dešava još strašniji scenario u kojem ta nakazna štampa rukovodi instrukcijama političara pozicije i opozicije .Zamislite situaciju u kojoj novinar optuži nekog govornika da ima u*rane gaće , a ovaj na to odreaguje tako da se skine go i visoko podigne gaće kako bi dokazao da su čiste , a u isto vreme mu ostane skroz otkrivena intima .Ova situcija je indentična . Šta ako neko napiše da je neko homoseksualac , da li to znači da će ići na rektalni pregled ?E , narode , narode .Ako neko laže i vređa postoje sudovi ,ako preti postoji policija , ako počini krivično delo postoji tužilaštvo , a za sve ostalo ima i psihijatrija .Kažu da postoji neka hajka i sl. , ako je to tačno onda smo mi u horor basni u kojoj žabe napokon izabraše cara (pročitaj Ezopa) .Ko je rekao :"Država ,to sam ja."?Ko zna odgovor sve mu je jasno , a ko ne zna za njega nije ni bitno , nek nastavi da se truje šundom .

poligrafe, poligrafe ko je najgledaniji

pre 8 godina

...a jel prosao onaj u parovima ako nije odmah i tu proveriti pa u parove jer ionako ste celu Srbiju pretvorili u tabloide i rijaliti programe.

Bucko razmišljam

pre 8 godina

Ministar policije Nebojša Stefanović saopštio je da je premijer Aleksandar Vućić na sopstveni zahtev saslušan i da je prošao poligraf.

"CIK" sada kada Premijer Aleksandar Vućić ima sve "crno na belom", da neko optuzi Premijera Aleksandra Vućića da nije govorio istinu ?
'ajde i da kazemo da bi mozda Ministar policije Nebojša Stefanović ili jos poneki "srpski visoki zvanicnik" iz redova SNS i "slagao nesto" kako bi zastitio ugled svoga Shefa al' nece lagati i "statusno neutralni poligraf" koji niti je deo vlasti niti je clan SNS-ke !
Licno sam "impresioniran" tom "hrabroscu" Premijera Aleksandra Vućića koji se "dragovoljno" ili "rekao bih" i "ako me to pitate" na svoj licni zahtev "podvrgao" ovom "nepogresivom utvrdjivacu istine" na cije je svako pitanje "kao iz topa odgovorio odrecno" sa jasnim i nedvosmislenim NE !
Bre kad se samo setim onog Pajtica koji se plasi tog poligrafa "ko dete vakcine", Premijer Aleksandar Vućić u mojim ocima ispada jos veca "junacina" nego sto inace jeste iako ja licno ni do danas nisam sumnjao u premijerovu "hrabrost" s'obzirom da se ta njegova hrabrost "iskazivala" i u tome sto je govorio "sve isto" i u Briselu i u Wasingtonu i u Moskvi i sto je i sam u vise navrata izjavio da njega niko ne moze da "zaplasuje ili ucenjuje" !

Rider

pre 8 godina

Zasto je Premijer isao na poligraf?Optuzen je za nesto? zar ne bi onda tuzilastvo trebalo to da zatrazi i sprovede? Zasto plagijator izdaje saopstenje o tome da je neko prosao ili nije prosao poligraf ?
Zato sto se nalazimo u propaloj drzave gde su ekonomski, intelektualno i moralno posrnuli pojedinci preuzeli institucije.
Kada vidim ovakve Naslove , uvek se sa radoscu setim starog vica, ko je najopasniji pismen, nepismen ili polupismen?
Pa polupismen. Nepismen zna da nezna nista, pismen zna sta zna, a polupismen misli da sve zna pa je najglasniji....

lustrisimus

pre 8 godina

Da li je moguće da naš premijer nema važnijeg posla od gostovanja na poligrafu kod svog partijskog kolege? Tuga! Sutra će na RTS u biti novo gostovanje istog lika, jer ni sutra nema pametnijeg posla. Tuga! Takvi su naši dani. Ispiranje mozga, kolektivno!

Dipos

pre 8 godina

Da li je ovakva predstava moguća negde osim u ovoj našoj nesreći.Po ko zna koji put njv poligraf umesto nezavisnog tužilaštva i pravosudja. Sledi obračun sa protivnicima i neistomišljenicima,nezavisnim medijima i pojačano zastrašivanje svih kritičara vlasti-pod izgovorom zaštite države,demokratije i ljudskih prava i sloboda, a naročito epohalnih tekovina vlasti.

Pokojni Toza

pre 8 godina

Pre 12.5 godina je jedan čovek stradao, a svi smo znali ko mu preti.
Danas strada država, a svi znamo ko joj preti.
Za razliku od marta 2003, danas joj prete oni koji je vode.
Sličnost je samo u ljudima koji joj prete. Tada u opoziciji, danas u vlasti.

obezbedjenje ministra

pre 8 godina

Ministre ,od kada drzis konferenciju za novinare i to u zgradi Vlade sa ovolikom policijom iza tebe,ovo je nasa policija koja cuva narod ,a ponekad i ministra u zgradi Vlade?

marko

pre 8 godina

Gotovo je, od sada citam samo Politiku i Vreme (i to svake druge nedelje, kada je dobra kolumna), gledam AnimalPlanet i citam "neku" beletristiku! A Vi gospodo .....(ovo nije pitanje!)

ман.сити

pre 8 godina

Предивна позадина,наоружани полицајци на конференцији за новинаре,овакву слику никада нисам видео ни у једној земљи,какву нам то поруку шаље министар.

xy

pre 8 godina

Branko je Sasa???
Da li je moguce da u Kuriru niko ne proverava clanke pre objave!?
Napravljen je ozbiljan propust, ovakve optuzbe su vrlo ozbiljne.
Cenim Vucicev potez. Dokazao je da nije umesan u aferu i da je covek koji je cist i nema cega da se plasi. Svaka cast Vucicu!

Marko

pre 8 godina

Sta naoružani pripadnici policije i specijalnih jedinica rade na ovom snimku? Kakvo je ovo zastrašivanje građana Srbije? Jel istraga zavrsena kad objavljuju da je Vucic prosao poligraf? Da li je poligraf verodostojan dokaz pred sudovima u Srbiji?

ferceranje

pre 8 godina

Molim dotične da lupetaju nešto drugo pošto je poligraf potpuno nebitan i nema veliku ulogu u donošenju sudske presude.
Podaci dobijeni pomoću poligrafa ne prihvataju se kao dokaz pred sudovima, jer tu metodu otkrivanja „istine” nauka još uvijek nije prihvatila. Intenzivnim treningom se može postići stanje kontrolisanja svojih emocija te se na taj način može prevariti „detektor laži“. Mnogo priče oko nevažne stvari a dovodjenje specijalnih jedinica da budu u pozadini je šlag da burleska bude kompletna.

Pevac

pre 8 godina

poceli su komentari raznih ministara ko ce vise da se dodvori gazdi.I to onih ministara koji su za nesto moeali i krivicno da odgovaraju.Posle ovog danas ocekujem policijski cas i tenkove na ulici jer neko hoce da destabilizuje Srbiju

ivana

pre 8 godina

A sto stoji 15-ak naoruzanih policajaca i specijalaca iza ministra na konferenciji za stampu (btw, potpuno nepotrebnoj)? Ovi naprednjaci nemaju pametnija posla pa se igraju sami sa sobom, jes' izmisljena afera, ali od strane njih samih. Prevazidjeno, dajte nesto zanimljivije.

acomurija

pre 8 godina

milutin misic@, imas neki kurs za Francusku sobaricu?
Zastade na pola puta: tacno je, ne mogu po nicemu da se porede Vodja i pokojni Djindjic, i to si jedino u pravu.
Ostalo si (zlo)nameran da nas ubijas u pojam?
Za Djindjica je bilo: "ako ko vidi Djindjica u sledecih mesec ili dva, recite mu da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom!" - T.Nikolic; pa "ako Djindjic prezivi Srbija nece!" - A.Tijanic, i td. Dakle, danasnja vlast je bila ta koja je "upozoravala"...
Cim su OVI dosli na vlast poceli su da se cesu: pokusaj "atentata" na Nikolica na autoputu kad je isao u rodno selo da pece rakiju; pa pokusaj "atentata" kad je neko upao ispred vozila, kako se normalno vozi u Bgd, na Novom Beogradu - kada se Nikolic vracao sa slave...
Vucic je sam pre par meseci "dramaticnim glasom" (zlo?)upotrebio kamere i mikrofon i lansirao pricu da ce svaki tren biti ubijen. Sam Vucic - ili ga savetovali inostrani savetnici, mozda Djulijani?
Samo bahato, osiono, zadrto - stigli i prestigli Pancevacke listice, atentate, podvalu sa hotelima na Kopaoniku, njivama po Backoj, zaboravili na "pahuljicu uz Kosovo", ukinuli sve drzavno na KiM, Ivanovic jos u zatvoru, "vodeni Beograd" o NASEM TROSKU za TRIDESET GODINA - a ugradjivanje odmah, lazni koridori a na laznoj obilaznici od Resnika do Bubanj Potoka dvadesetak zrtava, nacelnika gen-staba sa lopatom kako puno dzakove peskom u Sapcu, "spasavanje" iz snega kod Feketica, bracu koja slucajno gube licne karte, koji kroz policijski koridor slucajno se srecu sa vojnom policijom kad idu na rucak...
Ali - tu je poligraf!
Doktor - prvi policajac, tumaci poligraf...

Mio

pre 8 godina

Ko na traci se smenjuju Vucic u policiji, Vucic na poligrafu, Stefanovic sa kordonom specijalaca drzi konferenciju, javlja se Tuzilastvo, javlja se Selakovic, javlja se Loncar, javljaju se oba Vulina, javlja se margarin koji se razume u sve Mihajlovic, javlja se Antic da ga brani, javlja se Dacic da ga brani, privodjenje prolaznika pored Vuciceve kuce, Vucic dva puta sa Nikolicem danas, javlja se i ona Joksimovic da ga brani...svi ga brane od imaginarnih neprijatelja, uz pesadijsku podrsku par hiljada SNS botova na svim medijskim portalima. Kolektivno napreDNO ludilo.

Victorinox

pre 8 godina

Duge cevi , maskirna oprema , panciri , na konferenciji za novinare , sta je bre ovo???Poceo rat u nedelju , ovo niko nikada nije radio.Sa svojih 55 godina mislio sam da sam sve video I doziveo ali ocigledno da nisam.Rijaliti Srbija.
(pipi, 29. novembar 2015 16:00)

U pravu si, to je mnogima upalo u oči. Dovede Neša vod policije punoj spremi, samo je još falilo da su uterali borna kola u salu. I ja sam ovo video samo na filmu, a ista smo generacija. Ili se neko gadno istripovao, pošto u naprednom konglomeratu očigledno ima sukoba (a i ne bilo ih, kada su sastavljeni od preletača svih mogućih stranaka i opcija). Ljudi bez ikakve ideologije, sa jednim jedinim motivom: biti na vlasti ili uz vlast, a u isključivom interesu sopstvene zadnjice.

Ali iako trouble in paradise očigledno postoji, mislim da je i ovo samo šou za zanimaciju naroda, ne bi li im se nekako skrenula pažnja sa opšteg raspada, bede i niza brljotina nesposobne vlasti. Cirkus Apolo u vašem gradu, dame i gospodo, pola žena-pola zmija... kuku nama.

Branko

pre 8 godina

Muka mi je od svega. Da li vlast u Srbiji, odnosno SNS i sateliti smatraju da smo svi ludi. Trudim se da ne gledam TV, narocito obilazim Pink i druge rezimske kanale, ali od njihovog ludila ne mozes pobeci. Narocito nedeljom, koja treba da bude rezervisana sa porodicu i odmor. Bas svake nedelje Vodja se nacrta sa nekom novom aferom. LUDILOOOOOOOOOOOOOOOOOOO spasavaj se ko moze.

vlada milić

pre 8 godina

Ovi idiotski negativni, saljivi komentari nisu na mestu. Srbija je vec imala slicne situacije, i znamo kako se zavrsavalo. Ovoliko negativne kampanje su samo dokaz da je drzava ozbiljno udarila po kriminalu.
(Tica, 29. novembar 2015 15:41)
Ma nemoj. A ko je davao te idiotske negativne, šaljive komentare i kako se to završilo. ako misliš na ubistvo Zorana Djindjica ja mislim da je kako ti kažeš idiotske negativne, šaljive komentare upravo davao Aleksandar Veliki Vučić.

avav

pre 8 godina

ako je ovo deo istrage, a ne cirkusa, zar ne trebaju policija i tuzilastvo da rade u tajnosti zbog interesa postupka i materijalne istine??? Kakav je ovo cirkus??

Раде

pre 8 godina

Министар полиције или ти унутрашњих послова на конференцију за штампу долази са свитом од (груба процена) тридесетак припадника разно разних специјалних јединица са дугим цевима, фантомкама,...... КО ТО ПЛАЋА? Њихове дневнице? Униформе? Наоружање? МИ ДРАГИ ГРАЂАНИ!!!!! Чему таква фарса?? Чему специјалци??? Ако постоји сумња да неко ради против државе, владе, премијера, хапси државо, осуди!!! Немој траћити време и НОВАЦ овог несрећног народа!!! Немој СВОМ народу који те ИЗДРЖАВА демонстрирати силу!! Демонстрирај СВОМ народу успех кроз ВЕЋЕ плате и пензије, већи број радних места, мање порезе, неувођење претплате за РТС!!! Маните се фантомки и дугих цеви где им место није, употребите их тамо где треба!!! Доста је нама демонстрације силе! Демонсртирајте је на криминалцима и тајкунима ЗА ТО ВАС ПЛАЋАМО!!!!!

24 minuta

pre 8 godina

Kao prvo, poligraf nije 100% tačno rešenje, a da jeste, svi ljudi bi išli na poligraf, a svedoci, sudski procesi i parnice se ne bi vodili. A kao drugo, sistem kadija te tuži - kadija te sudi je odavno poznat, mada je ovde to u prenesenom značenju. A kao treće, u sukobu nakaradne vlasti, nakaradne opozicije i tabloida, običan građanin nema za koga da se opredeli.

Alex

pre 8 godina

Ova predstava za narod je komicna ali ovaj narod i nije zasluzio drugo nego da ga ovako prave budalama. Svi vi koje sada prave budalama stavite prst na celo i zapitajte se kada dodju izbori, a vi ostanete kuci "jer eto nema za koga se glasa" da li je i vasa odgovornost u svemu ovome. Pa kad vam nepismeni i bezubi dovedu na vlast ljude koji vas posle prave budalama nemojte da se zalite.

Vlada

pre 8 godina

Molimo premijera da radi nesto za drzavu i narod,dosta vise ovog cirkusa,stalno slikanje saopstenja,konferencije,pa mi glasaci premijera odustajemo vise od ove maskarade i sta radi ova vlada!!!!

Hans

pre 8 godina

Pa koliko botova ima, dajte taj podatak, ili rade 28 sati dnevno ili ih ima na stotine !
Ljudi, zbog vaseg sendvica i sitnih interesa vucete ovu zemlju i narod u najgore blato u njenoj istoriji, dajte prestanite sa tim vec jednom, imajte malo dostojanstva i nacionalne svesti !

No.1

pre 8 godina

Kada su jednog mog druga,nakon što je postao narodni poslanik pitali:"kako to izgleda,biti narodni poslanik" on im je odgovorio: "do sada sam čitao Alan Ford-sada živim u njemu"! E ovo je samo jedno sto puta gore. Da je sreća da smo u Alan Fordu.

o cemu se radi

pre 8 godina

Dve struje u okviru istog centra moci su se dohvatile. Koja god da nadjaca, Srbiji se ne pise dobro. Ipak, nesto je zanimljivo. Zasto je nakon svih prethodnih optuzbi na koje nije bilo reakcije, bas sad izvedeno sve ovo? Hoce tako biti i u buducnosti? Ako ce nakon svake naslovne strane ili teksta u nekim novinama pomenuti morati na poligraf, bice ispitivanja svaki dan od 0 do 24h. Da li to znaci da nemamo pravnu drzavu i da tuzilastvo i sudovi ne sluze nicemu?

marija

pre 8 godina

Na konf. za štampu Stefanovića Specijalci sa fantomkama iza njega,
koje je ovo ludilo?!!!!!!!!!!!!

Zastrašivanje novinara na delu,
niko nije smeo da postavi pitanje.

aca

pre 8 godina

I da Vucic nije prosao poligraf Stefanovic bi rekao da je prosao. Poligraf nije dokaz na sudu pa nije jasno zasto svaki dan manipulacija sa njim. Poligraf moze da prodje osoba pod lekovima za pritisak a i patoloski lazov.

vlada milić

pre 8 godina

Da je premijer Vucic kriminalac nikad ne bi pristao na poligraf.Srbijo I SRPSKI NARODE NE VERUJTE U ONO STO PISE kurir.
(sofija, 29. novembar 2015 17:57)
znači Djilas nije lopov,most na adi nije pretplaćen,Tadić nije lopov,Sutanovac nije lopov,Dulić nije lopov,Djilas nije lopov i kriminalac,Pajtić nije lopov,Tadić nije lopov i kriminalac, DS nije lopovska organizacija... malo mi je i drago što se ovo desava kuriru, kakve su gadosti i neistine pisali o DS i njenim funkcionerima po nalogu Vučića sad kad vučiću više ne trebaju sad ce da na svojoj koži osete ono što su drugima radili.

Semke

pre 8 godina

Ova predstava za narod je komicna ali ovaj narod i nije zasluzio drugo nego da ga ovako prave budalama. Svi vi koje sada prave budalama stavite prst na celo i zapitajte se kada dodju izbori, a vi ostanete kuci "jer eto nema za koga se glasa" da li je i vasa odgovornost u svemu ovome. Pa kad vam nepismeni i bezubi dovedu na vlast ljude koji vas posle prave budalama nemojte da se zalite.
(Alex, 29. novembar 2015 15:43)

Nemam ja nikakvu odgovornost što nisam glasao. Najveću odgovornost što su sad ovi ludaci došli snose oni iz prethodne vlasti čiji si ti bot ili zaluđenik kao krezubi ovim ludacima. Treba da glasam za tvoje jer će oni možda malo manje krasti od ovih? Evo trčim.

AntiPutin

pre 8 godina

Uvek kad pomislim da se sve najgore i najneverovatnije vec desilo, desi se nesto jos gore i jos neverovatnije..... kad god pomislim da smo pali na apsolutno dno, desi se nesto jos gore......
Dakle neverovatno je u kakvoj banana drzavi zivimo, i sta je sve ovde moguce da se desi.
A ovu cirkusku predstavu od danas uopste necu da komentarisem, ne mogu da se spustim tako nisko.

mario

pre 8 godina

Joj koji cirkus i što bi ovi postrojeni policajci iza ministra trebali značiti ili kakvu poruku šalju.
Srbija vječito u traženju unutrašnjih neprijatelja,ali nepostojećih.

Gorki

pre 8 godina

Detektor lazi je lako "slagati", pogotovo ako te neko pripremi. Mislim da bi ga vecina nasih politicara slagala i bez pripreme. A sta ovaj "doktor" hoce da nam poruci sa ovom pozadinom??? Moj "doktore" gladni se ni vece sile ne boje.

Marko

pre 8 godina

Pitanja za malu decu. Jeste, Vucic je isao i rekao mu sta da radi. U ovo samo mala deca mogu da poveruju. Sve to radi tim ljudi po principu ako mi ne kazes necu morati da lazem

Stepa

pre 8 godina

Ovo je najbolji rejaliti u Srbiji.Ovima ni Alan Ford nije ravan.Cime se oni hvale i uznemiravaju gradjane Srbije?Objavljuju da je AV prosao Stefanovicev poligraf.To bese isti onaj poligraf gde je bio i kum Petrovic?

Snoop Dogg

pre 8 godina

*Ovaj TV Pink je danas strašno smorio, i samo forsira,forsira,i forsira., i strašno je naporan.,I zato mi ne pada nikad više da vas (Pink) gledam.
...
*A što se tiče SNS-a -vi znajte da nikad nećete dobiti moj glas,jer strašno muljate,pravite strašan cirkus,i prodajete narodu maglu.I ZBOG SVEGA OVOGA BI PRE GLASAO ZA ŠEŠELJA NEGO ZA VAS!

dutrich

pre 8 godina

A sad kapiram cemu price o drzavnom udaru, vucicu i bratu. Pa to je opravdanje za davljenje nekih ljudi, medija... Kadija te tuzi, kadija ti sudi. Poligraf u Srbiji ne postoji.

Teo123

pre 8 godina

Pisem iz CG,sipatizer sam Vucicev mislim da nema ko bolji od njega da dodje na vlast u Srbiji,ali kako dani prolaze sve me vise podsjeca na ovoga nasega DIKTATORA Mila Djukanovica jer svaki politicki napad na njega on i njegova vlada okarakterisu kao napad na drzavu,to isto i Vucic radi kad smo kod ovog slucaja,vadredna koferencija za stanpu izlazi ministar policija iza njega pod punom ratnom opremom,prica ugrozena bezbjednost drzave Srbije.Prava farsa a pitanje je dali je uopste sjedao na taj poligraf.

---

pre 8 godina

Gledam fotografiju(video i ton mi nisu potrebni jer kao i svi znam sta ce saopstiti) i ne mogu se nacuditi tolikom skupu na neradnu nedelju i to na jednoj konferenciji za medije.
Interesuje me gde su bili nekidan(radni dan) posle Vucicevicevog intervjua Pinku.

duje

pre 8 godina

Još jednom se pokazalo da Premier radi i na crveno slovo - nema opuštanja! Kad može Premier nedeljom da radi onda mogu i moraju i svi ostali. Samo mi žao mlađanog, neispavanog Stevanovića, nije zaslužio.
Ipak da upozorim dobronamerno da rad nedeljom opterećuje bez potrebe budžet, jer po Zakonu o radu se rad nedeljom više vrednuje.
Moglo je to sve i u ponedeljak da se obavi i da se uštede satnice. Dosta ljudi se vidi na fotografijama i dosta policije.
Zbog ovoga možda popijemo kritiku MMF-A.
Koliko je novca Premier zaradio za prekovremen rad?
Ko mu kontroliše radne naloge?

Milosclub

pre 8 godina

Vidim da niko ne pise i ne rezmislja da je ovo sve zajedno, Pink, Kurir, Informer, Sns, jedna zajednicka sprdacina sa narodom, pise se o ovome i niocemu drugom. Ljudi, mnoge afere oni sami pustaju, pazite nema hapsenja pokiticara vec decenijama.. a samo neke afere... Sve vam je to politicki PR.. Kada su ovi poslesnji dosli, na sva usta hapsicemo vas, Djilas, Dulic itd.. I jedno veliko NISTA. I vrte se u krug.. ja tebe necu, nemoj ti mene. ma.....

ivana

pre 8 godina

Da nije smesno bilo zalosno dokle neciji mozak moze da ide. Ne lazite vise o Vucicu i ostavite coveka na miru da radi svoj posao
(janko, 29. novembar 2015 17:16)

Aman neka on nas ostavi na miru, iskace iz frizidera zajedno sa ovim Stefanovicem! Jel ga terao neko da ide na poligraf?

Glas razuma ext

pre 8 godina

Ovo se zove kalibracija poligrafa. Danas je izmerena jedinica za istinu. Nikada pre u novijoj istoriji poligrafa niko nije dobio bolje ocene....neka crknu dusmani!
btw, cudi me da nije "pregoreo" od prejakog signala....Megatrend dizajn.

Optimus

pre 8 godina

Od poligrafa napravise najvredniji izum covecanstva. Pravednu masinu koja razdvaja dobro od loseg, istinu od lazi, pravednono od nepravednog... Cirkus

Нада М. (Пишимо ћирилицом)

pre 8 godina

Зашто није било дозвољено новинарима да постављају питања г. Стефановићу? Зашто их је уопште окупљао ако им није дозволио да поставе питања? Овај монолог је, онда, могао да одржи у свом кабинету без присуства медија и без оне "сценографије" иза њега. Зашто је премијер изјавио да је одбио да даје изјаве новинарима, а уместо тога ће се јавности обратити преко Јавног сервиса сутра, у понедељак? (Вест која је објављена на ТВ Пинк). Много је питања у вези ове, мени скроз нејасне ситуације, верујем, не само мени. Јавност жели пуну истину, а не само ону коју нам сервирају г. Вучићевић и ТВ Пинк.

vlada milić

pre 8 godina

Rodic i narkomani protiv Vucica...pa ovo je tuzno,jadno i pre svega sramno za ovu zemlju.
(Oliver, 29. novembar 2015 15:38)
A nisu vam bili narkomani kad su radili u izbornom štabu Aleksandra Vučica po sopstvenom priznanju i kada su razvlacili Djilasa i DS po novinama svaki dan.

POLIGRAF

pre 8 godina

Poligraf je nacin za obmanu, kada je to nekome potrebno ,jer ga ne priznaje SUD I ZAKON O KRIVICNOM POSTUPKU,Zasto se ministar policije uhvatio za poligraf ,kada niko u evropi i svetu ne koristi poligraf kao dokazno sredstvo,znaci da nije pouzdan da se dokaze da li neko govori istinu ili ne,"kod nas u Srbiji,nema istine bez ministrovog poligrafa"pogledaj narode,cime tvoj ministar policije dokazuje, da li neko govori istinu ili ne.

kraja

pre 8 godina

...botovi u totalnom rasulu...
...tu i tamo se pojavi po neki nesuvisli komentar, no vidi se da je masinerija obezglavljena...
...vucica ce srusiti mangupi u njegovim redovima...
...ne mogu da verujem da se navukao na ovakvu budalastinu...
...sa nestrpljenjem cekam blog dr krstica...
...on je poslednji bedem premijera...
...i najslabiji, dapace...

Tata spalio Đenku

pre 8 godina

Mislim da taj detektor laži od kada postoji, nije osetio toliko jaku količinu istine. Mislim da treba slepo da verujemo našem, Bogom danom, Premijeru. U rečnike stranih reči treba upisati, da na srpskom "vučić", znači ISTINA NAD ISTINAMA!

Antigona

pre 8 godina

Vi bivši sugrađani koji ste otišli iz Srbije i danas ste građani normalnih zemalja, da li tamo gde živite ima ovakvih vesti? Da li tamo državni funkcioneri idu na to što se zove poligraf i da li je sprava poligraf toliko u fokusu kao što je ovde?

DJ Ape

pre 8 godina

Ahahahahahaha... Dobro, znam da ne živimo baš u Švajcarskoj, ali ova sprdačina u koju se ova raspala nazovi-država pretvorila prevazilazi granice mogućeg... Dizniled na Floridi je za Srbiju Atina iz doba Periklea...

Milena

pre 8 godina

Ne razumem ove negativne komentare... Vučić se sam prijavio za poligraf, za razliku od nekih koji još uvek ne smeju. Da ima šta da krije sigurno ne bi odvojio vreme i otišao dobrovoljno u policiju. Toliko.

оп цврц

pre 8 godina

Хахахахахаха ово ће заувек остати у аналима српских политичких глупости забележено као најтупавије оправдање репресија у најави !!! Пазите, сви који су против власти су сада криминалци а они могу слободно да се разрачунавају са свима нама који смо против ове неваспитане, неотесане,полуписмене банде која се докопала власти !!!!!!! ДОСТА ЈЕ БИЛО !!!

amigo

pre 8 godina

koje turbo ludilo, pa ovo je totalni sunovrat ionako već potonulog i beznadežnog društva, dno dna, mulj, kaljuga, blato... slaviću dan kad pobegnem iz ovog svinjca od države!

pipi

pre 8 godina

Duge cevi , maskirna oprema , panciri , na konferenciji za novinare , sta je bre ovo???Poceo rat u nedelju , ovo niko nikada nije radio.Sa svojih 55 godina mislio sam da sam sve video I doziveo ali ocigledno da nisam.Rijaliti Srbija.

Filip

pre 8 godina

Bravo. Vidim da zamjetan broj ljudi nije blagonaklon prema gospodinu Vučiću no želim reći da je nezamislivo da ovdašnji hrvatski političari pristanu na poligraf, što zbog mamutskog ega, što zbog nečiste savjesti. Dakle respect premijeru Vučiću.
(megatronman, 29. novembar 2015 15:35)

A ti stvarno verujes da je bio na poligrafu? Sta, rekao dr. Nesa pa moramo da verujemo?

Rade

pre 8 godina

Ništa ne razumem. Kao cela država je uznemirana, pada vlada..Pardon, gospodine Sefanoviću, Dačiću, Vučiću, mene , građanina Srbije je mnogo, mnogo uznemirio Dragan Vučićević s izjavom da se priprema HAOS. Ja mirno ne spavam očekujući užas i haos. Mislite malo o nama građaima umesto o vašim pozicijama.

Desniković

pre 8 godina

Cela priča oko poligrafa i uopšte cela Vučićeva vladavina je VRH PATETIKE. Potvrđuje se na kojem niskom nivou je stanje svesti prosečnog stanovnika Srbije, kada naseda na ovakve priče.

Pera

pre 8 godina

mene je iznenadilo da niko od novinara nije imao nijedno pitanje. TO znaci da ili im je zabranjeno da pitaju ili je ovo sve vec tolika sprdnja s nama da je svima dojadilo

milan68

pre 8 godina

bog te, u kakvoj zemlji ja zivim? mislio sam da sam sve video, ali ovako nesto nisam video u mojih 48 god...ako omladina u ovoj zemlji ima bilo kakvu priliku, kartu u jednom pravcu ( nikako povratnu) u dzep i da se nikad vise ovde ne vrate, na ovo prokleto tlo..

BeKo

pre 8 godina

"Prepuštanje sopstvenog Ega ubeđivačkom propagandnom procesu lažnog predstavljanja stvarnosti i iluzornih zavera aktivira mehanizme psihičkog unazađivanja, što dovodi do obezličenja pojedinca i njegovog utapanja u masu. Ovo kretanje unazad u psihičkom razvoju individuuma sada rađa potrebu za jednom nadređenom figurom koja preuzima navodnu zaštitničku ulogu, čime se postiže afektivno identifikovanje mase sa vođom. Stvara se utisak da strah može biti „nadvladan pomoću identificiranja s vođom-demagogom, totalnim odricanjem Ega na korist vođe i njegove klike kojih istinski interesi ne moraju biti nužno podudarni interesima masa.“

Franc Nojman

Blokovi

pre 8 godina

I kad nema vesti, mi imamo udarne snage, da naprave udarne vesti. Jel se zato zovu udarne, zato sto su svi malo "udareni"? Dajte svima terapiju, otisli smo dodjavola...

Aca

pre 8 godina

Ako budemo verovali svakoj lažnoj optužbi žute štampe kakva je kurir neče biti ništa od našeg napretka, treba uvesti veču kontrolu medija, ne može neko da objavljuje lažne informacije i da prođe nekažnjeno.

Jim Morrison

pre 8 godina

Jedna doza Vucica na dan i ne trebaju vam lekovi za spavanje. Dovoljna je dnevna doza fantastike i paranoje da vas onesvesti. Zato, za lep san koristite 3minutne konferencije i efekat je momentalan.

Edita

pre 8 godina

Bolje se pozabavite sa gradjanima kako da prezive. 4 godine ce kako je SNS na vlasti i pune 4 godine slusamo kako neko hoce da rusi vladu sto je toliko smesno da ne moze biti smesnije. Sta radi ,,Pink"? Evo, sve se smenjuju ljubitelji SNS-a. Vucic i vlada treba da se okrenu teskim danima za gradjane a ne da se bave intrigama i tracevima.

Aca Roda

pre 8 godina

Da li u bilo kojoj državi jedan dnevni list može nekažnjeno i bez validnih dokaza da iznosi ovako gnusne klevete i pri tome da prođe nekažnjeno? Sloboda štampe i govora je jedna stvar a stvaranje haosa po nalogu žutih je nešto sasvim drugo!

Botiša

pre 8 godina

Ja i dalje ne verujem šta slušam upravo. Dakle Ministar Stefanović umesto da priča objektivno i neutralno, on hvali sve vreme Vučića. Da li je moguće da neko ovoliko nemoralan vodi računa o "redu" u našoj zemlji, i onda se pitaju zašto niko nema poverenja u policiju...

Milutin Mišić

pre 8 godina

Interesantno je da ovde ljudi ništa pod belim bogom nisu naučili iz nekih prošlih dogadjaja. Siguran sam da će me mnogi ovde napasti i minusima počastiti, ali ću ipak da napravim poredjenje sa pokojnim Đinđićem. Bojim se da ste olako zaboravili atmosferu koja je u medijima vladala mesecima pre nego što su ga ubili. Naravno da se Vučić i Đinđić i njihove vladavine razlikuju, ali postoje i brojne sličnosti. Prva i osnovna je "evropski put", zatim, dobri odnosi i saradnja s Nemačkom, borba protiv kriminala i korupcije (da li je deklarativna ili ne, može se diskutovati u oba slučaja), poznanstva pa i saradnja sa mutnim likovima u vremenu pre, ali i nakon dolaska na vlas ... ajd' samo to da nabrojim. Razlika takodje ima dosta, ali bih ovde apostrofirao način na koji se Vučić "brani", tu mislim pre svega na medijsku taktiku. Za razliku od pok. Đinđića, Vučić je ima i ona je, dopadala se nama ili ne, "proaktivna". Usudiću se da kažem da je Đinđić izgubio život nakon što je izgubio medijsku bitku.
Voleo bih da demokrate, odnosno sve ono što je gravitiralo i gravitira tom nekom gradjanskom korpusu, stave prst na čelo i razmisle o tome koliko je kontraproduktivno da se stavljaju u isti korpus sa tvrdim nacošima, i raznoraznim opskurnim likovima koji napadaju Vučića.

Askurđel

pre 8 godina

Njihovo biračko telo nezna da je poligraf samo pomoćno sredstva za utvrđivanje istine,dakle poželjno ali ne i obavezno, ali da nikaako NE MOŽE predstavljati meritoran dokaz na sudu.
Kao i sve desno-populističke vladavine,tako i SNS na brutalan način zloupotrebljava nedostatak političke kulture, obrazovanja i prosvećenosti građana. I zapravo parazitira na svemu onome što je najgore u našem društvu.

Hok

pre 8 godina

Ovo je neverovatno kako neko pokušava da destabilizuje Srbiju i da Vučića kao premijera diskvalifikuju. Verujem da će policija i tužilaštvo rešiti ovo što pre.

bobanbb

pre 8 godina

a da posaljemona poligraf sve koji su povezanisa padom helikoptera. ti poligrafski rezultati bibili mnogo interesantniji od ove smehotresne olimpijade.dali smete frajeri

Mirjana

pre 8 godina

A da " slucajno" nije prosao poligraf, sve mislim da bi se objavilo, (cenzura je cudo!).
I jos nesto, nigde se poligraf ne uzima kao bilo kakav dok as,a koliko vidim to je ovde bas popular no: ici na poligraf.

roki

pre 8 godina

Ovaj covek mene svaki dan sve vise odusevljava. Sam se prijavio za saslusanje i pokligraf i to samo dokazuje da tajkuni i ostali kojima ne odgovara ono sto on radi izmisljaju gluposti ne bi li ga skinuli s vlasti.

jegood

pre 8 godina

Nasa drzava postaje jedna velika sprdnja. Ministar na konferenciji za novinare okruzen zamaskiranim specijacima, kojim povodom takva slika? Da li smo u ratu ili on pokusava nekoga da zastrasi. Koja je ovo predstava i farsa, za koga, za siroke narodne mase, koje treba ovime da budu impresionirane..Neki drzavni udar, neki bakraci i poluinformacije i spinovanje, a konrola vlasti nad svim sferma zivota u Srbiji nikada veca. Nenormalno je uopste da osoba kova kao Stefanovic bude ministar bilo kog resora. Ali sta onda reci i za Vulina, Gasica, Sertica...Strasan je to kadar..

Lola

pre 8 godina

Ovo nije napad i rušenje premijera Aleksandra Vučića i vlade,već je to napad na Srbiju,na obustavljanje reformi koje se sprovode i koje zemlju oporavljaju i stvaraju uslove odnosno poslovnu klimu za dolazak stranih investitora i otvaranje novih radnih mesta i pravno uređene države.Nažalost mafijašima,lopovima i tajkunima koji su se u prethodne dve decenije stvorili nikako NE ODGOVARA i koji su na sve spremni.

Malina

pre 8 godina

Premijer dokazao da govori istinu, da je pokusano da mu se smesti , kriminalca Rodica iza resetki,a kurir zatvoriti , da ne bi sirili dezinformacije!

Dejan

pre 8 godina

Zabavljaju me izjave o tome ko "cita" poligraf, tj. ko ga tumaci. To nema veze, tumacenje moze biti samo jedno. Ako je poligraf pokazao da premijer Srbije govori istinu, onda govori istinu.

Boban

pre 8 godina

svaka čast premijeru što je otišao na detektor laži, što se poneo kao pravi gradjanin ove države jer nema šta da krije i što je dokazao da ne poznaje te bitange i taj ološ koji radi ličnih interesa širi laži i hoće da destabilizuju državu

VelinkaC

pre 8 godina

Stvarno su smesna ova gospoda koja pokusavaju na sve nacine da ubede ljude u ovu izmisljenu aferu.Pa niko nije lud da ne vidi ove mafijaske pokusaje da se destabilizuje Srbija koja je konacno svoja a ne tudji sluga.

Vladimir

pre 8 godina

Ovi napadi imaju političku konotaciju, da politički naude Vučiću. A kada se nanese šteta, istinitost optužbi više nije bitna. Pravosudni organi moraju delovati brzo na rasvetljavanju ovih stvari.

Delča

pre 8 godina

Najnovija vest! Sns premijer vučić, uspešno je prošao sns detektor laži sns doktora ministra policije neše! Da li je neko sumnjao, da neće proći? Ovo ni deca predškolskog uzrasta ne bi mogla da progutaju. Dobro građani Stradije, dokle više!? Ima li dna ili kopamo i dalje!?

Sokolica

pre 8 godina

Mislim da svi znamo da su mnogobrojne klevete i laži izrečene u poslednje vreme protiv premijera. Dobrim radom i iskrenim zalaganjem za Srbiju on narodu najviše govori o sebi i sve što kažu protiv njega pada u vodu.

nenad

pre 8 godina

ne pamtim slucaj da je premijer jedne drzave pristajao na ovako nesto,to je za svaku pohvalu,a sa druge strane i nije mnogo bitno,jer narod je cudan....veruje u ono sto on zeli

stix

pre 8 godina

Ima li smisla da se u bilo kojim dnevnim novinama ovakve afere izmišljaju.Da li je normalno da ako se dokaze da neko laze bude i kriv zbog toga.
Premijer je odgovorio na pitanja i pritom bio prikačen detektor laži,Kornić je odbio poligraf.Mislim a je to dovoljno da se ova priča završi.
Naravno da tužilaštvo treba i mora da radi svoj posao.

deda je cinik

pre 8 godina

svi svi svi u cirkus kolorado :D sada ce doktor da nam objasni da je poligraf jači od snimka, očiju, ušiju itd. Ajmo Neso, izvoli. smejurija

Nemanja

pre 8 godina

Kako mi je drago sto se ovo desava SNSu, bukvalno jedu corbu koju su zakuvali. Oni su od Kurira i stvorili to sto jeste, dozvoljavali im da pisu svaku glupost sve dok su ih podrzavali, sad kad su se okrenuli na njih odjednom su tajkunska novina.

Odavno rekoh, nece ovu vlast srusiti ni Pajtic, ni Tadic, ni Ceda ni Radulovic, srusice se sami svojom bahatoscu, alavoscu i nesposobnoscu.

salamander

pre 8 godina

Da li oni uopšte i sami veruju u ono što izjavljuju.
Bolje ne izjavljujte ništa, da narod ne sluša gluposti i laži, dosta mu je i ovako problema koje ste mu nabacili na leđa,nemojte mu vređati inteligenciju je baciti taj tovar problema sa leđa pa ćete se hvatati za glavu posle. Dosta više ponižavanja, niste bogom dani

Pink Panther

pre 8 godina

Kakva destabilizacija,kakav poligraf,kakvo nasilno preuzimanje vlasti,i ko preuzima vlast?
*Da li je u pitanju neka zezancija...šta se uopšte i dešava,i kakav detektor laži,istrage...? ZNAČI- TOTALNO NEKO LUDILO., ILI GLOBALNA POLITIČKA PARANOJA,ILI NEKO MAZANJE OČIJU NARODA.

*DA LI NEKO MOŽE DA OBJASNI (ALI REALNO) -ŠTA SE OVDE DEŠAVA?

Ema

pre 8 godina

Ocigledno nisu znali koliko je Vucic jak i stabilan i da ce se nikada nece povuci ili pozvati na imunitet. Dokazao je da govori istinu i stavio do znanja tim lazljivcima da nece uspeti da destabilizuju Srbiju.

ruza

pre 8 godina

Nije mi jasno da li ljudi razmisljaju koga ruse, u ovom slucaju je to Premijer Vucic.Da li razmisljaju o buducnosti svoje dece?Neko ko se toliko trudi da bolje zivimo i da se suzbije kriminal, oni zele drzavni udar.Da li stvarno zelite da nam Srbijom haraju kriminalci i da nam takvi vode drzavu?

Hedona

pre 8 godina

Aleksandar Vučić je dobrovoljno odgovarao na pitanja i na sva pitanja odgovorio sa ne, a detektor laži pokazao je da govori istinu. Aleksandar Vučić nikada nije sreo Kornica, nije sedeo s njim bilo gde, a ponajmanje u nekoj kafani, poligraf je pokazao da je prošao. Da je ovo samo hajka na premijera Aleksandra Vučića. Građani su uplašeni, sačuvajte premijera Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića.

Tereza

pre 8 godina

Ovi iz Kurira su ocigledno na sve spremni. Prenerazena sam njihovom slobodom da masu neargumentovanim optuzbama i laznim, skandaloznim, izopacenim naslovnim stranama.

Tea

pre 8 godina

Nadam se da ce se sada lazljivci povuci i shvatiti da njihova besmislena laz nikada nece moci da nadjaca istinu. Svi pravdoljubivi ljudi podrzavaju Vucica i nadaju se da ce Kurir konacno prestati da vredja, napada i kompromituje premijera Srbije.

db

pre 8 godina

pa jasno je da je namestaljka i bez Vuciceve izjave na poiligrafu .A i Vucicevic je bio jako blizu istini kada je rekao da je na pomolu drzavni udar

Milena

pre 8 godina

Sve ovo radi se iz više razloga, bilo iz ličnih motiva ili po narudžbini. Verujem da će se daljom istragom doći do svih učesnika ove zavere.

Romanija

pre 8 godina

stanke: Pa neka gospodin koji je optužio Vučića da je vršio na njega pritisak pristane na poligrafsko testiranje ili će da beži od njega kao što beži Pajtić.

megatronman

pre 8 godina

Bravo. Vidim da zamjetan broj ljudi nije blagonaklon prema gospodinu Vučiću no želim reći da je nezamislivo da ovdašnji hrvatski političari pristanu na poligraf, što zbog mamutskog ega, što zbog nečiste savjesti. Dakle respect premijeru Vučiću.

Srbin 100%

pre 8 godina

I sta sad, ko je pokrenuo ovu medijsku hajku, zasto je danima Kurir potencirao pricu o nekakvom paktu za njegovo unistavanje a od toga po svemu sudeci nema nista...zasto se urednik i vlasnik Kurira ne podvrgne poligrafskom testiranju,sve ovo je ocigledno dobro pripremljen napad na vladu iz krugova mocnih i uticajnih ljudi koji vise ne uzivaju privilegije kao za vreme prethodne vlasti.

ikii

pre 8 godina

Rezultat poligrafa je svima ocigledan i jasan.....i nije bilo potrebe za tim....covek ne moze da radi svoj posao jer se zamlacuje nekim nebitnim temama...

Grumpy

pre 8 godina

Sam pogled na Kornica dovoljno govori, nikakva potvrda tu ne treba da bi se videlo da je čovek zloupotrebljen i izmanipulisan od strane kriminalaca koji hoće da ruše državu.

simon

pre 8 godina

Ovim je pokazao da se covek ne boji ni davanja iskaza i zatrazio poligraf da se utvrdi da nije kriv i da je to jos jedan u nizu pokusaj blacenja njegovog imena

rade pancevac

pre 8 godina

(Milutin Mišić, 29. novembar 2015 15:24)
Preporučujem (+108)
Ne preporučujem (-237)

ima vise negativnih ali ipak ima i pluseva a ti si mnogo u pravu . ni meni se ne svidja sto se ljudi s ovim sprdaju. ja vucica ne trpim ali ovo sto mu rade je mnogo gadno i opasno. kad se samo setim kako su mediji pa cak i peshcanik napadali djindjica i dan danas mi je muka. gledam neke tvitove ljudi bas nemaju mere. meni je ovo s poligrafom skroz bez veze ali to ne znaci da cu da se cerekam na celu ovu situaciju koja mi se ic ne dopada.

Stefan

pre 8 godina

Jedini pritisak koji se ovde pravi jeste pritisak tajkuna, kriminalaca i prevaranata kojima je sigurnost ozbiljno ugrožena. Ne prezaju ni od koga ali uskoro će ih pravda sustići.

Petra

pre 8 godina

Neko pokusava da destabilizuje drzavu i Vucica predstavi kao coveka koji reketira i ucenjuje. Ali istina je jedna da je na vrhu vlasti jedan cestit covek.

NemanjaVac8

pre 8 godina

Aha, epa ako je tako onda je sve ok
(Blahblah, 29. novembar 2015 15:24)
...
A ti zaista imaš ozbiljan mentalni problem ako misliš da je suprotno. Veoma je žalosno što Vučić nema pravu opoziciju. Lažima se Vučić neće srušiti, samo će postati još jači, jači u narodu. Narod njega, što je još bitnije od istine, ne vidi kao lopova, reketaša, mafijaša ...Ljudi bi od njega hteli da bude još žešći i da još više stvari preuzme na sebe. Hteli bi i da se beskopromisno razračuna i sa mafijom iz SNS-a, tačnije mafijom oko SNS-a.

Pobesneli Maks

pre 8 godina

Naravno da je prosao poligraf, to sam znao i ja jer je dovoljno da se vidi pomenuta osoba, pa da se shvati o kakvom se kredibilitetu i velicini radi. Vidi se iz aviona da se pokusava napakovati Vucicu, bar da su se malo pomucili da nadju osobu koja je podobnija za to.

gaga

pre 8 godina

iskrenost na prvom mestu, sve drugo i moze ali iskrenost niko ne moze da stavi u pitanje, ljudi probudite se pa Srbija je ovih dana puna laznih afera i to samo stavljajuci u pitanje ljude sa rezultatima i uspehom

Pravnik

pre 8 godina

Onaj koji se nudi na nesto na sta nije pozvan znaci da ima krivice. Zasto se Vucic sam nudio na poligraf.On koji za sebe tvrdi da je bio student generacije na pravnom bi trebalo da zna da Poligraf nije nikakav dokaz i da se se po ZKP Srbije ne uzima kao dokaz.I osumnjiceni za bilo sta ima pravo da odbije poligraf i to mu se u sudskom procesu ne uzima zazlo.

Inace oko svega ovog je napravljen jos jedan cirkus.Kome je uopste potrebno ovo i ko izmislja ovakve budalastine.Kakva je uloga Ministra Stefanovica? I na kraju balade ona naoruzani vod specijalaca na konferenciji za stampu. Da li je ovo na mala vrata tiho uvedeno vanredno stanje?

joca

pre 8 godina

Vreme je da se sklone kriminalci iz medija, kako bi Srbija bila stabilna i kako bi njeni gradjani sacuvali zdrav razum... Pakovanje afera ima za cilj diskreditaciju premijera i drzave.

Tirion

pre 8 godina

Naravno da je prosao. Covek ni kriv ni duzan. Nadam se da su se sada svi trgnuli i da ce pohapsiti gamad koja se skupila oko premijera. Ovo su ozbiljne stvari i nisu za igru.

Slonce

pre 8 godina

Da li je neko sumnjao da nece? Ovo je toliko neozbiljno da se samo pitam zasto se Vucic uopste upustao da dokaze da govori istinu. Mislim da svako sa makar malo mozga zna da Rodic na sve nacine pokusava da pljune po Vucicu.

Nikada sankcije Rusiji

pre 8 godina

Mnogo buke se diže poslednjih dana. Verujem da državu destabilizuju uticaji spolja. Mnogima ne odgovara jaka i stabilna Srbija, koju i te kako poštuju na istoku.

RadaO67

pre 8 godina

Pravo da kazem, ovo sam i ocekivala. Rodic je dugo zeleo da kupi Politiku i kada mu to nije dozvoljeno, krenu je u nemilosrdan napad. A da i ne pricamo o tome da ce se Srbija podici zahvaljujuci svemu onome dogovoreno u Rusiji i Kini, a to neprijateljima nase drzave nikako ne odgovara.

herkules s

pre 8 godina

Jasno je da oni koji ne mogu vise da vrse kriminalne i koruptivne radnje i da se bogate imaju najvecehg udela u pravljenju afera koje su pravljene u cilju da se dastabilizuje rad vlade.

Slonce

pre 8 godina

Da li je neko sumnjao da nece? Ovo je toliko neozbiljno da se samo pitam zasto se Vucic uopste upustao da dokaze da govori istinu. Mislim da svako sa makar malo mozga zna da Rodic na sve nacine pokusava da pljune po Vucicu.

Danka

pre 8 godina

Vucicev uspeh kriminalcima ne odgovara,nisu navikli da zive u drzavi gde se postuje i ceni rad i trud a ne bogacenje na racun drzave i gradjana.Podrska premijeru.

sanja

pre 8 godina

Da li je moguće da premijer jedne države bude primoran da dobrovoljno ode na saslušavanje u policiju da bi se samo potvrdilo da govori istinu i da ,na čuđenje ostalih "dušebrižnika",pokušava na pošten način da podigne Srbiju na noge?

tazdra77

pre 8 godina

Očigledno je da su laži imale za cilj da uplase Vucica, da uprljaju sve njegove uspehe. Drzava nece ostati bez odgovora. Ucinice sve da pronadje krivce.

Milos

pre 8 godina

Pokusali su premijera da upletu u sve i skrenu paznju sa svojih kriminalnih aktivnosti, glumeci zrtve, ali bezuspesno jer istina uvek izadje na videlo.

Tisa

pre 8 godina

Ako su centri moci u svetu odlucili da destabilizuju politicku vlast u Srbiji , onda bi to izgledalo upravo ovako.Traze se insajderi unutar vlasti , kojima se obecavaju pozicije nakon rusenja sadasnje vlasti, fabrikuju se afere s ciljem da kod naroda izazovu sumnju u iskrene namere vlade, sve aktivnosti su dobro medijski podrzane.

Ness

pre 8 godina

Poksaj da se Srbija destabilzuje i to kada nam sledi sastanak OEBS-a, da se baci senka na sve sto smo do sad uradi. Drzva treba da pokaze puno lice i jos jednom stavi do znanja da je spremna da se odupre svim izazovima

Senka

pre 8 godina

Ako su centri moci u svetu odlucili da destabilizuju politicku vlast u Srbiji , onda bi to izgledalo upravo ovako.Traze se insajderi unutar vlasti , kojima se obecavaju pozicije nakon rusenja sadasnje vlasti, fabrikuju se afere s ciljem da kod naroda izazovu sumnju u iskrene namere vlade, sve aktivnosti su dobro medijski podrzane.

Soni

pre 8 godina

Treba sačekati da državni organi kažu svoje po pitanju čitave stvari. U svakom slučaju novi momenti na političkoj sceni. I vreme je bilo da neko pokrene pitanje tabloidizacije Srbije.

Nino

pre 8 godina

Posle puno procitanih komentara na ovu vest ja mogu da zakljucim samo to da ako neko stvarno misli da je Vucic neko ko ce da resi sve nase zivotne probleme i da mi tre
ba samo da sedimo i cekamo da nam on ili neko drugi sredi drzavu i zivot onda stvarno nismo ni malo evoluirali od 1850 godine.

Рајко Четник

pre 8 godina

ПОЛИГРАФ је најсавршенији уређај који је увезен у Србију. Замењује тужиоца,судију и затвор. Иделно!