Sreda, 21.10.2015.

18:33

Dačić: Rezultat bolji nego što smo očekivali

Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je na vanrednoj konferenciji za medije da je rezultat u Parizu bolji nego što su svi očekivali.

Izvor: B92

Daèiæ: Rezultat bolji nego što smo oèekivali IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

rajko

pre 8 godina

I oni koji su uzdržani glasaju.U izvještaju sa glasanja se kaže da je bilo 27 za,14 uzdržanih i 14 protiv kao i da su 3 zemlje ostale van sale.Prema tome potrebno je za prijem Kosova da glasa 2/3 od prisutnih delegacija u sali.Ako je Palestina primljena u UNESKO sa 107 glasova znači da je od 195 delegacija u sali bilo 159 ili manje.

VIT

pre 8 godina

Ne znam što smo zabrinuti. Pa,prošli smo bolje nego što smo se nadali. Bravo, ministre. Opravdao si svoj rad. Mi svi zadovoljni, a i ti pokazuješ da ti vlast nije na prvom mestu. Izvinite, ako sam za ovo poslednje možda pogrešio. Voli on vlast itekako.

dex

pre 8 godina

@eto

Gresis strahovito. Na skupstini ce im trebati 2/3 od onih koji glasaju. Suzdrzani i oni koji izadju se ne racunaju, pa ti sada vidi... Drugo, ova halabuka je samo za unutrasnje potrebe. Vucic je potpisao da se necemo protiviti clanstvu Kosova u medjunarodnim organizacijama i fakticki ga je priznao. Ne mogu drugi voditi nase bitke. Kosovo ce posle skupstine biti clan Unesco-a, svidjalo se to nama ili ne.

pojma nemam

pre 8 godina

@Eto
Računica ti je u svakom pogledu bezvezna. 2/3 od 195 = 130! A Palestina je primljena u UNESCO s 107 glasova. Pa analiziraj kako i zašto!

Mile

pre 8 godina

Srpska politika dugo vremena dozivljava fijasko po svim pitanjima.
Vlast nije sposobna da zastiti ljude ni drzavu.
Nosioci srpskog pasosa duze vreme dozivljavaju razna sikaniranja u regionu ali i u drugom drzavama .
Vlast nema resenja da resava ova pitanja.
Nije vlast spikerfon da saopstava sta se desava nego treba da resava pitanja.
Sve dok na vlast u srbiji ne dodju sposobni i moralni ljudi ovde nece biti dobro, a srbi ce napustati srbiju.
Bezbednost, pravda, zaposlenost, i standard su pitanja koja su u srbiji losa.
Vlast nema resenja ,vec samo sprovodi demagogiju .
Ako srbi zele da sacuvaju stbiju , ovo treba menjati .

Android

pre 8 godina

A da mi priznamo kosovo i zavrsimo tu prokletu bajku o kosovu. A politicari malo da se bave malo nama obicnim stvarima koje ljudima zivot znace

Eto.

pre 8 godina

Činjenice:
1. 27 za, 31 nije za (od toga 5 koje su priznale Kosovo*).
2. Na GS im treba 2/3 od 195, odnosno 123 glasa za.
3. Trenutno je Kosovo* priznato od 111 država.
Mislim da u ovom pokušaju nemaju šanse i da su danas postigli samo Pirovu pobedu.

kole

pre 8 godina

Ma kakav pozitivan rezultat. Ovo nije ni blizu onoga što nama treba. Nema napretka bez smene vlasti. Ova vlast ništa neće postići po pitanju Kosova. Ista priča, samo se gubi vreme po pitanju evropskih integracija. Nikada nećemo ući u EU. sa ovakvim stavom.

Дејан

pre 8 godina

Дачића нема смисла да коментаришем, али реално ова битка, на овом Извршнмо савету или како се већ зове са оваквих 58 држава је у старту била изгубљена. Не би било другачије ни било ко да је био тамо(Коштуница, Тадић, Чеда, Пајтућ, Бошко, Шешељ, Санда, Андреја ....). Можемо ми са да сеиримо и пљујемо по Дачићу али битка против Косова у УНЕСКО се води на тој великој, Генералној скупштини - ако ту Косово добије 2/3 гласова од 185 одна смо изгубили.

Gradjanin

pre 8 godina

Kao i uvek, tradicionalno, izgubili smo ali smo ipak pobedili. Mi najbolje pobedjujemo onda kad gubimo. Najsladja pobeda je ona koja je, u stvari, poraz.

Dacicu, potpuno si zloupotrebio svoju privilegiju da se javno oglasavas tako sto si upotrebio sve govorantske akrobacije da sto vise zbunis ovu nasu ionako poluonesvestenu javnost.

Sloba

pre 8 godina

Cemu skromnost Dacicu pa reci to sto ti je na umu a sto svi znamo. Zahvaljujuci tebi i vrednom radu cele vlade izgubili smo manje ubedljivo tako da zasluzujes/jete pohvale, moze i bonus neki svima iz vlade. Predlazem da uvedete neku taksu kako bi jos motivisaniji krenuli u nove, ne tako lose poraze. S vama nema neizvesnosti. Ishod pratimo decenijama i krecemo se samo u jednom smeru. Najvece dostignuce je smanjen deficit. Onda je premijeru nezgodno koliko nam dobro ide jer zaboga, u minusu smo manje nego sto smo planirali.

Sasa

pre 8 godina

Sećam se da si nakon povlačenja naše vojske sa Kosova , ti kao potparol SPSa, izjavio da smo pobedili na Kosovu. Da li smo? Ako smo tada pobedili , pobedili smo i sada.

uvredjeni

pre 8 godina

Sledeci put kada se budu osetili uvredjeni sto im je Kusturica rekao da "nije slučajno to što je Srbiji baš Britanac doneo vest da ulazak u EU znači priznavanje Kosova, odnosno da nije čudo što Srbiji donose Britanci" neka stave i ovo na tas svojih korektnih, izbalansiranih i prijateljskih procena i stavova.
Posle ovih i ovakvih britanskih inicijativa trebao bi da mu se smesi status Persona non grata!
Braci, prijateljima, komsijama Makodoncima i Crnogorcima SVAKA CAST! Bravo! Ljudine!

Cane

pre 8 godina

Što bi rekli - "igrali smo dobro, ali zajebo nas sudija".
Ako, trebaju nam ovakvi na vlasti.
Evo svima koji vole Vučića, Dačića, Stefanovića, Vulina, Gašića i svi likovi na radost.
Ovo je izjava ministra inostranih poslova. Genije! Bravoooo. Aplauz.

Djordje NS

pre 8 godina

A ovi su kao izdajnika proglašavali Tadića samo zato što se na nekom aerodromu sreo sa Čekuom i rukovao. Ali evo vidimo kako to rade "patriJote"... A gde je Vučić da nam se malo obrati posle ovog istorijskog rezultata? Da je kojim čudom rezultat bio povoljan po nas prekinuli bi sve TV kanale i sve emisije da bi nam se voljeni premijer obratio. A ovako se zavukao u mišiju rupu pa gurnuo pred mikrofone i kamere ovog.

pamet u glavu

pre 8 godina

Ne znam , cemu svi ovi negativni komentari . Narod je birao i izabrao . I sledeci put kada budu izbori , sedite kuci i nemojte glasati . Pamet u glavu , ne moze se biti ne zainteresovan , indiferentan , apolitican ..........pa posle kukati.

milan

pre 8 godina

Hahaha,odigrali smo odlicnu utakmicu,ocekivali smo da izgubimo 7:0 ,a izgubili smo samo 4:0.Super smo prosli,igramo ko fudbalska reprezentacija.

Bucko razmišljam

pre 8 godina

@ Cuti ako nemas sta pametno da kazes!
(cojstvo i junastvo, 21. oktobar 2015 19:43)

Prijatelju dragi, kada bi "srpski visoki zvanicnici" govorili samo onda kada imaju nesto pametno da kazu, SVI bi odreda ZANEMELI !

SećamSe

pre 8 godina

Pobedili smo opet! Pobedjivali smo tako i '90.-ih. Onda bi se Milošević pojavio u medijima i objavio kako smo dobili baš ono što smo i želeli, a oni drugi su priznali da smo mi pobedili...

Moralno

pre 8 godina

Džaba ste toliko šetali, pričali, ...
Vratite plate, pa na tržište rada.
Ja bih to uradio i još bih se izvinio građanima i zamolio za oprost.

Može biti samo je*an

pre 8 godina

Tako je Dačiću.....
Sa vama uvek može samo gore...
Nije bilo glasanje baš sa nulom za nas, tako da je extra....
Bože, pošalji asteroid, al' budi precizan....

oDSkora

pre 8 godina

sve vise postaje jasno zasto se utisak ukinuo,kao i druge emisije...
pa razbili bi ih svake nedelje,razotkriki sve sto se cuje,imali bi pametne ljude cija bi se ideja i misao cula i sirila kao suncevi ovom napacenom i tuznom Srbijom!!!
a takva sramota je i njima samima teska i mucna,pa bi da je sakriju i pod tepih poture....ali ljudska glupost nema granice,zato vasu glupost i prljave poslove nemozete sakriti,nema granice i sve ce se saznati i cuti!!!

Grunf

pre 8 godina

"Rezultat bolji nego što smo očekivali"pa sledi obrazloženje.Pocrveneo sam od stida.Da li je ovo košarkaška utakmica.I da jeste ako izgubiš sa pola koša izgubio si.Ko je kriv kada izgubiš sa "pola koša"?Ako ne znate odgovor uvek trener.Šta sad?Čekamo revanš,rodužetke,penale?Dok ste Vio vde raspredali o zajedničkim stavovima Vlade,Crkve,SANU,naterivali se, nadmudrivali,i predlagali smene Izvršni savet doneo odluku da podrži članstvo KiM, i da se "brine i stara"o nečemu što mu ne pripada.Rezultat je stvarno odličan kako smo se nadali.A čemu smo se nadali u odnosima Srbija-"AP KiM" još od Rambujea. Šta su to te složne Vlade ti jedinstveni stavovi dali rezultat.Dobro gde su ti prijatelji koji nas tolki žele u EU.Polomiše se u "debati"u mrttvoj tišini svi prijatelji od EU,SAD-a,Rusije,Kine UAE,Indije itd.Crna Gora i Makedonija su glasali za!Jeste protivpravni akt.Jeste sramota ali nemojte samo neuspehe proglašavati usepsima.Vaša politička partija čiji ste predsednik ste ovu naciju decenijama ubedjivali da smo pobedili NATO.Da je rezolucija 1244 garant da KiM ne može u medjunarodne institucije.Dokle više možete da solite ranu.Dokle.Zar nikada soli nije dosta.

dragan ignjatovic

pre 8 godina

ti potpisujes briselski sporazum a trazis da te drugi brane od obaveze iz sporazuma da ne osporavamo prijem kosova u bilo,koju medjunarodnu organizaciju

ADIO

pre 8 godina

Ovo je najveci uspeh nase Vlade u zadnjih nedelju dana ,ma rezbili smo ih nasim argumentima ,ali Englezi nisu dali nikome da govore nazalost ,inace bi im mi pokazali ko smo i sta smo,nama je i 27 prema 14 "odlican"rezultat za Milosevicevog djaka,pa zar ti Dacicu mislis da su svi u Srbiji retardirani da nam objasnjavas da smo dobro prosli "bolje nego sto smo ocekivali" kazes pa ti najbolje da se izgubis na nepoznatoj adresi,inace da sam ja na tvom mestu ,bilo bi me sramota da izadjem medju ljude,ali ti si Milosevicev djak ,ubutao si se TADICU,pa sada Vucicu ,samo ti usi vire,ali doslo je vreme da odes sa politicke scene Srbije zajedno sa jos nekima iz vladajuce koalicije ,koji su bili 90tih clanovi Vlade i Ministri kod tvig ucitelja Milosevica.

popeye

pre 8 godina

Ма, у ствари одлично нам иде, од 5:0 до 14:27. Тја, замало... Благо нама, с вама.
Него, нека оставкица, нешто? Морални чин, осећање одговорности, ништа, нико??

Zoran

pre 8 godina

znimama me zasto nisu zeleli da cuju argumente ?
jako je lepa ta eu sve cveta od pravde i istine ,a tek jednakost,diskriminacija tamo ,to ne postoji, tamo je zakon isti za sve...nekog vise nekog manje.
sramota za cg i mkd

Kanadjanin

pre 8 godina

Sve vise verujem da su ovi podplaceni od Kesica i Njuz net-a da im daju neiscrpni materijal za emisije i saopstenja koja nam bar malo donose osmeh na lica u ovom turobnom rijaliti zivotu ovog polusveta koji se sprda sa svima nama.

milan

pre 8 godina

E vidi ga i Dačić ima još, mada se tako malo čuje u zadnje vreme. Ako smo sa ovim rezultatom "dobro prošli" zašto ste nam govorili neistinu i pravili nam nadu da će rezultat ipak biti drugačiji. Ta stvar je gotovs i za svaki drugi problem će Kosovo dobiti uvek većinu a mi novo razočarenje. Upravo ste vi gospodine Dačiću bili taj koji nam je jedno vreme pokušao stvarnost malo približiti a sada opet kao i predsednik države pravite maglu.

Aha

pre 8 godina

Od zemalja koje priznaju Kosovo, gotovo svi su glasali za. Od onih koji ne priznaju, mnogo njih glasalo uzdrzano.

Ne znam kakav si ti rezultat ocekivao, ali 27-14 nije bas i tesno.

dejan

pre 8 godina

jel.moguće da je ovaj toliko glup.
ako udju u unesko za 20:19 pobedili su.
šta to znači neka prica o reultatu...
Koji je to demagog...pravi mali sloba

Ivan

pre 8 godina

Ne mogu da verujem?! Sudeći po današnjem danu ne treba apsolutno ništa pozitivno da očekujemo ubuduće po pitanju Kosova u UNESKO. A otkud u celoj ovoj priči i UAE za prijem?

pastir

pre 8 godina

Dacic stize na aerodrom i kazu mu da je njegov avion otisao pre 5 min, a on odgovara "Uh dobro je da kasnim samo 5 min, mislio sam kasnim vise od 15 min".

Jadna Srbija sa ovakvim politicarima. Narod zasluzuje bolje iako ima mnogo nepismenih zbog kojih svi ostali ispastaju.

Rambo

pre 8 godina

Bili su pre Albanca na Kosmetu i Turci 600 godina pa su manastiri ostali Srpski...Tako ce ostati i sada i za vreme Albanaca a i posle njih...

pastir

pre 8 godina

Dacic stize na aerodrom i kazu mu da je njegov avion otisao pre 5 min, a on odgovara "Uh dobro je da kasnim samo 5 min, mislio sam kasnim vise od 15 min".

Jadna Srbija sa ovakvim politicarima. Narod zasluzuje bolje iako ima mnogo nepismenih zbog kojih svi ostali ispastaju.

dejan

pre 8 godina

jel.moguće da je ovaj toliko glup.
ako udju u unesko za 20:19 pobedili su.
šta to znači neka prica o reultatu...
Koji je to demagog...pravi mali sloba

ADIO

pre 8 godina

Ovo je najveci uspeh nase Vlade u zadnjih nedelju dana ,ma rezbili smo ih nasim argumentima ,ali Englezi nisu dali nikome da govore nazalost ,inace bi im mi pokazali ko smo i sta smo,nama je i 27 prema 14 "odlican"rezultat za Milosevicevog djaka,pa zar ti Dacicu mislis da su svi u Srbiji retardirani da nam objasnjavas da smo dobro prosli "bolje nego sto smo ocekivali" kazes pa ti najbolje da se izgubis na nepoznatoj adresi,inace da sam ja na tvom mestu ,bilo bi me sramota da izadjem medju ljude,ali ti si Milosevicev djak ,ubutao si se TADICU,pa sada Vucicu ,samo ti usi vire,ali doslo je vreme da odes sa politicke scene Srbije zajedno sa jos nekima iz vladajuce koalicije ,koji su bili 90tih clanovi Vlade i Ministri kod tvig ucitelja Milosevica.

Može biti samo je*an

pre 8 godina

Tako je Dačiću.....
Sa vama uvek može samo gore...
Nije bilo glasanje baš sa nulom za nas, tako da je extra....
Bože, pošalji asteroid, al' budi precizan....

Sasa

pre 8 godina

Sećam se da si nakon povlačenja naše vojske sa Kosova , ti kao potparol SPSa, izjavio da smo pobedili na Kosovu. Da li smo? Ako smo tada pobedili , pobedili smo i sada.

Cane

pre 8 godina

Što bi rekli - "igrali smo dobro, ali zajebo nas sudija".
Ako, trebaju nam ovakvi na vlasti.
Evo svima koji vole Vučića, Dačića, Stefanovića, Vulina, Gašića i svi likovi na radost.
Ovo je izjava ministra inostranih poslova. Genije! Bravoooo. Aplauz.

Aha

pre 8 godina

Od zemalja koje priznaju Kosovo, gotovo svi su glasali za. Od onih koji ne priznaju, mnogo njih glasalo uzdrzano.

Ne znam kakav si ti rezultat ocekivao, ali 27-14 nije bas i tesno.

Djordje NS

pre 8 godina

A ovi su kao izdajnika proglašavali Tadića samo zato što se na nekom aerodromu sreo sa Čekuom i rukovao. Ali evo vidimo kako to rade "patriJote"... A gde je Vučić da nam se malo obrati posle ovog istorijskog rezultata? Da je kojim čudom rezultat bio povoljan po nas prekinuli bi sve TV kanale i sve emisije da bi nam se voljeni premijer obratio. A ovako se zavukao u mišiju rupu pa gurnuo pred mikrofone i kamere ovog.

Grunf

pre 8 godina

"Rezultat bolji nego što smo očekivali"pa sledi obrazloženje.Pocrveneo sam od stida.Da li je ovo košarkaška utakmica.I da jeste ako izgubiš sa pola koša izgubio si.Ko je kriv kada izgubiš sa "pola koša"?Ako ne znate odgovor uvek trener.Šta sad?Čekamo revanš,rodužetke,penale?Dok ste Vio vde raspredali o zajedničkim stavovima Vlade,Crkve,SANU,naterivali se, nadmudrivali,i predlagali smene Izvršni savet doneo odluku da podrži članstvo KiM, i da se "brine i stara"o nečemu što mu ne pripada.Rezultat je stvarno odličan kako smo se nadali.A čemu smo se nadali u odnosima Srbija-"AP KiM" još od Rambujea. Šta su to te složne Vlade ti jedinstveni stavovi dali rezultat.Dobro gde su ti prijatelji koji nas tolki žele u EU.Polomiše se u "debati"u mrttvoj tišini svi prijatelji od EU,SAD-a,Rusije,Kine UAE,Indije itd.Crna Gora i Makedonija su glasali za!Jeste protivpravni akt.Jeste sramota ali nemojte samo neuspehe proglašavati usepsima.Vaša politička partija čiji ste predsednik ste ovu naciju decenijama ubedjivali da smo pobedili NATO.Da je rezolucija 1244 garant da KiM ne može u medjunarodne institucije.Dokle više možete da solite ranu.Dokle.Zar nikada soli nije dosta.

Rambo

pre 8 godina

Bili su pre Albanca na Kosmetu i Turci 600 godina pa su manastiri ostali Srpski...Tako ce ostati i sada i za vreme Albanaca a i posle njih...

Gradjanin

pre 8 godina

Kao i uvek, tradicionalno, izgubili smo ali smo ipak pobedili. Mi najbolje pobedjujemo onda kad gubimo. Najsladja pobeda je ona koja je, u stvari, poraz.

Dacicu, potpuno si zloupotrebio svoju privilegiju da se javno oglasavas tako sto si upotrebio sve govorantske akrobacije da sto vise zbunis ovu nasu ionako poluonesvestenu javnost.

oDSkora

pre 8 godina

sve vise postaje jasno zasto se utisak ukinuo,kao i druge emisije...
pa razbili bi ih svake nedelje,razotkriki sve sto se cuje,imali bi pametne ljude cija bi se ideja i misao cula i sirila kao suncevi ovom napacenom i tuznom Srbijom!!!
a takva sramota je i njima samima teska i mucna,pa bi da je sakriju i pod tepih poture....ali ljudska glupost nema granice,zato vasu glupost i prljave poslove nemozete sakriti,nema granice i sve ce se saznati i cuti!!!

milan

pre 8 godina

E vidi ga i Dačić ima još, mada se tako malo čuje u zadnje vreme. Ako smo sa ovim rezultatom "dobro prošli" zašto ste nam govorili neistinu i pravili nam nadu da će rezultat ipak biti drugačiji. Ta stvar je gotovs i za svaki drugi problem će Kosovo dobiti uvek većinu a mi novo razočarenje. Upravo ste vi gospodine Dačiću bili taj koji nam je jedno vreme pokušao stvarnost malo približiti a sada opet kao i predsednik države pravite maglu.

popeye

pre 8 godina

Ма, у ствари одлично нам иде, од 5:0 до 14:27. Тја, замало... Благо нама, с вама.
Него, нека оставкица, нешто? Морални чин, осећање одговорности, ништа, нико??

Kanadjanin

pre 8 godina

Sve vise verujem da su ovi podplaceni od Kesica i Njuz net-a da im daju neiscrpni materijal za emisije i saopstenja koja nam bar malo donose osmeh na lica u ovom turobnom rijaliti zivotu ovog polusveta koji se sprda sa svima nama.

dragan ignjatovic

pre 8 godina

ti potpisujes briselski sporazum a trazis da te drugi brane od obaveze iz sporazuma da ne osporavamo prijem kosova u bilo,koju medjunarodnu organizaciju

Moralno

pre 8 godina

Džaba ste toliko šetali, pričali, ...
Vratite plate, pa na tržište rada.
Ja bih to uradio i još bih se izvinio građanima i zamolio za oprost.

milan

pre 8 godina

Hahaha,odigrali smo odlicnu utakmicu,ocekivali smo da izgubimo 7:0 ,a izgubili smo samo 4:0.Super smo prosli,igramo ko fudbalska reprezentacija.

pamet u glavu

pre 8 godina

Ne znam , cemu svi ovi negativni komentari . Narod je birao i izabrao . I sledeci put kada budu izbori , sedite kuci i nemojte glasati . Pamet u glavu , ne moze se biti ne zainteresovan , indiferentan , apolitican ..........pa posle kukati.

Bucko razmišljam

pre 8 godina

@ Cuti ako nemas sta pametno da kazes!
(cojstvo i junastvo, 21. oktobar 2015 19:43)

Prijatelju dragi, kada bi "srpski visoki zvanicnici" govorili samo onda kada imaju nesto pametno da kazu, SVI bi odreda ZANEMELI !

Sloba

pre 8 godina

Cemu skromnost Dacicu pa reci to sto ti je na umu a sto svi znamo. Zahvaljujuci tebi i vrednom radu cele vlade izgubili smo manje ubedljivo tako da zasluzujes/jete pohvale, moze i bonus neki svima iz vlade. Predlazem da uvedete neku taksu kako bi jos motivisaniji krenuli u nove, ne tako lose poraze. S vama nema neizvesnosti. Ishod pratimo decenijama i krecemo se samo u jednom smeru. Najvece dostignuce je smanjen deficit. Onda je premijeru nezgodno koliko nam dobro ide jer zaboga, u minusu smo manje nego sto smo planirali.

Ivan

pre 8 godina

Ne mogu da verujem?! Sudeći po današnjem danu ne treba apsolutno ništa pozitivno da očekujemo ubuduće po pitanju Kosova u UNESKO. A otkud u celoj ovoj priči i UAE za prijem?

SećamSe

pre 8 godina

Pobedili smo opet! Pobedjivali smo tako i '90.-ih. Onda bi se Milošević pojavio u medijima i objavio kako smo dobili baš ono što smo i želeli, a oni drugi su priznali da smo mi pobedili...

kole

pre 8 godina

Ma kakav pozitivan rezultat. Ovo nije ni blizu onoga što nama treba. Nema napretka bez smene vlasti. Ova vlast ništa neće postići po pitanju Kosova. Ista priča, samo se gubi vreme po pitanju evropskih integracija. Nikada nećemo ući u EU. sa ovakvim stavom.

uvredjeni

pre 8 godina

Sledeci put kada se budu osetili uvredjeni sto im je Kusturica rekao da "nije slučajno to što je Srbiji baš Britanac doneo vest da ulazak u EU znači priznavanje Kosova, odnosno da nije čudo što Srbiji donose Britanci" neka stave i ovo na tas svojih korektnih, izbalansiranih i prijateljskih procena i stavova.
Posle ovih i ovakvih britanskih inicijativa trebao bi da mu se smesi status Persona non grata!
Braci, prijateljima, komsijama Makodoncima i Crnogorcima SVAKA CAST! Bravo! Ljudine!

Zoran

pre 8 godina

znimama me zasto nisu zeleli da cuju argumente ?
jako je lepa ta eu sve cveta od pravde i istine ,a tek jednakost,diskriminacija tamo ,to ne postoji, tamo je zakon isti za sve...nekog vise nekog manje.
sramota za cg i mkd

Mile

pre 8 godina

Srpska politika dugo vremena dozivljava fijasko po svim pitanjima.
Vlast nije sposobna da zastiti ljude ni drzavu.
Nosioci srpskog pasosa duze vreme dozivljavaju razna sikaniranja u regionu ali i u drugom drzavama .
Vlast nema resenja da resava ova pitanja.
Nije vlast spikerfon da saopstava sta se desava nego treba da resava pitanja.
Sve dok na vlast u srbiji ne dodju sposobni i moralni ljudi ovde nece biti dobro, a srbi ce napustati srbiju.
Bezbednost, pravda, zaposlenost, i standard su pitanja koja su u srbiji losa.
Vlast nema resenja ,vec samo sprovodi demagogiju .
Ako srbi zele da sacuvaju stbiju , ovo treba menjati .

Android

pre 8 godina

A da mi priznamo kosovo i zavrsimo tu prokletu bajku o kosovu. A politicari malo da se bave malo nama obicnim stvarima koje ljudima zivot znace

dex

pre 8 godina

@eto

Gresis strahovito. Na skupstini ce im trebati 2/3 od onih koji glasaju. Suzdrzani i oni koji izadju se ne racunaju, pa ti sada vidi... Drugo, ova halabuka je samo za unutrasnje potrebe. Vucic je potpisao da se necemo protiviti clanstvu Kosova u medjunarodnim organizacijama i fakticki ga je priznao. Ne mogu drugi voditi nase bitke. Kosovo ce posle skupstine biti clan Unesco-a, svidjalo se to nama ili ne.

Дејан

pre 8 godina

Дачића нема смисла да коментаришем, али реално ова битка, на овом Извршнмо савету или како се већ зове са оваквих 58 држава је у старту била изгубљена. Не би било другачије ни било ко да је био тамо(Коштуница, Тадић, Чеда, Пајтућ, Бошко, Шешељ, Санда, Андреја ....). Можемо ми са да сеиримо и пљујемо по Дачићу али битка против Косова у УНЕСКО се води на тој великој, Генералној скупштини - ако ту Косово добије 2/3 гласова од 185 одна смо изгубили.

pojma nemam

pre 8 godina

@Eto
Računica ti je u svakom pogledu bezvezna. 2/3 od 195 = 130! A Palestina je primljena u UNESCO s 107 glasova. Pa analiziraj kako i zašto!

Eto.

pre 8 godina

Činjenice:
1. 27 za, 31 nije za (od toga 5 koje su priznale Kosovo*).
2. Na GS im treba 2/3 od 195, odnosno 123 glasa za.
3. Trenutno je Kosovo* priznato od 111 država.
Mislim da u ovom pokušaju nemaju šanse i da su danas postigli samo Pirovu pobedu.

VIT

pre 8 godina

Ne znam što smo zabrinuti. Pa,prošli smo bolje nego što smo se nadali. Bravo, ministre. Opravdao si svoj rad. Mi svi zadovoljni, a i ti pokazuješ da ti vlast nije na prvom mestu. Izvinite, ako sam za ovo poslednje možda pogrešio. Voli on vlast itekako.

rajko

pre 8 godina

I oni koji su uzdržani glasaju.U izvještaju sa glasanja se kaže da je bilo 27 za,14 uzdržanih i 14 protiv kao i da su 3 zemlje ostale van sale.Prema tome potrebno je za prijem Kosova da glasa 2/3 od prisutnih delegacija u sali.Ako je Palestina primljena u UNESKO sa 107 glasova znači da je od 195 delegacija u sali bilo 159 ili manje.

Zoran

pre 8 godina

znimama me zasto nisu zeleli da cuju argumente ?
jako je lepa ta eu sve cveta od pravde i istine ,a tek jednakost,diskriminacija tamo ,to ne postoji, tamo je zakon isti za sve...nekog vise nekog manje.
sramota za cg i mkd

Rambo

pre 8 godina

Bili su pre Albanca na Kosmetu i Turci 600 godina pa su manastiri ostali Srpski...Tako ce ostati i sada i za vreme Albanaca a i posle njih...

Дејан

pre 8 godina

Дачића нема смисла да коментаришем, али реално ова битка, на овом Извршнмо савету или како се већ зове са оваквих 58 држава је у старту била изгубљена. Не би било другачије ни било ко да је био тамо(Коштуница, Тадић, Чеда, Пајтућ, Бошко, Шешељ, Санда, Андреја ....). Можемо ми са да сеиримо и пљујемо по Дачићу али битка против Косова у УНЕСКО се води на тој великој, Генералној скупштини - ако ту Косово добије 2/3 гласова од 185 одна смо изгубили.

uvredjeni

pre 8 godina

Sledeci put kada se budu osetili uvredjeni sto im je Kusturica rekao da "nije slučajno to što je Srbiji baš Britanac doneo vest da ulazak u EU znači priznavanje Kosova, odnosno da nije čudo što Srbiji donose Britanci" neka stave i ovo na tas svojih korektnih, izbalansiranih i prijateljskih procena i stavova.
Posle ovih i ovakvih britanskih inicijativa trebao bi da mu se smesi status Persona non grata!
Braci, prijateljima, komsijama Makodoncima i Crnogorcima SVAKA CAST! Bravo! Ljudine!

Eto.

pre 8 godina

Činjenice:
1. 27 za, 31 nije za (od toga 5 koje su priznale Kosovo*).
2. Na GS im treba 2/3 od 195, odnosno 123 glasa za.
3. Trenutno je Kosovo* priznato od 111 država.
Mislim da u ovom pokušaju nemaju šanse i da su danas postigli samo Pirovu pobedu.

dejan

pre 8 godina

jel.moguće da je ovaj toliko glup.
ako udju u unesko za 20:19 pobedili su.
šta to znači neka prica o reultatu...
Koji je to demagog...pravi mali sloba

ADIO

pre 8 godina

Ovo je najveci uspeh nase Vlade u zadnjih nedelju dana ,ma rezbili smo ih nasim argumentima ,ali Englezi nisu dali nikome da govore nazalost ,inace bi im mi pokazali ko smo i sta smo,nama je i 27 prema 14 "odlican"rezultat za Milosevicevog djaka,pa zar ti Dacicu mislis da su svi u Srbiji retardirani da nam objasnjavas da smo dobro prosli "bolje nego sto smo ocekivali" kazes pa ti najbolje da se izgubis na nepoznatoj adresi,inace da sam ja na tvom mestu ,bilo bi me sramota da izadjem medju ljude,ali ti si Milosevicev djak ,ubutao si se TADICU,pa sada Vucicu ,samo ti usi vire,ali doslo je vreme da odes sa politicke scene Srbije zajedno sa jos nekima iz vladajuce koalicije ,koji su bili 90tih clanovi Vlade i Ministri kod tvig ucitelja Milosevica.

pamet u glavu

pre 8 godina

Ne znam , cemu svi ovi negativni komentari . Narod je birao i izabrao . I sledeci put kada budu izbori , sedite kuci i nemojte glasati . Pamet u glavu , ne moze se biti ne zainteresovan , indiferentan , apolitican ..........pa posle kukati.

Može biti samo je*an

pre 8 godina

Tako je Dačiću.....
Sa vama uvek može samo gore...
Nije bilo glasanje baš sa nulom za nas, tako da je extra....
Bože, pošalji asteroid, al' budi precizan....

pastir

pre 8 godina

Dacic stize na aerodrom i kazu mu da je njegov avion otisao pre 5 min, a on odgovara "Uh dobro je da kasnim samo 5 min, mislio sam kasnim vise od 15 min".

Jadna Srbija sa ovakvim politicarima. Narod zasluzuje bolje iako ima mnogo nepismenih zbog kojih svi ostali ispastaju.

dragan ignjatovic

pre 8 godina

ti potpisujes briselski sporazum a trazis da te drugi brane od obaveze iz sporazuma da ne osporavamo prijem kosova u bilo,koju medjunarodnu organizaciju

kole

pre 8 godina

Ma kakav pozitivan rezultat. Ovo nije ni blizu onoga što nama treba. Nema napretka bez smene vlasti. Ova vlast ništa neće postići po pitanju Kosova. Ista priča, samo se gubi vreme po pitanju evropskih integracija. Nikada nećemo ući u EU. sa ovakvim stavom.

Gradjanin

pre 8 godina

Kao i uvek, tradicionalno, izgubili smo ali smo ipak pobedili. Mi najbolje pobedjujemo onda kad gubimo. Najsladja pobeda je ona koja je, u stvari, poraz.

Dacicu, potpuno si zloupotrebio svoju privilegiju da se javno oglasavas tako sto si upotrebio sve govorantske akrobacije da sto vise zbunis ovu nasu ionako poluonesvestenu javnost.

Aha

pre 8 godina

Od zemalja koje priznaju Kosovo, gotovo svi su glasali za. Od onih koji ne priznaju, mnogo njih glasalo uzdrzano.

Ne znam kakav si ti rezultat ocekivao, ali 27-14 nije bas i tesno.

Android

pre 8 godina

A da mi priznamo kosovo i zavrsimo tu prokletu bajku o kosovu. A politicari malo da se bave malo nama obicnim stvarima koje ljudima zivot znace

oDSkora

pre 8 godina

sve vise postaje jasno zasto se utisak ukinuo,kao i druge emisije...
pa razbili bi ih svake nedelje,razotkriki sve sto se cuje,imali bi pametne ljude cija bi se ideja i misao cula i sirila kao suncevi ovom napacenom i tuznom Srbijom!!!
a takva sramota je i njima samima teska i mucna,pa bi da je sakriju i pod tepih poture....ali ljudska glupost nema granice,zato vasu glupost i prljave poslove nemozete sakriti,nema granice i sve ce se saznati i cuti!!!

Moralno

pre 8 godina

Džaba ste toliko šetali, pričali, ...
Vratite plate, pa na tržište rada.
Ja bih to uradio i još bih se izvinio građanima i zamolio za oprost.

SećamSe

pre 8 godina

Pobedili smo opet! Pobedjivali smo tako i '90.-ih. Onda bi se Milošević pojavio u medijima i objavio kako smo dobili baš ono što smo i želeli, a oni drugi su priznali da smo mi pobedili...

Djordje NS

pre 8 godina

A ovi su kao izdajnika proglašavali Tadića samo zato što se na nekom aerodromu sreo sa Čekuom i rukovao. Ali evo vidimo kako to rade "patriJote"... A gde je Vučić da nam se malo obrati posle ovog istorijskog rezultata? Da je kojim čudom rezultat bio povoljan po nas prekinuli bi sve TV kanale i sve emisije da bi nam se voljeni premijer obratio. A ovako se zavukao u mišiju rupu pa gurnuo pred mikrofone i kamere ovog.

dex

pre 8 godina

@eto

Gresis strahovito. Na skupstini ce im trebati 2/3 od onih koji glasaju. Suzdrzani i oni koji izadju se ne racunaju, pa ti sada vidi... Drugo, ova halabuka je samo za unutrasnje potrebe. Vucic je potpisao da se necemo protiviti clanstvu Kosova u medjunarodnim organizacijama i fakticki ga je priznao. Ne mogu drugi voditi nase bitke. Kosovo ce posle skupstine biti clan Unesco-a, svidjalo se to nama ili ne.

milan

pre 8 godina

E vidi ga i Dačić ima još, mada se tako malo čuje u zadnje vreme. Ako smo sa ovim rezultatom "dobro prošli" zašto ste nam govorili neistinu i pravili nam nadu da će rezultat ipak biti drugačiji. Ta stvar je gotovs i za svaki drugi problem će Kosovo dobiti uvek većinu a mi novo razočarenje. Upravo ste vi gospodine Dačiću bili taj koji nam je jedno vreme pokušao stvarnost malo približiti a sada opet kao i predsednik države pravite maglu.

Ivan

pre 8 godina

Ne mogu da verujem?! Sudeći po današnjem danu ne treba apsolutno ništa pozitivno da očekujemo ubuduće po pitanju Kosova u UNESKO. A otkud u celoj ovoj priči i UAE za prijem?

Grunf

pre 8 godina

"Rezultat bolji nego što smo očekivali"pa sledi obrazloženje.Pocrveneo sam od stida.Da li je ovo košarkaška utakmica.I da jeste ako izgubiš sa pola koša izgubio si.Ko je kriv kada izgubiš sa "pola koša"?Ako ne znate odgovor uvek trener.Šta sad?Čekamo revanš,rodužetke,penale?Dok ste Vio vde raspredali o zajedničkim stavovima Vlade,Crkve,SANU,naterivali se, nadmudrivali,i predlagali smene Izvršni savet doneo odluku da podrži članstvo KiM, i da se "brine i stara"o nečemu što mu ne pripada.Rezultat je stvarno odličan kako smo se nadali.A čemu smo se nadali u odnosima Srbija-"AP KiM" još od Rambujea. Šta su to te složne Vlade ti jedinstveni stavovi dali rezultat.Dobro gde su ti prijatelji koji nas tolki žele u EU.Polomiše se u "debati"u mrttvoj tišini svi prijatelji od EU,SAD-a,Rusije,Kine UAE,Indije itd.Crna Gora i Makedonija su glasali za!Jeste protivpravni akt.Jeste sramota ali nemojte samo neuspehe proglašavati usepsima.Vaša politička partija čiji ste predsednik ste ovu naciju decenijama ubedjivali da smo pobedili NATO.Da je rezolucija 1244 garant da KiM ne može u medjunarodne institucije.Dokle više možete da solite ranu.Dokle.Zar nikada soli nije dosta.

Kanadjanin

pre 8 godina

Sve vise verujem da su ovi podplaceni od Kesica i Njuz net-a da im daju neiscrpni materijal za emisije i saopstenja koja nam bar malo donose osmeh na lica u ovom turobnom rijaliti zivotu ovog polusveta koji se sprda sa svima nama.

popeye

pre 8 godina

Ма, у ствари одлично нам иде, од 5:0 до 14:27. Тја, замало... Благо нама, с вама.
Него, нека оставкица, нешто? Морални чин, осећање одговорности, ништа, нико??

Cane

pre 8 godina

Što bi rekli - "igrali smo dobro, ali zajebo nas sudija".
Ako, trebaju nam ovakvi na vlasti.
Evo svima koji vole Vučića, Dačića, Stefanovića, Vulina, Gašića i svi likovi na radost.
Ovo je izjava ministra inostranih poslova. Genije! Bravoooo. Aplauz.

Sasa

pre 8 godina

Sećam se da si nakon povlačenja naše vojske sa Kosova , ti kao potparol SPSa, izjavio da smo pobedili na Kosovu. Da li smo? Ako smo tada pobedili , pobedili smo i sada.

Sloba

pre 8 godina

Cemu skromnost Dacicu pa reci to sto ti je na umu a sto svi znamo. Zahvaljujuci tebi i vrednom radu cele vlade izgubili smo manje ubedljivo tako da zasluzujes/jete pohvale, moze i bonus neki svima iz vlade. Predlazem da uvedete neku taksu kako bi jos motivisaniji krenuli u nove, ne tako lose poraze. S vama nema neizvesnosti. Ishod pratimo decenijama i krecemo se samo u jednom smeru. Najvece dostignuce je smanjen deficit. Onda je premijeru nezgodno koliko nam dobro ide jer zaboga, u minusu smo manje nego sto smo planirali.

pojma nemam

pre 8 godina

@Eto
Računica ti je u svakom pogledu bezvezna. 2/3 od 195 = 130! A Palestina je primljena u UNESCO s 107 glasova. Pa analiziraj kako i zašto!

milan

pre 8 godina

Hahaha,odigrali smo odlicnu utakmicu,ocekivali smo da izgubimo 7:0 ,a izgubili smo samo 4:0.Super smo prosli,igramo ko fudbalska reprezentacija.

Mile

pre 8 godina

Srpska politika dugo vremena dozivljava fijasko po svim pitanjima.
Vlast nije sposobna da zastiti ljude ni drzavu.
Nosioci srpskog pasosa duze vreme dozivljavaju razna sikaniranja u regionu ali i u drugom drzavama .
Vlast nema resenja da resava ova pitanja.
Nije vlast spikerfon da saopstava sta se desava nego treba da resava pitanja.
Sve dok na vlast u srbiji ne dodju sposobni i moralni ljudi ovde nece biti dobro, a srbi ce napustati srbiju.
Bezbednost, pravda, zaposlenost, i standard su pitanja koja su u srbiji losa.
Vlast nema resenja ,vec samo sprovodi demagogiju .
Ako srbi zele da sacuvaju stbiju , ovo treba menjati .

Bucko razmišljam

pre 8 godina

@ Cuti ako nemas sta pametno da kazes!
(cojstvo i junastvo, 21. oktobar 2015 19:43)

Prijatelju dragi, kada bi "srpski visoki zvanicnici" govorili samo onda kada imaju nesto pametno da kazu, SVI bi odreda ZANEMELI !

VIT

pre 8 godina

Ne znam što smo zabrinuti. Pa,prošli smo bolje nego što smo se nadali. Bravo, ministre. Opravdao si svoj rad. Mi svi zadovoljni, a i ti pokazuješ da ti vlast nije na prvom mestu. Izvinite, ako sam za ovo poslednje možda pogrešio. Voli on vlast itekako.

rajko

pre 8 godina

I oni koji su uzdržani glasaju.U izvještaju sa glasanja se kaže da je bilo 27 za,14 uzdržanih i 14 protiv kao i da su 3 zemlje ostale van sale.Prema tome potrebno je za prijem Kosova da glasa 2/3 od prisutnih delegacija u sali.Ako je Palestina primljena u UNESKO sa 107 glasova znači da je od 195 delegacija u sali bilo 159 ili manje.