1. ...koliko sam ja upoznat žandari su žrtave.
   (voša, 31. avgust 2015 22:13)

  # Link komentara

 2. ...ma ovde je sve bilo jasno još onog dana kad su ih žandarmi ispendrečili, bata Vučko i bata Mali su mislili da su nedodirljivi jer imaju obezbedjenje Kobri i jer su im bate na položajima i tako u svoj toj svojoj bahatosti nabasali na kordon žandarmerije koji su dobili naredjenje da nikoga ne puštaju da tu prodje. Ali avaj, bahata braća zapela da baš tuda prodju, odbili da se legitimišu uz povike: "znaš li bre ti ko sam ja"...a pošto žandarmi nisu imali pojma ko su ta dva civilia niti ih je zanimalo na prve agresivne postupke reaguju kao što bi reagovala svaka druga policija ili vojska...i eto braća dobila batine i sad pokušavaju da se osvete...da je ovo pravna i uredjena država braća bi već odavno bila u zatvoru zbog napada na uniformisana lica na dužnosti, kao i oni koji ih štite...ali pošto je ovo država u pokušaju i to neuspešnog zaglavili smo sa ovim kabadahijama na vlasti
  (tony, 31. avgust 2015 22:11)

  # Link komentara

 3. a gde je snimak go-pro kamere koju nosi svaki četvrti ili peti žandar?
   (pedja, 31. avgust 2015 20:02)

  # Link komentara

 4. @Chiko
  Evo, biću slobodan da pretpostavim zašto policija nije postupila prema pravilima. Dakle, incident je izbio zato što kauboji nisu hteli da slušaju naređenja žandarmerije, pošto za njih pravila "ne važe". Policija je postupila kako bi uvek, ali onda su saznali šta su uradili, stiglo je naređenje "odozgo" i kauboji nisu privedeni, jer su iznad zakona.

  Posle toga ide peglanje i "asanacija" nastale situacije, neveštim lažima, prikrivanjem istine i optuživanjem žandara. Direktnu podršku za takvo postupanje prema policiji daje dr Neša, Vučićev potrčko. Nije pametno to što se nepismenjaci igraju sa policijom i vojskom, može im se obiti o glavu jednog dana.
  (smrt fašizmu, 31. avgust 2015 19:14)

  # Link komentara

 5. Ne smemo zaboraviti da je A. Vucic ucio od Voje i Slobe, pa nije ni cudo sto su oni za njega mala deca.
   (Floyd011, 31. avgust 2015 18:05)

  # Link komentara

 6. Jeste, osam žandara se urotilo da prebije nedužne Vučiće, jer su tog dana bili baš nervozni. To je sve rekla-kazala. Dok ne budu imali materijalne dokaze da su žandari "iz čista mira napali nedužne jadne burazere" (a postoji snimak koji se i dalje krije i objašnjava ceo događaj), normalna Srbija će verovati žandarima. Zdrav razum.

  Ovo "kriv je jer ja tako kažem" može da pali samo u Severnoj Koreji i kod Vučića, ali ne u civilizovanom svetu.
  (antibot, 31. avgust 2015 17:48)

  # Link komentara

 7. Jedno pitanje na koje se nigde nije poteglo ( mozda mi je negde promaklo "izmedju redova") a odgovor se ne nazire nigde:
  Zasto gorenavedene 4 osobe nisu tom prilikom privedene ( fizicki onesposobljene : stavljanje lisica) i sprovedene u Najblizu postavu MUP-a radi identifikacije (posto su odbile identifikaciju)? Gde je i cija je proceduralna greska? (nisam bot)
  (Chiko, 31. avgust 2015 17:47)

  # Link komentara

 8. Sad je samo bitno za koga glasaju zandarmi i svi policajci, zajedno sa porodicama, na sledecim izborima. Odlucite, ako ste za pravdu za vase kolege, onda glasajte protiv onih koji hoce ni krive ni duzne da ih osude, jer jednog dana i vi dolazite na red. Iskoristite to sto je vecina naroda uz vas, to jest uz istinu. Razmislite, i olovkom obrisite ovaj rezim!
  (jedan, 31. avgust 2015 17:26)

  # Link komentara

 9. Mangupiranje ste platili batinama i sada biste da sudite zandarmima koji su radili svoj posao. Po cemu se vi razlikujete od nas koji smo recimo jos teze ispendreceni na nekom mitingu i ostalim skupovima? Lekcija je prosta- uniformisano lice ti kaze da odstupis, i ti tu moras da poslusas je l`, pa zasto nisi poslusao- koga zanima ciji si ti brat?
  (daniele, 31. avgust 2015 17:25)

  # Link komentara

 10. Razmisljam, koliko bi sve ovo bilo jednostavnije da sam ja bio na mestu Andreja i Predraga. Ne da bih vec bio u bajbokani za napad na policiju, nego mi rebra i bubrezi jos ne bi zarasli, a zandari bi za to bili posebno nagradjeni.Ali, sta cete, trazili smo demokratiju, eto nam.
  (gradjanin, 31. avgust 2015 17:15)

  # Link komentara

 11. Сироти Мали и Вучић, а пошли су само тетки да однесу лек. Никад ми нећемо бити правна држава, док је фамилије.
   (максимилијан, 31. avgust 2015 17:11)

  # Link komentara

 12. Ček da kažem nešto dok i ovde botovi nisu nagrnuli...gospodo advokati ajde malo da budemo iskreni, da se kojim slučajem ovaj događaj odigrao u Rusiji ili Americi (namerno upareni jer su im pripadnici policije ozbiljni i odlučni iza kojih stoji država) i da je neko pokušao da podigne pištolj u pravcu policajca momentalno bi bio neutralisan, nije hteo da se legitimiše i da se predstavi i gotovo nema tu rasprave, pa nisu žandarmi vidoviti pa da znaju da li su u pitanju pripadnici neke službe u pitanju ili su kriminalci...ovde se nažalost radi o tome KO je prebijen a ne ZAŠTO je i da li je trebalo... posle ovakvih sudskih sporova teško da će više i policija da radi svoj posao kako treba... nisam policajac niti sam njihov ljubitelj :) čak šta više i o njima, bi mogao roman da napišem koliko su neprofesionalni i ne rade svoj posao kako treba u dosta slučajevima, međutim konkretno u ovom slučaju mislim da su žandarmi 100% u pravu i mislim da su "oštećeni" prošli onako baš baš dobro, kako su mogli da prođu...
   (Rumpel Stickin, 31. avgust 2015 17:10)

  # Link komentara

 13. Ovim nastupom ove advokatice se direktno u prvi plan se stavila za novo radno mesto u ministarstvu "pravde"! Samo napred,uspeces.
  (kandidovala se, 31. avgust 2015 17:03)

  # Link komentara

 14. G-dja Vesna Lončar nastupa sa klasicnim politickim izjavama radikalskog tipa "jahao popa".
  "
  neprihvatljivi su očigledni pokušaji žandarma da se istina iskrivi, a žrtve predstave kao krivci.
  "
  tacno je da su nasi zandarmi bahati, ali je jos tacnije (ako je to moguce) da su 'guzonjina' braca jos bahatija.
  ako prodje ovakva tuzba 'u korist brace' stvarno nam nema druge nego ili revolucija ili napolje iz srbije.
  ukoliko vlast uspe da legalizuje nasilje pojedinaca nad sistemom tu jeste kraj srbije.
  (Novosadjanin, 31. avgust 2015 17:00)

  # Link komentara

 15. ,,Док платиш адвокату, судији и сведоцима, не остане ти ништа,,
  (Poznavalac prilika u Gornjem Jaukovcu, 31. avgust 2015 16:51)

  # Link komentara

 16. Gospoda iz vlasti je Marku Miloševiću i njegovim drugarima pripisivala sve ono što nije bilo po zakonu o javnom redu i miru, danas posle 15 godina to rade isti oni koji su kritikovali, imali su na koga da se ugledaju. Sve je isto samo njega nema...
  (maksimus, 31. avgust 2015 16:46)

  # Link komentara

 17. Ja ne verujem nikome, ali molim da se puste snimci sa obliznjih sigurnosnih kamera, pa da narod sam vidi sta je istina. Imaju kamere na zgradama, bankama ... Daj te da ih vidimo, ne solite nam pamet, nismo glupi.
  (Milosh, 31. avgust 2015 16:45)

  # Link komentara

 18. Ne znam, sklon sam da ipak ver zandarmima.
   (Balvan, 31. avgust 2015 16:37)

  # Link komentara

 19. Напред жандарми!
   (Пера Перић, 31. avgust 2015 16:32)

  # Link komentara

 20. Razumeo sam da su žandari bili u kordonu, po naređenju, što je lako dokazati. Braća su se "šetala" i mislila da su "guzonjina braća", što je snimljeno, ali sakriveno. Za ono što su uradila sleduje im zatvor, ali to u Srbiji nećemo videti. Ako, videćemo leđa njihove braće, i to vrlo brzo.
  (Basta, 31. avgust 2015 16:31)

  # Link komentara

 21. Šta je sa snimcima koji su nestali sa svih objekata i od pojedinaca koji su snimili situaciju?
  Stoji da naša Žandarmerija zna da upotrebi prekomernu silu, postoji velika šansa da su upotrebili prekomernu silu i u datoj situaciji, ali teško da su se četvorica građana ponašala uzorno. Bahatost lica na vlasti je poznata i nije vezana samo za ovu dvojicu tako da teško mogu poverovati da bi se isto provela četiri pojedinca koja su slučajno naleteli na pomenuti kordon. Lepo neka predaju snimke koje su oduzeli i neka se vidi od početka šta se izdešavalo, a ne da se u medije puštaju samo snimci koji pašu pomenutoj četvorici. Žandarmi moraju odgovarati za prekomernu upotrebu sile u smislu šutiranja i udaranja lica koje je na zemlji i koje je već savladano, kao i potencijalno potezanje oružja na pojedince koji u tom trenutku nisu više bili pretnja.
  (Hahahaha, 31. avgust 2015 16:27)

  # Link komentara