Info

Četvrtak, 18.06.2020.

11:36

Stamatović: Promene u Srbiji dolaze iz unutrašnjosti

Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović, dugogodišni predsednik opozicione opštine Čajetina, izjavio je da promene u Srbiji treba da dođu iz unutrašnosti.

Izvor: Beta

Stamatović: Promene u Srbiji dolaze iz unutrašnjosti

Kako je rekao, promene dolaze od ljudi koji imaju razultate u svojim sredinama. c

"Praksa koju smo uspostavili u lokalnim samoupravama i rezultati koje smo ostvarili u veoma teškim uslovima, preporučuju nas za podršku gradjanima i nadam se da čemo je dobiti", rekao je, Stamatović, koji ; na republičke izbore izlazi u savezu sa Boljom Srbijom za današnje izdanje lista Danas.

Kako je rekao, oni žele da pokažu da se sa lokalnog nivoa može preuzeti ; republička vlast, ali "ne ovog puta, već na izborima koji će svakako biti ponovljeni za dve godine".

"Bili bismo zadovoljni ulaskom u parlament, jer smo nova stranka, i očekujem podršku od oko pet odsto", rekao je Stamatović.

On je naveo da će stranka Zdrava Srbija i dalje biti "nosilac razvoja Čajetine", kao i da se ona dobro pozicionirala u Zlatiborskom okrugu i da će "pobediti u Užicu, Kragujevcu i u još nekoliko lokalnih samouprava".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: