Ponedeljak, 21.05.2012.

12:02

"Nikolić ide Putinovim stopama"

Predsednik NS Velimir Ilić čestitao je svim građanima izbor Tomislava Nikolića za predsednika i naveo da očekuje da će Nikolić poći putem Vladimira Putina.

Izvor: B92

"Nikoliæ ide Putinovim stopama" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

Dracc

pre 11 godina

Nista drugo nam ne fali,samo da bude kao pod Putinom...ali smo vec navikli da milicija razbija i hapsi demonstrante,i svakoga ko sme bilo sta da kaze protiv vlasti,a za to vreme predsednik ide na pecanje pa u lov,pa se malo obogati...ali ici ce to Tomi...

Bobo

pre 11 godina

Toma diploma i Ilic Mr Velja intelektualne gromade sa kupljenim diplomama! Eto ti Srbijo slusaj sada njih i placi!
Putin je za vas gromada od coveka, doktor nauka, bivsi obavestajac, sportista, politicar, govori nekoliko stranih jezika! Ti Veljo pricas dva jezika: jezik bahatosti i prostakluka i jezik alkohola/rakije... Izgleda da si popio koju kap vise pred ovu izjavu!
Srbijo moje najiskrenije saucesce sa ovim "intelektuacima", sledeci put pamet u glavu!

nosilac crnog pojasa

pre 11 godina

hahaha pa ova srbija je totalno skrenula izvinite ali nikako ne mogu da zamislim gosn presednika :) u ronilachkom odelu ili ono nosilac crnog pojasa u dzudu i sambu neki dan a ko zna mozda i jeste ne bi me zachudilo da osvane u pravdi tomislav nikolic nosilac crnog pojasa u dzudu 11 dan

bezimena

pre 11 godina

Ma nisi svestan koliko su se građani tebe uželeli...
(dex, 21. maj 2012 12:17)

Obzirom na izborne rezultate (SNS&co najviše glasova i T. Nikolić predsednik države), očigledno jesu...zaključujem da smo narod kome su laganje, varanje i kraduckanje, uz obaveznu neobrazovanost, osnovne potke u genima. E pa, zato smo sirotinja, dok su narodi kojima je red, rad i disciplina osnova, bogati.

zoran

pre 11 godina

Krenuće,da, da...

Samo ima tri bitne stvari koje je Veljo zanemario:

1) Veljo, Rusija ima 160 miliona stanovnika (recimo),

2) Rusija je jedno 200 puta veća od Srbije i to zajedno sa amputiranim Kosmetom i NAJVEĆA je država na svetu, Veljo,

3) Veljo, Rusija ima ogromne rezerve prirodnog gasa i nafte. Nisu najveća na svetu ali jesu ogromne, moj Veljo,

I da dodam Veljo, jedno su statistike a drugo je stvarni život. OGROMAN broj Rusa i dalje mnogo loše živi. Monog lošije nego većina siromašnih ovde kod nas. Prema tome, nije to baš kao Velko zamišlja i dodvorava se Tomi. Dodvoravao se on svojevremeno Đinđiću, pa Koštunjavom a sada malo i Tomi. Što da ne? Ulizice i beskičmenjaci uvek dobro prođu...

bambi

pre 11 godina

Putin ima titulu doktora nauka? Voleo bih I TU diplomu da vidim....
(N, 21. maj 2012 17:27)

Putin graduated from the International Law branch of the Law Department of the Leningrad State University in 1975, writing his final thesis on international law.[28] His PhD thesis was titled "The Strategic Planning of Regional Resources Under the Formation of Market Relations" http://en.wikipedia.org/wiki/Putin#Ancestry.2C_early_life_and_education

Kako Putin vlada i kolike su njegove zasluge za oporavak Rusije, o tome može da se diskutuje, ali od učenja ne beži. Kad je postao predsednik, počeo je da uzima lekcije da popravi Engleski. Dok se vozi voli da sluša audio knjige o istoriji. Nemački tečno govori, možete lako naći njegov govor u nemačkom parlamentu. Kao što vidite teme koje ga zanimaju su međunarodno pravo, politička ekonomija, strani jezici, istorija. Najlakši način ako hoćete da vidite razliku između državnika i političara.

mirko

pre 11 godina

Sve što je rekao potpuna je neistina, nije bio u Moskvi u to vreme, jer to se dogodilo kada je on bio anonimus, pre petog oktobra, a Putina je imenovao Jeljcin kada je podneo ostavku. Ekonomski preporod Rusija je doživela, zbog enormnog povećanja svetskih cena nafte i gasa, a ne zbog Putinove genijalnosti. Mislim da nebulozniju, i poltronskiju izjavu nije mogao dati.

Nimrod

pre 11 godina

Pa lepo, u Rusiji je ocekivani prosecni zivotni vek 2010te godine bio 68 godina, u Srbiji, 74. Taman da nam smanji Toma to lepo, na rusku meru, pa da ustedimo na penzijama. Ocekivani zivotni vek muskaraca je inace u Rusiji 63 godine...

Sve je lako kad imas naftu

pre 11 godina

@ (Rus, 21. maj 2012 16:59)

A te rezerve nafte i gasa nisu postojale za vreme Jeljcina?
Samo da te obavestim, velike rezerve nafte i gasa imaju i IRak, Iran, Angola, Sudan, Nigerija, Libija, Venecuela i jos milion drzava pa nisu napravile takav napredak, a neke su i svetlosnim godinama daleko od bilo kakvog boljitka. Zapitaj se zasto...

Право у срж

pre 11 godina

Пази ти ове јадне коментаре. Кад је слао багере на скупштину био вам је херој и демократа а сад вам не ваља. Реално, какав је био онда такав је и сада само што тада нисте хтели да видите. Сад жањите оно што сте посејали.

Aristotel

pre 11 godina

@Pravo u srz

Pa nije on seo u bager zbog tebe i mene, nego zbog njega samog.
Sto se onda nije zadovoljio da ima firmicu i polako da si cacka poslice do penzije, ako je zbog nas (pazi, heroj!)? Jok, nego Ministar za kapitalce, gde su se provizije merile milionskim svotama!

Apollinaire

pre 11 godina

Ma, Veljo, bas me zabole i za Tomu i za Putina!
Samo tebe da ne vidim u sastavu nove Vlade, tad cu jos i da poverujem da ce se nesto pozitivno desiti!!!

Žaki

pre 11 godina

Ne mogu a da se ne osvrnem i na jednu religioznu predpostavku, na jednu mogućnost koja mi se neodoljivo nameće ovih dana! Ako je svaka vlast od Boga, znači ubiti vladara je greh protiv Boga? Ubili su mog pretsednika Đinđića (koji je isto tako po volji Božijoj postavljen da predvodi)...i naravno da je Srbija u prokletstvu; u potpunom rasulu i ludilu?! Nestaje sa lica zemlje...a misli da je nešto postigla! Ludaci i psihopate je vode?? Ovaj lik je tačno znao kada će moj pretsednik biti streljan i u kom periodu; a ja sad treba da ga poštujem?! Ok, spolja sam lojalan građanin, ali mi dušu ne mogu uzeti - smatram ga ubicom i bezumnikom što je i Srbija poodavno!

lik

pre 11 godina

E moja zemljo kad te Velja uci kako da opstanes i izadjes iz krize sistema i institucija.Covek koji na televiziji samara novinare,javno podrzava lopove covek koji je u Cacku bog i batina za sve gde nista ne mozes da uradis ako njemu ne das pare covek koji je dok je bio vlasnik firme imao adresu u Knicu da bi izbegavao placanje poreza i puno puno jos toga.Covek koji je povezan sa svim biznismenima koji su optuzeni za kradju i proneveru i koji su jos i u bekstvu pa zar treba jos nesto da uradi da bi ovaj narod shvatio kakav je on covek.Ne mogu da verujem da svako iole pametan moze da veruje takvom coveku a ne daj boze da on ponovo bude na nekom mestu gde ce voditi i predstavljati zemlju.Covek koji je udario Velju uhapsen je i osudjen odmah sto je normalno i ispravno a on kad udara i vredja nekog pred tv kamerama ne moze da li je to primer kako se zemlja vodi i primer mladima kako da se ponasaju SRAMOTA!!!!!

crni domino

pre 11 godina

Sada ces Veljo moci do mile volje da sutiras po medijima koji ti nisu po volji!
Jedva cekam da te postave na neku funkciju pa da pocnes da savetujes tvoje prepostene prijatelje da kraduckaju po malo!
Takodje bi voleo da cesce prosetas Beogradom da te miluju ljudi!

Milosh

pre 11 godina

Druze Veljo, koju god rakiju sada dad pijes, pod hitno je promeni. Vidis da ti skodi i ne kontrolises svoje misli i reci. A za Putina don't worry, samo sacekaj kraj godine da se stvori kriticna masa, i videces da ce i tamo biti neki Velja sa bagerom koji ce da ga pocisti. Ili mozda vama kradja tamo odgovara, a kod nas ne, odnosno ima vise vrsta kradje!

Rus

pre 11 godina

Da, da... Svi znamo da se za oporavak Rusije imamo zahvaliti najvecem menadzeru i finansijskom geniju na planeti, Vladimiru Vladimirovicu Putinu.

(A nikako rezervama nafte i plina)

Дмитриј Петровић

pre 11 godina

Највећи проблем ове прелепе земље и у основи добрих, племенитих људи јесте корупција, и то је неспорно, према свим па и европским анализама. Узмите само, да ли је нормално да ова земља поред толико плодне. кналитетне земље, буде у парлогу, да увози храљну уместо да је извози.
Да ли ће Тома ту нешто изменити... Ја то не знам, то ћемо ускоро видети.. Шанса је пред њим ... Канцеларија за брзе одговоре, траснспарентност у јавним набавкама, опорезивање зеленашких банака, оснивање домаће банке које ће давати кредите пољопривареди и контролисати пласман средстава ...

Обзиром да Тома нема себи склоне медије, ови ће га стално решетати и држати под присмотром... Ето шансе да стварно уради оно што је најављивао, а ако не, па ту је Борис и Дс, лако ће сње они опет вратити ..

miroslav

pre 11 godina

Ceda Velja ne moze samostalno na izbore zato sto ne bi osvojio ni 0,0001 posto glasova. Onda se on lepo prilepi uz neku partiju koja ulazi u skupstinu, SPO, DSS, NS i Ceda Velja uziva poslanicki imunitet, jer mu je to najpotrebnije da ne zavrsi na odmoru u Zabeli. A da bi bio partner na izborima mora da otvori slajpek, na latinskom novcanik. Normalno niko nije imun na pare pogotovo Srbin. Pa eto i ja bih ga rado pozvao za politickog partnera za upola manje para nego Nikolic. Brankovici preplavili Srbiju, pravi Srbi. Murate cekamo te vrati nam se spasi Srbiju od Srba.

aca

pre 11 godina

Hoce li da povede i one harmonikase i kursadzije sa proslave?E',to je ta Srbija koja ga je izabrala.Nije proslo ni 24 sata od objavljivana rezultata a njega svi svetski mediji vec zovu nacionalistom,ultranacionalistom,bivsim saradnikom S.Milosevica...Sta ce biti za mesec dana,za pola godine?

vlajko

pre 11 godina

Veljo magistru jedan, moze nikolic putinovim stopama, ali kao predsednik Republike ovo su mu nadleznosti (prema ustavu Republike Srbije):

Nadležnost
Član 112.
Predsednik Republike:
1. predstavlja Republiku Srbiju u zemlji i inostranstvu,
2. ukazom proglašava zakone, u skladu s Ustavom,
3. predlaže Narodnoj skupštini kandidata za predsednika Vlade, pošto sasluša mišljenje predstavnika izabranih izbornih lista,
4. predlaže Narodnoj skupštini nosioce funkcija, u skladu sa Ustavom i zakonom,
5. postavlja i opoziva ukazom ambasadore Republike Srbije na osnovu predloga Vlade,
6. prima akreditivna i opozivna pisma stranih diplomatskih predstavnika,
7. daje pomilovanja i odlikovanja,
8. vrši i druge poslove odredjene Ustavom.
Predsednik Republike, u skladu sa zakonom, komanduje Vojskom i postavlja, unapredjuje i razrešava oficire Vojske Srbije.

nina

pre 11 godina

Naravno! Možda će još neki čačanin bez obrazovanja dobiti mesto u ponekom upravnom odboru, za koje danas zarađuju i nekoliko hiljada evra mesečno. Pošteno! To nije kraduckanje, to je pošteno! U Čačku, ako hoćeš da se obratiš članu NS koji je na nekoj poziciji, prvo moraš da daš koverat. Takvo je pravilo. Možda su sve, ipak, nasledili od dede!

Kraduc, kraduc, diplome, diplome

pre 11 godina

Ne razumem sad ovo pljuvanje po Velji, pa svi smo znali da on ide u paketu sa Tomom. Sad kao Toma je super i doneće nam prosperitet, ali Velja ne valja.

rax

pre 11 godina

to ce biti jako dobro, ako nikolic podje putinovim stopama. pitajte ruski narod kako im je, gde je demokratija. a tajkuna - nabogatijih na svetu. pitam se odakle, kao i srbiji? ovde gde su ljudi prije 20 godina priblizno istim standardom. e jadne li srbije, ako ce ici putem rusije.

milan

pre 11 godina

Ljudi ne zele da budu izleceni,to se vidi i u ovom primeru.Oni samo traze olaksanje, izlecenje bi bilo previse bolno. Ne kapiram, zasto su ovakvi politicari jos uvek tu tu .. stvarno ne kapiram ..

Z

pre 11 godina

cuj njega..
ON ce nesto o kradji i prevarama.

neka nam je bog u pomoci. nije problem Toma, vec Velimir i Vojislav koji veoma dobro znaju kako se 'upravlja' zemljom.

JA

pre 11 godina

I on mi prica o postenju i korupciji. Napao novinara pred kamerama i dan danas nista nije reseno na sudu... Bukvalno kao da me je pljuje u lice.

Nenad-EU

pre 11 godina

Nikolic ce krenuti onim putem kojim ga upute kreatori njegove partije i finansijeri. Ilic magistar Veliimir je pokazao da je sposoban da opstane u politici samo ako se prilepi uz nekog jaceg, tako da je bolje da cuti.

Slika i prilika

pre 11 godina

Srpski narode, gledaj ovu sliku i divi se svom izboru. A onda kada se vratite na ishranu iz kontejnera optuzivacete Ameriku, Vatikan, Nemacku...

Darko

pre 11 godina

Samo ti nemoj da se javljaš. Nije mi jasno šta je Tomi trebalod a se valja u blatu sa tobom, mislim da bi bolje prošao da ga ti nisi "branio".

New York

pre 11 godina

Veljo magistro & Tomi diplomi vladajuca kompanija,nema sta cist cirkus.Bice smejanja sa nase strane:)))Veliki pozdrav sa druge strane bare

purenjak

pre 11 godina

@ Niko neće pomisliti da krade i ošteti i građani će zato biti zahvalni", rekao je Ilić na konferenciji za novinare u sedištu stranke.

Jel moguce ovo??

466453

pre 11 godina

e Ilicu blesane, pardon, blesav je ko veruje u sljam a dosta ih je jer se ne bi izjasnjavao ovako, da bi Nikolic posao Putinovim stopama fali mu samo GASPROM, sitnica...

reality check

pre 11 godina

Velja je izgleda previse nazdravljao, pa cemo mu oprostiti. A Toma em sto nema ni jednu karakternu osobinu Putina, nego nema ni podrsku Vlade posto SNS (bez obzira na pobedu Tome) ostaje opoziciona.

malo_kraduckajte

pre 11 godina

Samo TI nemoj da mi pricas o demokratiji, TI nemoj da pricas o postenju i pravdi, TI nemoj da me vredjas i da mi govoris da ce uz tebe da bude bolje... Dusa me boli zato sto ovakvi tipovi dospevaju na politicku scenu i sto narod ne vidi sa kim imamo posla...

Slika i prilika

pre 11 godina

Srpski narode, gledaj ovu sliku i divi se svom izboru. A onda kada se vratite na ishranu iz kontejnera optuzivacete Ameriku, Vatikan, Nemacku...

purenjak

pre 11 godina

@ Niko neće pomisliti da krade i ošteti i građani će zato biti zahvalni", rekao je Ilić na konferenciji za novinare u sedištu stranke.

Jel moguce ovo??

JA

pre 11 godina

I on mi prica o postenju i korupciji. Napao novinara pred kamerama i dan danas nista nije reseno na sudu... Bukvalno kao da me je pljuje u lice.

malo_kraduckajte

pre 11 godina

Samo TI nemoj da mi pricas o demokratiji, TI nemoj da pricas o postenju i pravdi, TI nemoj da me vredjas i da mi govoris da ce uz tebe da bude bolje... Dusa me boli zato sto ovakvi tipovi dospevaju na politicku scenu i sto narod ne vidi sa kim imamo posla...

reality check

pre 11 godina

Velja je izgleda previse nazdravljao, pa cemo mu oprostiti. A Toma em sto nema ni jednu karakternu osobinu Putina, nego nema ni podrsku Vlade posto SNS (bez obzira na pobedu Tome) ostaje opoziciona.

rax

pre 11 godina

to ce biti jako dobro, ako nikolic podje putinovim stopama. pitajte ruski narod kako im je, gde je demokratija. a tajkuna - nabogatijih na svetu. pitam se odakle, kao i srbiji? ovde gde su ljudi prije 20 godina priblizno istim standardom. e jadne li srbije, ako ce ici putem rusije.

Z

pre 11 godina

cuj njega..
ON ce nesto o kradji i prevarama.

neka nam je bog u pomoci. nije problem Toma, vec Velimir i Vojislav koji veoma dobro znaju kako se 'upravlja' zemljom.

aca

pre 11 godina

Hoce li da povede i one harmonikase i kursadzije sa proslave?E',to je ta Srbija koja ga je izabrala.Nije proslo ni 24 sata od objavljivana rezultata a njega svi svetski mediji vec zovu nacionalistom,ultranacionalistom,bivsim saradnikom S.Milosevica...Sta ce biti za mesec dana,za pola godine?

crni domino

pre 11 godina

Sada ces Veljo moci do mile volje da sutiras po medijima koji ti nisu po volji!
Jedva cekam da te postave na neku funkciju pa da pocnes da savetujes tvoje prepostene prijatelje da kraduckaju po malo!
Takodje bi voleo da cesce prosetas Beogradom da te miluju ljudi!

milan

pre 11 godina

Ljudi ne zele da budu izleceni,to se vidi i u ovom primeru.Oni samo traze olaksanje, izlecenje bi bilo previse bolno. Ne kapiram, zasto su ovakvi politicari jos uvek tu tu .. stvarno ne kapiram ..

vlajko

pre 11 godina

Veljo magistru jedan, moze nikolic putinovim stopama, ali kao predsednik Republike ovo su mu nadleznosti (prema ustavu Republike Srbije):

Nadležnost
Član 112.
Predsednik Republike:
1. predstavlja Republiku Srbiju u zemlji i inostranstvu,
2. ukazom proglašava zakone, u skladu s Ustavom,
3. predlaže Narodnoj skupštini kandidata za predsednika Vlade, pošto sasluša mišljenje predstavnika izabranih izbornih lista,
4. predlaže Narodnoj skupštini nosioce funkcija, u skladu sa Ustavom i zakonom,
5. postavlja i opoziva ukazom ambasadore Republike Srbije na osnovu predloga Vlade,
6. prima akreditivna i opozivna pisma stranih diplomatskih predstavnika,
7. daje pomilovanja i odlikovanja,
8. vrši i druge poslove odredjene Ustavom.
Predsednik Republike, u skladu sa zakonom, komanduje Vojskom i postavlja, unapredjuje i razrešava oficire Vojske Srbije.

nina

pre 11 godina

Naravno! Možda će još neki čačanin bez obrazovanja dobiti mesto u ponekom upravnom odboru, za koje danas zarađuju i nekoliko hiljada evra mesečno. Pošteno! To nije kraduckanje, to je pošteno! U Čačku, ako hoćeš da se obratiš članu NS koji je na nekoj poziciji, prvo moraš da daš koverat. Takvo je pravilo. Možda su sve, ipak, nasledili od dede!

lik

pre 11 godina

E moja zemljo kad te Velja uci kako da opstanes i izadjes iz krize sistema i institucija.Covek koji na televiziji samara novinare,javno podrzava lopove covek koji je u Cacku bog i batina za sve gde nista ne mozes da uradis ako njemu ne das pare covek koji je dok je bio vlasnik firme imao adresu u Knicu da bi izbegavao placanje poreza i puno puno jos toga.Covek koji je povezan sa svim biznismenima koji su optuzeni za kradju i proneveru i koji su jos i u bekstvu pa zar treba jos nesto da uradi da bi ovaj narod shvatio kakav je on covek.Ne mogu da verujem da svako iole pametan moze da veruje takvom coveku a ne daj boze da on ponovo bude na nekom mestu gde ce voditi i predstavljati zemlju.Covek koji je udario Velju uhapsen je i osudjen odmah sto je normalno i ispravno a on kad udara i vredja nekog pred tv kamerama ne moze da li je to primer kako se zemlja vodi i primer mladima kako da se ponasaju SRAMOTA!!!!!

New York

pre 11 godina

Veljo magistro & Tomi diplomi vladajuca kompanija,nema sta cist cirkus.Bice smejanja sa nase strane:)))Veliki pozdrav sa druge strane bare

Nenad-EU

pre 11 godina

Nikolic ce krenuti onim putem kojim ga upute kreatori njegove partije i finansijeri. Ilic magistar Veliimir je pokazao da je sposoban da opstane u politici samo ako se prilepi uz nekog jaceg, tako da je bolje da cuti.

Rus

pre 11 godina

Da, da... Svi znamo da se za oporavak Rusije imamo zahvaliti najvecem menadzeru i finansijskom geniju na planeti, Vladimiru Vladimirovicu Putinu.

(A nikako rezervama nafte i plina)

Kraduc, kraduc, diplome, diplome

pre 11 godina

Ne razumem sad ovo pljuvanje po Velji, pa svi smo znali da on ide u paketu sa Tomom. Sad kao Toma je super i doneće nam prosperitet, ali Velja ne valja.

466453

pre 11 godina

e Ilicu blesane, pardon, blesav je ko veruje u sljam a dosta ih je jer se ne bi izjasnjavao ovako, da bi Nikolic posao Putinovim stopama fali mu samo GASPROM, sitnica...

Žaki

pre 11 godina

Ne mogu a da se ne osvrnem i na jednu religioznu predpostavku, na jednu mogućnost koja mi se neodoljivo nameće ovih dana! Ako je svaka vlast od Boga, znači ubiti vladara je greh protiv Boga? Ubili su mog pretsednika Đinđića (koji je isto tako po volji Božijoj postavljen da predvodi)...i naravno da je Srbija u prokletstvu; u potpunom rasulu i ludilu?! Nestaje sa lica zemlje...a misli da je nešto postigla! Ludaci i psihopate je vode?? Ovaj lik je tačno znao kada će moj pretsednik biti streljan i u kom periodu; a ja sad treba da ga poštujem?! Ok, spolja sam lojalan građanin, ali mi dušu ne mogu uzeti - smatram ga ubicom i bezumnikom što je i Srbija poodavno!

miroslav

pre 11 godina

Ceda Velja ne moze samostalno na izbore zato sto ne bi osvojio ni 0,0001 posto glasova. Onda se on lepo prilepi uz neku partiju koja ulazi u skupstinu, SPO, DSS, NS i Ceda Velja uziva poslanicki imunitet, jer mu je to najpotrebnije da ne zavrsi na odmoru u Zabeli. A da bi bio partner na izborima mora da otvori slajpek, na latinskom novcanik. Normalno niko nije imun na pare pogotovo Srbin. Pa eto i ja bih ga rado pozvao za politickog partnera za upola manje para nego Nikolic. Brankovici preplavili Srbiju, pravi Srbi. Murate cekamo te vrati nam se spasi Srbiju od Srba.

Apollinaire

pre 11 godina

Ma, Veljo, bas me zabole i za Tomu i za Putina!
Samo tebe da ne vidim u sastavu nove Vlade, tad cu jos i da poverujem da ce se nesto pozitivno desiti!!!

Milosh

pre 11 godina

Druze Veljo, koju god rakiju sada dad pijes, pod hitno je promeni. Vidis da ti skodi i ne kontrolises svoje misli i reci. A za Putina don't worry, samo sacekaj kraj godine da se stvori kriticna masa, i videces da ce i tamo biti neki Velja sa bagerom koji ce da ga pocisti. Ili mozda vama kradja tamo odgovara, a kod nas ne, odnosno ima vise vrsta kradje!

Право у срж

pre 11 godina

Пази ти ове јадне коментаре. Кад је слао багере на скупштину био вам је херој и демократа а сад вам не ваља. Реално, какав је био онда такав је и сада само што тада нисте хтели да видите. Сад жањите оно што сте посејали.

Darko

pre 11 godina

Samo ti nemoj da se javljaš. Nije mi jasno šta je Tomi trebalod a se valja u blatu sa tobom, mislim da bi bolje prošao da ga ti nisi "branio".

Aristotel

pre 11 godina

@Pravo u srz

Pa nije on seo u bager zbog tebe i mene, nego zbog njega samog.
Sto se onda nije zadovoljio da ima firmicu i polako da si cacka poslice do penzije, ako je zbog nas (pazi, heroj!)? Jok, nego Ministar za kapitalce, gde su se provizije merile milionskim svotama!

Дмитриј Петровић

pre 11 godina

Највећи проблем ове прелепе земље и у основи добрих, племенитих људи јесте корупција, и то је неспорно, према свим па и европским анализама. Узмите само, да ли је нормално да ова земља поред толико плодне. кналитетне земље, буде у парлогу, да увози храљну уместо да је извози.
Да ли ће Тома ту нешто изменити... Ја то не знам, то ћемо ускоро видети.. Шанса је пред њим ... Канцеларија за брзе одговоре, траснспарентност у јавним набавкама, опорезивање зеленашких банака, оснивање домаће банке које ће давати кредите пољопривареди и контролисати пласман средстава ...

Обзиром да Тома нема себи склоне медије, ови ће га стално решетати и држати под присмотром... Ето шансе да стварно уради оно што је најављивао, а ако не, па ту је Борис и Дс, лако ће сње они опет вратити ..

zoran

pre 11 godina

Krenuće,da, da...

Samo ima tri bitne stvari koje je Veljo zanemario:

1) Veljo, Rusija ima 160 miliona stanovnika (recimo),

2) Rusija je jedno 200 puta veća od Srbije i to zajedno sa amputiranim Kosmetom i NAJVEĆA je država na svetu, Veljo,

3) Veljo, Rusija ima ogromne rezerve prirodnog gasa i nafte. Nisu najveća na svetu ali jesu ogromne, moj Veljo,

I da dodam Veljo, jedno su statistike a drugo je stvarni život. OGROMAN broj Rusa i dalje mnogo loše živi. Monog lošije nego većina siromašnih ovde kod nas. Prema tome, nije to baš kao Velko zamišlja i dodvorava se Tomi. Dodvoravao se on svojevremeno Đinđiću, pa Koštunjavom a sada malo i Tomi. Što da ne? Ulizice i beskičmenjaci uvek dobro prođu...

mirko

pre 11 godina

Sve što je rekao potpuna je neistina, nije bio u Moskvi u to vreme, jer to se dogodilo kada je on bio anonimus, pre petog oktobra, a Putina je imenovao Jeljcin kada je podneo ostavku. Ekonomski preporod Rusija je doživela, zbog enormnog povećanja svetskih cena nafte i gasa, a ne zbog Putinove genijalnosti. Mislim da nebulozniju, i poltronskiju izjavu nije mogao dati.

bezimena

pre 11 godina

Ma nisi svestan koliko su se građani tebe uželeli...
(dex, 21. maj 2012 12:17)

Obzirom na izborne rezultate (SNS&co najviše glasova i T. Nikolić predsednik države), očigledno jesu...zaključujem da smo narod kome su laganje, varanje i kraduckanje, uz obaveznu neobrazovanost, osnovne potke u genima. E pa, zato smo sirotinja, dok su narodi kojima je red, rad i disciplina osnova, bogati.

bambi

pre 11 godina

Putin ima titulu doktora nauka? Voleo bih I TU diplomu da vidim....
(N, 21. maj 2012 17:27)

Putin graduated from the International Law branch of the Law Department of the Leningrad State University in 1975, writing his final thesis on international law.[28] His PhD thesis was titled "The Strategic Planning of Regional Resources Under the Formation of Market Relations" http://en.wikipedia.org/wiki/Putin#Ancestry.2C_early_life_and_education

Kako Putin vlada i kolike su njegove zasluge za oporavak Rusije, o tome može da se diskutuje, ali od učenja ne beži. Kad je postao predsednik, počeo je da uzima lekcije da popravi Engleski. Dok se vozi voli da sluša audio knjige o istoriji. Nemački tečno govori, možete lako naći njegov govor u nemačkom parlamentu. Kao što vidite teme koje ga zanimaju su međunarodno pravo, politička ekonomija, strani jezici, istorija. Najlakši način ako hoćete da vidite razliku između državnika i političara.

Nimrod

pre 11 godina

Pa lepo, u Rusiji je ocekivani prosecni zivotni vek 2010te godine bio 68 godina, u Srbiji, 74. Taman da nam smanji Toma to lepo, na rusku meru, pa da ustedimo na penzijama. Ocekivani zivotni vek muskaraca je inace u Rusiji 63 godine...

Sve je lako kad imas naftu

pre 11 godina

@ (Rus, 21. maj 2012 16:59)

A te rezerve nafte i gasa nisu postojale za vreme Jeljcina?
Samo da te obavestim, velike rezerve nafte i gasa imaju i IRak, Iran, Angola, Sudan, Nigerija, Libija, Venecuela i jos milion drzava pa nisu napravile takav napredak, a neke su i svetlosnim godinama daleko od bilo kakvog boljitka. Zapitaj se zasto...

nosilac crnog pojasa

pre 11 godina

hahaha pa ova srbija je totalno skrenula izvinite ali nikako ne mogu da zamislim gosn presednika :) u ronilachkom odelu ili ono nosilac crnog pojasa u dzudu i sambu neki dan a ko zna mozda i jeste ne bi me zachudilo da osvane u pravdi tomislav nikolic nosilac crnog pojasa u dzudu 11 dan

Bobo

pre 11 godina

Toma diploma i Ilic Mr Velja intelektualne gromade sa kupljenim diplomama! Eto ti Srbijo slusaj sada njih i placi!
Putin je za vas gromada od coveka, doktor nauka, bivsi obavestajac, sportista, politicar, govori nekoliko stranih jezika! Ti Veljo pricas dva jezika: jezik bahatosti i prostakluka i jezik alkohola/rakije... Izgleda da si popio koju kap vise pred ovu izjavu!
Srbijo moje najiskrenije saucesce sa ovim "intelektuacima", sledeci put pamet u glavu!

Dracc

pre 11 godina

Nista drugo nam ne fali,samo da bude kao pod Putinom...ali smo vec navikli da milicija razbija i hapsi demonstrante,i svakoga ko sme bilo sta da kaze protiv vlasti,a za to vreme predsednik ide na pecanje pa u lov,pa se malo obogati...ali ici ce to Tomi...

Slika i prilika

pre 11 godina

Srpski narode, gledaj ovu sliku i divi se svom izboru. A onda kada se vratite na ishranu iz kontejnera optuzivacete Ameriku, Vatikan, Nemacku...

Право у срж

pre 11 godina

Пази ти ове јадне коментаре. Кад је слао багере на скупштину био вам је херој и демократа а сад вам не ваља. Реално, какав је био онда такав је и сада само што тада нисте хтели да видите. Сад жањите оно што сте посејали.

rax

pre 11 godina

to ce biti jako dobro, ako nikolic podje putinovim stopama. pitajte ruski narod kako im je, gde je demokratija. a tajkuna - nabogatijih na svetu. pitam se odakle, kao i srbiji? ovde gde su ljudi prije 20 godina priblizno istim standardom. e jadne li srbije, ako ce ici putem rusije.

purenjak

pre 11 godina

@ Niko neće pomisliti da krade i ošteti i građani će zato biti zahvalni", rekao je Ilić na konferenciji za novinare u sedištu stranke.

Jel moguce ovo??

JA

pre 11 godina

I on mi prica o postenju i korupciji. Napao novinara pred kamerama i dan danas nista nije reseno na sudu... Bukvalno kao da me je pljuje u lice.

Rus

pre 11 godina

Da, da... Svi znamo da se za oporavak Rusije imamo zahvaliti najvecem menadzeru i finansijskom geniju na planeti, Vladimiru Vladimirovicu Putinu.

(A nikako rezervama nafte i plina)

Дмитриј Петровић

pre 11 godina

Највећи проблем ове прелепе земље и у основи добрих, племенитих људи јесте корупција, и то је неспорно, према свим па и европским анализама. Узмите само, да ли је нормално да ова земља поред толико плодне. кналитетне земље, буде у парлогу, да увози храљну уместо да је извози.
Да ли ће Тома ту нешто изменити... Ја то не знам, то ћемо ускоро видети.. Шанса је пред њим ... Канцеларија за брзе одговоре, траснспарентност у јавним набавкама, опорезивање зеленашких банака, оснивање домаће банке које ће давати кредите пољопривареди и контролисати пласман средстава ...

Обзиром да Тома нема себи склоне медије, ови ће га стално решетати и држати под присмотром... Ето шансе да стварно уради оно што је најављивао, а ако не, па ту је Борис и Дс, лако ће сње они опет вратити ..

Žaki

pre 11 godina

Ne mogu a da se ne osvrnem i na jednu religioznu predpostavku, na jednu mogućnost koja mi se neodoljivo nameće ovih dana! Ako je svaka vlast od Boga, znači ubiti vladara je greh protiv Boga? Ubili su mog pretsednika Đinđića (koji je isto tako po volji Božijoj postavljen da predvodi)...i naravno da je Srbija u prokletstvu; u potpunom rasulu i ludilu?! Nestaje sa lica zemlje...a misli da je nešto postigla! Ludaci i psihopate je vode?? Ovaj lik je tačno znao kada će moj pretsednik biti streljan i u kom periodu; a ja sad treba da ga poštujem?! Ok, spolja sam lojalan građanin, ali mi dušu ne mogu uzeti - smatram ga ubicom i bezumnikom što je i Srbija poodavno!

New York

pre 11 godina

Veljo magistro & Tomi diplomi vladajuca kompanija,nema sta cist cirkus.Bice smejanja sa nase strane:)))Veliki pozdrav sa druge strane bare

Milosh

pre 11 godina

Druze Veljo, koju god rakiju sada dad pijes, pod hitno je promeni. Vidis da ti skodi i ne kontrolises svoje misli i reci. A za Putina don't worry, samo sacekaj kraj godine da se stvori kriticna masa, i videces da ce i tamo biti neki Velja sa bagerom koji ce da ga pocisti. Ili mozda vama kradja tamo odgovara, a kod nas ne, odnosno ima vise vrsta kradje!

Sve je lako kad imas naftu

pre 11 godina

@ (Rus, 21. maj 2012 16:59)

A te rezerve nafte i gasa nisu postojale za vreme Jeljcina?
Samo da te obavestim, velike rezerve nafte i gasa imaju i IRak, Iran, Angola, Sudan, Nigerija, Libija, Venecuela i jos milion drzava pa nisu napravile takav napredak, a neke su i svetlosnim godinama daleko od bilo kakvog boljitka. Zapitaj se zasto...

Z

pre 11 godina

cuj njega..
ON ce nesto o kradji i prevarama.

neka nam je bog u pomoci. nije problem Toma, vec Velimir i Vojislav koji veoma dobro znaju kako se 'upravlja' zemljom.

aca

pre 11 godina

Hoce li da povede i one harmonikase i kursadzije sa proslave?E',to je ta Srbija koja ga je izabrala.Nije proslo ni 24 sata od objavljivana rezultata a njega svi svetski mediji vec zovu nacionalistom,ultranacionalistom,bivsim saradnikom S.Milosevica...Sta ce biti za mesec dana,za pola godine?

malo_kraduckajte

pre 11 godina

Samo TI nemoj da mi pricas o demokratiji, TI nemoj da pricas o postenju i pravdi, TI nemoj da me vredjas i da mi govoris da ce uz tebe da bude bolje... Dusa me boli zato sto ovakvi tipovi dospevaju na politicku scenu i sto narod ne vidi sa kim imamo posla...

Kraduc, kraduc, diplome, diplome

pre 11 godina

Ne razumem sad ovo pljuvanje po Velji, pa svi smo znali da on ide u paketu sa Tomom. Sad kao Toma je super i doneće nam prosperitet, ali Velja ne valja.

lik

pre 11 godina

E moja zemljo kad te Velja uci kako da opstanes i izadjes iz krize sistema i institucija.Covek koji na televiziji samara novinare,javno podrzava lopove covek koji je u Cacku bog i batina za sve gde nista ne mozes da uradis ako njemu ne das pare covek koji je dok je bio vlasnik firme imao adresu u Knicu da bi izbegavao placanje poreza i puno puno jos toga.Covek koji je povezan sa svim biznismenima koji su optuzeni za kradju i proneveru i koji su jos i u bekstvu pa zar treba jos nesto da uradi da bi ovaj narod shvatio kakav je on covek.Ne mogu da verujem da svako iole pametan moze da veruje takvom coveku a ne daj boze da on ponovo bude na nekom mestu gde ce voditi i predstavljati zemlju.Covek koji je udario Velju uhapsen je i osudjen odmah sto je normalno i ispravno a on kad udara i vredja nekog pred tv kamerama ne moze da li je to primer kako se zemlja vodi i primer mladima kako da se ponasaju SRAMOTA!!!!!

Darko

pre 11 godina

Samo ti nemoj da se javljaš. Nije mi jasno šta je Tomi trebalod a se valja u blatu sa tobom, mislim da bi bolje prošao da ga ti nisi "branio".

Apollinaire

pre 11 godina

Ma, Veljo, bas me zabole i za Tomu i za Putina!
Samo tebe da ne vidim u sastavu nove Vlade, tad cu jos i da poverujem da ce se nesto pozitivno desiti!!!

reality check

pre 11 godina

Velja je izgleda previse nazdravljao, pa cemo mu oprostiti. A Toma em sto nema ni jednu karakternu osobinu Putina, nego nema ni podrsku Vlade posto SNS (bez obzira na pobedu Tome) ostaje opoziciona.

vlajko

pre 11 godina

Veljo magistru jedan, moze nikolic putinovim stopama, ali kao predsednik Republike ovo su mu nadleznosti (prema ustavu Republike Srbije):

Nadležnost
Član 112.
Predsednik Republike:
1. predstavlja Republiku Srbiju u zemlji i inostranstvu,
2. ukazom proglašava zakone, u skladu s Ustavom,
3. predlaže Narodnoj skupštini kandidata za predsednika Vlade, pošto sasluša mišljenje predstavnika izabranih izbornih lista,
4. predlaže Narodnoj skupštini nosioce funkcija, u skladu sa Ustavom i zakonom,
5. postavlja i opoziva ukazom ambasadore Republike Srbije na osnovu predloga Vlade,
6. prima akreditivna i opozivna pisma stranih diplomatskih predstavnika,
7. daje pomilovanja i odlikovanja,
8. vrši i druge poslove odredjene Ustavom.
Predsednik Republike, u skladu sa zakonom, komanduje Vojskom i postavlja, unapredjuje i razrešava oficire Vojske Srbije.

miroslav

pre 11 godina

Ceda Velja ne moze samostalno na izbore zato sto ne bi osvojio ni 0,0001 posto glasova. Onda se on lepo prilepi uz neku partiju koja ulazi u skupstinu, SPO, DSS, NS i Ceda Velja uziva poslanicki imunitet, jer mu je to najpotrebnije da ne zavrsi na odmoru u Zabeli. A da bi bio partner na izborima mora da otvori slajpek, na latinskom novcanik. Normalno niko nije imun na pare pogotovo Srbin. Pa eto i ja bih ga rado pozvao za politickog partnera za upola manje para nego Nikolic. Brankovici preplavili Srbiju, pravi Srbi. Murate cekamo te vrati nam se spasi Srbiju od Srba.

crni domino

pre 11 godina

Sada ces Veljo moci do mile volje da sutiras po medijima koji ti nisu po volji!
Jedva cekam da te postave na neku funkciju pa da pocnes da savetujes tvoje prepostene prijatelje da kraduckaju po malo!
Takodje bi voleo da cesce prosetas Beogradom da te miluju ljudi!

bezimena

pre 11 godina

Ma nisi svestan koliko su se građani tebe uželeli...
(dex, 21. maj 2012 12:17)

Obzirom na izborne rezultate (SNS&co najviše glasova i T. Nikolić predsednik države), očigledno jesu...zaključujem da smo narod kome su laganje, varanje i kraduckanje, uz obaveznu neobrazovanost, osnovne potke u genima. E pa, zato smo sirotinja, dok su narodi kojima je red, rad i disciplina osnova, bogati.

Nenad-EU

pre 11 godina

Nikolic ce krenuti onim putem kojim ga upute kreatori njegove partije i finansijeri. Ilic magistar Veliimir je pokazao da je sposoban da opstane u politici samo ako se prilepi uz nekog jaceg, tako da je bolje da cuti.

milan

pre 11 godina

Ljudi ne zele da budu izleceni,to se vidi i u ovom primeru.Oni samo traze olaksanje, izlecenje bi bilo previse bolno. Ne kapiram, zasto su ovakvi politicari jos uvek tu tu .. stvarno ne kapiram ..

Aristotel

pre 11 godina

@Pravo u srz

Pa nije on seo u bager zbog tebe i mene, nego zbog njega samog.
Sto se onda nije zadovoljio da ima firmicu i polako da si cacka poslice do penzije, ako je zbog nas (pazi, heroj!)? Jok, nego Ministar za kapitalce, gde su se provizije merile milionskim svotama!

nina

pre 11 godina

Naravno! Možda će još neki čačanin bez obrazovanja dobiti mesto u ponekom upravnom odboru, za koje danas zarađuju i nekoliko hiljada evra mesečno. Pošteno! To nije kraduckanje, to je pošteno! U Čačku, ako hoćeš da se obratiš članu NS koji je na nekoj poziciji, prvo moraš da daš koverat. Takvo je pravilo. Možda su sve, ipak, nasledili od dede!

466453

pre 11 godina

e Ilicu blesane, pardon, blesav je ko veruje u sljam a dosta ih je jer se ne bi izjasnjavao ovako, da bi Nikolic posao Putinovim stopama fali mu samo GASPROM, sitnica...

mirko

pre 11 godina

Sve što je rekao potpuna je neistina, nije bio u Moskvi u to vreme, jer to se dogodilo kada je on bio anonimus, pre petog oktobra, a Putina je imenovao Jeljcin kada je podneo ostavku. Ekonomski preporod Rusija je doživela, zbog enormnog povećanja svetskih cena nafte i gasa, a ne zbog Putinove genijalnosti. Mislim da nebulozniju, i poltronskiju izjavu nije mogao dati.

bambi

pre 11 godina

Putin ima titulu doktora nauka? Voleo bih I TU diplomu da vidim....
(N, 21. maj 2012 17:27)

Putin graduated from the International Law branch of the Law Department of the Leningrad State University in 1975, writing his final thesis on international law.[28] His PhD thesis was titled "The Strategic Planning of Regional Resources Under the Formation of Market Relations" http://en.wikipedia.org/wiki/Putin#Ancestry.2C_early_life_and_education

Kako Putin vlada i kolike su njegove zasluge za oporavak Rusije, o tome može da se diskutuje, ali od učenja ne beži. Kad je postao predsednik, počeo je da uzima lekcije da popravi Engleski. Dok se vozi voli da sluša audio knjige o istoriji. Nemački tečno govori, možete lako naći njegov govor u nemačkom parlamentu. Kao što vidite teme koje ga zanimaju su međunarodno pravo, politička ekonomija, strani jezici, istorija. Najlakši način ako hoćete da vidite razliku između državnika i političara.

zoran

pre 11 godina

Krenuće,da, da...

Samo ima tri bitne stvari koje je Veljo zanemario:

1) Veljo, Rusija ima 160 miliona stanovnika (recimo),

2) Rusija je jedno 200 puta veća od Srbije i to zajedno sa amputiranim Kosmetom i NAJVEĆA je država na svetu, Veljo,

3) Veljo, Rusija ima ogromne rezerve prirodnog gasa i nafte. Nisu najveća na svetu ali jesu ogromne, moj Veljo,

I da dodam Veljo, jedno su statistike a drugo je stvarni život. OGROMAN broj Rusa i dalje mnogo loše živi. Monog lošije nego većina siromašnih ovde kod nas. Prema tome, nije to baš kao Velko zamišlja i dodvorava se Tomi. Dodvoravao se on svojevremeno Đinđiću, pa Koštunjavom a sada malo i Tomi. Što da ne? Ulizice i beskičmenjaci uvek dobro prođu...

Nimrod

pre 11 godina

Pa lepo, u Rusiji je ocekivani prosecni zivotni vek 2010te godine bio 68 godina, u Srbiji, 74. Taman da nam smanji Toma to lepo, na rusku meru, pa da ustedimo na penzijama. Ocekivani zivotni vek muskaraca je inace u Rusiji 63 godine...

nosilac crnog pojasa

pre 11 godina

hahaha pa ova srbija je totalno skrenula izvinite ali nikako ne mogu da zamislim gosn presednika :) u ronilachkom odelu ili ono nosilac crnog pojasa u dzudu i sambu neki dan a ko zna mozda i jeste ne bi me zachudilo da osvane u pravdi tomislav nikolic nosilac crnog pojasa u dzudu 11 dan

Bobo

pre 11 godina

Toma diploma i Ilic Mr Velja intelektualne gromade sa kupljenim diplomama! Eto ti Srbijo slusaj sada njih i placi!
Putin je za vas gromada od coveka, doktor nauka, bivsi obavestajac, sportista, politicar, govori nekoliko stranih jezika! Ti Veljo pricas dva jezika: jezik bahatosti i prostakluka i jezik alkohola/rakije... Izgleda da si popio koju kap vise pred ovu izjavu!
Srbijo moje najiskrenije saucesce sa ovim "intelektuacima", sledeci put pamet u glavu!

Dracc

pre 11 godina

Nista drugo nam ne fali,samo da bude kao pod Putinom...ali smo vec navikli da milicija razbija i hapsi demonstrante,i svakoga ko sme bilo sta da kaze protiv vlasti,a za to vreme predsednik ide na pecanje pa u lov,pa se malo obogati...ali ici ce to Tomi...