Četvrtak, 05.04.2012.

14:24

I Koštunica kandidat za predsednika

Lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica kandidat je te stranke na predsedničkim izborima, odlučilo je danas Predsedništvo DSS-a.

Izvor: Beta

I Koštunica kandidat za predsednika IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

sasa simic

pre 12 godina

Covek nestao sa lica zemlje i pojavljuje se na izborima izgleda mu je dosta politike ili mu je bilo dosta onoga sto je u njoj video...

Miladin

pre 12 godina

Hahahaha... smesno, stvarno smesno... ustvari dve stvari su mi ovde smesne.. Prvo, Kostunica za predsednika, pa on ne bi znao da vodi ni kucni savet a kamo li drzavu, to je vec odavno pokazao. Druga stvar koja mi je smesna jesu ovi komentari ovde... Toliko je providno da su angazovani clanovi DSS i uposljenici raznih firmi Nenada Popovica, po zadatku se pisu hvalospevi o Kostunici samo tako... hahaha ...

Nena Š.

pre 12 godina

Koštunica je JEDINI ozbiljan kadidat za predsednika koga Srbija ima i koga je imala poslednjih decenija. Verujem da ce ljudi glasati za drzavnika i coveka koji svakoga od nas moze pogledati u oci. Izbor je lak!

Zile

pre 12 godina

Na narodu je ipak da odluci. Srbiji je potreban neko ko ce da se izdigne iznad ove Sojiceve groteske. Kostunica je jedini politicar koji zeli da nakon izbora ne bude porazenih vec da svu snagu ulozimo u razvoj. Zbog takve ljudskosti ce imati moj glas. To su, gospodo, svetske, civilizacijske i evropske vrednosti.

Knight XV

pre 12 godina

Sve je tako podlo, podmuklo, banalno, vulgarno, primitivno i bezobrazno da se pristojnom, normalnom i vaspitanom čoveku smuči život.

Nikola

pre 12 godina

Vojislav Kostunica makar ima jasnu politiku, nacela nacionalne politike i ekonomski program. Ostali kandidati nemaju nista. Ako izuzmete stotinak floskula kojima se sluze bice vam jasno da se jedino Vojislav Kostunica ozbiljno bavi politikom.

joj Dr Vojislave

pre 12 godina

Pa u vreme tvog predsednikovanja otisla nam i Crna Gora,kad niko nije mislio da ce se to desiti, a ti sad hoces da sacuvas Kosovo.Na kojoj planeti i u kom svetu ti zivis.

Sanja_NS

pre 12 godina

Samo si ti falio, pa da ekipa bude kompletna. Sta znaci imati neutralan stav? Hteo si reci niti smrdi nit' mirise. To nece da moze. Ili si clan nekog kluba ili nisi. Ne mozes da koketiras i levo i desno. Ne nadaj se cenzusu, a da smo pravna drzava (kao sto nismo) trebao si odavno biti u zatvoru.

Oo neee

pre 12 godina

Pa zar opet ista kolotečina !? Ja ne mogu da verujem !! Zasto potcenjujete sami sebe i sa samom pomisli da ovakvom liku date glas,pa od njega je sve pocelo,Tadic i kompanija su samo nastavili gde je on stao,uz prećutni dogovor o nenapadanju..i samo zbog njegovog postojanja,ja nažalost ne mogu da kazem da su ovi sada najgori!! Kao on neće u Evropu iz ubedjenja ! On i njegovi legalisti su prvi legalizovali velike pljačke ove jadne zemlje i prećutali mnoga ubistva..pa setite se samo njihovog rukovanja Kosovom..najveća pljačka..saznaće se uskoro,samo što će možda biti kasno.Razmislite još jednom plizz...

Kiki

pre 12 godina

Neki Kostunici zameraju sto nema harizmu a istovremeno govore kako je u nasem drustvu jos uvek previse politicara i partija koje gaje kult licnosti. Pa, kult licnosti je jako tesko zamisliti bez harizmaticnih lidera. Zar smo svi zaboravili politicki put superharizmaticnih politicara poput Musolinija, Hitlera, Stalina i Tita? Ako zelimo da zivimo u normalnom drustvu prestacemo da dajemo glas populistima tipa Seselj, Draskovic, Jovanovic i dati priliku politicarima evropskog pedigrea. Na politickoj sceni Srbije u ovom trenutku postoji samo jedan pravi drzavnik - Kostunica.

kiki

pre 12 godina

Nema tu mnogo da se razmislja.Dr.Vojislav Kostunica za predsednika Srbije.
Naravno da ima moj glas jer jedini moze drzavu srbiju i njene gradjane da predstavlja dostojanstveno u svetu,a to je posao predsednika drzave,a ne da ljubi krave i volove,da se mesa u rad vlade,i na kraju da krsi ustav kao sadasnji predsednik ,koji skracuje mandat.
Jer nisu svi isti !

ko to ne sme vise da nas pogleda u oci

pre 12 godina

Vec je vracao mandat narodu i bio porazen na izborima i sad bi ponovo. Mislio sam da je malo posteniji covek a i pametniji, ocigledno su i njemu neodoljivo slatke pare koje se dobijaju za predsednicku kampanju.
Voja mi nije jasan lik ni malo, imao je mogucnost 2000. godine da pohapsi svu bagru, otvori dosijee i stvori osnove za zdravu drzavu a on nije uradio nista pravdaci se nerevansizmom i legalizmom a zapravo je bio kukavica i promaseni drzavnik.
Pa mi smo dovde i stigli jer je pljacka drzave njegovim nedelanjem legalizovana tad jer je on licno ucinio da niko ne odgovara tad za to pa su svi samo nastavili da se prave blesavi i imamo sad situaciju da je svaki izbor besmislen jer su svi uvezani kao sitna crevca.

satiricar

pre 12 godina

U drugi krug idu Toma i Voja.Pitanje za žute, pogodite koji će od njih dvojice biti predsednik,koji premijer?Za tačan odgovor nagrada sledi. Bolji život,zar vam to ne vredi......

Miki

pre 12 godina

Stvarno više ne mogu da slušam svaki dan o stranim investitorima i Evropskoj uniji, a da mi džep svakog dana bude sve prazniji.
Glas Koštunici ovaj put.

izgovor

pre 12 godina

@oldboj: Burazeru, ti kao školovana faca, po svemu sudeći pojma nemaš, a ovakvih poput tebe, Srbija ima mali milion! Imamo vas mali milion, kobajagi školovane face, a Srbija na dnu! U staroj Yugi su ovakve znalce držali na uzdama, i Srbiji nije bilo loše! Raspadne se Yuga, neškolovani vandali preuzeše stvari u svoje ruke! Kažeš, Koštunica skroman! Skroman, zaostao, čovek iz 1800 i neke godine; prevazidjen, bre! I znaš šta, burazeru: bombardovanje nije opametilo ovaj narod, nije u tolikoj meri da se drže jedan za drugog, već ono staromodni Koštunica, u odelu od pre dvesta godina, i tvoja malenkost koja prosipa mudrosti! Zaborav je dobro poznata stvar narodu u ovim krajevima! Dr Koštunica i ti, odoste u zaborav!

Snežana

pre 12 godina

Vi koji mu nalazite falinku tipa " nije harizmatičan ", glasajte za takve. Nisu oni po prirodi harizmatični, nego je to škola i vežba pred ogledam ( kao Šojić ). Nama treba pošten, mudar, nekompromitovan ( ne računam laži koje se plasiraju po medijima , ozbiljan državnik. I što je najvažnije - da mu je Srbija na srcu. Svi ovi vaši " harizmatični " što pričaju viceve " mac, mac, ..", sa obećanjima od 1000 evra, sa raznim " istinama ", će jednog dana nestati iz Srbije. A mi ostajemo. Izvolite pa birajte. Kako izaberete - tako će vam biti. I vama, i vašim naslednicima.

radovan85

pre 12 godina

Preporucujem svim gradjanima Srbije koji ne podrzavaju ulazak Srbije u EU,a ima nas vise od 50%,bez obzira za koju ce stranku glasati na parlamentarnim izborima,da podrze Kostunicu za predsednika,jedino na taj nacin je moguce prestati sa ponizenjima iz Brisela,i zapocecemo proces pristupanja Evroazijskoj Uniji gde necemo morati da se odricemo delova teritorije i gde necemo biti gazeni kao sada a proces ce ici mnogo brze.Puna podrska do konacne pobede.

racerx

pre 12 godina

Ne daj boze da mi predsednik bude osoba koja se sa 68 godina FARBA!!! To dovoljno govori da je to covek koji ima ozbiljne komplekse i probleme, a to je jasno i bez toga da ga vidite kako mu se grci lice kada treba da se nasmeje, ili kako sleze ramena i zavija glavom kada odgovara na pitanje koje mu nije po volji. O onim fiksacijama na macke i sove ne zelim ni da mislim.

Ako treba da me predstavlja osoba, koja je isplivala samo zato sto ju je DOS stavio na mesto kandidata, a do tada 10 godina smrdela na politickoj sceni bez ijedne jedine akcije (Svi su zaboraivili kako je taj kostunica uvek stajao sa strane i nije zeleo da se ukljuci u bilo kakvo rusenje Milosevica), onda bolje da se svi ubijemo!

Dok je on bio premijer sta je uradio? Je li reformisano pravosudje, kakav je ustav doneo? A toliko je palamudio o njemu!

Obican covek

pre 12 godina

Kostunice, ne sprdaj se sa nama.Pa imao si istorisku sansu 2000-te, ali samo ti znas zasto je nisi iskoristio.
Nemas vise poverenja kod naroda, osim ako nekima ne platis za glasove.
I ti i Tadic ste parodija na svakog predsednika i nadam se da cete politiku napustiti sto pre.
I ja sam protiv toga da idemo u EU.
Treba da se pitamo kao Norvezani koji su imali referendum.

Саша

pre 12 godina

На прошлим изборима, гласао сам за Бориса Тадића, пре свега јер Николићу не верујем ништа. Овај пут, као и пре 12 година, мој глас добиће др Војислав Коштуница.

Petar

pre 12 godina

Vojo Srbine, imas moj glas kao i glas za DSS.Od preostalih kandidata moram da priznam, na zalost, da je Boris Tadic najozbiljniji politicar.Ceda vodi antisrpsku politiku;Dacic je mali Milosevic;Nikolic skupio s'koca i konopca:Milanka,Vulin...URS ovom kandidatu ma ko on bio tesko se moze verovati.Nadam se da niste zaboravili obecanih 1000 evra na osnovu kojih su pobedili na proslim izborima.Ko opet glasa za Dinkica taj ima ozbiljnih zdravstvenih problema.Pozdrav Vojislavu u duhu poznate navijacke pesme:,,jer ipak znamo svi da najbolji si Ti i nikada ti necemo okrenuti ledja mi...

Old Boy

pre 12 godina

Po zanimanju sam inzenjer. Cista tehnika na drzavnom fakultetu. Dobar student, ozbiljan inzenjer relativno uspesan i za srpske prilike dobro placen. Vrlo sam racionalan, na kraju krajeva i studirao sam potpuno racionalne nauke koje ne trpe emotivan pristup pa cu zato i izborima pristupiti racionalno. Svi kandidati imaju prednosti i mane. Tadiceva prednost je elokvencija i licni sarm. Mana mu je sto je evropsku ideju sasvim degradirao u ocima gradjana. ceda je mlad, britak na jeziku i izuzetno inteligentan. Mana mu je sto su mu ruke ipak prljave po sopstvenom priznanju a jezik pocesto brzi od pameti. Toma lici na srpskog domacina, strica sa sela i porodicnog coveka. Fali mu obrazovanje, slif i druge stvari potrebne za predstavljanje zemlje. Dacic je vrlo talentovan i skolovan politicar koji je osetio potrebu da se menjai dosta se i promenio. Problem je u tome sto ima anamnezu koja je dosta neprijatna. Slobin portparol, kofer itd. Dinkicu i uz najbolju volju ne vidim vrline osim mozda ogromne licne energije. Mana je tu ipak previse. Na samom kraju je Voja. Mana ima dosta. Previse zatvoren, mracan previse i verovatno po prirodi pesimista ili mozda obavesteni realista. Vrlina ima dosta. Dosledan, istrajan, obrazovan. Ono sto ga izdvaja je to sto znamo kakav je bio i kada je odlazio sa vlasti. Znamo da je podnosio ostavku a ne akracivao mandat i da se nije grcevito drzao za fotelju. Ono sto ja znam a dorcolac sam dva coska od njega je da je jako skromani uljudan. Pre dve nedelje ga videh na bajlonijevoj pijaci sa cegerima u ruci bez telohranitelja. Tiho i mirno je caskao sa komsijama i prodavcima. E sad gde a udenem racio ovde. Pa plata mi je bila veca za 30% a kupovna moc mozda i celih 50%. Kurs evra da ne spominjem a i posla je bilo mnogo vise. Racio mi kaze da zaokruzim njega na djurdjevdan i blizu sam odluke ali hocu sve da ih saslusam otvorenog srca i uma. Nekako mi lici na predsednika kakvog ga je zamislio ustavopisac.

tisilud

pre 12 godina

Koštunica priča o vojnoj i političkoj neutralnosti, a po faci mu istetovirano "Majka Rusija". Ko je ovde lud?
(rossia, 5. april 2012 14:49)


Izgleda da si sam odgovorio na to, a da nisi svestan.

Inkvizicija

pre 12 godina

Pa zar ovaj nije vec bio Predsednik i drzave i vlade i ostvario svoje ciljeve, doveo crkvu u skole, spalio US ambasadu, doveo svog druga Velju da bude ministar za investicije koji je zavrsio seoski put do njegovog imanja, postavio obijaca trafika za ministra policije, od Kosova napravio politicki program za zaludjimanje besposlenih masa, pokusao preko ministra za skolstvo da ukine Darvinovo ucenje o evoluciji vrsta da bi nam jedina opcija bila religiozno ucenje. Ima jos toga, ali ovaj vas Dr. je doktor iz 18 veka. Nadam se da pored ostalih mediokriteta kandidata na ovim predsednickim izborima proci najgore.

Batler

pre 12 godina

@Dobra Vest

Eto u Srbiji imamo 4 takva lidera marginalnih partija koji ljubomorno čuvaju poziciju i još se hvale nekim uspehom kada osvoje % preko cenzusa, uprkos kampanji koja košta milione.

GuC

pre 12 godina

Ušas, sada ću morati da gledam onaj grč na njegovom licu, mislim na ono kad mu kažu da se malo nasmeši, snimaju ga...neka ga, neka se kao takmiči, malo parica dobije, prospe malo državotvornih gluposti, malo mraka unese, ali kako je tata Putin rekao Vojica će da radi...

Milosh

pre 12 godina

E bas se radujem, jer ce sada u kompletu doziveti fijasko i stranka DSS i njen vodja. Nadam se da ce posle toga shvatiti da treba da se manu demagogije i da idu da pecaju i uzivaju u zivotu na drugi nacin ... Nadam se da ce i oni neki profesori biti sklonjeni jer sa takvom demagogijom zrace nasu omladinu. Onaj ko ga je savetovao za ovaj potez, verovatno se sada slatko smeje negde.

Dobra Vest

pre 12 godina

bas lepo.u normalnim zemljama ako partija ili njen kandidat za predsednika dozivi fijasko na izborima,predsednik te partije ili kandidat za predsednika daje ostavku ili se povlaci iz politike.recimo, u rusiji je suprotno,a videcemo u srbiji......

Богдан

pre 12 godina

Спаси Србију из луднице, Коштунице! Имаш мој глас! Свим срцем уз тебе, до победе!

zmitjkoe

pre 12 godina

Jadan covek, sad ce morati da se aka po selima i gradovima, neprestano ponavljajuci kako smo uvek bili "Zapad Istoku, i Istok Zapadu". A onako lepu vikendicu ima u Belanovoci.

nestani i pusti nas da zivimo

pre 12 godina

Hoce li se ovaj ikad probuditi i shvatiti da je NEMOGUCE biti neurtalan kao on to zamislja.Ne zato sto to neko zeli ili ne.Jednostavno NEMOGUCE JE!

p.s. A sta cemo sa pozadinom ubistva Zorana Djindjica inspiratore?

Siniša

pre 12 godina

Da nije bilo mene i sličnih meni nikada ne bi bio predsednik Jugoslavije, a ti si nas prodao već prvi dan...mislio si da si mnogo jak, da mnogo vrediš...ne, mi smo te postavili, a ti si niko i ništa. Zbog tebe smo izgubili 5-6 godina reformi, a tvoji ljudi su nas opljačkali...

Fiker

pre 12 godina

Mislim da nemate sta da trazite na izborima kao kandidat za predsednika, jer ne posedujete harizmu i energiju, nama trebaju energicni ljudi koji brzo razmisljaju i donose prave odluke, jedan pravi diplomata. Nazalost, vi to niste.

dzo pesic

pre 12 godina

Jel ON ukrao? Da li Vas je nešto ON slagao? Da li nekada ON odustao i pokazao se kao nedosledan? Da li Vas je ON nekada prevario? Da li Vam je bilo bolje dok je ON bio na vlasti?

ovo je stranacki obojen komentar. Objavite ga ako hocete da pokažem gospodi kako izgleda stranicki komentar. Ponosan sto sam DSS i sto sam SRBIN.

E SRBIJO!!!

pre 12 godina

Видите шта је политика, колико нема образа, када је ојадио Србију у једном мандату, а оће још и још и још...

brakus

pre 12 godina

Da li je moguce. Uostalom, njegovi glasaci umanjice Nikoliceve poene i to nije lose. Inace, neobavesteni i usporeni kocnicar vratio bi nas ne u devedesete, nego u doba neutralnih, nesvrstanih, ali to vise nije moguce. To bi ovaj teoreticar trebalo da zna. Ni njegova teorija, a ni praksa, daleko bilo, vise ne piju vodu.

Beogradjanin

pre 12 godina

"Konacno da i evroskeptici imaju svog kandidata. Tadic, Nikolic, Jovanovic i Dacic su evrofili. Fer je da se cuju obe strane u kampanji. Mozda Kostunica u ovoj medijskoj blokadi ne moze u drugi krug, ali mnogi ce se iznenadtiti procentom glasova koje ce da uzme."

Pre svega ce se iznenaditi biraci DSS-a, jer ce shvatiti da ih nema ni 4%

D.

pre 12 godina

Odlicna vest. Deca treba da uce kroz primere kako u zivotu zastarelim i promasenim temama stizes od 75% do 2% podrske. Cika Voja ce im to pokazati!

vasa

pre 12 godina

Konacno da i evroskeptici imaju svog kandidata. Tadic, Nikolic, Jovanovic i Dacic su evrofili. Fer je da se cuju obe strane u kampanji. Mozda Kostunica u ovoj medijskoj blokadi ne moze u drugi krug, ali mnogi ce se iznenadtiti procentom glasova koje ce da uzme.

Borro

pre 12 godina

Ocigledno je da zombirana omladina politickih partija nastupa na ovim komentarima jako otrovno i agresivno.Deco pokusajte da razmisljajte svojim glavama,ta razmisljanja bi vam donela mnogo vise smirenosti i mogucnosti.Svako ko Srbiji zeli dobro mora ozbiljno razmotriti Kostunicinu kandidaturu.

Pa sta ako sam Srbin.

pre 12 godina

Bravo,veoma odgovorna odluka od coveka kome je Srbija na srcu za razliku od SVIH ostalih kandidata,ocekujem da svi kojima je opstanak Srbije i licni interes, stanu u front protiv lutaka na koncu.

Liman

pre 12 godina

Neutralnost se zasniva na garancijama od strane velikih sila. Kostunicina neutralnost je cista demagogija, skupljanje politickih poena i nedovoljna (samovoljna) neupucenost (neobavestenost).

vasa

pre 12 godina

Konacno da i evroskeptici imaju svog kandidata. Tadic, Nikolic, Jovanovic i Dacic su evrofili. Fer je da se cuju obe strane u kampanji. Mozda Kostunica u ovoj medijskoj blokadi ne moze u drugi krug, ali mnogi ce se iznenadtiti procentom glasova koje ce da uzme.

Pa sta ako sam Srbin.

pre 12 godina

Bravo,veoma odgovorna odluka od coveka kome je Srbija na srcu za razliku od SVIH ostalih kandidata,ocekujem da svi kojima je opstanak Srbije i licni interes, stanu u front protiv lutaka na koncu.

Borro

pre 12 godina

Ocigledno je da zombirana omladina politickih partija nastupa na ovim komentarima jako otrovno i agresivno.Deco pokusajte da razmisljajte svojim glavama,ta razmisljanja bi vam donela mnogo vise smirenosti i mogucnosti.Svako ko Srbiji zeli dobro mora ozbiljno razmotriti Kostunicinu kandidaturu.

dzo pesic

pre 12 godina

Jel ON ukrao? Da li Vas je nešto ON slagao? Da li nekada ON odustao i pokazao se kao nedosledan? Da li Vas je ON nekada prevario? Da li Vam je bilo bolje dok je ON bio na vlasti?

ovo je stranacki obojen komentar. Objavite ga ako hocete da pokažem gospodi kako izgleda stranicki komentar. Ponosan sto sam DSS i sto sam SRBIN.

Саша

pre 12 godina

На прошлим изборима, гласао сам за Бориса Тадића, пре свега јер Николићу не верујем ништа. Овај пут, као и пре 12 година, мој глас добиће др Војислав Коштуница.

Богдан

pre 12 godina

Спаси Србију из луднице, Коштунице! Имаш мој глас! Свим срцем уз тебе, до победе!

radovan85

pre 12 godina

Preporucujem svim gradjanima Srbije koji ne podrzavaju ulazak Srbije u EU,a ima nas vise od 50%,bez obzira za koju ce stranku glasati na parlamentarnim izborima,da podrze Kostunicu za predsednika,jedino na taj nacin je moguce prestati sa ponizenjima iz Brisela,i zapocecemo proces pristupanja Evroazijskoj Uniji gde necemo morati da se odricemo delova teritorije i gde necemo biti gazeni kao sada a proces ce ici mnogo brze.Puna podrska do konacne pobede.

Petar

pre 12 godina

Vojo Srbine, imas moj glas kao i glas za DSS.Od preostalih kandidata moram da priznam, na zalost, da je Boris Tadic najozbiljniji politicar.Ceda vodi antisrpsku politiku;Dacic je mali Milosevic;Nikolic skupio s'koca i konopca:Milanka,Vulin...URS ovom kandidatu ma ko on bio tesko se moze verovati.Nadam se da niste zaboravili obecanih 1000 evra na osnovu kojih su pobedili na proslim izborima.Ko opet glasa za Dinkica taj ima ozbiljnih zdravstvenih problema.Pozdrav Vojislavu u duhu poznate navijacke pesme:,,jer ipak znamo svi da najbolji si Ti i nikada ti necemo okrenuti ledja mi...

Old Boy

pre 12 godina

Po zanimanju sam inzenjer. Cista tehnika na drzavnom fakultetu. Dobar student, ozbiljan inzenjer relativno uspesan i za srpske prilike dobro placen. Vrlo sam racionalan, na kraju krajeva i studirao sam potpuno racionalne nauke koje ne trpe emotivan pristup pa cu zato i izborima pristupiti racionalno. Svi kandidati imaju prednosti i mane. Tadiceva prednost je elokvencija i licni sarm. Mana mu je sto je evropsku ideju sasvim degradirao u ocima gradjana. ceda je mlad, britak na jeziku i izuzetno inteligentan. Mana mu je sto su mu ruke ipak prljave po sopstvenom priznanju a jezik pocesto brzi od pameti. Toma lici na srpskog domacina, strica sa sela i porodicnog coveka. Fali mu obrazovanje, slif i druge stvari potrebne za predstavljanje zemlje. Dacic je vrlo talentovan i skolovan politicar koji je osetio potrebu da se menjai dosta se i promenio. Problem je u tome sto ima anamnezu koja je dosta neprijatna. Slobin portparol, kofer itd. Dinkicu i uz najbolju volju ne vidim vrline osim mozda ogromne licne energije. Mana je tu ipak previse. Na samom kraju je Voja. Mana ima dosta. Previse zatvoren, mracan previse i verovatno po prirodi pesimista ili mozda obavesteni realista. Vrlina ima dosta. Dosledan, istrajan, obrazovan. Ono sto ga izdvaja je to sto znamo kakav je bio i kada je odlazio sa vlasti. Znamo da je podnosio ostavku a ne akracivao mandat i da se nije grcevito drzao za fotelju. Ono sto ja znam a dorcolac sam dva coska od njega je da je jako skromani uljudan. Pre dve nedelje ga videh na bajlonijevoj pijaci sa cegerima u ruci bez telohranitelja. Tiho i mirno je caskao sa komsijama i prodavcima. E sad gde a udenem racio ovde. Pa plata mi je bila veca za 30% a kupovna moc mozda i celih 50%. Kurs evra da ne spominjem a i posla je bilo mnogo vise. Racio mi kaze da zaokruzim njega na djurdjevdan i blizu sam odluke ali hocu sve da ih saslusam otvorenog srca i uma. Nekako mi lici na predsednika kakvog ga je zamislio ustavopisac.

Liman

pre 12 godina

Neutralnost se zasniva na garancijama od strane velikih sila. Kostunicina neutralnost je cista demagogija, skupljanje politickih poena i nedovoljna (samovoljna) neupucenost (neobavestenost).

tisilud

pre 12 godina

Koštunica priča o vojnoj i političkoj neutralnosti, a po faci mu istetovirano "Majka Rusija". Ko je ovde lud?
(rossia, 5. april 2012 14:49)


Izgleda da si sam odgovorio na to, a da nisi svestan.

Snežana

pre 12 godina

Vi koji mu nalazite falinku tipa " nije harizmatičan ", glasajte za takve. Nisu oni po prirodi harizmatični, nego je to škola i vežba pred ogledam ( kao Šojić ). Nama treba pošten, mudar, nekompromitovan ( ne računam laži koje se plasiraju po medijima , ozbiljan državnik. I što je najvažnije - da mu je Srbija na srcu. Svi ovi vaši " harizmatični " što pričaju viceve " mac, mac, ..", sa obećanjima od 1000 evra, sa raznim " istinama ", će jednog dana nestati iz Srbije. A mi ostajemo. Izvolite pa birajte. Kako izaberete - tako će vam biti. I vama, i vašim naslednicima.

Miki

pre 12 godina

Stvarno više ne mogu da slušam svaki dan o stranim investitorima i Evropskoj uniji, a da mi džep svakog dana bude sve prazniji.
Glas Koštunici ovaj put.

Beogradjanin

pre 12 godina

"Konacno da i evroskeptici imaju svog kandidata. Tadic, Nikolic, Jovanovic i Dacic su evrofili. Fer je da se cuju obe strane u kampanji. Mozda Kostunica u ovoj medijskoj blokadi ne moze u drugi krug, ali mnogi ce se iznenadtiti procentom glasova koje ce da uzme."

Pre svega ce se iznenaditi biraci DSS-a, jer ce shvatiti da ih nema ni 4%

kiki

pre 12 godina

Nema tu mnogo da se razmislja.Dr.Vojislav Kostunica za predsednika Srbije.
Naravno da ima moj glas jer jedini moze drzavu srbiju i njene gradjane da predstavlja dostojanstveno u svetu,a to je posao predsednika drzave,a ne da ljubi krave i volove,da se mesa u rad vlade,i na kraju da krsi ustav kao sadasnji predsednik ,koji skracuje mandat.
Jer nisu svi isti !

satiricar

pre 12 godina

U drugi krug idu Toma i Voja.Pitanje za žute, pogodite koji će od njih dvojice biti predsednik,koji premijer?Za tačan odgovor nagrada sledi. Bolji život,zar vam to ne vredi......

Kiki

pre 12 godina

Neki Kostunici zameraju sto nema harizmu a istovremeno govore kako je u nasem drustvu jos uvek previse politicara i partija koje gaje kult licnosti. Pa, kult licnosti je jako tesko zamisliti bez harizmaticnih lidera. Zar smo svi zaboravili politicki put superharizmaticnih politicara poput Musolinija, Hitlera, Stalina i Tita? Ako zelimo da zivimo u normalnom drustvu prestacemo da dajemo glas populistima tipa Seselj, Draskovic, Jovanovic i dati priliku politicarima evropskog pedigrea. Na politickoj sceni Srbije u ovom trenutku postoji samo jedan pravi drzavnik - Kostunica.

Dobra Vest

pre 12 godina

bas lepo.u normalnim zemljama ako partija ili njen kandidat za predsednika dozivi fijasko na izborima,predsednik te partije ili kandidat za predsednika daje ostavku ili se povlaci iz politike.recimo, u rusiji je suprotno,a videcemo u srbiji......

D.

pre 12 godina

Odlicna vest. Deca treba da uce kroz primere kako u zivotu zastarelim i promasenim temama stizes od 75% do 2% podrske. Cika Voja ce im to pokazati!

Siniša

pre 12 godina

Da nije bilo mene i sličnih meni nikada ne bi bio predsednik Jugoslavije, a ti si nas prodao već prvi dan...mislio si da si mnogo jak, da mnogo vrediš...ne, mi smo te postavili, a ti si niko i ništa. Zbog tebe smo izgubili 5-6 godina reformi, a tvoji ljudi su nas opljačkali...

Nikola

pre 12 godina

Vojislav Kostunica makar ima jasnu politiku, nacela nacionalne politike i ekonomski program. Ostali kandidati nemaju nista. Ako izuzmete stotinak floskula kojima se sluze bice vam jasno da se jedino Vojislav Kostunica ozbiljno bavi politikom.

GuC

pre 12 godina

Ušas, sada ću morati da gledam onaj grč na njegovom licu, mislim na ono kad mu kažu da se malo nasmeši, snimaju ga...neka ga, neka se kao takmiči, malo parica dobije, prospe malo državotvornih gluposti, malo mraka unese, ali kako je tata Putin rekao Vojica će da radi...

racerx

pre 12 godina

Ne daj boze da mi predsednik bude osoba koja se sa 68 godina FARBA!!! To dovoljno govori da je to covek koji ima ozbiljne komplekse i probleme, a to je jasno i bez toga da ga vidite kako mu se grci lice kada treba da se nasmeje, ili kako sleze ramena i zavija glavom kada odgovara na pitanje koje mu nije po volji. O onim fiksacijama na macke i sove ne zelim ni da mislim.

Ako treba da me predstavlja osoba, koja je isplivala samo zato sto ju je DOS stavio na mesto kandidata, a do tada 10 godina smrdela na politickoj sceni bez ijedne jedine akcije (Svi su zaboraivili kako je taj kostunica uvek stajao sa strane i nije zeleo da se ukljuci u bilo kakvo rusenje Milosevica), onda bolje da se svi ubijemo!

Dok je on bio premijer sta je uradio? Je li reformisano pravosudje, kakav je ustav doneo? A toliko je palamudio o njemu!

zmitjkoe

pre 12 godina

Jadan covek, sad ce morati da se aka po selima i gradovima, neprestano ponavljajuci kako smo uvek bili "Zapad Istoku, i Istok Zapadu". A onako lepu vikendicu ima u Belanovoci.

E SRBIJO!!!

pre 12 godina

Видите шта је политика, колико нема образа, када је ојадио Србију у једном мандату, а оће још и још и још...

nestani i pusti nas da zivimo

pre 12 godina

Hoce li se ovaj ikad probuditi i shvatiti da je NEMOGUCE biti neurtalan kao on to zamislja.Ne zato sto to neko zeli ili ne.Jednostavno NEMOGUCE JE!

p.s. A sta cemo sa pozadinom ubistva Zorana Djindjica inspiratore?

Fiker

pre 12 godina

Mislim da nemate sta da trazite na izborima kao kandidat za predsednika, jer ne posedujete harizmu i energiju, nama trebaju energicni ljudi koji brzo razmisljaju i donose prave odluke, jedan pravi diplomata. Nazalost, vi to niste.

Inkvizicija

pre 12 godina

Pa zar ovaj nije vec bio Predsednik i drzave i vlade i ostvario svoje ciljeve, doveo crkvu u skole, spalio US ambasadu, doveo svog druga Velju da bude ministar za investicije koji je zavrsio seoski put do njegovog imanja, postavio obijaca trafika za ministra policije, od Kosova napravio politicki program za zaludjimanje besposlenih masa, pokusao preko ministra za skolstvo da ukine Darvinovo ucenje o evoluciji vrsta da bi nam jedina opcija bila religiozno ucenje. Ima jos toga, ali ovaj vas Dr. je doktor iz 18 veka. Nadam se da pored ostalih mediokriteta kandidata na ovim predsednickim izborima proci najgore.

Obican covek

pre 12 godina

Kostunice, ne sprdaj se sa nama.Pa imao si istorisku sansu 2000-te, ali samo ti znas zasto je nisi iskoristio.
Nemas vise poverenja kod naroda, osim ako nekima ne platis za glasove.
I ti i Tadic ste parodija na svakog predsednika i nadam se da cete politiku napustiti sto pre.
I ja sam protiv toga da idemo u EU.
Treba da se pitamo kao Norvezani koji su imali referendum.

Milosh

pre 12 godina

E bas se radujem, jer ce sada u kompletu doziveti fijasko i stranka DSS i njen vodja. Nadam se da ce posle toga shvatiti da treba da se manu demagogije i da idu da pecaju i uzivaju u zivotu na drugi nacin ... Nadam se da ce i oni neki profesori biti sklonjeni jer sa takvom demagogijom zrace nasu omladinu. Onaj ko ga je savetovao za ovaj potez, verovatno se sada slatko smeje negde.

Zile

pre 12 godina

Na narodu je ipak da odluci. Srbiji je potreban neko ko ce da se izdigne iznad ove Sojiceve groteske. Kostunica je jedini politicar koji zeli da nakon izbora ne bude porazenih vec da svu snagu ulozimo u razvoj. Zbog takve ljudskosti ce imati moj glas. To su, gospodo, svetske, civilizacijske i evropske vrednosti.

brakus

pre 12 godina

Da li je moguce. Uostalom, njegovi glasaci umanjice Nikoliceve poene i to nije lose. Inace, neobavesteni i usporeni kocnicar vratio bi nas ne u devedesete, nego u doba neutralnih, nesvrstanih, ali to vise nije moguce. To bi ovaj teoreticar trebalo da zna. Ni njegova teorija, a ni praksa, daleko bilo, vise ne piju vodu.

ko to ne sme vise da nas pogleda u oci

pre 12 godina

Vec je vracao mandat narodu i bio porazen na izborima i sad bi ponovo. Mislio sam da je malo posteniji covek a i pametniji, ocigledno su i njemu neodoljivo slatke pare koje se dobijaju za predsednicku kampanju.
Voja mi nije jasan lik ni malo, imao je mogucnost 2000. godine da pohapsi svu bagru, otvori dosijee i stvori osnove za zdravu drzavu a on nije uradio nista pravdaci se nerevansizmom i legalizmom a zapravo je bio kukavica i promaseni drzavnik.
Pa mi smo dovde i stigli jer je pljacka drzave njegovim nedelanjem legalizovana tad jer je on licno ucinio da niko ne odgovara tad za to pa su svi samo nastavili da se prave blesavi i imamo sad situaciju da je svaki izbor besmislen jer su svi uvezani kao sitna crevca.

Sanja_NS

pre 12 godina

Samo si ti falio, pa da ekipa bude kompletna. Sta znaci imati neutralan stav? Hteo si reci niti smrdi nit' mirise. To nece da moze. Ili si clan nekog kluba ili nisi. Ne mozes da koketiras i levo i desno. Ne nadaj se cenzusu, a da smo pravna drzava (kao sto nismo) trebao si odavno biti u zatvoru.

Oo neee

pre 12 godina

Pa zar opet ista kolotečina !? Ja ne mogu da verujem !! Zasto potcenjujete sami sebe i sa samom pomisli da ovakvom liku date glas,pa od njega je sve pocelo,Tadic i kompanija su samo nastavili gde je on stao,uz prećutni dogovor o nenapadanju..i samo zbog njegovog postojanja,ja nažalost ne mogu da kazem da su ovi sada najgori!! Kao on neće u Evropu iz ubedjenja ! On i njegovi legalisti su prvi legalizovali velike pljačke ove jadne zemlje i prećutali mnoga ubistva..pa setite se samo njihovog rukovanja Kosovom..najveća pljačka..saznaće se uskoro,samo što će možda biti kasno.Razmislite još jednom plizz...

joj Dr Vojislave

pre 12 godina

Pa u vreme tvog predsednikovanja otisla nam i Crna Gora,kad niko nije mislio da ce se to desiti, a ti sad hoces da sacuvas Kosovo.Na kojoj planeti i u kom svetu ti zivis.

Batler

pre 12 godina

@Dobra Vest

Eto u Srbiji imamo 4 takva lidera marginalnih partija koji ljubomorno čuvaju poziciju i još se hvale nekim uspehom kada osvoje % preko cenzusa, uprkos kampanji koja košta milione.

izgovor

pre 12 godina

@oldboj: Burazeru, ti kao školovana faca, po svemu sudeći pojma nemaš, a ovakvih poput tebe, Srbija ima mali milion! Imamo vas mali milion, kobajagi školovane face, a Srbija na dnu! U staroj Yugi su ovakve znalce držali na uzdama, i Srbiji nije bilo loše! Raspadne se Yuga, neškolovani vandali preuzeše stvari u svoje ruke! Kažeš, Koštunica skroman! Skroman, zaostao, čovek iz 1800 i neke godine; prevazidjen, bre! I znaš šta, burazeru: bombardovanje nije opametilo ovaj narod, nije u tolikoj meri da se drže jedan za drugog, već ono staromodni Koštunica, u odelu od pre dvesta godina, i tvoja malenkost koja prosipa mudrosti! Zaborav je dobro poznata stvar narodu u ovim krajevima! Dr Koštunica i ti, odoste u zaborav!

Nena Š.

pre 12 godina

Koštunica je JEDINI ozbiljan kadidat za predsednika koga Srbija ima i koga je imala poslednjih decenija. Verujem da ce ljudi glasati za drzavnika i coveka koji svakoga od nas moze pogledati u oci. Izbor je lak!

Knight XV

pre 12 godina

Sve je tako podlo, podmuklo, banalno, vulgarno, primitivno i bezobrazno da se pristojnom, normalnom i vaspitanom čoveku smuči život.

Miladin

pre 12 godina

Hahahaha... smesno, stvarno smesno... ustvari dve stvari su mi ovde smesne.. Prvo, Kostunica za predsednika, pa on ne bi znao da vodi ni kucni savet a kamo li drzavu, to je vec odavno pokazao. Druga stvar koja mi je smesna jesu ovi komentari ovde... Toliko je providno da su angazovani clanovi DSS i uposljenici raznih firmi Nenada Popovica, po zadatku se pisu hvalospevi o Kostunici samo tako... hahaha ...

sasa simic

pre 12 godina

Covek nestao sa lica zemlje i pojavljuje se na izborima izgleda mu je dosta politike ili mu je bilo dosta onoga sto je u njoj video...

Liman

pre 12 godina

Neutralnost se zasniva na garancijama od strane velikih sila. Kostunicina neutralnost je cista demagogija, skupljanje politickih poena i nedovoljna (samovoljna) neupucenost (neobavestenost).

Beogradjanin

pre 12 godina

"Konacno da i evroskeptici imaju svog kandidata. Tadic, Nikolic, Jovanovic i Dacic su evrofili. Fer je da se cuju obe strane u kampanji. Mozda Kostunica u ovoj medijskoj blokadi ne moze u drugi krug, ali mnogi ce se iznenadtiti procentom glasova koje ce da uzme."

Pre svega ce se iznenaditi biraci DSS-a, jer ce shvatiti da ih nema ni 4%

nestani i pusti nas da zivimo

pre 12 godina

Hoce li se ovaj ikad probuditi i shvatiti da je NEMOGUCE biti neurtalan kao on to zamislja.Ne zato sto to neko zeli ili ne.Jednostavno NEMOGUCE JE!

p.s. A sta cemo sa pozadinom ubistva Zorana Djindjica inspiratore?

E SRBIJO!!!

pre 12 godina

Видите шта је политика, колико нема образа, када је ојадио Србију у једном мандату, а оће још и још и још...

Fiker

pre 12 godina

Mislim da nemate sta da trazite na izborima kao kandidat za predsednika, jer ne posedujete harizmu i energiju, nama trebaju energicni ljudi koji brzo razmisljaju i donose prave odluke, jedan pravi diplomata. Nazalost, vi to niste.

GuC

pre 12 godina

Ušas, sada ću morati da gledam onaj grč na njegovom licu, mislim na ono kad mu kažu da se malo nasmeši, snimaju ga...neka ga, neka se kao takmiči, malo parica dobije, prospe malo državotvornih gluposti, malo mraka unese, ali kako je tata Putin rekao Vojica će da radi...

Pa sta ako sam Srbin.

pre 12 godina

Bravo,veoma odgovorna odluka od coveka kome je Srbija na srcu za razliku od SVIH ostalih kandidata,ocekujem da svi kojima je opstanak Srbije i licni interes, stanu u front protiv lutaka na koncu.

D.

pre 12 godina

Odlicna vest. Deca treba da uce kroz primere kako u zivotu zastarelim i promasenim temama stizes od 75% do 2% podrske. Cika Voja ce im to pokazati!

Siniša

pre 12 godina

Da nije bilo mene i sličnih meni nikada ne bi bio predsednik Jugoslavije, a ti si nas prodao već prvi dan...mislio si da si mnogo jak, da mnogo vrediš...ne, mi smo te postavili, a ti si niko i ništa. Zbog tebe smo izgubili 5-6 godina reformi, a tvoji ljudi su nas opljačkali...

racerx

pre 12 godina

Ne daj boze da mi predsednik bude osoba koja se sa 68 godina FARBA!!! To dovoljno govori da je to covek koji ima ozbiljne komplekse i probleme, a to je jasno i bez toga da ga vidite kako mu se grci lice kada treba da se nasmeje, ili kako sleze ramena i zavija glavom kada odgovara na pitanje koje mu nije po volji. O onim fiksacijama na macke i sove ne zelim ni da mislim.

Ako treba da me predstavlja osoba, koja je isplivala samo zato sto ju je DOS stavio na mesto kandidata, a do tada 10 godina smrdela na politickoj sceni bez ijedne jedine akcije (Svi su zaboraivili kako je taj kostunica uvek stajao sa strane i nije zeleo da se ukljuci u bilo kakvo rusenje Milosevica), onda bolje da se svi ubijemo!

Dok je on bio premijer sta je uradio? Je li reformisano pravosudje, kakav je ustav doneo? A toliko je palamudio o njemu!

zmitjkoe

pre 12 godina

Jadan covek, sad ce morati da se aka po selima i gradovima, neprestano ponavljajuci kako smo uvek bili "Zapad Istoku, i Istok Zapadu". A onako lepu vikendicu ima u Belanovoci.

brakus

pre 12 godina

Da li je moguce. Uostalom, njegovi glasaci umanjice Nikoliceve poene i to nije lose. Inace, neobavesteni i usporeni kocnicar vratio bi nas ne u devedesete, nego u doba neutralnih, nesvrstanih, ali to vise nije moguce. To bi ovaj teoreticar trebalo da zna. Ni njegova teorija, a ni praksa, daleko bilo, vise ne piju vodu.

Inkvizicija

pre 12 godina

Pa zar ovaj nije vec bio Predsednik i drzave i vlade i ostvario svoje ciljeve, doveo crkvu u skole, spalio US ambasadu, doveo svog druga Velju da bude ministar za investicije koji je zavrsio seoski put do njegovog imanja, postavio obijaca trafika za ministra policije, od Kosova napravio politicki program za zaludjimanje besposlenih masa, pokusao preko ministra za skolstvo da ukine Darvinovo ucenje o evoluciji vrsta da bi nam jedina opcija bila religiozno ucenje. Ima jos toga, ali ovaj vas Dr. je doktor iz 18 veka. Nadam se da pored ostalih mediokriteta kandidata na ovim predsednickim izborima proci najgore.

Obican covek

pre 12 godina

Kostunice, ne sprdaj se sa nama.Pa imao si istorisku sansu 2000-te, ali samo ti znas zasto je nisi iskoristio.
Nemas vise poverenja kod naroda, osim ako nekima ne platis za glasove.
I ti i Tadic ste parodija na svakog predsednika i nadam se da cete politiku napustiti sto pre.
I ja sam protiv toga da idemo u EU.
Treba da se pitamo kao Norvezani koji su imali referendum.

Dobra Vest

pre 12 godina

bas lepo.u normalnim zemljama ako partija ili njen kandidat za predsednika dozivi fijasko na izborima,predsednik te partije ili kandidat za predsednika daje ostavku ili se povlaci iz politike.recimo, u rusiji je suprotno,a videcemo u srbiji......

Milosh

pre 12 godina

E bas se radujem, jer ce sada u kompletu doziveti fijasko i stranka DSS i njen vodja. Nadam se da ce posle toga shvatiti da treba da se manu demagogije i da idu da pecaju i uzivaju u zivotu na drugi nacin ... Nadam se da ce i oni neki profesori biti sklonjeni jer sa takvom demagogijom zrace nasu omladinu. Onaj ko ga je savetovao za ovaj potez, verovatno se sada slatko smeje negde.

vasa

pre 12 godina

Konacno da i evroskeptici imaju svog kandidata. Tadic, Nikolic, Jovanovic i Dacic su evrofili. Fer je da se cuju obe strane u kampanji. Mozda Kostunica u ovoj medijskoj blokadi ne moze u drugi krug, ali mnogi ce se iznenadtiti procentom glasova koje ce da uzme.

Batler

pre 12 godina

@Dobra Vest

Eto u Srbiji imamo 4 takva lidera marginalnih partija koji ljubomorno čuvaju poziciju i još se hvale nekim uspehom kada osvoje % preko cenzusa, uprkos kampanji koja košta milione.

Borro

pre 12 godina

Ocigledno je da zombirana omladina politickih partija nastupa na ovim komentarima jako otrovno i agresivno.Deco pokusajte da razmisljajte svojim glavama,ta razmisljanja bi vam donela mnogo vise smirenosti i mogucnosti.Svako ko Srbiji zeli dobro mora ozbiljno razmotriti Kostunicinu kandidaturu.

Oo neee

pre 12 godina

Pa zar opet ista kolotečina !? Ja ne mogu da verujem !! Zasto potcenjujete sami sebe i sa samom pomisli da ovakvom liku date glas,pa od njega je sve pocelo,Tadic i kompanija su samo nastavili gde je on stao,uz prećutni dogovor o nenapadanju..i samo zbog njegovog postojanja,ja nažalost ne mogu da kazem da su ovi sada najgori!! Kao on neće u Evropu iz ubedjenja ! On i njegovi legalisti su prvi legalizovali velike pljačke ove jadne zemlje i prećutali mnoga ubistva..pa setite se samo njihovog rukovanja Kosovom..najveća pljačka..saznaće se uskoro,samo što će možda biti kasno.Razmislite još jednom plizz...

izgovor

pre 12 godina

@oldboj: Burazeru, ti kao školovana faca, po svemu sudeći pojma nemaš, a ovakvih poput tebe, Srbija ima mali milion! Imamo vas mali milion, kobajagi školovane face, a Srbija na dnu! U staroj Yugi su ovakve znalce držali na uzdama, i Srbiji nije bilo loše! Raspadne se Yuga, neškolovani vandali preuzeše stvari u svoje ruke! Kažeš, Koštunica skroman! Skroman, zaostao, čovek iz 1800 i neke godine; prevazidjen, bre! I znaš šta, burazeru: bombardovanje nije opametilo ovaj narod, nije u tolikoj meri da se drže jedan za drugog, već ono staromodni Koštunica, u odelu od pre dvesta godina, i tvoja malenkost koja prosipa mudrosti! Zaborav je dobro poznata stvar narodu u ovim krajevima! Dr Koštunica i ti, odoste u zaborav!

Sanja_NS

pre 12 godina

Samo si ti falio, pa da ekipa bude kompletna. Sta znaci imati neutralan stav? Hteo si reci niti smrdi nit' mirise. To nece da moze. Ili si clan nekog kluba ili nisi. Ne mozes da koketiras i levo i desno. Ne nadaj se cenzusu, a da smo pravna drzava (kao sto nismo) trebao si odavno biti u zatvoru.

dzo pesic

pre 12 godina

Jel ON ukrao? Da li Vas je nešto ON slagao? Da li nekada ON odustao i pokazao se kao nedosledan? Da li Vas je ON nekada prevario? Da li Vam je bilo bolje dok je ON bio na vlasti?

ovo je stranacki obojen komentar. Objavite ga ako hocete da pokažem gospodi kako izgleda stranicki komentar. Ponosan sto sam DSS i sto sam SRBIN.

joj Dr Vojislave

pre 12 godina

Pa u vreme tvog predsednikovanja otisla nam i Crna Gora,kad niko nije mislio da ce se to desiti, a ti sad hoces da sacuvas Kosovo.Na kojoj planeti i u kom svetu ti zivis.

ko to ne sme vise da nas pogleda u oci

pre 12 godina

Vec je vracao mandat narodu i bio porazen na izborima i sad bi ponovo. Mislio sam da je malo posteniji covek a i pametniji, ocigledno su i njemu neodoljivo slatke pare koje se dobijaju za predsednicku kampanju.
Voja mi nije jasan lik ni malo, imao je mogucnost 2000. godine da pohapsi svu bagru, otvori dosijee i stvori osnove za zdravu drzavu a on nije uradio nista pravdaci se nerevansizmom i legalizmom a zapravo je bio kukavica i promaseni drzavnik.
Pa mi smo dovde i stigli jer je pljacka drzave njegovim nedelanjem legalizovana tad jer je on licno ucinio da niko ne odgovara tad za to pa su svi samo nastavili da se prave blesavi i imamo sad situaciju da je svaki izbor besmislen jer su svi uvezani kao sitna crevca.

Богдан

pre 12 godina

Спаси Србију из луднице, Коштунице! Имаш мој глас! Свим срцем уз тебе, до победе!

radovan85

pre 12 godina

Preporucujem svim gradjanima Srbije koji ne podrzavaju ulazak Srbije u EU,a ima nas vise od 50%,bez obzira za koju ce stranku glasati na parlamentarnim izborima,da podrze Kostunicu za predsednika,jedino na taj nacin je moguce prestati sa ponizenjima iz Brisela,i zapocecemo proces pristupanja Evroazijskoj Uniji gde necemo morati da se odricemo delova teritorije i gde necemo biti gazeni kao sada a proces ce ici mnogo brze.Puna podrska do konacne pobede.

Саша

pre 12 godina

На прошлим изборима, гласао сам за Бориса Тадића, пре свега јер Николићу не верујем ништа. Овај пут, као и пре 12 година, мој глас добиће др Војислав Коштуница.

Petar

pre 12 godina

Vojo Srbine, imas moj glas kao i glas za DSS.Od preostalih kandidata moram da priznam, na zalost, da je Boris Tadic najozbiljniji politicar.Ceda vodi antisrpsku politiku;Dacic je mali Milosevic;Nikolic skupio s'koca i konopca:Milanka,Vulin...URS ovom kandidatu ma ko on bio tesko se moze verovati.Nadam se da niste zaboravili obecanih 1000 evra na osnovu kojih su pobedili na proslim izborima.Ko opet glasa za Dinkica taj ima ozbiljnih zdravstvenih problema.Pozdrav Vojislavu u duhu poznate navijacke pesme:,,jer ipak znamo svi da najbolji si Ti i nikada ti necemo okrenuti ledja mi...

kiki

pre 12 godina

Nema tu mnogo da se razmislja.Dr.Vojislav Kostunica za predsednika Srbije.
Naravno da ima moj glas jer jedini moze drzavu srbiju i njene gradjane da predstavlja dostojanstveno u svetu,a to je posao predsednika drzave,a ne da ljubi krave i volove,da se mesa u rad vlade,i na kraju da krsi ustav kao sadasnji predsednik ,koji skracuje mandat.
Jer nisu svi isti !

Kiki

pre 12 godina

Neki Kostunici zameraju sto nema harizmu a istovremeno govore kako je u nasem drustvu jos uvek previse politicara i partija koje gaje kult licnosti. Pa, kult licnosti je jako tesko zamisliti bez harizmaticnih lidera. Zar smo svi zaboravili politicki put superharizmaticnih politicara poput Musolinija, Hitlera, Stalina i Tita? Ako zelimo da zivimo u normalnom drustvu prestacemo da dajemo glas populistima tipa Seselj, Draskovic, Jovanovic i dati priliku politicarima evropskog pedigrea. Na politickoj sceni Srbije u ovom trenutku postoji samo jedan pravi drzavnik - Kostunica.

tisilud

pre 12 godina

Koštunica priča o vojnoj i političkoj neutralnosti, a po faci mu istetovirano "Majka Rusija". Ko je ovde lud?
(rossia, 5. april 2012 14:49)


Izgleda da si sam odgovorio na to, a da nisi svestan.

Old Boy

pre 12 godina

Po zanimanju sam inzenjer. Cista tehnika na drzavnom fakultetu. Dobar student, ozbiljan inzenjer relativno uspesan i za srpske prilike dobro placen. Vrlo sam racionalan, na kraju krajeva i studirao sam potpuno racionalne nauke koje ne trpe emotivan pristup pa cu zato i izborima pristupiti racionalno. Svi kandidati imaju prednosti i mane. Tadiceva prednost je elokvencija i licni sarm. Mana mu je sto je evropsku ideju sasvim degradirao u ocima gradjana. ceda je mlad, britak na jeziku i izuzetno inteligentan. Mana mu je sto su mu ruke ipak prljave po sopstvenom priznanju a jezik pocesto brzi od pameti. Toma lici na srpskog domacina, strica sa sela i porodicnog coveka. Fali mu obrazovanje, slif i druge stvari potrebne za predstavljanje zemlje. Dacic je vrlo talentovan i skolovan politicar koji je osetio potrebu da se menjai dosta se i promenio. Problem je u tome sto ima anamnezu koja je dosta neprijatna. Slobin portparol, kofer itd. Dinkicu i uz najbolju volju ne vidim vrline osim mozda ogromne licne energije. Mana je tu ipak previse. Na samom kraju je Voja. Mana ima dosta. Previse zatvoren, mracan previse i verovatno po prirodi pesimista ili mozda obavesteni realista. Vrlina ima dosta. Dosledan, istrajan, obrazovan. Ono sto ga izdvaja je to sto znamo kakav je bio i kada je odlazio sa vlasti. Znamo da je podnosio ostavku a ne akracivao mandat i da se nije grcevito drzao za fotelju. Ono sto ja znam a dorcolac sam dva coska od njega je da je jako skromani uljudan. Pre dve nedelje ga videh na bajlonijevoj pijaci sa cegerima u ruci bez telohranitelja. Tiho i mirno je caskao sa komsijama i prodavcima. E sad gde a udenem racio ovde. Pa plata mi je bila veca za 30% a kupovna moc mozda i celih 50%. Kurs evra da ne spominjem a i posla je bilo mnogo vise. Racio mi kaze da zaokruzim njega na djurdjevdan i blizu sam odluke ali hocu sve da ih saslusam otvorenog srca i uma. Nekako mi lici na predsednika kakvog ga je zamislio ustavopisac.

satiricar

pre 12 godina

U drugi krug idu Toma i Voja.Pitanje za žute, pogodite koji će od njih dvojice biti predsednik,koji premijer?Za tačan odgovor nagrada sledi. Bolji život,zar vam to ne vredi......

Miki

pre 12 godina

Stvarno više ne mogu da slušam svaki dan o stranim investitorima i Evropskoj uniji, a da mi džep svakog dana bude sve prazniji.
Glas Koštunici ovaj put.

Snežana

pre 12 godina

Vi koji mu nalazite falinku tipa " nije harizmatičan ", glasajte za takve. Nisu oni po prirodi harizmatični, nego je to škola i vežba pred ogledam ( kao Šojić ). Nama treba pošten, mudar, nekompromitovan ( ne računam laži koje se plasiraju po medijima , ozbiljan državnik. I što je najvažnije - da mu je Srbija na srcu. Svi ovi vaši " harizmatični " što pričaju viceve " mac, mac, ..", sa obećanjima od 1000 evra, sa raznim " istinama ", će jednog dana nestati iz Srbije. A mi ostajemo. Izvolite pa birajte. Kako izaberete - tako će vam biti. I vama, i vašim naslednicima.

Nikola

pre 12 godina

Vojislav Kostunica makar ima jasnu politiku, nacela nacionalne politike i ekonomski program. Ostali kandidati nemaju nista. Ako izuzmete stotinak floskula kojima se sluze bice vam jasno da se jedino Vojislav Kostunica ozbiljno bavi politikom.

Zile

pre 12 godina

Na narodu je ipak da odluci. Srbiji je potreban neko ko ce da se izdigne iznad ove Sojiceve groteske. Kostunica je jedini politicar koji zeli da nakon izbora ne bude porazenih vec da svu snagu ulozimo u razvoj. Zbog takve ljudskosti ce imati moj glas. To su, gospodo, svetske, civilizacijske i evropske vrednosti.

Knight XV

pre 12 godina

Sve je tako podlo, podmuklo, banalno, vulgarno, primitivno i bezobrazno da se pristojnom, normalnom i vaspitanom čoveku smuči život.

Nena Š.

pre 12 godina

Koštunica je JEDINI ozbiljan kadidat za predsednika koga Srbija ima i koga je imala poslednjih decenija. Verujem da ce ljudi glasati za drzavnika i coveka koji svakoga od nas moze pogledati u oci. Izbor je lak!

Miladin

pre 12 godina

Hahahaha... smesno, stvarno smesno... ustvari dve stvari su mi ovde smesne.. Prvo, Kostunica za predsednika, pa on ne bi znao da vodi ni kucni savet a kamo li drzavu, to je vec odavno pokazao. Druga stvar koja mi je smesna jesu ovi komentari ovde... Toliko je providno da su angazovani clanovi DSS i uposljenici raznih firmi Nenada Popovica, po zadatku se pisu hvalospevi o Kostunici samo tako... hahaha ...

sasa simic

pre 12 godina

Covek nestao sa lica zemlje i pojavljuje se na izborima izgleda mu je dosta politike ili mu je bilo dosta onoga sto je u njoj video...