Hronika 0

29.03.2024.

14:50

Oglasio se MUP: Poznati najnoviji detalji FOTO

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) u svom poslednjem saopštenju naveli su da su od ranih jutarnjih časova detaljno pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara.

Izvor: B92.net

Oglasio se MUP: Poznati najnoviji detalji FOTO
TANJUG/ RADE PRELIĆ

Podeli:

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom Polju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta.

Podsetimo, od momenta prijave nestanka 26. marta, u potrazi za nestalom devojčicom učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su detaljno i sveobuhvatno pregledali šire i uže područje ovog mesta ukupne površine od oko 10 kvadratnih kilometara".

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: