Hronika 0

29.03.2024.

12:03

Od kuće kod koje je nestala Danka otišla vozila sa zatamnjenim staklima; Gašić na terenu

Ministar unutrašnjih poslova ponovo je hitno otišao u Banjsko Polje, gde je nestala dvogodišnja Danka Ilić, za kojom se trega od 26. marta.

Izvor: B92.net

Od kuće kod koje je nestala Danka otišla vozila sa zatamnjenim staklima; Gašić na terenu
TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Podeli:

Gašić je, kako saznajemo, došao da obiđe sve članove timova koji danonoćno traže nestalu devojčicu. Gašić je i sinoć, podsetimo, bio u Banjskom Polju.

Kako javljaju reporteri s mesta zbivanja, u dvorište iz kog je nestala devojčica jutros je stigao i buldožer, dok je primetan i veliki broj teške mehanizacije koja raščišćava teren na kom se, između ostalog, nalazi i napuštena straćara.

Kako piše "Telegraf.rs", od kuće su upravo prošle kolone vozila sa zatamnjenim staklima, a parkirana je i marica.

Od sinoć su na terenu i specijalizovani timovi policije i vatrogasaca, dok su prema dostupnim informacijama, roditelji devojčice i dalje u policiji, koja s njima obavlja razgovore.

Podsetimo, Danka (2) nestala je u utorak u trenutku kada je majka davala vodu drugom detetu. Na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i kosu vezanu u repić.

Zbog njenog nestanka u Srbiji se prvi put oglasio sistem "Amber alert", pod nazivom "Pronađi me".

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: