Hronika 12

14.06.2024.

16:01

Oglasilo se Tužilaštvo o napadu u OŠ "Sveti Sava": Roditeljima sledi krivična prijava

Prvo tužilaštvo u Beogradu objavilo da je dežurni tužilac obavešten da je 13. juna u 19 h pred OŠ "Sveti Sava“ učiteljica prijavila verbalni i fizički napad na nju od dvoje roditelja učenice te škole.

Izvor: Blic.rs

Oglasilo se Tužilaštvo o napadu u OŠ "Sveti Sava": Roditeljima sledi krivična prijava
Shutterstock/ToskanaINC

Podeli:

"Policijski službenici PS Vračar obavili su razgovor sa oštećenom učiteljicom, kao i sa D.L. i S.L., pribavljeni su lekarski izveštaji o zadobijenim povredama, pa je dežurni tužilac naložio da se, a nakon što policija prikupi ostale potrebne dokaze, snimke kamera video nadzora i izjava svedoka događaja protiv roditelja D.L. i S.L. podnese krivična prijava redovnim putem zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje iz čl. 344 Krivičnog zakonika", navedeno je u saopštenju.

Kako se dodaje, Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka preduzeti sve dokazne radnje neophodne za utvrđivanje tačnog i potpunog činjeničnog stanja, nakon čega će doneti odluku o daljem postupanju.

Kako je Blic objavio, učiteljica Osnovne škole "Sveti Sava" na Vračaru S. Đ. napadnuta je sinoć oko 19 sati nakon što se s đacima i drugim nastavnicima vratila s ekskurzije. Kako "Blic" nezvanično saznaje, nju su napali roditelji devojčice koja ide u susedni razred, nakon što je njihovoj teško bolesnoj ćerki navodno na grub način rekla da se pomeri kako bi fotografisala druge đake.

Majka je danas priznala da je napala učiteljicu i za Blic dala svoju stranu priče.

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: