Hronika 0

23.05.2024.

11:55

Snimci potpunog haosa; Majka: Streljao si mi decu; Blažića u panciru izvode; Intervenisala Hitna VIDEO

Optuženi Uroš Blažić nakratko je danas uveden u sudnicu Višeg suda u Smederevu, iz koje je odmah morao da bude izveden pošto su ga napali roditelji žrtava. Ročište je prekinuto.

Izvor: Tanjug

Snimci potpunog haosa; Majka: Streljao si mi decu; Blažića u panciru izvode; Intervenisala Hitna VIDEO
R.Z./ATAImages

Podeli:

U sudnicu je ušla i ekipa Hitne pomoći, koja je izvela jednu ženu.

Majka dvoje ubijenih, Z. P. je novinarima ispred suda rekla da je Blažić ušao pognute glave i pitala "gde je ono junaštvo kad nam je streljao decu".

"Gde je ta hrabrost, ti si streljao moju decu. U mog sina on je sasuo 10 metaka, a osam u ćerku", rekla je Z. P. i dodala da ona ne prihvata suđenje, već samo doživotnu kaznu zatvora.

Izvor: Tanjug

Ona je rekla i da je tokom incidenta po uvođenju Blažića u sudnicu, klupa polomljena i da se zbog toga čulo da je nešto puklo.

Navela je i da ovo nije suđenje nego mučenje. Kada su svi izašli iz sudnice, Hitna pomoć je ukazala medicinsku pomoć ljudima kojima je pozlilo Blažić, s pancirom na sebi, lisicama na rukama i lancima na nogama u pratnji desetak policajaca je doveden u sudnicu, a odmah i izveden.

Izvor: Tanjug

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

1 d

Podeli: