Hronika 0

17.04.2024.

21:10

Otac osumnjičenog za ubistvo Danke nije doveden u tužilaštvo: Tamo će biti odveden samo u ovom slučaju

U Višem sudu u Zaječaru počelo je saslušanje svedoka u vezi sa ubistvom dvogodišnje Danke Ilić, za koje su osumnjičeni radnici JKP "Vodovod" D. D. i S. J.

Izvor: Telegraf.rs

Otac osumnjičenog za ubistvo Danke nije doveden u tužilaštvo: Tamo će biti odveden samo u ovom slučaju
TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg

Podeli:

Juče je u tužilaštvo dovedena majka D. D, a bilo je reči o tome da će ponovo da bude doveden i njegov otac, koji je uhapšen zbog sumnje da je pomagao u premeštanju tela devojčice, ali to nije bio slučaj.

Kako su za Telegraf.rs rekli iz Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, R. D. neće biti ponovo dovođen u tužilaštvo, osim u jednom slučaju.

"Osumnjičeni R. D. će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru ukoliko sam bude zahtevao da da iskaz, s obzirom na to da se prilikom prvog saslušanja branio ćutanjem," navode za Telegraf.rs iz VJT Zaječar.

Oni dodaju i da je majka D. D. ispitana juče u svojstvu svedoka pred Višim javnom tužilaštvom u Zaječaru i da je iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči, s obzirom na to da joj je osumnjičeni D. D. sin, a R. D. suprug.

Podsetimo, osumnjičeni D. D. i S. J. jutros su dovedeni u tužilaštvo kako bi prisustvovali iskazima koje su dali majka i otac Danke Ilić, što je njihovo zakonsko pravo, kao i kako bi mogli da, preko advokata, roditeljima devojčice postavljaju pitanja.

Podsetimo, S. J. (50) iz Luke i D. D. (50) iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodipnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, a kako nezvanično saznajemo uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: