Hronika 18

05.04.2024.

14:27

Načelnik UKP otkrio ko je tačno ubio Danku, i kako; Otkriveno i zašto telo ne može da se nađe

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić je, gostujući u Info jutru na Informer televiziji, izneo strašno otkriće iz istrage o ubistvu Danke.

Izvor: Blic.rs

Načelnik UKP otkrio ko je tačno ubio Danku, i kako; Otkriveno i zašto telo ne može da se nađe
TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Podeli:

Naime, on je rekao da su, nakon što su automobilom udarili Danku, osumnjičeni S.J. i D.D. mislili da je mrtva i ubacili su je u gepek, ali je devojčica bila živa i u jednom momentu se probudila.

"Na GPS-u je zabeleženo čudno kretanje njihovog vozila. Priče im se ne poklapaju o davljenju deteta, jer se dete probudilo u toku vožnje", rekao je on.

"Vozač nije ni primetio da je oborio devojčicu, to je shvatio tek kada mu je suvozač rekao. Odmah su je stavili u gepek, a kada se mala Danka probudila, suvozač ju je udavio. To nam je juče priznao i detaljno sve opisao. Onda su je bacili na deponiju", ispričao je Cmolić.

"Prikupljaju se dokazi danonoćno. Jedan od ubica ima blokadu i ne može da se seti gde je ostavio telo. Činjenica je da se njihove priče poklapaju o detaljima udarca, ali nisu bili usaglašeni o samom ubistvu deteta. Danka je bila u nesvesti kada su je udarili autom, a oni su mislili da je mrtva pa ih je iznenadilo što se probudila, a jedan od njih je i udavio i na kraju su se ratosiljali tela na deponiji", ispričao je Cmolić a preneo je Blic.

Takođe, kako kaže, najveći problem sa pronalaženjem deteta je zato što i vozač i suvozač daju pogrešne informacije, a sumnja se da je to zato što žele da prikriju stanje u kom se nalazi telo male Danke.

Podeli:

18 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: