Hronika 1

05.04.2024.

9:20

Rumunka sa snimka iz Beča je saznala za Danku; Ovo je njena reakcija

Rumunka A.S iz Beča, koja se nalazila na slici sa svojom ćerkom, za koju se mislilo da je možda Danka Ilić, oglasila se za austrijske medije, nakon saznanja da je devojčica iz Bora ubijena.

Izvor: Telegraf.rs

Rumunka sa snimka iz Beča je saznala za Danku; Ovo je njena reakcija
TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Podeli:

"Šokirana sam na više nivoa. Upravo sam došla kući sa posla, a policajci su me obavestili da je Danka sada očigledno pronađena. Ali i dalje sam šokirana što su me ljudi pogrešno tražili širom Evrope", rekla je ona za Krone, a preneo je Telegraf.

A.S. je dodala da joj se do sada niko nije izvinio za zbrku i da bi volela da zna kako je do svega ovoga došlo.

"Moja ćerka izgleda potpuno drugačije i takođe je godinu dana starija. Ne znam kako možete pomešati ovo dvoje dece. Bez obzira na to, godinama nisam bila u Srbiji. Ja sam rođena Rumunka i od 2015. živim i radim u Austriji", rekla je ona.

Ispričala je i kako je saznala da policija traga za njom nakon snimka.

"Bili smo pozvani u kuću prijatelja u Velsu za Uskrs. Onda su me zvale kolege sa posla koje poznaju i moju ćerku. Rekli su da je u toku međunarodna potraga za mnom i mojom majkom. Htela sam da razjasnim nesporazum. Od nedelje prolazim kroz pakao. Samo želim da svi znaju: Mi nismo zločinci i nismo kidnapovali dete", zaključila je ona.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: