eSports

Utorak, 17.01.2023.

15:47

WoT - Terminator 2 kampanja stiže u World of Tanks

World of tanks nastavlja saradnju sa popularnim akcionim herojima i franšizama pa je tako novi krug Battle Pass koji je dostupan od 12. do 26. januara baziran na zaista klasik filmu - Terminator 2: Judgment Day. U okviru misija možete dobiti komandire u vidu Sare ili Džona Konora, klasičnog T-800 terminatora ili T-1000, poznatog terminatora iz ovog nastavka filma koji je izrađen od tečnog metala.

Izvor: Klanrur.rs, Milos Hetlerovic

WoT - Terminator 2 kampanja stiže u World of Tanks
Foto: Wargaming

Kao i do sada postoji običan i unapređeni Battle Pass, a na kraju unapređenog se nalazi i Tier VIII američki premium tenk T-832 koji je urađen od materijala koji su ostali posle borbe T-800 i T-1000. U praksi je vrlo sličan po izgledu kao T-32 ali je kamuflaža potpuno u Terminator stilu i karakteristike su nešto drugačije. Malo je nezgodno što ovaj tenk možete samo zaraditi uz Improved Battle Pass, tj praktično morate platiti 3.500 golda za napredni sistem, dakle nema opcije zarađivanja tenka samo kroz grind. Pored toga tu su i već pomenuti komandiri od kojih svaki ima svoje glasove shodno likovima u Terminator 2 filmu, a svakako najinteresantniji je T-800 odnosno originalni terminator. Tu su i kamuflaže kao i amblemi i drugi elementi za ukrašavanje vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: