Emi i ROGA potpisali za TYLOO

Tyloo je danas objavio dolazak tri nova igrača, među kojima se nalaze Luka “⁠emi⁠” Vuković i Marin “⁠ROGA⁠” Rogić, koji su do nedavno nastupali za Partizan. Ovaj duo će se pridružiti jedinom preostalom članu prethodne petorke, Freemanu, dok će SLOWLY sa klupe biti vraćen u prvi tim!

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 25.05.2023.

17:11

Emi i ROGA potpisali za TYLOO
Foto: Dreamhack

Ovaj potpis predstavlja značajnu promenu u prethodnoj postavi tima. Četvorica kineskih igrača, YuLun “⁠Summer⁠” Cai, YuanZhang “⁠Attacker⁠” Sheng, Zhenghao “⁠DANK1NG⁠” Lv i 19-godišnji Shengjun “⁠aristo⁠” Jin, su premešteni na klupu kako bi se otvorio prostor za dolazak međunarodnog tima.

Prethodni sastav tima nije ostvario zapažene rezultate na međunarodnoj sceni, igrajući samo jedan major nakon pandemije, PGL Stockholm, gde su završili na 12-14. mestu sa skorom 1-3. Takođe, nisu uspeli da se plasiraju na velike događaje još od 2021. godine, budući da su timovi poput TheMongolz-a, Grayhound-a, pa čak i Rare Atoma rezervisali kvalifikaciona mesta za Aziju i Okeaniju.

Ova promena u sastavu dolazi godinu dana nakon što je Nestor “⁠LETN1⁠” Tanić preuzeo kineski tim. Sada će 30-godišnji LETN1 imati bivšeg saigrača i zemljaka emi-a, koji će preuzeti ulogu in-game lidera Tyloo-a. Osim toga, uticaj Balkana će takođe biti prisutan u novom timu sa dolaskom AWPera, 22-godišnjeg Roge iz Hrvatske, koji je najpoznatiji po svom periodu provedenom u crno-belom dresu.

Poslednji član nove postave biće bivši igrač The Mongolza Tengis “⁠sk0R⁠” Batjargal!

Kako vam se dopada ova postava i da li mislite da će Emi i ROGA uspeti da se istaknu na azijskoj sceni?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: