Esports B92.net

Riot u kolaboraciji sa poznatim muzičarom predstavio nove Valorant skinove

Riot Games je sinoć u kolaboraciji sa poznatim muzičarom, Zeddom, predstavio Spectrum, prve Valorant skinove kojima su zvučni efekti glavna karakteristika!

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Riot je poznat kao firma koja dosta vremena ulaže u kozmetičke dodatke, pa tako ništa drugačiji slučaj nije ni sa Valorantom, koji redovno izbacuje nove setove skinova. Ponekada ti setovi budu krajnje minimalistički, dok se nekada dodatno potrude kako bi ubacili nešto stvarno posebno. Sada je stigao Spectrum, koji se za razliku od svih ostalih prvo fokusirao na zvučne efekte, koji su definitivno njegova glavna karakteristika, a tek onda na izgled.

”Za Spectrum smo radili unazad. Prvo smo osmislili audio, pa VFX, a tek onda model”, izjavio je Kris Stoun, senior artist za Valorant. ”Zbog toga je bilo potrebno da promenimo način razmišljanja, što je bio veoma zanimljiv izazov za naš tim koji se potrudio da napravi najbolji moguć skin”.

Spectrum je napravljen u kolaboraciji sa Zeddom, koji je veliki ljubitelj Valoranta, a pored toga i svetski poznat DJ. Ovaj set je prvobitno najavljen u rođendanskom klipu koji je objavljen pre par meseci, zbog čega smo znali da je samo pitanje vremena kada će biti ubačen u igru.

Riotov dizajner zvuka , Isak Kikava, je objasnio kako je Zedd stvarao viziju svog zvuka koju bi on kasnije uklopio sa Valorant univerzumom. Samim tim smo dobili nešto što zvuči nalik njegovim hitovima, ali kada se pomeša sa dobro prepoznatljivim zvukovima poznatog FPS-a.

Pošto je sam Riot rekao da je ovo jedan od većih izazova koji su imali od izlaska Valoranta, nije iznenađenje što će Spectrum biti jedan od najskupljih setova. Cena će biti 10700 VP-a, što bi igrače koštalo oko 120€. Takođe možete nabaviti svaki skin i pojedinačno, a u njemu se nalaze: Classic, Phantom, Bulldog, Guardian i Meele.

Kako vam se dopada Spectrum?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.