Esports B92.net

Xiaomi Mi 10T Pro 5G

Izvor: RUR

Mobilni telefoni vrhunskih performansi nisu nikakva retkost u poslednje vreme, ali ono što sa njima takođe vrlo često ide jeste i paprena cena. Kineski Xiaomi je godinama važio za proizvođača koji nudi odličan odnos uloženog i dobijenog pa su mnogi bili poprilično razočarani kada se pojavio Mi 10 sa cenom koja se opasno približila najjačim Apple, Huawei i Samsung modelima. Međutim iz kineske kompanije su shvatili da treba da ponude i nešto pristupačniji model pa se pred nama našao Mi 10T Pro.

Božidar Radovanović RUR
Pošaljite komentar
 1. @(miroslav, 20. oktobar 2020 19:27)

  Baguje android, a ne hardver (Xiaomi telefon)
   (Mick, 24. oktobar 2020 08:17)

  # Link komentara

 2. imam dva xaomia,mi a3 i mi 9. Mi a3 dosta baguje,usporava,koci. mi 9 je znatno bolji ali i on pocinje da baguje iako je star tek par meseci. Verovao sam u ovaj brend ali vise ne.
   (miroslav, 20. oktobar 2020 19:27)

  # Link komentara

 3. Neka hvala, evo trosim drugi i poslednji xiaomi.Od njih vise ni papirnu kesu ne kupujem.

  Ne jedan , nego gomila razlicitih modela sa istim problemom i ne moze da se popravi.I onaj prvi MIA2 je bio napucan sa specifikacijom, i baterija vise ne moze da se puni,kupio novu sve radi super dok se i ta baterija ne isprazni.

  Nema popravke, maticna ploca problem.Podrska dupla 00.Sumnjivi updejtovi gde se ne zna sta je pisac hteo da kaze.Mnogo bagova.

  Igram igricu i ne pritiskam telefon a on kao banana se iskrivio/istopio.

  Jako neozbiljno .Nece to trziste da trpi,pogotovu ne po tim cenama.
  Cao zdravo Xiaomi dodjes mi 200e.
   (123, 17. oktobar 2020 22:45)

  # Link komentara